Ide is beteszem a levelemet, biztos ami biztos.
Sziasztok Lányok!
Végre be tudtam ugrani picit! A bő egy hónapos lemaradásomat azt hiszem nem tudom bepótolni, de azért tudok ezt-azt, mert Haneeval beszéltünk egyszer-kétszer.
Üdv az újaknak, és sok*sok gratula a már megszületett Babákhoz!!!
Nagyon remélem, hogy Mindenki szuperjól van!!! Gondoltam, hogy hiányozni fogtok, de, hogy ennyire!
Remélem hamarosan lesz újra minden nap net itthon, egyelőre próbálják megdolgozni az új gépünket, és hát nem megy valami gyorsan.
Én mostmár tök pánikban vagyok, mert a lakás még mindig a feje tetején áll, alig haladnak a dolgok, és még annyi a tennivaló. A legnagyobb baj az, hogy elkezdtek nálunk csempézni, meg kövezni. A fürdőszoba és a wc elkészült, de a konyha-előszoba hátravan még, és a hapi aki eddig csinálta lelépett szó nélkül Németországba (állítólag kapott vmi kihagyhatatlanul szuper munkalehetőséget), nekünk meg elfelejtett szólni, hogy "bocs, hétfőn nem jövök mégse, meg lehet, hogy hónapokig egyáltalán". Szóval itt állunk egy szétbarmolt lakásban, melós meg nincs. Már kaptam két telefonszámot, de egyik se tudja a közeljövőben vállalni.
Esetleg nem tudtok burkolót, akiről tudjátok, h szépen dolgozik, és hát nem méregdrága???
Kb.14 nm-nyi követ kellene lerakni. Ennyi. Előre is nagyon köszönöm!!!
Egyébként növögetünk. A pocim óriási, a Kiscsaj nagyon szépen fejlődik.
Néhány hete megijesztettek az egyik UH-n, mert a doki azt mondta, hogy minden mérete rendben van a Babának, csak a haskörtérfogata nagyon pici és 2-3 hét múlva újra kellene nézni, h fejlődik-e rendesen. 3 hét múlva visszamentünk, és több, mint 80 dekát hízott a pici. Akkor már egy héttel nagyobbnak nézett ki a koránál, a méretei alapján.
Na ennyit a riogatásról.
Viszont éjjelente a legaktívabb, alig tudok aludni. De sebaj. Amikor reggel elmennek a Fiúk, néha visszafekszem, és alszom egy-két órát. Akkor simán megy.
De egész nap mocorog, van amikor úgy érzem, h kiszakítja a hasamat
, amikor (valószínüleg) a könyökét szépen végigvezeti két pont között. Olyan, mintha egy hegycsúcs vándorolna a hasamban.De gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Vigyázzatok Magatokra! Mindenkinek kitartás!!!
Puszi:
Vikó