Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lanyok!

Hol vagytok? Kép
Gyanus nekem ez a hirtelen meleg. Remelem nem a vihar es eso elojele. Kép Jo lenne ha holnap szep ido lenne. De engem az eso se kedvtelenit el. Kép Csak akkor nem tudunk a kertbe menni.
Jelentem keszen vannak a fasirtgolyocskak! Kép Jo sok lett. Kép Meg Lilinek is nagyon izlett. Vegre evett falatkakat amit mar nem kopott ki, vagy nem oklendezett tole, hanem lenyelte. Kép Tokfozelekkel ette a fasirtot es nagyon elvezte. Kép
Meg alszik mar 2 oraja. Kép
Irjatok!

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!
Eszter!
HA mág olvaasol minket a kismamában találtam babapoggyász tippet:
itatópohár,kevés mosogatószer ,szivacs,merülőforraló,ásványvíz,babavíz,pelus,popsitörlő,naptej,sapi,fürdetőkel lékek,
lázmérő,orrszívó,
Rita!
de jó hogy készen vannak a fasírtgolyók Kép Már várom a holnapot Kép A somlói is kész Kép Az smst Robi továbbította nekem Kép
Tökfőzelék Kép Imádom Kép
Mírát max.felkekltem,de nem sűrűn alszik olyan sokáig Kép
Ma még eshet az eső ,de csak este tíz után Kép

Van valami jó spenot és ssóska receptetek amit Mírával is etethetek?

A köszöntéseket köszönöm,pont egy hete Medárdkor volt Kép

A kismama újság darabokban,Míra olvassa Kép,de legalább hagy írni Kép
Olyan szar éjszakánk volt KépBiztos fájt a foga helye mert mikor bekentem neki akkor megnyugodott.Most már igazán kibújhatnának azok a fogacskák.
Pusz vera

KépKép
viranka

Eszter!

Jó utat Nektek és vigyázzatok Magatokra!

Andrea
tandrea

Szia Vera!

Ok. Holnap reggel ott vagyok erted. Kép
Gyerekulest vagy a hordozot keszitsd elo. Kép

Spenot ahogy Lili eszi: olivaolajba hidegen beleteszek fokhagymakat (mennyiseg izles szerint, en Lilinek keveset teszek bele), ahogy melegszik az olaj, bele a spenotokat. Parolom, parolom. Ha megparolodott, beleteszek egy tejbe aztatott zsemlet (Lili mar eszik zsemlet, o nem liszterzekeny) es tejecsket, nem sokat csak annyit, hogy ne legyen nagyon suru a fozelek. A tej a fentiekben tapszer. En meg teszek bele egy kis sot is. Ha keszen van, turmixolom. Lili imadja. Amugy lehet fott krumplival is a zsemle helyett.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Vera!
Köszi!
A hőmérőt mahdnem elfelejtettem, így pluszba még egy homlokra tehetőt is beszereztem! Biztos ami biztos! Csak ne legyen rá szükség!

Andrea!
Köszi!

Hű! Most már mindjárt!
Párom módosított hajnal kettőre! Nem mondom, hogh gondoljatok ránk, de álmodnotok sem kell velünk! Kép

Jó murit neketek holnapra! És sok finom fasírtot!Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Lányok! Kép

Nagyon szomorú vagyok,nem tudunk menni holnap.Nagyon szarul vagyok,ráz a hideg,fáj a bőröm mindenhol,alig tudok felkelni.Holnap fél kilencre kaptam időpontot maszek dokihoz,hogy ne kelljen sorban állni.Az viszont Mátyásföldön van,úgyhogy nem érünk vissza.Meg nem is tudom,mi ez a kórság,nem akarnék megfertőzni senkit.
Pedig már megvettem a sütiket a Horváth cukiban.A gyerekek is úgy készültek.Kép
Nagyon sajnálom,tudom,hogy pont miattam lett ez a dátum és helyszín,ne haragudjatok! Kép

Puszi Mindenkinek és szorítsatok holnap,nagyon fosok.Szombaton indulnánk nyaralni.....

Anikó
vakili

Sziasztok!

Délutánig úgy volt, hogy holnap mi is megyünk a Talira, de sajnos közbe jöttek dolgok. Kép Sajnálom nagyon! Fényképezzetek sokat! Kép

Anikó: jobbulást!!!

Ákos hisztijét biztos rosszul adtam elő...Nehogy egy velejéig hisztis gyereket képzeljetek ám el! Kép Nagyon jó gyerek, vidám, állandóan mosolyog és mindenkire nevet. Szépen eljátszik egyedül (pl. amikor dolgozok), de ha az ajtóhoz közelítek... Na akkor van sírás .

Rita: sajnos anyagiak miatt kell vissza mennem dolgozni. Kép Rendes munkaidőben. Csaba viszont itthon marad, ő megy GYED-re, és akkor nem dolgozik. Állandóan rossz érzésem emiatt, meghasad a szívem, hogy itt hagyom Ákost, de muszáj. Azt semmiképpen nem akartuk, hogy bölcsödébe menjen, úgy gondoltuk, hogy szülővel még maradjon itthon.

Holnapra kellemes talizást nektek! És jó időt!

Kisdió

Kép
kisdió

SziasztokKép

Jelentem, az én meggyes sütikéim is kész vannak, 2 tepsivel csináltam, de csak másfelet tudtam bepakolni.

Lányok
Üdítőt hoz mindenki? Vagy azt majd más visz? Vigyek???

Rita
Fasírtgolyók: nyammm!!!Kép Jól be fogunk kajálni holnap! Azt hiszem nem is reggelizek.Kép

Ja! Nem tudom hogy terveztétek, hogy meddig tart ez a tali, de nekünk legkésőbb délben el kell jönnünk, mert Karcsinak kell a kocsi. De gondolom azért annál sokkal tovább nem tart majd.

Anikó
Annyira sajnálom!!!KépKépKép De gyógyulj meg, az a fontos most! Remélem elmúlik, mire utaztok!

Eszter
Jó utat és vigyázzatok magatokra!

Kisdió
Sajnálom, hogy nem jöttök!
És a visszameneteledért is sajnállak, de megértem.

Lányok
Szerintetek lehet a babónak mirelit spenótot is adni? Mert én csak abból tudok főzeléket, rendes levélből még soha nem csináltam. Van még anyatejem lefagyasztva és gondoltam azzal meg lehetne csinálni.
Gergő ma már evett rendesebben, de csak azt hajlandó megeni, ami tök pépes. Rájöttem, hogy 2 napig azért nem evett, mert villával törtem össze a krumplit, meg a répát. Ma turmixoltam és megette! De a banánt pl. szuperül harapdálja! Na majd holnap kikérem a véleményeteket!Kép

Puszi mindenkinek, holnap találkozunk!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Kisdio: sajnalom, hogy nem jossz. Nem lesz konnyu szeptemberben visszamenned, ugy, hogy nem te lehetsz Akos-sal. De megertelek, neha maskepp alakulnak a dolgok. Jol teszitek, hogy legalabb Apa Akossal marad. O mit szolt?

Aniko: Nagyon sajnalom. Kép De azt hiszem helyesen cselekedsz es mindenkeppen gyogyulj meg. Kép Majd irjal mi volt a dokinal! Kép

Orsi: ugy beszeltuk meg, hogy mindenki hoz valami uditot. En is viszek egy narancslevet es szensavmentes asvanyvizet. Nyugodtan adjal mirelit spenotot Gergonek. Ugyanolyan jo. De nem ertem mi a gond a frissel? Csak a level szarat kell letorni es ugy kell megparolni. Gyorsan megvan es sokkal finomabb. Lili is pont ugy volt mint Gergo. Semmit nem volt hajlando megenni ami egy picit is darabos. De ma kivetelt tett. Kép Ugy tunik fejlodunk. Kép Vagy talan az uj fog. Kép

Nanda most irt sms-t, hogy sanos nem tudnak jonni. Kép Hat, nagyon sajnalom. Kép

Mikor bekapcsoltam most a bebicsosz kamerat, hogy rapillantsak Lilire, megint nem volt a kepernyon. Kép Megint az agy egyik sarkaba vackolta be magat. Kép Raadasul fejjel lefele. Kép Nem birtam ki, keszitettem kepet rola. Kép persze, hogy nem ebredt fel. Ugy tud aludni mint a bunda.

Puszi mindenkinek Rita
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Anikó!
Sajnálom hogy nem tudtok jönni de az egészséged fontosabb,mint a tali most KépMajd legközelebbKép
Írd meg hogy mi van!

Csokis sütit nem tudok csinálni,mert nincs itthn tej,de a somlóit viszem Kép
Eszter!
Jó utatKép
Jócccakát !

KépKép
viranka

Sziasztok!

Nandától én is kaptam sms-t, remélem nincs semmi baj náluk. Háát, még nem tudom, hoyg jutunk ki holnap, de pillanatnyilg azt beszéltem meg, hogy a férjem ha hazaér időben, elvisz minket. Ez ha minden jól megy azt jelenti, hogy 11 körül tudnánk ott lenni. Azért reggel optimista leszek, és megcsinálom a póréhagymás sajttortát. A héten már kétszer sütöttem muffint, így már nincs kedvem még egyszer azt sütni.

J.
jerry

Sziasztok!

Sajna mostanában csak olvasni van időm, mert kicsit hisztis a kisasszony. VAgyis talán nem is hisztis, csak foglalkozásigényes.Kép
Képzeljétek! Már négy-öt lépést megy egyedül Lilla. És úgy, hogy csak az egyik kezét fogom, úgy kilómétereket képes gyalogolni.

Megyek, mert lasan ébred a csajszi, és addig még csinálnom kellene ezt-azt!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Megjottunk. Hulla faradtan a talalkozorol, de nagyon de nagyon jo volt! Kép Sajnalhatjatok, akik nem voltak, mit hagytatok ki. Kép Zita! nagyon orultem, hogy jottel! Kép
Lili nagyon faradt volt mar, elaludt a kocsiban, de ahogy a Veraekhoz ertunk, felkelt. Nem is aludt vissza hazafele. Megetettem ebeddel, es utana se tudott olyan egyszeruen elaludni, mert nagyon faradt volt. Kép De aztan sikerult neki es most nagyon melyen alszik. Kép

Vera: Somloi isteni volt! Kép Ferjem odalessz erte ha hazajon. Kép Kukacvirag elultetve. Kép Van koztuk illatos petrezselyem is. Kép

Andrea: Koszonjuk a vendeglatast! Gyonyoru hazatok es kertetek is van es a gyerekekrol nem is beszelve. Nagyon figyelmesek es baratsagosak voltak Lilivel. Vele is nagyon sokat foglalkoztak. Kép

Orsi: meggyes suti, itt van. Kép Azt eszem most a kavehoz. Kép Nagyon fincsi! Kép

Mese: Levented tunderi kissrac. Kar, hogy olyan keson jottel, de meg az is nagyon jo volt, hogy eljottel. Kép

Timi: Gratulalok az onallo lepesekhez. Kép nemsokara szaladni fog a kiscsaj. Kép

Kepek nagyon jok lettek. Csinalok egy albumot es felrakom oda oket.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

na Rita, megelőztél :-)

tali jó volt, jobb későn, mint soha, nem igaz?! Vicces volt a kis ovoda, nagyon kiváncsi vagyok a képekre. Meg nagyon dühös is magamra, hogy otthon hagytam a fényképezőgépet.. pedig úgy terveztem már, de a sok cucc bezavart.. De legközelebb nem menekültök, millió képet csinálok!
Andrea, köszönjük a lehetőséget, tényleg szép a házatok, de a kert nagyon tetszett, igazi gyermekparadicsom, vágyom már egy ilyenre. Megkérdezhetem hány négyszögöles? (tudod mi most vagyunk a vásárlás szakaszban)

Levi is elaludt már pár perc alatt a kocsiban, és aludt is másfél órát, itt a nagyiéknál.

Vera, somlói nyam- nyamm volt, receptet kérhetek?
Ja, és a fasirtgolyókról is? jó, tudom, kéne tudnom, de.. gyakorló háziasszony, aki csak gyakorolgat..gat.. fasirtot még sose csináltam :-)

kikopizom a spenót receptet is, nagyon jónak tűnik, a férjemnek is párolok berlőle, úgy ő is szereti, de szinte csak külföldön szokták igy csinálni..

na majd folyt, most megyek, mert a teraszon kismedencés pancsi van, fotózással egybekötve. Látnom kell :-)

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Kesz az album!
Az alabbi linken:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5983

Vagy az albumoknal a 0-9-es kategoríában a "2005.06.16 Találkozó: 2004 nyári babák találkozója 2005 június 16-án." nevű album.

Meg 16 kep felteheto ra. Ha Vera vagy Orsi szeretnetek, irjatok meg es elkuldom a belepesi nevet es jelszavat.

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Megesz az irigység.Kép Néztem a képeket,és még jobban sajnálom,hogy nem tudtunk menni.

Sajnos sikerült összeszednem egy tüdőgyulladást,most már nagyon szarul vagyok,be is lázasodtam.Szombaton meg utazunk....Feküdhetek egész nap a szobában.Szép kilátások.Kép

Most megyek lefeküdni,puszi:Anikó
vakili

Szia Aniko!

Te jo eg! Nagyon sajnallak. Kép Jo, hogy elmentel dokihoz. Remelem Szombatig meggyogyultok, addig is vigyazz magadra. Majd legkozelebb jottok ti is. Kép

Andrea. nalatok hagytam a radiatoron Lili elokejet. Kép Ne lepodj meg, ha megtalalod. Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Nagyon jól éreztük ma magunkat, szuper volt ez a tali! És szerintem sokkal jobb így valakinél megcsinálni.
Mégegyszer köszönjük Andrea!!! Nagyon aranyos vagy, hogy vállaltad a házigazda szerepét!
Nagyon édes 3 kispasid van! Gratulálok hozzájuk!Kép És tök jó a házatok, a kertről már ne is beszéljünk, arra nagyon irígykedem!Kép

Rita
Olyan jó volt újra találkozni! Mi még 2 hétig vagyunk itthon, addig még mindenképpen elmegyünk hozzátok látogatóba! De Ti is jöhettek, úgyis van még egy elmaradt talink itt nálunk!Kép
Örülök, hogy ízlett a sütim!Kép A fasírtgolyók is nagyon finomak voltak és a koviubi is!Kép
Vera somlóijáról már ne is beszéljünk, mert összefut a számban a nyál és most este ilyeneket már nem ehetek. Majd reggelire.Kép
A fényképek nagyon jók lettek!!!Kép
Nagyon zaza vagyok, de nem értem, hogy milyen belépési nevet küldessz el? Én meg tudtam nézni a képeket. Vagy arra gondoltál, hogy felraknék képet? Én nem fotóztam, csak Vera.

Anikó Drága!
Próbáltalak ma hívni az sms-ed után. Az enyémet megkaptad? Nagyon aggódok érted! A tüdőgyuszi komoly dolog, azt rendesen ki kell feküdni! Már kifizettétek a nyarat? Nem tudjátok elhalasztani? Úgy sajnállak!Kép Nekem egyszer volt, hogy egy utazás előtti éjszakán betegedtem le és akkor repülővel mentünk, tehát már nem lehetett lemondani. Portugáliába mentünk át Madeiráról és autóval csináltunk egy körutat. Hát elég sz... volt betegen.Kép
Azért nagyon vigyázz magadra légyszíves!!! Milyen gyógyszert szedsz? És tudsz így szoptatni? Mi van az éjszakákkal?

Lányok
Olyan jó volt találkozni mindenkivel!!Kép

Vera, Mese, Andrea
Nagyon örülök, hogy megismertelek benneteket és az édes gyerkőceiteket!Kép

Zita
Neked különösen örültem, végre tudtunk beszélgetni, mert a régebbi talikon annyian voltunk, hogy nem nagyon került rá sor. Remélem legközelebb is eljöttök!!Kép A Te gyerkőceid is tündériek, most jobban meg tudtam magamnak nézni Õket.Kép

Most megyek tornázni, hogy a mai vétkeimet megptóbáljam eltűntetni.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Én is nagyon örültem hogy megismertelek Benneteket! Miután elmentetek, Dávid teljesen kidőlt, aludt vagy 2,5 órát. A két nagy meg a nagyapjukat várta mert meg lett ígérve hogy a jó bizonyítvány miatt Marci kap ajándékot, és ugye Balu sem maradhat ajándék nélkül! Így ismét gyarapodtunk pár játékkal. Persze mi is megígértük a játékot a jó bizonyítvány fejében, és azt már el sem merem mondani hogy Marci mit választott és az a jó apja meg is vette neki.

Rita, nem csak az előkét hagytad itt, hanem pár más dolgot isKép

Zita, hallgattam Rád és elvittem Dávidot az orvoshoz a szája miatt. Ugyanazt mondta mint Te: sokáig tart míg meggyógyul, legfeljebb Dentinoxal kenhetem. A rekedtség miatt a torkát is megnézte, de nincs semmi bajaKép

Anikó, Te szegény! Gyógyulj meg minél előbb! Mi lesz a nyaralással? El tudjátok halasztani?

Mese, négyszögileg sajnos nem tudom, de a telek 649 m2 és a ház 120 m2 alapterületű.

Muszáj mennem, Dávid nagyon nyűgös...

Jó éjszakát mindenkinek!

Sziasztok
Andrea
tandrea

Sziasztok!

Andrea: Jaj, ne idegesits mar. Kép Mit hagytam meg ott? Kép Nem vettem eszre semmi mast ami hianyozna. Kép

Orsi: Jovo heten is tudnek menni hozzatok, ha jo neked. Csak ird meg melyik nap. Kép
A belepesi nev es jelszo, igen a feltoltesre vonatkozott. El is felejtettem, hogy te nem fenykepeztel. Kép

Jo ejt mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Jó reggelt!

Köszönöm az aggódást mindenkinek.
A nyaralás már le van kötve,és jön az egész nagy család:szüleim,tesómék a gyerekekkel,úgyhogy nagyon el kéne menni.Ráadásul a párom sem tud akármikor itthonmaradni,nehéz volt ezt a hetet is kitotózni.Mondjuk feküdni ott is tudok,és többen lesznek,hogy segítsenek Bence körül.Kicsit attól félek inkább,hogy tegnap Bencusnak is volt egy kis hője.Kép Ma meg Geri kelt köhögve,úgyhogy jön a gyerekorvos.
Átjön anyósom is,meg egy lány,aki segít vasalni,takarítani,mert még sehogy sem állok a pakolással.
Tegnap már 39.5 volt a lázam,remélem ennél feljebb nem megy,még soha nem volt ilyen magas.Kép Azt mondta a doki,hogy ha szombat délután még mindig magas lázam van,akkor menjek el ott orvoshoz,és kérjek másik antibiotikumot.
A gyógyszer mellett szoptathatok,csak nagyon úgy érzem,hogy megcsappant a tejcsi.Kép Azt hiszem a biztonság kedvéért íratok fel valamit Bencének.

A talit nagyon sajnálom,biztos voltam benne,hogy szuper lesz.A képek nagyon édesek,csak hiányolom róluk az anyucikat.KépAndreát és Mesét még nem is láttam,pedig nagyon kíváncsi lennék Rájuk.Kép

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Szep jo reggelt! Tegnap en voltam az utolso, ma en vagyok az elso???

Lili ebredese mar reggel, udvozol benneteket:
Kép
Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Aniko!

De jo, megeloztel! Kép
Hat nem tul jok, amiket irtal. Kép Remelem gyerkocok nem kaptak el. Kép Gyogyuljatok meg!
Meserol es Andrearol azt hiszem Vera csinalt kepet. Mese sajnos keson jott, es Andrea szegeny meg annyit mozgott, hogy hat nem is tudtam lefenykepezni. Kép Amikor en ultem, akkor o mozgott, amikor o ult, akkor meg en mozogtam. Kép
Eppen ezert nem is volt modom beszelgetni vele.
De majd legkozelebb. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Lanyok!

Mi tortent? Hol vagytok?

Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Nagyon örülök hogy sok mindenkivel találkoztunk KépTök jó Kép Kép Kép
Andrea nagyon jól éreztük magunkatKépKöszi Kép
Míra még háromig aludt miután hazaértünk,persze mire a géphez jutottam felébredt Kép
Robi el is nevezte Mírát bulicicának Kép
Sajnos én sem fényképeztem túl sokat mert a mi gépünk kölcsön van még mindig adva,ezt meg nem ismerem,de nem is vagyok megelégedve a képekkel KépLegközelebb nem hagyom magam,rádumálni a cserére Kép
Rita!
Átküldtem a képeket,nem tudom milyen felbontásban vannak mert Robi kicsinyítette őket és adta a kezembe a pendrive-ot.
A kukacvirágokat a muskátli mellől szedtem ki Kép
Anikó!
Próbálj minnél többet pihizni,jobbulást neked!De tényleg pihenj és feküdj !!!!

Mese!
A somlói receptjét majd bemásolom,de Orsi aszem lementette KépHA nem megkeresem a gépen Kép
Orsi!
A meggyes sütit Robi pillanatok alatt befalta Kép

Ma MÍrónak levágtam a haját KépElég vicces lett én röhögtem rajta,szegény nem értette mi a bajom Kép MAjd rakok fel róla képeket.
Na megyek megnézni a többieket,mi finomat sütnek Kép
Jóccakát Pusz vera

KépKép
viranka

SZiasztok!

Anikó: sajnálom,hogy ilyen beteg vagy Kép Nagyon gyors javulást, és a lehetőségekhez képest jó nyaralást nektek!!!

Örülök, hogy jól sikerült a tali, képek nagyon jók Kép

Rita: nagyon jó Lili új haja! Kép Táskám: a Camponában kajáltunk, amikor ellopták Kép mindenem benne volt, iratok, forgalmi, jogsi, személyi, lakcímkártya, adókártya,taj kártya (lányoké is), kulcsok, pénz, bankkártyák, telefon, fényképező Kép A kocsikulcs szerencsére nem. Most intézem mindennek a pótlását. Nem kevés idő és pénz Kép

Kisdió: nagyon szép Ákos Kép videó Kép

Vera: a bárányhimlőt mind a három elkapta, Kata is, egy-egy nap eltéréssel jött ki rajtuk (jellemző, hogy pont akkor amikor elutaztunk...). Kata viselte a legjobban, rajta múltak el leghamarabb a pöttyök, és egynek se maradt meg a helye. A két nagyobon egy-egy pötty helye látszik meg. Boldog szülinapot utólag is!

Orsi: én simán adtam Katának mirelit spenótot, de csak a krémes-fokhagymásat szereti Kép Fürdőruhavásárlás Kép

Timi: grat Lillának az önálló lépésekhez!!!

Zita: mivel mindjárt holnap van Kép, így itt is nagyon sok boldog szülinapot Rékának!!!!!!!

Szilvi
lino

Én itt vagyok :-)

és kérem a recepteket :-)

Anikó,jobbulást! nem lehet könnyű igy indulni..
jóéjt mindenkinek, és jó hétvégét!

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Zita: boldog szülinapot Rékának!

Eszter Olivérjének is ma van a szülinapja, boldog szülinapot Olivér a messzi Franciaországban! Remélem jól bírja a kismanó az utat.

Rita: itt maradt még egy papucs, egy póló és egy konyharuha. Nem a Tiéd véletlenül?
Lili nagyon ügyes volt a játékokkal, büszke lehetsz rá, ilyen korban nem szokták még ezt tudni. Dávidod nem is érdeklik az efféle játékok, ő csak járkál egész nap.

Lino: táskalopásKépAz én pénztárcámat tavaly a MÁV kórházban lopták el a hátizsákomból mikor Dávidot vittel felülvizsgálatraKépTényleg sok utánajárás és főleg pénz!Hogy tudod megoldani a 3 gyerekkel? Nekem apukám állt sorba az okmányiroda előtt nyitás előtt 1 órával, így én voltam az első (szopi miatt muszáj volt).

Anikó: nem tudom olvasod-e még, de próbálj meg vigyázni magadra és gyógyulj meg minél előbb! Kellemes nyaralást? Gyerekek nem lettek betegek?

Vera, képet kérünk Miráról!

Orsi, merre vagy? A meggyes pitéden felbuzdulva a férjemnek tegnap cseresznyés piskótát kellett sütnöm (én csak azt tudok).

Mese, medencés buli hogy sikerült? Képek esetleg?

Tegnap mind a 3 fiam 6-kor kelt reggel, negyed 9-kor már a kertben voltunk. Gyakorlatilag egész nap lenn voltunk, 2x játszótéren, este a két nagyot mégis alig lehetett lenyomni.
Szerencsére Dávid szája és rekedtsége is szépen gyógyul, úgyhogy sikerült megint hülyét csinálnom magamból a gyerekdokinál. Ismét feleslegesen mentem.

Timi: gratulálok az első lépésekhez!

Kisdió, Jerry, Macs, Lino, Panó nagyon sajnálom hogy nem tudtatok jönni a talira.

Mindenkinek szép hétvégét!

Sziasztok
Andrea
tandrea

SziasztokKép

Ma már jártam itt egyszer, meg is írtam a hsz-om majdnem végig, de valamiért ki kellett szaladnom és a sógorom eltűntette az egészet.Kép Szegény azt hitte már befejeztem amit akartam.Kép
így most megpróbálom újraírni.Kép

Zita
Nagyon boldog szülinapot kívánunk Rékának!Kép

Rita
Szuper jók a fotók Liliről!Kép
Jövő heti minitali: kitalálom melyik nap jó és majd írok.Kép

Vera
Míra hajáról kérünk fotót!Kép
Sütim: jaj, nagyon örülök!!! Nem vagyok egy nagy sütivarázsló.Kép A Te somlóidnak is nagy sikere volt itthon, szerintem jövő héten megcsinálom! Lehet, hogy mikor Ritáék jönnek.Kép
Receptet mindjárt felteszem és még pár másik finomat is.Kép

Linó
Nem is írtam, mennyire sajnálom, hogy ez történt! Tudom milyen utánajárás, mert a Hugomnak is 1 hónapja lopták el a táskáját egy koncert alatt.Kép
Spenót: én is azt a krémeset szeretem, azért is gondoltam, hogy mikor magamnak csinálom, akkor kiveszek egy kicsit Gegőnek és megcsinálom Neki anyatejjel. A védőnéni szerint már tehetek bele egy kis lisztet sűrítésnek.

Andi
Örülök, hogy jobban van Dávid szája! A kertetekre piszok irígy vagyok! Azok a fák!!!
Cseresznyés piskóta.Kép NyammmmKép
Aranyos voltál, hogy kerestél!Kép Nem vesztem el, csak tegnap is és ma is ezer felé mentünk.

Képzeljétek, tegnap érdekes élményem volt itt a kistarcsai kórházban. Be kellett mennem a dokimhoz gyógyszerért és Gergőt is vittem, mert Karcsi próbált. A dokival telefonon beszéltem és megbeszéltük, hogy majd szólok a nővérnek, hogy csak recept és nem kell várnom. Erre a csajszi elkezdte, hogy igen, de van itt olyan, aki 8 óra óta vár. Kérdeztem, hogy az is receptre? Nem volt a válasz, de akkor is én is várjak 3 órát kisgyerekkel egy receptre, amit kb.2 perc megírni. Az a szerencse, hogy az asszisztens csaj kijött és szóltam neki, erre rögtön behívott és 2 perc alatt megvolt a recept. Így is vártunk vagy 15 percet a 30 fokban, de nem baj, szerencsére Gergő tök jól elvolt és mindenkit levett a lábáról. Mondanom se kell, hogy csak a bunkóci nővért nem.Kép
A nőgyógyászat után mentünk a szemészetre, mert Mókuska hajnalban csalapált álmában és beletalált a szemembe, ami elég ramatyul volt. A szemészeten meg annyira rendesek voltak az emberek is, mindenki mondta, hogy nyugodtan menjünk be és a nővér is mikor látta, hogy babával vagyok behívott. Sajna a szememen van egy seb, így most csepegtetnem kell, de mára már sokkal jobb lett.
Ma meg babaúszáson voltunk, persze Karcsi nélkül, mert ezerrel próbál a zenekar a holnapi koncertre, így Anyukám jött el velünk. Annyira szuper volt!!! Én nem is gondoltam, hogy ennyire fogom én is élvezni! És szerencsére most Gergőnek is nagyon tetszett, annyira élvezte! Kiabált, pancsizott, szóval szuper jól éreztük magunkat! Felavattam a fürdőrucimat is.Kép

Remélem nem voltam nagyon sok!Kép

Gyorsan elküldöm, amíg megvan!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

Ja, és a receptek!

SOMLÓI:
TÉSZTA
8 tojás,20dkg kristálycukor,20dkg finomliszt,4 dkg darált dió,2dkg kakaópor.
SZIRUP
3dl víz,5 dkg cukor,10dkg mazsola,1 citrom reszelt héja,0,5 dl rum.
A sziruphoz a vizet a cukorral fölforraljuk,mazsolát beleszórjuk.Tűzről levéve citromhéjjal ízesitjük.
KRÉM
4 tojás,10dkg kristálycukor,1csomag vaniliás cuki,10dkg vaniliás pudingpor.
SZÓRÁSHOZ:
6-6dkg darált dió
ÖNTET
10dkg porcukor,2 tojássárgája,1 csapot kiskanál liszt,1 dl tejszín,3 dl tej,15 dkg étcsoki,0,3dl rum

A tésztához a tojások sárgáját a cukor 1/3-ával fehéredésig keverjük.tojásfehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük.A két habot ezután lazán egymásba forgatjuk,miközben a lisztet is hozzáadjuk.A masszát 3 részre osztjuk,az egyikbe diót,a másikba kakaót a harmadikat fehéren hagyjuk.A 3féle tésztát külön-külön sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk és előmelegített sütőben ,közepes lánggal 15-18 percig sütjük(180C légkeveréses sütőben 165 C)
A tojássárgáját cukorral,vaniliás cukorral vaniliás pudingporral,1 deci hideg tejjel elkeverjük.A többi tejet felforraljuk,keveset a az előzőekhez merünk,tejbe öntjük és habverővel kevergetve 1-2 percig főzzük,így sűrű krém lesz.Tűzről levéve a kemény habbá vert tojásfehérjét is beleforgatjuk.
A diós piskotalapot egy mélyebb tepsibe tesszük,meleg mazsolás sziruppal ,rummal meglocsoljuk.A kakaós tésztalapot rárakjuk,és szintén sziruppal,rummal meglocsoljuk,krém 1/3-át rákenjük,dióval megszórjuk.A világos piskótalapot tesszük felülre.A maradék szirupot,rumot ráöntjük,krémet rákenjük,kakaóport szitálunk a tetejére.
Egy napot mi állni hagyjuk,hogy összeérjen,puhuljon.
Az öntethez a cukrot a tojássárgájával,liszttel,tejszínnel összekeverjük.Tejet felforraljuk,csokit felolvasztjuk benne.A lisztes keverékkel 2-3 percig forraljuk,rummal ízesítjük,kihűtjük.
Tálaláskor evőkanállal tányérra szaggatjuk(ha nem puhult volna meg elégé,akkor kis sziruppal még meglocsoljuk)tejszínhabbal,öntettel díszítjük.
Elméletileg ez az adag 10-14 emberre elég,de nálunk 8 pillanatokon belül eltűnikKép

KAKAÓSCSIGA RECEPT

3 dkg elesztot felfuttatunk langyos-cukros tejben, osszedolgozzuk 60 dkg liszttel, 2 tojassargajaval, soval, szukseg szerint tejjel. Ha mar egyenletes a teszta, akkor beledolgozunk 2 evokanal olajat. Kilesztezett edenyben, tetejet liszttel megszorvalangyos helyen ketszeresere kelesztjuk.
A megkelt tesztat lisztes deszkan ujjnyi vastagra nyujtjuk. megontozzuk 5dkg olvasztott vaj és 5 dkg olvasztott margarin keverekenek felevel. Megszorjuk alaposan kakaoval, majd porcukorral(tenyleg nagtyon alaposan, vastagon), majd feltekerjuk, mint a bejglit. Eles kessel jo ujjnyi vastagsagu szeleteket vagunk belole, a tepsiben szorosan egymas melle tesszuk oket. (magas falu tepsiben jo csinalni), megontozzuk a vaj-margarin keverek megmaradt felevel, és megsutjuk. amikor mar majdnem kesz, akkor kivesszuk a sutobol és vanilias cukorral izesitett forro tejjel meontozzuk. Visszateve a sutobe keszre sutjuk.

ALMATORTA

15 dkg margarin
18 dkg cukor
16 dkg liszt
3 tojás
2 mk sütőpor
1 dl tej
2 nagy alma
3-6 dkg kókuszreszelék
2 ek zsemlemorzsa
maréknyi mandula-lapocska + 1 ek kristálycukor a tetejére

A puha vajat habosra keverem a cukorral, beleteszem a tojásokat, a lisztet, sütőport, tejet, kókuszt (elhagyható), a felkockázott almákat. A kerek sütőformát ( én üvegtálat)kivajazom, beleszórom a zsemlemorzsát, amit nem vesz fel a vaj, azt kiöntöm belőle. Belesimítom a tésztát, rászórom a mandulát, és a cukrot.
Előmelegített sütőben sütöm, tűpróbáig.
Hagyományos: 190 fok.
Légkeveréses: 175 fok

Na, most jól megkívántam mindet és fogyizok.Kép Ezt hívják szívásnak!Kép

PusssszKép

Orsi

avocado

Mese, Leventének boldog névnapot!

Orsi, receptek nagyon jól hangzanak, szerintem ki is próbálom őket. Hú, de éhes lettem!Kép Igaz hogy nekem nem lehet ilyet enni de hátha a családnak ízleni fog.
Én sem értem az ilyen bunkó embereket, és nem tudom hogy észrevetted-e de inkább nők azok aki ilyenek a gyerekes anyukákkal. Talán nincs gyereke, vagy már elfelejtette hogy milyen egy kisgyerekkel várakozni?
SzemedKép
Te is mész holnap a koncertre?

Andrea
tandrea

Andi
Igen, most hogy mondod tényleg a nők a bunkóbbak.Kép Kár!Kép
Szemem: már tényleg sokkal jobb, olyannyira, hogy el is felejtettem ma annyiszor cseppenteni, ahányszor kellett volna.
Koncert: az egész család megy, így én Gergőzök itthon.Kép Apukám felajánlotta, hogy ittmarad Vele, de a múltkoriból kiindulva most nem kockáztatom meg. Akkor Anyukámmal volt, akit imád és tényleg minden nap lát, de így is este mi kellettünk volna és mivel nem voltunk, egy órán keresztül sírt és keresett minket. Ráadásul most jön a foga (ma egész nap rágott, mint a kisegér és folyt a nyála ezerrel), szóval így nem lenne jó ötlet itthagyni. De én már párszor énekeltem a Carmina Burana-t, így kibírom, hogy most nem hallom. Játszani szerettem volna benne egyszer, de talán még nem vagyok olyan vén, hogy ne lenne rá esélyem.Kép
Sütik: én is nagyon megkívántam őket, de most én is visszafogom magam. Nem is csinálom meg, mert ha itt van, akkor nem bírom megállni.Kép

Mese
Leventének boldog névnapot!
Remélem tetszenek a receptek!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Nálunk az ünneplés családi része még húzódik betegeskedés miatt, így kép nincs Kép

Zita "TYÚKANYÓ"! Isten éltesse Rékát a mai napon, első születésnapján.
Réka: cseperedj, és legyen belőled egy nagy, okos, egészséges nagylány!

Zsuzsa
Zsuzsa
zerko

Sziasztok lanyok!

Most van csak idom irni. Tegnap egesz nap elvoltunk a haverokkal bogracsozni es utana elmentunk bulizni a nyarnyito napokra itt Godon. Kép Nagyon jol ereztuk magunkat. Lili nagyon elvezte a nagy tomeget es hangos zenet. Nagyon jo kislany volt, egyetlén hiszti, nyafi nem volt. Vegig mosolygott, elvolt mindig massal. Este 10-kor fekudt le es reggelig aludt mukkanas nelkul. Kép De en vegre milyen jot buliztam a haverokkal! Kép

Vera: megkaptam a kepeket! Koszi. Kép Majd ha lesz idom felteszem oket is. Kép
Rovid hajrol kepet! Kép

Lino: Koszi a bokot. Hat nem semmi ez a taska lopas. Kép Foleg az utani teendok. Nekem meg nem volt ilyen kop-kop-kop. Csak en hagytam el egyszer a penztarcamat, benne a szemelyimmel.

Andrea: Huha! De mind az enyem. A papucsra nagy szuksegem lenne. Mert nem az enyem. Kép Beugorhatnek erte hetfon? Otthon vagytok? Nekem vagy reggel 8 korul jo, vagy keso delutan olyan 4 korul.

Zita: Reka-t isten eltesse!! Kép

Eszter: Oliver-nek is sok Boldogsagot szuletesnapja alkalmabol! Kép

Na, mennem kell.

Puszi mindenkienk Rita

Kép
Kép
trita

Tegnap a nyarnyito napokon ezt a sapit kapta tolem Lili, lealkudtam. Kép :
Kép
Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Egész délelőtt a konyhát suvickoltam, totál kész vagyok. Ráadásul Gergő nem akart aludni, de totál kóma volt, még szerencse, hogy Apukám elvolt Vele. Most ebédelt egy jó nagyot és szunyál, remélem jó hosszan, mert különben nyűgi lesz.

Rita
Szuper édes Lili ebben a kalapban!Kép
Örülök, hogy ilyen jót buliztál! Azért már rádfért, lassan 1 év után, nem igaz?Kép

Többiek?

Ja!

Eszter Olivérjének nagyon boldog szülinapot tegnapra! Bocs, hogy elfelejtettem!

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Hello Lanyok!

Hogy telik a hetvege??? Nekunk vendegekkel meg vendegeskedessel. Most vegre alszik a Mano (szerintem ma egy alvas lesz csak, fel 1-kor aludt el), ha ebred megyunk tovabb... Csak tudnam hogy letezik, hogy a vasarnapok 2X rovidebbek, mint a hetfok meg a csutortokok...Kép

Tenyleg, mondjatok mar meg kinek hanyszor alszik meg napkozben a gyereke, meg ejjel mennyit szoktak. Bazsi meg 2X szokott aludni, extrem esetben 1X. Vajon mikor lesz teljes atallas?

OrsiKép
NEm fogod elhinni, de pont tegnap sutottem meg ezt a kakaos csiga receptet!!! Nekem Pano kuldte el, o szokta csinalni tojas nelkul, en is ugy csinaltam most, mert egyik vendeg kisgyerek tojaserzekeny.

Olyan lelkifurdim van, hogy irtad, hogy kisuvickoltad a konyhat...Nekem mindig csak tuzoltasra van idom a gyerek mellett, max egy mosogatas, mosogepbepakolas, teregetes....O meg mindent szetdobal.

Regebben ugy kepzeltem, hogy harom fiam lesz (hallod, AndreaKép), de neha mostmar elfog a vagy egy csinos kislany utan is...(pl Lili uj sapija lattanKép)

Na, ennyit aludt a gyerek...ooohhh...jovok meg:

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Rita, bármikor jöhetsz hétfőn, nem megyünk sehová.
Sapis Lili nagyon édesKép
De jó Neked, bulizhattál!

Szöszi, Dávid mostanában állt át a napi 2x-i alvásra. Ezek hosszabb alvások, kb. 1,5-2 óra. Éjszakát eddig még csak 1x aludta át, általában többször felébred, de hamar visszaalszik. Ha szerencsém van akkor ez csak 2-3 alkalom/éjszaka. Nekem a két nagy is csak 2 éves kora után aludta át az éjszakákat.

Voltunk ma a sógornőméknél, ill. a 2 nagy Apával még mindig ott van (nagy medence a kertben), mert fel akarták köszönteni Dávidot a szülinapja alkalmával (megint ajándékokKép ). Mi hamarabb hazajöttünk mert új építésű ház lévén még nagyon kicsik a fák és meleg volt. Szóval azt akarom kihozni az egészből hogy én egy hős vagyok: nem ettem sem köretet, sem tortát, sem meggyes pitét, sem fagyit. Muszáj lefogynom, mert különben a Balatonon csak csadorban fogok lenni a nyaralás alatt.
Ma lusta délutánt tartok, semmi kedvem a házimunkához. Megyek is játszani Dáviddal.

Sziasztok,
Andrea
tandrea

Sziasztok!

Andrea: Ha nem zavar, olyan 8.30 korul reggel beugrok a csomagert. Kép Megyek edesanyamekhoz medencezni, igy utba esik. Kép Nem semmi, hogy kihagytal annyi finomsagot! Kép Nagyon nagy akaraterod van! Kép En most voltam 1 oras halado tancos step aerobikon. Ugy megizzadtam, hogy csavarni lehetett a vizet a ruhambol. Kép De fogyni meg nem fogytam. Kép

Szoszi: Lili minden nap ebed utan, olyan 1 ora korul alszik 2-3 orat. De elofordul, hogy csak masfel orat. Es amiota abbahagyta a szopit este 8.30-tol alszik reggel 5-6-ig, kap tejecsket es altalaban, de nem mindig visszaalszik 7-8-ig.
Koszi a bokot. Kép Mindenki megcsodalta az uj sapi alatt buvo szep kislanyt. Kép

Orsi: Buliztam en mar az 1 ev alatt. Kép Csak mindjart mas az, ha mar nagyobb a babad es nem szopizik este. Ugy mobilabb vagy. Kép
Azert ird majd meg mikor jo neked. Nekem ezen a heten mar csak a kedd jo. Kép Talan meg a csutortok, de meg nem biztos. A tobbi foglalt. Kép

Koszonom mindenkitol a bokot a Lili sapis kepeire. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Rita
A kedd délelőttről van szó? Mert az jó!Kép
BulikKép
Medencézés: irígy-irígyKép

Andi
Gratulálok! Én tuti nem bírtam volna megállni!Kép

Szöszi
Ne legyen lelkifurdid, mert ez tök természetes! Velem ugyanez van, csak most már annyira meg kellett csinálni és nem akartam, hogy megint Anyukám fáradjon vele. Kihasználtam, hogy Gergő elvolt Apuval. Rá is ment szinte az egész délelőttöm, gondolhatod mennyire ráfért már
a konyhámra!Kép Amúgy én sem jutok soha semmihez Gergőtől, mosás és a porszívás-felmosás, néha a mosogatógép, de azt inkább Karcsi szokta bepakolni. A jó az, hogy 2 hetente jön egy takinéni és olyankor szép a füri, meg a mosókonyha is.Kép
Alvás: Gergő eddig mindig 2x aludt, egyszer délelőtt és egyszer délután. Délelőtt általában 1-1,5 órát, délután fél-3/4 órát. Viszont 2 napja volt először, hogy nem aludt délután, így az ebéd utáni cicizés közben elaludt és aludt 2 órát!!! Tegnap megint a régi menetrend, de ma ismét csak ebéd után 2 órát. Szóval lehet, hogy mi most állunk át? Nagyon kíváncsi vagyok.Kép

Képzeljétek Gergő ma elkezdett mutogatni és ha cuppantok Neki, akkor Õ is cuppog.Kép Annyira cuki!Kép

Na, megyek kicsit hímezni a macsekokat.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Most anyuéáknál vagyok, innen tudok írni kicsit. Úúúúúúúúgy sajnálom, hog nem tudtam ott lenni a talin Kép Kép Kép A társaság is biztos tutti voltr, de a menü sem lehetett semmi!

A költözés megvolt, jól elfáradtam, és most hétvégére sikerült a kézigránát robbantásra emlékeztetö helyiségeket lakássá alakítani. Nem volt egyszerü feladat: kipakoltam egy zsák ruhát a szekrénybe, kimentem a másik zsákért, és mire visszaértem Lili azokat a polcokat amiket elért teljesen leürítette.. Kép

A hét különben folyamatos üvöltéssel telt, de szerencsére mostanra a két felsö foga áttörte a foginyt, most hogy nem fáj már a foga jokat rötyög és alszik. CSütörtökön este megtette az elsö pár lépést egyedül apától hozzám, és aztán vissza is! Kép

Mese! Kép A liberósra mi is terveztük hogy megyünk.. Kép

Anikó! Jobbulást, telefonszámomat használd nyugodtan! Kép

bocs, most nem jutott több idöm, hív a lányom, hiányoztok, elvonási tüneteim vannak! Kép

Macs
maccs

<font color="0000ff">Sziasztok!

Holnap próbálok kicsit hosszabban. Most csak a legfontosabbakat.

Réka nevében mindenkinek köszönöm a köszöntést. Holnapra igyekszem a fényképezőt és a gépet összeköttetésbe hozni, és akkor képet is láthattok.

Anikó! Remélem, már sokkal jobban vagy. Gyógyulj meg mihamarabb!

Andrea! Mégegyszer köszönöm a csütörtöki vendéglátást. Marci lenyűgözte Csillát. Örülök, hogy Dávid szája javul.

Üdv mindenkinek:

Zita</font>
pzita

Sziasztok!

Orsi: Sajnos megse jo a kedd. Kép Mert most jutott eszembe, hogy vinnem kell dokihoz Lilit, mert vettem kullancs elleni szerumot es be kell oltani vele. Es a doki csak kedden 10-12-ig van. Maradjunk a jovo hetben?
Na most aztan magyarazhatsz, ha mutogat a Gergo. Kép Mi micsoda. Kép lili is igy tanul. Kép

Macs: Nagyon orultem, hogy adtal eletjelet magadrol. Kép Kar, hogy ilyen keveset tudsz jonni. Nagyon hianyzol nekunk. Kép Nincs aki a humorjaval kezdje a napot. Kép Gratulalok a lepesekhez!! Kép Lili nagyon ugyes. Mondtam is neked, hogy elobb fog jarni mint az en Lilim. Kép

Zita: Balazs pedig Lilit nyugozte le. Kép orulok, hogy irtal, meg ha roviden is. Kép

Andrea: Irtam sms-t, hogy egy kicsit korabban mennek, olyan 8 korul, de nem csengetek, nehogy flebtresszem a gyerekeket, hanem irok sms-t ha megerkeztem. Remelem olvasod, mert kuldtem sms-t, de nem valaszoltal.

TALALKOZO: mit szolnatok, ha a kovetkezo tali nalam lenne? Idopont julius masodik fele kornyeken, szinten hetkoznapi nap. Mondjuk csutortok. Julius 14, 24 vagy 28. Kinek melyik a jo? Tudom en messzebb vagyok a pestieknek mint Andrea. En Andreatol kocsival 15 perce lakok God-on. De nalam is van kert, jatekok es ha meleg lenne, lehet a gyerekeknek medencezni. Nos? Ki van benne? Es egesz nap lehet jonni.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Nálunk ma reggel beindult a kerítésépítés, úgyhogy innentől Apa kiesett, ketten vagyunk Gergővel. Majd sűrűn kimegyünk nézni, mit csinálnak Apáék.Kép

Macs
Tényleg nagyon hiányzol! Gyere, amikor csak tudsz és remélem a következő talin már ott lesztek Lilivel!Kép

Rita
Ok, nekünk jó a jövő hét is.Kép
Tali nálad: szuper ötlet! Ha lehet úgy szervezni, hogy júli 18 és 30 között legyen, mert mi akkor vagyunk itthon, akkor mi is ott tudnánk lenni és nagyon szeretnénk, mert a múltkori tali is olyan jó volt!Kép

Mennem kell, Mókuska hiányol.

Puszi mindenkinekKép

ORsi

avocado

sziasztok!

Fényképek nagyon jók, kár hogy nem sikerült az összes babát egyszerre.. :-)

Névnapi köszöntést köszi, jól meg is ünnepeltük! Ezért nem is voltam netközelben hétvégén.

Rékának szombatra boldog szülinapot!! Zita, fotókat igértél ám..

Ritánál tali: én benne vagyok, de pancsi is legyen ám jó idő esetén :-) ha már van kert :-)
bármikor.. Ide a fasirt receptedet!!!

Orsi!
Recepteket lementettem, köszönöm!!!

M

babafalva.hu vonalzó
meske

nem én vagyok ám zizis, hanem kezd megint meghalni a laptopom..

szóval: tali időpont bármikor..

Maccs, akkkor csak találkozunk v.hol végre Kép
megnyugtatlak, rám is ez a "szivás" vár kb 4-6 hét múlva :-) mi is költözünk.

nnaa mentem, a gép odavan

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Orsi: Jovo heten mikor? Jo lenne elore lefixalni. Kép Nehogy ugy jarjunk mint ezen a heten. Kép

Mese: Levit sok szeretettel koszontom nevnapja alkalmabol. Kép En hulye elfelejtettem. Kép
En is szerettem volna csinalni egy kepet az osszes babarol egymas mellett, de hat az szinte lehetetlen volt. Kép Majd legkozelebb.
Nalunk van egy gyerekmedence, ugyhogy ha meleg lesz, amikor jottok, akkor pancsizhatnak egyet. Ti is koltoztok? Hova?

TALALKOZO: akkor marad a julius 21 vagy 28 csutortoki napok. Azert varom mindenki hozzaszolasat ez ugyben. Nagyon kevesen vagyunk mostanaban. Kép Talan mindenki nyaral.

Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Fenn vannak a Vera altal keszitett kepek is. A harmadik oldaltol.
http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=5983&page=1

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Bocsanat. Rosszul van az album hozzaferhetosege.
Ime a jo:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5983

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Nagyon nincs időm, de próbálok pár sort írni.

Rita
A jövő héten, amikor Nektek jó.Kép Mi itthon vagyunk. Ja, a szerda nem jó, mert akkor Baba-mama klubb van, de amúgy bármelyik nap.
Képek nagyon jók!Kép
Tali: nekünk mind a két időpont jó.Kép

Mese
ReceptekKép

Képzeljétek, Gergő már kb.1 hete nagyon jól eszik, többnyire 2-2,5 decit főzeléket ebédre és még vacsira is megeszik 1,5-2 decit.Kép Persze a szopi ugyanúgy megvan, aminek nagyon örülök, mert én legalább annyira szeretem, mint Õ.Kép

Ma voltunk mérésen és nem hízott semmit, sőt még 100 grammal kevesebb is volt, viszont nőtt 1 centit!Kép Így most 11 kg 410g és 80 cm.Kép Szép nagylegény.Kép

Mennem kell, mert úgy hallom megint gyepálja a telefonomat.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Jovok Neketek is ujsagolni, hogy Bazsi ataludta az ejszakat!!! Nalunk ez csoda szamba megy, de, halljatok, van remeny!!!Kép

Tegnap delutan is jol aludt, ugy keltettem fel 3/4 8-kor, mert feltem, hogy nem fog ejjel aludni semmit, de 10tol szepen aludt fel 6-ig, akkor szopi es visszaaludt fel8-ig!!!
En persze nem aludtam, mert allandoan rohangaltam nezni szuszog-e meg, annyira furcsa volt, hogy nem ebredt!

RitaKép
En is mennek mar egy talira, de az csak leghamarabb osszel johet ossze valamikor, az egesz nyarunk be van tablazva (aminek orulok amugy), pedig nagyon irigykedem egy ilyen pancsizos-kertes-evos tali miatt!!! Foleg, ha jo sokan lesztek!!!

AnikoKép nem irt valakinek ??? Jobban van, elvezik a nyaralast???

NandaKép Kepeket megkaptam, csak nem volt idom valaszolni! csuda szepek a gyerkocok, Maxika oriasinak tunik!

szoszi
szoszi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?