Sziasztok újra!
Visszaolvastam, de sietnem kell, mert mindjárt hazajön Gábor és indulunk a Cora-ba!
Apropó Gábor! Köszöni szépen a szülinapi jókívánságaitokat! Aranyosak vagytok! (Ezt Õ mondta!) A fenyőt egyébként jobban fogadta, mint én. Én azt se tudtam kínomban, hogy nevessek vagy sírjak
Barbi!
Nyaraló klassz lehet. A szomszédaitok látom Nektek se semmik. Nálunk a kocsma meg van spékelve egy kisebb tüzép teleppel, így teherautók jönnek-mennek: zaj és bűz. De ahogy látom, versenyt rendezhetnénk kinek hülyébb a szomszédja
Marci 3 nap alatt eszik meg egy üveg kajcsit, azaz 1/3 üveget eszik meg egyszerre kb. Jól kiszámoltam, mi?!
De láthatod, hogy mi elég nehezen haladunk és mostanság még szopizni sem nagyon akar... Nem tudom, hogy hogy nem hal éhen.
Gigi!
Oli olyan kis formás! Még, hogy elhízlalod. Hallgass csak, mint rendes menyhez illik! Én is így teszek
Hétvégén én is kaptam a jobbnál jobb tanácsokat Marci etetésével kapcsolatban. Mondjuk én akkor egy kicsit vitatkozni is próbáltam, de láttam, hogy semmi értelme.
Dia!
Marci is előrehajol ülés közben, ha már nem bírja magát tartani. Majd holnap Domival sztereóban összehajtják magukat, Oli pedig peckesen ülve figyeli a kicsiket.
Nagyon édi Domi a képeken! Látom a kukimérete még mindig rendben van
Zsófi!
Nagyon helyesek vagytok a képen! Már írtam, de most sem hagyhatom szó nélkül, hogy olyan nagyfiús pofija van Bencének
Kutyusok is aranyosak!
Évi!
Én is ettől tartok, hogy ha nem hajlandó szopizni, elillan a tejem.
Most mire felturbóztam a mennyiséget, nem akar enni a Kisvacak.
Ma is nyügi volt egész nap Rolcsi? Marci - ahogy elnézem -, csak de. volt az.
Közben látom, hogy csak Te írsz nekem rendesen! Én pedig még válaszolni sem válaszolok. Rossz vagyok!
Nem kapkodva akarok Neked válaszolni, úgyhogy azt hiszem a kis szülinapi ünneplésünk miatt, ma is elmarad a válaszom. De holnap reszkess! Köszönöm a bíztatást! Nagyon édes vagy!
Györesz!
Szép súlya van Norbinak!
Még a védőnéni is rendben találta és ez a lényeg! Õ ért csak igazán hozzá!
Hát tápszerügyben nem tudok tanácsot adni. Én is gondolkodtam már ilyeneken, hogy mit mennyit miért.
Márti!
Az igen, Gigi már rendesen rendezkedik, ahogy látom. Marci még csak a pelenkázon fekve pakolászik. A minitalinkon majd Marci "szóval tartja" Gigit, ha Norbika már csak a fensőbb dolgokra kíváncsi
Gépsonka+zsemle! Ez igen
És még félre sem nyel a Nagylánykád! Marci ilyen téren még elég kis bénuska, sokat félrenyel a Tündérem, még pépeset is.
Látom még Te is kelsz éjjel. Már épp érdeklődni akartam, hogy csak én éjszakázom még?
Lányok!
Ki hányszor kel a babóhoz az éjszaka? És cici nélkül vissza tudtok ilyenkor altatni? Nekem már egyre nehezebb megy a kelés. Próbálom néha cici nélkül visszaaltatni, de sajna nem mindig megy. Ti hogy vagytok ezzel?
Marci most olyan édesen próbál "beszélni". Gá-gá-gá, dá-dá-dá, bá-bá-bá meg ehhez hasonlókat mondogat. Néha még én sem értem
Nagyon aranyos!
Na megyek, rendbeszedem magam.
Puszi: Melinda