Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Látom, valami van a levegőben. Kép Azt hiszem, ha baba lennék, most én is ordítanék, de lehet, hogy egyébként is így fogok tenni. El nem tudjátok képzelni milyen ideges vagyok! Három sza.os kölyök itt robogózik a ház körül már órák óta, azt hiszem, hogy megőrülök. Közben persze huzzatják a rohadt motorjukat, kiabálnak stb. stb. Nem tudjátok, hogy a robogóhoz milyen életkor kell és jogsi kell-e hozzá, vagy bármi? Mert lehet, hogy kiszólok nekik, csak felkészült akarok lenni, mert ahogy látom az egyik hülye kölkének az anyja itt iszik a kocsmában (ugye, az is kijutott nekünk Kép ). Ha a drága mama esetleg rossznéven venné, hogy kiszólok, akkor legalább ne hülyeségekkel "fenyegetőzzek". Bocsi a közjátékért. Kép

Mindenkinek köszönöm Gábor nevében a szülinapos köszöntéseket. Kép
Hát itt voltam apósomék, és mit hoztak a nyár közepé, na mit?????? Hát egy fenyőfát, amit beültethetünk a kertbe. Anyósom (hangsúlyozottan nem Gábor édesanyja!) persze már meg is határozta a helyét, apósom meg már ásni kezdett volna. Erre köszöntem szépen a segítséget: majd Gábor beássa. Nem mellesleg majd mi eldöntjük hová is rakjuk a fát. Hát jól megleptek engem is Kép

Györgyi!
Örülök, hogy a Ti hétvégétek is jól sikerült. Ne is mesélj semmit, majd ha lesz valami, akkor ráér! Szorítok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd! Kép
Irigy vagyok, hogy Norbika ilyen klasszul alukált. Kép

Zsófi!
Mi lett belőled a fősulin? Én a gazdasági szakra jártam.
Nagyon édi Bence így oldalt fekve. Marci tegnap is így aludt el, ahogy fekve szopizott, de aztán átváltott hanyattba, ami ugye nálunk nagy szó! Olyan nagyfiúsan alszik Bence! Kép

Mica!
Klasszak a fotók és édik a fiúk! Nekem is rögtön az jutott eszembe, hogy szegény Nagyi jól megszenvedte Zolika pehelysúlyát Kép Nálunk anyukám nem sokáig bírta Marci fenekét cipelni Kép

Évi!
Látod, milyen klassz, hogy a Nagyok otthon vannak és akár 1,5 óráig is szórakoztatják Rolcsit. Kép Csak ugye az a fránya nyügi ne jönne utána Kép
Marci ma még mindig alig eszik. Egy kis tejpépet kínáltam Neki, hogy legyen benne valami, de a cicik már elég csomósak. Tegnap is kénytelen voltam fejni, mert mellgyuszi lett volna belőle Kép
Rolcsi ma szopizik rendesen?

Megyek egy kicsit ledőlök, mert Marcus is alszik Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Gigi! Kép
Igen, és nagyon örülök, hogy már jól vagy!!! Kép KépKép
Tudod, néha én is közel állok hozzá! Nagyon nehéz dolog ez! Kép
Tulajdonképpen van némi tapasztalatom, mert Vivien is nagyon sírós/hasfájós baba volt! Nála viszont bevált a napirend bevezetése, a babakocsiban altatás és ahogy egyre nagyobb lett, úgy javult a helyzet; nem úgy mint most Rolcsival - éppen ellenkezőleg! Kép

A 4. hónaptól magától változott meg minden, szép lassan jobb lett? Magától kezdett pl. elaludni?

Puszi! Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Melinda

Én minőségbiztosítási mérnökké cseperedtem. Kép
Kafa ajándék a fenyőfa! Kép Kép Nem tudom, hogy férjem mit szólna, ha kapna tőlem egy fát. Kép Kép Biztos repesne.

Képzeljétek voltunk ma úszni, és annyira élvezte Bence. Csomót merültünk. Már olyan is volt, hogy egy picit el kellett engedni, és csak pár másodperc után megfogni, ezt is igen jól bírta. Nem is sírt, és végig mosolygott. Annyira jó volt!!!!

Most megyek, mert felébredt a Mütyür, majd még jövök.

Puszi
nmzsx

ÉviKép

Már nem is tudom, hogy hogyan szokott le a kézbenalvásról. Megmondom őszintén, hogy álmomban sem képzeltem, hogy ennyire nehéz lehet egy kisbabával. Én ősztől visszamegyek pár órát dolgozni, kikapcsolódás céljábólKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok lányok!

Nem tűntünk el csak csütörtökön lementünk Balatonra a Nagyikámhoz egy kicsit lazsálni! Apa haverokkal ment horgászni, mi meg csajos hétvégét tartottunk.

Minden szuper volt, bár a napirendünk egy kicsit felborult. Ma már visszaálltunk de a hétvégén nem sokat tudtam aludni!

Szonjus tünemény, egyedül ül és már a kajálással is egészen jól haladunk!

Nektek mennyit eszik meg egyszerre a gyermek? Szonja kb. egy üveg negyedét lapátolja be egyszerre, majd elkezdi fújni a kajat, ami elég gáz tud lenni főleg sütőtökkel! Kép

Dia!
Sajnálom a fájdalmas romantikát. Ilyen szempontból jobb a császár, bár nekem is húzós volt az elején! Be kell járatni! Kép

Majd írok még!

Pusza
B.
babar

Sziasztok,

Evi,
Koszi a dicseretetKép A fiuk tenyleg nagyon hasonloak, bar a kicsinel egyre tobbet hallom, hogy jobban hasonlit az apukajara, mint GyuszkoKép

Roland nyugossegehez annyit, hogy szerintem te nyugodj meg, mert ezt is erezheti a lurko. Gondolom van azert gondod a ket nagyobbal is, es a pici erezheti, hogy vibral vmi a levegoben. Nalunk legalabbis erzekenyebb erre Zolika, igy probalom a konfliktusokat kerulni a nagyobbal, es szelidebben viselkedni, erezni.. neha baromi nehez, de megeriKép A kezben alvasrol annyit, hogy nagyfiam anno sokaig kezben aludt el, pedig o sem volt pehelysulyu, es egyszercsak magatol abbahagyta, nem volt jo neki. Zolikanal is volt egy idoszak, hogy kezben aludt el, de o kesobb egyertelmuen jelezte, hogy rakjam le, nem jo igy nekiKép A hetvegen pedig tobbszor volt, hogy annyira jol erezte magat, hogy nem akart eleludni magatol (egy fia hangja se volt, pedig nagyon almos volt), aztan kezbe vettem, szopipozba, cumit bekapta (volt, hogy az se kellett) es aludt is 2 percen belulKép
Probalgatas, odafigyeles es turelemKép Mint mindenhezKépKép

Melinda,
Boldog Szulinapot Parodnak! FenyoKépKépKép ne haragudj, de nagyon jot nevettem rajta.. en azt hiszem, hogy az anyost ultetnem el, nem a fenyot, ha ilyet csinalnaKép
Anyukam nagyon jol birta a kikepzest, orommel hurcolta a feneket az unokajanakKép Mondjuk nincs sokaig kezhez szokatva, ugyhogy ezt a kis idot eleg jol elbirjak veleKép Keresztanyja kapott izomlazat a keresztelo utanKép Ulomunkahoz szokottKép

Gigi,
Jo is a melo, kikapcsol, tudom magamrolKép Bar nekem neha nehez osszehoznom, hogy idoben vegezzek, de hala paromnak, nem ejszakazom, sot hamar vegzem, mert babazik addigKép

Csajok, lassan barikadoznom kell, Zolika profin fejleszti a kuszasatKép Nem gyozom figyelni, ha hasalasban vanKép

Mica
mica

Sziasztok!

Nem tüntem el csak mi sem voltunk itthon a hétvégén. Ma meg a GYED-emet intéztem.

Dia!
Holnap randi? Hogy legyen és hánykor? Itthon lesz nagylány is úgyhogy Q is beszáll ha találkozunk.

Mica!
Nagyon ügyi már Zolika ha kúszik. Mi nem nagyon haladunk semmivel. Egyszer-kétszer hasrafordul, de a keze még alatta marad, aztán meg dühöng.

Melinda!
Én is félek, hogy ezekhez a trükkökhöz hozzászokik GergQ, dehát mit csináljak ha máshogy nem megy. Kajcsizásról annyit, hogy nagyon bejön kis drágámnak a vaniliás puding meg a krémtúró. Csak a védQnQ meg nem tudja.

Gigi!
Ari nagyon Oli ahogy a fqben mászik. És nagyon szép a kutyus. Olika jól megvan a kutyussal?

Most megyek, mert az én fiam is nyqgös egy kicsit.

Sok puszi
Szilvi
sys

GyöreszKép
Nem találom azt a hozzászólásodat amiben a babáknak használható fűszereket írtad. Leírnád nekem mégegyszer? Előre is köszönöm.

Talis képek nagyon jók, nagyon szépek a babák.

Puszi mindenkinek,

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Zsófi!
Én már nem reménykedek, azon már túl vagyok, de ha úgy érzem, hogy jól esik akkor hagyom magam elcsábítani és úgy vagyok vele, hogy az idővel minden elválik! Szóval már nem agyalok ezen, nem várok igéreteket!
Bence nagyon édes ahogy alszik, Norbi is így szokott aludni oldalt!

Gigi!
Mit csináltunk! Hát ahogy Ti szoktátok mondani romantikáztunk!Kép

Mica!
Nagyon szépek a fiúk!
Nagyon ügyi Zolika, hogy kúszik már!Kép

Évi!
Norbi nagyon jól elvolt apukájával! Érdekes, hogy nem találkoznak olyan sűrűn, de mégis mintha a gyerek érezné, hogy Õ az apja!
Ma Norbi is alig aludt, nagyon sokat sírt mí!Kép

Melinda!
Nálunk meg egész délelőtt fúrtak a szomszédba! Nálunk is van egy őrült motoros, aki főleg altatás időbe huzatja a motorját!

Barbi!
Szonja annyit eszik, amennyi kell Neki! Amikor már nem lesz elég a tejed Neki rohamosan meg fog nőni a kajcsi igénye, ez az adag most még teljesen normális!Kép

Dino!
Fűszerk:
7 hós kórtól: étolaj, petrezsejem, zeller, kapor, metélőhagyma
8-9 hós kórtól: bazsalikom, kakukkfű, borsikafű, borsmenta, szurokfű, citromfű, lestyán

Este még benézek

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Felraktam a talis képeket egy albumba:

www.babanet.hu/album/main.php?album=6037

Szilvi
sys

Sziasztok!
Barbi!
Nagyon ügyes Szonja ha már ül,gratula hozzá!Kép
Domi még előre dől ha ültetem.Kép
Hol lakik a Nagymamád?
Domi egy üveg kaját bevág.KépTegnap volt először olyan,hogy ebéd után még egy fél ü desszertet is megevett.Kép
Fogacskákkal,hogy álltok?
Majd írjál még!Kép

Melinda!
Ne haragudj,de én is megmosolyogtam a fenyőfa dolgot!Kép
Gábor!
Boldog Szülinapot!KépKép

Évi!
Hát ez az,hogy már alig van szopi a gyógyszer is egy komponensű és ráadásul azon a napon be se vettem!KépKép
Tudom,tudom,hogy már menni kellene másféle gyógyszert felíratni.Talán a jövő héten el is megyek.Kép
Domi tegnap vacsi nélkül aludt el így 1 órakor kelt mert éhes volt,aztán 6-kor.Pár napja boldog vagyok mert már egyedül alszik napközben.Nem tudom tudod e de úgy voltam egészen eddig mint Gigi Olival,hogy csak rajtam aludt napközben.KépIgaz,ezt itt nem nagyon hangoztattam.KépDe még addig nem jutottunk el,hogy ne kellene elaltatni.Remélem egyszer az az idő is eljön.Kép
Ma mint mindig a játszón voltunk délután.Mostanában tetvészem a gyereket mert a napfényben mindent jól észreveszek rajta.KépA mai ilyen vizsgálódásomon észre vettem,hogy a másik szemfoga is kezdi áttörni az ínyt.Kép
Rolcsi,hogy van?Javul a helyzet?Domi is szokott olyat csinálni,hogy teljesen felborítja a napi rendét.Kép

Mica!
Nagyon jók a képek!KépElirigyeltem a Zolikás mesztelen fotót,így én is készítettem ma Domiról.KépMajd felteszem én is.
Katáról tudsz valamit?

Györesz!
Én is kiváncsi vagyok ,hogy mi történt a hétvégén!KépKépKép

Gigi!
Puszi.KépBarátom jobban van?

Puszi Mindenkinek!Szép estét,éjszakát!Rám vár egy halom vasalni való.KépKépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sys!
Nagyon jók lettek a képek!Kép
Neked mikor jó a tali?És hol?Jöttök hozzánk?
Remélem még ma vissza tudsz jönni és megírod!Kép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Íme pár kép a királyfimról aztán eltűntem vasalni!Kép
KépKépKép
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Nagyon édes Domi! Meg tudnám zabálni, annyira egy kis mosolyalbum. Kép Kép

Múltkor asszem talán Gigi mondta, hogy még nem is látott képet rólam, ma csináltunk egyet, és megosztom veletek. Bence sajna nem mosolygott, mert nagyon a fényképezőre koncentrált. Persze, ahogy nem volt gép, már vigyorgott is. Kép
Ja, és teszek föl a kutyákról is egyet, ne mindig csak írjak róluk. Kép
Jó éjt mindenkinek!
Puszi

Kép
Kép
nmzsx

GyöreszKép
Köszönöm szépen!Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Dia!
Tündéri Domi a képeken! Édes a kisingben Kép és a kiságyban Kép ahogy kukucskál, de a kedvenceim, ahol pucéran mutogatja az édes fogacskáit! Kép Kép Kép

Zsófi! Örülök, hogy végre legalább képen láthattalak! Szépek vagytok együtt! Kép KépBencének kifejezetten jól áll, hogy ilyen komolyan néz, olyan nagyfiús!Kép A kutyusok is édesek!

Melinda! Rolcsi is kevesett szopizott tegnap Kép! Úgy sajnálom, mert tudod mennyit küzdöttünk vele! Félek, hogy elég pár ilyen nem szívesen szopizik nap és elapad a tejcsi Kép
Remélem végül tudtatok délután pihenni!

Bocsi, hogy most nem írok többet, de hál' istennek Roland megint nyűgösen ébredt Kép, megpróbálom elaltatni - hátha!

Mindenkinek sok puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Dia!
Remélem olvasod, mert tegnap este már nem tudtam jönni. Mond meg, hogy neked mikor jó és mi megyünk hozzád. Olyan 1/2 11-11 körül el tudunk indulni.

Puszi
Szilvi
sys

ÉviKép

Remélem ma jobb napotok lesz. Szorítok.

ZsófiKép
Aranyosak vagytok együtt. A kutyuk is jó fejek. Mit szólnak az új főnökhöz? A mi kutyánk nem nagyon csípi Olit, de olyan érdekes, hogy egyik nap dobáltam föl Olivér és a Kevin azt hitte, hogy bántom, erre odarohant hozzám és elkezdett engem ugatni. Meg a kertben mindig a közelében fekszik le.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Györesz!
Köszönöm a kajával kapcsolatos infot. Mivel Szonja semmi mást nem iszik, ezért elég lassan fogunk leállni a szopival. Szerintem ez akkor fog megtörténni, ha kijön a foga, mert már most is annyira rá tud harapni, hogy legszivesebben elszaladnék! Mi lesz ha foga lesz? Nem csak felvarratni kell a cicimet, hanem kipótolni is! Kép

Dia!
A Nagyinak Balatonlellén van nyaralója. Nagyon szép, mert tavaly a nagybátyám teljesen felújította az egészet. Azt kérte, hogy ha már így megcsinálta, akkor használjuk minél többet a nyaralót. Rajtunk ne múljon. Amikor lehet mi megyünk. Van 4 szoba (régen panzióztak a Nagyiék az NDK-soknak), így elfér az egész család. Ilyenkor olyanok vagyunk mint egy nagy olasz "familia", hangoskodunk és röhögünk egész nap!
Szonja sem ül még teljesen egyedül. A járóka sarkába betettem a szoptatós párnát és az támasztja hátulról. Néha előredől, ilyenkor néz ki a fejéből és nyög. Akkor már tudom, hogy felborult és visszaültetem. Már fekve nem hajlandó ellenni, sőt már a hordozóból is kitornázza magát! Olyan mint egy sajtkukac, állandóan izeg-mozog!
Fogacska még szerencsére nincs, de nem is bánom, mert addig viszonylag épségben van a cickóm. Szerintem ha kibújnak a fogak, akkor lesz elválasztva a kisasszony és onnantól lefejem a tejet és este meg reggel pohárból fogja megkapni! Lehet, hogy gonosz vagyok, de nagyon brutál módon tud harapni!

Melinda!
Úgy látszik mindenki meg van áldva a körülötte lakókkal. Nekünk a szomszédunkban egy önkormányzati ház van, ahol régen a jegyző lakott. Pár hónapja kiköltözött és üresen állt. Erre az önk. kitalálta, hogy kiadja a csatornaépítő munkásoknak szállásnak. Elképzelhetitek milyen jó mikor 10 roma kukucskál be folyamatosan az étkezőbe és a nappaliba. Apával hétvégén benádazzuk a kerítést!
A másik szomszédunk pedig gumis műhelyt nyitott a kertvárosban. Egésznap üvölt a légkulcs és már kezd az agyam eldurranni. Hogy lehet ilyennek működési engedélyt adni? Ma megy a párom az önkormányzatba feljelenteni őket! Már nagyon unom, hogy nem tudom a gyereket kitenni, mert nem tud aludni, olyan zaj van!

Na megyek, mert Törpi nyüglődik!

Pusza mindenkinek!

Barbara
babar

Sziasztok!

Gigi
Egyenlőre még a barátkozás, és ismerkedés szintjén vannak, bár a nagyobbik kutya teljesen barátságos Bencével. A kicsit viszont egyáltalán nem érdekli. Ha odaülünk hozzá, akkor jó esetben ott marad, de leginkább inkább elmegy. Viszont múltkor kitett magáért, már megnyalogatta Bence lábát. Kép Kép Persze utána mentünk lábat mosni, mert ő meg állandóan a szájába veszi a lábát. Kép

Évi
Ugye milyen más így a törpi!? Kép Annyira furi volt így látni fényképen, ilyen komolyan. Kép Mivel szinte mindig mosolyog, és nyitva van a szája. Kép
Sikerült Rolit elaltatni?

Barbara
Megértelek téged. Úgy látszik egy erdő közepébe kéne, hogy költözzünk, hogy nyugalom legyen. Kép Nálunk este, amikor Bencét letesszük nem lehet kinyitni az ablakot, mert sok hülye ott ácsingózik lent, ülnek a szaros kocsijaikon (amit én csak mobil padnak hívok), isznak, és üvöltöznek. Ezért amikor csak elmennek, éjfél körül lehet kinyitni az ablakot, ha nem akarjuk, hogy a gyerkőc fölébredjen. Kép És azért ez ilyen melegben elég gáz. Lehet, hogy inkább átkölöztetjük már a saját szobájába, oda legalább nem szűrődik be ennyire a zaj.

Puszi

Puszi
nmzsx

Sziasztok Csajszik!

Katáék jól vannak, még mindig pihiznek. Pusziltat mindenkit.

Melinda
azért remélem előbb érünk oda mint, hogy kéz a kézben sétáljon a két manó. Főleg mostanság Norbikát nem igazán izgatja az ücsörgő Gigi, mióta járkál már a lenti dolgok nem olyan fontosak. Szólok, hogy Gigi elkezdte lerámolni a pelenkázóját az ágyából, ez a legújabb találmánya folyamatosan lomol mindent az ágyába. Tudod Gigi után napokkal a te királyfid is ugyanazokat csinálja. Szopi éjszakát leszámítva nálunk is mindig az ágyban fekve történik, bocsi, hogy nem szólatam előre.
Remélem ma nyugisabb napotok lesz.

Gigi
köszi az információt, szerintem délután beszerzek egyett, mert nagyon unom, hogy éjjel 2x is kell szopiztatni, remélem ha lefekvés előtt adok neki belőle akkor végig szunyálja majd az éjszakát. Aludni akarok, egész éjjel!!!
Hát igen az első hetek hónapok nagyon kemények voltak, azért milyen jó, hogy már túl vagyunk rajta.

Dia
nagyon édi Domika, olyan szép szeme van.

Zsófi
végre legalább eltudunk képzelni. Nagyon arik vagytok.

Évi
kitartás, az is lehet, hogy meg kell szokja napközben is zsivaj van körülötte, eddig ugye a nagyok dolgozni voltak, most pedig mindenki otthon pihizik.

Barbi
Szonja is mennyire szépen fejlődik. Látod mi lányos anyukák szenvedünk,hogy csak cici kell nekik.

Anikó????
te nem kaptál kimenőt, merre vagy?

Képzeljétek el Gigi tegnap, gépsonkát uzsizott zsemlével. Muszály voltam adni neki a tejpépet nem volt hajlandó enni csak ezt, üvöltött feszítette magát. A sonkát pedig türelmesen ette és vátra a következő katonát egy nyikkanás nélkül. A krémtúro nálunk is nagy sláger, a kis dobozból egy egésszel simán megeszik, a nagyból felet. Doki néni ezt tudná, én is kapnám a lecseszést rendesen.
De a sonkát olyan szépen ette, nagyon ügyes, nincs is foga de teljesen úgy csinált mintha megrágáná, egyszer nem nyelt félre. Szólt amikor szomjas volt kapott teát, utána mutatta a sonkát, hogy jöhet a többi.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Na nálunk még mindig megy a fúrás! Norbi alszik, de ki tudja meddig!

Zsófi!
Nagyon helyesek vagytok a képen! Remélem a következő talin élőbe is megmutatod magadat meg Bencust!Kép

Barbi!
HarapásKép ne is mondd! Még most sem gyógyult be teljesen a cicim, van rajta egy kis lyuk!Kép Azért szerintem, ha ki jön a foga, akkor ne add fel egyből, mert lehet, hogy nem fog harapni vele! Lehet, hogy most azért harapdál mert ez maszírozza Neki az inyét!

Dia!
Nagyon édes Domi a képeken! Kis vigyori!Kép

Évi!
Remélem ma jobb napotok lesz!

Melinda!
Ma szopizik Marci? Mostanába hol tartotok a hozzátápival, csak hogy mondtad, hogy újra kell kezdenetek! Kukit adsz Neki minden nap?

Gigi!
Olika mi mindent evett mostanába? Kolbász?Kép
Norbi ma darabos főzeléket evett és végre nem öklendezett tőle, hanem szépen megette, pedig elég darabos volt! Alakul a fiacskám!Kép

Márti!
Nem sokára Gigi is feláll és akkor majd együtt lépkednek Norbival!Kép Nem is kérdeztem, hogy a kis ruci jó lett Neki, vagy nagyon béna? Lehet, hogy más az izlésünk, de nekem úgy megtetszett!

Ma voltam leméretni Norbit, hát még mindig elég kis súllyal rendelkezünk a többi babóhoz képest: 7,85 kg, de az mondta a védőnő, hogy látszik Norbin, hogy milyen kis sajtkukac, úgyhogy ne aggódjak, mert lemozogja!

Szerintetek, meddig kell adni egy gyereknek tápszert, ha már nem szopik? Ti fogtok egy éves kor után is adni?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

MelindaKép

Légyszi jelentkezz, hogy mehetünk e holnap!! A fenyőfát mindenképp meg szeretném nézniKép

GyöreszKép
Olikám ma bolognai spagettit evett.(nestlé) Ma felhívott a drága mama, hogy ne adjak ennyit enni a gyereknek, mert dagadt lesz, elgyengül és nem tud majd mozogni. Nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjekKép
Szerintem a gyerök nem egy dagadt disznó típus, jó hosszú a súlyához. Mindegy, ráhagytam. Pénteken megyünk méreckedni, kiváncsi vagyok.
Nem tudom, hogy meddig szoktak tápszert adni. A barátnőm kislánya 2 éves és reggel benyom egy adaggal. Arra a dobozra az van írva, hogy 3 éves korig.

MártiKép
Olivér is nagyon szereti a gépsonkát, csak neki olyan úri ízlése van, hogy a kenyret azt kiköpi, csak a husi kell.

BarbaraKép
Nem semmi a szomszédság. Nálunk normálisak azt leszámítva, hogy gusztustalan melléképületek vannak a kertjükbe, de már készül a kerítés, valamit takarni fog.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Elég gázos napom van, úgyhogy nem sokat veszítettek eddig velem Kép Gábornak sütöttem-főztem eddig. Persze tegnap megbeszéltem a Fiacskámmal, hogy az Õ ajándéka az lehetne, ha engedne engem ma ténykedni. Na még jó, hogy nem engedett Kép Annyira ideges voltam miatta. Meg minden esik ki a kezemből, kapkodok stb. stb. Kép Kép Kép
A legnagyobb szomorúságom, hogy Marci megint kihányta a tejpépet. Tegnap megette (egész keveset adtam Neki) délben, ma viszont elég húzódozott tőle. Erre egy óra múlva - némi forgolódás után a kiságyban - kihányta, majd szerintem felkavarodott a pocak, úgyhogy minden kijött belőle Kép De utána legalább aludt jó 2 órát, majd ébredés után egy picit szopizott. Most játszik a játszószőnyegén. Kép

Bocsika, hogy ennyire negatív vagyok, pedig még ki sem adtam magam igazán.

Dia-Gigi!
Holnap gyertek azért, remélem nem ijesztettelek el Benneteket! Mikor jöttök? Várlak Benneteket nagyon!

Most - ha Marci is enged - visszaolvasok és reagálok.

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok újra!

Visszaolvastam, de sietnem kell, mert mindjárt hazajön Gábor és indulunk a Cora-ba! Kép

Apropó Gábor! Köszöni szépen a szülinapi jókívánságaitokat! Aranyosak vagytok! (Ezt Õ mondta!) A fenyőt egyébként jobban fogadta, mint én. Én azt se tudtam kínomban, hogy nevessek vagy sírjak Kép Kép

Barbi!
Nyaraló klassz lehet. A szomszédaitok látom Nektek se semmik. Nálunk a kocsma meg van spékelve egy kisebb tüzép teleppel, így teherautók jönnek-mennek: zaj és bűz. De ahogy látom, versenyt rendezhetnénk kinek hülyébb a szomszédja Kép
Marci 3 nap alatt eszik meg egy üveg kajcsit, azaz 1/3 üveget eszik meg egyszerre kb. Jól kiszámoltam, mi?! Kép De láthatod, hogy mi elég nehezen haladunk és mostanság még szopizni sem nagyon akar... Nem tudom, hogy hogy nem hal éhen.

Gigi!
Oli olyan kis formás! Még, hogy elhízlalod. Hallgass csak, mint rendes menyhez illik! Én is így teszek Kép Hétvégén én is kaptam a jobbnál jobb tanácsokat Marci etetésével kapcsolatban. Mondjuk én akkor egy kicsit vitatkozni is próbáltam, de láttam, hogy semmi értelme. Kép

Dia!
Marci is előrehajol ülés közben, ha már nem bírja magát tartani. Majd holnap Domival sztereóban összehajtják magukat, Oli pedig peckesen ülve figyeli a kicsiket. Kép
Nagyon édi Domi a képeken! Látom a kukimérete még mindig rendben van Kép

Zsófi!
Nagyon helyesek vagytok a képen! Már írtam, de most sem hagyhatom szó nélkül, hogy olyan nagyfiús pofija van Bencének Kép
Kutyusok is aranyosak!

Évi!
Én is ettől tartok, hogy ha nem hajlandó szopizni, elillan a tejem. Kép Most mire felturbóztam a mennyiséget, nem akar enni a Kisvacak.
Ma is nyügi volt egész nap Rolcsi? Marci - ahogy elnézem -, csak de. volt az.
Közben látom, hogy csak Te írsz nekem rendesen! Én pedig még válaszolni sem válaszolok. Rossz vagyok! Kép Nem kapkodva akarok Neked válaszolni, úgyhogy azt hiszem a kis szülinapi ünneplésünk miatt, ma is elmarad a válaszom. De holnap reszkess! Köszönöm a bíztatást! Nagyon édes vagy! Kép

Györesz!
Szép súlya van Norbinak! Kép Még a védőnéni is rendben találta és ez a lényeg! Õ ért csak igazán hozzá!
Hát tápszerügyben nem tudok tanácsot adni. Én is gondolkodtam már ilyeneken, hogy mit mennyit miért.

Márti!
Az igen, Gigi már rendesen rendezkedik, ahogy látom. Marci még csak a pelenkázon fekve pakolászik. A minitalinkon majd Marci "szóval tartja" Gigit, ha Norbika már csak a fensőbb dolgokra kíváncsi Kép
Gépsonka+zsemle! Ez igen Kép És még félre sem nyel a Nagylánykád! Marci ilyen téren még elég kis bénuska, sokat félrenyel a Tündérem, még pépeset is.
Látom még Te is kelsz éjjel. Már épp érdeklődni akartam, hogy csak én éjszakázom még?

Lányok!
Ki hányszor kel a babóhoz az éjszaka? És cici nélkül vissza tudtok ilyenkor altatni? Nekem már egyre nehezebb megy a kelés. Próbálom néha cici nélkül visszaaltatni, de sajna nem mindig megy. Ti hogy vagytok ezzel?

Marci most olyan édesen próbál "beszélni". Gá-gá-gá, dá-dá-dá, bá-bá-bá meg ehhez hasonlókat mondogat. Néha még én sem értem Kép Nagyon aranyos!

Na megyek, rendbeszedem magam.

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Megjöttem én is.Kép
Tök klassz napunk volt ma,Sys jó volt veletek!Kép
Remélem ti is jól éreztétek magatokat és jöttök jövő héten is!Kép
Renike is nagyon aranyos csajszi még Domi is udvarolt Neki.Kép

Melinda!
Kész tűz megyünk!KépNem tudom mikor megyünk még Gigivel egyeztetek.

Györesz!
Neked fájt????Kép

Márti!
Juj de ügyi Gigi!KépGratula a sonkához!Kép

Melinda!
Most dumcsiztam Gigivel,délre nálatok vagyunk!OK?Kép

Barbi!
Domi is mostanában egyre többet akar ülni.Feszíti magát előre a babakocsiban is aminek általában az az eredménye,hogy jön ki a kaja.Kép
Nem vagy gonosz,én is megtapasztaltam a cici harapást és hidd el nem kellemes érzés.

Zsófi!
Jól nézel ki!KépNagyon fitt vagy.KépÉn ilyenek képzeltelek el!Kép
Bence gyönyörű,olyan nagyfiús.Na és az a séró haláli.KépKép

Teszek fel képet a mai mini taliról.Kép
Mindenkinek szép estét!Dia
Domi egy kicsit koszos.Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Melinda!
Norbi többnyire már nem kap éjjel cicit, persze azért vannak kivételek! Ha felkel, mert azért néha felkel, akkor cumival visszaringatom! Egyébként az hogy Õ alszik majdnem reggelig sajna nem azt jelenti, hogy Én is, mert az a fránya cumi bizony elég gyakran kiesik, olyankor sír, Én beszaladok, cumi vissza és alvás! Szóval háromszor biztos hogy kelek éjjel! Ne aggódj!

Dia!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!:oKépKép
Bocsi a sok vigyorgó fejért, csak hát tudod több, mint egy év után csak vigyorogni tudok!

Gigi!
Én még nem adtam Norbinak tésztát, mert általába van benne paradicsom, az meg kicsapja Norbit! Annyira irigykedek azokra akiknek semmire nem allergiás a babája! Úgy adnék Norbinak túrót, joghurtot, sajtot, meg mindent! Remélem hogy ezt a hülye ételallergiákat kinövi!

Na egyenlőre ennyi!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Tudom,tudom már pókhálós volt!KépKépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Bocsánat, hogy csak így bejöttem, de
egy nagyon fontos felmérést végzek a Szoptatásért Magyar Egyesület megbízásából, az anyatejet helyettesítő termékek marketingjét szabályozó WHO-kódex betartásának magyarországi helyzetéről.
Lenne egy pár kérdésem a 6 hónapnál fiatalabb babák anyukáihoz:
-a csecsemő életkora?
-táplálja-e csecsemőjét valamilyen gyári élelmiszerrel?
-ha igen, milyen márkájú tápszert, teát, tejpépet, gabonakészítményt vagy egyéb élelmiszert használ, és miért?
-miért?:-A: az orvos javasolta B:a védőnő javasolta C: a dietetikus javasolta D: más egészségügyi dolgozó javasolta E: saját, előző gyermekével szerzett tapasztalata alapján F: reklám alapján választotta G: rokon vagy barát javasolta H: egyéb:....
- kapott-e ingyenes mintát csecsemőélelmiszert (és teát,cumit?) gyártó cégtől? (Nestlé, Milupa, Hipp, Kecskeméti, Humana, Mildi, Avent, Chicco, Mam stb.)
-hol?:A: egészségügyi intézményben B: gyógyszertárban C: otthon D: üzletben E: postai úton F: egyéb:...
-ki adta?: A: a cég üzletkötője B: egészségügyi dolgozó C: egyéb:...
- kapott-e bármiféle tájékoztató vagy reklámfüzetet, ajándékot?
- ajándékfajta: A: cumi- cumisüveg B: előke C: pelenka D: játék E: dísztárgy F: pelenka és cumisüveg együtt G: ajándékcsomag H: egyéb:...

Bármit amit kaptatok szülésnél, vásárlásnál, postán, bárhol, kérlek írjátok meg nekem, azt is amiben nem vagytok biztosak, hogy ide tartozik.
A válaszokat erre a címre küldjétek: munkacsi.petra@freemail.hu
A matrica, tea, kiskanál stb. is ide tartozik, ja és melyik kórházban született a baba?

Köszönöm, hogy időt szakítottatok rám és elolvastátok.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Sziasztok, Petra
anyatigris2

Sziasztok!
Jaj, annyit írtatok, egyszerűen képtelen vagyok visszaolvasni. Másfél hetet nem bírok behozni, úgyhogy ha nem haragusztok, most csak bejelentkezem és magunkról írok. Holnaptól megpróbálom felvenni a fonalat, remélem sikerül.
Múlt héten itt voltak anyukámék, nagyon szuper volt, Krisztikém nagyon élvezte, imádja a nagyszüleit.
Ma megszületett végre a 7. fogacskánk. Persze ehhez az kellett, hogy nem evett 3 napig a lánykám és még inni sem akart. Nagyon rossz volt. Persze nekem pedig egy hólyag nőtt a mellbimbómra, és szörnyen fájt, kb. 1 hétig volt rajta, mára kifakadt, nagyon féltem szoptatni Krisztikét. Most már bevarrasodott. Talán túlvagyok rajta. Nem értem, hogy mitől lehetett.
A kicsit lánykám elkezdett négykézláb állni, persze még csak próba szinten, de napról napra jobban megy neki, jaj lesz nekem nemsokára, azt hiszem. Már most is folyton vagy az ágy alól szedem ki vagy a virág alól, mi lesz, ha elkezd mászni.
Mostanában a kedvenc szava a mama meg a baba, ezt ismételgeti folyton, mindenre ezt mondja. És már szép barna kezd lenni, mivel egész nap lent vagyunk szinte, annyira imád mostanában babakocsizni. Kaptunk egy esernyőre összecsukható babakocsit is, abban is imád lenni, egy szó nélkül képes másfél órát is végignézelődni.
Na most ennyire futotta, holnap majd igyekszem bekapcsolódni, meg kicsit visszaolvasgatni, ha nem is mindent.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Dia!
Nagyon jól éreztük magunkat veletek. reni egész uton hajtogatta, hogy Domi milyen aranyos és hogy hogy nézte Qt. Úgyhogy megyünk még hozzátok ne aggódj. De Ti is jöhettek nyugodtan ha gondolod. A holnapi talira jó szórakozást!

Györesz!
Én több mint 1 éves koráig adtam a tápszert a lányomnak, de csak reggel meg este aztán meg átálltunk a tejcsire.

Gigi!
A jobbnál jobb tanácsokat én is kapom folyamatosan drága anyósomtól. Ezért nem is keresem túl sqrqn.

Melinda!
Képzeld ma volt spontán kakink. Igaz hogy sütQtököt evett csirkehusival délután meg egy kis szilvát és lehet hogy azért, de úgy örültem neki mint majom a farkának.

Zsófi!
Nagyon helyesek vagytok a képen. Bencusnak tényleg igazi nagyfiús pofija van. Remélem a következQ talin már találkozunk.

Most megyek aludni.

sok puszi mindenkinek
Szilvi
sys

GyöreszKép
én a nagyobbik fiamnak 2 éves koráig adtam tápszert reggel és este, utána tértünk át a tejre. Úgy gondolom Bernátnál is így fogom csinálni. Remélem Norbika apukájával rendeződik a helyzetetek, drukkolok Nektek!Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Ehhez a tápszer kérdéshez én is bekapcsolódnék. Kép Akkor is kell adni a gyerkőcnek, ha eszik főzeléket, meg mindent? Mert én ezt valahogy úgy képzeltem el, hogy szépen majd leszokik a ciciről, és kapja a bébi kajcsikat. Ezek szerint az nem lesz elég? Miért kell a tápi? Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nagyon nem vagyok járatos a témában. Kép

Dia
Örülök, hogy ilyennek képzeltél el. Kép Ugye milyen jó Bence sérója?! Kép Pedig már le is lett vágva a haja, hogy ne álljon égnek, de azért elég gyakran van radar haja. Remélem nagyobb korában már azért nem lesz ilyen, mert bár édi, de nem hiszem, hogy a csajok erre buknának. Kép Bár ez még biztos azért van, mert olyan kis vékony baba haja van.

Egyébként nagyon aranyosak a képek a talitokról!
Mindegyik gyerkőc olyan szép! Asszem Domi tényleg nagy nőcsábász lesz. Kép

Képzeljétek! Tegnap megint nagy kádban fürödtünk, szokás szerint a két fiú. Kép És amikor Bence szemben volt az apjával, hirtelen fölfedezte apja kukacát. Kép Kép Ennek annyira megörült, hogy tisztára repdesett a vízben, és minden áron meg akarta fogni. Kép Kép Olyan édi volt, akkorát röhögtünk. Kép Kép

Következő talit már szervezitek? Oda már tényleg szeretnék eljutni.

Bence mostanság nagyon belejött a kukucskálásba, teszek fel képet erről is. Kép

Puszi,
Zsófi
Kép
nmzsx

ZsófiKép

Szerintem Bence rád hasonlít, igaz nem láttam apukát!Úgyhogy kérünk a kedves papáról képet! Na jó, nem kell a fürdőkádasKép Az én férjem egyszer próbált az Olivérrel együtt fürdeni, de csóró gyereknek már nem maradt semmi hely.

Olivér is egyre többet dumál és olyan hangosan, hogy zeng tőle az egész ház.

Tényleg, tali mikor lesz???? Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Zsófi!
Én úgy tudom, hogy ha egy gyerkőc nem tejérzékeny, akkor egy éves kora után vagy talán előbb is lehet Neki adni rendes tehéntejet is tápszer helyett, esetleg hígitva! A lényeg, hogy kapjon valami tejes löttyöt! Talán a kálcium miatt? Én is elég hülye vagyok ehhez!
Nagyon édes a kukucskáló Bence!Kép

Dino!
Köszi a drukkot, de Én már nem drukkolok magunknak! Lesz ahogy lesz! Nekem az a legfontosabb, hogy jó apja legyen Norbinak és akkor már boldog vagyok!Kép

Anikó!
Örülök, hogy előkerültél és hogy jól éreztétek magatokat a szüleiddel! Biztos rossz lehet, hogy ritkán találkoztok!
Gratulálok a 7. fogacskához! Nekünk még mindig nem gyarapodott a fogak száma!
Nagyon ügyi Krisztike hogy négykézlábra áll! Norbi már lassan egy hónapja műveli ezt, de mégsem akar mászni! Ki érti ezt?

Szilvi!
Azt hiszem Én is fogok Neki adni tápszert egy éves kora után, de még nem tudom, hogy meddig! Lehet, hogy Norbinak muszáj is lesz, hiszen ha nem múlik el a tejallergiája, akkor semmi tejes dolgot nem adhatok Neki késöbb sem!

Dia!
PókhálóKépKépKépKép volt nincs KépKépKép

Melinda!
Tegnap kérdeztél az éjszakai kelésről! Megint megnyugtatlak, hogy ma éjjel is kb. 3x-4x keltem, igaz abból egy kelés volt csak hosszabb, akkor meg is kellett szoptatnom, viszon negy 7 óta fent volt és csak most aludt el!

Nagyon meleg lesz ma meg hétvégén is! Lehet vinni a gyerekeket pancsólni!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Tápszer
szerintem azért kell adni este és reggel, mert ugye valamit kell adni a gyerkőcnek és ebben a korban ugye még nem kéne lefekvés előtt valami kemény pöri félét adni csak valami lighosat, de a tej 1 éves korig tiltólistás így marad a tápszer, plussz a kálciumra is szükség van, de ezekhez a tápokhoz ugye sok féle vitmint tesznek.

Zsófi
nagyon édi a kis kukkoló babucikád. S persze a kádas sztori, nekem is nagyon tetszett.

Tali?
Én is benne vagyok a következőben.
Hol legyen?
Esetleg egy Margit sziget?

Giginek komoly afférja támadt a fogmanóval, ugyanis elég szenyát kaptunk, nagyon fáj szegénykémnek, semmi sem használ csak a Panadol, ma már elkezdtük a homeos bogyeszt, kicsit jobb azt hiszem.

Anikó
végre előkerültél. Örülök, hogy kinn a 7. fog. És nagyon ügyi Krisztike.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!
Hát nem volt nagy pörgés ma!Kép
Azt hittem majd rengeteget kell vissza olvasni.Kép
Márti!
Taliban én is benne vagyok csak ne a 23.ai 7végére tegyétek mert akkor lakodalomba leszünk.
Valahol a szabadban lenne jó.
Fogmanó.KépSok gyógypuszit küldök Giginek.Cupp- cupp!KépKép

Györesz!
Domi 7 végén a Balcsira megy pancsolni.Kép
Örülök,hogy örülsz!KépKépKép

Zsófi!
Én is kiváncsi vagyok Apára!Fényképet kérünk!KépKép

Anikó!
Gratula a 7-dik fogacskához!Kép

Sys,Évi,Barbi,Mica?Kata merre vagytok???KépKép

Nos Beszámoló:A mai mini tali"szerintem"nagyon jól sikerült!Kép
Tündériek voltak a srácok.Teszek fel pár képet róluk.
Melinda!
Köszi,hogy vendégül láttál minket!Kép
Gigi!
Köszi a fuvart!Kép
Biskotti és teknősbéka evés közben.Kép
KépKépKép
KépKépKép
KépKépKép
Haza utazás előtt.Kép
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Dia, Gigi, Melinda!
Nagyon édesek a fiúk!!!!!

Melinda!
Marci is biskottit evett? Neki hogy ment?

Nem tudom mi van ma, hogy senki sem írt!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!
Domi is evett biskottit de senki nem fotózta le.Kép
Neki nem nagyon ment .Egy hatalmas darabot éppen idejében mentettem ki a szájából.KépAztán gyorsan megettem a többit és eltereltem a figyelmét.Kép
Szerintem elég kemény ez a biskotti.A manner sokkal puhább.Az valahogy jobban olvad.Vagy nem tudom....Kép

Tényleg elég kihalt a topik.KépPedig még senki nem ment nyralni.
Barbi!
Légyszi ne csak olvass írj is!KépKép
Kata!
Nagyon eltűntél!KépMi van??????
Évi!
Rolcsi nem javul azért nem írsz?Kép

Mindenkinek Szép estét!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

A mai nap nagyon szupi volt!

Dia-Gigi!
Köszönöm, hogy meglátogattatok! Nagyon jól éreztük magunkat Marcussal! Régen volt ilyen jó a Fiacskám! Biztos el se hiszitek, hogy máskor nem ilyen Kép
Gyertek máskor is!!!!!!

Csajok!
Domi és Oli még mindig zabálnivaló! Domi ezerrel nyomja a puszikat és vigyorog ezerrel! Oli pedig példásan jó baba, nem sír, csak vigyorog és beszél!!!
Egyébként Marci is még jobban belejött, hogy látta, vagy inkább hallotta Olit. Nyomja a vakert ezerrel! Nagyon édi! Kép
Dia nagyon aranyos volt, hogy nem írta, de Marci nem volt túl jó házigazda, mivel a tali első 2 óráját végigaludta. Kép Utána pedig elég megilletődött volt.

Györgyi!
Látom nem csak én "szenvedek" a keléstől. Persze ezzel nekem se jobb, ha Te is kelsz, de így legalább látom, hogy ezen a téren nem "defektes" Marci. Kép
Elfelejtettem írni, pedig pár napja kérdezted: nem kap minden nap kukit Marci, sőt még csak 1-szer kapott. De tegnap óta kap babapiskótát. Tegnap vettem Neki Biskottit. Nem tolja mélyre, de tegnap ki kellett halásznom két kisebb darabot a szájából. A mai egész jól ment. Kép Próbálkozzatok, Norbi is biztos belejön Kép
Egyébként én is irigy vagyok a többiekre, hogy olyan jól veszik az akadályokat a babók a kajcsizásnál. Mi nekünk ezen a téren egy kicsit nehezebb a dolgunk Kép

Anikó!
Gratulálok a 7. fogacskához! Ügyes Krisztikéd, hogy már négykézlábazik és beszélget! Kép
Most már gyere rendszeresen!

Szilvi!
Spontán kakesz! Kép Cuki a képeken Gergő!

Zsófi!
Apa kukacának felismerése engem is nevetésre ingerelt! Kérünk apáról képet! Jó lesz a fürdés utáni is Kép

Márti!
Szorítok Giginek, hogy minél gyorsabban kibújjon a fogacskája és ne szenvedjen! Sajnálom nagyon! Puszkó Neki! Kép

Kata!
Ti még mindig anyukádéknál vagytok? Ugye minden oké! Máskor írtál onnan is. Patriknak utólag is boldog hófordulót kívánok! Kép

Gombóc!
Nektek is utólag kívánok boldog hófordulót! Kép

Saxi!
Nagymamád jobban van? Bogi nyaral még? Lilike miket produkál mostanság?

Évi!
Ma nem írtál! Jól vagytok, ugye? Rolcsika még mindig nyügi? Szopi? Marci ma se szopizott valami fényesen Kép

Mica, Barbi!
Ti merre jártok?

Na, akinek nem írtam, jelentkezzen! Remélem senkit nem hagytam ki!
Nekünk a 16-17. hétvége nem jó valszeg a talira.

Puszkó: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Én itt vagyok, nagyon-nagyon zaza vagyok Kép Mindhárom gyermekem pörgött ma ezerrel, apa tanul ezerrel se hall/se lát én meg kivagyok mint a liba!
Tegnap egyébként jókisfiú volt Rolcsi, biztos azért, mert szorítottál Gigi Kép Kép! Ezért igyekeztem mindent gyorsan bepótolni!
Most nem tudok visszaolvasni, mert tényleg nagyon fáradt vagyok, a képeket megnéztem és muszály reagálnom!

EZEK A FIÚK GYÖNYÖRÛEK, MINDHÁRMAN EGYTÕL-EGYIG, CSODASZÉP MANÓCSKÁK! GRATULÁLOK NEKTEK ANYUCIK!!!!

Mindenkinek sok puszi: Évi

Holnap igyekszem többet írni!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Szia Melinda!
MI egész jó kezdünk haladni a darabos kajákkal! Norbi két napja szó nélkül megeszi a darabos főzeléket ebédre (krumplit csak villával töröm össze). Biskottit is tud már enni, csak elég hamar bepipul, mert hát megszokta, hogy anyuci beásztatta Neki és akkor lehetett habzsolni, amikor meg szárazon kapja, akkor nem bírja úgy nyelni, mint kacsa a nokedlit! Kukit ma adtam Neki, de állandóan feltapad a szájpadlására! Marcinak nem?

Évi!
Örülök, hogy Rolcsi ma jó kisfiú volt!

Azt hiszem megyek mindjárt alukálni!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Visszajöttem felrakni a képeket! De írok is! Kép

Évi!
Örülök, hogy Rolcsi már okés! Hát tényleg nem lehet semmi, hogy mindhárom gyerkőc pörgős, Párod tanul ezerrel, Te pedig minden jót megcsinálsz gondolom Nekik! Ugye milyen édik a fiúk? Olyan rég láttam Rolcsiról képet! Tessék dicsekedni! "Csak" le kell kicsinyíteni a képeket (kb. 500*600 pixelesre), utána pedig a Melléklet feltöltése..-sel csatolni.

Györesz!
Örülök, hogy ügyesen eszi Norbi a darabosokat. Én pont ma filozófáltam a csajoknak a darabos kaja dillemmámról: Marci már a fogak száma alapján ehetne darabosat, de még csak most kóstoltatok Neki egy-két dolgot. Darabosan még sem adhatom Neki, meg egyébként is olyan kis béna a darabosokkal (pl. almacsutka rágcsa közben Kép )
A kuki nem ragadt föl Neki, de holnap kipróbálom újra, hogy mi van.

Dia!
Szerintem nem volt béna Domi a piskótaevéssel, hisz először csinálta. Mindenbe bele kell tanulni. Kép
Én akartam fényképezni, csak közben Marci is ette a piskótát és lestem ezerrel, nehogy félrenyelés legyen a vége.

Pusz: Melinda

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Most is azt kell, hogy mondjam, hogy édesek ezek a babák! Annyira tündériek, és olyan kis vidámak. Bár, ki kell, hogy emeljem Domit, mert ő aztán túltesz mindenkin. Kép Kép Kis fő-fő vigyori. Bence sem semmi, de Domi. Kép
Tegnap beugrottunk keresztanyám munkahelyére Bencével. Jól körbe is állták, ezt még tök jól bírta, mosolygott nagyokat, meg sikongatott, és próbálta mindenkinek elkapni a haját. Na, ezen fölbátorodva a nénik, Kép Kép elkezdték taperolni, ekkor aztán már le is görbítette a száját, persze utána minden visszaállt a régi kerékvágásba. Csak az tök idegesítő, hogy mindenki a kezét fogdossa, meg puszilgatja, miközben ugye, ő azt szokta szopizni. Kép Mentünk is egyből kezet mosni.

Dia, Györesz
Úgy emlékszem, hogy Domi, és Norbi aludt már utazóágyban, abba kell beletenni még valamit? Szivacs, pléd? Mennyire kemény annak a matraca? Csak a nyaralás miatt kérdezem, mert ott adnak, csak nem tudom, hogy vigyem-e a szivacsot vagy ne. (Asszem apa ki fog akadni) Kép Először mondta, hogy mehetünk az én kocsimmal is, mert szerinte simán elférünk benne (Twingo) Kép Kép Kis naiv! Szerintem rosszul lesz, ha megtudja miket kell vinni. De végül az övével megyünk. Bár szerintem még a mélynyomót azt kivetetem belőle, hogy legyen még hely. Kép Kép Kép Ja, és úgy emlékszem, hogy valamelyikőtöknek (talán Dia nektek) volt légzésfigyelőtök, ti vittétek? Vagy használjátok még?

Valahonnan keresek fényképet apáról, és fölteszem.

Teszek föl egy esküvőit, ilyet még nem láttatok rólam, itt még hosszú volt a hajam. Kép És ott van mellettem az én Drága férjem!!! Kép (Vasárnap lesz az 1. házassági évfordulónk) Kép Kép

Puszi,
Zsófi
Kép
nmzsx

Sziasztok!!!

Dia-Gigi-Melinda
nagyon arik a srácok!!!! Domi ahogy simogatja Oli fejét... csak irigykedem hisz én is imádom simizni Olika finom haját. S az a kép is nagyon édi ahol Domi középen épp majd kiugrik a bőréből olyan boldog.
Kata anyukájánál van, most nem tud netezni mert nincsen nála kábel, de puszil mindenkit.

Zsófi
utazóágyba én szoktam alulra tenni egy vastagabb plédet vagy paplant, mindig úgy mentünk, hogy vittük az összes plédet meg a paplant ki tudja mennyire lesz meleg, s így valamelyik tuti felesleges volt az került alulra. Különben nagyon kemény az alja, bár nem biztos, hogy zavarja őket. Én is mindig sokkal több motyót viszek mint kéne, de nálunk apa nem szól érte, ha a gyerekről van szó, bezzeg ha én magamnak 5 poló helyett 10 teszek akkor már jön a reklamáció. Nagyon édi az esküvői kép.

Melinda
nagyon ügyes Marci, hogy már eszi a babapiskótát. Látod ilyenek ezek a babócák, Marcinak sok foga van de még nem értett a rágni való kajákra, Gigi már ehetné őket csak nincsen foga.

Évi
remélem a mai napotok is kellemsen fog telni, és tudsz csomó finom és jó dolgot csinálni, apa pedig tud tanulni tőletek.

Giginél egész jól bejött a homeos bogyesz, sokkal jobb tőle. Képzeljétek el tegnap tökéletes kiejtésel közölte, hogy APA!!
Kiváncsi vagyok fogja-e még mondani, általában baba, böbö, drrrrr, aja, ami szerintem az anya, mert mindig akkor mondja ha ott vagyok.
Most, hogy megindult a foga még rosszabb az evés, már rosszul vagyok etetésnél. Ilyenkor nagyon irigykedem azokra akiknek olyan szépen eszik a babájuk. Tegnap már azt csináltam, hogy semmi meleg kaját nem adtam neki mert attól üvölt, biztos nem esik neki jól most. Így maradt a banán, túróstáska, túrókrém, melegkajcsinak meg ott volt a cici. Az első falatoknál nagy cirkusz volt utána megnyugodott és evett valamennyit.
Milyen macerás dolog ez a kaja, vannak akik az allergia miatt szenvednek, mi azért mert olyan rosszul eszik, nem egyszerű ez a dolog.
Viszont éjjel csak egyszer volt szopi!!!!
Remélem azért ma szép időnk lesz mert itt most nagyon borús.

Tali
Dián kívül senki sem reagált. Nem akartok?
Nekünk 23.kai hétvégéig lenne jó, mert a következőnél már nem leszünk itthon.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

SziasztokKép

MelindaKép
Köszi a vendéglátást, akkor megyünk máskor is, nem szabadúlszKép

MártiKép
Domi nem simizi Olivér haját, hanem tépiKép De visszakapta, a Domi cumija bánta. Állandóan kivette Domi cumiját és tömködte volna be magának. A háziúr nagyon kultúráltan viselkedett, megfigyelő pozícíóba helyezkedett.

Tőlem bármikor lehet a tali, mi szerintem csak szeptemberben megyünk nyaralni, legalábbis már csak akkor van hely. Barbi ajánlkozott, hogy lehetne náluk a következő, de azóta eltülntKép

ÉviKép
Örülök, hogy jobb volt a kisfiad kedve. Csak ismételni tudom magam: le a kalappal elötted,hogy három gyereket szültélKép Akkor még szorítok, hogy Roli jó kisfiú legyen.

Olikámnak már látszik felül a fogacskája, remélem hamár áttöri az ínyét.

ZsófiKép
Nálunk volt olyan, hogy egy hétvégére mentünk le Füredre és két kocsival mentünkKép Igaz jött velünk a kutya, de akkor is annyi cucc kell. Most azon agyalok, hogy ha bepakolom az egy heti bébikaját a börőndbe, akkor már fel sem szállhatunk a repülőre a túlsúlytól.Kép Szépek vagytok az esküvői képen. Sajnos rólunk csak hagyományos kép készült. Bár nem sokat veszítetekKép

Puszi mindenkinek. Írjatok!!!!!!!!!!!

Gigi

KépKép
gigi28

Zsófi!
Na végre látjuk Apát!KépJól néztek ki!Kép
Köszönjük a Domi dicséretet!De nem mindig ilyen tündéri fiú ám.Pl:Most is háromnegyed órát volt hajlandó aludni és most itt rosszalkodik.Kép

Domi még nem aludt utazóágyban csak van neki.Oli már aludt,de szerintem Gigi nem tett bele szivacsot.De majd nyilatkozik ő is.Kép
Viszont a légzésfigyelőt én cipelem magammal ha valahol ott alszunk.KépParamama vagyok!Kép
Egy éves korig én még használni fogom a légzésfigyelőt.
Boldog Házassági Évfordulót!KépKép

Melinda!
Jók a képek.Azt is megörökítetted,hogy Domi húzza Oli haját.Kép
Köszi,hogy nem írtad milyen morgó medvém van nekem!Kép

Évi!
Ne légy zaza!Kép
Na látod?Megjavul ez a Rolcsi fiú.KépIrigy vagyok mert Nálatok zajlik az élet.KépItt dög unalom van.KépKöszi a dicséretet.KépTe mikor teszel fel a gyerkőcökről képet?Kép

Györesz!
Köszi Neked is a bókot!Kép

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Márti!
Hurrá jaj de ügyi Gigi!KépGratula.Gondolom a párod most büszke.KépÉn is tanítgatom Domit a baba és a mama szóra.Eddig semmi eredmény.KépNéha azt mondja,hogy ejej vagy memem.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Még igazán nem tudok hozzászólni a dolgokhoz mert még csak most kezdtem visszaolvasni.
Köszi a kérdést,mamám már jobban van,lehet,hogy holnap már hazajöhet.
Már jó lenne,mert sokáig nem fogom bírni ezt a felfordulást.
Ráadásul,nővérem lányai is itt vannak még,és az Õ ide-oda hurcolásuk is elég nagy gond.
A lakás szalad,mert sokszor négy lányka garázdálkodik nálam.
Este,nem győzök rámolni.
Közben pedig,főzés,mosás,takarítás is meglegyen,és persze még látogatni is kell,mert különben a mama megsértődik.
Sajna nem egy egyszerű természetű ember.
Na de nem azért jöttem,hogy panaszkodjak,remélem már tudok jönni sűrűbben is.
Már nagyon hiányzik a csapat.
Remélem mindenki jól van,annyit láttam a képeken,hogy a babák gyönyörűek.
A lányokkal különben minden rendben,csak sokszor nehezen viselik a felfordulást.

Mindenkinek sok puszi,Saxi.

Ui:A telektali még áll,arról az időpontról is beszélhetünk.
Puszi
saxi

Sziasztok!!

Gigi
bocsi, a képen nem lehetett látni, hogy húzza épp Olika haját. Olyan édik, hogy már foglalkoznak egymással, még akkor is ha néha kissé durvák.
Ti hová mentek nyaralni?
Én nem viszek magunkkal sok bébi kaját, zöldségek ott is vannak, bébikajákat is tuti találunk majd. Bár ebből a szempontból olasz jobb lenne, de hát ez van, a többség dönt.

Dia
én nem tanítom Gigit beszélni szövegel eleget magától így is. Viszont mindent elmagyarázok neki, és igyekszem szépen ejteni a szavakat neki. Apa naná, hogy büszke!!
Látod én ilyenkor amikor Gigi ennyire rosszul eszik mindig irigykedem rátok, Domi olyan szépen eszik. Gigi is mindent megenne, csak az a baj, hogy alig eszik, s most ez a meleg kaja ellenesség... majd csak túl leszünk ezen is.

puszi
Márti
márti05

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?