Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Jó reggelt!

Mea!
Én régen voltam így. Nem tudtam hanyatt feküdni, mert furcsa érzésem volt és szédültem.
Most már tudok mindenhogyan, illetve bal oldalt nehezen, mert van a combomon egy 15cm-es varrat. Ami igenis fáj ha ráfekszem. Vagy kényelmetlen.
szóval a cukor miatt nyugiKép

Dudukly!
Nekem is volt most éjjel egy kis hisztiKép
Nem viselte el, hogy a jobb oldalaom fekszemKép
Olyan rugkapálást rendezett le, hogy kénytelen voltam engedni nekiKép Kép
Micsoda ördögfiókaKép Még ki sem jött, de már most is Õ irányítKép

Lucretia!
Ez engem is felháborít!
Mondd meg a laborban, hogy neked meghagyta az orvos, ha nem jó az eredmény, akkor menned kell a másik dokihoz, nehogy "túl késő legyen" (persze tudjuk, hogy nem késő).
Legyél határozott, mert JOGOD van tudni a saját véreredményedet!
Ha már telefonon azt megmondják, hogy kicsit magas, akkor az értékeket is elmondhatják. Mert majd arra hivatkoznak, hogy nem adhatnak ki információt telefonon. Na ja, egyszer már kiadtakKép
Szóval csapj az asztalra!
Légy erőszakosabb!
Vagy sajnos érte kell menned, de akkor is tolakodj előre éls kérd ki hamar.
Az embernek pofátlannak kell néha lennie az életben, mert különben nem jutunk ötröl a hatraKép

Na lépek főzni, mert sosem lesz így ebéd!

Puszi!
Szép napot!
Sziasztok!
Angelani
27+3

Kép
angelani

Lucretia!Kép
Megint jöttem beleszólni!Kép
Sajnos ebbe bele kell törődni, hogy nem mondanak eredményt, mármint konkrét eredményt telefonba!
Ezt hivatalból szigorúan tilos megtennünk!
Nem lehet bizonyítani, hogy ki van a vonal végén és ez sértené a betegjogot.
Gondolj bele csak egy példa, rosszindulatú anyós telefonál, bármilyen érték ügyében, majd telekürtöli az egész rokonságot "beteg a lány jaj,jaj". És akkor még nem is értett fére semmit, mi van ha félre is ért és túloz is kicsit...?
Szóval értitek, hogy ez az ápolószemélyzet állásába is kerülhet, ha az anyuka feljelenti(mert van aki megteszi felháborodásában).
Nem akarom én ezt a dolgot túlzásba vinni, csak azért írtam le, hogy lássátok a másik oldalt is!
Én is sokmindent jobban értek, hogy terhes vagyok és így látom az én másik oldalamat is!Kép
Azért meg nem hiszem, hogy 3 órát kéne várni, hogy kiadjanak egy leletet!
Odamész, és elkéred soron kívül ez szerintem nem pofátlanság(nálunk így működik, és soha nem volt belőle probléma).
Angelaninak is igaza van jogod van tudni a saját eredményedet, és ezért ha 3 órát váratnak az felháborítóóó!
És ahhoz is jogod van, hogy te döntsd el, hogy a családtagjaid közül kinek mit mondasz el, ezért nem mondanak pontos eredményt telefonon.
Az viszont dicséretükre legyen mondva, hogy szóltak, hogy határeset és jelentkezz minél előbb.
Nem okoskodom itt tovább, és okítás sem volt szándékom, remélem nem értetettek félre!
Segíteni szerettem volna!

Mindenkinek pussz!Kép
Szikeev 19+6.
szikeev

Lányok!Kép

Még valami... Annamamiról nem tudtok valamit?
Se nálunk, se nálatok nem jelentkezik már egy hete.
Elutazásról nem tudok, mert ő szervezte ezerrel a találkozónkat is!
Kicsit aggódom, hogy nincs e baj!
Valaki, ha tud róla írja meg légysziii!
Köszi!!!!
szikeev

Sziasztok! Most értem vissza a kórházakból, mert kettőben is voltam, igaz a másodikban már babalátogatás céljából! Kép

Ma reggel visszamentem az Istvánba a leleteimért, a várt leszúrás meg háborgás valamilyen szinten meg is történt, de aztán magához tért a doki elég gyorsan, és továbbküldött a diabetológiára. Sajnos a vércukrom még mindig egy kicsit magas, bár azt kell mondjam, nem ismerem ki magam már az értékek között, hogy mikor melyik vérvételnél mi is a határérték terhes nőknek... az 1 órás tejes-zsömisre tudom, hogy a határérték valahol 7-7,5 mmol/L, de ennél a 75 grammos cukros lötyinél tudja valaki?

Mert az első (éhgyomri) vérvételem 4,5 lett, ez úgy tudom teljesen jó. A második (1 órás) 9,9 lett, ez úgy tudom magas, de nem tudom, mennyire magas. A harmadik (2 órás) 7,4 lett, amit már megint nem tudok, mennyire számit magasnak. Vagy egyáltalán magasnak számit-e.

A diabetológus nem igazán tűnt úgy, hogy nagyon aggasztanák ezek az értékek. Holnap vissza kell mennem még egy vérvételre, és azt mondta, csökkentsem a cukrot meg az édességet, adott is egy füzetet, de szigorú diétára nem fogott... Viszont azt mondta, az a 10 kiló amit eddig hiztam, sok, és emiatt szigorúbbnak tűnt mint a vércukrom miatt. Úgyhogy a legújabb diétám (figyelitek hány volt már eddig?) a cukormentes, szénhidrátkorlátozott diéta. Megpróbálom elkezdeni számolgatni a szénhidrátokat, akarok venni egy kis digitális konyhai mérleget, azt elszórakozom vele. (Imádok mindent aminek gombja van.) Egyáltalán nem fog megártani, ha több zöldséget és kevesebb tésztafélét eszem.

Viszont visszatérve a kórházakra. István után bementem a Péterfyben meglátogatni egy nyári babás sorstársamat aki két nappal ezelőtt szült ott. Õ nagyon-nagyon dicséri az orvosát/orvosait is meg a kórházat is. Azért van több orvosa is, mert az orvosa adott maga helyett egy helyettest ha netántalán ő ne lenne elérhető, és az a második orvos nagyon levette őt a lábáról, bár mintkettőt lelkesen dicséri. Végigvezetett a gyermekágyas osztályon is, de a szülőszobákra már nem kukkantottunk be. Kétségtelenül a gyermekágyas osztály jobban tetszik a Péterfyben, kultúráltabb helynek tűnik mint az István. Ott pl a nőgyógyászaton mindig kritikán aluli a WC, de a vajúdó viszont gyönyörű és modern. Ellenben nincsen alternativ szülőszobaa Péterfyben, sem kád, meg ilyenek. A helyettes doki, aki éppen ott volt és be lettem mutatva neki, tényleg nagyon aranyos volt, de kapásból császározni akart, ahogy meghallotta, hogy milyen rossz a szemem, és lelkesen mesélte, hogy milyen tuti gátmetsző technikája van, én meg ugye nagyon a gátvédelemre utazom, és császárt se akarok, mert én úgy tudom és gondolom, elavult nézet, hogy a rövidlátás automatikus császárt jelent. (Amerikában pl ahol amúgy imádnak császározni, ilyenről még nem is hallottak.) A szemfenekemet megnézték, az ép. Akivel a kórházban beszélgettünk anyuka, vagy akire rákérdeztem, senkinek nem volt úgy természetes szülése, hogy ne ők inditották volna be, vagy segitettek volna rá különböző módon. Én meg nem szeretném, ha nyákdugó távozása vagy magzatviz elfolyása után automatikusan rákötnének az oxitocinra. Azt szeretném, ha hagynának békén mindenféle beavatkozás nélkül. Én bizom benne, hogy a saját szervezetem tudja mit kell csinálnia.

Úgyhogy azt hiszem, maradok a dokimnál, legalábbis egyenlőre. Úgysem ő lesz velem a szülés alatt, hanem inkább a szülésznő, de leginkább a párom meg a hugom.

És legalább a saját dokimról tudom (tudni vélem), nem akar automatikusan császározni, beinditani, oxitocinozni, stb... legideálisabb esetben én ülök a kádban, és doki nem is kell a szüléshez.

rokica
29+2

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

1 órán keresztül nem tudtam bejutni a társalgóbaKép
Már éppen kezdtem elveszíteni a türelmemet.

Felhívtam az Istvános dokimat, hogy közöljem vele, nincs pénzem.
Azt mondta, hogy menjek be azért szerdán és megbeszéljük. Gondolom a szülés díja lesz magasabb. Csak azt sem tudom, hogy majd hogyan fogom összeszedni. Majd meglátjuk.
De legalább nem búcsúzott el tőlem véglegKép
Ez már egy jó pontKép
Felhívtam apukámat, de ők sem tudnak segíteni anyaglag.
Pedig eddig sem szakadt meg. Németországban dolgozott jó pénzért. Igaz, mostanában nincs meló meg sok az adósságuk, de közölték, hogy ők nem tudnak semmiben sem támogatni. Talán 2 évente látom, ha leutazom hozzájukKép
Volt kb. 6-7 év, míg teljesen lesz@rtKép
Én mentem utána és soha sem kértem tőle semmit.
De ez van. Nem akarok megint csak panaszkodni.
Csak az bánt, hogy nem nagyon törődik velünk és még illemből sem mondaná, hogy "nem ígérek semmit, de megpróbálok segíteni valahogyan".

Rokica!

Sajnos nem tudom én sem az értékeket, de a 9,9 az tényleg magas.
Azt mondják, hogy normál esetben 6,2-ig jó a cukor. Terheseknél ennél lehet magasabb az érték, de a 7,5-et meghaladóra már figyelni kell.
Valakinek 8-as értékig nem aggódnak.
Szerintem ezt is orvosa válogatja.
Az tuti, hogy nekem is diétáznom kell a sok hízás miatt.
Nem tudom, de rengeteget felszedtem 1 hónap alatt.
Legalább 5kg-ot!

Nem csak Annamami hiányzikKép
Sokan eltüntekKép
NEm szeretném most részletezni a neveket, de komolyan kezdek már aggódni.
Olyan jó sokan voltunk már és valahogy elkopott a társaság!

TESSÉK VISSZAJÖNNI!
Kép Kép Kép

Lépek, mert ma megnézem a védőnénit.
Bízom benne, hogy megtalálomKép

Sziasztok!
További Kellemes Napot!
Angelani
27+3

Kép
angelani

talán majd olvasok is, most csak emiatt jöttem gyorsan
<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van 2005.08.10 32 hét + 1 nap
Szmercsa Első baba 2005.08.07 Bátor? Szt. János 25 év / Budakalász 31 hét + 3 nap
Zsófy Első baba 2005.08.17 Lilla Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 31 hét + 1 nap
Csillám Első baba 2005.08.20 Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 30 hét + 6 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 2005.08.20 Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 30 hét + 1 nap
Vrucsincá Első baba 2005.08.26 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 29 hét + 6 nap
Falina Első baba 2005.08.26 Noémi Jázmin? Schöpf-Mérei 26 év / Bp III. 29 hét + 6 nap
Rokica Első baba 2005.08.30 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 29 hét + 5 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. 2005.08.30 Benjámin Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 29 hét + 5 nap
Baba76 Első baba 2005.09.01 Margit Kórház 29 év / Dunakeszi 29 hét + 0 nap
Pocika Első baba 2005.09.02 New Orleans 29év / New Orleans 28 hét + 6 nap
Popoka Első baba 2005.09.05 Győr 29 év / Győr 28 hét + 3 nap
Kismama2004 Első baba 2005.09.08 ha kislány, Réka Veszprémi 30év / Veszprém 28 hét + 1 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 2005.09.08 SOTE II. 28év / Bp XVII. 28 hét + 0 nap
Angelani Első baba 2005.09.10 Erhard Szt. István 28 év / Újpest 28 hét + 0 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 27 hét + 5 nap
Megann Első baba 2005.09.11 Léna Szt. István 26év / Budapest 27 hét + 5 nap
Mea Első baba 2005.09.12 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 27 hét + 4 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 27 hét + 1 nap
Vukkocska Első baba 2005.09.14 Uzsoki 29 év / Zugló 28 hét + 6 nap
Gviki Első baba 2005.09.15 Zsanett Szt. István 28 év / Bp XVII 26 hét + 6 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 2005.09.15 Szt. István 30 év 27 hét + 0 nap
Bodza Első baba 2005.09.15 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 26 hét + 3 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 2005.09.16 Csenge Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 26 hét + 6 nap
Lucretia Első baba 2005.09.20 Bence SOTE I. 25 év 26 hét + 3 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 25 hét + 5 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Szent István 40 év / XX.ker 25 hét + 5 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 25 hét + 4 nap
Dudukly Első baba 2005.09.27 MÁV 34 év / Isaszeg 25 hét + 2 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 ha kislány, Tamara MÁV 31év / Újpest 25 hét + 2 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 24 hét + 3 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 25 hét + 4 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 MÁV 32év / Bp XX. 24 hét + 2 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp 24 hét + 3 nap
Hari Első baba 2005.10.08 Lili Szt. István 30 év / Bp. XIX 24 hét + 3 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Szt. Imre 25 év / Bp. III. 23 hét + 4 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 23 hét + 3 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 23 hét + 0 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 Bp vagy Algír 25év / Algír és Bp 22 hét + 6 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 21 hét + 1 nap
Pronee Első baba 2005.11.28 Szt. Imre 24 év / Bp 16 hét + 2 nap
</pre>
üdv
p 25+2
penna

nem olvastam vissza, csak Rokicát néztem meg: hát, én nemtom, hogy az 1 órás érték mit jelent, nekünk csak előtte és 2 óránál volt. Ha így nézed, meg úgy, hogy 7-ig tökjó az érték, akkor nem olyan vészes a dolog, sztem emiatt nem aggódott a diabetikus sem.
Drukkoltam ám neked, tökjó, hogy nem kell szigorú diéta, csak egy kicsit fogd vissza a ch-t, és okés lesz minden!Kép
üdv
p
penna

Sajna sokan eltüntek, szentigaz. Biztos mindenki nyaral és jól érzi magátKép. Legalábbis remélem.

Rokica, a 120 perces értékekről nem tudok nyilatkozni, az én leleteimen csak az éhgyomri van feltüntetve (3,9-5,8 között). De találtam egy ilyen cikket, lehet hogy ezek az értékek a kismamikra is vonatkoznak: http://www.eletforma.hu/?r=1404 és egy másik cikkben is http://www.antsznyir.hu/mesz/integr/006.html
6,7-10 között csökkent tolerenciát írnak. (Gondolom ez az enyhe, szénhidrátszegény életmóddal "gyógyítható" eset.) Felette már gázos lehet. (Gondolom valami erősebb diéta, gyógyszer, ilyesmi.)

Angelani ne rágódj ennyit, az én apám 1990-ben lécelt le, azóta se jelentkezett. Szerintem az ő baja, ha nem akar részt venni az életünkben.
A pénz miatt meg ne aggódj, hidd el, nem minden doki hajt rá, aki igen, attól én lelécelnék. Az biztos, ha mindig a magánrendelőbe megy az ember, akkor pénzes paciensnek lesz elkönyvelve. Én a dokimhoz a hivatalos intézeti rendelésére járok, ott se kell vészesen sokat várni (időpontot kell kérni), hacsak nem jön közbe egy szülés vagy ilyesmi. És mint mondtam, pénzről nem esett szó és mindig nagyon kedves. A lehetőségeimhez képest viszonozni is fogom. Tudja, hogy közalkalmazott vagyok, gondolom nem is vár milliókat.

Pussz nektek: D
dudukly
Isaszeg

Hehe, Penna, köszi szépen a drukkot! És Dudukly, köszi a linkeket!

Azért én megcsappantom a szénhidrátot... nem lesz semmi bajom tőle, ha három hónapig mellőzöm a cukrot (édességet, sütit, stb), és több zöldséget eszem.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Penna!
Köszi a táblitKép Pusszancs!

Davallia!
Neked meg nagy gratula!
Én már nem is emlékszem, hogy mikor híztam csak az 5kg-ot.
Azt tudom, hogy 1 hónap alatt most sikerült felszednemKép

Dudukly!
Abban igazad van, hogy az sztk-s rendelések ingenesek. De újpesten nem igazán szerencsés az sztk. Persze itt is van jó orvos, de a szülőotthon borzalomKép
Viszont nem hinném, hogy az Istvánban van olyan orvos, aki ingyen elvállal.
A magándokim meg csak magánorvos, nem dolgozik semmilyen intézetben. A kórházba is külsősként jár beKép
Én úgy gondolom, hogy az embernek joga van eldönteni, hogy melyik kórházban szeretne szülni.
Viszont nem árt ha egy orvos kísér végig a terhesség alatt, mint terhesgondozás címen.
De ha esetleg azaz orvos nem abba a kórházba dolgozik, amelyikben szeretnék szülni, akkor van a gáz. Mert mondjuk a terhesgondozást minden hónapban kifizetem. Ha mégsem Õ vezetné le a szülést, akkor meg annak a dokinak kellene adni pénzt, akinél szültem. Végülis nem lehet egy szava sem, mert nem a szülésért fizettem, hanem a terhesgondozásért. Vagy természetesen alanyi jogon jár az sztk-s ingyenes ellátás.
Ez bonyolult.
Szerintem tök érthetetlenül írtam leKép
Majd átfogalmazom, de már éhes vagyok.

Mindjárt visszajövökKép
Gyorsan ebédelek.
Sziasztok!
Angelani
27+3

Kép
angelani

Sziasztok!

Na folytatom. Lehetséges variációk:

1.
Az ember eljár az ingyenes terhesgondozásra, mondjuk SZTK-ba. Elmegy szülni a választott kórházba, az éppen ügyeletes orvoshoz. Annak ad X összeget.

2. Az ember jár X összegért magánorvoshoz és nála is szül +X összegért.

3. Az ember jár magánorvoshoz X összegért és elmegy máshova szülni, ugyancsak az ügyeletes orvosnál és ad neki X összeget.

4.
Az ember jár ingyen az SZTK-ba és annál az orvosnál is szül és ad neki X összeget.

Viszont tényleg jobb annaál az orvosnál szülni, aki végigkíséri a terhességet, mert az esetleges komplikációknál már többet tudhat a szülő nőről.
De!
Ha másnál is szül az ember, akkor is megnézik a kiskönyvet, amiben elvileg minden vezetve van. Tehát ha esetleg cukros, vagy más egyéb probléma merült fel a terhesség alatt, akkor azt látja az orvos.
Mert ha az ember a magánban is fizet és a szülésért még 10X annyit, akkor tényleg Nagyon Jól megfizette az orvost.
Viszont ha SZTK-s az orvos és ott nem fizet, de a szülésért mondjuk 50-70 ezret ad, még akkor is jól jár a doki.
Az az orvos nem jár jól, akihez ingyen megy a kismama és nem is nála szül.
Tehát én ezt sem szeretném, de kellene egy jó megoldás.
Nekem ezért a 4-es variáció a legkorrektebb, de sajna nem találtam meg azt az orvost, aki az Istvánban dolgozik és mellette van ingyenes SZTK-s rendelés (terhesgondozás).

Remélem ez érthetőbb volt.
Na befejezem a rizsátKép
Sziasztok!
Angelani
27+3

Kép
angelani

Akit érdekel, találtam végre egy leirást a neten erről a terheléses cukroslötyis vérvételről, és a terhességi határértékekről.

http://www.hazipatika.com/services/lab/body/26

E szerint is 5-ször kéne levenni a vért. Kép

Viszont valószinűleg nekem nem terhességi diabéteszem van, hanem maximum ez a csökkent glükóz-tolerancia, ami nem olyan komoly. Hálistennek. Azért a cukrot ezentúl mellőzöm, és számolgatom a szénhidrátokat.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Helló!

Na csak hogy én is belekotyogjak!
Tudjátok itt vannak a svéd rokonaink!
Most voltam velük a Palatinuszon!Nagyon élvezték, holnap is mennek, mert náluk ilyen nincs!
A lényeg, hogy beszélgettem az unokatesómmal, akinek van két gyerkőce(10,4) hogy hogy megy náluk az ilyesmi!
Hát jól elszontyolodtam megint!Kép
Náluk ugye jár mindenki a maga körzete szerinti terhesrendelésre szülni pedig épp annál szül akihez kerül!
Sajnos ott is sok ágyat megszüntetnek a kórházak ezért mostanában az a tendencia, hogy amikor közeledik a szülés, akkor a családok kiáramlanak a nyaralókba a vikkendházakba vidékre és az ottani kórházakba mennek szülni, mert a fővárosiakban könnyen azt a választ kaphatják, hogy bocsi,megtelt!
Hát ennyit erről, ja és maximálisan meg volt elégedve az uncsitesóm, kapott mindent amit akart és úgy szült ahogy ő akart és nem kellett fizetnie egy huncut koronát sem!

Angelani!Sajnálom, hogy ilyen nehéz anyagi körülmények között vagy és hogy nem épp megfelelő a szülők hozzáállása!

Na most el kell rohannom fagyizni, de majd este jövökKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok Lányok!

Ismét itt vagyok és megígérem, hogy több képet nem küldök.
Még pár kérdésre a múltkor nem válaszoltam így úgy gondoltam most megírok mindent!

Szóval többen kérdeztétek, hogy mikor megyünk nászútra. Július 10-én indulunk Párizsba ahol 8-10 napot leszünk és utána pedig Hollandián keresztül jövünk haza. Ott is szeretnénk legalább egy pár napot eltölteni.

Azért is jelentkezek ma, mert úgy gondoltam, hogy szeretnék veletek egy jó hírt megosztani. Bár nagyon régen nem írtam magamról, arról, hogy ez a baba dolog nálunk hol is tart valójában mert úgy éreztem hogy problémák vannak és nem igazán akartam róla beszélni.

Szóval mint emlékeztek rá, idén március 4-én megműtöttek a Bajcsyba, Pesten. Akkor azt mondta az orvosom, hogy a műtéttől számított 6-7 héten belül menstruálni fogok. Ez sajnos nem következett be, ezért elmentem hozzá és azt mondta hogy szedjek be 10 napon át 2*1 Norcolutot az 100% hogy meghozza majd. Már május volt és semmi. A norcolut pár csepp véren kívül nem tudta meghozni a menstruációmat. Utána újra felhívtam és a fülembe tette a bogarat. Azt mondta, hogy lehet, hogy egy újabb egészségügyi kaparást kell végezni mert nem jön meg. Erre én teljesen megijedtem. Nem mentem orvoshoz. Csak akupunktúrára jártam. Aztán június 4-én rá pont egy hónapra ismételten egy pár cseppnyi vér jelentkezett semmi több. Azóta sem tudott megjönni a mensim, pontosan 15 hete. Nem bírtam tovább várni és elmentem Győrbe a Szalai professzorhoz, és megvizsgáltattam magam teljesen. Az orvos megnézett, kikamerázta a méhemet, mindent végignézett rajtam és közölte hogy semmi szervi bajom nincs. A mensim azért nem jön meg mert funkcionális probélma van, vagyis talán túlságosan megviselte a baba elvesztése az idegrendszeremet.
Azt mondta lát peteérést, tüszőrepedést, és minden teljesen normálisan működik, képes vagyok babát kihordani. Ezért javasolta, hogy kezdjünk is el próbálkozni. Úgyhogy most egy hónap méregtelenítést tartok és utána már nászúton nekiállunk. Azt mondta hogy annyira járhatóak a petevezetékeim, hogy valószínűleg már elsőre teherbe tudok esni. Hát annyira meglepődtem ezen, hogy ahogy vizsgált csak sírni tudtam. Mindenre számítottam, csak erre nem. Már féltem az újabb hormon kúráktól amivel a másik dokim fenyegetett és mondta, hogy azután nem eshetek legalább 1 évig teherbe. De most úgy repülök mint egy madár a boldogságtól.
Remélem, legközelebb már babástól jelentkezem! És én leszek a sereghajtótok, ahogy már régen mondtátok.

Jó volt veletek megosztani a boldogságomat!

Pusi mindenkinek
Zsuzska

Kép
pgsuska

Dudukly
a babakocsihoz: itt is tartja magát az, ami az autóknál: a kisebb értékű kocsi azért kevesebbet veszít...Egy 2 milás kocsit mi 4 évesen 1-ért adtunk el, de a barátnőm 4 milását 2 évesen 1,6-ért számították be.
Én pl a Graco Ultima TS-t hordozóval 55-ért vettem(70 volt, de akkor nyitott a Madrina áruház és 20% kedvezményt kaptamKép) de ahogy nézem a piacot max 25+10 ért (kocsi+hordozó) megy el majd, pedig ma is legalább 60-ba kerül (nem néztem de ennél a típusnál talán egy kicsit lejjebb mentek az árak)
Pedig mi is csak kb 8 hót használtuk, azóta kimosott huzattal, szétszedve és elcsomizva tárolom.
De sztem azt a PC-t 28-30-ra azért le lehet alkudni, próbáld meg.Oda is van írva, hogy alkuképesKép megnéztem, jó kis kocsi amúgy.
üdv
p 25+2
penna

Pgsuska!

Hát én nem is gondoltam hogy közben ilyen jellegű problémák adódtak, de végülis akkor úgy néz ki, minden rendben!Ez nagyon jó hírKép
Aztán a csak ügyesenKépKépKépKép
És persze akkor sem kell nagyon elkeseredni, ha elsőre nem jön össze, tudod.........hogy még a nyavalyás csillagállástól is számít, hogy megfogan e a babóca vagy csak a következő hónapban "születik" meg a pocidban!Kép
Minden esetre most irigyellek!KépKépKép
Mármint amiatt ami rád vár, nekem csak a sóvárgás jut(sex helyett)amióta babóca itt van velünk!Nem is gondoltam volna hogy ekkora visszatartó erő lesz babóca!No de mindegy, úgyis olyan gyorsan repül az idő, hogy mindjárt szülünkKépKépKép
De hát csak nem marad így ez örökre.....legalábbis remélem...
Szóval mindent bele és igenis én követelek párizsi képeketKépKépKépKép

Rókica!
Hát le a kalappal az elhatározásod mellett(amennyiben az önkéntes és nem a diabétesz miatt lesz), mert én bizony bevallom tisztesen, hogy simán lenyomtam 4 gombi fagyitKépKépKép
Nem tudom, hogy bírnám ki, ha nem ehetnék édességet!Nem eszem most többet mint ezelőtt de ezelőtt is imádtamKépKép

Angelani,Davallia!
Én nem tudom mi a frász van az itthoni mérlegünkkel, de reggel 69,2 voltam délután meg 68,2! Pedig ugye pont fordítva szokott lenni és ráadásul a strandon lángost és palacsintát ettem, úgyhogy nem értem!
Reggel már én is megijedtem hogy nem fog összejönni, hogy 15 kg alatt maradjak!
Az a tervem, hogy a 30. hétig +10 kg azaz 70 kg, aztán a maradék...
Jó terv mi, csak nem biztos hogy összejön!

Na jó, látom eltűnt mindenki, megyek én is, mert eléggé kókadt vagyok a strandtól

Megann 27+4

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Pgsuska!
Már nagyon hiányoltunkKép
Annyira szurkolok nektek! Kép Kép Kép
Remélem minden rendben lesz, ááááá, ez BIZTOS!
Sok Puszi!

Megann!
Lángos és palacsinta ide vagy oda.
Hidd el, a strand az fogyaszt, mert észre sem veszed, hogy mennyit izzadsz és elégetsz még az árnyékban is.
Nem semmi a svédországi helyzet sem.
Már ott sem biztos semmi. Pedig az ember azt gondolná, hogy csak magyarországon van ilyen káosz az egészségügyben.
A négy gombi fagyit, pedig ne emlegesdKép Kép Kép

Lassan lelépek, mert ma a babanet is hozzájárul a kevés látogatáshoz, ugyanis alig akar betöltődni az oldal (a legmagasabb netsebesség mellett), mert ez szervertől függKép
Néha be sem jön az oldal, hibát ír ki.
De látom, hogy mindenkit elnyom a meleg isKép
Pedig van, hogy órákat csak ülök a gép előtt.
Na azért eleget melózom itthon isKép

Kép

Jajj!
Voltam a védőnéninél is. Hááát, majd csak júliusban lesz az új védőnő. Addig még várnom kell.
RáérekKép

Szép-Jó Éjszakát!
Sziasztok!
Angelani
27+3

Kép
angelani

Hali!

Ezer bocsánat, hogy megint ennyire eltűntem, ráadásul most is el fogok, mert holnap megyünk nyaralni. De gondoltam, azért bejelentkezem, ha már Angelani így hiányolja az elveszett báránykákat (a múltkor is észrevettem ám, hogy hiányoltál, nagyon jól esett, akartam is írni, de újfent lebetegedett a lánykám, és így nem volt erőm netezni). Én is pont ma voltam dokinál (Rokica, néztem ám, hogy ott vagy-e, de hát ezek szerint te a kórházban voltál; egyébként kissé ledöbbentett a történetedKép, olyan elkeserítő, hogy nincsen tökéletes doki, vagy csak nehéz megtalálni?, na mindegy, ma én is felkértem Erzsikét, remélem, a dokira nem is lesz szükség egyáltalán, és itt most nem a dokit akarom lehúzni, csak a szülésem menetét tervezgetemKép Én is úgy gondolom ugyanis, hogy az a legjobb, ha békén hagyják az embert.). Lényeg a lényeg: teljesen rendben van a méhszájam (kopp-kopp-kopp), pedig a hidegfrontokkor rengeteget keményedtem. Ééééés, azt mondta a doki, hogy kisfiunk lesz (bónusz uh volt, mert még mindig nem tudtuk a kicsi nemét).Kép Ez kicsit meglepetésként ért minket, mert valahogy lányra számítottunk, de persze nagyon örülünk neki, csak még azt nem tudjuk, hogy milyen lesz, ha lesz egy kisfiunk is.Kép Most már a férjem is elkezdhet neveken gondolkodni, eddig ugyanis nem volt hajlandó (bár lánynevünk már lett volnaKép). Szóval

Penna,
bekékeznéd légyszi a táblázatban a születési dátumot? Köszi szépen! Szerintem név majd csak elég sokára lesz, ahogy a férjemet ismerem.Kép

Na, rohanok, mert még pakolnom is kell. Írjatok szorgalmasan, mert azért pár naponta olvasgatok én (bár most ugye nem fogok tudni), csak az írásig nem jutok már el sosem.

Szép napokat mindenkinek!

Kóbor
kóbor

Szép jó reggetl Mindenkinek!

Ahogy látom a terhességnél megengedett a magasabb érték a cukros vérvételnél, úgy hogy akkor nem aggódom a 6,6-om miatt.

Viszont jövő héten megint kell mennem vérvételre, ált.vérképre, mert a doki azt mondta a múltkori csak pótlás volt, mert eddig nem voltak meg azokKép

Pedig már örültem, hogy csak 1x leszKép

Meg lesz UH megint, na azt már várom nagyon!!!
Kiváncsi vagyok mekkora a baba.

Mondjuk rengeteg UH-n voltam eddigKép ennek nem örülök, nehogy káros legyen.
Tudom azt mondják nem az, de azért már legalább 8 UH-m voltKép

Tegnap olyanokat mozgott a kicsi, hihetetlen!!!
Majd kiszakadt oldalt a pocim.
Szerintem még mindig keresztben fekszik a pocimban látni is a hasamon.

Nektek hogy fekszik a bébitek?

Remélem még megforgul a nagyságaKép, nem szeretnék császárt!Kép

Hát rólunk ennyit.

Megyek készülődni párom szülcsinapjára, mert ma este megyünk Szlovákiába itt a határhoz vacsizni csomóan és ünnepeljül.
Holnap meg bográcsozunk a rokonokkal.

Lesz hajtás, de vigyázok magamra!

Most takarítok délig, utána tortát csinálok sima tortalapból gyümiset(epres).

Mindenkinek nagyon szép pénteket!!!
Akik még dolgoznak, nagyon jó pihenést!!!

Puszi

Mea(27+5)

Kép

Mea
mea

Jó reggelt!

Látom tényleg mindenki elalélt a nagy melegben!Kép

Tehát súly!
Azt hittem a mérleg krepált be, de akkor ezek szerint nemKép Sajnos!Akkor jó lesz figyelni és 4 gombi fagyi helyett 2 adag gyümit enniKép
Az a borzasztó, hogyha az elmúlt 4-5 hetet veszem alapul (+3 kg), akkor akár még +9 kg mal is számolhatok ami ugye már +18!
Na hát ezt nagyon nem akarom!Még nem tudom mit fogok kitalálni, de ezt nem engedhetem meg magamnak!Nem jó ez senkinek!Nagyon elszántam magam hogy 15 alatt megállok!

Kóbor!
De jó nektek, na majd írd meg milyen volt a nyaralás!Nem is írtad, hova utaztok!Kép

Mea!
Az én bébim fogalmam sincs hogy hogy fekszik eddig mindíg vízszintesnek tűnt az uh-n!
Lehet hogy nem is???Na majd a következőn megkérdezem a dokit, hogy akkor most mi is a szitu!
Ne izgulj, egyébként bőven van még ideje megfordulni!

Látom jó "kajálós" hétvége elé néztek!
Hmmmm bográcsgulyásKépKépKépnyami nyamiKép
KüldhetszKépKépKép
Azért vigyázz ne te melózz!

Na én meg megyek búrorlesre a Scontóba, meg a Retz-hez! Egy kinyithatós kanapészerűt szeretnék a baba szobájába, ha esetleg nagyon kivagyok, akkor ott ledőlhessek, meg legyen hol szoptatni!
Aztán majd vendégágy lesz belőle, ha már nincs éjjszakai virrasztásKép

Legyetek jók, jövök ám még maKép

Megann 27+5 hogy rohan az időKép

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Látom, még mindig elég kihalt mindenKép

De végre legalább egy valaki visszatértKép

Kóbor!
Jó újra látniKép
Örülök, hogy azért jól vagytok!
Gratula a kukishozKép
Mint én is írtam még az elején, hogy lányosak voltunk, de fiúnk lesz.
Persze Boldogok vagyunk így isKép
Te felkérted a szülésznőt?
Hogyan kell?
Kérlek segíts, mert én is szeretnék szülésznőt.
Nagyon Jó Nyaralást kívánok, sok-sok napocskávalKép

Mea!
Végre megnyugodtálKép
Jó mulatozást és megint csak irígykedhetekKép
Vigyázz nagyon magatokra!
Csak lassan, óvatosan melózz!
Én szerdán megyek UH-ra.
Remélem jól van a baba. Nekem is jókat mozogKép

Megann!
Én már nem számolom a kilókatKép
Tök felesleges.
Tudhatni rólam, hogy néha egyetlen kiflivel tengődöm egész nap és mégis már rengeteget felszedtem. Azt hiszem 10kg-ot.
Mondjuk az első két hónap alatt sokat, mert feküdnöm kellett, de ez nem mentség.
Hiába eszem keveset, a vitamint is csökkentettem már egy hónapja, de csak hízom.
Majd az UH-on kiderül, hogy a baba gyarapszik-e vagy csak én.
Ha a baba, akkor nem érdekelnek a kilók.
Jó bútornézelődéstKép
Én meg már kimostam 1 adagot, most takarítok.
Ráadásul beáztunk a WC-ben és a fürdőbenKép
Mehetek gondnokot keríteniKép

Nekünk holnap hozzák a bútort, ill. 4db szekrényt.
Jön egy haver és az Ex-férjem, hogy összerakják.
Szerintem vasárnapig eltart, mert még a gyerekágyat is összeszereltetem velükKép
Lehet, hogy csak hétfőn tudok majd jelentkezni.
Igyekszem majd minél kevesebbet emelgetni, hisz 3 fiú leszKép

Puszi lányok!
Sziasztok!
Angelani
27+4

Kép
angelani

Sziasztok,
én is jól eltűntem. Sok a dolog mostanság. Kép

Jelentem, sikerült a jogsi tegnap végre átmentem a forgalmi vizsgán is Kép
Én is voltam dokinál a héten. Lényegében csak a méhszájat nézte, azt mondta 3000-es Kép és megfogdosta a gyerkőcöt (szerintem inkább a méhemet Kép) kívülről, és nagy mosollyal közölte, hogy szépen nő Kép
Én a 36.héten megyek újra uh-ra teljes vérkép, vizeletvizsgálatra, kenetet is vesznek, és képzeljétek még beutalót se kaptam, mert azt mondta a doki bácsi, hogy velem tart, mert ezek már speciális vizsgálatok. Megnézik most már a babi szívverését is. Kép
Beszéltem egy mamával, aki nemrég szült a dokimmal, érdeklődtem az élményeiről. Nagy mosollyal csupa-csupa jót mesélt. Azt mondta, ő nagyon élvezte, igaz fájni fájt, de fantasztikus élmény volt Kép ez megnyugtatott.
Aztán már nincs más hátra, mint előre, a 36. héttől már hetente mehetek vissza, és ahogy a dokim mondta: "nem lehet tudni, hogy mikor esik le az az alma a fájáról" Kép
Kezdek izgulni KépKépKép
Puszi neketek! Vigyázzatok magatokra!
Ha lesz egy kis időm visszaolvasok ám..
32+4 Kép
szmercsa
szmercsa

Sziasztok!

Szmercsa!

Szívből örülök, hogy minden rendben van nálatok. Most már valóban a visszaszámlálás indult meg. Néhány hét és kezedben tarthatod a picit.

Angelina!

Kérlek nagyon-nagyon vigyázz magatokra, vegyél vissza a tempóból.
Szülésznő: Nálam a doki ajánlotta, megadta a telefonszámát, egyeztettünk egy időpontot és találkoztunk. Ez még a 20. hét környékén volt.
Végigbeszéltünk mindent, megmutatta a szülőszobát. 36. héten találkozok vele újra, mondta, hgy apa is legyen ott. A Schöfiben nagyon az apás szülést preferálják. Elsőnél nem volt külön szülésznő, hanem az ügyeletes és jó emlékeim vannak róla. Itt még az az előny, hogy az NST-t is ő csinálja végig, nincs az, hogy aki éppen bent van. Talán jobb viszonyt is ki lehet alakítani.
Ha viszont abból indulok ki, hogy régen nem volt ilyen és mégis megszülettek a babák. Az utóbbi időben úgy érzem minden túl van lihegve.

Kóbor örülök, hogy jelentkeztél, kellemes nyaralást kívánok.

Zsuzska!

Igen örömteli volt, amit írtál. Akkor mindent bele!

Megann!
Kedvet kaptam a hételeji paprikáskrumplidhoz, már nálam is kész.

Puszi mindenkinek
Kép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok lányok!

Én is kicsit eltűntem, mer ta jövő héten dolgozom utoljára, és sok dolgom van még addig. Nem is nagyon tudtalak olvasni titeket. De bele-bele néztem az üzenetekbe.

Képzeljétek, most voltam 4D-n, és hát ez volt az eddigi legnagyobb UH-os élményem! Végre jól látható bizonyítékom van arról, hogy valóban kislány! Kép Olyan sokat nőtt, már 1300 gramm! és gyönyörűen befordult már a fejével lefelé, és a nap fénypontja, akkorákat pislogott, meg mocorgott, és MOSOLYGOTT! Kép elcsítünk egy képet erről is, ha megengeditek megosztom veletek!

Kép

És íme a kislányos bizonyíték, ilyen jól kivehető még soha nem volt!
Kép

Tali ügyben mi a helyzet?

Puszilok mindenkit!

Pr. 28

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Dudukly hagymateájától két nap alatt meggyógyultam Kép Mégegyszer köszi Dudukly!

Mea! Az én pocaklakóm is keresztben fekszik bennem. Totál kivehető a kobakja, illetve a lábacskái, amikkel szétrúgdalja az oldalbordáimat Kép Tegnap éppen azon gondolkoztam, hogy egyre kevesebb lesz a helye, hogy fog befordulni?

Angelani! Te kíméld magad, ne minél kevesebbet cipelj, hanem semmit sem, majd megcsinálja a 3 pasi Kép

Prüntyi! Nagyon édes a kiscsaj, és milyen fotogén Kép Kép Kép

Ildi 30+0

Kép
vrucsincá

Szmercsa!
A vizsgához elfelejtettem gratulálni az előbb.

Prüntyi!
Édes a baba.

Én meg alig kapok levegőt, úgy felnyom a csajszi.
No persze ez a barom párás idő is hozzájárul.

Kriszta
27
91 nap

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Ildi, a tea nálam is tényleg bevált, azért ajánlgattam, nekem sajna elég sokszor van rá szükségem, mert mikor másodszor nőtt vissza a mandulám már nem engedtem kivetetni. Ha érzem hogy duzzad és kapar, szorgosan iszogatom a lötyit. (Nálunk mindig van mentatea, mert a nagy melegben iszunk egy-egy csészével a párommal forrón, de fokhagyma és más adalékok nélkülKép.)
A babó idejében be fog fordulni, sokszor csak a szülés előtti pár napban teszik meg, ezért még kár izgulni.

Penna, a babakocsi ügyben alkudozom, igazad van, hogy az olcsóbb kevesebbet veszít az árából ft-ra, de én ezért írtam, a jelenlegi bolti ár 2/3-át. Szikeev véleményét osztom, 5-6 eFt különbségnél újat veszek, 12-nél kezd érdekelni a használt. A babaaprón kínálnak egyet 23 eFt-ért (erre már nincs gari, nem tudom, ez mennyire értékcsökkentő tényező), egyezkedem a megtekintéséről. Meg azért szept. végéig még fognak hirdetni, nem esek kétségbe. Egyébként úgy látom, a babaaprón kevésbé elszált hirdetések vannak. A babaneten némelyik ára vetekszik az újéval (ez a csaj is 38-al kezde el árulni, gondolom rájött, ha a boltban 37, senki se veszi meg tőle, most emilben 29,5-öt írt nekem).

Szmercsa gratula, örülök, hogy nem kell tüntetni menni ebben a melegbenKép. Azért csak óvatosan, az utolsó időszakban nem ajánlják a vezetést! Majd ha már kettőben lesztekKép.

Prüntyi, tényleg édi a babó, grat.

Angelani, semmit s emelgessél,az én párom tegnapelőtt este még a tésztafőző víztől is elzavart, hogy majd ő kiönti. Mondjuk nekem ez a túlzott óvás megy az agyamra, lassan egy kenyeret se vehetek le az üzletben, nehogy megemeljem magamKép.

Örülök, hogy most sokan összejöttünk megint. Annamami tényleg hiányzik, ő volt a tali fő motorja is a multkor.

De azért összejöhetnénk, tényleg...

Dudukly (25+3)
dudukly
Isaszeg

Sziasztok,
Én csak ritkán tudok (tudtam) irni, utoljára talán akkor irtam amikor még a másik oldalon probálkoztatok.
Rókica, én is Istvános vagyok és az első vérvételem után megcsinálták a terhelésest is ami itt 5-vérvételből állt.
Az szintén rossz lett, (10 volt a 120perces)
De azért ez se olyan vészes. _Most 160 g-os CH diétán vagyok és kontroll júliusban. Persze újabb vérvétel amiből már kicsi elegem van mivel 1 hét alatt 8-szor szúrtak meg.
Egyébként gondoltuk, már a 26-héten, hogy cukros leszek mert a babika 28 hetes méreteket produkált. pl. 800 gramm helyett 1170gramm... És nagyon dagika Kép Kép illetve a magzaqtvizem is több az ált.nál ami feltételezi a diabéteszt.
A diátát meg nem nehéz betartani, csak édeséget nem kell enni. Most számolok én is de a 130-at alig érem el.
Kriszti (régi Krinyoka a megint megjöttből...)

KépKép
Kép
csikken

Olyan Drágák vagytok, annyian gratuláltok Kép Nagyon jól esik ám, ritkán kapok egyszerre ilyen sok kedves szót...köszönöm KépKép
Dudukly,
mikor átengedtek, az volt a vizsgabiztos kérdése, hogy: "ugye már nem fog vezetni, legalább 2-3 hónapig?" Kép

Prüntyi,
kislányka, csúcs szuper aranyos Kép Így látva nagyon szép kis pofikája van Kép

Davallia,
kilók?? Kép kényes téma még mindig. Mióta nem szedem a vitaminokat (ami sztem már nem is igazán szükséges, ha sok-sok zöldség- gyümit tudunk falózni)az elmúlt egy hónapban már csak 1,5 kilót híztam, pedig befigyelt pár süti, meg fagyi is Kép csak ésszel. Én nagyon úgy érzem, hogy ez életkortól, adottságtól, gyerekszámtól...stb. függ, hogy ki mennyit szed fel. Én a nődokimat kérdeztem meg, mikor mondta, hogy menjek szépen méreckedni a védőnőhöz, ne felejtsem el Kép hogy talán 'súlyos' probléma van? Kép azt mondta nincs elhízás, szépen gyarapodok. Azt hiszem, azért valahol el kell fogadnunk, hogy most a testünk nem hozza a régi formáját Kép

Bocsi, hogy nem szóltam mindenkihez, aki volt kedves pár jó szóval megdobni. Hamarosan pótolom, ígérem Kép de most menni kell Kép
szmercsa
szmercsa

Szasztok!
Hazaengedtek minket a kórházból. Kaptam csomó gyogyit. Jelenleg jól vagyunk.
Köszönöm a szurkolást, Bkriszti közvetített.
Most csak ennyit, rengeteg dolgom van. Holnap vidéken esküvő, majd 1 hét nyaralás, a helyszín még nem eldöntött.
Falina 30+0
falina

Csikken:

Hát nem tudom, én is számolgatom, de azért egy pár darab almával, egy-két szelet rozskenyérrel (teljes kiőrlésű!) meg étkezésekhez zöldségkörettel se volt nehéz elérni a 180-at!!! Biztos mindent beleszámolsz? Vagy nem szoktál gyümölcsöt meg kenyeret/tésztafélét enni egyáltalán?

Megmondom tegnap mit ettem (amiben nem volt CH azt le se irom, azért ettem sajtot meg sonkát meg ilyesmit):

1 szelet teljes kiőrlésű rozskenyér 30 g CH
1 db paradicsom 5 g CH
1 db paprika 5 g CH
1 db alma 20 CH
kb 200 gramm zöldségköret ebédhez (ami csirke volt) 30 g CH
5 db aszalt szilva 30 g CH
2 db puffasztott búzaszelet 15 g CH
kb 200 gramm zöldségköret vacsorához (ami hal volt) 30 g CH
1 doboz joghurt 7 g CH
100 gramm feketeszeder 5 g CH
----------------
Össz: 177 g CH

Szóval nekem nem volt nehéz összeszednem a 180-at, és azért azt nem lehet ráfogni, hogy megeresztettem nagyon a kenyérféléket...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

De jó, hogy jelentkeztél Falina, már akartam Krisztát nyúzni. Olvass vissza, ha lesz kicsi időd, folyamatosan tudósított nekünk isKép.

Légyszi ne ugrálj sokat, inkább pihizzél az árnyékban!

D
dudukly
Isaszeg

Szmercsa!

Gratula a vizsgához! Kép Annyira felhúztam magam mikor múltkor irtad, hogy bántak veled, de most nagyon örülök!

Csak az nem értem, miért ne szabadna terhes nőnek vezetni? Mondjuk ha nem vagy rutinos és stresszelsz miatta, azt megértem, de én 16 éves korom óta vezetek, és jó hogy kicsit szórakozottabb vagyok mostanában, de szerintem egyáltalán nem közveszélyes. Majd ha nem férek a volán mögé a pocakomtól! :D

rokica
29+3

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica, csak számolgassad a szénhidrátokat, mert láttam fotón cukorbeteg mamitól született babót és NAGYON csúnya volt (nem egészségesen pufók, hanem dagi, eltorzult arccal). Kettőtökért kell visszafogni magad, ne feledd. Szerintem ugyanez áll a vezetésre, a rutinodat nem kétlem, de az ember dekoncentráltabb, jön egy-egy pocakfeszülés, lábgörcs, amikor nem a vezetésre figyelsz.

Plusz még nagyobb a pocak,is. Beleütheted a kormányba, vagy ilyesmi. Na ne legyen ilyen!

Pocakról jut eszedmbe, hogy nemrég irta itt valaki, csak most kezdett el kismamamrucit hordani. Én most számolgatom, hogy a 18. héttől csak a kismamigatyóba férek el, pedig vettem előtte egy másik bővebb, gumis derekú gatyót.
Szóval rendes méreteket öltött a pocak, ebben a melegben meg úgyis csak gatyót és pólót hordok, le se tagadhatom a hordó-pocakotKép.

D
dudukly
Isaszeg

Dudukly,
mindenképpen vissza fogok olvasni, hiányzott a csapat.
Próbálok nem ugrálni sokat... Kép
F.
falina

Dudukly:

Na azért attól nem félek, hogy ilyen lesz a babám! Kép Az csak nagyon durva, és elhanyagolt cukorbetegség mellett történik a babócákkal. Nekem tkp a normálértéken belül vannak a terheléses eredményeim, csak a magasabb határhoz közel. A diétát önszorgalomból tartom, mert hizni sem akarok sokat.

Vezetéssel kapcsolatban lehet hogy igazad van, de amig nincs vele semmi problémám, valószinű folytatni fogom. Nem volt még eddig egyszer se lábgörcsöm, se haskeményedésem.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

<font color="0000ff">Sziasztok!

Idelátogattam, meg akartam nézni, hogy a 2005/2006-os téli babások közül ki az, aki ide is jár. Erre azt látom, hogy én is benne virítok a táblátokban. Kép Nem emlékszem, hogy mikor iratkoztam bele, de szívesen maradok. Kép

Penna!
Légyszi javíttgass ki kicsit..! Proone a nevem, november 29-re vagyok kiírva, ma vagyok 16+3. Budapest XXII. ker és babanévnek be lehet írni: Tünde, Tamás

Köszi!
Puszi!

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Ma elmentem a cukor-eredményért. Mikor megláttam a papírt, gondoltam, na ez diéta 100%-ra, ugyanis 7,72 lett. Aztán jött a helyettes doki, és mondta, hogy "ez jó", szóval itt nálunk 8-ig normálisnak tartják, de ez valóban a magasabb tartomány. Na mindegy, én is diétázok, egy kolléganőmtől kaptam szénhidrát-táblázatot,meg jótanácsokat, és igazság szerint örülök is, hogy így alakult, mert talán nem fogok annyit hízni. Édesség nuku, kenyér, tészta, stb. kevés.
Tegnap voltunk 4D-n! Végre én is láttam a kukacot, hiába tudtuk, hogy 100%, azért jó volt meggyőződni rólaKép

Szmercsa, örülök, hogy újra itt vagy, és gratula a jogsihoz!!!Kép

Lucretia
26
lucretia

Prüntyi!

De édi a babódKépKépKép
Vess rám követ nyugodtan, de nem tudom hogy nézzem a 2. képetKépKépKép
Pedig azt hittem profi uhképolvasó vagyokKép
Segíts!!!!!

Na most már én is nagyon kíváncsi vagyok, felhívtam a dokit, 12-én kellett volna mennem!
Szerencsére én nem kaptam lecseszést!(RókiKép), mondtam hogy 4,4 lett a cukrom, úgyhogy nem siettem vissza, meg a rokonok is elleptek!
Mondta, hogy persze, semmi gond, jövő hét kedden hívjam föl, és akkor megmondja hogy szerdán mikor érdemes bemennem az Istvánba egy "megnézésre".
Most már nagyon érdekel, hogy hogy fejlődött a babóm az elmúlt 4 hétben!Hány deka lehet??

Lányok, a Minimanóban nagyon édi babaruhákat láttam! Kis pamut vékony rugi 1690.ért, plüss, 2100-ért!Szerintem a kínai piac után ez a legolcsóbb, megpróbáltam befűzni a ruhakészítőt, de sajnos csak nagykerKép kiskerrel nem foglalkoznak!Kár, pedig egy 10-15 db-ot vettem volna, 56-68 as méretig mert ilyen cukikat még nem láttam sehol!

Szmercsa!
Gratula a jogsihoz!Ez már nagyon kijárt neked!

Ja és még valami!
Voltam a KIKÁBAN, ahol megkérdeztem a kókuszmatrac(70*140 es nagyobb méret) árát!Hát meg is lepődtem, mert azt mondta 9000.-. Na ezt se láttam még sehol olcsóbban!Megatoysban 9990.- kisebb üzletekben 10.000 fölött van!
És jövő héttől utazóágy is lesz akciósan!Most 12990.- Na ezt csak azért hátha valakit érdekel!

Ja és mégegy! AVENT tejgyűjtő zacsi! Én az Avent nagykerben 2030-ért vettem meg azt ami a KIKÁban 1850.-be kerülKép Szóval nem biztos hogy el kell kerülni a nagy üzletházakat!Én is nagyon meg voltam lepve!

Krinyóka!
Szia, én emlékszem Rád a megint megjöttből, én is onnan jöttemKépSajnálom ezt a fránya cukrotKép
Nem is tudom hogy bírnám ki édesség nélkülKép

Megann 27+5

Kép

Kép
megann

Falina!

Most látom hogy befutottál!KépKép
Hurrá, vigyázz magadra!

Még egy kérdés lányok! A Scontoban van 100% polyester-ből polár takaro, gondoltam veszek egyet a játszószőnyegnek vagy a babakocsiba alátétnek, de nem tudom, mennyire jó ez az anyag???Tudtok segíteni? Vagy jobb a pamut??

Megann

Kép

Kép
megann

Megann:

Jobb a pamut. Én baba alá poliesztert nem raknék. De lehet ez csak magán jellegű bogár. Anyukám is ilyen volt.

OLCSÓ CUCCOK:
Holnap lesz az újpesti ifjúsági házban a bababörze!!! Jön valaki? Nekem itt van a sarkon, én valószinűleg már nyitáskor ott fogok nyomulni, már régen várom. Kép Múltkor tök jó cuccok voltak, és nemcsak használtak! (Megann, te árkukac, neked biztos tetszene ha errefelé valósi vagy...) :D

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Görögdinnye folt hogy jön ki fehér gatyából?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Görögdinnye folt hogy jön ki fehér gatyából? :P

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Lányok, a mai napom tiszta gálya.
Reggel óta súroltam, négykézláb takarítottam a WC-t és a fürdőtKép
Be is áztunk, úgyhogy az még egy kör lesz.
Kimostam, kiteregettem, bevasaltam. Az utolsó adag szerintem max. 1óra alatt leszárad.
Lementem a boltba. 2 teli szatyorral jöttem fel, azt hittem megszakadokKép
Na ez volt az utolsó, hogy ém 2kg-nál többet cipeljek!
Elgem van a rohadt lusta emberekből. A bátyám után is én pakolok össze a szobájában.
Befejeztem!
Állapotos vagyok és szeretném ha már belátná a kedves családom. Csak azt nem tudom, hogy mi lenne velük ha dolgoznék vagy kórházban feküdnék.
Bocsi, hogy így kitörtem, de tényleg betelt a pohár.

Szmercsa!
Gartula a jogsihoz!Kép
Jajj, de jó, hogy csupa örömhíreket hoztálKép
Ezért érdemes volt várniKép

Falina!
Neked külön örülünk!
Annyit izgultunk miattatok!Kép

Bkrisztina!
Látod, ha visszavennék a tempoból megenne a koszKép
De meg kell oldanom valahogyan.

Prüntyi!
Gyönyörű a kislányKép Kép Kép

Davallia!
Kilók?
Engem már nem érdekel. Akkora leszek mint egy bálnaKép
Majd lefogyokKép

Vrucsincá!
Azt hiszem, hogy a holnap a fiúk napja lesz. Mármint pakolás és emelgetés ügybenKép
Azért köszi!

Megann!
Én is inkább maradnék a pamutnál.
Bár a babakocsiba lehet, hogy jó lenne. Legfeljebb ráteszel textilpelust, vagy vékony vászonhuzatot.

Görögdinnye?
Hmm..
Citrom? ecet? (olló nélkülKép), vagy normál fehérszappan. Az nekem még a vért is kiszedte. Persze csak ha rögtön mosod.
De itt a lányok majd mondanak okosabbatKép
Lépek még ledőlök egy kicsit és megvarrok 2 nacit+a mi szobánkat még átporszívózom.

Sziasztok!
Szép napot!
Angelani
27+4

Kép
angelani

Az a baj, rögtön mosni nem tudom, itt vagyok a munkahelyemen. Vizzel amennyire tudtam kidörzsöltem, remélem otthon ha nekiesek még nem lesz késő.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

AngelaniKép

Látom Te is túl sokat melózol otthonKép
Én is, pedig tudom hogy sokat kellene pihizni.

De nem csinálja meg más helyettem Kép

Én ma kitakarítottam nagyjából a lakást és a teraszt.
Majd meghaltam a melegtől, pedig bent még aránylag jó idő van!!!

Aztán most kint kellett söpörni, közben elmentünk párommal bevásárolni a gulyáslevehez.

Még jó, hogy jött velem.
Volt vagy 10kg amit vettünkKép

Most megyek és megcsinálom a tortáját.

Angelani!Kép
Visszább kellene vennünk szerintem.
Főleg Neked mert Te tényleg sokat csinálsz.

Vigyázz magatokra!!!

Pusz

Mea(27+5)

Mea
mea

Megann,
Te tényleg egy ár-guru vagy.:D:D
Nézegettem kiságyakat, de azok 60x120-asok. Le lehet a kókuszmatracból vágni? Minimanóban csak nagy mennyiséget lehet venni? Nincs más megoldás ahogy vehetnél?

Rókica,
Nekem eddig a Vanish mosószappan minden foltot kiszedett.

Angelani,
Kép Miért pakolsz össze mások után??? Csak annyit csinálj meg amennyi úgy érzed, hogy nem árt és főleg ne cipekedj!!!

Mini olyan jókat bukfencezik időnként.Kép Még könnyű neki, ha már kevesebb lesz a hely biztos nem fog.

pussz
M.
27+5
minimi

Minimi!

Jaj, bocsi azt nem írtam hogy természetesen a KIKÁBAN van kisebb méretű matrac is, az a 60*120-
as arra valami 7000 valamennyit mondott a nőciKépKép

A mimimanó egy átlagos bababolt(olcsóbb minta többi), ott természetesen egy darabot is vehetsz, aazon az áron amit írtam,csak megláttam a kisruhák cimkéjét, hogy a XVI. kerületben varrják( egy köpésre a minimanótól), elmentem oda és ott bepróbálkoztam( sikertelenülKépKépKép)
De mindedj is, mert szerintem ezek tényleg nem megfizethetetlenek!

Én nem is vagyok kukucKép, hi hiKépKép, csak gondoltam megosztom veletek a mai infóimat!Egyébként a férjemnek is az agyára megyek!Néha én is irracionálisnak tartom magam(tekintettel arra, hogy anyagi helyzetünk alapján valójában akárhol vásárolhatnék) az örökös felfedezőútjaimmal(amikből általában üres kézzel jövök haza), csak mégis jobban szeretem felkutatni az olcsóságokat! Sajnálom a pénzt kidobni az ablakon!Én még emlékszem amikor 100 ft-ot is meg kellett gondolnom!
Na de ezt most nem kötekedésnek(kukacoskodásnakKépKépKépKép), írom, tudom hogy valójában hálás mindenki az ilyen infókértKépKépKép

Angelani!
Csapj szét a férfitársadalomban otthon, ne hagy magad kihasználni

Megann

Megann 27+5

Kép

Kép
megann

Úr Isten!Bocsi!
mindedj=mindegy?Kép

Kép

Kép
megann

Megann: A szó lehető legjobb értelmében mondtam hogy árkukac! Kép Mi lenne velünk ha te nem szeretnél az árak között furkálódni? Honnan szereznénk az infónkat? :D

Szal jössz holnap az újpesti börzére? :-D

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?