Sziasztok, szép jó reggelt!!!!
Megann,
igen, végiggondoltam a hétvégén, és júli 15-től elvonulok melóból. Már olyan strapa mindennap az utazás, ráadásul csomószor át kell szállni. Ha pedig nagyon gáz lesz, akkor elmegyek két hét múlva. Annyit még kibírok, és az anyagilag is elég ideális, mert még 16 nap szabim van, így júlira még teljes fizut kapok. Aztán két hónap lesz még vissza szülésig.
Mea
a dagadásra, lábfájásra jó szerintem a terhestorna. Én vettem egy videocd-t és már 3-szor csináltam otthon, és tök jó. Olyan utána, mintha lekerülne a lábamról a terhelés. Nekem az ülés rossz, mostanában mindig bedagad, és melóban egész nap ülök. De legalább nem fáj, csak dagi.
A pocakom nekem is pont ilyen nagy, és még nem unják folyton ezzel jönni. De már nem érdekel. A gyerek kb. 5 nappal nagyobb az átlagsúlynál, 1080 g, mondták 4D-n. A védőnénim nem szokott ezzel piszkálni, de múltkor rákérdeztem, hogy most akkor tényleg olyan nagy? Azt mondta, hogy igen. Engem nem érdekel, csak az, hogy nehéz. A kolléganőm egy hónap mólva szül, és kb. egy a méret
Rokica
angolpólyát láttam szépeket a Minimanóban, de az árra nem emlékszem
Gviki
Mi a Brendonban voltunk 4D-n csütörtökön,ott írnak DVD-re is. Az árak úgy vannak, hogy van egy alap ár, 9 ezer, ebben van egy videófelvétel,(kazit vihetsz, vagy adnak plusz 600 ft-ért) és kapsz egy nyomtatott fotót. (Szép nagy, fotópapíron). Ha az összes állóképet szeretnéd, akkor 2000 Ft a cd-re írás. Szerintem a DVD-re írás nem annyira fontos (így utólag mondom), mert nálunk úgy volt, hogy 2D-n nézték, és onnan alakított át állóképeket a nő 4D-re. tehát végülis ez látszik a DVD-n, ezek nem igazán olyan mozgó képek, amit az ember elképzel.(viszont megnéztük, hogy hogy dobog a szíve, ez jó, hogy megvan a DVD-n). A DVD-re írás plusz 3500 Ft. Mi is azért kértük a DVD-t mert nem jó a videónk. Szóval ha újra mennék, akkor csak videót, meg CD-t kérnék. Emlékeim szerint 18 kép van a CD-n, és tök jó, hogy lehet mindenkinek küldözgetni róla.
Ja, képzeljétek, hogy ledobtam két kilót. Igaz, mozogtam is most egy csomót, de főleg a diéta. Azért most már fogom figyelni a mérleget, nem szeretnék még többet fogyni! (Most 6 kiló a plusz) És elég hirtelen is ment le. De alig lehet vmi szénhidtrátot enni, szinte mindenben van. A védőnőm mindig azt mondja, hogy a gyerek úgyis "elveszi" magának, ami kell, legfeljebb nekem lesz bajom. Na de mit csináljak??? remélem, nem fog több lemenni.
Képzeljétek, olyan dühös voltam hétvégén, összeraktuk az ágyat, és kiderült, hogy 60x120-as, holott a boltban azt mondták, hogy 70x140
Persze olcsón vettük, meg nagy akció volt, de nem volt már meg pl. az eredeti csomagolása sem. Akkor lett gyanús, mikor a fiúk összecsavarozták. Egyébként nem baj, hogy kisebb, csak az, hogy már megvettük a matracot
Hétvégén szeretném visszacserélni, szerencsére ahhoz még megvan a blokk, és ki sem bontottuk, még a volnalkód is rajta van. Csak az a baj, hogy már pár hete vettük. Remélem kicserélik! (Minimanós).
Pusz mindenkinek, szép napot
Luc (27: te jó ég!!!!