Új privát üzeneted érkezett!

Davallia, ez volt az elsö link, amit feltettemKép.

Zsixx, elöl tarthatsz, ha ez kérdés: http://www.babanet.hu/faq/tergon02.php
12. héten a nyaki redő 2 mm körüli.
D
dudukly
Isaszeg

SZIA.
12 HÉTEN EZT IRTÁK, HOGY NT 1.7 EZ NEM ALACSONY ? HA EZ AZ.

MOST 20 HETES VAGYOK.
KÖSZI
ANGI
zsixx

KÖSZI.
MEGNÉZTEM.

ANGI
zsixx

Sziasztok!

Látom a hízás a téma Kép Én is minimum 15 kiló többlettel kezdtem, nagyon akartam vigyázni, hogy ne hízzak, de egyszerűen nem megy. Pedig tényleg nem eszem többet,mint máskor, és figyelek arra is, hogy mit. Az első 16 hétben még fogytam is, most mégis 10 kiló plusznál tartok. Balázzsal összesen 12 kilót szedtem föl, ezt tuti, meg fogom most haladni Kép Viszont az vígasztal, hogy a hathetes kontrollra már úgy mentem, hogy kevesebb voltam, mint teherbe eséskor!

Ma megint fölhúztak a patikában: csütörtök reggel megyek lötyit inni, és mondta a nővérke, hogy vegyek 75 gramm cukrot. Nem adtak, mondván, csak receptre. Tudom, hogy Balázzsal sem volt receptem, simán kaptam anélkül a cukrot. Persze változhatott azóta a rend, de úgy rémlik, valaki írta közületek, hogy recept nélkül most is lehet. Erősítsetek meg, van még egy napom, hogy végigjárjam a gyógyszertárakat, vagy elrohanjak receptért. / ez lenne a rosszabb megoldás számomra/.

Füllyukasztás: Ha lányom lenne, akkor sem lyukasztatnám ki neki, csak ha már ő kéri nagyobb korában. Nekem minden alkalommal,amikor belőttek egy izét a fülembe, fájt rendesen, de utána még sokkal jobban. És amíg nem született meg a gyerekem, nem is gondoltam arra, hogy az oltásai hogy meg fognak viselni, most már tudom, milyen rossz neki. Nem is érti, miért okoz neki valaki fájdalmat, mi történik vele. Fölöslegesnek érzem, persze ez csak az én véleményem.

További szép estét!
Judit 25+0
jucc

Szép jó estét!Kép

Látom a hízás a téma megintKép

AngelaniKép

Én 52-vel kezdtem és 62-63 kg-nál tartok és egyidősek vagyunk, mindketten 28 hétben.
Szerintem lehet, hogy tényleg azért jön ennyi ránk, mert előtte vékonyak voltunk az átlaghoz képest.

Ne aggódj ezen, már én sem aggódom.Kép

És rám igyzából hasra jön a plussz szerintem nálad is én úgy látom!Kép

Csütörtökön megint vérvételKép
Utána meg UH de várom azt már!!!Kép
Remélem mondanak tuti a nemét illetően, eddig csak a 4D-n mondtak biztosatKép

Kezdek elbizonytalanodni, hogy 100% hogy lány?!?

Szerintetek ha 20.héten azt mondták 4D-n hogy 150% hogy lány akkor az tuti???
Az én dokim meg annyit mondott múltkor(4 hete) hogy nem lát nagy fütyköst egyelőre.
Gondolom ez is azt jelenti hogy lány, nem?
De ő azt mondta 100%-ra nem meri állítani, hogy miKép

AngelaniKép

Ja és én is sokat pörgök, meg mozgok és nem is eszek sokat mégis jön rám....
Úgy hogy ne izgulj minden ok velünk!!!Kép

Mindenkinek szép álmokat a babókról.KépKépKép

Jó éjszakát!!!!

Mea(28+2)

Mea
mea

Kép

Mea
mea

Sziasztok Kismamik!

Ma megitn őrült napom volt az irodában, de most visszaolvastam mindent. Beni alszik, Apa ma sokáig dolgozik, netezhetek kedvemre.

Megann, Annamami, Kriszta, Ildi
Milyen kedvesek vagytok, hogy így üdvözöltetek vissza. Nagyon jó érzés. Köszi :-)))))

Kriszta
Az én férjemnek is van egy 16 éves fia az első házasságából. Mikor Beni született eleinte kicsit tartottam tőle, hogy mi lesz, de szerencsére nagyon jó viszonyban vagyunk, imádják egymást Benivel, simán rábízom, persze nem egész napra, de a játszóra lemehetnek kettesben egy órára.

MIndjárt teszek fel egy néhány képet a nyaralásról.

Mea,
Remélem, reggel óta már mocorgott. Egyébként
én is meg szoktam böködni, egy nagyon kicsit, óvatosan. Inkább legyen neki egy másodpercre kellemetlen, de te megnyugszol tőle, aztán már alhat is tovább.
Szerintem is simán elmehettek belföldre nyaralni. Ha jól vagy, akkor mi a különbség, hogy otthon pihengetsz vagy a Balatonnál. Bár, lehet, hogy érdemes a doki véleményét kikérni.

Penna, köszi a táblázatfrissítést, olyan jó nézegetni.

Hízás téma: A vékonyabbaknak tényleg nagyobb stressz lehet hirtelen sok kilót felszedni, lelkileg és fizikailag egyaránt. Én 66 kg-ról indultam (novembertől januárig 5 kilót adtam le, előtte 71 voltam). Tegnap megméredzkedtem és még csak 4 kilóval vagyok több. Volt 5 kg is, de a nyaralás alatt lemehetett 1. A pocakom jó nagy, de valahogy máshol meg kevesebb. Vékonyabb lett a kezem és a lábam. De tény, hogy sosem voltam sovány és így talán nem olyan megtehelő a hízás.

A kalóriákkal kapcsolatban megjegyzem, hogy amíg visszaolvastam a mai napot megettem egy zacskó tökmagot. Azt hiszem ezzel teljesítettem a napi 2500 kalóriát. Perzse normálisan ettem ma egész nap, nem csak ezt.

Ma voltam terheléses cukron. Egész simán ment. Bár odamentem 7:10-re (elvileg 7:30-kor kezdődik a rendelés) és így is csak 7:55-kor került rám a sor. Vittem citromot, belecsavartam és így egész iható volt.

Judit,
Én kaptam receptet, de szerintem odaadják recept nélkül is, maximum drágább. Bár nagyon sok nem lesz úgy sem, nekem recepttel 9 forintba került.

Sziasztok
Benianyu
24+3

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

KépKépKép

benianyu

BenianyuKép
De klassz.....:9szépek vagytok nagyon!!!Olyan jó nézni! de jól látom,hog ybeninek picit piros lett a pocakja?Képugye nem égett le?
És a te pocakod hol van???Kép
annamami

Sziasztok!

Csak most tudtam eljutni odáig, hogy olvassakKép

Köszönöm a sok bíztatástKép
Végülis nem én kezdtem annyira aggódni, hanem a doki. Ezért pánikoltam be. Most elárulom, hogy 65kg-nál tartok!
Ez már elég sok. De én tudom, hogy utána le fogok fogyniKép
2003-ban március és szeptember között 63kg-ról 45kg-ra fogytam le!!!
Be is utaltak augusztusban a László kórházba, hogy kiderítsék a fogyás okát. Persze nem jutottak semmire. Azelőtt 38kg voltam és a sok ciszta meg betegségtől 70kg-ra híztam. Utána 2003. márciusában összejöttem a mostani férjemmel és tuti, hogy a sok idegeskedés a vállás is hozzájárult a fogyáshoz. De amikor 2004-ben elkezdtük a férjemmel a lombik programot, már ott elkezdtem hízni a sok Elevittől. utána jöttek augusztusban a hormon szurik. Szerintem ez is rátett. A végén 53kg-al indultam a terhességnekKép
Most már 65kg vagyok. Igaz az első két hónapban sokat kellett feküdnöm, így hamar felszedtem a 6kg-ot. Utána pause. Most megint rámjött egy tucatKép De a seggem, combom is kövér. Sőt! Olyan pulyka karom lett és tokám is nőKép
De úgy vagyok vele, hogy nem igazán érdekel csak a doki figyelmeztetett. Erről ennyit. A lényeg, hogy akár 100kg-al is megszülökKép
Utána meg megint lefogyok.Kép
Majd nem eszem meg a család maradékátKép Kép Kép

Jó éjt lányok!
Holnap lesz időm visszaolvasni, mert nem kell semmit sem csinálnomKép
Végre pihi leszKép
Ja! Csak a laboreredményért megyek, de az nem sok.

Sziasztok!
Angelani
28+1

Kép
angelani

Annamami,
Beni nem égett meg, kenegettem szorgalmasan. Látom a képen én is a piros foltot a hasán, de az életben nincs neki ilyen. :-)))) Lehet, hogy előtte csikiztem sokat és egy kicsit piros lett.
Az én pocakom elbújt Beni mögé. :-)))
Benianyu

benianyu

Kép
itt már jobban látszik.

benianyu

Szép jó Hajnalt!Kép

Hát én már vagy fél órája fent vagyok, természetesen WC-re kellett mennem, mint mindig 1x egy éjjel.Kép
Utána meg a kis lurkó rázendített, de nagyon!!!Kép

Úgy hogy Lányok köszi a sok hozzászólást, most megnyugodtam hajnalban.Kép

Olyanokat rúgott, vagy inkább kinyomta az oldalamatKép

Vicces, ahogy tudnak mozgolódniKép

Persze utána meg olyan kis elesettek mikor megszületnekKépOtt bent meg ők az UrakKép

Már nem fekszem vissza, nem tudnék úgysem aludni sokáig.

Benianyu!Kép
Nem is olyan nagy a pociKép
Tök jóKép

Nekem nagynak mondják, kiváncsi vagyok mit mondanak holnap az UH-n.
Remélem mondanak súlyt, hosszt.
Azt minden esetben ráírják a papírra???

Megyek megmérekezekKép

Na tessék megvan a 11.kiló isKép
63 vagyok most.
Igaz az elején én is híztam 3 kg-ot feleslegesen, ami még nem a babótól volt.
Sokat pihentem, feküdtem én is mint AngelaniKép

Végülis akkor csak 8kg, nem???Kép

Az a szerencsém, hogy védőnéni 11.héttől írta be és akkor voltam 54kg.
Úgy hogy ő onnan néziKép

Na elég a kilókról, mert farkaséhes vagyok már megint sőt éjjel is az voltam.
Szerintetek olyankor jó kimenni és enni vagy inkább ne???

Én nem mentem....

Na szép ébredést Nektek!
Aki dolgozni megy jó munkát mára!
Aki meg aludthat és kis csemetéje is hagyjaKép annak még jó pihizést!!!

Puszi

Mea(28+3)

Mea
mea

Kismamik!Kép

Jut eszembe nem kell véletlenül valakinek még bordűr a gyerekszobába/sarokba???

Van 3 tekercs vadiúj(össz 15 méter).

Felteszek képet róla!

Ha kell valkinek írjon nekem privibe bbb@vipmail.hu.

Kép

Mea
mea

És pelenkázólap estetleg?

Ezt sajnos kaptunk is és már volt nekünkKép
Kép

Mea
mea

KISMAMA ÜZLET NYÍLT ÚJPESTEN!!!!!!!

TIP-TOP KISMAMA RUHÁZAT kedvező árak divatos modellek!
Újpest Árpád út 56.
Tel:06306858177
Az üzlet most nyílt és kismamáknak fiatalos , divatos ruhákat; fehérneműt, Hastámasztót, fürdőruhát; szülés utáni időszakra pocakleszorítót, szoptatós melltartót kínálunk. Tel:06306858177

Õket ajánlottam már nektek, tőlük vettem szuper minőségű felsőket és nacikat.
Nagyon jó minőségű és elfogatható áron kínálják.
Szerintem nézzétek meg.
Én még nem voltam a boltban csak háznál, úgy hogy ha valaki jár arra számoljon be nekünkKép

Mea
mea

Jó reggelt!

Szia Mea,
Örülök, hogy újra sokat mocorgott a pocaklakód. :-))))
Én egyik éjjel arra ébredtem, hogy egy akkora medencecsont rugást kaptam. Először nem is tudtam, hogy mi a baj. Félálomban még az is eszembejutott, hogy mi van, ha egy kismamának vakbélgyulladása van. Aztán felébredtem és rájöttem, hogy csak a pocaklakó fordulhatott egy nagyot. Azóta csak finomabb rugásokat kapok. :-))))

Nekem nagyon tetszik a bordűr, de meg kell kérdeznem Apát. Max, ha valaki előbb elviszi, akkor az övé.

Benianyu
24+4

benianyu

halihó!
hízás:én 49-ről indultam és már a 12.hetin 65kilót mértek.most tartok60-61nél,én az elején kerekedttem villámgyorsan és most szép lassan,de biztosanKép.már én is szétválasztom a fehérjét a szénhidráttól és azóta formálódok,a gyümiben nem ismerek határokatKépKépKép
a hasam ,fenekem,karom óriási,de remekül vagyok a kerek formáimmal és mindenki legxen csak elégedett magával,mert mindenki bombázó terhesen!!!
holnap megyek KázmérralKép és az apjával 4Dre,utánna jelentkezem!
csók minden állítólagos pufókának,
Nyúlné,25+2

Emese és MarciKépKép
nyúlné

huhú miket írtam,bocsika,legközelebb odafigyelekKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Benianyu!Kép

Kérdezd meg nyugodtan apát Kép
Nekem is nagyon tetszik, csak elhamarkodtuk a vásárlást mert végülis nem kék sárga lesz a szobácskája hanem zöld sárga.
És ahhoz nem megy úgy a kék, pedig a mintája nagyon édiKép

Mea
mea

Sziasztok! Jó reggelt!

Mea!
Te sem vagy egy hétalvóKép
De azért próbálj meg pihizni (én mondomKép)
Mennyiért dobod át a pelenkázólapot? Vagy már volt jelentkező?
MErt amit nekünk az ágyhoz adtak, az elég rossz állapotban vanKép össze-vissza meg van ragasztva.

Jujj, mennem kell, de jövök!
Puszi!
Angelani
28+2

Kép
angelani

Sziasztok!

Itt vagyok. Csak a párom megszakította a netet és gyorsan be akartam fejezniKép
Rengeteget kell visszaolvasnomKép
El is kezdem, mert utána már nem jutok el odáig, hogy vagy 3 "oldalt" lapozzak visszaKép

Lányok!
Nem semmi kis befcézgetések vannakKép
Apa legfeljebb tolatós mozdonynak hívKép
De nem sértődöm meg. Bár egyik nap azon röhögött, hogy mekkora tepsi seggem lett. Na ezek után már óvatosabban vetkőzöm le.

Penna!
Köszi a táblitKép

Rokica!
Egyébként még az RS-ben is vannak színes bútorok. Csak ott adott méretek vannak.
Pennának meg igaza van, lapraszerelten kell megvenni és otthon összerakni. Az még jóval olcsóbb.

Mindenkinek Nagyon Köszönöm a Sok segítséget a hízás ügybenKép Kép Kép
Rendik vagytokKép

Benianyu!
Szépek vagytokKép
Édes a kicsi BeniKép
Itt mindenki tök csini és mégis azt mondjátok, hogy milyen sokat híztatok.

Lehet, hogy csak én gurulok?
De már nem zavar!

Penna!
Átküldted nekem azt a táblit, de eddig nem tudtam megnézni. Nem volt olyan progim amivel meg tudnám nyitni.
A párocskámnak szóltam, de csak most tölti le.
Még ma nem ettem. Nem baj, így oda fogok figyelniKép

Na megyek csak összepakolok és jövökKép
Puszi lányok!
Angelani
28+2

Kép
angelani

Szép jó reggelt mindenkinek!

Mea, szerintem megy a zöld sárgához a kékes bordűröd, ha megnézed vannak benne zöld színek is! A gyerek szoba akkor szép, a sok szín van benne és vidám nem? Nem akarlak rádumálni, de én feltenném! Bár nem tudom milyen árnyalatú zöld a szoba! Húzzátok ki a tekercset a falra, hogy nagy felületen lássátok az összhangot!

Pr. 28+5

Kép

Kép
prüntyi

Angelani!Kép

1800Ft-ért gondoltam.
De ez nem merev aljú hanem puha, tehát pelenkázószekrényre való.
Teljesen új, mivel még nincs is meg a babóKép

Mea
mea

Pussz Mindenkinek, megpróbálom időrendben.

Jucc!
Kérdezz meg másik gyógyszertárat (ha a rendelőbe mész, ott szerintem gond nélkül adnak), én nem vittem receptet, nálunk az egyetemi gyógyszertárban a gyógyszerész néni minden dolgozót ismer, és ő "szurt le", hogy minek nem kértem receptet, 90%-os támogatás van a cukorra. Megnéztem a blokkot, mondom neki, 120Ft-ot inkább kifizetek pluszba, de nem ülök egy órát receptre várva. Tehát adnak recept nélkül, csak arra olcsóbb. Esetleg mondjad, hogy Neked sürgős, nem tudsz receptért menniKép.

Mea!
Nekem az egyik kolleganőm ugyanígy várt kislányt, hogy végig azt mondták neki, nem látnak fütyköst (se a hivatalos, se a magán UH-n). Két héttel szülés előtt a dokija kajánul megkérdezte, hogy "Ugye nem vettek túl sok rózsaszín ruhácskát?!", szóval gyönyörű, egészséges 2 éves kisfia van.
Én most se tudom, hogy mi nő a pocakban, a dokitól csak a kezek, lábak gerinc, fejecske állapotát kérdezem mindig. A népi módszerekben pedig a kolleganőim is összevesztek, az egyik szerint tuti fiú, mert csak a pocakom nő (hegyesre), másik szerint lány, mert a köldököm nem fordult ki.
Na ezután legyél okos!Kép

Benianyu!
Képek alapján is látszik, milyen jól éreztétek magatokat. Nagyon jól nézel ki. A kilókon Angelani kezdett parázni, már-már diétára akarta magát fogniKép.

Csatlakozom a pocakpiszkálók mozgalmáhozKép. Én is böködöm és rázogatom, ha az az érzésem, hogy régóta nem rugdosott. Időnként féloldalt felhúzott lábbal hasra is fekszem, na akkor beindul a haddelhadKép. Tegnap vacsi után jól kiugrálta magát, a párommal később leheveredtunk DVD-zni. Átkarolta a pocakot, bár mondtam neki, hogy szerintem elaludt, mert az előbb kitombolta magát. És képzeljétek, egy pár perc mulva ott kezdett el mocorogni, ahol a pasim keze volt. Tisztára meghatódtam, (tudom, hogy nem egy nagy) csoda, csak nekemKép.

Szép napot mindenkinek!

Dudukly
dudukly
Isaszeg

Bocs, most nézem, hogy Falina már jó régen nem szólalt meg. Mi van vele? Kriszta! Mit derítettek ki a dokik? Nem lehet csak így csendben eltűnni.
Komolyan remélem, hogy minden rendben van.
D
dudukly
Isaszeg

Dudukly!Kép

Azt mondod megy hozzá?
És van egy csomó micimackós színes képümk, amit szeretnék kitenni, de félek ez így együtt már sok lenne.
Szerintetek?

Ezért gondoltam, hogy akkor sárga fal lesz és zöldes kiegészítők(képek, stb)

Mea
mea

Amúgy nem látott valaki valaha valaholKép micimacis bordűrt ill. sötétítőt???
Nekem a mániám a micimaci és akkor illene is a képekhezKép

Mea
mea

Hali!

Csak pár szó!

Dudukly, Falina múlt hétvégén esküvőre ment és utána nyaralni 1 hétre. Mi csütörtökön beszéltünk utoljára, de minden ok volt a vizsgálatok alkalmával.

Benianyu, aranyosak a fotók. Nálunk még van a férjemnek egy 12 éves lánya is. Hál istenek jó a kapcslat, szeretnek jönni. Most a fia van itt és cipelem magammal,hogy legyen segítség a cipelésnél.
Reggel óta melózok és most tudok majd indulni/Dunakeszi, III. ker. Csepel és még nem tudom mi adódik közben/ szóval nyomom az ipart mert más módon nem megy. Férjem reggel elhúzott Sárospatakra és Hollóházára, mindenki riasztót és távfelügyeletet szeretne, de addig jó.
Nem panasz volt.

Puszi
Kriszta
27+5
86 nap még

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok Lányok!

A súlygyarapodási versenyben én is ott vagyok az első 5-ben, és Meához hasonlóan én is sokat híztam az első időszakban (4kg, elevit , fekvés)nekem sem tetszik igazán a dolog, de Apának tetszem így is.(54-ről 65-re)A legborzasztóbb az, hogy az izmaim nem akarnak elbírni, felmenni a 3-ra olyan mint "fénykoromban" megmászni egy jó magas kilátótKép. Remélem később visszanyerjük az erőnket.

Lányok tanácsot szeretnék tőletek kérni.
2 hét múlva szombaton ha minden jól megy felmegyünk Pestre vásárolni, sok időnk igazán nem lesz, mert csak egy délelőtt, ezért úgy gondoltam, hogy a Baby Fun babadiszkontot keresnénk fel.Ha jól emlékszem közülletek többen jártak már ott.Érdemes elmenni oda, vagy esetleg jobban járnánk más üzlettel?

A másik kérdésem inkább Rokicának szól, mert ő tartaja a kapcsolatot a nyáribabásokkal is.
Nem tudod, hogy a nyárisok közül hord-e valaki Anita féle terhességi támasztó pántot, vagy valami hasonló funkcióval rendelkező "segédeszközt"? Nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e venni vagy sem.Készítenél ott egy felmérést, én nem vagyok ott regisztrálva ezért kérlek téged.Itt Veszprémben nem lehet kapni, csak valami hasonló dolgot, de az engem annyira nem győzött meg, és ha már felmegyünk akkor azt is vennék, bár nem igazán olcsó dolog, sztem.
Köszönöm!

Mea neked csak gratulálni tudok a vásárlásaidhoz!!!!Kép

Na megyek a védőnénihez, sajnos újKép, még nem is találkoztunk. Remélem aranyos lesz mint a régi.Egy 7 múlva pedig dokibácsi uh-val, alig várom!Kép

Sziasztok
Szilvi
29

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Mea!
Majd megnézem, hogy bele fér-e a jövőhónapi költségvetésbeKép
De ha addig mevenné valaki, akkor add el neki nyugodtan. Azért köszi!Kép

Most reggelizem és utána varrogatok egy kicsit.
Megint jöttek anyagok és megcsinálgatom.
Ezeket már én varrom. Nem mind sikerül, de meg kell tanulniKép
A másik, hogy a babót nem hinném, hogy érdekli ha egy kicsit hullámos a varrásKép
Más meg ne nézze. Egyébként is jobban esik, hogy az én munkám van benne. Hiába, annyira édesek és nincs türelmem várni másra, hogy megvarrja helyettem. Na azért nem olyan vészes! Nem ronda a varrás, hisz a varrógép varrja, csak néha nem egyenesKép Kép Kép
ezzel elszöszölök és van is kedvem hozzá. Szépen üldögélve megcsinálom. Ez még nem megerőltető.

Legyen szép napotok!
Majd jelentkezem.
Sziasztok!
Angelani
28+2

Kép
angelani

Sziasztok! Kép

De jó ennyi jó hírt olvasni!! Kép Kép Régen nem írtam, de olvaslak benneteket folyamatosan.

Benianyu!
Nagyon jók a nyaralós képek, mi is tervezünk valami hasonló pár napos kiruccanást aug. elején. Kép
Az esküvőnk pedig aug. 5-én lesz, pont akkor 30 hetesen. Kép Azért döntönttünk így, hogy ne kelljen mindenféle nyilatkozatokat töltögetni majd.

Hízással kapcsolatban hasonlóan állok, én 52 kg-ról kezdtem és most értem el a bűvös 60-at. Képet ígérem holnap felrakok. Kép

Nektek nincsen olyan gondotok, hogy az eddig használatos ("normál") bugyik nem jók rátok egyáltalán?? Én annyira megszélesedtem, hogy hordhatatlan mindegyik egytől egyig! Sőt, vettem már jópár darabot folyamatosan, és már azok is szűkek. Már gyanakodni kezdtem, hogy a mosás alatt összemegy.. Kép De sajnos én vagyok az egyre terebélyesebb.. Kép Kép
Már a piacon kapható XL-es méretű tanga sem jó rám, vettem a Megatoysban egy (állítólag) csúcsmodellt a kismama bugyik közül 4790,-Ft-ért, fehér tanga és has alatt marad, de vicc, hogy 2 db bugyi árából megettük a kiságyat ugyanott! A kiságy egy kifutó modell volt, fehér színű (fa), 3 szinten állítható, az alja íves, és ringatható is, meg fixre tehető és 8990,-Ft volt. Szerintem nagyon megérte, kókuszmatrac bele szintén ugyanennyi. Kép

Másik problémám a lábfájás. Kép Én nem járok kismamatornára, alkalmanként otthon szoktam gyakorlatozni. Kép Viszont annyira fáj mindkét bokám meg a talpam, hogy az már szörnyű. Pedig a legkényelmesebb gyógypapucsban vagyok a munkahelyemen egész nap, a lábam felpolcolva és nem értem a dolgot. Kép

Van erre vmi ötletetek??

Pussz,
Dóri
24+2
Vendég

Szia Dóri!

Sajna a lábdagadás engem is kínoz, de mint írtam, nekem a torna kicsit segít, javít a helyzeten. Legszívesebben mindennap csinálnám, ha volna rá időm. Nagyon jó a vérkeringésnek.
Én azt vettem észre, hogy ha kicsit járkálok, jobb egy kicsit, de ha nagyon gáz, és semmi nem segít, akkor sajna csak a fekvés maradKép

Luc
27
lucretia

Dóri,
Lábfájásra pihentetés és felpocolás ajánlott. Ha görcsöl, akkor Magne B6.
Estére nekem is meg szokott egy kicsit dagadni és néha fájogat is, de reggelre újra jó.

Grat az esküvőhöz, augusztus 5. szép nap, a névnapom.

Tényleg nagyon jó volt a nyaralás, mennék újra. Most állandóan a képeket nézegetem, küldözgetem a barátaimnak.

Angelani,
Igazad van, a babát nem izgatja, ha ferde a varrás, csak kényelmes lehet. Viszont milyen jó érzés, hogy azt adod rá, amit te varrtál. Régebben, középiskolás koromban, én is varrogattam, az Anyuéknál van varrógép, egy őslelet Singer. Ha most lenne gépem, én is próbálkoznék. Egy hálózsákot, vagy párnát pl. biztos nem annyira bonyolult megvarrni.

Benianyu
24+4

benianyu

Benianyu, Angelani, nagyon jó 5let a varrás, én is gondoltam, hogy pl. ágyneműt kár venni (marha drága is), a paplanhuzat nem olyan ördöngősség (párna meg úgyse kell), hogy ne lehessen megvarni. A hálózsák is jó, de ahhoz már szabásminta kell. Van valakinek szabásmintája babacuccokhoz???

Dori, én lábdagadás ügyben az endovenon-t használom, meg persze fel kell polcolni a lábakat, nem lehet lábcsüngetve ülni. Nálam a kollégák már jót mosolyognak, ha kihúzom a billentyűzet-tartót, a szoba közepén ülök, az irattartó konténerre feldobom a patácskáimat, szintén kihúzva a szoba közepére. Senki nem fér el mellettünkKép.
A kállai DVD-n, amit a corában vettem akciósan, vannak ilyen vádligyakorlatok, meg könnyü torna is, azt is csinálgatom. Ja és a lábszárat kell váltott hideg-meleg vizes zuhannyal zuhizni. Eddig ezek az 5letek merültek felKép. És még nekem jól bevált, hogy otthon a fitnesszlabdára polcolom fel a lábamat, és kisebb körzéseket, gurigázásokat csinálok. Így nem nyomja annyira a vádlimat, mint a párnás felpolcolás, és egy kicsit a derekamat is lazítja.

Kriszta, örülök, hogy Falinával minden rendben vanKép.

Dori, a bugyikat valóban "kinövi" az ember. Én hordom azokat, amik kitágultak, a többit bezsákoltam a szülés utánraKép. A C&A-ban volt kb. 2 hete 9 db tiszta pamut alsó (nagy méretekben is) kevesebb, mint 2 eFt-ért. Én vettem egy csomagot, egyelőre jók. Sok helyen olvastam, hogy a kifejezetten mamanacik drágák, és nem éri meg. Kicsit nagyobb méretű alsókkal én jól elvagyok. Bár én nem a tanga-kedvelők táborába tartozom.

D
dudukly
Isaszeg

Sziasztok!

Este visszaolvasok, csak most egy kicsit aggaszt valami!
Voltam dokinál, lemérte a babót stb.
2 nappal hátrasorolták a születés időpontját!
09.11 helyett 09.13

Ahogy néztem az AC értéke lett gyengébb!
28+3 napon 224 mm!
23+4 napont 177mm volt!
Becsült súlya 1130gramm!
Tud valaki írni nekem értéket ezekre az időpontokra!Vagy körülbelül erre az időtájra??
A doki ugyan azt mondta, hogy 1-2 nap nem számít de engem mégis érdekelne, hogy kinek milyen értéke.

Rókica!
Én megyek az Istvánba, viszek füztet és jegyzetelek neked!

Megann 28+3

Kép

Kép
megann

Megann,
Két nap hátrasorolás nem jelent semmit!!! Ne izgulj!
Ráadásul majd a pocaklakód eldönti, hogy mikor akar kijönni. Lehet, hogy megvárja a 13-át. A méreteket nem tudom, majd biztos betesz neked valaki egy táblázatot.
Benianyu

benianyu

Megann, szerintem se izgulj, az időpontot +/- 2 hétre adják meg. 1-2 nap, csak az orvos túlbuzgósága/precizitása. Tegnap téma volt már a méret:
http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=7486&post=561297#POST561297
Két gyors üziben megírtam az általam ismert táblákat.
D
dudukly
Isaszeg

Kismama,
A Baby fun diszkontban én jártam, nekem nem jött be! Egy zsúfolt pinceraktár az egész, próbálni sem igazán tudsz, ha bugyit vagy melltartót vennél. Attól is függ, hogy miket akarsz venni.

Mea, nagyon tuti az újpesti üzlet, kiszaladtam a melóból, és vettem is egy édes narancssárgás szoknyát. Ott volt a tervező csajszi is, és mivel hosszú szoknyát akartam az elején képes lett volna nekem megcsinálni. (abból az anyagból csak 3/4-es gatya meg rövid szoknya volt). Végül megvettem a rövidszoknyát 3600-ért.

Megann,
Én is megyek, összefutunk valahogy?

Pr.28+5

Kép

Kép
prüntyi

Megann!Kép

Ne izgulj nagyon jónak tűnik nekem a súly amit mértek.
Nincs semmi gondKép

Holnap megyek én is 28+4 napon UH-ra majd beszámolok mekkora a babaKép

LányokKép

Elfelejtettem írni, hogy van még egy tök új kenguru is eladó.
Ezt barátnőm árulja és 2500Ft-ért adja.

Ha érdekel valakit jelezze, majd teszek fel képet is, csak el kell kérnem vagy le kell fotózom akkor.

Azt tudom hogy kék színű, de ez mindegy már szerintem.Kép

Mea
mea

Prüntyi!Kép

De jó, örülök hogy elmentél és hogy tetszettKép
Lányok! Nézzetek el Ti is, tényleg jó minőségű és szép ruhák, nem az a sok vacak anyagú kismama lepedőKép vagy a méregdrága márkás ruha!

Szerintem 3600Ft nem is sok egy szoknyáért, nem?

Prüntyi!Kép

Milyen cuccok voltak?
Milyen színek, fazonok?
Árak kb???

Mea
mea

Megann,

egyáltalán ne aggódj a baba méretei miatt!!!! Mi 2 hete voltunk UH-n, és egyik adat sem felelt meg a koránakKép, volt ahol pár nap, és volt ahol egy egész hét is eltért. Főként a súlya, mert az 5 nappal nagyobb volt, mint az átlag. Szerintem ezek a számok semmit nem jelentenek. A plusz két napot lehet, hogy amúgy is kivárta volna! ha tőlem megkérdezik, mikor jön a baba, mindig csak azt mondom, hogy szeptember vége. A 20-ából még sokminden lehetKép

Luc
27
lucretia

MeaKép
Ha Angelani nem kéri a pelenkázólapot,engem is érdekelne!Kép
Milyen a mérete?,mert ez a képről nem derül kiKép

annamami
annamami

Mea,
sok szép volt! A nadrágok, szoknyák, ruhák nagyon jó áron vannak! Ehhez képest a felsők kb. u.annyiba kerülnek mint a szoknyák nadrágok...stb. én ezt a fajta összhangot nem értem...de alapból azok is nagyon szépek, és nagyon sokfélét lehet összekombinálni a másik ruhadarabokkal! Jövő hétre készülnejk még újabb színek! Alapból még így is olcsóbbak mint bármelyik nagy üzlet!
Képzeld megkért hogy legyek a modellje egy fénykép erejéig, csak nincs kismamája, akin a hastartót be tudná mutatni, én meg mondtam, hogy ok, úgy is kiváncsi vagyok a hastartóra, hogy valóban olyan jó-e. Szerencsére csak a pocim lesz lefotózva! Kép

A szoknyát ha hazamegyünk lefotózom és felteszem!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Jaj, lányok!
BUGYI ügyben! Én megfogadtam, hogy nem adok ki ilyen pénzrablóknak 3000-4000 ft-ot egyetlen bugyiért, csak azért mert kismamabugyinak hírdetik! Én amúgy sem szeretem azt a fazont ami teljessen befedi a hasam (egy olyat vettem, de azt is csak a korházi időszakra, és azt is csak 1700, ért), így elkezdtem nézelődni, mivel az eddig hordott bugyik bizony engem is szorítottak már, és meglepó módon pont egy aranypók üzletben találtam egy Triumph márkájú, csípő fazonú, tiszta pamut bugyit! 2 db van egy csomagban/1990,- ért. Rögtön megvettem, nagyon kényelmes! Akit érdekel, szerintem nem csak aranypókéknál lehet kapni, a fantázia neve: "Twist Tai"

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Most csak Megann üzijére reagálok, mert sietek.

Megann!
Ne izgulj!
Van úgy, hogy a baba nyúlik, de van, hogy hízik.
Nekem például 28+1-nél 875gramm. A tiedhez képest vékonyka. Minden baba más! A tiéd húsosabb az enyém nyúlánkabb. Ennyi!
Majd beéri a centiket. Az enyém meg lehet, hogy nem nőni hanem most már hízni fog. Ki tudja. mindig más és másképpen fejlődnek a hónapokban.

Amúgy a másik kolleganőm múlthéten szült meg császárral. Már majdnem két hetet túlhordta a babát. Azt mondják, hogy az első baba "késni" szokottKép
De van akinél fordítva történik. Mindenesetre 2 napért tényleg ne izgulj. Ha minden rendben volt és a doki sem aggódik, addig neked sem kell.

Puszi lányok!
Még jövök!
Angelani
28+2

Kép
angelani

na elszállt az írásom.

Röviden
Prüntyi
köszönöm.Nem magamnak akarok vásárolni hanem a gyereknek ágyat utazóágyat, pelust, melltartóbetétet stb tehát nem kell próbálni.Így sem ajánlod? A netes hirdetésük alapján nem rosszak, de kérdés, hogy csak annyi termék van-e amit a neten hirdetnek vagy esetleg több, és az árak valóságossak -e.Ha van esetleg másik üzlet ami hasonló árakkal bír és szombaton is nyitva, akkor az is érdekelne.Elég képlékeny vagyokKép
És köszi.

Megann
én 26+1 hetes értéket tudok mondani. Az AC 215mm a súly 1061 g.Remélem segítettem. A dokim egyébként hangsúlyozza mindig hogy 1 hét oda-vissza nem számít semmit.

Benianyu
tiszta sárga vagyok.Mi nem megyünk az idén nyáron sehová.Bár már külföldre nem is mennék.Lehet, hogy csak gyáva vagyok???KépKépKép

Angelani

ügyi vagy. Nekem is itt egy varrógép, de eddig még a cérnát sem tudtam befűzni, nem, hogy gyerekholmit varrni vele....

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Prüntyi!

Meddig van nyitva a bolt du.? Jónak tűnik.. Kép

Dóri
Vendég

Kismama,
Hááááát...én kb 10 percig könyörögtem, hogy mutasson pár fürdőkádat, de körbedumálta a témát és kiderült, hogy igazán nem nagyon tudja ezeket kipakolni, nézzem meg a neten melyik tetszik és az alapján megrendeli nekem, ja és megpróbált rádumálni arra a "vödörkádra". Egy ürge volt ott nekem nem volt szimpi. Kép
Tehát ha ilyen nagyobb dolgokért is mész azt ott élőben nem fogod látni! Nagyobb dolgoknál, a megatoys akciós dolgai is nagyon jók, de nekem a diósdi kereskedés jött be nagyon! A lehel utcai diszkont is jó, meg ahogy hallom a Minimanó is.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Dóri,
10-18 ig nekem nagyon tetszettek a cuccai!
Az Újpest Központi metrótól, ha mész a duna felé, akkor Jobb oldalon van egy klinker téglás épületben.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?