Na, látom mindenki pihizik
Legalább is remélem. Mi természetesen nem aludtunk, ahogy az várható volt a párom foga teljesen bedurrant, és fulladt is egész éjjel, úgyhogy reggel 5-kor már nem bírtam, hívtam egy taxit és irány az ügyeletes fogászat. Kihúzták neki, de szörnyen be volt már dagadva, úgyhogy fájt neki a húzás is, meg utána is. Aztán meg nem tudott lefeküdni, annyira szenvedett. Én elmentem hajnalban a gyógyszertárba kiváltani neki a gyógyszert amit felírtak, meg jégzslés tasakért, de a nőci nem tudta kinyitni a szekrényt amibe azokat tárolják. Úgyhogy hazajöttem, már iszonyú álmos voltam, meg idegileg kifáradtam. Annyira átérzem az ilyen fájdalmát másnak, hogy nekem jobban fáj talán. A fogorvosi váróban is majdnem elájultam, még szerencse, hogy nem nekem húztak
Na aztán 8 után végre elaludt szegény párom, akkor én is, de aztán 10-kor indultam a másik gyógyszertárba, mert az akkor nyitott. Persze ott meg nem volt
Ráadásul a pénztárcámat itthon hagytam, úgyhogy a dugi pénzemet vettem fel a kártyáról. Meg akkor már bevásároltam az Intersparban, hogy csinálhassak jó kis husilevest az Uramnak. Meg vettem neki banánt. Aztán hazafele leszálltam a villamosról, megint bementem a reggeli gyógyszertárba, illetve csak elé, mert ez nincs nyitva, csak egy kis ablakon adják ki a dolgokat (ügyelet) kb. fél órát álltam, mire végre sorra kerültem, pedig csak 2 ember volt előttem. Közben meg végig azon filóztam, hogy mi lesz, ha ez a nő se tudja kinyitni a szekrényt. De szerencsém volt, úgyhogy végre megkaptam a jégzseléket. Amik ugye melegek voltak, tehát addig mirelit borsót tettünk szegény uracskám fejére. Most végre megint elaludt, de nem nagyon akar lejjebb menni a dagadása
Lucretia, az allergiámat nehezen viselem, de ez van. Most inkább a migrénemmel szenvedek, szerintem annyit idegeskedtem az utóbbi napokban a párom miatt, hogy most jött ki rajtam migrén formájában. Ha fent vagyok, akkor amúgy egész jó, akkor csak fújom az orrom, meg tüsszögök, de ha lefekszem, akkor nagyon rossz, mert akkor dugulok össze-vissza. Ez van.
Na de mindegy, remélem most már csak jobb dolgok jönnek, a húsleves mindjárt kész, az legalább jó hír
Lassan én is megpróbálok lefeküdni és aludni, de az orrdugulásom miatt ahhoz már be kell ájulnom az ágyba, hogy el is tudjak aludni. Akkor már nem érdekel hogy dugul az orrom vagy sem
Mindenkinek további szép napot, szerintem én már csak holnap jövök
Ja, Angelani örülök, hogy nem bántottalak meg, csak ideges lettem rád tegnap. Én tök megértem, ha valaki nem hagyja el magát és csinálja a dolgát, főleg amit úgy érez, hogy még belefér (ez Meának is szól
) csak Angelani esetében én már a múltkor a többiekkel együt izgultam egy sort, hogy nehogy valami baj legyen és akkor viszont már kicsit alább kell adni. Én is csinálom amit bírok, meg egy kicsit többet is néha, de ha jön egy jel, hogy ez már sok, akkor ha törik ha szakad abba fogom hagyni. A koszt illetően el tudom képzelni mi van egy lakásban, ha nem takarítanak, főleg hogy nálunk a 3 cica mellett meg a por mellett ami az udvarról jön be, estére néha úgy néz ki a nappali mintha nem takarítana itt senki, de most pl, hogy a párom ilyen rosszul van és itt alszik, leszarom a porcicákat, meg a cicaszőrt, meg mindent, nem akarom őt zavarni a porszívózással, majd megcsinálom ha már jobban lesz. Itt se csinálja meg más helyettem, de a fontossági sorrendet betartom. Meg nem is azt mondom, hogy ne csináljatok semmit, csak módjával.
Na tényleg befejezem, lefekszem egy kicsit.
Hari 24!