Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból. Tartottam tőle, hogy Kristóf nem nagyon fogja bírni a hosszú autóutat, de nem volt vele semmi gond, az ottlétet pedig kifejezetten élvezte. Nekünk az egészben ő volt a legnagyobb élmény. Tele volt a szálloda dán és német nyugdíjasokkal, Krizsi pedig "nációra", korra, nemre való tekintet nélkül mindenkinek udvarolt egy kicsit; integetett, mosolygott és ha volt viszont reakció mászott fel mindenki ölébe. Egyszóval arra a rövíd időre felcsapott a szálló kedvencének.Kép

Barbi,
Azt hittem mire visszajövünk te már babázol. Küldök én is indító energiákat ****************. Kép

Hóvirág,
Olyan jó olvasni, hogy ilyen boldog anyuka vagy. Még a végén eloszlatod a szülés utáni időkkel kapcsolatos aggodalmam.Kép

Nálunk úgy néz ki nem jön be a kínai jóslat, mert aszerint lánynak kellene a pociban laknia, de már 3* láttuk Uh-n, hogy van valami a lába között.Kép Ráadásul a szívverése is 140-150 közötti, ami elvileg lányos (Kristófé is ennyi volt).

Virág,
De jó, hogy vége ennek a foltelemző horrornak. Mostmár tényleg nyugodt pocinövesztést neked!

Krissi,
A Praxis elérhetőségét (Győrfi M., aki egyébként nem doki, hanem szonográfus, de nagyon profi Uh-ban) megtalálod itt: http://www.babanet.hu/ultrahang.php
Érdemes regisztrálni, mert akkor egy ezressel olcsóbb az Uh.
A fizetős vérvizsgálatra engem a dokim az RMC-be küldött. Infó és elérhetőség itt:
http://www.medical-center.hu/index_hu.php?content=down

Talira nagyon szeretnénk végre mi is eljutni, de lassan boritékolhatom, hogy ha tali, akkor Kristóf beteg. Azért nem reménytelen teljesen a helyzetünk, mert hétfő óta szedi az antibiót, így akár meg is gyógyulhat hét végéig (pénteken újra megnézi a doki néni). Kabalából nem írom magunkat fel a listára, mert eddig sosem jött be, de remélem pénteken zöld utat kapunk és akkor az utsó pillanatban csatlakozunk.

Puszi,
Humi
humi

Sziasztok!
Humi, köszönöm szépen. Ezzel a vizsgálattal csak a Down-kórt szűrik, vagy esetleg mást is? Mennyibe kerül?

Kristófnak jobbulást!!!!!

Látom, nem jött be a vérfrissüléses módszer. Ezek szerint nőtt az esélyem a lányra. Nem mintha nem lenne mindegy!Kép

Pusssssssssz
K.
14+5
shaloya

Hello Lanyok!

HurkiKép
Balazsod mar egyedul megy??? Huuu, de ugyes, mi meg az egy kezen ha fognak megyek es ha nem figyelek oda, akkor allok egyedul fazisnal tartunk.

KrissiKép
Mar elobb is adtal meg infokat a verfrissulesrol, vagy ennyibol kell rajonni a dologra, mert en nem ertek semmit belole...Ugy szeretnem kiszamolni, hogy mink lesz legkozelebb, allandoan ugy vagyok vele, hogy 5 percig kislanyt szeretnek a fiu melle, 5 percig meg csupa fius anyuka akarok lenni Kép. Mielott felajanlanatok, ikreket nem szeretnek...

Lanyok, a fiam elkezdett karatoskodni...Ennek mar itt van az ideje? Eddig ha valamit akart is, odebbvittem 3 lepest, mutattam mast es el volt intezve.Most mar az van, hogy akar valamit, csak azt es sir, ha nem ugy tortenik, ahogy o akarja. Balazst azelott alig hallottuk sirni, olyan furcsa...Tapasztalaok???

Na, megyek, mert meg csak tegnap ota van jobban, megint baromi beteg volt.

Puszi:szoszi
szoszi

Barbi

Okos gyekőc!KépTudja, mi a jóKépKépAzért szorítok, hogy induljon magától!!!KépKép

Hóvirág
Gratulálunk mégegyszer a kis tündérhez!! Milán hogy viszonyul a hugocskához? El tudom képzelni, milyen jópofa dolgokat mondhat nekiKép

ZituskaKép
Gratula a pozitív toxohoz! Hogy telik az idő, mindig ledöbbenek, amikor meglátom a számokat a neved alattKép

CatKép
Be kellett mennem a boltba a tábla Boci csokiért.Arni meg csak röhögöttKép

Lányok, nálunk a kinai módszer nem jött be.

Bea
31+1

Bea
regibeus

JóregKép

Icsilya: igen, a petícióra rácuppant pár politikus, ebből csináltak egy tv.módosítási javaslatot, amit tegnapelőtt és tegnap tárgyalta az OGY. sajna én lemaradtam róla, nem tudtam fölvenni, mert elfelejtettem. Amikor meg eszembe jutott, a dokinál ültemKép
Mikor mentek Balcsira?

Shaloya-Krissi: mi is csináltattunk vérvizsgálatot az Istenhegyi úton. A baba-mama kalauzban van tel.szám, meg a honlpjukon is. http://www.gendiagnosztika.hu/
Én még mindig nem akarom a hasbaszúrást. A komplex (11. és 16. heti vérvétel+ 16. héten UH) 35ezerbe kerül. Ha csak az egyik, akkor kevesebb, mi a 11. hetiért 25-öt fizettünk.
Fiú-lány: nálunk tegnap 1,2mm nyakiredőt mért a doktorom, de amikor azt kétdeztem a lába között mi van, azt monda és mutatta, hogy...izéKép... szóval úgy néz ki Bélának kukaca van, de azt mondta, még ne vegyem tutira, majd pár hét múlva visszatérünk ráKép
Nem beleugatni akarok, de szerintem tényleg olyan nevet kéne választanotok, ami mindkettőtök anyanyelvén érthető és nem gáz, nem jelent hülyeséget. Vagy legalább, ha Te ennyire magyaros nevet (Csongor), akkor legalább a másik neve legyen a párod kedve szerintiKép

Virág: végre minden okéKépKép Csak aztán a nagy gyúrással meg ne erőltesd magad!

Nekem megint "pánikrohamom" volt. A keddi nagy mászkálás (János kh-menet+ turizás délután) megtette a hatását, baromira görcsölgettem. Meg is ijedtem rendesen, hívtam dokibácsit. Azt mondta, menjek be hozzá szerdán egy "gyógy"UH-ra a kórházba. BéluskávalKép minden rendben, méhszájjal is. Csak nem köllene ennyit ficánkolnom...valszeg nem szeretei a kölök, ha napi egynél többször megyek le (és fel) gyalog a harmadikrólKép

Vérfrissülés szerint fiunk lesz!!! Na, maj meglássukKép

Eldugulok, puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!Kép

KrissiKép

Én 7 csillagos vagyok!!Kép Ez aztán a rang, mi!?Kép

BeaKép
Köszi!Kép
Hát én is döbbenek, hogy hogy telik az idő! Még szinte most lett pozitív a teszt, és lassan már figyelhetem, hogy kezd-e mocorogni a gyerkőc!Kép
Te pedig pikk-pakk, és babázol!!Kép

JoviKép

Tessék BélusraKép hallgatni, és a s..geden maradni!!Kép

Képzeljétek, az előbb fel akartam hívni a körzeti védőnőmet (ez nem az a rendi csajszi, akinél tegnap voltam, hanem aki itthon zaklatott a múltkor), hogy bediktáljam neki a csillagos eredményeimet - mert mondta, hogy hívjam, ha meglesz. Erre kinyomta a telefont!!Kép
Naa, hát így kell ezt?? Én fel nem hívom mégegyszer, az tuti!

Pussz!
Zitus
12+6Kép

Kép
Kép
zituska28

Szösz, igen időnként történnek lépéskék. Egyenlőre feláll magától stabilan (persez időnként még dőlöngél) Aztán ha nagyon akar akkor tottyant párat aztán zutty vissza fenékre. Akaratosság-hiszti...ááá dehogy...KépMár tudom, hogy toporzékolni és hisztizni sem kell megtanítani a gyerekeket, valahogy maguktól rájönnek...Kép
Jovi,Béluska kicsit nőjön még és akkor ha rosszalkodik anyuci majd jól oldalbarúgja...egyből megtanulod a rendet Kép
Zitus, de paraszt védőnőd van! Eddig sem volt túl sok jó tapasztalat de azért ez genya dolog.
Humi hol jártatok?
Már mindjárt taliiiiii
Üdv Erika
hurki

ZitusKép
Akkor te nyertél! Te már előkelőbb vagy, mint a KempinskiKép

JoviKép
Igen, kéne, de gondolj bele! Rowan?????? Owen????
Akkor már inkább Béla!
Nekem 6 éve van lánynevem, erre tuti fiú lesz. (és ez Paulnak is tetszik, micsoda mák)
Az Istenhegyi úton mit néztek neked? Mennyi idő alatt van eredmény? Nekem csak a 16. hét jöhet mostmár szóba. Genetikán se voltál? Ezek szerint időpontot se kaptál amniora.
Az oldal, amit Humi ajánlott, szintén vérvizsgálat, állítólag két nap alatt erdmény, és mintha a vizsgálatban benne lenne a 3D uh.

HurkiKép
Milyen nagy már Balázs! Ugye, milyen gyorsan elszalad a csecsemőkor?

Pusssssssssz
K.
14+5 (még mindig)
shaloya

Lányok!
Élet az anyaméhben jelen pill. a National Geographicon!!!! MOST!
shaloya

Krissi!Kép
Igen, csak az a baj, hogy a második rész volt, és az elsőről tegnap lemaradtam. De 25-én leadják egymás után a kettőt és fel akarom venni videóra.

Krissi, Zitus és minden pocakos! Tali?

Virág!Kép
A posakosodásod örömére rendezett talit már hogy hagyhatnám ki!Kép

Bogár!Kép
Merre jársz?

Leone

KépKép
leone

LeoneKép
Köszi szépen a meghívást, de ha most hétvégén lesz, akkor valószínű nem tudok menni, mert ilyenkor Balcsira járunkKép

Az első részt én se láttam, de akkor majd figyelek 25-én.
shaloya

Cat,
tényleg nagyon boldog vagyok, sőt mondtam Apának, hogy így teljes az életem (el sem tudtam volna képzelni, hogy csak 1 gyerekem legyen), de én is szoktam szentségelni, amikor a Milán hisztis!

Beus,
tényleg szokott mondani a Mili a hugának jópofákat!
Pl.: Imádom a csajot!
Mi a baj??? (Amikor sír)
Anya, adjál neki szopikát! stb.

Bogár,
tényleg, merre jársz? Nem hagy a csajod netezni!?
Mikor mész dokihoz? És hogy állsz a diétával?

Képzeljétek, ma van a 4. házassági évfordulónk!
Olyan gyorsan tellik az idő, a csajom is már majd 3 hetes!

Pusza mindenkinek
Hóvirág

Hóvirág
milianya

HoviragKép!
Atyaeg, mar ilyen oreg??? Kép.

LeoneKép!
Mi van, benezel es nekem egy szo sem???? Meselj Danarol, miket csinal most...ezt azert szeretem, mert ami nalatok van, az nekunk par het mulva esedekes...

HurkiKép
Hiszti?? Olyan foldre levagom magam meg nem volt, de 2 napja van ez a semmi sem jo es nem hagyom magam elbolonditani sem, ha egyszer ki akarok menni az erkelyre, akkor ne mutogassak nekem az elefantot, met uvoltok. Regebben azert meg el lehetett sutni ilyen figyelemeltereloket.

KrissiKép!
Akkor nem meseled el a verfrissulest???

szoszi
szoszi

Jovi Kép
mi már Balcsizunk, de vagyunk Pesten is ill. eldobhatom ám postán is Neked az övterelőt... mert a biztonság a legfontosabb.
Dobd el a címed mailben!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lehet, hogy én értem félre, de Krissi leirta már, mi ez a modszer:
"A vérfrissüléses módszer az, hogy a férfiak vére 4 évente, a nőké 3 évente frissül. Amelyikőtöké frissült a fogantatáshoz közelebb, olyan nemű lesz a baba. Ezt többen már megerősítették."
És most hogy igy utánaszámolok nálunk is bejött Kép

Ma voltunk Söfiben koponya és hasi UH-n. Hogy ezzel mennyi macera van. Egyik épületböl ki, másikba be, emeletröl, földszintre Kép De legalább jol megnézték mi van odabenn Kép és minden rendben.

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Krissi,
Az RMC, amit írtam Down szűrésre szintén az Istenhegyi útra küldi a vért vizsgálatra. Nekem azt mondták, hogy csak ezen a 2 helyen csinálnak az országban, ilyen Down szűrést. Az eredmény, ha de. mész, már aznap megvan. Felhívnak telefonon és elmondják milyen lett, aztán 1 héten belül kiküldik postán, vagy bemehetsz érte korábban. Benne van az Uh is, a genetikai részét 2D-ben nézik, de aztán 3D-ben is megnézik a babát. Ha viszel kazit fel is veszik. Én 28 ezret fizettem az Uh+vérvételért. 11. heti szűrés náluk nincs, betöltött 12. hét után csinálják, de azthiszem neked már csak a 16. heti jöhet számításba. Kristófnál mi is azt csináltattuk meg, nála sem mertem megkockáztatni az amniot.
A Praxisban minden vasárnap van genetikai Uh, amit Hajdú dr.nő csinál, aki az egyik legjobb genetikus. Mi a biztonság kedvéért hozzá is elmentünk a Down szűrés után. Ez nem olyan mozizás, mint Győrfi M.-nál. Õ kifejezetten genetikai szempontból nézi csak a babát, sokkal rövidebb ideig és 6 ezret fizettünk érte. Így két szakember is megnézte Tádét; nekünk ez így megnyugtató. Kristófnál ugyanezt csináltuk végig és nem bántam meg.
A vérfrissülésre én is kíváncsi vagyok.

Hurki,
Hogy megy az idő!Kép Hihetetlen, hogy Balázs már lépeget. Horvátországban voltunk. Opatijáig mentünk le és onnan kirándultunk mindenfelé.

Leone,
Írj egy kicsit Danáról! Én is nagyon kíváncsi vagyok rá, hiszen majdnem egyidősek Kristóffal.

Hóvirág,
Gratula a házassági évfordulóhoz!Kép

Jovi,
Pihizz többet Bélus kedvéért!Látod szól ő, ha valami nem tetszik neki.Kép

Szöszi,
Kristóf is az utóbbi napokban kezdett akaratoskodni. Ha valami nem tetszik neki, torkaszaakadtából visít. Tapasztalat ide vagy oda, fogalmam sincs mit kezdjek vele ilyenkor.

A másik új szokása, hogy nem hajlandó semmit megenni ami egy kicsit is darabos, szedegeti ki a darabokat a szájából (pl. tejberízsből a puha rízsszemeket). Inkább semmit nem eszik ha nincs más. Hogy lehet rászoktatni a babát a rágásra (már 8 foga van)?

Humi
(25+5)
humi

Sziasztok!Kép

Talira készülök ezerrel, takanyát szombatra beszerveztem, hogy valami emberi körülményeket teremtsen, mert pillanatnyilag homokozóként funkcionál az egész ház. Mióta Marcsika szerzett nekünk homokot a békába, azóta drágáim kilószám hordják befele, lapáttal, vödörrel, a bébitaxi csomagtartójában, vagy csak úgy apránként cipőben, zokniban, pelenkában. Már úgy érzem össze vagyok nőve a porszívóval, mégis ropog mindenhol a talpunk alatt.
Kaját még nem tudom mit csinálok, majd kiagyalok valamit, ne mindig fasírt legyen. Zoli már meg se rezzen: "Jönnek a csajok?" Ennyi. Semmi menekülő program.Kép
Készülődjetek ti is szorgalmasan! Az e-mailem valamiért vacakol, nem bírok se küldeni, se fogadni, ha valakinek kéne esetleg útleírás légyszi küldözgessétek már! Kivételesen semmi új útvonal.Kép

Hurki!Kép
Gyere bátran korán, a múltkor se te ébresztettél, csak a jó kis átható fasírt szagom miatt vonultam vissza még egy zuhanyozásra.

Jovi!Kép
Nagyon fognak hiányozni a lányok!Kép Na jó, azért egy kicsit te is!!!Kép Vigyázz magadra, mindent csak úgy öregesen. (ahogy a korodhoz illik Kép)

Barbi!Kép
Továbbra is megy a drukk!!!KépKépKép Ha ennyire ráérős, még talizni is hazaugorhattál volna.Kép

Hóvirág!Kép
Olyan jó olvasni, hogy ilyen boldog vagy!Kép Milit tényleg küldhetnéd a mamával, imádom ahogy csacsog.Kép

Szöszi!Kép
Akaratos? Hát nem akarlak elkeseríteni, de ez még csak a zsenge kezdet. Beszti mondta anno nekem, hogy addig örüljek, amíg csak a seggét veri a földhöz. Sajnos igaza lett. Mostanra őrületbe kergetnek a hisztivel.Kép Persze vannak jó gyerekek is. De azok mind Orsolynak jutottak.Kép

Jut eszembe, hol van BesztiKép? Jön talizni?

Puszi mindenkinek,
Edi
edi

Na csajok, nem kell am mennybe emelni a fiaimat, Lacko korrektul tud fetrengos hisztit levagniKép azert remelem a talin nem orvendeztet meg majd veleKép

na mas nem jut eszembe...Kép majd dumalunk a talin, csok.
orsoly

SziasztokKép

Shaloya: az Istenhegyin rögtön (kb. 1 óra alatt) van eredmény. A 16. héten az ún. Quartett tesztet csinálják (AFP, uE3, free béta HCG és inhibin A). Mondjuk ebből én csak az AFP-t és a HCG-t értem, a többi fingom nincs micsoda. A lényeg, hogy ez 20ezer, UH nélkül.
Nem voltam genetikán. Úgy döntöttem, hogy ha megvan az AFP és a 3D-s UH, és bármelyiknél valami nem OK, akkor elmegyek tanácsadásra. Ha minden rendben, nem. Azért nem akarok odamenni és 3-5 órát ülni egy szűk meleg folyosón délidőben, hogy egy doki elmesélje nekem, hogy milyen felelőtlen vagyok, ha nem szuratom hasba magam és én meg jól fölhergeljem magam mindezen. Úgy vagok vele, hogy ez egy ajánlás, amiről én döntök. Én így döntöttem.Kép
Nevek: tényleg nem könnyű a helyzeted...a Bélát meg nem adom!!!Kép

Icsilya: nagyon aranyos vagy, köszönöm. Jövő héten szerdán kora du. járok felétek, ha es. otthon vagytok, be tudok ugrani érte. Kép

Csajok: úúúgy sajnálom, hogy nem tudunk menniKép
Edi: ha gondolod, a lányokat elküldömKép Legalább lesz egy nyugis óránk az emberrel kettesbenKép

Puszi:
Jovi
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovi!Kép

Oké, csajokat várjuk, ennyi szabadidő nektek is jár. Nemsokára úgyis elfelejtheted ezt a "kettesben" dumát.KépKépKép

Puszi, Edi
edi

Sziasztok!Kép

Végre sikerült megnyitnom az oldalt...megint szar a BnetKép

LeoneKép

Aranyos vagy, hogy invitálszKép, és mennék is szívesen, de ez most nem fog menniKép, mert nincs, aki felvigyen Pestre (apa nem ér rá), én meg nem merek egyedül ilyen messzire elindulni.
De talán legközelebb én is megismerhetlek Titeket személyesen! Úgy szeretném!Kép
Azért Nektek nagyon jó talizást, és fényképeket feltétlen kérünk!!Kép

Védőnő: Tegnap visszahívott a dög. Jól fel is bosszantott!
Bediktáltam neki az eredményeket, ami alapján vérszegény vagyok (milyen meglepő!). Na elkezdte lökni a süket dumát, hogy hát nem akar megijeszteni, de ennek súlyos következményei lehetnek a babára nézve stb,stb...
Na most azért hülye nem vagyok, de javítsatok ki, ha nincs igazam, én úgy tudom, hogy azért lettem vérszegény, mert a baba most az én tartalékaimat használja fel. Tehát neki (még) van elég. Persze baj lehet akkor, ha nem töltöm fel a raktárokat, és nem lesz miből magához venni. De azért ahhoz hónapoknak kell eltelnie, hogy teljesen kiürüljön a tartalék, nem? Ha pedig elkezdem most pótolni, akkor nem lehet baj!
most mért kell paráztatni a kismamákat?? Na engem mondjuk nem, mert nem abból a fából faragtak, de a többit! El lehet ezt szépen magyarázni anélkül, hogy feleslegesen pánikot csinálna, nem??
Na, most kidühöngtem magam, jól esett!!Kép

Puszi!
Zitus
13+0Kép (mááár!Kép)

Kép
Kép
zituska28

Jovi Kép
OK. Mi pont szerdán pesten leszünk. 16.15re visszük a fiúkat oltásra, előtt olyan 15.50 körülig otthon vagyunk, ha az jó Neked.

Zitus Kép
a 2 pasassal én VÉGIG vérszegény voltam, és a vérképem folyamatosan romlott, pedig ettem a vasat, meg minden francot... és nekik semmi bajuk, mert ők ELVESZIK, ami kell nekik, és neked nem hagynak Kép
Tehát ha vérszegény vagy, akkor kezdj el vasat enni, hogy legyen neki vas... de ettől nem biztos, hogy javulni fog a vérképed, mert a kismaszat folyamatosan szívja, ami neki kell Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép

Így tudtam én is!Kép
Csak azt nem értem, hogy az a h..e p..a védőnő miért akar pánikot kelteni!Kép

Pusza
Zitus

Kép
Kép
zituska28

ZitaKép Hepa védőnő? Az milyen??KépKépKépKépKépKép

Humi, JoviKép Nagyon köszi az infot, asszem ma fel is hívom. 25 rongyot még kibírok. Az a legszenzációsabb, hogy pár óra alatt eredmény. Igaz, nem olyan pontos, mint az amnio, és nem is annyi betegséget mutat ki. Én igazából az értelmi fogyatékosságtól, Down-tól parázok. (De képzeljétek, a múltkor beszéltem a tg-n egy kismamával, az első babája 11 napot élt, mert súlyos kromoszómarendellenessége volt és amnio NEM mutatott SEMMIT!!!!!! Õ azt mondta, hogy a hét hónapos uh-n látszott, hogy nagy gáz van, de ő megszülte...Kép Azóta van már egy kisfia, és most is babás.Kép )

Ha bármi gond lenne, akkor természetesen amnio. Ezért lehet, hogy még erre a Praxisos genetikára is elnézek, mielőtt döntök amnio ügyben. Július 13-ra vagyok kiírva amniora, addig még aludhatok rá eleget. Hallottam egy csajtól, hogy ő már be volt érzéstelenítve, és a doki bunkósága miatt felállt és eljött.

SzösziKép
A születésed időpontjától kell a 3 ill. 4 éveket számolni. Pl. ha most 30 vagy, akkor idén van vérfrissülésed. Érted? Ha a pasi 40, akkor neki is idén. Én egy hónapja töltöttem a 38-at, tehát nekem két éve volt. Paul, a férjem, idén lett 41, tehát neki tavaly volt, ezért gondolom, hogy fiunk lesz.

Megvettem a mérőszalagot. Holnap reggeltől indul a haskörfogat mérése, csak hogy megnyugodjakKép Magamon ui nem látom, hogy nőneKép

Mikor lesz a tali??? Jó bulizást nektek, csajok!!!!!!!

Pusssssz
K.
14+6
shaloya

Szöszi!Kép Humi!Kép

Nagyon aranyosak vagytok, hgoy érdeklődtök Danáról, nagyon jól esik!Kép
Most nem tudok hosszabban írni, mert nagyon rövideket alszik nap közben Kép és mindjárt felébred. Kép Épp csak egy kis kiteregetés, mosógépfeltöltés, pakolászás fér bele ilyenkor az időmbe, este meg mire megcsinálom a házimunkát olyan fáradt vagyok, hogy már nincs kedvem nekikezdeni írni.

Na, ébredt is, de majd írok... talán este...

Puszi, Leone

KépKép
leone

Krissi Kép
Sajnos az amnio sem tökéletes, mivel nem ismert minden gén funkciója, így az esetleges hibás sem szűrhető ki 100%osan.
De úgy gondolom, hogy az az eset, amit leírtál azért nagyon-nagyon ritka.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Igen, ritka... De a Jóisten az utamba sodorta ezt az anyukát. Vajon miért??? Mindig ilyen hülye jelekben gondolkodom. Tudod, nem vagyok már huszonéves, hogy olyan "könnyedén" elvetéljek egy hülye amniotól, örülök, hogy sikerült, pláne, hogy jó lenne még egy baba. Szóval nem nagyon vannak éveim próbálkozni, ha egy orvos elcseszné a hasbaszúrást.
shaloya

Leone!Kép

Ezek a mondataid annyira ismerősek!!! Szóról szóra tudnám ismételni.Kép

Ma is csak azért vagyok ilyen aktív, mert délelőtt el akartam menni vásárolni a talira, de nem indult az autóm. Berágtam és úgy döntöttem alvás alatt se csinálok juszt se semmit. Persze nem csinál meg helyettem senki semmit, marad minden estére, de akkor is. Én is dacoskodom kicsit, még ha csak magammal is.Kép

Edi
edi

Icsilya: Jaj, de jó! Mi meg 2-re megyünk Bogival fogdokihoz a Füge u.-ba! Előtte vagy utána?Kép

Shaloya: remélem, nem én voltam az utolsó cseppKép

Edi: én már megint napok óta dacoskodom. Szerencsém, hogy vannak a libusok, tényleg rendesen segítenek, főleg BogiKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Shaloya Kép azért vannak olyan fiúnevek, amik mind2 nyelven jók, pl Martin Kép, Patrik, Erik, Benjamin Kép

Szöszi Kép örulj, hogy Balázs csak most kezdi. Martinomnál ez a hiszti téma már megy egy ideje, pedig csak 10 hós lesz..

Virág Kép te megint 20 fore fozocskéztél, pedig pihenned kellene, ejnye! Kép
Örulök, hogy vége a folt parának!

Talizóknak jó talizást Kép

Kriszta
soraya

Jovi Kép
Mi a bimbó-füge sarkán lakunk Kép Kép Kép Kép
és ezek szerint még a fogorvosunk is ugyanaz... vagyis én még nem voltam nála, de az öcsém a füge utcai fogdokihoz jár.
mind1, hogy előtte vagy utána Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Na, akkor kérem a téteket, ezennel fogadást inditok,mikor lesz babám...

Már szegény páromat nevetve fogadják a munkahelyén,hogy még mindig dolgozni jár be,és nem a kórházba indul velem...De ez van, én megint túlteljesitettam a tervet, nagyon kénylemes kis kuckója van Daninak...

Ma megint megyünk a dokihoz, aztán hétfön is,és kedden kórház, ha minden igaz, akkor meginditják.
Sziasztok

Barbi
41+0

Kép
Kép
barbi

Barbi!Kép

Szerintem most már megvárja a keddet.Kép Nem is emlékeztem, hogy Dani lesz, pedig már biztos mondtad. És akkor most hogy van ez? A gyerekeknek nincs is magyar állampolgárságuk? Ti meg kettős állampolgárok vagytok? Vagy azt nem lehet? Bocs, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de halvány fogalmam sincs, hogy működik ez. Vagy ti már nem is fogtok hazaköltözni?

Edi
edi

ZitusKép
Vas-kérdés: én is vérszegény voltam a terhesség alatt végig, szedtem Ferrofolgammát..stb...amikor nagyon rossz volt már a vérképem, szuri formájában is kaptam vasat..nem csodálom, h. felhúztad magad, miért kell azonnal riogatni egy kismamát?Na ja, az én védőnőmnek meg a légzésfigyelő volt a mániája, van is nekünk, de odáig fajult a dolog, h. teljesen paranoiás lettem ezzel kapcs-ban...a gyerek 1 percet nem aludt még légzésfigyelő nélkülKép
Ha így folytatom, 20 éves korában is ott lesz az ágyábanKép
OrsiKép
Nem lesz balatoni tali?Kép
k

KépKép
KépKép
kirri

Kirri Kép
épp írni szerettem volna, hogy mi már itt vagyunk a balcsiparton, és valamikor összejöhetnénk. Ritáék is itt vannak már Kép
(ha nem vagyok pofátlan, akkor kérhetjük azt, hogy Ti gyertek át hozzánk majd?)

Csajok Kép
urgott a hétvégi tali Kép Kép Kép Karcsi összeszedett valami fül-torok gyulladást, ami állítólag fertőz Kép Kép így nem szeretnénk gyerekek közé menni Kép
tehát sajnálattal le kell, hogy mondjam Kép Kép Kép
majd legközelebb Kép (ha Edi nem bolondul bele a talikba Kép Kép Kép Kép)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!Kép
Tali nélküled? Kép Hiányozni fogtok nagyon.Kép Karcsinak jobbulást kívánok, remélem az aprónépet nem fertőzi meg. És jó Balcsizást nektek!!!KépKép
Sajnálom nagyon, hogy nem jöttök.Kép A Karcsi biztos nagyon szenvedett a múltkori talin, ezért inkább betegségbe menekül, nehogy mégegyszer végig kelljen élnie. Kép

Puszi, Edi
edi

KirriKép
Húú de régen voltál erre. Hogy vagytok? Jocika ? Nincs róla valami vagány képecske ?

OrsiKép
Karcsi nélkül nem tudtok jönni ? Õ úgyis sofőrködött volna "csak". Olyan régen taliztunk már, brühühü. Azért jobbulást szegénynek.Kép Most nagyon Rátok jár a rúd betegségek terén, egyikből a másikba.KépKép Remélem a fiúk nem kapják el.

Cat

Cat
Kép
cateye

BarbiKép
Szerintem is kivárja Dani a keddet.Kép Mintha a nevet még eddig nem mondtad volna. Nekem nagyon tetsz.KépKép

EdiKép
Na mi van, kész már a házimunka ? Vagy mára végképp besokaltál?KépKép

Nikie-vel beszéltem, Õk vidéken vannak a szüleinél, így sajnos a talira nem tudnak jönni.Kép Alenával is beszéltem (ma ilyen pofázós napom voltKépKép), Õk mindenképpen jönnek. Nagyon aranyos volt, mert holnap csak este jönnek haza Balcsiról, és pecsenyezsírt nem tud csinálni, mert nem lesz rá ideje, de mondta, hogy VirágotKép nem hagyhatjuk pecsenyezsír nélkül, mert egy kismami kívánsága parancs, így megkéri Anyukáját, és Õ fogja elkészíteni a talik kedvencévé vált kencét.KépKép Szóval Hurki lesz zsír.KépKép

Bogárral beszélt valaki ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Végszóra úgy látom én is megérkeztem. Köszi CatKép. Én ma épp Hóvirággal dumcsiztam egy jót.

Talira valszeg mi is megyünk, de úgy néz ki, hogy csak délelőtt leszünk, mert utána irány Ráckeve. Nem tudom mit vigyek, de lehet, hogy csak kész sütikre futja, mert a szombatunk is betáblázott.

és bocsi, hogy nem olvastam vissza, de már így is hulla vagyok. Elég nehezen viselem ezt a meleget. Dumcsizunk a talinKép

jó éjt
Bogár
34+1

Bogár
Kép
Kép
bogár

na csak gyulunkKép Orsi sajnalnam ha nem jonnetekKép

Beszti? Marcsi? ok jonnek? OK is hianyoznanakKép

en sem igerek most 2 adagnyi kepviselot, mert holnap is talizunk, attol fugg onnan hanykor esunk hazaKép azert igyekszem, a letszam meglesz ra megint, ugy nezemKép

ezt a hires pecsenyezsirt jol kihagytam a multkor, na most en is beszallok raKép

o.
orsoly

Melengeti a szívem, hogy ennyire sajnáljátok, hogy nem megyünk Kép komolyan jól esik Kép
no, ezért nem szeretnék csak a fiúkkal menni, mert egyrészt már ön és közveszélyesek, így egyedül nem tudom, hogy boldgulnék velük (bár azt hiszem ezt megoldanánk azért mi anyukák egymás között - még mindig furcsa ez a szó Kép), másrészt meg ha nem is betegszenek meg (nagyon bízom benne), akkor is horodzhatják a bacit, és így fertőzhetnek, és féltem a többi manót!
No ennyi Kép

de majd a köv. hónapban Kép Kép Kép Kép Kép Kép és Edit meg azonnal vihetjük Lipótmezőre. Kép
no, szóval majd ha lesz tali jövőre Kép akkor majd megyünk mindenképp !!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Á, dehogy baj, Ti 2-en vagytok Ritával Almádiban, jogos, h. mi menjünkKép
Ma lesz Alsóörsön Harley Davidson felvonulás, Fűzfőn meg amerikai kocsik kiállítása.
Este lementünk sétálni babával a partra, 1 banda meg pechünkre jól nekiállt "bürrögtetni" a mociját-szegény Jocika meg elsírta magát ijedtében...Kép
Ennyit a magyar Harley-kultúráról...
Szuper ügyesek a fiacskáid,ahogy így olvasgatom.

CatKép
Hát már hogyne lennének új képek a kis pöffetegünkrőlKép
Megnéztem az új képeiteket az albumotokban,ennivaló a 2 pasi!Ahogy tolja a babakocsit, nem semmi!
Mi jól vagyunk, szerintem lassacskán jönnek a fogacskák, Jocinak folyik a nyála rendesen, ezerrel gyömöszöli az öklét a szájába..Mászni még nem tud, csak pörög körbe.Étvágy szuper, az alábbi képek a megmondhatóiKép
pusz mindenkinek!
kKépKép

KépKép
KépKép
kirri

KirriKép
Nektek sem kell táplálkozási tanácsadóhoz járni Jocikával!KépKépKép Hány kilót mázsál ? Miket esztek ?
Nagyon édes a kispasi. Az albumban a Nike cipőjével
tündéri.KépKép Remélem a következő talira már Ti is el tudtok jönni! Leone-ék is Debrecenből jönnek.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Tegnap este sem tudtam jönni, mint ahogy azt észrevettétek... inkább már nem is ígérek semmit, egyszer majd csak jövök.
Pedig én is úúúúúgy szereték aktívabb tag lenni itt!

Most is csak azért ugrottam be, hogy szóljak, hogy mi ma indulunk a talira Kép, nem is olyan soká. Remélem így holnap nem délre fogunk odaérni Ediékhez.Kép
Orsi!Kép
Én is sajnálom hogy nem jöttök!Kép

El ne felejtsem:
Szeretnék szólni, hogy Dana kicsit köhög. Nagyon ritkán, de akkor rondán. Már 2 hete tart. De nem volt láza, hőemelkedése, nem folyik az orra, semmi más tünete nincs. Csak még egy kis szemviszketés. Kedden voltunk dokinéninél, kapott köptetőt és vihetem babatársaságba, azt mondta a dokinéni. Tegnap meg szemészeten voltunk, a szemviszketés allergiás eredetű, kapott szemcseppet, ott is azt mondták hogy nyugodtan mehet más babák társaságába. Ezennel kérek engedélyt a társaságotokba vinni Danát!Kép

Kértem kedden a dokinénitől beutalót allergológushoz, de még gondolkodom, hogy elvigyem-e. Pedig én allergiára gyanakszom. A férjem családjából 3-an allergiások, úgyhogy hajlama is lehet rá.
Hurki!Kép Majd kérek a témában tanácsot!

Most megyek, befejezem a csomagolást.
Puszi, Leone

KépKép
leone

Cat Kép
no én is végigkuksiztam az új képeiteket Kép
mintha csak magunkat látnám. A hordozóból ugyanígy kimászik mind a kettő Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Leone Kép
allergia ügyben én annyit tudok, hogy 3-4 éves korig semmi sem kimutatható, mert még nem alakult ki az immunrendszerük tökéletesen, és nagyon-nagyon sok az álpozitív eredmény. Anyu 6 év alatt nem csinál bőrtesztet.
de Hurki bizti járatosabb ebben.

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

CatKép
Tényleg mi is mehetnénk a következő talira?
Húúú, ez most nagyon jólesett..rajtunk nem múlna, a párom már az összes babát fújja a képekről, amiket mutogatok a topik babáirólKép
Jocika 7500 gr körül jár, ekég dundi, nem tudom a kis pocok így hogy tud majd felállni???
k

KépKép
KépKép
kirri

Kirri!Kép

A mostanira is jöhettek.Kép Senkinek nincs külön meghívója. Akinek van kedve, kíváncsi ránk és kibír egy bölcsödényi gyereket egyrakáson, azt szeretettel várjuk.Kép

Puszi, Edi
edi

Mindenkit üdvözlök, Sziasztok.
Remélem jó helyre írom ezt az üzenetet.
Én a Barbi férje vagyok.ÖrÖmmel tudatom, hogy Dániel nevü kisfiunk,
Junius 18.-án reggel 5.15-kor Megszületett.
Súlya 3,740 kg, magassága 50.0 cm.
A Mama és a baba is jól vannak.

Üdvözlettel: Földesi Csaba Calgary,Kanada

Kép
Kép
barbi

Csaba!Kép

Köszi a híreket! Elvesztettem a fogadást, hogy mikor bújik ki Dani, de annál nagyobb szeretettel gratulálok.KépKépKép Szép nagy fiú lett, nemhiába maradt benn ilyen sokáig a pocakban. Barbit puszilom és nagyon-nagyon boldog babázást kívánok nektek!KépKépKép

Edi
edi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?