Új privát üzeneted érkezett!

Szia Angelani!

A múltkor sokan kiakadtak, hogy a dokid pénzt "kér", de azt te nem tetted hozzá, hogy az a doki egy külsős, akinek csak magánrendelése van és az Istvánban vezeti a szüléseit.
Szerintem a te esetedben a legjobb az lenne, ha keresnél az Istvánban egy dokit, aki ott dolgozik és rendel.
Egyébként szerintem az nem úgy megy, hogy meglátják a kiskönyvedben az orvos nevét, és behívják, ha akarod, ha nem. Megmondhatod, hogy te nem tudod megfizetni a magánorvost, ezért szeretnél az ügyeletesnél szülni.
Tényleg fontosak az első napok, de nem szabad így hozzáállni, hogy neked biztos problémád lesz a szoptatással, vagy bármi mással.
zsana75

Angelani
Sztem kicsit tulparazod ezzel kapcsolatban a dolgot,
a Hiete sem annyira rossz, es az, hogy ejszaka amikor alszol nincs veled nem annyira gaz, legtobb helyen odaviszik ha ejszaka szopni akar, de kerdezz meg tobb embert valaki biztos tud normalis orvost aki vallalja a terhesgondozast tb alapon es esetleg csak a szulesert adsz neki.
Esetleg en is tudok iylen orvost ird meg a mailcimed es megirom ki az hol rendel stb.

Ti iylen melegben adtok a torpekre ejszakara body+
halozsak? BAr nem mindenhol van 28 fok ejszaka isKép

Zsana az ejszakat akkor alussza at egy gyerek amikor mar nem ehes es epp az anyukajara sincs szuksege, en pl 6 hetes koromtol ataludtam, hugom 2 hetes koratol, szal egyenfuggo inakbb.

Connie esetleg fronthatasos nyugi? NAlunk amint jon a hideg egesz nap alszik.
Vaktyuk
vrekav

Angelani,
Szerintem se idegeskedj ennyit.Kép Az Istvánban biztos nem automatikusan hívják be az orvosod, előbb megkérdezik, hogy ki az, és hogy megvan-e beszélve vele a szülés is, vagy csak terhesgondozásra jártál hozzá. Nem a kiskönyv alapján, én orvost váltottam pl., és nem is az volt írva a kiskönyvembe, aki akkor a dokim volt már.

A szoptatásnak mondjuk nem használ, ha az elején tápszerrel meg teával itatják a babát, ha ezt ennyire fontosnak tartod, inkább ne ott szülj. Egyébként a terhesgondozáson azt mondták, hogy bárki szülhet az Istvánban, az is, akinek nincs ott orvosa, csak akkor persze az ügyeletesnél.

Más: ma voltunk a picurral bevásárolni a Tescoba, mi a ruharészlegen, apuci meg rohangált a többiért. Egész jól bírta a kengurut - amíg nem álltam meg.Kép Úgyhogy ringatózva és énekelve válogattam neki bodykat, el is hoztam véletlenül egy 56-ost a 68-as helyett. Megyek is aludni, mert esek össze, úgy lefárasztott. Apucira várva legalább hatszor körbekerültük a bébiruhás hajót.Kép

Éjszaka átalvása: ajaj, akkor az én beles gyerekem még jó ideig nem fogja átaludni az éjszakát.Kép
Lehet, hogy fronthatás is, nem tudom. Vagy a közelgő telihold.KépMajd ma kiderül elég-e a nyitott ablak, hogy jobban aludjon.

KépKép
connie

Connie szep almokat nektek Kép beles manocskaKép
En mar nem vasarolok ujonnan semmit,max neha bodykat, nagykerben turizok prenatal, max, gap cuccokat fillerekert, es sokkal jobb minoseg mint amit vehetnek. Ha valaki kivancsi ra mutatok a rucikrol kepeket es adok elerhetoseget ahol lehet vasarolni.Aztan amit kinö azt eladjuk az uzletunkben.
Kengurut vettem asszem 300ftert, pelenkazos taskat szinten.
CSak jol ki kell mosni es olyan mint az uj.
vrekav

Vaktyuk,

Írd meg a szerkesztőnek, hogy mi történt a "neveddel". Nekem is volt ilyen problémám és megoldódott.
Spirál: Állandóan azt érzem, mintha meg akarna jönni. Volt egy kis valami is, de szerencsére elmúlt Kép.
A legnagyobb parám pedig az, hogy terhes leszek spirál mellett Kép Nem örülnék neki.

Connie, Juszti
A mi szerelmünk is nettel indult Kép (Randivonal) Kép 1999-ben. Az a Nyúl éve volt, és én a kínai horoszkóp szerint Nyúl vagyok Kép. Nem sokat adok az ilyesmire, de tényleg nagyon jó év volt Kép

Dorka,
Én is nagyon gratulálok. Lenne egy kérdésem, nem tudod véletlenül, hogy az állam gyed alatt milyen iskolát finanszíroz?

Köszi

Angéla
angéla

Sziasztok!
Már nagyon rég irtam de olvasni mindig el szoktalak titeket. Igaz utólag lemaradva egy pár nappal. Hanna baba tegnap volt 4 hónapos . Megvolt a keresztelőnk is nagyon ügyin viselkedett. Egy pár napja nyügizik mert már kijött a 2. foga is. Szegénykének 3 nap alatt jött ki kettő. Kicsit korán de hát mit csináljak. Holnap megyünk csipőszűrésre. Már 7600g amin nem is csodálkozom, mert szombat este is 340got szopizott.
Nagyon édik a babák imádom nézni a képeket.

Kép

KépKép
búzaszem

Kép
Amióta jön a fogam az ujjacskám a számban van.

Kép

KépKép
búzaszem

Angela koszi azt varom epp, marmint az uj jelszavamKép

Dorka engem is erdekelne mit tamogatnak tanulas ugyileg, ha jol tudom egy szakma vag ydiploma ingyenes??
Vaktyuk
vrekav

Vrekav

Engem érdekelne a turi, megírnád légyszi a címét (fanka1@yahoo.com) ? Szerintem is felesleges újakat venni, hisz olyan hamar kinövik! Viszont, amit eddig használtan láttam, nagyon gáz volt.
Szóval, köszi előre is!

KépKép
fanka

Angéla, Juszti,
Mi 2003-ban ismerkedtünk meg, júliusban, a Találkahelyen, abban az évben karácsonykor volt a lánykérés, és tavaly szeptemberben az esküvő. A babó már úton volt akkor 6 hete, necces volt, hogy rosszul leszek az esküvőn, de aznap pont nem. A nászútunk így is a Balaton körberókázásából állt.Kép Ezt az egyet sajnálom, mert már nemigen fogjuk tudni bepótolni.Kép

Úgy tűnik bejött a szellőztetés, manócska este 10-től fél 6-ig (!) aludt, utána szopiztunk, majd még kicsivel több mint egy órát szunyáltunk. Most megint aludna, csak nem tudja eldönteni álmosabb-e vagy a hasonfekvést utálja-e jobban.Kép

Vaktyúk,
Nekem nem jönnek be a használt cuccok, turkálóval vagy 4x próbálkoztam eddig, de nem tudom kiszúrni a jó cuccokat, mindig otthon derült ki, hogy van valami hibája annak, amit vettem.Kép A bababörzéről is kimenekültünk 10 perc után tavaly. De azzal vigasztalom magam, hogy úgyis tervezünk még 2 tesót majd ők elhasználják a cuccokat.Kép Bár szupermarketben egész olcsón lehet vásárolni, csak valamilyen rejtélyes oknál fogva nem tartanak értelmes rugikat, csak bodykat.

KépKép
connie

Sziasztok!
Használt rucit én a netről szoktam rendelnipár darabot ami igazán tetszik és tényleg jobb minőségüek és csinosabbak is az mellett,hogy az áruk is jók.

Írtátok a kávétlazításként, azt szoptatás alatt nem lehet ügye?rám férne néha,de nem örülnék,h a koffeintől mégjobban pörögne nyuszikám.

Megyünk méretkezni,visszafele tuti végig üvölti az utat.Brrr
Képimádjuk fülest

Én nem tudom mi van a lányommal 10-től reggel fél 6 ig aludt és utána is minden szopi után.
Timurr
Vendég

Timurr,
Én nescafét iszom, reggel meg ebéd után, az kb. 200 g koffein/nap, és 400-at lehetne, azt olvastam. Én nem vettem észre, hogy Ákos jobban pörögne tőle, viszont az én vérnyomásommal már rég kihaltam volna kávé nélkül.

Tettem fel újabb képeket a képtáramba (A második hónap címmel), a pihenőszék is látszik rajtuk. Sajnos ide nem tudok beszúrni képeket, még nem jöttem rá, hogy lehet lekicsinyíteni.

KépKép
connie

Vegre visszakaptamKép

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

Connie,
örülök, hogy használt a hűvös.Kép

Timurr,
1 lightos kávé nem árthat a babának, és használ a mamánakKép Maja tündéri, szorítok, hogy ne ordítson.

Réka,
én is sok használt cuccot vettem/veszek Manónak, de itt Fehérváron könnyebb megtalálni a jó helyeket mint Pesten. A szomszédomnak van egy 5 hós lánya, na tőle is "örököltünk" sok unisex rucit. Csak az a baj, hogy Ákos már uakkora ruhákat hord mint AdélKép

Búzaszem,
Hanna nagyon szép lányKép

Nektek nincs folyton izomlázatok? A gyerek meg az autósülés kb. 1000kg. Apuci nagyon sokáig dolgozik, így mi kettesben nyomulunk. Tesco/Auchan, piac. Néha azért nehéz felvinni a liftig az autósülést meg a szatyrokat.Kép Ilyenkor az autósülést a vállamra akasztom, mint egy szatyrot, Fiacska meg kacag...
Kenguruban ül a gyermek amikor levisszük a kutyát. Tudom nem lenne szabad, de 10p negyed órát muszáj. Délelőtt délután séta, a dögnehéz Bergon babakocsival. Esténként néha úgy érzem, mintha majom lennék, és térdig érnének a kezeim.Kép

Kép

Kép
vizimano

Búzaszem!

Négy hónaposan jön a gyerkőc foga? Nem semmi... 7,6kg? szuper!!! Csodaszép kislány!

Valaki itt olvasta a Suttogót és követi is? Nekem nagyon tetszett, és be is jött amit irt. Gyerkőc halál nyugodt, ha sír az esetek többségében tudom, hogy miért. Az egyetlen dolog amit nem tudok kipróbálni, bár szeretném az az "álometetés" NEkem ha a gyerkőc alszik, akkor én hiába próbálom neki adni a kaját, vagy nem veszi be a mellem, de ha be is kerül a szájába, álmában nem szop. Van olyan itt akinek ez megy? Mi a trükk?

Timurr, én is nescafét iszom, néha kettőt is egy nap, gyerek egyáltalán nem pörög fel tőle... Egyszer ittam egy jó durva eszpresszót (ÚÚÚÚGY vágytam rá) és akkor mintha nehezebben aludt volna el. Sógorom és nagybátyám is orvos, mindkettő szerint lehet kávézni mértékkel...

Üdv, BJ
babjag

Fanka mail megy megkerdezem a pontos cimetKép
Kettot tudok Csepelen, egy ami nem nagyker de jo cuccok vannak nagyon, bar ha szolsz mikor mesz mi kell mekorra felretetetek neked, a nagyker is ott van de az idoigenyes, holanpig bezarolag kuldom.

Timurr probald meg, hogy 3in1-bent iszol a nescafenak a legjobb, nem olyan magas a koffeintartalma, en ugy szoktam reggel beverek belole egy duplat/epp most/Kép, utana mar csak ricoret, az koffeinmentes csak az erzes kedveert.

Connie valami elkepeszto, hogy Akos is milyen utemben noKép
Vizimano
Miert ne ulhetne kenguruban? VAlaki mondta, hogy 2 honapos kor utan mar lehet. Nekem borkemenyedeseim vannak a hordozotol. Nekem szerencsem van mert egyedul nem is mehetek vasarolni valaki szinte minig jon velem vagy anyu vagy a parom.

Erdekes mi is neten keresztul ismerkedtunk meg a parommal, csak mi nem tarskereso hanem chat.

Reka

Kép
vaktyuk

Babjag,
próbáld meg finoman picit éberebb álomba hozni, simogatással stb. Elejében nem fog sokat enni, de később beáll a gyomra erre és egyre többet fog kérni. Ákost, ha fél tizenegykor kivesszük a kiságyából, már csukott szemmel vadul keres és cuppog. Mi most 150-et eszünk ilyenkor. Ákossal 3 hetesen kezdtük ezt és most 10 hetes. Több mint egy hétig tartott mire belejöttünk. Ja és most már annyira ügyes, hogy az orrán át távoznak is a büfikék.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vaktyúk
Nem én találtam ki azt az alvásos dolgot, mint azt írtam is. Nyilván ott sem úgy értették, hogy hat hónapos korban egyik napról a másikra minden gyerek egyszercsak átalussza az éjszakát Kép.

Használt ruha: turiban is csak márkás cuccot érdemes venni szerintem, mert a többi nem az igazi, főleg, ha nem bennfentes az ember és csak a maradékból válogathat.
Börzékkel nekem az a tapasztalatom, hogy érdemesebb a kisebb börzéket nézegetni, ahol kevesebben vannak.

Bár nem tőlem kérdeztétek, de én úgy tudom, hogy a felsőoktatás ingyenes, másoddiploma is, feltéve, hogy felveszik az embert. Ez szokott inkább gondot okozni, hogy nem nagyon vesznek fel, mert az iskolának ez nem jó üzlet.
Ezen kívül tanfolyamokat is szoktak szervezni, de oda csak a gyerek másfél éves kora után lehet menni.
Ha meg rosszul tudom, akkor valaki javítson ki!

Vizimano
Nekem szokták mondani, hogy milyen jól megvállasodtam Kép, de izomlázam már nincs. Enyém gyerek most hét kilo, babakocsival együtt legalább a duplája, és negyedikre kell felcipelnem, mert lift az nincs. Nekem most nincs kocsim, így tescoba nem nyomulunk, csak kisebb közértekbe. Olyankor kendőben a gyerkőc, szatyrok meg a kezemben. Szoktam azért lihegni, mire felérünk.Kép

Timurr
A kávé is olyan, mint a kaják, hogy ki kell próbálni, mert nem mindenkire egyformán hat. Én is általában kettőt iszom, de tegnap hármat ittam, nálunk nem okoz gondot.
zsana75

Buzaszem tunderi a kiscsaj.

Babajag nekem sikerul mar parszor amikor 2 korul kelt ejszaka es meg en sem aludtam akkor egybol eszrevettem, hogy ebredezik kikaptam az agybol es etetetes, meg bufizni sem akart ami abbol a szempontbol nalam nem gaz, hogy hason alszik

Kép
vaktyuk

Kép

Kép
vaktyuk

Vizimanó,
Nekem nem izomlázam van, hanem derékfájásom.Kép A babakocsit már lent tartjuk az autó csomagtartójában, úgyis szinte mindig elmegyünk valahova sétálni, nem a lakótelepet járjuk körbe háromszor. Vásárlástól a párom megkímél szerencsére, a hordozóval együtt meg már alig bírom el a gyereket. Lehet, hogy kendőben fogom levinni, és külön a hordozót, mert nagyon kényelmetlen amiatt, hogy el kell tartani magam mellől.

Kenguruhoz én írtam a két hónapot, a gyerekorvos sógorom mondta, hogy akkortól lehet.

Kölkec 10 óta alszik, én meg nem merek már ledőlni, mert az a legrosszabb, mikor fél óra múlva a legszebb álmomból ébreszt.Kép Tegnap nem is tudtam hirtelen, hol vagyok és mi ez a furcsa zaj, aztán jöttem rá, hogy a gyerek nyöszög.Kép

KépKép
connie

Vizimano
Én is folyton úgy érzem magam, mint egy kondi edzés után. Mi a harmadikon lakunk (magasfsz) és nincs lift! Íg minden nap legalább egyszer cipelem fel a gyereket (6,5 kg) a gyerekülésben (kb 4 kg). De ahelyett, hogy fogynék, szép kis birkózó karjaim kezdenek alakulni Kép Meg nálunk is van eb, aki szintén igényli a sétát, ami ugye gyerekkel elég bonyolult... Na, többek közt ezért akarunk liftes házba költözni.
Kenguru (ha olyan, ami tartja a kis fejecskéjét is) tudtommal nem káros a kicsiknek, sőt, a csípőjének kifejezetten jót tesz. Legalábbis a mi gyerekorvosunk + egy ismerős orvos szerint. Panni viszont sajnos üvölt benne Kép

Szerintetek el lehet utazni egy 3,5 hós babával 3 napra? Az anyósom hívott meg minket oda, ahol ő fog nyaralni. Kicsit tartok tőle, szerintem egy ilyen picúrnak ez még nagy kirándulás. Főleg, hogy sosem aludt még éjjel máshol, nemhogy egyből szállodába 2 éjjelt.
Egyébként elég eltérőek a gyereknevelési nézeteink is: ő állandóan teáztatná, és még most sem érti hogyhogy kedve szerint szopizhat bármikor a kisunoka... KIcsit olyan "beleszólós" fajta.
Ugyanakkor nagyon vonz a kimozdulás lehetősége. Nem tudom...Ötlet?

Ági

KépKép
fanka

Fanka,
kenguru tartja a fejét, direkt olyat vettünk, hogy már újszülöttkortól lehessen használni. Át lehet szerelni fekvősre is de Fiam csak akkor hajlandó magmaradni benne ha ülős helyzetben van, mert akkor oldalt látKép Esetleg egy olyan megoldás, hogy megpróbáljátok, és ha nem jön be akkor hazajöttök? Ákos nem volt még 2 hós amikor szüleimnél voltunk 3 napig. Jól elvolt, az volt neki fontos, hogy körbevegyék az állatkái az ágyban és persze én...KépKép

Réka,
ezek a cuccok naggyon tutik.Kép

Nekem is hentesleány karjaim nőttek Kép

Kép

Kép
vizimano

Kengururól: http://www.babanet.hu/faq/pszicho/csecsemo14.php

Fanka,
Mi vasárnap jöttünk haza anyuéktól, egész jól bírta 7-8 hetesen a gyerek. Sajnos este 10-re értünk oda, így az első éjszaka alig aludt, annyira felkavarta az új hely, még a lefektetős szopi közben is nézelődött, még a szopit is abbahagyta. Egyébként nem zavarta az új hely, jól érezte magát. A gyerekorvosunknak 3 hónapos a gyereke, ők pl. rendszeresen járnak Nyíregyházára a nagyszülőkhöz 3-4 napokra vele.

Sajna nálunk is volt veszekedés a teából meg a cumiból is, úgyhogy mi egyelőre nem megyünk anyuékhoz megint, mert nekem ez sokkal fárasztóbb volt, mint itthon lenni a babával. Egyszerűen nem értem, mit nem lehet ezen az igény szerinti szopin érteni.Kép

KépKép
connie

Ja, tényleg, mi is vittük neki a zenélő forgókát, mert most az a legnagyobb szerelem.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!

Most megyünk pénteken a 2 hós oltásra, és eléggé félek tőle. Ráadásul nem csak egyet kap, mert a mi gyerekorvosunk a meningococus elleni oltást is beadja neki. A védőnő szerint így mind a két combjába kap egyet. Remélem jó fogja viselni, de félek, hogy ha mind a két lába fájni fog, akkor hogy fogom felvenni? Pedig biztos, hogy sokkal több ölelgetésre lesz szüksége. Van valami ötletetek?

Szilvi
asszony

Szilvi
Mi is ezeket kaptuk kéthósan, de semmi problémát nem okozott. Ezek a fajta oltások elvileg (nálunk gyakorlatilag is) csak akkor fájnak, amikor szúrják.
Akkor rögtön utána úgy kellett fölvenni a picit, hogy a hátán kereszteztem a két kezem és így fogtam a combjait pár percig, amíg megnyugodott.
Eddig csak egy embertől hallottam, hogy a kéthós oltás gondot okozott nekik.
zsana75

Szilvi hideg vizes borogatas.
NEkem meg Panadol babayt is ajanlott az orvos mert az fajdalomcsillapito hatasu is allitolag, de cssak fel adaggal mert 3hos kortol lehet adni.
Fanka ha nyugodt a torpe, ugy ertem nem kavarja fel ha pl kicsit felborul a napirendje akkor siman viheted sztem.
Mi mar 1 honapos kortol jovunk megyunk itthon, anyos, Szfehervar es barhol jot alszik, nalunk inkabb az a gaz hogy nem szereti a szilikonos cumisuveget csak a latexetKép
Tenyleg aki hasznal cumisuveget, ki milyet?

Minden tiszteletem a liftnelkuli anyukaknak nekem csak egy fel emeletnyit kell masznom a tetoterbe de attol leszakad a derekamKép es nalunk raadasul szuk a lepcsohaz tehat mellettem nem is fer el a hordozo csak elottem

Kép
vaktyuk

Réka,
Aventes cumisüveget használunk, mert ezt adták a mellszívóhoz, meg a sterilizálóhoz. Ákos "márkafüggő" lett, kapott ajándékba másfajta üveget, de nem hajlandó bevenni a szájába.Kép

Ez a nagyker ugye Pesten van?

Kép

Kép
vizimano

Vaktyúk
A kéthós oltáshoz mondta nektek a doki a borogatást és a panadolt? Milyen oltást kaptatok akkor?
zsana75

Timurr,

Én is 3in1-ben nescafet iszogatok. A terhesség alatt teljessen abbahagytam a kávézást, de úgy egy hónapja muszáj valamit benyomnom, mert egész nap szédelegnék nélküle Kép (szerintem alacsony a vényomásom).

Fanka,
Én a hét végén Abádszalókra "költözöm" Valérral. Kép 10 napot tuti, hogy maradunk Kép Kénytelen lesz megszokni, mert amúgy sem szeretek otthon ülni. Jön velem a nővérem is és a három gyereke Kép. A párom meg csak néhány napra jön. Legalább kipiheni magát nélkülünk Kép

Angéla
angéla

A hidegvizes borogatast a vedono mondta, hib1/a,

Kép
vaktyuk

Vizimano igen, az egyik Ady Endre uton az nem nagyker, a masik pedig a II Rakoczi F. uton / mo bevezeto/, a pontos hazszamokat nem tudom mert mindig kocsival megyekKép holnapra megtudom

Kép
vaktyuk

Sziasztok lányok! teljes depis vagyok. Segítsetek!! A gyerekem 2 napja nem eszik rendesen.
Boldizsár nehezen eszik. Az a baj( ?) hogy ömlik a tejem és szegény nem győzi nyelni. Beidegesedik és sír. Ezért az egész napunk ezzel megy el hogy eszik sír néha alszik eszik sír. Mert egyszerre keveset is eszik L eddig minden olyan jól ment.

lassan beledizek hogy nem tudok enni adni a gyerekemnek .

Másnak az a baja hogy nincs teje nekem az hogy belefullad a gyerek . sehogy se jó ….

Na bocsi a panaszért.

Kép
juszti75

Sziasztok:-)
Gyorsan írok egy pár sort,mert a tegnapi elszállt és nem sok időm van,Vince igen rövideket sundít az elmúlt pár napban, viszont igen sokszor eszik:-)Kb másfél óránként,tegnap is haza kellett robognom a sétából, mert pont a legcsövesebb lakótelepi játszótérnél zendített rá,ott azért mégse akartam megetetni..
Köszi a válaszokat öltözködés ügyben.Kicsit fura volt olvasni, hogy többen írtátok,nem nyitott ablaknál alszotok a babókkal.Miért?Most megint úgy érzem magam,mint a zoknival:megint lemaradtam valamiről:-)Azért remélem nem nagy baj,ha nyitott ablaknál alszik a gyerkőc,végülis messze van az ágya relatíve az ablaktól és nem is panaszkodikKép
Nekem is minden elismerésem az emeleten lakó,lépcsőző anyukáknakKép Nekem "csak" cipelnem kell a kis híján 8 kilós fiamat,mert mostanában ölbebabi lett,na én attól hadirokkantnak érzem magam,pedig házban lakunk,nincs emelet..Nem tudom,mit rontok el,de én alig bírom el a kendőben:végre már megmarad benne,nem akar kijönni,erre a múltkor is csak fél órára mentünk ki benne,de nekem kezem-lábam remegett mire hazaértünk,derekam majd leesett,barátnőm szerint rosszul köthetem meg, mert nem szabadna így érezni magam..Vagy csak én vagyok gyenge mint a harmatKép
Én is turkálós cuccokat veszek,2-300ftért vannak szerintem tök jó bodik,ingek,napozók,rugik,márkásak is.Nem fogok sok ezret kifizetni(nincs is miből)
Nem tudtok ajánlani nekem a neten olyan oldalt ahol jó használt babakocsikat lehet venni?Kinőttük a mózesos kocsit, és előbb körülnéznék a "használt piacon",mielőtt megnéznénk az újakat,hátha szerencsénk lesz-bár én már kinéztem egyet a Brendon katalógusban...
Mennem kell,felébredt a Manó.
Ja!Vince 3 hónapos se volt,amikor levittük a Balcsira 3 napra és nagyon élvezte, de ez biztos gyerekfüggő,Vince nagyon békés természetű,csak az éhség tudja igazán kihozni a sodrából,így nem zavarta a környezetváltozás.
Virág
villes

Virág,
Nálunk pont a manóra nyitnám az ablakot, ha a hálóban nyitnám ki.KépHa meg lehúzva hagyom a redőnyt, nem jön be elég levegő.

Azt olvastam ma délután a neten, hogy a mamák hát és derékproblémáit rosszabbíthatja a hordozás, főleg, ha későn, már "nehéz korában" kezdik a hordozást. Én mindjárt kipróbálom megint a kendőt, most már lehet ültetni bele, aztán majd leügetek vele a züldségeshez következő szopi után.

Juszti,
Mindig dől a tejed, vagy csak az elején? Nem segít, ha kifejsz belőle egy kicsit szopi előtt? Sztem írj az Anyaságról/Szoptatás topikba is, hátha valaki tud segíteni.

KépKép
connie

Virág
Mi a babaszoba.hu-n vettük a mi babakocsinakt, szerintem ott találsz te is.

Juszti
Esetleg próbáld meg, hogy hátradőlve szoptatsz, akkor a gravitáció miatt kevésbé ömlik a tej.

Vaktyúk
Csak azért kérdeztem, mert a hib1/a nekünk alig látszott, hogy hova kapta. Nekünk azt mondták, az még nem szokott gondot okozni. Lehet, hogy véletlen, de így is lett.
Még jó, hogy oltás ügyben (is) ennyire egységes az egészségügy Kép.
zsana75

babaapro.hu
en ott vettem a graco babakocsi+autosulest szinte vadi uj es csk 25eft volt.

Zsana ahogy mondod de ez sztem orvosfuggo is, en kicsit parasabb vagyok orvos tiszteletben tartja es nem baszogat erte, hogy "ugyan anyuka mit aggodik"
asszem az lenne az utolso mondata, ha nem lennenk anyagilag ennyire a beka segge alatt inakbb folyamatosan maganorvoshoz vinnem.

Juszti irigyellek, de felre teve amikor meg volt tejem es igy omlott en kifejtem es azt pl arckencere elhasznaltam /anyatejkiutesre nagyon jo masnapra elmulik/, ill a koszmos szemoldokot is rendbehozza.
Nekem bogarparam van ill az ha esetleg vihar van nem ebredek fel ra azert nincs nyitva.

Vizimano te hogy allsz tej ugyileg?

Kép
vaktyuk

Újszerű állapotban lévő kismama- és gyermekruhák, csecsemőtől 14 éves korig.
Baba- és gyermekruhák, újszerű állapotban, folymatosan frissülő nagy méret- és típusválasztékban kaphatók! Az összes világmárka, az eredeti ár töredékéért, vállfán, kényelmes böngészést biztosítva. Bébicipők, plüssök 100-400 Ft, felnőttruházat kilós árakon.
Mindez:

Budapest, IX. ker. Bakáts tér 8., a Schöpf-Mérei Kórháznál!

KISMAMARUHÁZAT ugyanitt, GAP, Maternity, DonnKenny...stb., 1500-3000 Ft-ért! Nadrágok, felsők, nagy méret és -típusválaszték, folymatosan frissülő kínálat.

Kuponakciónk elindult! Utcai terjesztőknél, illetve nálunk is kapható szórólapjaink jelentős kedvezményre jogosítanak!

http://www.armania.hu

ezt most talaltam

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

Virnya vagyok a 2005/2006 téli babás fórumból.
Mivel a keres/kínál rovatben nincs nagy élet, gondoltam itt kérdezem meg, hogy nincs-e eladó digitális babamérlegetek.

Szívesen vásárolnék még régimódi fekvô babakocsit. A modernek nem tetszenek, mert sokkal kisebb a fekvôterületük mint amikben még mi nôttünk fel.

Köszi

Virnya

Virnya és Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
virnya
Pilisvörösvár

Connie , Vaktyuk köszi a tanácsot. Minidg dől szerintem , nemcsak az elején. Ma egész nap bőgtem . Nekem ez lelkileg nagyon fontos hogy szoptathassak Kép

Kép
juszti75

Juszti,
Az Anyaságról részben van szoptatási pozíciós topik, nézz be, hátha találsz valamit ilyen esetre.

KépKép
connie

Juszti es ha esetleg lefejned es cumisuvegbol adnad neki egy darabig?

Tudom cumizavar stb stb nalunk ilyen nem volt pl, de lehet igy a tejmennyiseg is csokkene kicsit nem omlene annyira? , es te sem idegelned magad, es a manocska is jollaknaKép

Kép
vaktyuk

Juszti,
próbálj tanácsot kérni a LLL-tól. Nagyon segítőkész tanácsadónőik vannak. Biztos küzd más is ilyen problémával.
Megértelek, hogy ettől be lehet depisedni, hogy még erre sem vagyok képes stb.stb. De fel a fejjel, keresni kell a megoldást, és akkor minden rendben lesz. Biztos van.

Vaktyúk,
tejem az főleg nincs. Pedig a Cerazette-t is abbahagytam, mert azt hittem, hogy az is zavarja. De nem. Úgy tűnik én erre nem vagyok képes.KépKép

Kép

Kép
vizimano

Aha ismeros nekem most mar csak egy etetesre "futttya" a tobbi tapszer sajna de en mar nem idegesitem magam rajta ez van.
Anyu is engem eddig szoptatott iylenkor ment el a teje.
Mivel itatod? Mecsek tea?
Azert az felhaborit, hogy nem kepesek valami csecsemo ucsit teat akarmit csinalni a tapszeres babaknak, csak a mecsek tea ami nekunk nem jo...Kép
Es mielott valaki mondana hogy itassam vizzel azt soha sem itta meg ugy csinal mintha sz*rral itatnam kb

Kép
vaktyuk

Réka,
kamilla teát adok neki, ill. a babapatika magazinban olvastam, hogy a roiboos vörös teát is lehet adni csecsemőknek, kiváltképp pocakosoknak. Tettem egy próbát és csak úgy cuppogott. Délelőtt próbáltam ki, de aludt tőle, így most kapja napközben is. De nem egy nagy italos a drága.Kép

Tudom, hogy többen ki fognak akadni, hogy teát is kap a gyerekem, de én szeretném legjobban, ha a szomját anyatejjel olthatnám.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó : hívom őket folyamatosanKép Török Katakin bombázom. De ő is "csak" ezt ajánlotta. fejés az elején, illetve másik pozitúra. Próbálkozom, mindent megteszek. De néha olyan kilátástalan. Persze nem adom fel. És köszi Nektek is!

Kép
juszti75

Vizimano
Hajra teasokKép Kép miylen roiboos teat? hol vetted?
gondolom van valami spec csecsemoknek???

Kép
vaktyuk

Juszti!!!

Az én egyik lányomnál is ez volt. Fuldoklott a tejben. Próbáld lefejni és ha nem akarod cumisüvegből etetni akkor itasd pohárból. Sok a tej nem baj, ha ügyetlenkedtek az elején. Hátha 1-2 nap alatt lenyugszik. Lehet, hogy valami láthatatlan okból most nem úgy tud nyelni ahogy eddig és ez zavar be. Pl. fog, orr, torok.
zsuba31

Sziasztok!
Képzeljétek nem üvöltött manóka a mérésnél,csak mire haaértünk akkor vágta ki a dilit.3640 gramm és 54 cm a picikém,már nem is olyan picike.Tudom másnak ilyen méretekkel született babóca,de én nagyon örülök,hogy ilyen szépen nől és hízk Maja.
Köszönöm a szorítást bejött.

Én csinálok teát amikor elmegyünk sétálni vagy apája van vele,mert üvölt mint a sakál akkor is,ha fél órája evett
,pár kortynál többet nem kap és csak akkor fogadja el,ha belátja most bizony nincs más,cumival is így van.Én mecsek teát szoktam,de nem szeretem,mert szerintem erős,most éppen mglóbálom a filtert benne.
Köszi a kávés tippeket,majd veszek ilyen instantakat,az az igazság,hogy én nem szeretem a kávét mielött terhes lettem hashajtóként használtam,most meg egy kis pörgetőnek kéne.Viszont a kólát azt nagyon szeretem,világosítson fel valaki miért is nem jó,ha szénsavasat iszom,én nem tudom elképzelni,hogy átmennek a buborékok a tejbe!!!???A sörben is van,amit iszok ezerrel,és legalább az szénsavas.

Mi nyitott ablaknál alszunk,igaz alig jár a levegő,de hajnalra is 24 fokra hűl le a szoba max,nálunk vékony pamut hálózsák van rajta és a mi takarónk,mivel rajtam vagy mellettem alszik,nem szok így melege se lenni,de nem is fázik szerintem,és sokkal jobban alszik.

Búzaszem
Nagyon édi Hanna.

Csajok
Rakjatok fel képeket,én még mindig imádom nézni babácskákat.

Timurr
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?