Sziasztok:-)
Gyorsan írok egy pár sort,mert a tegnapi elszállt és nem sok időm van,Vince igen rövideket sundít az elmúlt pár napban, viszont igen sokszor eszik:-)Kb másfél óránként,tegnap is haza kellett robognom a sétából, mert pont a legcsövesebb lakótelepi játszótérnél zendített rá,ott azért mégse akartam megetetni..
Köszi a válaszokat öltözködés ügyben.Kicsit fura volt olvasni, hogy többen írtátok,nem nyitott ablaknál alszotok a babókkal.Miért?Most megint úgy érzem magam,mint a zoknival:megint lemaradtam valamiről:-)Azért remélem nem nagy baj,ha nyitott ablaknál alszik a gyerkőc,végülis messze van az ágya relatíve az ablaktól és nem is panaszkodik
Nekem is minden elismerésem az emeleten lakó,lépcsőző anyukáknak
Nekem "csak" cipelnem kell a kis híján 8 kilós fiamat,mert mostanában ölbebabi lett,na én attól hadirokkantnak érzem magam,pedig házban lakunk,nincs emelet..Nem tudom,mit rontok el,de én alig bírom el a kendőben:végre már megmarad benne,nem akar kijönni,erre a múltkor is csak fél órára mentünk ki benne,de nekem kezem-lábam remegett mire hazaértünk,derekam majd leesett,barátnőm szerint rosszul köthetem meg, mert nem szabadna így érezni magam..Vagy csak én vagyok gyenge mint a harmat
Én is turkálós cuccokat veszek,2-300ftért vannak szerintem tök jó bodik,ingek,napozók,rugik,márkásak is.Nem fogok sok ezret kifizetni(nincs is miből)
Nem tudtok ajánlani nekem a neten olyan oldalt ahol jó használt babakocsikat lehet venni?Kinőttük a mózesos kocsit, és előbb körülnéznék a "használt piacon",mielőtt megnéznénk az újakat,hátha szerencsénk lesz-bár én már kinéztem egyet a Brendon katalógusban...
Mennem kell,felébredt a Manó.
Ja!Vince 3 hónapos se volt,amikor levittük a Balcsira 3 napra és nagyon élvezte, de ez biztos gyerekfüggő,Vince nagyon békés természetű,csak az éhség tudja igazán kihozni a sodrából,így nem zavarta a környezetváltozás.
Virág