Új privát üzeneted érkezett!

Hencsike,

sajna nem tudok segíteni a kérdésben. mert ilyen problémám még sose volt, de azért tényleg kérdezz rá, mert nem tűnik egészen normálisnak... Átnézhetsz családinetre is, ott sokan vagyunk, legalábbis többen mint it...

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Bannamari!
Örülök, h. írtálKép!!! Nekem is jobban tetszik a babanet felülete, de annyi baj volt veleKép.
Gyönyörűek a fiúkKépKépKép! Gyorsan gyógyulj meg, aztán jöhet a szopizás!
Nagy-nagy szeretettel gondolunk rátok:

Márti
csmarti

Sziasztok!

Ági vagyok,a barátnőm Kriszta,akit ti Bkriszta azonosítóval ismertek,hajnali 2-től a kórházban van. Gondoltam érdekel benneteket.
Még nincs róluk hír,de reggel már úgy tünt beindul a dolog és hamarosan kezébe foghatja Ákost!!!!
Drukkoljatok Nekik!

Ági

Kép
iroko

Iroko!
Köszi az infot!
Nagyon szoritunk ha valamit tudsz irj kérlek!
Rita

rita77

SziasztokKép

B.Krisztáról hoztam híreketKép
15:07 kor megszületett ÁkosKép
3700g és 56 cm-velKép))

Mindketten jól vannakKép

Nagy Gratula nekik
Sok-sok tejcsi kívánok

Kép

Kép
edinka

Lányok, köszönet a tájékoztatásért, átért hozzánk a másik topikba, mivel többen itt is rendszeres olvasói maradtunk a Babanetnek. Jelenleg naprakészek vagyunk a
http://csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=208
címen, mivel Babanet sokszor haldoklott, de We'll back Kép
Nagy gratula Krisztának és a fenti családinetes oldalon mindenki sokat-sokat gondol rá! Mindenképpen olvasson minket ha hazajön és várjuk a beszámolót! Sok puszi

Kép
timmba

Sziasztok!

Bkriszta kisfia gyönyörű!!!! Mama és baba jól vannak. Megpróbálom feltenni a képet Ákosról!

Kép

Ági

Kép
iroko

Ide is beteszem a levelemet, biztos ami biztos.

Sziasztok Lányok!

Végre be tudtam ugrani picit! A bő egy hónapos lemaradásomat azt hiszem nem tudom bepótolni, de azért tudok ezt-azt, mert Haneeval beszéltünk egyszer-kétszer.

Üdv az újaknak, és sok*sok gratula a már megszületett Babákhoz!!!

Nagyon remélem, hogy Mindenki szuperjól van!!! Gondoltam, hogy hiányozni fogtok, de, hogy ennyire! Kép
Remélem hamarosan lesz újra minden nap net itthon, egyelőre próbálják megdolgozni az új gépünket, és hát nem megy valami gyorsan.

Én mostmár tök pánikban vagyok, mert a lakás még mindig a feje tetején áll, alig haladnak a dolgok, és még annyi a tennivaló. A legnagyobb baj az, hogy elkezdtek nálunk csempézni, meg kövezni. A fürdőszoba és a wc elkészült, de a konyha-előszoba hátravan még, és a hapi aki eddig csinálta lelépett szó nélkül Németországba (állítólag kapott vmi kihagyhatatlanul szuper munkalehetőséget), nekünk meg elfelejtett szólni, hogy "bocs, hétfőn nem jövök mégse, meg lehet, hogy hónapokig egyáltalán". Szóval itt állunk egy szétbarmolt lakásban, melós meg nincs. Már kaptam két telefonszámot, de egyik se tudja a közeljövőben vállalni.

Esetleg nem tudtok burkolót, akiről tudjátok, h szépen dolgozik, és hát nem méregdrága???
Kb.14 nm-nyi követ kellene lerakni. Ennyi. Előre is nagyon köszönöm!!!

Egyébként növögetünk. A pocim óriási, a Kiscsaj nagyon szépen fejlődik.
Néhány hete megijesztettek az egyik UH-n, mert a doki azt mondta, hogy minden mérete rendben van a Babának, csak a haskörtérfogata nagyon pici és 2-3 hét múlva újra kellene nézni, h fejlődik-e rendesen. 3 hét múlva visszamentünk, és több, mint 80 dekát hízott a pici. Akkor már egy héttel nagyobbnak nézett ki a koránál, a méretei alapján. Kép
Na ennyit a riogatásról. Kép
Viszont éjjelente a legaktívabb, alig tudok aludni. De sebaj. Amikor reggel elmennek a Fiúk, néha visszafekszem, és alszom egy-két órát. Akkor simán megy.
De egész nap mocorog, van amikor úgy érzem, h kiszakítja a hasamat Kép, amikor (valószínüleg) a könyökét szépen végigvezeti két pont között. Olyan, mintha egy hegycsúcs vándorolna a hasamban.De gondolom ezzel nem vagyok egyedül.

Vigyázzatok Magatokra! Mindenkinek kitartás!!! Kép

Puszi:

Vikó
vikó

Szia Vikó!
Nagyon örülök, h. benéztélKép! További jó babavárást! A burkolás meg majd csak elkészül, drukkolok nektekKép!

Márti
csmarti

Sziasztok!

Aki még emlékszik rám, én sem vesztem el!!!!
Sajnos a méhszájam rendetlenkedett febr. vége óta, és szigorú fekvésre voltam ítélve. Szerencsére minden rendben ment így. Bár ápr közepén a kórházba is beküldött a dokim, a biztonság kedvéért tüdőérlelő injekciókat kaptam.
De a lényeg, hogy picurkám azóta megszületett, gyönyörű kiscsaj (képet majd később teszek fel)

Wica!
Az adatok: szül.: máj. 7. 37+4, 3050g, 54cm, Gréta

Szóval majd jövök még, de nagyon szeretném elolvasni a 3 havi termést....

Akiren
akiren

Szia Akiren!

De jó hallani rólad! Gratulálok!!!!!
Most máshol "lakik" a topic, de lehet, hogy majd visszaköltözünk ide.
Az új link:

Mzx-Móni (34+0)

Kép

Kép
mzx

babyonboard

Sziasztok Kép
Adnátok tanácsot hova érdemes menni 4D uh-ra? Olyan helyre szeretnék, ahol nem csak látványra mennek, hanem a baba "hogyanlétjét" nézik. Anyunak született egy gyereke agy-koponya hiánnyal, szeretném ha ez az enyémmel még csak véletlenül sem fordulna elő. Illetve, hogy mennyibe kerül.
Köszi előre is a segítséget.

Kép

Kép
pkagi

Itt a Praxis rendelőben Györfi dr. jött be a legtöbb embernek. 10eFt-ra emlékszem, de a babanet nyitóoldalon tudod magad regisztáltatni náluk, amivel jár egy kis kedvezmény.

Mzx

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Én már nagyon régennem jelentkeztem, csak gondoltam szólok, hogy még egyben vagyunk Kép
Wicának, BKrisztának itt is gratula!

Mi már a mindenórában, voltam 2 hetet a kórházban is, de így a végére szerencsére hazaengedtek, hogy össze tudjak pakolni Kép

A családinetet néztem, de mivel úgy sem hiszem, hogy sokáig most aktív tag lennék, nem regisztrálok azért újabbat Kép

Üdv minden pocakosnak és pocaktalannak!

Oxigen

KépKép
oxigen

Szia Oxigén! Gondolok rád, jelenleg akkor most egy csomagolás erejéig vagy otthon. Ügyesen! Megnyugtató, hogy most már teljes ellenőrzés alatt vagy. Amint hazaérsz babázni, légyszi reppents híreket is. Jó egészséget!

Puszi, Timi
timmba

sziasztok!

Engem nem ismertek, még nem jártam itt, július vége-augusztus eleje felé várjuk a babánkat.
Remélem nem haragszotok, de azért ide jöttem, mert leginkább ide tartozónak érzem magam.

azt szeretném kérdezni, hogy nektek van-e infótok esetleg tapasztalatotok a gyermekágyi depresszióval kapcsolatban, mert most találkoztam a témával és elkezdtem félni, mert én most szuper boldog családi meghittséget és nagy-nagy boldogságot képzelek el majd ha megszületik a baba, de félek, mi van, ha tényleg csak úgy jön az a depi és nem is tehetek majd róla, meg ellene semmit, és én teszem majd tönkre miatta a boldogságunkat!
én egy időben hajlamos voltam depresszióra, akkor törvényszerű, hogy a szülés után az vár majd rám?

ha tudtok erről valamit, kérlek írjatok nekem!
köszi!

Malina
Malina

Ne haragudjatok, ha most ezzel rontom a hangulatot!
Malina

Malina! Gyere át a családinetre, szeretettel várunk. Odaköltöztünk egyenlőre, míg meg nem oldják, hogy ne haljon be sokszor a Babanet.
Cím:

Van agykurkászunk is, Rókicának hívják KépKépKép, jó fej.

Amúgy, ha nem vagy depresszióra hajlamos, szerintem a szülés után sem lesz gond, de szakmailag nem tudok segíteni, mivel nálunk is az első gyerkőc, továbbá nem ismertem kismamákat, akik rosszul viselték volna vagy a terhességet, vagy a szülés utáni időszakot.

Hanee neve alatt megtalálod a táblánkat, ki mikorra van kiírva, és ő is tud felrakni, ha küldöd neki az adatokat.

Na, gyere! Timi
timmba

Malina Kép
Tényleg szivesen látunk a családineten, bár én mostmár ritkábban irogatok, mert 10-én megszületett a kisfiam. (elötte meg azért nem irogattam, mert 1 honapig korházban voltam...)
Gyermekágyi depressziorol egyelöre nem tudok beszámolni, viszont a baby-blues nevezetü "tünemény" engem is utolért. Ez még nem depresszio, csak a hormonok játszanak velem, ráadásul mivel elsö baba, belekell jönni a hirtelen jött felelösségbe. Igy néha teljesen ok nélkül (vagyis az idegesség miatt) elpityeredek. Pedig nem vagyok szomorú, hiszen itt van ez a tünemény nekünk. Ha lehet szerezz be segitséget az elsö hetekre és pihenj sokat. Mikor a baba alszik, te is aludj!
Lehet, hogy a szakértök megcáfolnak de én ezeket tapasztaltam.
Itt a babaneten egyébként ha jolemlékszem, van egy olyan topic, ami a gyermekágyi depressziorol szol. A Fogamzás/várandosság/szülés-ben, ezen belül is talán a szülés topicban, de mindjárt megnézem.
És szerintem egyáltalán nem törvényszerü a depresszio, legalábbis nagyon remélem Kép
Na, pusz és vigyázz magatokra!
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Bocsesz, teljesen máshol van!!!
Babanet Társalgó » Anyaságról » Depressziós - Te is voltál / vagy?

Pusz minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

íme itt vannak a képek:
Együtt:

Kép

Ádám:

Kép

Gergő:

Kép

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Annamari

Nagyon szépek a fiúk! Nagyon jó, hog rendben vannak és ilyen gyorsan fejlődnek!
Vendég

sziasztok,
nagyon édesek a srácok!
mi még egy darabig remélem egyben maradunk a lányommal!
még 8hétig legalább benn kell maradnia a kisasszonynakKép

puszi nektek
Malina
Malina

Sziasztok!

Bocs, hogy ismeretlenül idepofátlankodok, de van egy eladó zenélő forgom, ami nagyon aranyos, de az én fiam sajnos fél tőle Kép. Ha valakit érdekel, írjon a svedbrigi@t-online.hu címre. Árban megegyezünkKép
Kép
Kép
További jó babavárást, akinek meg megszületett jó babázást és sok tejcit.

Brigi
bombomanyu

Nálatok sem megy a családinet?

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Lányok!

Virnya vagyok a téli babásaktól. Lenne egy kérdésem:

30-31 héten USA-ba kell repülnöm, de a légitársaság - érthető okokból - csak orvosi igazolással engedi.

Nem tudjátok véletlenül, hogy a nyitott méhszájon kívűl mi lehet még kizáró ok?

Köszi Virnya

Virnya és Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
virnya

Virnya Kép
Sajnos, nem tudom. Talán csak egy általános véleményt várnak, hogy "alkalmas" vagy repülésre.
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Kedves Kismamák!

Szakdolgozatomhoz olyan első gyermekes kismamákat keresek, akik nemrégiben szültek. (természetes, hüvelyi úton, "tervezett" császármetszéssel, illetve olyanokat, akiknél a szülés természets módon kezdődött, de császármetszéssel végződött).
Vizsgálatomban a terhesség, szülés, az új jövevény érkezése körüli érzelmi, hangulati változásokról szeretnék képet kapni.
A kérdőívek a témából adódóan intim kérdéseket is tartalmaznak, mégis a vizsgálat szempontjából a válaszok akkor értékesek, ha őszinték. Részvétel esetén biztosítom Önnek a teljes diszkréciót és anonimitást.
Köszönettel.
Kovács Beáta
pszichológus hallgató

email, ahol jelentkezni lehet: istvan.kovacs@axelero. hu
beata007

Sziasztok

Rita77 megirnad nekem mailben vagy akar a masik topicban hogy mi a neve az orvosnak, hogy lehet menni azaz mindig van e rendeles stb stb telefonszam
Elore is kocce
Reka
a mailcimem r.viragkukacbluemail.ch

Kép
vaktyuk

Virnya! Nem "idevalósi" vagyok, a 2004 őszi babásokhoz tartozm. A légitársaságnak könnyű orvosi igazolást szerezni. Nagyobb gondod a vízumellenőrzésnél lesz: nem szívesen engednek be terhes kismamákat, nehogy ott szülessen meg a gyerek, és nekik problémájuk legyen ebből ( letepeledési engedély igénylése ). Hallottam már olyan 28 hetes terhesről, akit visszaküldtek Kép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Sziasztok, a Lili baba apukája vagyok.

Tegnap este 6-kor kezdődtek a fájások és be is mentünk a szülőotthonba. Egy ujjnyi tágulás és öt perces fájások egész éjjel és délelőtt is, aztán délben a Lili felvett egy olyan pózt amitől a dokik beindultak és gyorsan kikapták császárral.
2850 gramm, 48 cm-es kis hajasbaba
http://members.chello.hu/domiter.zoltanne

rita77

Szia Pocó!

Igen ettől én is félek, de tízéves vízumom van (még két évig jó), sokszor voltam kint, van lakásom, saját cégem, két amerikai magazint hatodik éve készítünk itthon, a férjem nem jön velem -itthon orvos (európai doki nem vállahat orvosi praxist kint), nálam vannak a bankkártyáim, nyáron vettem a repjegyem amin 1 hét múlvára van a visszaút is (nem nyitott jegy)stb. szóval nem valószínű hogy visszafordítanának. Szerintem extra rövid tartózkodásit fognak adni, de ez engem már nem érdekel.
A budapesti követségen érdeklődtem, azt mondták semmi kapcsolatuk nincs a bevándorlási pulttal. :-(
De ha nem engednek be, akkor hazaérve óriás botrányt csapok, az tuti fix! :-))

Egyébként azóta megtudtam, hogy a nyitott méhszájon kívűl a vérnyomás problémák is kizáró okok.

Köszi az aggódást, neketek időben érkező, egészséges babákat kívánok!

virnya

Szia Virnya!

Sajnos nem lehet kiigazodni a bevándorlási dolgokon. Engem már egy csomószor ( 3x az 5 alkalomból ) haza akartak zavarni, pedig akkor még nem is volt nagy a pocakom, sőt terhes sem voltam Kép Akkor általában abba kötöttek bele, hogy fiatal vagyok, és biztos kint akarok maradni. Pedig már többször voltam kint, promlémamentesen.
A magas vérnyomást akartam még írni, mert közben eszembe jutott. De akkor már te is tudod.

Szia: Pocó

Kép
Kép
pocó

<center> <pre>
<table>
<td align=center valign=top> Kép
64.5 K <td align=left valign=top> <font size=1>AZ EGÉSZSÉGES CSECSEMŐ FEJLŐDÉSE.ppt</font>
"" </pre> </pre> </center>
Vendég

<!--attachment: AZ_EG_SZS_GES_CSECSEM__FEJL_D_SE-235466.ppt*mime_msppt.gif*application/vnd.ms-powerpoint*64.5**AZ+EG%c9SZS%c9GES+CSECSEM%26Otilde%3b+FEJL%26Otilde%3bD%c9SE%2eppt --><center><pre>
Kép
AZ EGÉSZSÉGES CSECSEMÕ FEJLÕDÉSE.ppt (64.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
Vendég

Sziasztok!
Bocs, hogy idepofátlankodom a 2005. tavaszi topikból, de van egy eladó hordozókendőm, lehet, hogy érdekel itt valakit. A fiam valamiért fél tőle, semmilyen helyzetben sem tudom beletenni, ha meglátja, már üvölt. Közben kiderült, hogy a mérete sem jó, mert kettőnkre kicsi. Úgyhogy szeretném eladni. Egyszínű bordó, L-es méret. Én 170 cm-es vagyok és 86 kg , ennél filigránabb termetűeknek ajánlom. 3.000 Ft.
Így néz ki:
Kép
Kép

Érdeklődni a connie@freestart.hu címen lehet.

Hajni

KépKép
connie

Sziasztok,

Bocsi, de valami nagyon hasznosat szeretnék a figyelmetekbe ajánlani:

A K C I Ó ! ! !
Babahordozó kendő vásárlása esetén mellé adunk fél áron egy S-es kendőt!
A K C I Ó ! ! !

Az S-es kendő (2,4 méter) előnyei:
1./ kényelmesen meg lehet kötni bölcsőtartásban a babát. Ez szoptatásra is alkalmas megkötés, illetve a bő pulcsi alatt szinte el lehet tüntetni a nagyon pici babákat.
2./ Egyszerűen használhatod az S-es kendőt már ülni is tudó babáknak, elöl ültetve vagy csípőre ültetve. Ekkor a csomó a hátadon, vagy akár oldalt is lehet, hogy ne nyomja a buszon a gerincedet. A menő-manókat le is lehet tenni a buszon, hogy addig se rajtad mocorogjon, és leszálláskor egy mozdulattal vissza a kendőbe.

Azért nagyon hasznos ezekben az esetekben a kisebb kendő, mert nem lóg le a sok anyag, és így nyáron... hát nem mindegy, hogy mennyit vacakolsz a megkötéssel, és hogy mennyire melegít.

Így az M, L, XL (2500 Ft/db), vagy XXL, XXXL (3000 Ft/db) rendelése esetén az S-es kendő mindössze 1000 Ft azaz egyezer HUF.

nora@prosoft.hu

Részletek a babahordozó kendőről:

http://hordozokendo.sw.hu

vagy 06-20-915-1595 SMS-re is válaszolok, és postai utánvéttel 3 nap alatt ott van a kendő!!!!!

Sziasztok,

Ságody Csabáné, Nóra
nora976

Sziasztok, ez nem tartozik szorosan ide, de ez is hasznos lehet...
Korlátlan ADSL internet most aug 31-ig féláron már 3750 ft-tól! Semmilyen más díj nincs! Megéri! Részletek a www.gabcsi.gportal.hu oldalon vagy írjatok a zsombibaba@axelero.hu címre!!!!
Bocsánat a zavarásért, és drukkolok nektek is, nekem már van egy 6 hónapos kisfiam! Gratulálok a már megszületett babákhoz, és aki még pocakos annak kitartás már nincs sok hátra! Megéri! Üdv Gabi

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii

Sziasztok!

Nem tudom, jártok-e még erre, de megpróbálom.
Az ősziektől vagyok, most 29 hetes.
Rokica írta "odaát", hogy itt a nyáriaknál nagyon profik vagytok a homeopátiában, ebben kérnék tanácsot. Az egyik kérdésem: a terhesség vége felé, illetve a vajúdáskor milyen szerek ajánlottak, és hogyan kell szedni? A másik: BCG oltáshoz van-e kísérő homeos szer, ami csökkenti az oltás esetleges mellékhatásait?

Előreis köszönöm a segítséget, és jó babázást, illetve minden jót kívánok!

Judit
jucc

Jucc,

A www.csaladinet.hu - ra koltoztunk at a sok serverproblema miatt meg majusban...vagy aprilisban? Kép
Gyere oda, a lanyok bizti sokat tudnak segiteni.

pmama
pmama

Gyerekruha csomagok

Sziasztok!
Gratulálok a babákhoz!
Bocsi, hogy bepofátlankodom hozzátok, hiszen másik topikba "tartozom". Akit érdekel olcsó, márkás babaruha:

Oldalamon kedvetekre böngészhettek kiváló minőségű, nagyon kedvező áron, alig használt angol és amerikai babaruhák és gyerekholmik között. (GAP, OLD NAVY, GYMBOREE, NEXT, ADAMS, GEORGE, SOPHIE, TAMMY stb.)

Nézzetek körül, hetente frissítek!

http://www.gportal.hu/gyerekruhacsomag
kire

Sziasztok,
nincs itt senki? Nekem van egy június 29.-én született fiacskám, igazi nyári babaKép
De, gondolom, nem vagyunk egyedül!

manóka

manóka
manóka

Szia Manóka!

Pár hónapja átköltöztünk ide:

Mert a babanet.hu időnként elég gyakran le volt halva.. aztán ottragadtunk, mert az a server jól müködik Kép

Gyere át oda!

hanee
hanee

Eltelt egy év, és Te még mindig 20 kg-ot cipelsz 30 lépcsőfokon?
Lejárt a törvényben előírt határidő és Téged néhány lépcsőfok még mindig elválaszt a világtól?
Szeretnél egy olyan országban élni, ahol a választott vezetők betartják az általuk hozott törvényeket?
Ki szeretnéd fejezni szolidaritásodat a hátrányos helyzetűekkel és elesettekkel?
Ha igen, akkor várunk 2005. szeptember 20-án 16:00 órakor a Kossuth térre a Parlament elé, ahol ismét felemeljük szavunkat a
MAGYARORSZÁGI KÖZLEKEDÉS ÉS KÖZÉPÜLETEK AKADÁLYMENTESSÉGÉÉRT!
A demonstrációt a TAVASZ (Tegyünk A Világért! - Anyák Szövetsége) Egyesület szervezi, csatlakozott hozzá a Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítvány, a Habeas Corpus Munkacsoport, a Levegő Munkacsoport, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége, a NaNE Egyesület, a Terézvárosi Zöld Kör, a Városi Biciklizés Barátai, a Védegylet és a Zöld Fiatalok. Az eseményt támogatja a Humanista Mozgalom.
Médiatámogatónk a Civil Rádió és a www.tusarok.org
tavasz

Tündyb:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok! Kép
Úgy emlékszem talán itt olvastam, hogy valaki vásárolt olyan színes hálót, amilyen a Kölyökparkban is van és azt valahogy az emeleteságyhoz illesztette...

Tudnátok segíteni, hol vásárolhatnék ilyet?

Előre is nagyon köszönöm.

Vadvirág
Vendég

Mindemkinek Hello!
Én vissza költöztem ide itt még minden jó volt aki akar jöjjön!!
Rita

rita77

Rita,
en is szivesen visszakoltoznek, mert ezt a feluletet jobban dzsanaztam.
falina

Sziasztok!

Virnya vagyok a téliektől.
Használt Tommy Tub fürdetődézsát vennék.
Ha tudtok eleadót, a virnya kukac freemail.hu-ra írjatok.

Köszi
Virnya
39+1

virnya

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?