Suti
Mindenesetre nagyon jó kiérezni az írásodból, hogy ennek ellenére, ahogy szülnöd kellett, mert belekényszerítettek egy számodra kevésbé kedvező pozitúrába, pozitívan gondolsz vissza a szülésedre.
és egyébként az afrikai nők sem olvasnak kismama magazinokat, internetet sem tudják, mi az, eléggé elmaradottak, mégsem fekves szülnek, prá dokumnetumfilmből már elég jól kiderült. teljesen öszötnösen guggolva, vagy négykézláb, vagy állva kapaszkodva lógva valamiben, valakiben. aszoptatást sem mondja nekik senki, mégis az első perctől kezdve mellen van a baba.a hordozókendő is onnan jön hozzánk civilizáltakhoz.
Mészáros doki fiatal, olyan 35-40 között lehet, magas, kicsit testesebb alkatú, sötét, göndör haja van, szerintem egész jó pasi
uh-zik is másokat, akik nem az ő betegei, hizsen nem minden szülész uh-s is egyben. nekem nagy szerencsém volt, mert minden vizsgálatra hozzá jártam. meg a humora is olyan, ami nekem bejön.
gátvédelemben is megegyeztünk, és ameddig lehetett volt is, de rakéta kisfiam miatt kellett kicsit vágni. úgy varrt össze, hogy semmit nem éreztem belőle, csak a lábaim remegtem nagyon a szülés utáni fizikai megpróbáltatásoktól, de végig nyugtatott, dumált hozzám, bevont a beszélgetésbe, nem csak a hideg vasak csörrenését kellett hallgatnom.
én is örülök, hogy írták itt mások, hogy nem ragaszkodik a régi dogmákhoz, hanem az adott keretek között ő is alkalmazkodik a mamikhoz.
kórházban is rendel, de már elég ritkán, és van magánja is az Istenhegyi Klinikán. itt még nem voltam, majd ha újra kismami leszek.
már szedem az elevitet tegnap óta, készítem a folsavas közeget
g