Új privát üzeneted érkezett!

Csaba Kép
gratulálunk Nektek!

Kirri Kép
tudok útvonaltervet küldeni. Akartam mailt írni, de nem találom a mailcímed Kép ha dobsz egy mailt, akkor szívesen elküldöm Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Jelentem Krizsi többé-kevésbé meggyógyult.Kép Doki néni tegnap esti kijelentése szerint már mehet babatársaságba és mivel nagyon jó lenne végre személyesen is találkozni elmennénk a holnapi talira, ha nem gond.
Az egyetlen problémám, hogy Edi múltkor küldött útvonal leírást, de nem találom sehol. Elküldenétek?

Humi
humi

Gratulálok Barbiéknak!! KépKépKép

Talis lányok, kellemes időtöltést kívánok Nektek!

Mi még egyben, bár egyre kényelmetlenebb, azért jó lenne, ha még legalább 3 hetet bentmarad Peti.

Mindenkinek puszi!

Vanda
36+1

Vanda

Kép
vanda

Humi!Kép

Útvonalat átküldtem. Várunk!Kép

Edi
edi

Edi,Kép
Köszi, megkaptam. Ott leszünk.Kép Azt nem igérem, hogy korán odaérünk, mert Krizsi hétalvó lett mostanában, de megyünk.

Barbi, Csaba,
Gratula nektek a kis Danihoz. Legyen benne sok örömötök!!!KépKépKép

Humi
(26+0)
humi

BarbiKép, CsabiKép
Gratulálok Dani babához, és sok boldogságot kívánok!
Szüléstörténetet majd várunk!Kép
Kép

VandaKép
Kitartás, már nincs sok hátra. És tudod, minden terhesség szüléssel végződik, lásd még Barbié is.KépKép

KirriKép
Én is tudnék útvonaltervet dobni. Olyan jó lenne, ha tudnátok jönni!Kép

HumiKép
Húú dejó, hogy jöttök.Kép

Mindjárt kezdem a gyümisalit, hogy le ne maradjunk a taliról.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

TALISOK !!!!!
Érezzétek jól magatokat, és CatApu csináljon sok-sok képet, hogy láthassam mennyien voltatok Kép

pusszancs mindenkinek, Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

BarbiKép CsabaKép

Gratulálok Dani babához!!KépKép
Sok boldogságot, és sok-sok tejcsit kívánok!Kép

Talis Csajszik!Kép

Jó bulizást, én is várom a fényképeket!Kép

Pussz!Kép
Zitus
13+2Kép

Kép
Kép
zituska28

HumiKép
Hetalvo gyerek??? Es ezt le mered irni ide???? Kép Szerencsed, hogy nem megyunk a talira!

CatApuKép
Hajra!!!

szoszi
szoszi

Barbi és Csaba: sok boldogságot, türelmet kívánok Nektek Danihoz!Kép

Talisok: irigykedés megy ezerrelKép, most már, hogy elhúzott itthonról mindenkiKép

Orsi: szerdán fogdoki előtt (fél2-háromnegyed2 körül) érkezünk. Csak írd meg, légyszíves, hogy pontosan hová isKép

Puszi:
Jovi
14+2 (jesszusom! Béla mingyá megmozdulKép)

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok Tali-lemaradósok Kép olyan jó volt hogy sajnálhatjátok! Én is sajnálom, hogy korán el kellett jönni. Balika homokozott is, olyannyira, hogy igénybevettük Edi zuhanyzóját Kép
És mennyi apuka volt...KépÉs mennyi finom hami...Kép
Edi köszi a lehetőséget, ősszel is megyünk ha lesz de akkor tovább maradunk, és azért annyira nem kellettem volna ide szóval maradhattam volna szertintem. Na már mindegy.
Jó volt látni mindenkit, úgy nőnek ezek a gyerekek Kép meg az anyukák hasa is Kép
Erika
hurki

Barbiéknak gratulálok!!!

Kirri! Csodaszép kisfiatok van!!

Rólunk. Eladtuk a lakást, most nagy pakolásban vagyunk, anyuékohoz költözünk, házba, Orsi imád ott lenni a kertben. Jövöre épitkezünk majd. EGy ideig (remélhetöleg nem sokáig) netünk sem lesz, de utána ha ezeken túlleszünk megint aktiv tag leszekKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja és ilyen lett az új frizuraKép
Karmen
KépKép

Kép

Kép

Karmen
karmen

hova lett amit írtam?
hurki

Karmen, gyönyörű a csajszid. Nálunk kivitelezhetetlen lenne a szülőkkel lakás, ezért is kívánom Nketek, hjogy mielőbb beköltözhessetek a saját házatokba. Kép
Jovi, nagyot fogunk csalódni ha majd kiderül, hogy Béla nem is Béla lesz hanem Janika, akkor is Bélázni fogjuk, pláne ha pl Betti lesz! Kép
Erika
hurki

KarmenKép
Gyönyörű a csajszi. Sajnálom, hogy nem lesz neted egy darabig, de remélem hamarosan megint csatlakozol!

EdiKép
Köszönjük szépen a vendéglátást, remekül éreztük magunkat. A fiainkra sem lehet panasz, nagyon jó hatással vagytok rájuk, mert hazajöttünk, és fél óra játék után fürcsi volt 7-kor, majd ettek, és 1/2 8-kor bealudtak.KépKép Mondtam Zolinak, hogy lehet, hogy ott kellene házat vennünk, mert mindig olyan jól viselkednek ott.Kép

Íme itt vannak a képek:
http://zman.fw.hu/ediparty2/

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép és ZoliKép

Köszönjük a képeket, most is szuper jók lettek.KépKépKép Alig vártam, hogy elaludjanak Somáék és jöhessek nézegetni. Figyeltétek az apukás képeket? Mintha kezdenék a pasik is jól érezni magukat a talin.Kép

Itt maradt a bébiőrző meg a gyümölcssalis tál. Úgy sejtem mindkettő a tiétek. Zoli kedden megy befele, ha küldesz egy telefonszámot, meg egy címet,akkor bedobja.

Csajok!Kép
Nagyon élveztem a mai talit, köszi, hogy itt voltatok.KépKépKép

Puszi, Edi
edi

EdiKép
Tényleg nagyon jól érezték magukat a fiúk is a talin. Zoli nagyon dícsérte hazafelé a férfi társaságot, és hamar találtak témát is, csak a gyerekek és az asszonyok zavartak kicsit.KépKép Na a téma nem a pelenkák nedvszívó képessége volt, hanem az autók, fényképezők.Kép

Írok mailt.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Edi koszi megegyszer a vendeglatastKép nagyon jo volt ujfent a tali, osszel johet a kovetkezo?Kép

pasik tenyleg jol elvoltak, kovetkezore megprobalom elnyuzni az enyemet is, lassan mar csak ot nem ismeritekKép

Cat: kepek megint szuperek, majd kerek is belolul (meg a multkoriakbol is, ha egyszer eljutok odaigKép

orsoly
orsoly

CatKépEdiKép
Köszönjük a kedves invitálást, a legközelebbi talin ottleszünk mi isKép

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok Kép
Megnéztem a képeket, nagyon jók és mint egy papagáj csak ismételem önmagam, hogy sajnálom, hogy megint nem jutottunk el. Bááár, most szerencsére nem a betegség, hanem egy másik buli miatt.
3 napos kerti banzájon voltunk. Szabad ég alatt alvós, hangos zenés, részeg ordibálóson és csodák csodájára Bálint mindezek ellenére olyan jól durmolt mindkét éjjel, hogy csak 1-szer volt fenn.
Lehet, hogy itthon is ezerrel kellene éjszaka nyomatni a zenét?!Kép
Bezzeg én, 2 éjjel alatt összesen 3,5 órátr aludtam, de most nem panaszkodom, mert végre buliztunk egy jót.

Barbiéknak gratula.

Most csak ennyi. Puszi, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

KarmenKép
Köszönjük a bókot, a kislányod szintén gyönyörűűűű!!

Tali-fotók: belekukkantottam, de Joci miatt természetesen csak a töredékét láttamKép
íminden csemete nagyon édes, a mamik csinik-a kaják meg aztán...húúú, tudtam volna adni a kilóimnakKép
pusz mindenkinek!
k

KépKép
KépKép
kirri

Cat! nagyon jók a képek, csak sajna én nem tudom melyik baba kicsodaKép Annyit változnak és személyesen még nem találkoztam velükKép

Erika! Anyuéknál szerencsére van külön lakrész szóval semmi gond nem lesz, laktunk már ott régebben is. Mondjuk hasonló házban anyosomékkal nem szivesen laknékKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Jó reggelt talis és nem talis lányok!

Edi:mindenek előtt szeretném megköszönni még egyszer a vendéglátást - hihetetlen derűvel viseled, ahogy csatatérré változik a házatok!Kép
Nagyon jó volt újra látni Titeket és az idő közben megszaporodott lurkó-állományt. Olyan édesek voltak mind!
Nagyon jól éreztük magunkat és VirágApu rögtön talált valami közös ismerőst Zolival és a többi Apukával is jól elvolt.

Beus: köszönjük a fuvart, legközelebb viszonozzuk!Kép

Barbi, Csaba: szívből gratulálok Danihoz, aki csak kidugta az orrát végül! Várjuk a sztárfotókat!

Cat: alig várom hogy megnézegessem a képeket - Zoli olyan lelkesen fotózott végig!Kép

Karmen: megúszós, problémamentes építkezést kívánok - aztán várunk ám vissza! Orsi nagyon szép kislány és irtó vagány a haja!Kép

Na megyek megnézem a képeket!
Virág+Bibe
10+0

KépKép
virág33

Edi Kép
Köszönjük szépen a vendéglátás, mi is nagyon jól éreztük magunkat. Apukák szerintem lassan külön talit is fognak tartani, olyan jól eldumálgattak.Kép

Cat-Zoli Kép Nagyon szuperek lettek megint a fotók, köszönjük!

Zéti este úgy kidőlt, mint a zsák. Viszont éjjel sokszor felsírt sikoltozva. Most már kint van a két alsó fog hegye, csak jobb lesz már pár nap múlva.

Barbi Kép Szívből gratulálok Danihoz. Remélem, jól vagytok és ha lesz majd időd, várjuk a további híreket.

Karmen Kép Nagyon vagány Orsi nyári frizurája. Jelentkezz majd, ha újra lesz neted.

Reditke Kép ez a buli jól hangzik.

Puszi, Alena
alena

EdiKép
Megint jó kis tali volt!!KépNagyon köszönjük a vendéglátást Neked és a párodnak is, aki,- reméljük- még bírja a megpróbáltatásokatKép

Cat, ZoliKép
A képek megint szuperek lettek, a gyerekképek kimondottan mesteriekKép

VirágKép
Nagyon szívesen!! Jó, hogy hoztad Bercit is,így ő is megismerhette a társaságotKépKépzeld most telefonált az unokatesóm, hogy már csütörtökön érkeznek, és vasárnap estig maradnak.Kezdődik a maratonpartiKép

Alena
Nagyon sajnálom Zétit, megkínozza ez a fogzás szegénykétKép

Orsi
Kár, hogy nem tudtatok jönni, Karcsinak jobbulást kívánunkKép

Barbi
Így utólag is nagy gratula, valahogy gondoltam, hogy keddig nem tolja már ki Dani baba. Majd kérünk képeket, és leírást is, ha lesz erőd és időd valamikorKépKép

Bea
31+5

Bea
regibeus

Sziasztok!
BarbiKép Óriási gratula!!!!!!!!

JovikaKép Csütörtökön megyek géndiagnosztikára, pénteken eredmény. Nagyon izgulok.
Próbálok bejelentkezni a Praxisba is, de nem veszik fel...Kép

Megkuksiztam a képeket. Jó látni Benneteket babákkal körülvéve. Édesek a kölykök. Kis hurkásakKép

Pussssssssz
K.
15+2
shaloya

Krissi: jó számot hívsz? 06 30 414 88 86

Beus:ennyit a kismamák pihenéséről... Holnap Árkád??

Alena:Zétimanónak gyors fogzást kívánok, nektek meg visításmentes éjszakákat mihamarabb! Olyan megható volt, ahogy a férjed átölelt meg a kezedet fogta végig.Kép

Virág+Bibe

KépKép
virág33

SziasztokKép

Én is végignéztem a képeket és ollllyan irigy vagyokKép
Virág: a 33-mat nyugodtan levehetnéd a nicked mellől, semmit nem változtál a legutóbbi talink ótaKépKép

Az összes baba, valamint ifjú hölgy és úr gyönyörűKép
Gondolkoztam, ki lehet az a Mili-forma kisfiú, majd (remélem jól!) beazonosítottam: Orsoly Lackója, ugye?Kép
Viri reklamált, hogy mi van, Somáról és Sáráról nincs is kép? Aztán csak ráleltünkKép (Apropó, Viri: még jó, hogy nem küldtem el a csajokat, V-nek torok- és középfülgyuszija vanKép)
A fekete pólós hölgy meg, ha jól sejtem, HumiKép

Ha valakit elnéztem, szóljatok!!!Kép

Shaloya-Krissi: próbáld csak, nekem elsőre fölvették. Én júli 18.-án ( a 18. hétenKép ) megyek oda UH-ra.

Hurki: Béla nem lesz Béla!Kép De Janika sem (a hugom lenyúlta, ugyanúgy, mint a Marcit!) Kép Eddig fiúnak az András a legesélyesebb név (a férjecs már így is dumál nekiKép)

Pánikűzők, ne röhögjetek a kérdésemen: szerintetek létezhet olyan, hogy a gyerek kinyomja valamijét ennyi idősen? (14+3) Most is keménykedek (ha rosszalkodom, vagyis vásárolni járok, felmosok, stb.), de van, amikor nem olyan fogásra, mint egyébként. Egy "rendes" keményedésnél olyan, mintha egy kókuszdió lenne a hasamban, de néha csak egy pici alma (zöld diónál nagyobb) nagyságú keménységet érzek. Nem akarom elhinni, hogy ez Béla! Emlékeim szerint lepkeszányazást kéne éreznem eleinte, nem?

Puszi:
a szófosóJovi
14+3

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovika Kép
megkaptad a mailem??

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

VirágKép ezt a számot hívom és semmi... Pedig tényleg jó lenne most vasárnap ezt a genetikait megcsípni.

Ma találkoztam egy ismerőssel és nem tűnt fel neki. Én meg nem mondtam.Kép Viszont itthon csináltam egy fotót szemből. Hát szerintem iszonyat nagy a hasam. Ruhában annyira nem látszik. Hogy kell feltenni? Nektek is megmutatnámKép

JoviKép Nekem max a beleim szoktak néha kidudorodniKép Ettől persze lehet, hogy te a babót érzed, mert többedik terhességnél hamarabb lehet érezni.

Karmen, annyira édes ez a kiscsaj!!!! Olyan kis huncut!Kép
shaloya

Sikerült a profilomat beterítenem egy óriási (szőrös) hassal. Merthogy annyira szőrösödöm, hogy borzasztó. Még egy jel a kisfiúraKép
(Holnap leveszem, mert tényleg elég visszataszítóKép)
shaloya

Sziasztok lányok!

Nagyon szépen köszönjük a gratulációkat,igazán aranyosak vagytok!
(A párom teljesen saját szándékából és felbátorodásból irt nektek,én nem is gondoltam,hogy meg fogja tenni, tudjátok ez volt élete elsö internetes-topic beiráseKépKép)
Nagyon jól ment minden, sööööt, túl jól, sajna egyetlen doki sem ért oda a szüléshez,még az sem, aki a kórházban volt.
PEdig az elsö gyanús jelre indultunk is be, hajnali 4-kor érkeztünk be, és fél 5-kor még csak 3 cm volt a méhszáj. Folyamatosan fájdogáltam, de n türhetö volt, olyan fél óra múlva éreztem,hogy a közepesen türhetöböl nagyon brutálisba váltott át a fájás. Ekkor már 5 óra volt, szóltunk a növérnek,hogy jöjjön nézzen meg,mert ez már nem piskóta.
Azt üzente vissza,hogy ez a jó, ha fáj,mennél jobban fáj, annál jobb.
Na, én mégegyszer elküldtem a páromat, hogy hivja be a növért, mert ez már nagyon gyanús,kezdenek összeérni a fájások, amik ekkor már nagyon erösek voltak. Be is jött végre,és azonnal megvizsgált (közben mondta,hogy nyugodjak le, vegyek mély levegöt,szerintem azt hitte csak szimulálok...). De megvizsgálnia már nem kellett, ugyanis ahogy benyúlt érezte a baba fejét...Na, én még a vajúdóban voltam, a szülöszoba még pár percnyire volt, én nem tudom mikor rohantak ilyen gyorsan utoljára velem...Szegény növér kiabált a folyóson, hogy jöjjön egy orvos, és nekem meg mondták,hogy tartsam vissza,mert már jött ki a baba...Igazi nyomás nélkül, csak úgy magától jött ki a baba feje.
Sikerült beérni a szülöszobába,de még át kellet vergödnöm a szülöágyra, na ezt már nem nagyon tudtam megtenni egyedül, egyik növér húzott, a másik tolt, a haradik közben visszatartotta a baba fejét,MERT MÁR félig kinnt volt. Átkerültem az ágyra, átfordultam a hátamra, és kicsusszant Dani egy-az-egyben. 5 óra 15 perckor. 3470 gramm és 50 cm.
Már elvágták a zsinórt,mikor három talpig beöltözött doki beállitott, de már csak gratulálni tudtak...
Utólag mondta a növér,hogy igazam volt, ténlyeg jött a baba, és tényleg nagyon gyors volt, direkt elöre elmondtam neki az elözö szülésemet is.

Szerencsére nem repedtem, nem vágtak, két apró öltést kaptam, de nem is éreztem azt sem. És szerencsére semmit nem érzek, délben már megfürödve vigan üldögéltem a helyemen, esküszöm , ha nem láttam volna Danit mellettem, nem mondtam volna, hogy szültem.
Hálistennek, semmi bajom, nem kellett semmi fájdalomcsillapitó se elötte, se utána, igazán nagyon jól érzem magam.

Tegnap dél körül jöttünk haza, egy zabagép Danival, két óránkét eszik, és már rendes mennyiségeket,mert másfél nap alatt négy kakit produkált...
Elsö éjszakánk is jól telt, aludtunk együtt négyen, néha etettem, de egyébiránt irtó nyugis volt minden.

Mindenkinek hasonló könnyü szülést kivánok, én igazán nem is tudom miért kaptam a sorstól ekkora ajándékot,hogy ilyen könnyen jönnek a babáim... Nagyon boldog vagyok, és már fülig szerelmes a legkisebb fiamba...

Itt van két kép, egy a kis családunkról,és egy duóban Danival:

Kép

Kép

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Barbi!KépKépKép

Mégegyszer óriási gratula!Kép Örülök, hogy ilyen könnyen ment, vagyis inkább könnyen jött a Dani.Kép Ilyet még senkitől nem halottam, hogy kórházban szült orvos nélkül.Kép Dani-baba nagyon édes, Ádám meg már kész nagyfiú.Kép Sok boldogságot kívánok kibővült kis családodnak és kivánom, hogy otthon is minden ilyen könnyen és simán menjen.KépKépKép

Puszi, Edi
edi

Sziasztok!

Barbi,
Én is mégegyszer gratulálok Danikához.KépTényleg nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen könnyen született. Sok-sok boldogságot neked és kis családodnak!KépKépKép

Edi,
Én is köszönöm szépen a vendéglátást.Kép Örülök, hogy végre eljutottunk hozzátok, mert mi is jól éreztük magunkat.Kép Köszönjük!!!
Krizsi hazafelé nem nagyon aludt a kocsiban, így 7-kor már lefektettük, de 11-ig kukorékolt. Teljesen fel volt dobva, azt hittem reggelig nem fog elaludni, de aztán csak elnyomta az álom.

Cat,Zoli,
Nagyon jók lettek megint a képek. A gyerek fotók pedig egyenesen fantasztikusak.Kép

Karmen,
Krizsit sem ismerted fel? Pedig őt már láttad életben (igaz azóta sokat változott). Orsinak nagyon jól áll az új frizura.Kép Remélem hamar lesz megint Netetek és tudsz majd jönni.

Jovi,
Beazonosítás sikeres.Kép

Alena,
Holnap feladom a belépőt.

Puszi,
Humi
humi

BarbiKép
Mégegyszer gratulálok a könnyű szülésedhez, és a békés, de haspók Danikához.KépKép Remélem minden éjszakátok ilyen nyugalomban telik majd. Ádám mit szólt a tesóhoz ? Hozott neki ajándékot Dani ?

KrissiKép
Jót nevettem a szőrös pocakon. Biztos hosszú hajjal fog születni a pici.KépKép Ahhoz képest, hogy a 14. hétben jársz, már komoly pocak dudorodik ott.Kép

CsajokKép
Zoli köszöni a fotózás dícséretét. Neki tényleg hobbi ez, és a leghálásabb feladat a gyerek fotó. Olyan őszinték, és nem tudnak színészkedni, és ezek a képek sugároznak.Kép Szerintem tök jól visszaadják a képek a talik hangulatát.

Cat

Cat
Kép
cateye

Humi! hogyne ismertem volna fel!! Cat meg a fiuk is ismerösek, bár nem tudtam melyik-melyik.Kép

Még nem kapcsolták ki a netet, amit látjátok. Szerintem kb. 1 hét még.

Barbi! ez aztán az álomszülés, gratulálok még egyszer! Nagyon szép a családod!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

BarbiKépKép
Nagy gratula tőlünk is, édes a kis Dani baba!
puszz
k

KépKép
KépKép
kirri

Barbi:ez igazán mesébe illő történet! Még egyszer gratulálok! A nagyfiad is nagyon szép!

Alena: majd elfelejtettem méltatni a pecsenyezsírt, ami isteni volt - kereskedelmi mennyiségben termeltem belőle! Köszi!!

Krissi: nem semmi a pocakod!! Az ismerősödnek szemüveg kell!Kép

Elkezdtem tervezgetni a babaszobát és rájöttem, hogy nem fér el semmi, úgy ahogy elképzeltem!
Kép Ezek az átalakítható babaágyak bazinagyok.

Virág+Bibebaba
10+1

KépKép
virág33

Barbi Kép
Gratulálunk a babához, és nagyon-nagyon jó Neked, hogy ilyen fantasztikusan könnyen szültél Kép

Virág Kép
biztosan megtalálod a jó megoldást Kép Kép ez a szép a tervezgetésben Kép
mi a fiúk bababútorát az RS bútorboltban vettük, sima bükk, de vettünk hozzá mindenféle fa figurákat (2.000 Ft/db), és most úgy néz ki, mint a kétszer annyiba kerülő Faktum kollekció Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Virág,
Egy átalakítható kiságy árban majdnem ugyanannyi, mint egy sima rácsos babaágy + egy leesésgátlós gyerekágy. Nekünk is ki van centizve a babaágy helye, ezért mi ennél a későbbi ágycserés verziónál maradtunk. Így ha kikerül a pelenkázó, elfér majd a kiságy. Miért akarsz átalakíthatót?
A fa figurákat - amit Orsi írt - én is nézegettem. Nagyon jópofák.Kép

Humi
26+3
humi

Humi Kép
szerintem nem annyi. A mi ágyunk 22e Ft volt, egy sima kiságy is olyan 10-15e Ft körül van.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,Kép
Mikor mi néztük akkor 35e alatt nem láttunk átalakítható kiságyat.Kép Ügyik voltatok, hogy ennyiért vettétek.

Humi
humi

VirágKép
Nekünk sima Ikeás kiságyunk van cirka 12.000 Ft-os, és tökéletesen jó. Ehhez nincs kötve a pelenkázó, és azt oda teszed akkor ahová tudod. A gyerekszobátok tényleg nem nagy, de azért be lehet rendezni, hogy elférjen minden. Játszani úgysem ott fog a gyerkőc, hanem a nappaliban, ahol lát Téged is.

LányokKép
Nincs valakinek vasárnapra Liberos állatkerti belépője ? Ugyanis kaptunk mi is csomagot mindkét gyerekre, és az okos Anyuka kivette belőle a bugyipelenkákat, majd a többit elegáns mozdulattal kidobta a szemétbe. Így most itt állunk belépő nélkül, de szeretnénk kimenni a ZOO-ba. Ha van valakinek, aki nem tud kimenni, és átadná, akkor megköszönöm. Érte megyünk, hogy ne kelljen postázni. Ha nem lesz, akkor is kimegyünk, de hátha...

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

VirágKép

Mi is az e-mail címed? Átküldeném a leírást, amit ígértem.

Bea

Bea
regibeus

Írtam egyet és elszállt.

BarbiKép
Nagy gratula, gyönyörű a fiacskád!!!!!!

Cat, VirágKép
Már a 16. hétben vagyok. Ez a kép két szendvics és egy limonádé után készült, így talán érthetőbb. Reggel kisebb a mérete..Kép

Pusssssssz
K.
15+3
shaloya

Cat Kép
nekünk van, de mi nem megyünk. Holnap elvigyük, megyünk Pestre. Kép

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat Kép
kettő kell, vagy csak 1???
mi anyósozunk Kép zoo helyett Kép

orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Kettő kellene, ha van.Kép Hol lesztek Pesten ? Otthon ? Mikor ?

Sajnálom, hogy anyósoztok, de szívesen átvesszük a jegyeket, ha felesleges.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
otthon leszünk kb. 10 fele érünk fel, de át is mehetünk hozzátok. 16.15re megyünk oltásra, meg Jovi jön a bizt. övért, de de. amikor felérünk mehetünk arra.
Vagy ahogy gondoljátok Kép

pusz. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?