Sziasztok!
Jól érezte Sygnum, hogy már 9órakor túl voltam mindenen.
Jól sikerült a viszgám, ötöst kaptam, és a diplomám is ötös lett. Kétdiplomás baba lesz a drágánk.
Annyira jó érzés volt túllenni mindnen! Ott ugráltunk a lányokkal. szerencsém is volt, mert jó tételt húztam, pont pszichológiát, amit nagyon tudok, mert hát abból felvételiztem... Nem is akartam hinni a szememnek.
De aztán csak elhittem, hogy én is lehetek ilyen mákos.
Szóval ilyen jól zárult minden... Pénteken pedig diplomaosztó a gamfon. Este pedig anyukám készít vacsit a tiszteletemre. Hát nem aranyos? Hihetetlen, hogy milyen. A szűk család lesz.
ja, és képzeljétek, akicsi férjem kiöltözött a tiszteletemre ebédkor, az eredményhírdetés után és elvitt étterembe ebédelni. Annyira boldog voltam. Már ettől, hogy kiöltözött nekem...
Az én kedvemért, mert ilyen ügyes voltam. Igaz, most nagyon érzem, hogy piszkosul elfáradtam, de nagyon jó...
Zsófi is érezte belül a stresszt, rugdosott addig amíg a tételt dolgoztam ki, és amíg mondtam fel. Tudta, hogy ez most komoly dolog.....
Lányok, beszéltem Minoval telefonon, nagyon el van keseredve, fekszik, furcsa volt ilyen rossz kedvűnek hallani őt... Kicsit próbáltam vidítani, de szomorú, mert azt mondták neki, hogy a jövő héten valószínű megindítják a szülést, vagyis megcsászározzák. Tehát már ketten fognak kijönni a kórházból. És Bálint lesz a kisfia neve. Megtalálták az igazi nevet.
Valentin napon ismerkedett meg a Papuszával, és ezért ezt a nevet kapja a picúr. Aranyos ötlet.
Egyébként mindenkit üdvözöl, és azt mondta, hogy bárkit szívesen látna a kórházba. Nem megyünk be meglátogatni? Aki ráér nem csatlakozik hozzám? Biztosan jólesne neki.
Azt szeretném kérdezni, hogy használ valaki Philips bébiőrt? Olyat, ami oda-vissza funkciós? Mi a tapasztalat vele kapcsolatban?
Előre is köszönöm a választ!
Puszi nektek!
Lili