Új privát üzeneted érkezett!

Furcsa hogy eddig erröl nem esett szň. Adjatok közre legyetek szivesek gyors, semmiböl elöadhatň recepteket amiket egy gyerek megeszik. Pl. a Tieitek kedvenceit. Kedvcsinŕlňnak itt egy gyors: Rizses krumpli (Krumplis rizs)
Pici olajon megfuttatni egy kis hagymŕt, fokhagymŕt, beletenni aprňra vŕgott leveszöldsčget, azt fčlig megfözni, hozzŕadni a krumplit čs a rizst, felönteni 3x annyi vizzel mint a rizs volt čs kuktŕban sipolŕstňl 6-8 perc. Izesiteni egy (nem glutammŕtos) leveskockŕval vagy pici sňval čs egyčb füszerekkel lehet. Bele lehet tenni a csontraszŕradt sajtokat aprňra vŕgva az utolsň 2 perc fözčshez. Sok reszelt parmezŕnnal megszňrva nagyon finom. Az adagok egy szemčlyre 1 nagy krumpli čs 80 gr rizs. Lehet paradicsomlčben is fözni.
zsuzsanna
 


Nálunk a tócsi a menő: krumplit nyersen lereszelsz, só és liszt kell bele (ez utóbbi ízlés szerint, legfeljebb lágyabb vagy keményebb lesz) és kisütöd zsírban vagy olajban. Tejföllel (kefirrel) stb. adod. Lehet feljavítani még sütés előtt sajttal (reszelt) is, de az már nálunk nem mindig van otthon. (Adagok 3 gyerek + 2 felnőttre 6-7 nagy krumpli, kb.15dkg (sose mértem le) liszt.)
Ildi
Pethes Ildikó
 


Kedves Zsuzsa ! érdekelne a bolognai mártás elkészítésének módja, ha tudod, írd meg! Üdv: Timi
Haraszti Gáborné
 

 
 

Kedves Timi!
Én tudok egy roppant gyors és egyszerű bolognai mártást. Én darált marhából csinálom, amit kevés olajon apróra vágott vöröshagymával és szétnyomott fokhagymával (elhagyható) barnára pirítok egy nagy teflon serpenyőben, majd megszórom sóval, borssal ízlés szerint, aztán hozzákeverek sűrített paradicsomot (30 dkg húshoz 1 kis dobozt), felöntöm pici vízzel, és megszórom Pizza fűszerkeverékkel. Ha nem elég fűszeres az íze, akkor még rászórok egy kis extra kakukkfüvet és oregánót. Fél óra-egy óra alatt kész van, és szerintem van olyan finom, mint a 2-3 órán át főzendő "hivatalos" változat. Próbáld ki! (lehet beletenni még az elején, a hússal együtt némi apróra vágott füstölt szalonnát is)
Krisztina
Krisztina
 


Az én fiam a kukoricás omlettért van oda. Szerencsére 10 perc alatt elkészíthető. Kevés olajon fél marék mirelit kukoricát (lehet konzerv is) megpirítasz (csak annyira, hogy megpuhuljon), majd ráöntesz két felvert tojást, (két csipet sóval ízesítve). Kevergeted, mint a normál rántottát, és akkor kell abbahagyni a főzését, amikor már nem csöpögős, de még puha. Én is imádom!
Krisztina
Krisztina
 


Finom még a rizottó is, amit én a fiamnak gyors változatban, kb. 20 perc alatt készítek: Egy lábasban húsleveskockás vízben főzöm meg a gyorsrizst, némi borsóval, kukoricával és répakockákkal. Amíg megfő, egy kis serpenyőben apróra vágott húsos füstöltszalonnát pirítok. A végén az egészet összekeverem, és megszórom reszelt sajttal.
Krisztina
 


Ja, a szalonnával együtt lehet dinsztelni egy kevés apróra vágott vöröshagymát is, teltebb íze lesz tőle az egésznek, de így tovább tart egy picivel (hagymapucolás-vágás).
Krisztina
 


Sziasztok!
Ha valaki tud olyan tepertőspogi receptet amit aránylag könnyű elkészíteni és finom is,
az kérem ossza meg velem!
Előre is köszi
Kanga
Kanga-Zsebibaba
 


Szia!


Tepertős pogácsa

50 dkg liszt * 30 dkg tepertő * 10 dkg margarin * 3 dkg élesztő * 1,5 dl tej *1 teáskanál cukor * 0,5 dl fehérbor * 1 mokkáskanál bors * 1 tojás * tejföl

A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, a bort, sót, borsot, a felvert tojás felét, és annyi tejfölt, hogy rugalmas, lágy tésztát kapjunk. Lisztezett deszkán vékonyra kinyújtjuk, és rákenjük az apróra vágott tepertőt, majd feltekerjük, mint a bejglit, és jobbról balról behajtjuk. 20 percig pihentetjük, majd ismét kinyújtjuk, felcsavarjuk, hajtogatjuk. Ezt a műveletet, 20 percenként, 3-szor ismételjük. Végül, ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk, bevagdossuk, pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, megkenjük a tojás másik felével, és forró sütőbe rakjuk. Nagy lángon sütjük kb. 15-20 percig. Nem szabad lassan sütni, mert kiszárad.

Jo etvagyat!

Alma
alma
 


Sziasztok!

Ha már a pogiknál tartunk: tud valaki olyan pogi receptet (sajtos vagy vajas pogi kategóriában), ami nem szárad ki két nap alatt?
Köszi:
Ildi

U.i.:a fiam időnként hamuban sült pogit óhajt tőlem...
Pethes Ildikó
 


Szia Alma!
Nagyon szépen köszi a receptet, ha sikerült beszámolok róla.
Üdv.:
Kanga
Kanga-Zsebibaba
 


Sziasztok!

Keresek mezeskalacs receptet, ami finom es konnyu elkesziteni. Ha valakinek van nagyon megkoszonnem ha megosztana velem.

Nekem regen volt, de sajnos elkeveredet koltozeskor. Azt a lanyaim nagyon szerettek, szamomra az volna a legtokeletesebb recept, azt biztosan tudom hogy valogatos lanyaim szeretik. HA esetleg valakinek megvolna a "Keszulodes Karacsonyra" cimu konyv ami meseket, karacsonyi diszeket es mezeskalacs recepteket tartalmaz. Abban van egy recept amibol mezeskalacs angyalkat keszitenek ha valakinek megvolna es leirna nekem nagyon orulnek neki.

Elore is koszonok mindefele mezeskalacs receptet.

Hajnalka
Napocska (Napocska)
 


Sziasztok!
Csatlakozom Napocskahoz, eppen en is azt akartam/akarom kerdezni, hogy megosztanatok-e klassz karacsonyi, adventi "dolgaitokat", csladi hagyomanyaitokat, mert ha igen, akkor mar az iden is tudnek " okulni".
Sajat tervezesu karacsonyfadiszek IS erdekelnek!!!
Koszi es jo jetveget!
Zsiek
zsike
 


Szia Hajnalka!

Finom mézeskalács

25 dkg mézet és 5 dkg vajat langyosíts meg.
Egy másik edénybe tegyél: 3 egész tojást, 10 dkg porcukrot, 1 evőkanál fahéjat, 1 kávéskanál szegfűszeget, 2 dkg szalalkálit.
Turmixgéppel jól dolgozd össze, majd öntsd bele a langyos mézbe. Újból dolgozd össze. Gyúrjál bele kézzel 70 dkg sima lisztet. Takard le és pihentesd szobahőmérsékleten egy napig. Nyújtsd ki kb. 4 mm. vékonyra, formázd, tedd alufóliával bélelt sütőlemezre. Forró sütőben süsd mogyoróbarnára (kb. 4-5 perc). Tetejét felvert egész tojással kenjed sütés előtt, hogy fényes legyen.


Remélem ízleni fog.

Erzsi
Erzsi
 


Szia Erzsi!

Koszonom szepen a receptet. Egy pici gondom van vele, nem tudod veletlenul szalalkalit lehet e helyettesiteni valamivel. Itt kanadaban ahol elunk mi, sajnos meg senki nem tudta nekem megmondani mi a magyar szalalkali itteni megfeleloje. Lehet itt kapni sutoport, meg szodabikarbonat es elesztot is, de ilyet sajnos nem talaltunk. Szerinted sutopor vagy szodabikarbona jo lenne bele?

Legkesobb ha maskor nem par ev mulva, ha haza kerulunk kiprobalom. Leiras alapjan nagyon konnyu es finom lehet.

Hajnalka
Napocska (Napocska)
 


Szia Hajni!


Küldök egy Web oldalt, ahol nagyon sok finom süti van.


Szia

Erzsi
Erzsi
 


Szia Hajni!

Az étel, ital, receptnél találod meg a WEBcukrászdát. Sajnos csak így tudtuk feltenni.

Szia

Erzsi
Erzsi
 


Szia Erzsi!

Nagyon koszonom a linket.

Hajnalka
Napocska (Napocska)
 


SAJTOS SüTI

tésztába:

70 dkg liszt
25 dkg margarin
20 dkg vaj
3 db tojás sárgája
5 dkg reszelt sajt
1 pohár tejföl (2 dl)
1 1/2 kávéskanál só

tetejére:
10 dkg rszelt sajt
1 db tojásfehérje
izesítők diszítők pl. mák, lenmag, szezámmag, köménymag, pirospaprika(csemege)

A lisztet a margarinnal és a vajjal jól elmorzsoljuk. A többi hozzávalóval tésztát gyúrunk belőle.

Ujjnyi vastagra nyújtjuk a tetejét megkenjük tojásfehérjével és beszorjuk a többi reszelt sajttal. Vághatjuk csikokra, kockára vagy szaggathatjuk formára. sütöbe szép rózsaszínűre sütjük.

a sütés elött egy nappal is meglehet csinálni a tésztát és másnap kisütni de rögtön is kilehet nem muszály pihentetni.
Én egy picit megszoktam sózni a tetejét is. formára szaggatom és mindegyik forma tetjére mást teszek. lenmag, szezámmag stb...

Garantáltan jó szilveszteri sütemény ha maradna belőle minimum egy hétig is eláll anélkül, hogy kiszáradna.

jó sütést
kata
bigacsiga
 


MARADÉK TOJÁSFEHÉRJE

6 db tojásfehérje
21 dkg cukor
6 dkg liszt
3 dkg kakaó
10 dkg olvasztott margarin
10 dkg mazsola
10 dkg durvára vádott dió

A tojásfehérjét kemény habbá verjük.
A többi hozzávalót összekevejük és óvatosan hozzátesszük a tojáshabhoz.Egy őzgerinc vagy püspökkenyér formát kivajazuk a masszát belesimítjuk és megsütjük.

Ilyenkor az ünnepi sütések alkalmával sokszor gondot okoz mi legyen a sok tojásfehérjével.
itt egy klassz könnyü süti.

Kata
bigacsiga
 


Tojásfehérje:

Amennyi tojásfehérje, annyiszor 5 dkg cukor (szerintem kevesebb is elég), pici citromlé, gőz fölött verendő, majd habcsók készül belőle sütőben lassún szárítva. Ugyanez kókuszreszelékkel vagy egyebekkel.

Bátrabbaknak: felvert tojásfehérjébe porcukor, pici fahéj, és reszelt csoki avagy kakaópor. Nyersen fogyasztandó, rém finom, én imádom, és még sose lettem beteg tőle, de legyetek óvatosak (én tutira friss, anyósomtól jövő tojásokat használok)

Ildi
Pethes Ildikó
 


De jó, hogy írod, pont ma akartam sdegítséget kérni, itt állok egy halom tojásfehérjével (piskótát sütöttem). Ezer köszönet!!! Készül a habcsók... Kép
Zsóka
zsóka (zsók
 


Sziasztok!
Babaetetési tanacsot, tapasztalatot szeretnek kerni toletek.
Leanykam egy eves, es felmerult bennem, hogy meddig kell//erdemes kulon fozni neki, ti hogyan csinaljatok?
Meddig adtok pepest neki? En mar csak ritkan pepesitem oszze, meg ragja a kenyerhejat stb is.
Orulnek, ha leirnatok, hogy egy atlag napon az 5 etkezes atlagban , nagyjabol, cimszoban, micsoda.
Koszi: Szandi
Szandi
 


Sziasztok!

Bodzaszörp receptet szeretnék kérni, ha van valakinek kérlek írjátok le, hogyan kell csinálni!

Köszi

Ancsa
Anyanyanya
 


Szia Ancsa,
Én a következõképpen csinálom:
BODZAITAL:
7-5 db tenyérnyi bodzavirág, kb. 80 dkg cukor, 2 citrom, 1 csg citrompótló
Egy öt literes befõttesüvegbe beletesszük a cukrot, a vastagabb levélbordáiról leszedett, elõzõleg hideg vízzel leöblített bodzavirágokat, a héjastól vékony karikára vágott citromot és a citrompótlót. Anníyi hideg vízzel öntjük fel, hogy az üveg tele legyen. Elkeverjük, hogy a cukor elolvadjon, majd az üveg száját egy tányérral letakarjuk és az egészet 1-2 napig állni hagyjuk (hûátõben vagy kamrában, hûvös helyen). Majd leszûrjük, a levet üvegekbe töltjük és hûtõben tartjuk fogyasztásig. Ha nagyobb mennyiséget készítünk, és tovább akarjuk eltartani, akkor a cukrot a vízzel fõzzük fel, forrázzuk le a virágokat, azután tegyük bele a citromot és a citrompótlót, letakarva hagyjuk 1-2 napig, majd leszûrjük. Az üvegekbe töltött lé tetejére rakunk egy kis mokkáskanályni benzoesavas nátriumot, majd lezárjuk az üvegeket és tegyük hideg helyre. Használatkor az üveg tetejérõl egy ujjnyit öntsünk le, ebben van a konzerválószer.

Ha BODZASZÖRPÖT készítünk, akkor ehhez a vízmennyiséghez dupla mennyiségû bodzavirágot, citromot, citrompótlót és 2 kg cukrot tegyünk. Az üvegekbe töltött, leszûrt lé tetejére egy mokkáskanálnyi benzoesavas Na-ot tegyünk, zárjuk le és 10-15 percig gõzöljük.


Én magam a bodzaszörp receptet nem próbáltam még ki, mindig csak bodzaitalkt szoktam készíteni, tartósítószer nélkül, simán csak a hûtõben tárolva, pár nap alatt mindig elfogy... Kép
üdv
Zsóka
zsóka (zsók
 


Kedves Szandi!

Én lánykám is egy éves. Azonban minden gyerek más és más, igy nem tudom mennyi segitseg, ha leirom Dorcsi mit eszik. Remélem valamennyit azért igen. SZóval:
reggel: tej+joghurt
de: kenyér (vajas, mézes, lekváros, téliszalámis, hozzá nagyon szereti az uborkát, céklát, paradicsomot is) vagy csak gyümölcs (már mindent kipróbáltunk, még a málnát, epret is)
ebéd: pár hónapja azt eszi, amit mi (persze kevesebb só,fűszer), csak villával töröm össze (4 rágófoga van)
uzsonna: tejberizs v. kenyér (lsd fent) v. puding +gyümölcs
este: tej

Persze nagyon függ a gyerektől, épp mennyire van kedve enni, van hogy szinte semmit nem akar megenni, de olyan is van, hogy keveset tettem elé és még enni akar. Persez engem inkább ez utóbbi nyugtat megKép Üdv, Bea
Bea
 


Kedves Zsóka!

Köszönöm! Bodzavirágzás után beszámolok, hogy milyen lett. Kép

Ancsa
Anyanyanya
 


Bodzaital: mint korábbi, de citrompotló helyett citromsav. Dobozban kapható, úgy néz ki mint a kristálycukor, ebbõl pár mokkáskanál elég fentibe.
Amúgy ha nincs benne tartósító és kicsit "megforr" remek pezsgõszerûség lesz belõle, nem hiszem, hogy komoly alkohol szinttel, de finom úgy is.
Ja, és elvileg az én receptem úgy indul, hogy egy kevés cukrot karamellizálunk (melegítjük az edényben és olvad és barnul) és abba jön a víz és a többi)
ILdi
Pethes Ildikó
 


Zsóka, Ildi!

Jelentem megcsináltam a bodzaitalt,a család szerint nagyon finom lett, úgyhogy a receptet el is tettem, jövőre azt hiszem a szörpöt is kipróbálom.
A lányom viszont kiköpte, biztos furcsa neki az íze Kép

Sziasztok

Ancsa
Anyanyanya
 


Sziasztok!
Van egy eladó kétrészes, rozsdamentes mosogatónk. ha valakinek szüksége lenne rá, 10.000.-Ft-ért tudjuk odaadni.
Üdv.:Sissy
Bo-Szi
 


Sziasztok!

Tudja valaki hogy kell csinálni a hecsedli lekvárt?
Kérlek írja meg a receptet aki tudja.

Mse
mirmur (mirmur)
 


Gyümölcstorta

Hozzávalók:
A tésztához: 40 dkg liszt 25 dkg margarin 12 dkg Koronás Porcukor 2 db tojássárgája csipet só reszelt citromhéj.
A töltelékhez: 10 dkg dió 3 db tojás 6 dkg Koronás Finom Kristálycukor 10 dkg lekvár 40 dkg gyümölcs: eper, sárgabarack, ribizli, kivi 1 dl gyümölcszselé

Morzsolja el a margarint a liszttel, szórja hozzá a porcukrot, a csipet sót. Adagolja hozzá a tojássárgáját, fűszerezze kevés reszelt citromhéjjal. Gyors mozdulatokkal gyúrja össze a tésztát. Pihentesse hűtőszekrényben fél órán át. Lisztezett deszkán nyújtsa egy centiméter vastagságúra a pihentetett és hideg tésztát. Keskeny peremű tortaformába helyezve villával szurkálja meg. Újra tegye a hűtőbe.
Közben készítse el a diós tölteléket. Válassza szét a tojássárgáját a fehérjétől. A sárgáját keverje habosra a cukor harmadával. A fehérjét pedig verje kemény habbá a cukor kétharmadával. A megdarált diót óvatosan szórja a kikevert cukros tojássárgájához és a hozzáadott tojáshabhoz. A diós felvertet öntse a linzertésztára, majd 180 Celsius-fokos sütőben süsse aranysárgára.
Hűlés után emelje át a tortaformából tálalótátra a sült tésztát. Kicsi meleg vízzel higított baracklekvárral kenje meg a tetejét és megmosott, lecsepegtetett gyümölcsdarabokkal rakja ki gazdagon. Lehet színek szerint körberakosgatni. Gyümölcszselével fényezze le, dermedés után vágja szeletekre.
bigacsiga
 


[url=http://petra.hos.u-szeged.hu/~csaba/sajatanyag/misc/receptek.html" TARGET="_top]http://petra.hos.u-szeged.hu/~csaba/sajatanyag/misc/receptek.html[/url]

Receptek

Az oldalt Faragó Csaba készítette

Almás lepény
60 dkg lisztet, 1/2 csomag sütőport, kevés sót, ízlás szerint cukrot, egy egész tojást, 15 dkg margarint, 2 dl tejfölt összegyúrunk. Töltelék: kb 1 kg alma vagy meggy.

Ballagó kalács
Tészta: 6 tojás sárgája, 45 dkg cukor, 1 dl víz, 30 dkg liszt, 1 sütőpor, 6 tojás, fehérje, 8 dkg darált dió, piskótának sütjük. Krém: 3 dl tejben megfőzünk 3 evőkanál lisztet. Amikor kihül, hozzáadunk 15 dkg vajat, 2 vaníliás cukrot és 10 dkg cukrot. A tetejére csokimáz és miden szeletre 1/2 dióbél kerül.

Betyár szelet
20 dkg dió, 20 dkg keksz, 20 dkg mazsola, 20 dkg margarin, 4 tojás, 2 nápolyilap, 40 dkg cukor. A 20 dkg cukrot, a tojást és a margarint durván kikeverni. Belekeverni a durván összetört diót, kekszet és mazsolát. 20 dkg cukrot gyengén megpörkölünk, belevegyítjük a masszát. Ezzel tovább főzzük keverés közben kb. 5 percig.

Bodza szörp
50 darab nagy, még nem elvirágzott bodzafejet (a bodzavirágpor a lényeg!) beleteszünk 8 liter felforralt és lehûtött vízbe. 14-15 óra áztatás után a bodzafejektõl megszûrjük a vizet, és teszünk bele 5 kg cukrot, 1 kis tasak tartósítószert (10 g) es 10 kis tasak citromsavat (10x10 g). A szörpöt fogyasztás elõtt ízlés szerint kb. 1:8 arányban víyzzel hígítjuk.

Bounty szelet
30 dkg liszt, 15 dkg cukor, 10 dkg margarin, 2 tojás sárgája, 1 sütőpor, 1 kanál kakaó, kevés tej úgy, hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk. Két lapot nyújtunk belőle. A két lap közé tölteléknek 6 tojás fehérjét 20 dkg cukorral kemény habbá verjük, 20 dkg kókuszlisztet vegyítünk bele. Együtt sütjük meg a lapokkal. Krém: 4 tojás sárgáját, 2 csomag vaníliás pudingot és 2 vaníliás cukrot 1/2 liter tejben megfőzünk és kihűtjük. 15 dkg margarint 20 dkg porcukorral habosra keverünk és összemixeljük a kihűlt krémmel. A tésztára rákenjük a krémet. Csokimázzal vonjuk be a tetejét.

Kókuszos pogácsa
25 dkg cukor, 25 dkg margarin, 2 tojás, 40 dkg liszt, fél sütőpor, 20 dkg kókuszliszt. Összegyúrjuk, szaggatóval kiszaggatjuk, megsütjük, lekvárral töltjük.

Magyar pite
75 dkg liszt, 24 dkg zsír, 24 cukor, 2 tojás, 1 kávéskanál evőszóda, pici só és egy pici tej. Összegyúrjuk, 3 részre osztjuk, a lapokat megsütjük és töltjük. Krém: Bő fél liter tejet felteszünk a tűzre forrni. 4 kanál lisztet kikeverünk hideg tejjel, és állandó keverés mellett a tejben megfőzzük. Kikeverünk 25 dkg margarint 25 dkg porcukorral és hozzávegyítjük a kihűl masszához. Két felé osztjuk. Az egyik felébe citromot, a másik felébe kakót teszünk. Bekenjük a lapok közé és csokimázzal vonjuk be.

Reszelős süti
3 tojás sárgáját, 14 dkg cukorral, 14 dkg vajjal habosra keverünk. 1 citrom héját belereszelünk. Hozzávegyítünk 40 dkg lisztet és egy sütőport. Rögtön reszeljük a tepsibe. Töltelék: 3 tojás fehérjét 6 kanál cukorral kemény habbá verjük. Belevegyítünk 10 dkg darált diót, 10 dkg mazsolát, 3 nagy evőkanál baracklekvárt.

Teasütemény
15 dkg dió, 25 dkg cukor, 20 dkg margarin, 2 egész tojás, 30 dkg liszt, 1 sütőpor. Összegyúrjuk tésztának és kb. 1 cm átmérőjű golyókat formálunk belőle. Előmelegített sütőben sütjük. Krém: fondán, kis csoki, kakaó, margarin.

Zserbó
35 dkg liszt, 5 dkg cukor, 1 tojás, 20 dkg margarin, 1 dl tej, 1 dkg élesztő és egy csipet sütőpor. Töltelék: 15 dkg darált dió, 15 dkg cukor, lekvár. A tésztát 3 részre kell osztani, a tetejét csokimázzal kell bevonni.
bigacsiga
 


Kinek van kedve ezek után még bármit írni???
karina
 
 


Sziasztok, felrakom az egyik gyerekkori kedvenc ételemet, nemrég találtam meg egy újságban. Ha lementitek teljesen jól lehet majd olvasni, meg látni.
A neve egyébként túróval töltött zsemle. nagyon fini, a gyerkõcök is imádják.


Kép

Tomka
Tomka
 


Most nézem, hogy így is teljesen jó lehet látni olvasni, nem voltam benne biztos, mert elég kicsire össze kellett "nyomorítani"

Tomka
Tomka
 


Sziasztok,

azt hogyan csinálják, hogy a gyümölcsös sütemények zselérétege alatt gyönyörûek a gyümölcsök? Ha kiolvasztom, összelottyad, ha nem olvasztom ki fagyosan öntsem le a zselével? és majd késõbb olvad ki az nem okoz problémát?
Köszönöm: Momo
Momo
 


Momo!

Igen, rakd ki a sütit fagyot gyümölcsökkel , majd kanalazd rá a folyékony zselét, és ha már mindenhol van zselé akkor a maradékot teritsd szét rajta egyenletesen.

Ha egyszerre öntöd rá a hideg gyümölcstõl nagyon hamar megköt és egyenletlen felületû lesz.

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Köszönöm szépen, ki fogom próbálni, hamarosan itt a férjem szülinapja. Köszi! MOmo
Momo
 


Momo!

Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak. Az ételfotókon azok a gyönyörû és gusztusos ételek többnyire nyersek, mármint a zöldségek és a gyümölcsök.
Sõt, a tortákon és az édességeken a tejszínhabot mindig borotvahabbal helyettesítik, hiszen egy órákig tartó fotózáson el tudod képzelni, mi lesz szobahõmérsékleten egy habos-babos gyönyörûséggel... Kép

Azért kívánom, hogy a férjed szülinapja nagyon jól sikerüljön!!!

Szia: Laura
p_laura
 
 


Akkor egy torta, amin nincs semmi becsapás. Kép Ma csináltam:

Kép

Virág
Virág
 


Virág!

Van a kajáknak is képtár. A kajás topik és a karácsonyi kajás között tedd fel oda.

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Virág!

Kép Kép Kép képet ide
Babanet Társalgó » Anyaságról » - Gyors ételek hétköznap-Karácsonyi menü-KÉPTÁR

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/41018.html?1067640185

receptet ide kérjük
Babanet Társalgó » Anyaságról » - Gyors ételek hétköznap - amikor a gyerek a lábad alatt mászkál
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/9266.html?1068251782

egy szeletet meg ide
biga.csiga@mailbox.hu Kép Kép Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Bigacsiga,az a reszelt süti,amit szept.bemásoltál,azt hogyan kell sütni? Volt valamikor egy hasonló receptem,abban a tésztát félig meg kellett sütni és utána rátenni ezt a habos réteget,ennél mehet egyböl az elejétöl? meg mennyin süssem? (nagyon béna vagyok süteményekben,de igyexem:-) )
puposnünüke
 
 

Hozzászólás a topikhoz

Emotikonok
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?