Új privát üzeneted érkezett!

Varjatok, kuldok masikat, ez az irodai mosdoban van es a fenyviszonyok nem igazan jokKép

Aniko
32+6Kép

KépKép
KépKép
aniko47

Ne mondd már, Anikó, nagyon csinos pocakod van szerintem! Kép Nem tudom, milyen vékony voltál előtte, de szerintem tök úgy néz ki, mintha te nem is hiztál volna, csak van egy nagyon szép formás pocid.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok Lányok!

Nem tűntem el, sőt folyamatosan olvaslak benneteket.

Angelani,
Nekem a doki felírta a Betadine hüvelykúpot, de csak alkalomszerűen.3 napnál tovább nem használom, igaz eddig is ritkán használtam. A mindennapos jodozásra reagálnék.Idézem mi van a Betadine tájékoztatójában: "Bár eddig a BEtadine hüvelykúp rövid ideig tartó használatával kapcsolatosan nem jelentettek kóros hatást az újszülöttre vagy a magzarta vonatkozólag, megfontolandó a terápiás haszon és az a lehetséges kockázat, melyet a felszívódó jód károsító hatása jelenthet a magzati pajzsmirigy működésére és fejlődésére."Remélem nem untattalak.Csatlakozom az előttem szólókhoz miszerint teljesen normális most az erősebb váladék.
Gondolom lassan már nálad is lesz hüvelykenet vizsgálat, akkor majd biztos teljesen megnyugszol.

Rólunk csak annyit, hogy minden ok. A babó hol többet hol kevesebbet mozgolódik, (Mea a könyvek is írják, hogy most már kevesebb a helyük a mozgolódásra)eddig soha nem kellett 12 órát várni a mozgolódására.Este az alvás csak akkor megy ha ő már teljesen lenyugodott, a jobb oldalamon abszolút nem szereti ha fekszem, akkor még éjszaka is képes felkelteniKép, hogy forduljak meg. Már most zsarnokoskodik, de nem bánom...
Na nem untatlak tovább benneteket.

Sziasztok
Szilvi
29

Kép
Kép
kismama2004

Anikó,
szuper a pocak Kép Nekem is kb.+13kilóm van már, de majd holnap kiderül, megyek a védőnőhöz, majd meglátjuk mennyire fog 'arénázni' Kép
Szerintem nagyon csinos vagy!! És ezt nem azér mondom, hogy megnyugtassalak. Neked is jó nagy a pocid Kép Enyém is kb. ilyen, most cca. 67-68 kiló körül vagyok, jó lenne 70 előt megállni Kép Mióta nem szedem az elevitet, a védőnő javaslatára, az elmúlt 1,5 hónapban már csak 1,5 kilót híztam kb. a 1hó/4-5 kg -hez képest, ezt szép teljesítmény Kép
Szóval tündériek vagytok.
Én is szeretek zenét hallgatni, szoktam is. Biztos a Te Babódnak nem tetszett, hogy lekeverted az előadást Kép máskor tessék hagyni őt végighallgatni a művet Kép
szmercsa
szmercsa

Sziasztok!

Két ing vasalása közben benéztem.
Lányok!
Már rég elfelejtettem azt a sok fertőtlenítést.
Tudjátok már egy ideje intim mosakodóval tusolokKép
Csak most megint szólatm a dokinak, hogy olyan folyássom van. Erre felírt Klion D-t. ezzel nem árthatunk a babának, de elkerülhetjük a bajtKép
Egyébként állítólag, azt olvastam, hogy nem is kellene se szappanozni se mást csinálni odalent. A langyos vizes mosakodás is tökéletes, persze azt gondosan kell. Szóval nekem AKI NEM BÍRJA AZ undorítót NE OLVASSA: Nekem két napja olyan nyúlós volt a folyás. Szó szerint mint a takony, meg lehetett fogni. Utána vízszerű. Ez a napszaktól is függ. Ha egy kicsit jobban megerőltetem magam, akkor erősebb egy kicsivel. Néha meg úgy érzem, hogy elönt a víz, de semmi csak izzad a fenekemKép
Én mindig attól félek, hogy a magzatvíz vagy az a nyákdugó. Ezért is szóltam, hogy folyok. De rendben találta a méhszájamat. Jó, maradt a 2000-es érték, de zárt. A magzatvíz zárt méhszájnál is folyhat, ezért is nézett meg UH-al. De annyira nem vizsgált, csak a súlyát mondta és, hogy nyúlánkKép
Tehát más jellegű folyásom volt most. Igazából nem volt szaga, de érdekes volt. Mondjuk nem is szaladtam egyből a dokihozKép
Viszont néha a méhszájam is nyillalgat. Olyan mintha belecsípne valami, éles, de nem annyira erős fájdalom. Tehát türhető. De most kiderült, hogy zárva van a méhszáj. Megnyugodtam. A másik dolog aminek örülök, hogy két hét múlva kell mennem és nem egy hónap múlva. Júni 8-án voltam (két hete) és megint 2 hetet kaptamKép
Legalább odafigyel rám az új dokiKép

Na lépek, mert még vassalok, de nem erőltetem meg magam.
Most is leültem egy kicsit.
Puszi!
Angelani
28+1

Kép
angelani

Anikó!

Csini vagy, nem kell aggódnod.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Szmercsa,

En is 3-4 kilokat szedtem havonta sajna. Most mintha egy kicsit csokkenteni tudnam. Az utolso vizit ota ami junius 9-en volt meg csak egy kilo jott fel.

Koszi Rokica aranyos vagyKép. Csak a pocim fenykepeztem, a fenekemre nem mentem raKép
A ferjem mar a "kis balnanal" tart amikor megszolit. Szerinte ez aranyosKép
Lehet, hogy igaza van, este valoban ugy forgolodok, mint egy partra vetett balnaKép

Mindenesetre ki akarom elvezni ezt a terhessegem, mivel nem akarok tobb gyereket.
Ez mar a masodik. Mindketto fiuKép

Aniko
32+6

KépKép
KépKép
aniko47

Anikó,
ez tündéri Kép az én párom is bálnának hív engem, és ő is aranyosnak tartja a megszólítást Kép
Habár mikor kikérem magamnak, mert persze, hogy kikérem Kép helyesbít, hogy a kisManóra gondol és nem Rám Kép
Két fiú Kép az már igen, akkor nincs uncsi Kép
Nekem első, de fiú! Kép
szmercsa
szmercsa

Sziasztok!
Bocsi, hogy bepofátlankodok (nekem már 6 hetes a kisfiam), de láttam, hogy Annamami tett fel képeket rucikról. Megkérdezhetem, hogy pontosan hol turiztad öket? Voltak nyári rugik is? Bodyk?
Elöre is köszi
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Lányok!

Nem megy valaki véletlenül a holnapi Istvános előkészitőre? Sajnos nem fogok tudni elmenni, mert pont akkor van vizsgám! Pedig ez az egy amire igazán el akartam menni, a fájdalomcsillapitás. És mivel augusztus végén szülök, addig már nem is lesz több, ha jól tudom. Megkérhetnék valakit, ha elmegy, akkor számoljon be arról, mit hallott? Milyen lehetőségek vannak a fájdalomcsillapitásra, mettől meddig lehet EDA-t kérni (hány cm tágulás mellett), van-e "utántöltés" az EDA-val, van-e kéjgáz, meg ilyenek.

Előre is nagyon szépen köszönöm!

(Ki Istvános itt rajtam kivül? Angelani?)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Anikó, nagyon édi pocid van, és a szerelésed is szuper. Nekem a felkarom űgy lelöttyedt, hogy csak otthon hordok ujjnélkülitKép. Igaz, én nem 60 kg-ról kezdtem (79-ről, de senkinek egy szót se róla!), de most csak 85-öt mért a védőnéni, és meg volt elégedve. És én szedem a maternát szorgosan, mert a multkor is kihagytam egy pár napot vérvétel előtt, és persze, kevés a vasam.

Rokica, Penna táblicskujából kiderülnek a korházak, nem? Én pl. Juccal és Pennával tervezek együtt menniKép. Már ha a babók is úgy karják és bevárják egymást.

Minyu, ez a banda kedvenc turihelye a rákóczi úton, ha a blaha a hátad mögött van, a bal oldalon sétálj a keleti felé. Angol rucik szépek, márkásak, és mint minden turiban, szerencse kérdése, hogy mit fogsz ki (babarucik az emeleten, jobbra). Valami mozi volt itt régebben úgy rémlik...

Angelani, Te hol turiztál a keletinél, ahol bónusz gatyót kaptál? A keletinél is van egy angol ruhás, a thökölin a dózsa györgy felé a murányi u. sarkán. Ott kg-ba mérik de sokkal kopottabbak a cumók, mint a rákócin. (Annamami, kapd elő a mérleget és mázsáld le a cumót!)

A becenevekről annyit, hogy a párom szerint nem "kis" hanem igencsak "nagy" mami vagyok. Szerinte ez édes becézés voltKép. Õ csak 120 kg, méltán cikizhetKép.

Szeretnek minket és az a lényeg.

DKép
dudukly
Isaszeg

Nah, jövő héten én is bevetem magam abba a bizonyos turiba... már alig várom. Az egész jövő hetet...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Köszi az infot!

Ha 'köc engedi Kép, mindenképpen felkeresem, mert nagyon jónak tünik!

Üdv Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Angelani!
Szerintem ha te gyanúsnak tartod a folyásod, akkor valószínűleg az is. Nálam is ez volt. Nem csak az, ahogy kinöz, hanem maga az érzet a hüvelyben. (bocsánat, ha undi...) Nem tudtam eldönteni, hogy normi-e, aztán mikor megnézte a dokibácsi, kiderült, hogy nem. Sajna valami gombaKép adott is kúpot, de az első dobozt már elhasználtam, de nem tökéletes az eredmény.KépMindegy, nemsoká megyek hozzá, és megmondja, mi a teendő.

Róki, ez tök jó, ha lesz nálunk is H&M!!!!!!

Szép napot

Pusz
Luc
27
lucretia

Rókica, ha lesz időm én szívessen elmegyek, ott szülök majd én is, de nem tudom hánykor kezdődik, és melyik épületben van!

Intim tisztaság: Az én tüneteim kb. Angelanival egyeznek, kivéve a ragadós részét. Mindig van folyásom, reggel általában sűrűbb, napközben inkább vizesebb, de most volt a cégnél nőgyógyászati szűrés, és ott megnézte a doki, és teljessen rendben van.
Az intim zuhanyt nem nagyon ajánlom senkinek rendszeressen, pláne nem terhesség alatt! Nagyon ritka esetben, uszoda után, vagy menstruáció végén szoktam 1-1-t. legalábbis terhességem előtt csak ennyi volt, nekem is a sima víz vagy az intím mosakodó jött be. Intím törlőkendő az mindig van nálam! Nagyon hasznos!

Én általában a Kindertojás, Pocakos, Pókhas és Dinnyecsempész beceneveket kapom, a megszokottakon kívül Kép
De olyan édi, ahogy mondja ezeket!

Mozgolódás! Nekem 4 "fő" szezon van egy nap, reggel, kb. 2 óra körül, 5-6 óra körül és este 11 felé élénk a mocorgása, de a szeonok közt is van elvétve egy egy kigömbölyödés Kép .
Ha fél napig nem mozogna, bizti jelezném a dokinőmnek!

Pr.28+4

Kép

Kép
prüntyi

Lányok mi az a H&M? Lemaradtam! Kép

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

MinyuKép
tényleg szupi és szerintem nem is drága,bár darabra mennek, a legdrágább plüss hosszúujjú rugi volt 990 Ft! És rengeteg ujjatlan,nyári és body(pamut)is volt a szívem szakadt meg értük,de az én babám novemberi lesz,így azokból nem vettem!Kép Egyébként este 6-ig van nyitva!
Üdv:

annamamiKép
annamami

DuduklyKép
Mit szólsz Gviki PC info-jához???Megfontolandó,nem?Kép

Puszi: annamami
annamami

Annamami, én szemlyesen nem mentem el, de a netes árlista szerint a babdiszkontban is ennyi (http://www.babadiszkont.hu/akocsi.html) PS Travel System, full téliesített. Én most egy használtat akarok megnézni, 23eFt-ért, ha jól néz ki és mindene megvan, én megspórolom a 14 eFt-t valami más szépre. De ezért írtam, hogy ennek e kocsinak szépen megy lefelé az áraKép.
Ja a téliekhez nem akartam beírni, de javasold nekik a babaaprót, képek nincsenek, de szerintem szolídabb árakar írnak, mint a babaszobán, plusz nekem tetszi, hogy ha a keresőbe beírok egy márkát, akkor az összes hírdetésből kidobja az érdekeseket.

Prüntyi, valóban az a jó az én pasimban is, hogy olyan édesen mondja a kis becézéseit. És minden este és reggel bújik a pocakhoz, és beszél hozzá.

D
dudukly
Isaszeg

Prüntyi

H&M olyan, mint pl. a C&A, csak nálunk még nincs. ha jól emlékszem, Megann írta, hogy mennek oda Ausztriában, mert jó gyerekruhákat lehet kapni.

Luc
lucretia

Szmercsa
az "én kis vemhes kancám" az milyen? Már az elsővel is így becézgetett, és nem szokott le róla...én viszont már nem sértődök, mint az elsőnél, hanem vihogok rajta.Kép

Anikó
tyű, ez aztán a poci!!!KépKépKép

H&M hasonló rendszerű nagy ruhaáruház, mint a C&A, mi is voltunk már a Südben ott, édi babaruhák, szupi terhesrucik (igaz nem olcsón) meg egy csomó más: fehérneműk, mütyürök, kacatok...Kép

Rokica
van ám színes bútorlapKép Tudod, apjukom asztalos vállalkozó, kicsit én is értek hozzá, ilyen cégnél voltam kervez, úgy ismerkedtünk meg. (Hajj, a régi szép idők!Kép)
A legolcsóbb megoldás, ha apjukod ügyeskezű, megtervezi, leszabatja-élzáratja, és otthon összecsavarozza. Egyedi, olyan színű, amilyet szeretnél, nem kell hozzá asztalos sem, csak egy lapszabászat a környéken...te is Újpesti vagy, még segíteni is tudok címekkel...Kép

üdv
p 26+00
penna

DuduklyKép
Köszi megnéztem és tényleg!Kép Azért még én is vadászom,ha kapnék használtan sötét-világos kék kockásat megvenném!KépTudod ez a dilim!KépKépKép
Aztán ha a férjem tényleg kivisz Ausztriába,lehet,hogy én is bevadulok(mint Megann) és ott veszek kocsit!KépKi tudja???
Most picit aludnom kell,de még jövök!
annamami

<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van 2005.08.10 32 hét + 6 nap
Szmercsa Első baba 2005.08.07 Bátor? Szt. János 25 év / Budakalász 32 hét + 1 nap
Zsófy Első baba 2005.08.17 Lilla Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 31 hét + 6 nap
Csillám Első baba 2005.08.20 Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 31 hét + 4 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 2005.08.20 Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 30 hét + 6 nap
Vrucsincá Első baba 2005.08.26 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 30 hét + 4 nap
Falina Első baba 2005.08.26 Noémi Jázmin? Schöpf-Mérei 26 év / Bp III. 30 hét + 4 nap
Rokica Első baba 2005.08.30 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 30 hét + 3 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. 2005.08.30 Benjámin Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 30 hét + 3 nap
Baba76 Első baba 2005.09.01 Margit Kórház 29 év / Dunakeszi 29 hét + 5 nap
Pocika Első baba 2005.09.02 New Orleans 29év / New Orleans 29 hét + 4 nap
Popoka Első baba 2005.09.05 Győr 29 év / Győr 29 hét + 1 nap
Kismama2004 Első baba 2005.09.08 ha kislány, Réka Veszprémi 30év / Veszprém 28 hét + 6 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 2005.09.08 SOTE II. 28év / Bp XVII. 28 hét + 5 nap
Angelani Első baba 2005.09.10 Erhard Szt. István 28 év / Újpest 28 hét + 5 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 28 hét + 3 nap
Megann Első baba 2005.09.11 Léna Szt. István 26év / Budapest 28 hét + 3 nap
Mea Első baba 2005.09.12 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 28 hét + 2 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 27 hét + 6 nap
Vukkocska Első baba 2005.09.14 Uzsoki 29 év / Zugló 29 hét + 4 nap
Gviki Első baba 2005.09.15 Zsanett Szt. István 28 év / Bp XVII 27 hét + 4 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 2005.09.15 Szt. István 30 év 27 hét + 5 nap
Bodza Első baba 2005.09.15 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 27 hét + 1 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 2005.09.16 Csenge Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 27 hét + 4 nap
Lucretia Első baba 2005.09.20 Bence SOTE I. 25 év 27 hét + 1 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 26 hét + 3 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Szent István 40 év / XX.ker 26 hét + 3 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 26 hét + 2 nap
Dudukly Első baba 2005.09.27 MÁV 34 év / Isaszeg 26 hét + 0 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 ha kislány, Tamara MÁV 31év / Újpest 26 hét + 0 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 25 hét + 1 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 26 hét + 2 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 MÁV 32év / Bp XX. 25 hét + 0 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp 25 hét + 1 nap
Hari Első baba 2005.10.08 Lili Szt. István 30 év / Bp. XIX 25 hét + 1 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Szt. Imre 25 év / Bp. III. 24 hét + 2 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 24 hét + 1 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 23 hét + 5 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 Bp vagy Algír 25év / Algír és Bp 23 hét + 4 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 21 hét + 6 nap
Proone Első baba 2005.11.29 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 17 hét + 0 nap
</pre>
penna

Sziasztok lányok!
Már nagyon ritkán vagyok net közelben, mert múlt hét óta már nem dolgozok.

Úgy nem maradtam le a találkáról?
Lesz? Mikor?

Mik voltak a témák az utolsó 1 hétben?

Válaszokat köszönöm!

Tmarie
26+2
tmarie

Köszönjük PennaKépKépKépKép
lucretia

Prüntyi!

Nagyon szépen megköszönném! Holnap lesz du 3kor, csak érdemes mondjuk háromnegyedre odaérni, mert tele szokott lenni, és akkor nehezebben kapsz helyet. Ha szembeállsz a szülészet főbejáratával, akkor pont a balkezedre levő épületben van, a parkoló mellett közvetlenül. A lépcsőjére ki van rakva egy kólásmasina. Fel kell menni az első emeletre, az ebédlőbe. Az érdekelne a legjobban, milyen előre kell igényelni az EDÁt, mikor hajlandóak bekötni (hány centinél, mert hallottam olyat is, hogy 4 cm előtt nem, meg olyat is hogy 5 cm után nem, tehát ezt az 1 centit kell elcsipni?!), hogy ha már bekötötték, tudják-e szabályozni, hogy még tudjál sétálni vele, vagy muszáj utána már feküdni, hogy lehet-e "utántölteni" ha kezd elmúlni a hatása. És hogy az EDÁn kivül még milyen megoldások vannak.

Penna!

Sajnos párom nem ilyen műszaki zseni, akkor már sanszosabb, ha én csinálom. Viszont ha jövő héten ráérnél, összefuthatnánk, ha már szomszédasszonyok vagyunk, és megköszönném azt is, ha Újpesten tudnál ajánlani helyeket, ahol meg tudnám csináltatni a bútort.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Penna,

Most esett le, azt mondod, a párod ilyen vállalkozó. Nem vállal ilyen munkát?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Lanyok, meghalok olyan meleg van.
Itt ulok es dolgoznom kellenne, de nem tudom ravenni magam.
Igy ebed utan meg rosszabbKép
Kipukkadok.Kép

Dudukly,
6 kilo hizas csak? A 26. heten? Az nagyszeru!!
Meglatod szules utan eszre sem veszed majd es lemegy! Nekem sem volt soha ennyire "nagy" vastag karom. Remelem csak a viz tolti ki, mert en is utalom! Neha ugy erzem magam mint egy boxos.

En intimgelt hasznalok az orvosom kimondott keresere. Nincs is semmi baj.

Szmercsa,

Hat az biztos, hogy nem unatkozok. Ferjemmel egyutt harom himnemu. Kép

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Penna,

"én kis vemhes kancám" Kép hát ez kedves. Megsértődni, azt nem szoktam én sem Kép

Anikó,
egy gyerkőcöm már van - a párom Kép, most lesz még egy Kép Te hogy bírod???

szmercsa
szmercsa

Rokica
igen, ilyen vállalkozó, van lapszabász gépük, meg élzárójuk is, rendes műhely, kft...azt akarom ezzel mondani, hogy ilyen kis "egydarabos" (bocsKép) melók nagyon drágák nekik(ill. neked), irodákat, komplett kérókat, de minimum konyhát, beép. szekrényt csinálnak...nem tudom, érted-e... szóval neked akarok jót, amikor azt mondom, hogy olyat kell keresni, aki "garázsasztalos" (így hívják őket a szakmábanKép) nincs műhelye, ő is szabat valahol, és csak kisebb szerszámokkal bír, amikkel a helyszínen szerel. Ált. sokkal olcsóbbak ilyen kis munkákra, bár a minőséget nehezebb behajtani rajtuk, mint a férjemen pl, aki 2-3 év garit vállal a munkáira.
Igaz, már 2 éve itthon vagyok, de azért megvannak a kapcsolataim,Kép utánanézek neked.
Persze, akár össze is futhatunk jövő 7en...nekem a csüt. de. a legjobb, akkor jön a pótnagyi (kb 9-13ig) és akkor szabad vagyok, mint a madár, egyedül futkoshatok és ügyintézhetek.Kép Amúgy meg lóg egy kétéves "kolonc" (édes teherKép) a nyakamon.
üdv
p 26+00
penna

Penna,

Köszi a jótanácsokat... akkor ilyen garázsasztalost szeretnék, ha tudsz ajánlani. Persze majd mikor konyhabútort csináltatunk, visszatérnék a férjedhez, de hát az még odébb lesz, anyagi helyzetünket nézve.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Nem volt időm sajna teljesen visszaolvasniKép
Képzeljétek!
2 hét alatt szedtem fel 1kg-ot!
A doki is azt mondta, hogy mi lesz így a végére!
Basszus! Lehet, hogy 20kg felesleggel zárom majd a terhességet?
Csak azt nem tudom, hogy mi a fenétől. Van olyan nap, hogy szinte nem is eszem, mi lenne ha rendesen táplálkoznék?
Az Elevitet már csak heti 1X eszem, amikor eszembe jut. Viszont a jó hír, hogy már elmúltak a rosszullétek a Magne B6-tól. Már tudom szedni. Inkább azt szedem napi 2X és 1X a Maltofert.
53kg-ról kezdtem és le sem merem írni, hogy mennyit híztamKép Több mint 10kg-otKép
Nem fogok enni 2 hétig, csak iszom majd. Igaz, szerintem minimum 3kg víz van rajtam, de ez sem vígasztal.
Valaki adjon gyorsan valami tanácsot! Please!
De sajna nem tudok sokat áldozni a diétáraKép
Még a rezsit sem fizettük ki.
Ki sem tudom váltani a Kliont. De nem érdekel.
Nem akarok 1 tonnával szülniKép
Olyan sokat mozgok. Sokat melózok itthon és nem fekszem. Más aki végigfekszi a terhességet, nem hízik így mint egy viziló.
Láttátok a képem. Mindjárt felteszek egyet a terhesség előtti hónapról. Illetve 2004. augusztusi. Felteszek mellé egy mostanitKép

Sziasztok!
Angelani
28+1

Kép
angelani

Itt vannak a képek:
Bocsi, de csak akt voltKép

Előtte: Utána:

Kép Kép

Kép
angelani

Angelani!

Nyugi, szerintem nem látszik meg rajtad!!!! Ebből kifolyólag ez nem OLYAN hízás! Nem tudom, segít-e ez neked, de én a cukorterhelés miatt eléggé visszafogtam a szénidrátokat, és egy hét alatt lement két kiló. persze, vigyázok, hogy több azért ne menjen le, most így 6 kiló a plusz. Szénhidrát-táblikat lehet találni a neten is, majd keresek, ha gondolod, nekem csak nyomtatva van. De biztos Rokica is tud neked ebben segíteni, egy cipőben járunk. De látod, pl. Mea is nagyon vékony volt, és Szmercsa is, és ők is többet híztak. A vékonyaknál ezt mindig máshogy kell nézni!!!! Ha 53 voltál, akkor pedig te is nagyon vékony voltál előtte! (Én pl.63-ról indultam.) Ez nagyon egyéni mindenkinél szerintem. A dokik, védőnénik meg úgyis soknak találnak mindent. Arra figyelj viszont, hogyha alig eszel, akkor alig van anyagcseréd, és a szervezeted mindent megpróbál visszatartani, ezért is lehet a hízás. Ha ez megnyugtat: a védőnénim mondta, hogy a barátnője +15 kilóval ment be szülni, és aztán mikor kijött, volt rajta két kiló plusz. Szerintem ezek igazából nagyon rejtélyes dolgok, a dokiknak meg az a dolguk, hogy figyelmeztessenek. Mindig, mindenre! Ha a cukrod is jó lett, és nem túl nagy a babád, akkor meg végképp nem kell aggódnod.Kép
lucretia

Anikó, kedves vagy, nekem nem a most hanem az ezt megelőző egy évben felszedett 15 kg-val van gondom, a most várható pluszsúllyal együtt az majdnem 30 kg!
Lesz mit leadnom, ha majd rohangászom a gyerek utánKép.

Angelani! Eszedbw ne jusson diétázni, max. a szénhidrátra figyeljél oda. Sajna tévhit, hogy minden zöldség és gyümölcs jó, illetve jó, mert egészséges, de ha betol valaki egy fél dinnyét, azzal egy csomó cukros vízre tett szert. Sajna a barackok is ilyen alattomosak (én nagy önmegtartóztatással 2 kg-t 3 napra tudok beosztani). Szóval itt nem a mennyiség, a minőség a kérdés, pl. érdemes natúr (grilles) husikat enni a rántott helyett, vagy zöldköretet (salit) a krumpli helyett. De eszedbe ne jusson éhezni! A drasztikus fogyót majd szoptatás utánKép.

Tudom, a vékonykáknak ez nagy stressz, Vicki Iovine (Barátnőim terhességéről) könyvében is van ilyen kitétel, hogy a legnagyobb megrázkódtatás, amikor a várandós mami többet nyom a mázsán a férjénélKép. (Pontosan most nem tudom idézni.) Na legalább engem ez a stresszfaktor nem fenyegetKép.

Tehát, nyugodtan elviseljük ami következik. Én pl. attól félek, hogy a gyarapodásom nem egyenletes, és a végén húzok bele. Bár ebben a melegben csak keveset eszek, de egész napKép.

Dudukly 26
dudukly
Isaszeg

Hmm. Az amcsi fórumon, ahova szoktam néha irogatni, egy kismama megkérdezte, hogy mikor lehet a kisbabája fülét kilukasztani. Erre kapott több mint 600 (!!!) reakciót, aminek a legtöbbje arról szólt, milyen szörnyű veszélyeknek teszi ki a kisbabáját, meg egyáltalán, hogy jön ő ahhoz hogy a gyereke testét a saját szórakozására megszurassa. És a legkonzervativabbak is azt mondták, 6 hetes kora előtt nem szabad, és nagyon sokan irták, hogy a 3 hónapos oltások után lehet csak.

Ha jól tudom, itt Magyarországon akár a kórházban is megcsinálják. Érdekes, hogy min tudnak ennyire kikelni magukból az emberek...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szia Angelani!
Néha szoktalak olvasni benneteket én nyári babásokhoz tartozom a 39 hétben vagyok a harmadik babámmal 27éves vagyok!
Az első fiammal 30kg hiztam és kb 1 év alatt ment le!A másodikkal 12Kg,1 év alatt ment le!Most kislányt várok 8 Kg hiztam!

A véleményem a képek alapján ,hogy egy nagyon csinos nőci lehetsz és most szép kismami!
Nem kell megijedni lefog menni rólad,és újra a régi leszel ,de ha nem eszel beteg lesz a baba !!!!!Egy héten 1-2 napot lehet gyümölcsnapot tartani !!De enni kell!

Nagyon remélem picit megnyugodtál minden jót kívánok!

Rita

rita77

Angelani,

Ha ilyen vékony voltál a terhesség előtt, szerintem a szervezeted úgy véli, muszáj betartalékolnia a szülésre és a szoptatásra.

Én úgy tudom, azt olvasom, hogy átlag 10-15 kg szükséges egy egészséges terhességhez. Ha túlsúllyal kezdte a kismama, akkor valamivel kevesebb, DE még igy is kell hizni. Mindjárt megkeresem, de valahol láttam egy táblázatot, hogy hogy oszlik el az a sok kiló:

3-4 kg a baba
0,5-1 kg magzatviz
0,5-1 kg méhlepény
1-1,5 kg méhizomzat
0,5-2 kg mellek
1-2 kg megnövekedett vérháztartás
1-2 kg megnövekedett vizháztartás
2-4 kg anyai zsirtartalék szoptatáshoz

Tehát a MINIMUM 7 kg az kell.

Most beszélgettem egy amerikai fórumon egy kismamával aki ikreket várt, és azt mondta, a szülés óta pár hét alatt 25 (!!!) kg ment le róla. És egyáltalán nem úgy nézett ki, mint aki elhizott, csak HATALMAS pocakja volt.

A szülés után tuti megszabadulunk minimum a baba, magzatviz, méhlepény súlyától, és a plussz viz, vér meg a méh maga is pár hét alatt elnyeri eredeti súlyát.

Ne aggódj! Kép Párom ex-feleségének, aki szintén úgy látszik ilyen parázós volt mint te, Amerikában az orvosa azt javasolta, szivjon egy kis füvet, hogy lenyugodjon. :D Persze nem tette meg, de tanulságként le lehet vonni, hogy nem kell állandóan aggódni, mert még lenyugtatóz az orvos. :D

Én tudom hogy az orvosok/védőnők szeretik a kismamákat a hizással baszogatni (már elnézést), de szerintem fontosabb az egészséges étkezés meg az hogy mozogj (de csak mértékkel). Egyébként ha túl keveset eszel, az arra ösztökéli a testedet, hogy tartalékoljon, mert azt "hiszi" éhezés van, és felkészül a legrosszabbra.

Diétázni, éhezni valóban nem szabad. Ha aggaszt, kezdd el számolgatni, miből mennyit eszel, ez nem kerül pénzbe. Sőt, ha nem eszel kenyeret, zsirosat, tésztát, cukrot, sütit, stb, az tiszta spórolás.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ja! Angelani!

És a harmadik trimeszterben az átlag súlygyarapodás amire számithatsz az heti fél kiló! Illetve pontosabban 450 gramm! Tehát pontosan teljesited az átlagot.

Te, én hozzádvágom legnagyobb szeretettel Az a 9 hónap cimű könyvet. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Angelani

tápanyagtáblázat megy!

http://www.hazipatika.com/tools/tt

Tényleg, lányok, hogy van ez?? Azt olvastam, hogy a terhesség 3. harmadában átlagosan 2500 kalóriát kell enni. Hát, én szerintem még a kétezret sem értem el, most a diétával meg szerintem 1500 körül eszek egy nap. Hogy lehet annyit megenni???? (Pedig nekem az evés mindig is nagyon ment.)

Luc
27
lucretia

Sziasztok!

Rokica, nem erre gondoltam, de azért köszi!
Az egy magyar táblázat volt, csak amikor belinkelte valaki, hülye voltam, és nem tettem a kedvencek közéKép.
Akkor még nem voltak aktuálisak ezek a rövidítések, csak a CRL...

Angelani, ne izgulj, nem csak te hízol.
Én a 15. hétig szinte semmit nem híztam, már kezdtem aggódni, azóta meg rámpattant 7 hét alatt 6 kiló.
Ma reggel "betöltöttem" a 60-at.

Pedig még csak most jön a java.

Uxi
21+6

KépKépKépKépKép
uxi

Képzeljétek, ma szóltam a főnökasszonyomnak, hogy júli 15-től elvonulnék babaszabadságra. Tök megértő volt, mondta, hogy számított rá. Pedig vagánykodtam még egy-két hete, hogy majd a 36. hétig dolgozom. Annyit tud az ember változni 1-2 hét alatt!! Tök furcsa, de egyszerűen azt érzem, hogy a babónak most már szüksége van arra, hogy csak vele foglalkozzam. Ti éreztek/éreztetek valami hasonlót már? Amúgy ez is derekas teljesítmény lesz, mert a 31. héttől fogok otthon maradni. Remélem, azért addig jól fogom bírni a dolgokat.
lucretia

Angelani!
Rokicához csatlakozom, már csak azért is, mert a párom nagyon elismerően nézte a fényképétKép. (Nem vagyok féltékeny típusKép.) És az átlagos 14-15 kg hízás az "átlagra" vonatkozik. Aki az "ideálisnál" nagyobb súllyal kezdet (mint én is), annak csak 11-12 kg a maximum, aki alatta, az 16 kg-it is hízhat. Amig eljut hozzás a 9 hónap, kérjél a gyógyszertárban egy friss Bababpatikát (ingyen vanKép), van benne ajánlott és nem ajánlott alapanyaglista és mintaétrend is.

Rokica, az amcsik baromságairól én is hetekig tudnék mesélniKép. Remélem egyszer tényleg talizunk, és elkövetjükKép. Na a füllyukasztásra visszatérve, annó az enyémet is a korházban bökte át az egyik nővér, a köldökcsonkkal együtt azt is lealkoholozták mindig, nem is volt soha semmi gáz (kivéve a fémallergiámat, de én már csak ilyen luxuscsaj vagyok: nem hordok bizsutKép). De a mávos fórumban most érdeklődött valaki, hogy hol lehet kisbabának fület lukasztatni, mert ezek az úri szalonok a speckó pisztolyukkal nem vállanak kisbabát (lyukasztásra). Na ezek szerint már a nővérek se a régiek, azt a kicsi finom porcocskát se merik átdöfni.
Majd alakítunk egy babaszalont, ziherejsztűvel, mint kamaszkoromban, megoljuk a kérdéstKép.
dudukly
Isaszeg

Uxi:
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm
de emléxem én is egy másik táblára is, de azt most nem lelem.
D
dudukly
Isaszeg

dudukly
Isaszeg

SZIASZTOK ! ÉRDEKLÕDNÉK, HOGY A NYAKIREDÕ BETÛ JELE AZ MI, ÉS MI A HATÁRÉRTÉK ?
ÉS A NT AZ MICSODA ?

KÖSZI

ANGI
zsixx

SZIASZTOK ! ÉRDEKLÕDNÉK, HOGY A NYAKIREDÕ BETÛ JELE MI ? ÉS MI A HATÁRÉRTÉK. ÉS AZ NT AZ MINEK A JELE ?

KÖSZI

ANGI
zsixx

BOCS !
zsixx

Angelani!
Meg ne próbálj fogyókúrázni! Majd lemennek a kilók, ha megszületik a baba és már nem szoptatsz. Ezt bármelyik anyuka megmondja neked, aki már túl van ezen Kép

Ildi 30+4

Kép
vrucsincá

Angelani!
Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz,NE DIÉTÁZZ!!!Max.no süti,csoki,kevesebb tésztaféle,kenyér.......a többi tápanyagra szüksége van a kisbabádnak és neked is!!! Kép
Puszi!Kép
annamami

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?