Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma egész nap a gép előtt ültem, de valahogy nem volt kedvem írni. Nem tudom miért, mert Marci ma álombaba volt: fél 9-kor kelt, evett rendesen, aludt déltől 2,5 órát és magában játszott egész nap. Bár elég veszélyes volt amiket művelt, például próbálta magára rántani a cserepes virágot, felborította a játszószőnyegét (rakok fel róla képet). A séta nem volt túl élménydús, mert egyszerűen nem volt hajlandó aludni. Szerencsére csak nyüszögött, de kb. 3/4 órára tudtuk kimenni. Kép

Anikó!
Gratulálok a ma 7 hónapos Krisztikének! Kép Nagyon ügyi, hogy már üldögélni szeretne.
Én teljesen meg voltam győződve, hogy Krisztike már el van jegyezve. De ha még nincs, akkor megkérném Marcikámnak. Kép
Köszönöm a linket! Csak belepillantottam, de tényleg nagyon jónak tűnik.
Jelentem: eddig kaja bennmaradt. Bár most rossz nézni, amit Gábor művel vele, remélem nem tornázza ki belőle azt a picit, amit adta Neki.

Dia!
Gratulálok a legújabb güzütökhöz! Kép Na most Domi újra elkezdhet zabizni. Puszika Neki!
Nem semmi, hogy már ülni akar. Egyébként én már a talin is néztem, ahogy párod próbálkozott vele és nagyon ügyesen ült. Mármint Domi! Kép
Hát hogy jönnétek? Nem úgy beszéltük a talin, hogy a Gigiékkel? Vagy félreértettem valamit????
Ja a güzüjeinket nem fényképeztétek le! Nem baj, majd ha jöttök, oké??!! Kép

Györgyi!
Elhiszem, hogy szomorú vagy a bátyádék miatt. Nem is tudok semmi vigasztalót írni... Kép
Tényleg nem vagy semmi, hogy ebben a melegben bicajozol. Én az allergiám miatt méterenként megállhatnék, mert állandóan folyna az orrom Kép
Harapás Kép Nekem Marci akkor harapott, amikor már vagy jóllakott, vagy játszani akart a cicin. Együttérzek. Vigyázz, nehogy elfertőződjön a seb.
Most látom csak, hogy csak szomorú fejecskét kaptál, úgyhogy Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Gigi!
Hát nem semmi az ülés ára. Mi szolidabb árfekvésűt néztünk ki: Chicco-t a KIKA-ban 25 eFt-ért. Remélem okés lesz.

Márti!
Szépen gyarapszik Gigi. Kép Hízik és nyúlik is egyszerre, ez igen!
Küldöm én a fogmanót, de nem megy! Remélem, ha esetleg a 8. fog is kibújik, akkor egy időre máshoz is eltalál.

Mica!
Ismételni tudom a fentieket. Küldöm a fogmanót, de...

Zsófi!
Ügyes az iszogató Bence! IKEA-s pohár, amiből iszik? Abból nem ömlik az anyag? Mert nekünk igen, így nem is mertem odaadni a Királyfimnak.

Kata, Szilvi, Saxi!
Merre vagytok?

Egyébként látom, hogy mindenki autót cserél. Gábor rögtön megjegyezte, próbáljam eladni a Stilot Kép (Egyébként kereskedő vér csörgedezik az ereiben Kép) Na nem kell valakinek, jó áron megszámítanánk! Kép Kép Kép

Puszi mindenkinek!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Előszőr is lányok a segítségeteket szeretném kérni! Egyre jobban fáj a megtépázott cicim, elég kegyetlen volt így szoptatni! Mivel érdemes kenni, ami hatásos is??????

Gigi!
Épp akkor jó bicajozni, ha meleg van, mert ilyenkor felteszem a fogyiövemet és lehet izzadni ezerrel és ég a zsír!Kép

Mica!
Garmastan? Ez sebes cicire jó??????

Márti!
Nem jó megpihenni bicajozáskor, mert annál nehezebb elindulni, meg hát nem akartam olyan hosszú időre eltünni! Meg aztán hogy cipeltem volna fel a bicajt hozzátok?Kép
Itt a munkásotthonba is van torna, de azt hiszem itt is fél 7-től. A plázába óránként van valami! Majd valamelyik nap megnézem!

Dia!
Hát várom a fogtündért, mert utálom amikor így kell kinlódni az etetéssel, ehhez van a legkevesebb türelmem, sajnos!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Letettem a picúrt és visszajöttem még egy picit.

Dia
Korábban nem írtam senkinek külön, de most megteszem. Nagy-nagy gratula Domi új fogacskájához. Fényképet még nem csináltál róla? Kép Tényleg nagyon ügyi, hogy már magától ül! Nem semmi a fiacskád! Nagyon beindult! Irigykedem is! Kép Bár nekem sem lehet egy szavam sem, mert Bencus is nagyon ügyi, ő most éppen mászni próbál, és sikongat közben, nagyon élvezi ezt az új mutatványt. Kép

Györesz
Ezer éve nem bicajoztam, pedig van...igaz anyuéknál tárolódik. Az a baj, hogy a teraszon nem akarom tárolni, mert oda mindig beesik az eső, a tárolóban meg nem merem. Igaz még nem tünt el semmi, de nem az én bicajommal akarom elkezdeni. De már én is úgy mennék.
Harapás Kép Harapd vissza. Kép Tudod mit csinált ma Bence? Bohóckodtunk, hogy fújkáltam a hasát, meg a nyakát, egyszercsak megragadta a két fülem, odarántott magához, és beleharaptt az orromba. Kép Amikor férjemnek csinálta, nem akartam elhinni. Elég kis vadorzó tud lenni néha. Kép

Gigi
Húúú, ez jó drága ülés volt akkor! De legalább már van, és nem is töri el a gyerek kezét. Kép Kép Kép Ilyen hülyeséget, tényleg, akkor a többi eltöri?

Mica
Rendeltem nektek fogmanót...a napokban várható az érkezése...aszonták a fő-fő fogmanók! Kép Kép

Márti
Tényleg szépen fejlődtök! Gratula!

Puszi nektek!

Zsófi
nmzsx

Szia Melinda!
Norbi minden ok nélkül harapott! Fürcsi után mindig ezerrel rábukik a cicire és most is ezt tette, csak nem szívta, hanem harapta! Érdekes a seb nem tűnik olyan vészesnek, de nagyon nagyon fáj, legszívesebben egész nap egy szál cicibe lennék, hogy még ruha se érjen hozzá!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Zsófi!
Hát az orrharapás sem lehet kellemes, még jó hogy azt nem kell máskor is odaadni Neki, de hát a cicit muszáj, bár azt mondtam, ha így sebesen ráharap akkor kapja a tápszert!
Te hova jársz tornázni??? Oda valamerre ahol laktok?

Puszi

Kép
Kép
györesz

Melinda

Előbb, amikor olvastam még nem láttam csak Dia üzijét, ezért nem írtam.

Kérdésedre a válasz, de IKEA-s bögre. Tényleg jön belőle rendesen, de Bence már nagyon ügyin iszik belőle. Igazából elég hamar ráérzett. Eddig nem ivott belőle, mert majd megfulladt (ez kb. 1 hónapja volt), aztán mindig én tartottam neki a poharat, úgy, hogy nem volt rajta csőrike. Aztán ma, séta után a kezébe nyomtam. Első próbálkozás után, ruhát is cseréltünk Kép Kép, de másodszorra , du-án, már csak egy icike-picike folt volt az előkéjén, és tök egyedül ivott, mert én addig a kutyákat etettem. Szerintem nyugodtan add oda a gyerkőcnek, nagyon hamar megtanulják, hogyan kell inni. Én most azon gondolkozom, hogy veszek egy vákumosat, mert azt tudnánk magunkal vinni, ezt meg nem. Van egy olyan bögrénk, amin csak egy lyuk van, és 4 hónapos kortól ajánlják, de attól aztán szomjan is halhatna, mert alig, vagy egyáltalán nem is jön belőle.

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Szia Györesz!

Hát tényleg sajnállak a harapás miatt. Nekem most két napig a bal cicim totál csomós volt, és egyszerűen nem tudtam megszüntetni, pedig minden szopinál abból is adtam Bencének, de neki sem sikerült. Aztán masszíroztam, fejtem, borogattam, és már iszonyatos érzékeny volt. Ma már csillagokat láttam a szopi alatt, én is azt hittem, hogy Bence harap, de a másik cicinél nem volt semmi baj. Én most Garmastannal kentem be, az nekem eddig bejött. De megpróbálhatod esetleg egy kis langyos kamillás teás ruhával borogatni, hátha...aztán szabadon hagyjad száradni.
Tornázni ide járok Újpestre, tőlünk kb. 5 perc kocsival, és nagyon szeretem. Tök jó nagy a terem, és tényleg jók az edzők is. Most hetente 3* járok csak a 4 helyett, mert férjem sokat dolgozik, és mindig azért jön haza időben, hogy én tudjak menni. Ezért péntekenként nem megyek, és ilyenkor együtt tudunk lenni...ui. már mondta, hogy olyan rossz, hogy én mindig elmegyek, amikor ő megjön. Hát megszántam, és most már a péntek du-t is együtt töltjük.
Te jársz tornázni, vagy otthon tornázol még mindig?

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!
Még vissza jöttem én is,bár nem tudom mennyire leszek értelmes.Ugyan is ittam egy ici-picit a krémlikőrből amit a trüffelbe tettem és Tamás szerint elég gázul nézek ki.KépHiába,kb:2 éve nem ittam alkoholt.KépKép
Szóval fincsi lett a trüffel,csak nem olyan szép golyó formájú mint a Saxié.Kép

Györesz!
Részvétem a cici harapásé.KépTudom milyen fájdalmas.Domi újabban ruhán keresztül is harap.KépKép

Zsófi!
Köszi a gratulát!KépFénykép még nincs róla,mert még kicsi a fogacska.KépAz az érdekes,hogy nem középen jön,hanem a szemfog.Majd vámpír lesz az én csókos királyfimból.KépKép
A sikítást ne is említsd!Domi ha kell ha nem sikítozik a fülem bánatára.KépNéha már attól félek,hogy megfájdul a torka.Kép
Nyugi,Bence is hamarosan ülni fog!KépMondjuk nekem még nem ült meg magától Domi csak a doki bácsinak és az Apjának.Kép

Melinda!
Igen Gigivel megyek hozzátok!Jövőhét az jó?KépGábor is meghívta Domit Marcika nevében Gigiéknél.Kép
Viszem a gépet mert tényleg elfelejtettem a sok sok güzüt lefotózni.KépKép

Ha nagyon gáz lettem volna bocsi!KépMindenkinek Szép Álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!

Györesz
remlem Norbika most nem bántotta a hamiadagolóját. Képzelem milyen félsszel álltál neki a szopinak.

Zsófi
nagyon ügyi a te kis manód.

Melinda
séta nem jó hír, reméljük legközelebb jobb lesz.

Dia
jó étvágyat a trüffelhez

Gigi ma folyamatosan négykézlábon áll és időnként megpróbál elindulni is, csak sajnos olyankor elbillen és nem sikerül, nagyon mérges miatta, szóval tényleg mindjárt sikerülni fog neki és akkor egy perc nyugtom sem lesz.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Zsófi!
Már nem tornázok itthon, mert valahogy nem bírom rászánni magamat! Mártival tervezzük, hogy eljárunk majd valahova, és hát addig meg bicajozok!
Te biztos már szupi csajszi vagy, ha ilyen sokat tornázol! Monduk akinek necc harisnyája van!Kép
Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Visszanéztem még és látom pörögtök még ezerrel!

Györesz!
Én szülés után nagyon gázos cicikkel jöttem haza a kórházból és nekem egy tapasztalt anyuka-barátnőm a Bepanthen-t ajánlotta. Nekem nagyon bevált. Közben is, ha gondok adódtak. Tudom milyen sz.r lehet, ha csak egy szál semmiben lennél.
Fogyiöv? Az meg micsoda?

Zsófi!
Kipróbáltatom akkor vele az IKEA-sat. Nekünk van AVENT varázsitatónk, ami ugye vákumos. Na abból én sem tudok inni, annyira nehéz belőle kiszívni a dolgokat. Marci viszont szerette, mert nagyon jól lehet rágni Kép

Dia!
Kis pityókás, nem voltál gáz!
Persze, hogy jöhettek jövő héten! Kép Nem írtam volna? Hú tényleg, csak örültem Nektek, de nem írtam, hogy oké! Lehet, hogy én vagyok inkább a gáz! Kép

Györgyi-Márti!
Persze, hogy jó a jövő hét, várlak Benneteket szeretettel. (Ha nem írtam volna. Dia egy kicsit megzavart Kép)

Márti!
Nem semmi lassan már másztok! Akkor aztán tényleg nem lesz egy pillanatnyi nyugtod sem.

Most már megyek, mert nem alszik a Manócska Kép Ja, fogmanó helyébe valaki visszaküldhetné a kakimanót, mert két napja megint eltűnt Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Fogyiöv: Én nevezem így, nem tudom mi a hivatalos neve! Biztos ismered, rá kell tenni a hasra, tépőzáras, olyan szivacsos anyaga van és jól lehet alatta izzadni!
Puszi

Jó éjt mindenkinek

Kép
Kép
györesz

Melinda!
Ok akkor repülünk hozzátok!KépKép
Domi már 5-től fel van.KépPuszi Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Melinda
Jó, hogy mondod, hogy milyen ez az AVENT-es csoda, mert én olyat akartam venni. Na, de akkor már le is tettem róla. Majd viszem üvegbe, aztán átöntöm a pohárba.
Kíváncsi leszek neked, hogy fog manócskád inni belőle. Elsőre próba után, azért érdemes egy ruhacserére fölkészülni. Kép Kép Persze lehet, hogy a te picúrod már elsőre eltalálja, hogy kell inni, Bencének csak másodszorra jött össze. Kép Kép

Györesz
Férjem és család szerint jól nézek ki, de szerintem még nem elég lapos a hasam. Bár lehet, hogy soha nem is lesz. Kép Amikor állok akkor azért nem nagyon van hasam, de amikor előre hajolok, olyan béna. Szerintem a szülés miatt ahogy megnyúlt a bőr, és még nem ment vissza, ha egyáltalán valaha vissza fog. Tudod az a vicc, hogy mielőtt terhes lettem már vagy egy éve nem csináltam semmit, és akkor nem zavart a hasam. De most, hogy tornázom, most iszonyatosan. Kép Lehet, hogy beszerzek én is egy olyan övet.

Pityókás Dia Kép
Lehet, hogy Domi azért kelt ilyen sietve, hogy ihasson a likőrös tejcsiből. Kép

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Hellóka

DiaKép
Ha Olivér ilyen korán kel, akkor bevezem magam mellé az ágyba és még ott horkol egy kicsit. Bár ma ő is olyan fél 7 körül kelt. A trüffelből marad valami holnapra is? Nem kell sok, csak tudod az íze miattKép Arra készülj föl, hogy amikor megyünk a Melindához akkor vagy elől ülsz vagy bepréselődsz a két törpe közé, mert Oliévr most már hátúl utazik. Tiszta nagyfiúsKép Majd lefotózom.

ZsófiKép
Remélem a következő találkozón már személyesen is megismerünk téged!!! Nem csak fényképről. Bár rólad még egyet sem láttamKép Én is szeretem a kocsim, de azért azt nem hiszem, hogy hiányozni fogok nekiKép A sok kutyaszőrt biztos nem fogja visszasírniKép

MártiKép
Míg te Apeh-ozol addig Gigire ki vigyáz? Vagy viszed magaddal?

GyöreszKép
Viktornak is van(volt) ilyen öve, de szerintem már nem éri át a nagy hasátKép Ja és van biciklije is amit egyszer használt, azóta az apu bicajozik vele néhe. Na mi ilyen fitt család vagyunk.

Olivér is olyan brutális. Tegnap este azzal szórakozott, hogy rugdosta az apja fejét. Na ezt úgy kell elképzelni, hogy az apja nagy hasán ült, és közben ezerrel sorozta az állát. Nekem az arcomat csípí. Nagyon tud fájni. Mondom neki, hogy nem szabad, de nem izgatja magát.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Fogmanok johetnek, akar tobben isKép

Gyoresz,
Igen, a Garmastan sebes cicire jo, az a jo benne, hogy nem kell lemosni szopi elott, tehat feleslegesen nem szaritodik a cici. Nekem 2 nap alatt a nyilt sebet rendbehozta, most se faj mar annyira, pedig csak 2x kentem vele. Ugy vettem eszre, hogy ez a kenocs puhan tartja a bort, es nem hagyja varasodni a sebet, igy nem szakitodik fel a kovetkezo szopinal, es igy gyorsabban gyogyul. En ugy szoktam, hogy jo vastagon bekenem, aztan ra a puha melltartobetet, es igy nem is erzem a sebet. Jobb, mintha csupaszon tartanam, mert ugy lenni se lehet sokaig, meg nekem a csupszkodas tejcsokkenessel jartKép
A Bepanthenrol is hallotam, hogy talan jo, ami Melinda irt, csak azt le kell mosni...

Dia,
KépKépKép Kis likor-nasizoKép
Gyuszko fiam is vampirkodott, a ket also, kozepso foga utan fent a kettes fogak jottek ki neki, aztan alul jobb oldalon az egyik kettes, majd csak utana a felso metszokKép

Marti,
Zolika foleg delutan zizi, a delelott egesz jol elmegyKép Naja, mert akkor szokott jot aludni, bar tegnap meg az elalvas se ment egyszeruen..

Jah, megmerte a vedono Zolikat, 10,4kg, 68cmKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Bocsi,tegnap csavarogtunk,így semmire nem volt időm.Ma sem állok jobban,úgyhogy csak beköszönök és reménykedem,hogy este eljutok a gépig.

Dia!

Én a talira ötszörös adagot csináltam,de normál esetben otthonra én is legalább háromszoros adaggal indítok.

Bocsi most nincs töb időm.
Mindenkit sokszor puszilok,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Na én is itt vagyok végre. Nagyon pörögtetek alig tudtam végigolvasni mindent. Mi most 2 napig csaviztunk folyamatosan azért nem jöttem.
Tegnap tanácsadáson voltunk. Kiváncsi voltam már, hogy hány kiló a kis drága. 7910 gramm és 68 centi. Megint 3 hét alatt 40 dekát hízott.
JövQ hét csütörtökön megyünk az 5 hós oltásra.
A fogmanó valszeg nálunk is munkálkodik már csak nagyon kevés kell a 2.fogunkhoz. Már érzem, hogy ott van az íny alatt csak nem törte még át. A keze vagy bármi ami a kezébe kerül rögtön a szájába is.

Mi is gondolkodunk már az autócserén. Csak az a baj, hogy a mostaninak a hitelébQl is van még 2 év így ha eladjuk sem lesz túl nagy kezdQbefizetQnk. Ki fogtok röhögni, de mi egy 6 üléses Opel Vivarot vagy Renault Trafficot nézegetünk. Most is úgy megyünk nyaralni, hogy mi megyünk az Opelunkal és mögöttünk meg jön a sógorom egy 3 üléses Vivaroval. A párom azt mondta, hogy nem férünk be a mienkbe. Így legalább pakolhatok amennyit akarok. GergQnek úgyis kell mindenféle.

Majd ma még megpróbálom a képeket is feltenni csak elöbb kicsinyíteni kell és most nincs rá idQm, mert sül a pizzám.

Sok puszi
Szilvi
sys

Lányok!

Tuti megőrülök! Reggel óta most tudtam elaltatni mütyürkét, erre ez a kretén fölöttünk lakó elkezdett fúrni! Kép Kép Kép Ez mindig így van. Múltkor is, pont ez volt. Egész nap nem aludt a gyerkőc, és amikor végre sikerült elaltatni ezek elkezdtek fúrni. Mit vétettem?
nmzsx

Sziasztok!

Györesz!

Cici harapás?KépPedig olyan angyal arcú ez a fiú.
Mit tudtál csinálni a sebbel?
Kamillával próbáld mosogatni,az gyulladáscsökkentő és Norbikának sem lesz baja ha lenyalogatja.Jobb ötletem sajna nincs.Jobbulást.Kép

Gigi!

Hát látod a férfiak már mit művelnek,jobb lesz ha vigyázok a lányomra.Kép
Gyerekülés nem semmi,még jó,hogy lehet kapni.

Dia!

Örülök,hogy máris kipróbáltad a receptet.
Remélem sikered lesz.
Gratula,Domi fogacskájához.
Mi van a lábaddal,nem írtál választ?

Márti!

Nőnek a lurkók mint a gomba.Kép

Melinda!

Köszi,hogy hiányoltál.
Marcika,hogy van?

Mica!

Nem semmi súlya van a fiadnak,elég lehet cipelni.Kép
De nem számít,akkor is imádom a sonkáit.Kép

Zsófi!

Sajna nekem is ilyen a szomszédom.Kép
Állandóan fúr farag és kopácsol,már az őrületbe kerget.
Én már egyszer becsöngettem hozzá az üvöltő gyerekkel a karomon,és nem éppen szép szavakkal megkértem,hogy figyeljen oda egy kicsit másokra is.
Hát nem mondom,nem sokáig bírta kopácsolás nélkül.
Aztán egyszer a fia elárulta,hogy diót tör a padlón.NÓÓÓRMÁLIS?????
Szóval kitartás.

Lányok akinek nem írtam bocsi.Ma már nem hiszem,hogy jövök mert megyünk a barátnőmhöz.
Mindenkinek puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!
Velünk ma nem történt semmi érdekes.Ebéd után szundizott Domi,na gondoltam alszik kb:1 órát és lemegyünk a játszóra.Erre most fél 6-kor ébredt fel.KépRemélem nem az éjszaka rovására!Kép

Sys!
Gratula Gergő súlyához!Szép nagy legény már!KépHová mentek nyaralni?Mikor talizunk?

Saxi!
Szomszéd.KépNálunk a fölöttünk lakó a 4 hónapos gyereket üvölteti minden nap.Persze mindig akkor amikor Domi aludna.KépAz alattunk lévőnek pedig a plafonon van 4 hangszóró a sarkokban.Gondolhatod amikor rájön a dili egész hétvégén Megasztárt hallgatunk.Kép
Lábam:Öregszem!KépNem tudom pontosan mi ez,de a fenék csontomból jön a fájdalom és a talpamig hasogat.Rettenetes!Ilyenkor járni is alig tudok.Éjszaka pedig fetrengek a fájdalomtól.Van aki azt mondja,hogy a forgóm el van kopva,van aki azt mondja,hogy isiász.Nem tudom mert orvoshoz ugye nem megyek vele.KépDe szerintem ideg becsípődés.KépDe már én is megrendeltem szülinapomra a tolókocsit.Kép
Két adag trüffel most készül mert a tegnapiból már nincs.KépKép

Mica!
Köszi az infót!KépKatával mi van?Nem ír mostanában?

Gigi!
Én is oda vettem reggel Domit közénk de így se volt hajlandó elaludni.KépHolnap talizunk.Kép

Mindenkinek szép estét!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Hellóka

Csajok nagyon leült a topik!!!
Na ennyit tudtam írni mert Olivér nyüglődik.

Dia, holnap megyünkKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Én is ide értem! Olvastalak ma titeket, de nem történt semmi amit leírjak!
Norbi ma állandóan álmos volt és egész sokat aludt, viszont enni ma sem nagyon akart, hát néha totál kiakaszt!
Voltam ma a keresztlányom művészi torna bemutatóján! Most lesz 7 éves, de voltak 4 éves kislányok, olyan édesek voltak! Egy csomószór bekönnyeztem, olyan más úgy nézni ezeket a gyerekeket, hogy Én is anya vagyok!

Zsófi!
Én is úgy érzem, mintha kinyult volna a hasam! Van egy rész, amit még behúzni is képtelenség, ezért gondoltam, hogy azt megpróbálom kivülről lefaragni a fogyiövvel!

Gigi!
Édes lehet Oli ahogy rugdossa az apja fejét!Kép
Tegnap Norbi kezébe adtam egy biskotti piskótát, amit Olin teszteltem, de hát az Én fiam nem rendeltetésszerűen eszi, egyből betolja a szájába az egészet, Oli bezzeg olyan szépen ette! Na majd még nevelem!Kép

Mica!
Vettem ma Garmastan kenőcsöt, remélem használni fog, köszi a tippet!
Zolika adhatna pár dekát Norbinak!Kép

Saxi!
Az Én angyal arcú kisfiam egy kis vadállat!Kép Csíp, harap, rúg, tép és ezt mind tiszta erőbedobással. Ma látni kellett volna, hogy hogy püfölte az asztalt, mint aki nagyon ideges valamire, olyan jól szórakoztam rajta!Kép

Dia!
Domi nagyon koránkelő mostanába! Norbi is gyakran felkel hajnal 5 körül, de Én is azt szoktam mint Gigi, hogy magam mellé fektetem és egy idő után visszaalszik, de addig is míg Õ szórakoztatja magát, meg tépi az Én számat (mostanába ez a hobbija), addig is pihenek még!

Szilvi!
Drukkolok, hogy Gergő jól viselje az oltást!

Tényleg mindenki nagyon eltünt!
Majd még benézek!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!
Na végre,hogy Te is előkerültél!Kép
Igen,sajna Domi a tyúkokkal kel!KépKépIlyenkor adok neki teát és vissza szokot aludni,kivéve amikor nem.Kép
De ma cicit kap mert romantikáztunk ApávalKépés ömlik a tejem.

Tegnap elfelejtettem írni,hogy Te adol még Norbikának D vitamint?Mert a nővérem mondta,hogy adjam ezerrel mert gyorsan nyomja kifelé a fogacskákat és a csont is ne,hogy meggörbüljön.Talán nálatok is előcsalná a fogmanót.Kép

Én anno vettem szobabicajt.Mondanom se kell,hogy már a nővéremnek van elpasszolva helyhiány miatt és lelkesedés hiány miatt.KépAztán vettem Orbi Treck-et,ami kb:2 hétig volt sláger és most itt porosodik.De már ideje lenne nekem is elkezdeni valami mozgást csinálni.Kép
Ja,és van pillangóm is amit a tv-ben hirdetnek.Kép

Puszi.Szép Álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!
Adom a D-vitamint. Dokinéni azt modta, hogy 1 éves koráig mindenképp adjam, aztán meg az őszi, téli hónapokba!
Mi az az Orbi Treck??????? Erről még nem hallottam! És a pillnagó? Az az a kütyü, amit fel kell tapasztani a hasra, vagy combra és akkor ugráltatja az izmot?

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Joreggelt! Kép

Hogy jol induljon mindenki napja, itt egy pizsamas garazdalkodo kepeKép

Kép

Mica
mica

MicaKép

Nagyon édi a kis szumó bajnok.Kép Most, hogy van fényképeződ nagyon beindúltálKép Zolika zokni nélkül alszik? És soha nem tudom, hogy mivel takarjam be Olivért mert olya hülye az idő, van, hogy reggel tiszta jégcsap a keze.

DiaKép
Na mi ez a romantikázás????????? Ráfanyalodtál apucira?KépKépKépKépKép Arra a pillangóra kiváncsi vagyok, légyszi turd elő. Olivér alszik egyet délelött és utána megyünk. Szerintem már fél 9-kor kidől mert hatkor már kukorékolt. Nyolcra jön a burkoló fiú, újraburkoltatjuk a teraszt. Végre nem az a rusnya szürke kő lesz. Azon röhögtünk, hogy hogy tudtuk épp ezt kiválasztani anno.

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi,

Pedig ez meg nem is friss kep, ez hidegebb idoben keszult, mert a pizsi alatt meg body is van rajtaKép Probalom visszafogni magam, mert tenyleg eleg sok kepet keszitekKép Tegnap mondjuk nem o volt a fo tema a fenykepezeskor, hanem a kikelt madarfiokakKép Egy kis enekesmadar feszket rakott a homerohazban, es azt fenykepeztemKép Az uzenet vegen megprobalom ezt is megmutatniKép
Igen, zokni nelkul alszik, a laba sosincs kint, mert hason van alvaskor, es a takarot nem rugja le, es annyira ki se maszik alola, viszi magavalKép A hideg kez nala is elo szokott fordulni, de sokszor nem a hideg miatt, hanem az izzadas/holeadas miatt.

Gyoresz,
Remelem, hogy hasznal a kenocs!Kép
Sulybol adnank szivesenKép A vedoneni ujjongott, hogy vegre nem hizott annyit a lurko, de aztan rajott, hogy nem 1 honap telt el, hanem 3 het az utolso merestolKép De szerinte mar igy is jobbKép

Most reggeli, szokasos hordozoban-alvas ideje alattKép

Puszi,
Mica

Ui: holnaptol nem leszek vasarnapig, megyunk Anyukamekhoz csaladostolKép Ha kimenne a fejembol, jo 7veget mindenkinek!Kép

Ime a fiokak:
Kép
mica

Sziasztok!

Dia
Romantika Kép Akkor romantikázzatok sokszor és majd csak úgy dől a tej Dominak. Ez mind a hármatoknak csak jó! Kép Kép Látod, nem kell ide AVENT-es fejő. Kép Kép
Pillangó? Te már használtad? Meg kell mondjam, hogy amikor mutatták a TV-ben én akkor sem fűztem hozzá túl sok reményt. Szerintem olyan kamu, hogy egyél annyit, mint eddig, ne mozogjál, és akkor egy kis tapasz, vagy pillangó megold mindent. Kép Szerintem átvernek mindent. Remélem nem bántottalak meg, nem tartalak azért "bolondnak" Képmert megmegvetted a pillangót. Az a helyzet, hogy néha én is belelkesedem, és úgy kipróbálnám, csak az ára miatt nem rendeltem még soha. Aztán lehet, hogy használnak. De szerintem a torna a leghatásosabb. Én régen (ez már tényleg régen volt), valami fogyi bogyót szedtem. Hát mit mondjak, szerintem semmi hatása nem volt. Aztán elkezdtem tornázni, és láss csodát, lefogytam. Az én véleményem az, hogy a mozgás tuti bejön, és még egészséges is, ezért inkább tornázom. Szerintem próbálj meg te is eljárni valahova, addig is kikapcsolódsz, és utána újult erővel babázhatsz. Legalábbis nekem nagyon jót tesz, meg jó feszültség levezető is. De azt tudod ugye, hogy a Trüffel az nem fogyis kaja? Kép Kép Kép
Egy szónak is száz a vége, én így szeretlek, ahogy vagy, és remélem nem írtam semmi bántót, mert nem akartam.

Györesz
Használt a kenőcs valamit? Norbika harap még? Ez az őv bizti jó, majd én is veszek, csak most költés stopp van, mert 2 hét alatt iszonyú mennyiségű pénzt sikerült valamire elkölteni(nem). Kép Egyszerűen képtelenek vagyunk spórolni, ez olyan gáz! Az a baj, hogy nekem is, és férjemnek is van hajlama a pénz szórásra, és így elég nehéz. Szerintem, ha dupla ennyit keresnénk, akkor is eltünne. Kép

Saxi
Dió törés Kép Kép Kép Ez nem komplett!!!! Régen, ahol anyuékkal laktunk, ott meg egy asztalos lakott felettünk. Asztalos, a panelban. Normálisak szerinted ezed az emberek? De tényleg nem értem. Miért jut valakinek eszébe, ebéd után fúrni. Ennyi esze nincs, hogy esetleg van, aki pihenne. Ezek most költöztek ide, de csöbörből vödörbe estünk. Az előző pár gyereke "zenét" szerzett. Ebből mi csak a basszust hallottuk ki, de úgy, hogy a lakásban a talpunk alatt rezgett a föld, és remegtek az ablakok. Férjem majdnem rájuk törte az ajtót, amikor bedörömbölt. Kép És erre mit mondott a hülye gyerek..."Nem igaz, hogy már zenét sem lehet hallgatni!" Aztán mondta neki a férjem, hogy az nem érdekel, hogy ő hallás károsult lesz, de mi nem akarunk azok lenni. Szóval igen hülye emberek vannak, és elég egy, egy ilyen házba, és mindenki hallgathatja. Kép

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!

Mindenkinek jó reggelt.
Lányok ma nem leszek,mert délelőtt főzök,mosok,stb.Délután pedig viszem Bogi a mamáékhoz nyaralni.Egészen vasárnapig ott marad.
Kicsit tartok tőle,szerintem már holnap nagyon fog hiányozni.Nővérem lányai is a mamánál vannak,úgyhogy biztos jól fogja érezni magát.
Szombaton pedig mennek a balcsira,mert a lányokat hazaviszik,(Nővéremék ott laknak)és vasárnap jönnek haza.
Szóval csavarog a szentem ezerrel.
Azért este ha lesz időm még benézek.
Mindenkinek szép napot,puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Tegnap köbújt a második fogunk is. A bal alsó.

Dia!
A jövQ héten talizhatnánk valamelyik nap. Azt hiszem a hétfQ kivételével jó bármikor.

Fölöttünk egy 3 gyerekes család lakik meg egy kutya. Úgyhogy mi sem vagyunk Túl jól. FQleg amikor este 1/2 10-kor elkezdtek focizni a nagyszobába. na a férjem akkor ment fel. Ja meg akkor amikor már negyedszer áztattak le minket. Kiderült, hogy csöpög alul a csapja és alárakott valamit csak éppen üriteni felejtette el. Ja és még Q volt felháborodva, hogy a férjem zavarja a gyerekeit. Mennyivel jobb volt a 11.-en lakni. habár akkor meg tQlünk lennének ki, mert kislányom idQnként úgy közlekedik, mint az elefánt.

Na megyek, mert GergQ felébredt.

Puszi
Szilvi
sys

SaxiKép

Boginak mondd meg, hogy jó nyaralást kívánok nekiKép Én azt gondoltam, hogy ti kertes házban laktok. Nővérednél is csajok vannak? Na harmadiknak bevállalhatnál egy kukist!Kép

Puszi

Aztán tessék írni, nem eltünni!!!!!!!!!!!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Gigi!
Jól eltitkoltad,hogy írtál ide reggel.KépItt maradt Oli badyja és egy bébiétele.

Mica!
Tündéri Zolika.KépDomi úgy alszik,hogy bady,pizsu,zokni.KépNa,most azt fogom megkapni,hogy túl van öltöztetve.KépKép

Györesz!
OrbiTrack a sielés és futás keveréke.Nem tudom elmagyarázni inkább majd lefotózom.KépNagyon szupi csak ne lennék ennyire lusta.Kép
A pillangó az amire gondolsz.Kép

Zsófi!
De,hogy sértődtem meg!KépA trüffel valóban nem diétás kaja.KépEdzeni azért nem járok,mert egyedül nem megyek.Na meg ahogy írtam a lábam nagyon rendetlenkedik manapság.KépNéha örülök ha a lakásba tudok járni.Kép

Romantika nem lesz sűrűn,mert nagyon fáj.KépPedig már sikosítót is használtunk.Apa azt mondja ő is érzi,hogy szűkebre vart a dokim.Kép

A pillangót nem én vettem,kaptam,igaz nem fogyi célból,hanem az izületemre.De még nem használtam.

Sys!
Akkor legyen a kedd.KépOK?

Melinda!
Kedden nem érek rá!KépA többi nap igen.

Puszpusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Na mi ez a pangás?Kép
Zsófi!
Azt még elfelejtettem írni a romantikához,hogy reggel jutott eszembe,hogy tegnap nem vettem be a gyógyszert.Remélem nem lesz következménye!Kép
Györesz!
Itt az OrbiTrack fotó amint látod jó poros.Kép

És íme 3 kép a mai napról!KépAz elsőn Olika kompozik,a másodikon motorozik a marmadikon éppen elveszi Domi cumiját.KépMost megyek mert csütörtök lévén vár a Helyszinelők csapataKépés rengeteg vasalni valóKép!Puszi.Szép álmokat!Dia
KépKépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Na nagy nehezen én is idekeveredtem!

Dia!
Jó, hogy kedden nem érsz rá, mert pont nekünk is a kedd lett volna a necces. Akkor gyertek!!!!!!! Kép
Én is magam mellé rakom Marcit, ha hajnalban kel, de sajna nem alszik be így sem mindig. Például ma Kép

Gigi!
Brutál Oli Kép Marci édesapukája nemes szervét Kép próbálja eltalálni! Még (!) nem sikerült Neki, de szerintem, ami késik, az nem múlik!

Gigi-Dia!
Nagyon édik a fiúk! Édesek ilyen kis lengén! Kép

Mica!
Nem semmi Zolika! Lassul a fogyással? Na-na, a végén még elfogy ez a nagylegény! Édi nagyon a képen! Kép
Madárkák is aranyosak. Sajnos nálunk csak verebek vannak, de azok kismillióan Kép

Szilvi!
Szépen gyarapodtok! Gratulálok a második fogacskához! Kép

Zsófi!
Szomszédok Kép Nálunk csak a gallyégetésnél kell ablakokat csukogatni minden második órában, becsukni még 30 fokban is az ablakot, mert az autódudát használják a csengő helyett és kikapcsolni a csengőt, mert a szomszédgyerkőcök állandóan átdobálják hozzánk a labdát Kép És hadd ne soroljam tovább Kép

Györesz!
Cici, hogy van? Marci is előszeretettel püföli az asztalt Kép
Ne aggaszd magad az evés miatt, mert érzem, hogy azt teszed. A meleg és a fogacskája is biztos megzavarja Norbikát. Bár tudom, hogy nem lehet, mindig ezzel nyugtatni Magad, de akkor is ... Bepótolja Õ még ezt!

Saxi!
Jól van a Prücsköm. Nem hány már egy hete (kop-kop)! Ma először kapott banánt. Csúcs volt, ahogy tátotta a száját és remegett utána. Kép
Bogikának jó nyaralást! Irigylem. Kép

Kata!
Merre vagy? Régen nem írtál! Ugye minden oké!

Márti!
Te sem jöttél egy pár napja! Mi van Veletek?

Évi!
Te is nagyon eltűntél!!! Ugye minden okés Nálatok is! Rolcsi ennyire lefoglal?

Anikó!
Téged lefoglalnak anyukádék, ugye? Neked van igazolásod Kép

Képzeljétek, nem kaptunk kukit a Cora-ban. Teljesen le vagyok törve. Kép
Megjött a tenyésztés eredménye, semmit nem találtak benne. Úgyhogy most már remélem tényleg nem lesz semmi Marcival. Zabizik, de kaki nincs túl sok. Bezzeg mindenki másnál annyi van. Összeadhatnátok nekünk egy kicsit Kép

Megyek! Akinek nem írtam esetleg, bocsi!

Millió puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Mica!
Egy nagyon kicsit már jobb a cicim, bár a bal még mindig eléggé fáj, de majdcsak elmúlik!
Nagyon édes Zolika a képen, olyan más, még nem is láttam így hason fekve!Kép

Gigi!
Norbi is általába mezitláb alszik, ha nagyon hideg van, akkor belerakom egy vékonyabb hálózsákba, de zokni nélkül!
Képzeld ma adtam Norbi kezébe banánt, de az Én fiam nem tud ilyeneket enni. Nem is vettem észre, hogy mekkora van a szájába, egyszercsak elkezd öklendezni és két jókora falatot kotortam ki a szájából! Az Én fiamnak ezt még nagyon kell gyakorolnia!

Zsófi!
Költekezés, ne is mondd! Anyukámmal valahányszor lemegyünk sétálni, mindig szatyrokkal térünk haza és sosincs pénzünk, de még azt is elköltjük és persze állandóan Norbinak vásárolunk, mert Én mindig kitalálok valamit!

Saxi!
Bogi biztos nagyon jól fogja magát érezni a mamáéknál! Így majd jobban ráálhat a férjed a fiúcska projektre!Kép

Szilvi!
Gratula a fogacskához! MIlyen jó súlyba van Gergő, már Õ is lehagyja az én nagyfiamat!

Dia!
Tök jó ez az Orbi bigyó, Én tutira használnám, kár hogy Nekem nincs!

Melinda!
Nem aggasztom magamat azért annyira az evés miatt, csak olyan rossz, hogy egy hétig annyira szépen eszik, tökre örülök, hogy na akkor biztos fog rendesen hízni, aztán valami történik és napokig alig akar enni. Na jó azért eszik, de jóval kevesebbet, inkább a gyümölcsöket részesíti előnybe, bár ma egész szépen evett sóskát is, lehet, hogy kezd visszatérni! Amúgy eléggé be van dagadva felül az inye! A talin megmutattam Anikónak és Õ úgy látta, hogy ott bizony egyszerre négy is jön, hát Én is úgy látom, de mégsem jön!
Jó hír, hogy Marcival minden oké! A kukiról jut eszembe, képzeld Én is vettem Norbinak és tegnap majszolta is, aztán a kukirágcsa után egy órával azt vettem észere hogy fel van tapadva egy nagyobb kuki darab a szájpadlására! Hm!Kép

Márti hívott ma és azért nem tud jönni, mert nincs most gépük, a párja elvitte megcsináltatni, vagy valami ilyesmi, de ahogy lesz jönni fog!

Kata, Évi, Anikó, Barbi merre vagytok???????????

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Megnit Én!

Magunkról nem is írtam! Képzeljétek Norbi feláll a kiságyba, ezt eddig is csinálta, de mostmár szépen körbejárja, fogja az ágy rácsát és teljesen körbe megy! Egyszer kétszer persze elesett, mert azt hiszi, hogy Õ már annyira ügyes, hogy elég egy kéz is! Na meg mind a két kezével püfölte a falat és elfeletett kapaszkodni! De szerencsére nagyon ügyesen borul!
Na hát csak ezt akartam még elmesélni!

Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Most ugrott be, hogy Kata meselte, hogy lemegy Anyukajaekhoz.. bar multkor onnan is irt, ugyhogy nem tudom, hogy miert van csend felole. Remelem reagal vasarnapig, mert addig hiaba hivnam, nem tudnek nektek irniKép

Nah, pakolas kesz, melo elvegezve, holnap reggel indulhat a csapat videkreKép

Mindenkinek puszi, 3 napig csend lesz felolemKép Utana kaptok majd egy csomo kepet, ha a digigepet nem felejtem itthonKépKépKép

Puszi mindenkinek,
Mica
mica

Sziasztok!!

Katáék pihiznek, puszilnak mindenkit, Patrikank kibújt a 2.fogacskája is.

Györesz
ez aztán a nem semmi, Norbika nagyon nagyon ügyes!! Olyan örömmel olvastam amit írtál róla.
A héten megint itt ez a dög meleg, nem csoda, hogy alig eszik. Nálunk is sóska volt a menü, és nagyon szépen evett belőle, és ennyi volt mára plussz a cici.

Zsófi
magic pohár nálunk is inkább rágóka mint pohár, nem tudom hogyan inna belőle, mert a rágásnál elakadunk.

Gigi
Giginek akkor jégcsap reggel a keze, ha sok pisi van a pelusban. Apehba hétfőn csak egy papírért mentem Gigi is jött velem nagyon tetszett neki. Erre rossz paragrafust írtak rá, mehettem tegnap is erre mindenbe bele kötöttek és nem kaptam újat, így ma ismét mehettünk már Gigi is eltalálna oda.

Mica
Gigi is délután nyűglődik a fogával.

Sys
akkor végre ti is túl vagytok az utolsó oltáson és egy időre megpihenhettek. Gratula a 2.fogacskához.

Dia
D vitamint nekünk is 1 éves korig napi 1 cseppet kell adni, és utána is amikor nem lesz elég napsütés akkor kell majd adni megint. Ez érdekes mondat lett, azért remélem érthető.
Nagyon édik a fiúk, a kis cumi bajnokok.

Mint Györesz írta nem volt tegnap netünk és ma is csak estére lett.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

DiaKép

Bébikaját nem hagyhattam ott, mert mind két üveggel megette. Nem lehet, hogy üres csak nem dobtam ki?Kép Ilyen orbitrek izém nekem is van. Épp ma mondtam, hogy én sem mászom ráKép Olivéren látszik, hogy milyen jól érezte magát (persze én is)

Györesz (fecskemama)Kép
Majd rájön a fiacskád, hogy hogyan kell jókat enni. Olivér szerintem még a kolbászt is nyomatná ha adnék neki.

MelindaKép
Corába nincs kuki???? Írj be a panaszkönyvbe, kukit követelveKép
A szerda jó nektek? Bár Diának nem tom jó e? Dia?

Tényleg hol vannak a többiek?????????????

MicaKép
Képeket várunk!!! Nagyon aranyosas a madárkák. Nálunk fecskeügyileg az van, hogy jól összesarazták a falat aztán elhúzták a csíkotKép

Puszi

Ja holnap csak este leszek, megyek barátnőzni

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Györesz!
De ügyi már Norbi! Az én fiam még csak most próbálkozik a hasra fordulással. Ma megpróbálta de ugyanazzal a lendülettel vissza is fordult.

Melinda!
Kaki nálunk sincs változatlanul. Csak úgy ha segítek neki a hQmérQvel. Mondjuk hétfQn adtam neki szilvát meg Qszibaracklevet és így együtt meghozta a hatást. Az Qszilé magában már nem használ.
Tegnap elkezdtünk már husis kaját is enni és úgy látom nagyon bejön GergQnek. Még csak fél üvegre vagyunk hitelesítve, viszont utánna még szopizik is. Ma Qszibarackot ettünk pulykahusival.

Dia!
Én nem mondom, hogy használnám az Orbi bigyót, mert nekem meg egy taposógépem van elfekvQben. Mielött terhes lettem akkor vettük és terhesen meg már nem használtam, azóta meg a pincében van.
lehet hogy ymost beizzítottalak a talira aztán még azt sem tudom, hogy hogy fogom megoldani, mert jövQ héten már vagy 1 órára mennem kell a Reniért az oviba vagy pedig be se viszem. Már csak a jövQ hét van a szünet elött és ebéd után már összevonják a csoportokat és Q meg nem szeret másik csoportba menni, fQleg nem másik óvónénihez. Legfeljebb jön velem ha nem baj.

Gigi!
Milyen ügyesen motorozik Oli. Már igazi vagány nagyfiú.

Mica!
Jó pihenést Anyukádéknál!

Na megyek elteszem magam holnapra.

Sok puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Márti!

Az oltás majd csak a jövQ héten lesz, de sajnos mi még nem leszünk túl az utolsón, mert utánna még jön a BCG újraoltás, mert nem göbösödött be az elsQ. De hál istennek az eddig tapasztalatok szerint GergQ nagyon jól viseli a szurikat. csak emlékszik rá és ezért amikor meglátja a doktornénit már legörbül a szája.

Puszi még egyszer
Szilvi
sys

Sziasztok!
Gyorsan beköszönök, hogy lássátok nem tűntem el! Lányok nagyon jól esett, hogy hiányoltatok!
Este megpróbálok jönni, addig is puszi mindenkinek!
Szép napot kívánok!
ÉviKép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

ÉviKép

Itt mindenkit hiányolunk ám, úgyhogy nem eltünni!!!!!

SzilviKép
Szerencsére Olivért sem viseli meg az oltás. Õ állandóan vigyorog a doktornőre (kire nem?Kép) és a tetoszkópját vizsgálja ezerrel.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Ma voltunk mérésen kereken 8 kiló Domi.Kép

Márti!
Nyugi érthető voltál4Kép

Sys!
Ahogy gondolod.Majd írd meg mikor érsz rá,de szivesen látom Renikét is!Kép

Gigi!
TEEEEE!A DM-be amit vettem Olinak őszi-pulykahusis kaját hagytátok itt.Kép

Évi!
Tényleg hiányzol!Kép
Puszi Dia "Hú ma nagyon meleg lesz.Kép"

Kép
Kép
lldicsi

Lányok!
Saxi üzeni,hogy nem tud jönni egy darabig mert a nagyija kórházban van és segítenie kell az Anyukájának.Kép

Saxi!
Jobbulást kivánok Nagyidnak!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!

Saxi
Diához csatlakozva én is minden jót és gyors javulást kívánok a mamidnak.

Nem semmi ez a mai napi pangás. Mindenki strandolt?

Nálunk semmi különös nem történt azt leszámítva, hogy Gigi 2x majdnem önállóan felült, négykézlábon állásból.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!
Hát itt tényleg pangás van!Kép
Nálunk se történt semmi említésre méltó.KépMajd még benézek.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,
Ne haragudjatok, de elkoszonni jottem. Kép NEkem egyszeruen nem megy ennek a forumnak a kovetese, es Ti nagyon porogtok. (Ami persze nagyon jo. Kép)

Azert idonkent kukucskaltam eddig is es ezutan is, de irni nincs idom. Ha majd egyszer a jovoben lesz, igerem, jelentkezem ujra. Kép
Addig is legyetek jok, vigyazzatok a babakra es legyen sok kisteso. Kép

Vegezetul egy kep a Kispasijaimrol (pizsamapartit tartottak):

Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!
Lányok, tényleg nagyon jól esik, hogy hiányoltok :o))))

Saxi! Jobbulást kívánok én is a nagyidnak, remélem gyorsan meggyógyul!
Bogi remélem jól érzi magát a táborban! Biztos, nagyon fog hiányozni, én a 3 napos kirándulás alatt is borzasztóan hiányoltam a leánykám! Augusztusban pedig ő is táborozik majd :o(

Györesz! Nagyon-nagyon ügyes Norbika :o))) Gratulálok a kis menő-manónak! Ilyenkor olyan édik, mert felállni már tudnak, de leülni még nem nagyon! A sógorom amikor először állt fel a járókában, szabályosan elaludt állva ;o)!
Cicid rendbejött már? Nekem ilyen esetben az használt, ha szétkentem a tejcsit és minél többet hagytam levegőzni, ha mégis veszel melltartót, csak pamutot, hogy szellőzhessen!

Gigi! Oli baba gyönyörű a képeken és olyan jó baba, azt hiszem minden mami ilyen csendes, nyugodt babáról álmodik! Aranyos ahogy elveszi Domi cumiját! Sikerült megvenni az autót?
Milyen kutyusotok van? Én nagy kutyás vagyok, sajnos most itt még nincsen (elég kicsi a kertünk), de puhitom apát ;o)Jól telt a barátnőzés? Jó, hogy ilyen társadalmi életet élsz, ugye most már jól vagy? Néha én is nagyon el tudok keseredni itthon egyedül, mindig ugyanazok történnek, ugyanúgy :o((( Jó, hogy neked van hova menned!

Dia! Remélem ti is jól vagytok! Hogyha nagyon fáj a lábad, menj el dokihoz, nehogy komolyabb baj legyen! Domi továbbra is olyan jól eszik?

Szilvi!
Nagyon édes a képen Zolika és nagyon hasonlít rád! Édesek a madárfiókák is, hogy tudtad lefotózni? Ti jól vagytok?

Márti! A te nagylányod hogy van? Növeszti már a fogácskákat? Még mindig gyakorolja a mászást? Meglátod, most már hamar megtanulja, csak győzzél utána szaladni!

Melinda! Remélem minden rendben Marci manóval és veletek! Eszik már rendesen? Ti megvettétek az új autót? Remélem továbbra is sikerül nagyokat aludnotok!!!!

Nálunk ma megvolt a nagyobb csemeték évzárója! Örülök, hogy itthon lesznek, legalább nem leszek olyan egyedül! Biztosan segítenek majd, de attól tartok összeségében nekem lesz több munkám! Pl. mindennap főzni kell, én egyedül ettem, amit találtam ebédre, de nekik muszály meleget enni!
Roland babybe az ördög bújt vagy mi, olyan mint egy házsártos öregúr! Semmi nem tetszik neki és ezért egész nap KIABÁL, ha nem reagálunk akkor bömböl ezerrel! De minden tulzás nélkül: kiabál a kanalazásnál, szopizásnál, alvás előtt (nem is tudtam ma elaltatni, csak a karjaimban, járkáltam le-föl, le-föl, majd leszakadt a karom!) és akkor is amikor fent van és megunja a játékot kb. 2-3 perc után! Brrrrr nagyon nehéz vele, nem tudom mi baja! Bízom benne, hogy csak a fejlődési ugrás (ő is nagyon akar mászni), fogácskanak ugyanis még híre sincs! Tegnap vettünk két medencét, egyet a gyerekeknek, (ez inkább játékpark, delfinek, halacskák, labdák vannak benne és csak kevés víz fér bele) egyet magunknak, mindkettő felfújható, de jópofák és egészen olcsó volt az Auchanban!

Lányok én komolyan gondoltam a meghívást, de Melindán kívül senki nem reagált, pedig tényleg örülnék nektek!

Most megyek aludni, ki vagyok...

Mindenkinek kellemes hétvégét, jó babákat!

puszi: évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?