Sziasztok!
Lányok, tényleg nagyon jól esik, hogy hiányoltok
))))
Saxi! Jobbulást kívánok én is a nagyidnak, remélem gyorsan meggyógyul!
Bogi remélem jól érzi magát a táborban! Biztos, nagyon fog hiányozni, én a 3 napos kirándulás alatt is borzasztóan hiányoltam a leánykám! Augusztusban pedig ő is táborozik majd
(
Györesz! Nagyon-nagyon ügyes Norbika
))) Gratulálok a kis menő-manónak! Ilyenkor olyan édik, mert felállni már tudnak, de leülni még nem nagyon! A sógorom amikor először állt fel a járókában, szabályosan elaludt állva ;o)!
Cicid rendbejött már? Nekem ilyen esetben az használt, ha szétkentem a tejcsit és minél többet hagytam levegőzni, ha mégis veszel melltartót, csak pamutot, hogy szellőzhessen!
Gigi! Oli baba gyönyörű a képeken és olyan jó baba, azt hiszem minden mami ilyen csendes, nyugodt babáról álmodik! Aranyos ahogy elveszi Domi cumiját! Sikerült megvenni az autót?
Milyen kutyusotok van? Én nagy kutyás vagyok, sajnos most itt még nincsen (elég kicsi a kertünk), de puhitom apát ;o)Jól telt a barátnőzés? Jó, hogy ilyen társadalmi életet élsz, ugye most már jól vagy? Néha én is nagyon el tudok keseredni itthon egyedül, mindig ugyanazok történnek, ugyanúgy
((( Jó, hogy neked van hova menned!
Dia! Remélem ti is jól vagytok! Hogyha nagyon fáj a lábad, menj el dokihoz, nehogy komolyabb baj legyen! Domi továbbra is olyan jól eszik?
Szilvi!
Nagyon édes a képen Zolika és nagyon hasonlít rád! Édesek a madárfiókák is, hogy tudtad lefotózni? Ti jól vagytok?
Márti! A te nagylányod hogy van? Növeszti már a fogácskákat? Még mindig gyakorolja a mászást? Meglátod, most már hamar megtanulja, csak győzzél utána szaladni!
Melinda! Remélem minden rendben Marci manóval és veletek! Eszik már rendesen? Ti megvettétek az új autót? Remélem továbbra is sikerül nagyokat aludnotok!!!!
Nálunk ma megvolt a nagyobb csemeték évzárója! Örülök, hogy itthon lesznek, legalább nem leszek olyan egyedül! Biztosan segítenek majd, de attól tartok összeségében nekem lesz több munkám! Pl. mindennap főzni kell, én egyedül ettem, amit találtam ebédre, de nekik muszály meleget enni!
Roland babybe az ördög bújt vagy mi, olyan mint egy házsártos öregúr! Semmi nem tetszik neki és ezért egész nap KIABÁL, ha nem reagálunk akkor bömböl ezerrel! De minden tulzás nélkül: kiabál a kanalazásnál, szopizásnál, alvás előtt (nem is tudtam ma elaltatni, csak a karjaimban, járkáltam le-föl, le-föl, majd leszakadt a karom!) és akkor is amikor fent van és megunja a játékot kb. 2-3 perc után! Brrrrr nagyon nehéz vele, nem tudom mi baja! Bízom benne, hogy csak a fejlődési ugrás (ő is nagyon akar mászni), fogácskanak ugyanis még híre sincs! Tegnap vettünk két medencét, egyet a gyerekeknek, (ez inkább játékpark, delfinek, halacskák, labdák vannak benne és csak kevés víz fér bele) egyet magunknak, mindkettő felfújható, de jópofák és egészen olcsó volt az Auchanban!
Lányok én komolyan gondoltam a meghívást, de Melindán kívül senki nem reagált, pedig tényleg örülnék nektek!
Most megyek aludni, ki vagyok...
Mindenkinek kellemes hétvégét, jó babákat!
puszi: évi