Sziasztok!
Talira készülök ezerrel, takanyát szombatra beszerveztem, hogy valami emberi körülményeket teremtsen, mert pillanatnyilag homokozóként funkcionál az egész ház. Mióta Marcsika szerzett nekünk homokot a békába, azóta drágáim kilószám hordják befele, lapáttal, vödörrel, a bébitaxi csomagtartójában, vagy csak úgy apránként cipőben, zokniban, pelenkában. Már úgy érzem össze vagyok nőve a porszívóval, mégis ropog mindenhol a talpunk alatt.
Kaját még nem tudom mit csinálok, majd kiagyalok valamit, ne mindig fasírt legyen. Zoli már meg se rezzen: "Jönnek a csajok?" Ennyi. Semmi menekülő program.
Készülődjetek ti is szorgalmasan! Az e-mailem valamiért vacakol, nem bírok se küldeni, se fogadni, ha valakinek kéne esetleg útleírás légyszi küldözgessétek már! Kivételesen semmi új útvonal.
Hurki!
Gyere bátran korán, a múltkor se te ébresztettél, csak a jó kis átható fasírt szagom miatt vonultam vissza még egy zuhanyozásra.
Jovi!
Nagyon fognak hiányozni a lányok!
Na jó, azért egy kicsit te is!!!
Vigyázz magadra, mindent csak úgy öregesen. (ahogy a korodhoz illik
)
Barbi!
Továbbra is megy a drukk!!!
Ha ennyire ráérős, még talizni is hazaugorhattál volna.
Hóvirág!
Olyan jó olvasni, hogy ilyen boldog vagy!
Milit tényleg küldhetnéd a mamával, imádom ahogy csacsog.
Szöszi!
Akaratos? Hát nem akarlak elkeseríteni, de ez még csak a zsenge kezdet. Beszti mondta anno nekem, hogy addig örüljek, amíg csak a seggét veri a földhöz. Sajnos igaza lett. Mostanra őrületbe kergetnek a hisztivel.
Persze vannak jó gyerekek is. De azok mind Orsolynak jutottak.
Jut eszembe, hol van Beszti
? Jön talizni?
Puszi mindenkinek,
Edi