Új privát üzeneted érkezett!

Rokica, és akit még érdekel, a www.kcal.hu oldalon teljesen jól kiszámítható mennyi amit eszel. Én ma eddig 127 g.CH-t ettem.
Ez eddig: Reggeli light baracklé 3 dl)1 kifli, 5 dkg gépsonka, vaj, tea édesítővel,
Ebéd: gyümileves, 10 dkg főtt krumpli, 10 dkg ubi, 1 dl baracklé,
uzsira: 10dkg cseri és 10 dkg meggy,
Ez eddig 127 CH,
De pl ha vacsira eszek 1 pl. gépsonkát és sajtot, az már szinte semmennyire se dobja meg a szénhidrát adagomat, mert azokban nagyon minimális a szénhidrát, vagy tojást. Akár még 10 db is beleférne Kép
Szóval attól függ mit eszel, ha rizst az pl. elég sokat tartalmaz, de tegnap és tegnap előtt is spenotot ettem ami meg nem vészes.
Egyébként tényleg nagyobbak a cukros babák, bár a koraszülés is többet fordul elő, de a császár is mert az oriás bébiket nem tudja az anyuka megszülni.
K.

KépKép
Kép
csikken

Megann!Kép

Ismerős a vásárlási szokásod nekemKép
Nálunk ugyanez a helyzet.
De imádok jókat kifogniKép
Kettőt egy árból venniKép

Lányok!Kép

Viszont én sima matracot vettem mert úgy gondoltam, hogy eddig is azon aludtak a gyerekek akkor nem árthat.

Szerintetek???

Ti kókusz matracot vesztek mindannyian???

Üdv

Timi

Mea
mea

Gyors esti beköszönés.

Rokica, nem bántani, csak ijjesztgetni akartalak. Ma egyébként is gondoltam rád, a párom kivitt a tescoba 2-kor és amikor pakoltunk a pénztárnál visszaszalajtottam egy IceTea-ért. Õ elment valami elektromos vacak jótállását intézni, én leültem egy padra, és egybe lehúztam 1,5 l ücsit! (Emlékeztek a "Nicsak ki beszél"-ben a "Küldjél le egy kis narancslevet...". Na pont így éreztem magam, jót röhögtem a helyzeten.) Utána megnéztem a cimkét, 100 ml majdnem 7 g CH-t tartalmaz. Rájöttem, hogy én baromi nehezen tudnék diétázni. Pedig a súlygyarapodásom jelentős lehet. Hétfőn megyek a védőnénihez, lassan 10 hete csak telcsin beszélek vele, hogy minden rendben van. Szerintem letolja a súlyt a rúdról, hogy lemázsálhasson. De nem izgat, én is azt hallottam, hogy alkati kérdés, ki mennyit hízik. Azért megpróbálom visszafogni magam. De ma este megyünk a barátainkhoz szalonnasütésreKép. Szóval ennyit a fogatkozásaimról.

Ja, ma voltam a patikában, adtak bababpatika magazint, van benne kismamaétrend, elég egyszerűnek hangzó receptekkel. Igaz, a másik oldalon olyanokat írnak, hogy a kismama ne egyen mesterséges anyagot tartalmazó kajákat. Könyörgöm, a kenyérben is mindenféle térfogat-növelő és állomány-javító izék vannak!!!

Mea, Megann, szerintem mindenki megnézi a mai világban, hogy mire ad ki pénzt, a multkor visszaolvastam a januári bejegyzésitekre, Penna azzal nyitott, hogy a népek mindenfélét megvesznek, mert azt hiszik jó a kismaminak/kisbabának. Ez egy ipar! Gyártják és el kell adniuk. Szerintem jó a már használt kocsi is a babának, és az első hetekben nem is látják a forhó izéket, amivel felszerelik a kisbölcsőt.
Sokan buknak most a kókuszmatracra, hogy milyen egészséges, de felnőttünk egy páran habszivacson is. Az mosható ha baleset van.

Utazóágy ügyben: az MToys oldalán van a kuponakcióban a hó végeig 9.900 Ft-ért.
Tejeszacsi: én régebben írtam, hogy a DM-ben a kifutó termékek polcán 990-ért van (volt?) kapható. Én egy hónapja vettem, akkor volt kitéve a mellszívoval együtt.

Na mindenkinek jó vadászatot a hét végére! És pihenjetek is!

Dudukly
dudukly
Isaszeg

Sziasztok!

Én nem tudom számolgatni a kalóriákat és a szénhidrátot.
De nagyra becsülöm azokat az embereket, akik képesek ráKép
Tehát Gratulálok! Ez az igazi kitartás!
Tudom, a baba miatt kell, de én nem is tudnám tartaniKép
Nem a végtelen zabálásom miatt, hanem nem tudnám úgy bevásárolni a dolgokat, hogy az jó legyen.

Rokica!
Remélem ki tudod mosni a nadrágodKép
Igen a vanish, nagyon jó. Régen én is mindent azzal mostam ki.

Mea!
Mi vagyunk a gályamesterekKép
Igaz, ez nem vicces, de kénytelenek vagyunk megcsinálni a házimunkát IS!
Dobhatnál egy kis gulyáslevestKép

Minimi!
Van 70X140-es kiságy is.
Nem tudom, hogy lehet-e szabni-vágni a kókuszmatracot.

Megann!
Megpróbálom megnevelni a fiúkatKép

Nekünk is sima szivacsmatracunk lesz.
Állítólag a kókuszmatrac az direkt átengedi a "baleseti" nedvesedést és megszárad. De nem lesz egy idő után pisiszag?
A szivacsot meg fogom és kimosom.
Szerintem a szivacstól sem lesz gerincferdüléseKép

De megértem, aki a kóskusznál marad, mert az tényleg jobb. Bár mondom, ezt a folyadékelvezetést nem értem.

Na lelépek, mert hulla vagyok ma isKép
Sziasztok!
Szép estét!
Angelani
27+4

Kép
angelani

Sziasztok, nem nagyon tudtam mindent visszaolvasni. Minden esetre, amire emlékszem:

Szmercsa, gratulálok! Örülök, hogy túl vagy és sikerült a jogsi! Meg főleg, hogy megint írtál.

Falina, tök jó hogy már itthon vagytok és minden rendben van. Vigyázzatok magatokra nagyon.

Prüntyi, én is gratulálok a kislányhoz, édes nagyon a képen.

Utoljára mikor voltam a dokinál én is kaptam az arcocskájáról képet, de hiába próbáltam lefotózni hogy feltegyem, úgy valahogy sehogy nem adta vissza, úgyhogy inkább nem is mutogattam. Majd talán a következő jobban sikerül.

Mea, szerintem nem olyan fontos a kókuszmatrac, bár én már sokszor leírtam, hogy én miért emellett döntöttem, de ha a ti családotokban nincs nagyon allergiás emberke, akkor szerintem tökéletesen megfelel a sima szivacs. Mi is azon nőttünk fel. Ennél sokkal fontosabb dolgok vannak. Ez is inkább csak divat lett mostanában, de szerintem akinek nincs rá oka, az csak költi rá a sok pénzt.

Nálunk majdnem mindenki allergiás a családban, apukámat leszámítva, úgyhogy elég esélyes, hogy szegény pindurka is az lesz. Szegény párom az egy hete olyan dögrováson van, hogy ma már gondolkoztam hogy kihívom hozzá a mentőket, mert nem hajlandó elmenni dokihoz, az anyukája hozott neki gyógyszereket, de már keze lába remegett, napok óta minden reggel végighányja szegény a fürdőt, mára meg még az egyik foga is begyulladt és bedagadt a fél pofija. Be is jelentettem őt a fogorvoshoz, az anyja eljött érte kocsival, de a kapuig nem bírt kimenni szegény, úgyhogy a fogorvos le lett mondva. Most kb. 1 óta folyamatosan alszik, enni sem nagyon akar, amit nem csodálok. Félek nagyon, hogy nehogy estére legyen nagyon rosszul, vagy hétvégére még jobban bedagadjon a foga. Olyan tehetetlennek érzem magam ilyenkor. Ráadásul nála elég gyakran van ilyen, hogy lebetegszik, nem kap levegőt rosszul van, de orvosnál amióta én ismerem (8 éve) nem volt. Na bocsi, hogy ilyeneket írok, csak kicsit rettegek a hétvégétől. De anyósom azt mondta ne izguljak, ha bármi van hívjam a mentőket és nem lesz semmi baj. Hát majd meglátjuk.

Angelani, neked szívem szerint nem is írnék, mert nagyon mérges vagyok rád. A páromat is hiába sajnálom, valahol nagyon "utálom" amiért nem megy el orvoshoz, mert ezzel magának is árt, meg nekem is, mert én itt aggódok miatta. Te pedig mondhatsz akármit, nem igazán tudom elfogadni hogy nem bírsz a fenekeden maradni. Ne haragudj rám érte, de szerintem kaptál figyelmeztetést, hogy vegyél vissza, te pedig nem értesz belőle. Ki nem sz.....rja le hogy kosz van?! Én azért a családoddal is elbeszélgetnék most, mert nekik is lehetne annyi sütnivalójuk, hogy rádszóljanak, ha már te ilyen kis süsü vagy. Tényleg bocs, de most olvastam, hogy már megint össze-vissza takarítgattál, meg cipekedtél és kicsit felment a pumpa bennem. Bírd már ki ezt a kis időt és vigyázz magadra meg a babára. Takarítani más is tud, de ezt a babát csak Te hordod a pocakodban!
De végül is a Te dolgod, nem szólhatok bele.

Hari 23+6

Kép
Kép
hari

Megann, a második kép jobb oldalán ha megtalálod a combját és a lábszárát, onnantól kezdve a nunus már könnyen megy! Kép

Kép

Kép
prüntyi

Angelani, Mea
Tényleg fogjátok vissza magatokat! Ez már nem babra megy! Ha fáradtak vagytok tessék pihenni, és tessék kiharcolni a segítséget, másképp nem megy!

Kép

Kép
prüntyi

Lányok én matrac ügyben nem tudom mit csináljak! A kókusz matracot azt mondják azért jó, mert ha hason alszik a gyerek, akkor is kap annyi levegőt, hogy ne fulladjon meg, viszont azt mondják. Kérdeztem, ha tisztítani akarom, hogyan lehet? Azt mondták, egészben kell átzuhanyozni és hagyni megszáradni, és óvatossan kell azt is, mert hamar tönkremennek a rostok...háát, mindezt 10000-ért? Én lehet, hogy maradok a szivacsnál, és abból is a keményebb fajta, hogy a gerince ne sérüljön.

De még nem döntöttük el...mivel az ágy már megvan, így a méret fix: 60x120-as

Falina, örülök, hogy rendben vagytok! Jó újra itt látni!

Pr. 28

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok Lányok!

ma már én is elgondolkoztam azon, hogy nem kellene-e már itthon maradnom a hátsómon, és nem járni már melóba??? Akkora a pocakom, mint egy ház, és a +8 kilómat egy mázsának éreztem. Egész nap fájt a lábam (mint valami vénasszony), és semmi nem segített (reggel csináltam terhestornát DVD-ről, felpolcoltam melóban is, semmi. Csak az javított a helyzeten, hogy lefeküdtem 3 órára, mikor hazaértem. Meglátom, hogy alakulnak a következő hetek, és aztán döntök. Jó előre tudatni a melóhelyen is. Irigyellek titeket, pedagógusok!!! Egyik végzettségem nekem is az, és most milyen frankó lenne, nem húznák le a fizum 30%-át, hanem egyszerűen vége a tanévnek!Kép

Kókuszmatrac-kérdésben én is Harival tartok, igaz,mi felnőttünk szivacson, de akkoriban nem volt ennyi allergia nyavalya, és jobb immunrendszerrel bírtak a mépek... Nálunk is van bőven allergiás a családban, és mi is azok vagyunk mind a ketten a párommal. Tényleg,Hari, te hogy bírod?? én folyamatosan tüsszögök, és fújom az orrom, de tényleg, megállás nélkül.
A kókuszmatrac egyébként ugyanúgy mosható, és van benne vmi speckó nedvességelzáró réteg, ezért nem kell rá PVC lepedő. Egyébként most kaptunk egy régi kiságyat, amit a szüleimnél fogunk tartani, de abba nem veszünk már mi sem kókuszt, az kicsit húzós volna.
Egyébként én a Baross utcai Gólya bababoltban láttam 9 ezerért 70*140-es kókuszmatracot, ez volt a legjobb ár, de sajnos csak azután fedeztem fel, hogy már megvettük a Minimanóban 10-értKép
Holnap berendezzük a gyerekszobátKépKép Annyira jó lesz!!!
Én is imádom az árvadászatot MegannKép Szórakoztat.

Szép estét mindenkinek, és jó hétvégét

Lucretia
26
lucretia

bocs: mépek=népek

Ja és még matrac-ügyben: a lényeg, hogy jó kemény legyen, akár szivacs, akár kóki. Barátnőm azt is mondta, hogy szerinte a vékonyabb a jó, mert abba nem tud belefúródni a nózija, de gondolom, ha elég kemény, akkor ez mindegy. A kókuszmatracoknál ez a 9-10 ezres kategória a keskenyebb variáció. Valóban, a 6*120-as olcsóbb egy-két ezer forinttal.

Na megyek, lassan érkezik a segéderő a holnapi pakoláshoz (öcsém) Tényleg, nálatok mit szólnak a tesók az unokahugikhoz, öcsikhez?? Az enyém nagyon lelkes, imádja már most. Bár biztos más ez azoknál, akiknek már van saját gyerekük.
lucretia

Sziasztok!

Hari!
Nem haragszom. Igazad van!
De te meg a párodra figyelj oda!
Gondold el, mekkora kosz gyülemlik fel a szar panelban 1 nap alatt.
Borzalmas!Kép Másnapra ilyen porpamacsok lesznek mindenfele a linoleum szélein (porcicák).
Úgy néz ki, mintha fél éve nem lett volna kitakarítva. Nekem sem jó a sok por, mert kijön az allergiám isKép
Viszont a párom meg dolgozik. Anyukámra vagyok dühös, mert amellett, hogy beteg még dolgozgat is. Inkább nekem lenne szükségem a segítségére.
Igaz, én nem fizetek érte semmit. Ott sem kap túl sokat, mert ismerősnek dolgozik reggel 9h-től 13h-ig.
De itthon nem csinál semmitKép
Ezt nem szeretném bővebben kifejteni. Csak ideges leszek.
Viszont holnap 1 fiúval kevesebb lesz meg holnap után isKép
Tuti, hogy kell majd segítenem, de nem viszem tulzásba.
A mai nappal befejeztem a gályátKép

Megyek tusolni és alukálni. holnap korán kelünk. A papa megy dolgozniKép

Sziasztok!
Angelani
27+4

Kép
angelani

Rókica, Luc és többiek!

Szóljatok csak, milyen áruról kértek árjelentést és árgus szemekkel fogok figyelni mindenre!KépKépKépKép

Róki!Sajnos én nem tudok menni a bababörzére Újpestre pedig innen Zugló és Újpalota határától nincs ám messze, csak más programom van!
Megyünk reggel "házazni" az építkezésre, aztán kifuvarozom a retyerutyát a keletibe, mennek vidékre, aztán meg már el is ment a nap!
Úgyhogy ez most kimaradKépde azért köszi a szíves invitálást!
Mintha azt mondtad volna, hogy havonta rendezik, ugye??Talán a júliusira eljutokKépKép
Anyukámmal már azon röhögtünk, hogy én biztos szülni is magamat fogom befuvarozni és két fájás között még leszervezek egy-két dolgot telefononKépKépKép
(Hmmmmmmm jó is lenne, ha ennyi lenneKépKépKép)

Lányok én nem tudom most már mit gondoljak erről az egészséges-nem egészséges dologról!
Én pl rendszeresen ezeket a Topjoy Fittness üdcsiket iszom vizeze(Norbis), ami köztudottan édesítőszeres!
Ha cukrosat innék az is baj lenne, ez is baj, minden baj.....elegem van ezekből a sz@rságokból!
Már olyan uncsi, én már a tejről is hallottam régebben hogy nem egészségesKép
Azért remélem nem ártok a babának vele!
A napi cukiadag azért bőven összejön csokikából meg fagyikábólKépKépKép

Prüntyi!
JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJJJJJJJJJJJJJJJJ!
MÁR LÁTOM!Tiszta bamba vagyokKépKépKép Pedig kiszúrja a szemem!Hát ez biza tényleg csajsziKépKépKép
Így nézhet ki a mi Lénánk isKépKépKépKép

Dudukly!
Igen tudtam a DM-es akcióról!De annak már ha jól tudom végeKépKépAzért majd ránézek a mi DM-ünkben is és beszámolok én az árkukacKépKépKépKépKép

Luc!
Ha teheted(anyagilag, stb), szerintem most már vonulj nyugalomba.
Majd meglátod milyen kellemes ledőlni egy fél órácskára, ha kicsit kifáradtál valamiben!
És sokkal jobb buli a bababoltokban bámészkodniKépKép, mint munkába járni.

Allergiások!Õszinte részvétem!KépAz enyém(parlagfű), még nincs szerencsére csak augusztusban, de bízom benne, hogy mázlista leszek és idén nem tör ki rajtamKépKépKép

Hari!
Rémesek ezek a férfiak!
Lehet hogy nem ártana valami komolyabb kivizsgálás, ha úgy van ahogy írod és elég gyakran ennyire leesik a lábáról a párod!
Tudom ez neked sem a legmegfelelőbb időpont de rá kellene másznod egy kicsit a párodra, hogy most aztán már elég a gyerekeskedésből és vegye komolyan az egészségét!

Na én is leléptem mert hulla vagyok!

Megann 27+5

Kép

Kép
megann

Sziasztok! Jó Reggelt!

Ma hozzák a bútort! Úgy izgulokKép
végre össze lesz rakva a kiságy isKép
Majd csinálok róla fotót és megmutatomKép
Papa már elment melózni. Most azért rend van, csak beágyazok. Utána feldobok egy pörit (az nem nehéz). Viszont el kell mennem kifizetni a szekrényeket az RS-be. Ma még benézek, de utána már lehet, hogy csak hétfőn.
Sorry, most nem nagyon reagálok semmire.

Legyetek jók! Vigyázzatok magatokra!
Ígérem, nem cipekszem és a fiúkra hagyom a dologkatKép

Puszi!
Angelani
27+5

Kép
angelani

Sziasztok!Kép

Dudukly!Kép
Az az utazóágy nagyon megéri és szuper.Mi vettünk egyet ennyiért és ABC design márkájú, ami szerintem tök jó.

Tegnap este jooban mondva éjjel 1-re értünk haza Szlovákiából a vacsira.
Már feküdtem az asztalon kintKép
Annyira álmos meg fáradt voltam.
Dehát szülinapja csak egyszer van páromnak egy évben!

Ma meg bográcsozás.
Úgy hogy megyek is előkészíteni.

Az az igazság, hogy én szeretek tenni venni.
Hari!Kép
Nem tehetek róla és más nem csinálja meg helyettem.KépSajnos.
Én úgy vagyok vele, ha nem ajánlják fel maguktól akkor nem is kell a segítségük!!!

Párom meg így is rengeteget melózik + kertünket csinálja.
Tőle nem várhatom el.

A ház meg nagy meg a kert is, úgy hogy meló van itt.

Mondjuk én csak egy héten 1x takarítok, és már visszább vettem.
Inkább az a baj, hogy nem szeretek feküdni meg ülni napközben.

De van aki meg végig dolgozza a terhességet, az legalább annyi munka/stressz mint a háztartás szerintem.

Max. a gyerek is izgágább lesz, bár szerintem nem függ össze ezzel.Vagy igen?

Mindegy ez van, majd fekszek többet a végén.

Amúgy meg amíg minden 100% rendeben velem meg vele addig nincs okom feküdni vagy ülni egész nap.

Ezt már régebben is írtam, hogy amíg nem megy egészségünk rovására inkább nem hagyom el magam.
Nekem így jobb és szerintem ami jó a maminak az nem lehet rossz a babának sem.

Végülis olyan nehéz fizikai munkát nem csinálok semmit, nem emelek nehezeket stb.

De élem nagyjából úgy az életem mint előtte.

Na lelépek!

Sziasztok

Mea(27+6)

Mea
mea

Sziasztok!

Mea!
Jó bográcsozástKép Kép Kép

Már majdnem megfőztemKép
Szerintem max. 8:15-re elkészülök.
Hála, rend van!
Úgyhogy már csak a posta van, az RS és a közért.
Nem kell sokat vásárolnom csak 5db kiflit, 4db joghurtot, meg egy kis ücsit, de nem 20 litertKép
Legfeljebb kétszer megyek le.
Ma nem viszem túlzásba a melót. Sőt! Szerintem holnap tudok is pihenni, mert a fiúk összerakják a szekrényeket. Lapraszerelve jönnek. 2db polcos, 2db akasztós és a tetejükre összesen 4db gardrobelem. Én úgysem tudom csavarozni, mert ahhoz nincs elég erőm. Tehát marad a pihiKép

Megyek, mert lassan indulok, hogy mindent elintézzek!
Puszi lányok!
Legyen szép napotok! Mindenkinek Kellemes hétvégét!

Angelani
27+5

Kép
angelani

Angelani!

Húha!Ennyi bútor egy manónak???
Felvásároltad az egész bababoltot???KépKép

A mi kismanónk szobája is direkt úgy lett építve hogy beépített szekrénynek legyen helye, de aztán gondoltam egyet, hogy még olyan pici, és olyan édi bababútorok vannak, hogy majd csak 1-2 év múlva csináltatunk rendes gardróbszekrényt bele, addig meg elég lesz az a pelenkázó komod, + 1 db nagyobb szekrény, amit csináltatni fogunk Diósdon!
Ha meg már lesznek játékai max egy polcosszekrényt még kap, hogy ő is elérje!

Na mindenképpen küldjél képet, kíváncsi vagyok nagyonKépKépKép
Ja egyébként megsúgom hogy kanapét én is az RS-be néztem a manószobába saját részre, de már kinyithatósat, hogy ha már nem kell virrasztani és szoptatni jó lesz vendégágynakKép

Mea!
Én is úgy vagyok mint Te, annyit lótok futok, hogy magam se hiszem el, de nem érzem hogy rossz lenne nekem vagy Neki!
Gondolom adjuk mi még ezt lejjebb is augusztusbanKépKépKép
Hmmmmmmmmmmm ne felejts el küldeni bogigulyit!
Imádok minden magyaros kajátKépKépKép
Majd mondom is már anyukámnak, hogy jó lenne, ha főzne egy jó adag töltött paprikát!KépKép

Na én is leléptem!Szép hétvégét mindenkinek

Megann 27+6

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Képzeljétek! Olyan ügyi voltam, hogy már 10h-előtt végeztemKép
Már meg is ebédeltemKép Annyira finom pörit csináltamKép
Megfőztem, kimostam, kiteregettem, összepakoltam, postán voltam, az RS-ben és közértben is. Utána meg hazajöttem és bezabáltam.
Most nassolok egy kis túróruditKép

Megann!
Nem a babának lesz a bútorKép
Nekünk nincs szekrényünkKép
Már majdnem, hogy zsákokból öltöztünk. Pedig nekem már szinte nincs is ruhám.
De majd megosztom a babóval a szekrényemet és a komódot.

Töltött paprika?
Húúú, már nem is emlékszem, hogy mikor ettem utoljára. annyira szeretem, igaz csak a tölteléket és a szósztKép
A paprikát nem bírja a gyomrom.

Megyek, mert még pihizek egy kicsit. A drágám 12h-ig dolgozik (rövid műszak), utána meg már állni fog a bálKép
Gyerekágy összeszerelése, utána meg jönnek a szekrények.

Sok Puszi Mindenkinek!
Sziasztok!
Angelani
27+5

U.i: Azért majd összeüthetnénk valamikor egy talitKép Kép Kép Amikor többen is ráérnek, mert sajna nem hinném, hogy mindenki egyszerre el tudna jönniKép

Kép
angelani

Na, látom mindenki pihizikKép Legalább is remélem. Mi természetesen nem aludtunk, ahogy az várható volt a párom foga teljesen bedurrant, és fulladt is egész éjjel, úgyhogy reggel 5-kor már nem bírtam, hívtam egy taxit és irány az ügyeletes fogászat. Kihúzták neki, de szörnyen be volt már dagadva, úgyhogy fájt neki a húzás is, meg utána is. Aztán meg nem tudott lefeküdni, annyira szenvedett. Én elmentem hajnalban a gyógyszertárba kiváltani neki a gyógyszert amit felírtak, meg jégzslés tasakért, de a nőci nem tudta kinyitni a szekrényt amibe azokat tárolják. Úgyhogy hazajöttem, már iszonyú álmos voltam, meg idegileg kifáradtam. Annyira átérzem az ilyen fájdalmát másnak, hogy nekem jobban fáj talán. A fogorvosi váróban is majdnem elájultam, még szerencse, hogy nem nekem húztakKép Na aztán 8 után végre elaludt szegény párom, akkor én is, de aztán 10-kor indultam a másik gyógyszertárba, mert az akkor nyitott. Persze ott meg nem voltKép Ráadásul a pénztárcámat itthon hagytam, úgyhogy a dugi pénzemet vettem fel a kártyáról. Meg akkor már bevásároltam az Intersparban, hogy csinálhassak jó kis husilevest az Uramnak. Meg vettem neki banánt. Aztán hazafele leszálltam a villamosról, megint bementem a reggeli gyógyszertárba, illetve csak elé, mert ez nincs nyitva, csak egy kis ablakon adják ki a dolgokat (ügyelet) kb. fél órát álltam, mire végre sorra kerültem, pedig csak 2 ember volt előttem. Közben meg végig azon filóztam, hogy mi lesz, ha ez a nő se tudja kinyitni a szekrényt. De szerencsém volt, úgyhogy végre megkaptam a jégzseléket. Amik ugye melegek voltak, tehát addig mirelit borsót tettünk szegény uracskám fejére. Most végre megint elaludt, de nem nagyon akar lejjebb menni a dagadásaKép

Lucretia, az allergiámat nehezen viselem, de ez van. Most inkább a migrénemmel szenvedek, szerintem annyit idegeskedtem az utóbbi napokban a párom miatt, hogy most jött ki rajtam migrén formájában. Ha fent vagyok, akkor amúgy egész jó, akkor csak fújom az orrom, meg tüsszögök, de ha lefekszem, akkor nagyon rossz, mert akkor dugulok össze-vissza. Ez van.

Na de mindegy, remélem most már csak jobb dolgok jönnek, a húsleves mindjárt kész, az legalább jó hírKép Lassan én is megpróbálok lefeküdni és aludni, de az orrdugulásom miatt ahhoz már be kell ájulnom az ágyba, hogy el is tudjak aludni. Akkor már nem érdekel hogy dugul az orrom vagy semKép

Mindenkinek további szép napot, szerintem én már csak holnap jövökKép

Ja, Angelani örülök, hogy nem bántottalak meg, csak ideges lettem rád tegnap. Én tök megértem, ha valaki nem hagyja el magát és csinálja a dolgát, főleg amit úgy érez, hogy még belefér (ez Meának is szólKép) csak Angelani esetében én már a múltkor a többiekkel együt izgultam egy sort, hogy nehogy valami baj legyen és akkor viszont már kicsit alább kell adni. Én is csinálom amit bírok, meg egy kicsit többet is néha, de ha jön egy jel, hogy ez már sok, akkor ha törik ha szakad abba fogom hagyni. A koszt illetően el tudom képzelni mi van egy lakásban, ha nem takarítanak, főleg hogy nálunk a 3 cica mellett meg a por mellett ami az udvarról jön be, estére néha úgy néz ki a nappali mintha nem takarítana itt senki, de most pl, hogy a párom ilyen rosszul van és itt alszik, leszarom a porcicákat, meg a cicaszőrt, meg mindent, nem akarom őt zavarni a porszívózással, majd megcsinálom ha már jobban lesz. Itt se csinálja meg más helyettem, de a fontossági sorrendet betartom. Meg nem is azt mondom, hogy ne csináljatok semmit, csak módjával.
Na tényleg befejezem, lefekszem egy kicsit.

Hari 24!

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Hari!
Elolvastam az üzidetKép
Ma is módjával dolgozgattamKép
Sajnálom a párodatKép
Ha végképp nem javul, vidd vissza a dokihoz.
Nem ártana megnézetni.

Viszont én készültem egy pár képpel a kiságyrólKép
Össze lett rakva. Még csak rádobtam a dolgokat, mert az ágyneműt is még kifertőtlenítem.
Ilyen ágyat lehet kapni majdnem minden boltban, DE én 7000Ft-ért vettem használtan!
Nincs semmi baja!
Én úgy örülökKép
Gyorsan felteszek néhány képet.
Remélem nem haragszotok meg, hogy elfoglalom a helyet, de látom, hogy kihalt minden. A másik, hogy mindjárt itt van a szekrényünkKép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
27+5
Ja! Nem írom minden kép alá a nevemKép

Kép
angelani

Kép

Kép

Kép

Kép
angelani

Kép Kép

Kép Kép

Kép
angelani

Amint látjátok, közvetlen mellette van az ágyunk és pont én fekszem ezen az oldalonKép
Lesz függöny csinálva, hogy éjszaka ne zavarjuk a papát a fénnyelKép

Na lépek, mert megérkeztek a szállítókKép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
27+5

Kép
angelani

GyorsjelentésKépKépKép

Csömöri Auchan!
Babaruhaakció!
Rövidújjú kombidressz(vékony csíkos) 250.-
Hosszú újjú kombidressz 2 db-os 599.- 800.-

Akit érdekel nagyon ajánlom tiszta pamut és nagyon cukik!

Megann 27+6

Kép

Kép
megann

Cukisoknak egy dolog gyorsan: vannak e-mailben ch-tábláim és az alapszabályok leírva, egy cukros kismamitól kaptam (szüks. esetére gyűjtöttem beKép) ha kell valakinek szívesen átlövöm.
Most pedig visszaolvasokKép
üdv
p 25+4
penna

Angelani
szupi a cuccKép Irigy vagyok, én lusta azstalos-vállalkozó férjem még nem csinált semmit ketteskénekKép
Igaz, most kitaláltam, hogy vegyünk fel hitelt, és költözzünk kertesbe, úgyhogy lehet, hogy elég egy kiságy is ide, mert a pici csak pár hónapot fog itt lakni.Kép

Viszont ez a kis szelesebb-hűvösebb idő áldás, én minden kis lehűlésnek úúúgy örülök, ilyenkor reggel szinte dől belőlem a víz, szinte érzem, ahogy kimegy belőlem. Pedig még nem is dagadok nagyon.

Na, megyek is házakat böngészniKép
üdv
p 25+4
penna

Sziasztok!

Angelani! Klassz a kiságy és nagyon jó áron vetted Kép

Penna! Te mint gyakorló anyuka biztos meg tudod nekem mondani, hogy az új textil pelenkákat, és a kifogó fürdőlepedőket hányszor kell kifőzni? Valahol azt olvastam, hogy legalább kétszer. Illetve az elegendő-e kifőzés gyanánt, ha az automata 90 fokos főző-fehérítő programjával mosom ki?

Ildi 30+1

Kép
vrucsincá

Angelani, szupi az ágy! Kép

Davallia, ne idegenkedj tőle! Kép Biovital Központ (Mammut II.)! Nagyon aranyos a nőci aki csinálta, és jó 20 percet vett fel videóra és kb 6 képet kaptunk! (10.000-ért)Semmi baja nem lesz a babának, és nem is olyan buták! Az én drágám miután mindent megmutatott magábal, fogta magát és pofijával befordult a medencém felé, onnantól kezdvecsak a többi részeit mutatta, forogtam jobb, és bal oldalra is, de már csak a füleit mutatta, meg az édes kis ráncos tarkóját!
De időponttól is függ, mivel mi reggel voltunk, és még én is alig éledtem fel, így nem csoda hogy a picur is aludni akart! Így utólag inkább kora délután mentem volna, 2 körül, akkor mocorog a legjobban!

Pr.28+1

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!
Nem tűntem ám el,csak kicsit besűrűsödtek a dolgok körülöttem!Kép

AngelaniKép
nagyon szép a kiságy!de jó neked,hogy már itt tartasz,most picit irigykedemKép

VrucsincáKép
Mi az a "kifogó fürdőlepedő"????????????????????

annamami a tudatlan és kíváncsiKép
annamami

Kép
annamami

Íme a "bizonyíték",hogy Marci lakik a hasambanKépKépKép
A kép alulnézetből készült a popsijáról és a lábacskák között,hááááát......az bizony fütyiKépKépKép
annamami

Ildi
a 90 fokos mosás+vasalás bőven elég. A pelenka anyagú cuccokat mondjuk ajánlatos végig vasalni, mert amúgy merevek, "kemények".
üdv
p
penna

Sziasztok!Kép

Kb. 1 órája ment el utolsó vendég és még el kellett pakolnom.Kép
Hát elszóltam magam a teherbírást illetően.
Úgy be van dagadva a bal lábfejem mint még soha!!!Kép

Tudom tegyem fel a lábamKép és ezen kívűl tudtok valamit ajánlani rá vagy hogy mitől van és mitől múlhat el és hogy mi okozza???

Úgy hogy valóban nem bírom már én sem úgy a régi tempót HariKép

Muszáj lesz időben abbahagynom ezentúl ha érzem hogy kezdek fáradni.

Angelani!Kép

Szupi a kombi kiságyad!!!
Hol szerezted ennyiért???

Lányok!Kép

Senkinek nincs dagadás baja mint nekem????

Na megyek is felrakni a lábamKép

Puszillak Titeket!

Jó pihenést!!!

Mea(27+6)

Mea
mea

Ja és mindenkinek küldök egy nagy adag gulyáslevest!!!Kép

Hmmmmmmmmmmm......de fini voltKép

Mea
mea

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a kisággyal kapcsolatos hozzászólásokatKép

Penna!
Engem érdekelne a CH-s tábliKép
angelani@citromail.hu
Te aztán nem lehetsz irígy a csodaszép lakással, amit a férjed csinált!

Annamami!
Valóban fiúúúúKép
GratulaKép
Bocsi, hogy belekotyogok, de a kifogó fürdőlepedő az, amivel a kádból fürdés után kiveszed a babát. Ez lehet pelenka alapú (egy kicsit azért vastagabb), vagy frottír (nekem az van). Van sima és van kapucnis is, ami jobb, mert a baba fejét abba bújtatod beleKép
Mindjárt mutatok képet.

Még mindig szerelik a szekrényeket, de már kettő készen van+a kiságy.

Lépek, mert fáradt is vagyok!
De a képet még elküldöm.
Sziasztok!
Jó Éjt!
Angelani
27+5

Kép
angelani

Itt van a fürdőlepedőKép

Kép

Kép
angelani

Édes maci mintásKép
A mintája.

Kép

Kép
angelani

AngelaniKép
Köszi az info-t a "kifogóról"!Kép Bár gyanítottam,hogy ez lehet,de olyan hülye neve van nem?nekem a kifogóról egy halászháló jut eszembe,nem egy édi babának való kis kapucnis fürdőlepedő!!!Mert ezek szerint ez az csak nem így hívják!Kép
Na megyek én is aludni,nem okoskodom tovább!KépKépKép Azért köszi mégegyszer!
Mindenkinek jó éjt!

annamami
18+6
annamami

Sziaztok! Jó Reggelt!

Annamami!
Remélem, jól tudtam a kifogó fürdőlepedőtKép
Egyébként tényleg hülye neve van.
Én nem is vettem vékonyat, ami pelenka tipusú.
De szerintem jó lesz ez is. Van belőle 3db.

A férjem az Ex-férjemmel szereli a bútortKép
Jó korán nekikezdtekKép
De így hamar készen lesznek és be is pakolhatokKép

Mindenkinek szép napot!
Sziasztok!
Angelani
27+6

Kép
angelani

Sziasztok!Kép

Hát nekem még mindig nehezek a lábaimKépKépKép
Nem tudtok segíteni mitévő legyek velük???

Pihenek az tuti!!!Kép

AngelaniKép

Tegyél fel majd képeket a gyerekbútorról.Ok?
Kiváncsiak vagyunk ám!!!

Szép vasárnapot Nektek!
Érezzétek nagyon jól magatokat!!!

Pusz

Mea(28)

Mea
mea

Mea!

Sajna csak a pihenés segíthet meg talán még egy praktika!
Hideg-meleg vizes váltózuhany!(De ne csaljál ám, igazán hideg és igazán meleg)
Én ezt kivitelezem minden este deréktól-csípőtől lefelé 3-3 szor 1-1 percig, nagyon durva ám, de aztán hihetetlen jó érzés, úgy bizsereg a vér a lábadba, mintha masszázst kapott volna!Nagyon jó a keringésnek a bőrnek!
Próbád ki hátha használ valamit, egyébként napközben többször beleállhatsz csak lábbal a kádba és hideg zuhannyal megzuhanyoztathatod a lábad, nagyon jó érzés az is!
Remélem valamit javul a helyzetKépKép

Angelani!
Édi a bútorKép

Na most rohanok, megyünk a nyaralóba, lehet hogy még fürdeni is fogok, ha elég meleg a medenceKépKép

Megann 28+0Kép

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Gyorsan a lábdagadáshoz, mert a párom már kitúr a gép elől. Én vettem endovenon krémet, direkt ödéma ellen van, várandósoknak is ajánlott, a 100 ml. 1800 alatt van egy kicsivel (a gyógyszertáros olyat adott, amiben egy kicsi körömlakk is van ajándékba). A váltott zuhany (brrrrrrrrr, szörnyű) után én esténként, illetve most hétvégén reggelenkon is megmasszírozom vele a lábszáramat, bokától felfelé, aztán felpolcolva pihizek. Én most mindent bevetek, mert aszerdán a bokavastagságom a comboméval vetekedett (és ez jelentős méret nálamKép).

Ne hajtsátok túl magatokat, senkit se érdekel, hogy steril-e a lakás. A pasik is tudják kezelni a porszívót, ha le is tagadják! (Már ha betegek, akkor kivétel. Úgy tudnak szenvedni. A NÕI az erősebb nem!!!)

Puszi és jó hétvégét!

Dudukly
dudukly
Isaszeg

Sziasztok!

Annamami és Angelani! A kifogó fürdőlepedő az a pelenka anyagú fürdőlepcsi. Legalábbis a nagykeresek szerint Kép Bár a kelengye listákon is így szerepelt, amiket a neten olvasgattam.

Ildi

Kép
vrucsincá

Köszönöm a tippeketKép

Most knt ülök a napon felrpakolt lábakkal.Kép

Csinált párom fotót rólam sajnos a színekkel gond volt így fekete fehéren tettem fel.

Várom rólatok is az újabb fotókat pocakokról.Kép

Mea
mea

Íme 27 hetesen(betöltött 27Kép )

Kép

Mea
mea

Azt mondják nagy a hasam.Meg állandóan kérdezik mikor születik a baba.
A tiétek is ekkora mert akkor megnyugodok, hogy nem lesz 6 kg-os gyermekem.Kép

Mea
mea

Kép

Mea
mea

Sikerült egy színeset is feltennem, igaz az ég kicsit fura színűKép

Mea
mea

Sziasztok!

Végre teljesen készen vagyunkKép
A lábam úgy be van dagadva. Már megint viszesedekKép
De most nem ijedtem meg annyiraKép

Mea!
Csoda pocid vanKép
Igazán csini vagyKép

Vrucsincá!
Köszi az infótKép
Én is írtam, hogy pelenka alapú, de a frottírt is annak mondják.
Szerinted nagy baj, hogy nekem csak az van?

Megann!
A hideg-meleg víz váltogatása, az tényleg jó.
Úgy tudom, hogy a hideggel kel befejezni.
De vigyázz a deréktáji dolgokkal.
A túl forró víz nem jó a babának. Na a hideg sem tesz jót.
Inkább combtól lefelé csináld.
Nekem nem jön be, mert nem bírom a hidegetKép

Lépek, mert fáradt vagyok.
Lehet, hogy ma még benézek.
Sziasztok!
Angelani
27+6

Kép
angelani

Angelani!Kép

KösziKép ari vagy!Kép

Látom ugyanaz a bajunkKép lábdagadás.
Ma szinte csak pihiztem mégis fáj mostKép
Olyan nehezek, neked is???
Most szerencsére nekem nincs úgy bedagadva mint tegnap.
Tényleg többet kellene pihiznünk.Nem?

Na öszeszerelték a bútort?Kép
Jó lett?Kép

Megyek hamizni valamit.

Sziasztok!

Mea(betöltött 27)

Mea
mea

Sziasztok!

Elég nagy a csönd errefelé,remélem mindenki pihizik és napozik!Kép

AngelaniKép
ha van kedved és jársz ma még erre küldjél képet a többi bútorról is ám!Nagyon jó látni,hogy ti már "itt"tartotok!Kép

Ha sikerül én is teszek fel képeket arról a néhány rugiról,amit Marcinak szereztem,bár akkor még fogalmam sem volt róla,hogy kisfiú lesz,csak álltam a Rákóczi úti turiban a kosár előtt és úgy éreztem ezeket nem szabad otthagynom!!!Kép és be is jött! Ha kislányunk lett volna,akkor meg elajándékoztam volna.....de annyira édesek!
A legjobb az egészben pedig az,hogy szerintem vadi újak,csak megmaradt készlet-darabok lehetnek,mert annyira jó állapotban vannak és az egészért fizettem kemény 6400 Ft-ot!!!Kép
Na megpróbálom felrakni őket,remélem sikerül!
annamami

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?