Sziasztok!
Na, megvolt az esküvő, és mi el is késtünk, ahogy illik.
Ágit még nem köszöntöttem, hát üdv itt!
Doris!
Ez nagyszerű! Képzeld, tegnap éjjel Ádám is 8 órát aludt. Mondjuk, nem gondolom, hogy rendszert fog csinálni belőle, de jó volt, hogy csak Gergőhöz kellett kelni. Azt hiszem, ezután, hagyom, hogy mindenki annyit aludjon éccaka, amennyit akar.
Eri!
Megelőztek már, de le a kalappal előtted, hogy ilyen szemfüles vagy! Ki is használom az alkalmakat. Hogy van ez jogilag? A gyerekek nevére is lehet rendelni?
Sziszus, és a friss anyukák!
Lehet, hogy nem segít, de én most beszéltem a védőnővel, hogy az is lehet az üvöltés oka, hogy buknak. És mondjuk, ha már elkezdték emészteni és akkor jön vissza, akkor savas a dolog és marja a nyelőcsövüket. Ilyenkor érdemes pár korty tejjel leöblíteni, az enyhít. Nálunk is volt tegnap ilyen, és bevált ez a pár kortynyi szopi.
Nálunk amúgy olyan is van, hogy evés után addig üvöltenek, amíg újra megéheznek, és mire ránézek az órára és felocsúdok, eltelt 3 óra, és jöhet az újabb etetés.
Doris!
Olyan hamar elkezdett menni Lilcsike. Én azt hittem, először lépegetnek, aztán még várni kell a gyakorlatig, de úgy látom, nálad szanaszét futnak a gyerekek. Nem is tudom, mit szeretnék jobban. Igaziból ma beszéltük apjukkal, hogy sosem jönn vissza az az idő, amikor ilyen picik. És az sem amikor kisebbek voltak. Így én most ezt az időszakot is próbálom élvezni. Amúgy elárulom, mióta nem ragaszkodom görcsösen ahhoz, hogy egy bizonyos mennyiséget egyenek, sokkal kiegyensúlyozottabb az életünk.
Mi rendszert még mindig nem tudtunk vinni az életünkbe. Most kezdjuk el megtanítani, hogy mi az éjszaka. Pl. már nem hagyom égve a kisszobában a villanyt, és este nem megyek be minden nyekergésre.
Most ennyi jut hirtelen eszembe.
Ja és annyira szalad az idő, hogy egész héten azt mondtam, hogy 10 hetesek a fiúk, ma meg kiszámoltam, hogy már több, mint 11. Na mindegy.
Bocs a locsogásért.
Cat!
A talira mi is vevők vagyunk, ha meghívsz
Itt lakunk a szomszédban.
Puszi mindenkinek,
Jóéjt!
Annamari