Új privát üzeneted érkezett!

Nicika!
Nagyon aranyosak a cicusaid!!! Nagyon szeretem őket! Nekem anyuéknál van egy sziámi cicusom, aki már 11 éves.

moni

Na jó, nem irigyellek!Kép Van tanár ismerösöm, teljesen ki van akadva az érettségi miatt!
Egyedül a nyári szünet az, amit irigylek... Viszont nekem sose lenne annyi türelmem a gyerekekhez, amennyi kéne!

Nagyon édes a perzsa cica!
Mekkora házban laktok, hogy ennyien elfértek benne?Kép

Kép
Kép
maminti81

Örülök hogy te nem utálod a cicákat! Tudom most sokan mondanák hogy vigyázzak velük ha babát akarod, de én nem félek tőlük. Egyébként is kinti cicák, és igazság szerint én rengeteg cica között nőttem fel, mert falusi vagyok. A toxoplazmózison már valszeg átestem!

KépKép
nicika

Hát igen. Mindenki azt hiszi, hogy holnap az utolsó nap, és kész vége. De még meg kell írni a biziket, az anyakönyveket, meg minden. Ma pl. egytől négyig biztos itt leszünk. És aug. 20 után meg megint be kell már járni megmutatni magunkat. Tehát a 2 és fél hónap szünet már is csak másfél. Ok, hogy egy mezei tanárnak nincs dolga, de akkor is be kell menni, és a munkaköz.vezetőknek, ig.h-nek, ig.-nek van több munkája.

moni

Hát Maminti! Mi hatalmas házban lakunk, hatalmas udvarral. És ráadásul párom tesója most építkezik ugyanezen a telken. Maga a ház egyszintes (+ pinc, padlás), Két nagy szoba van benne és két kisebb, meg a szokásos helységek. Én nagyon szeretek itt lakni!

KépKép
nicika

Én sem tartottam a cicáktól, nekem is gyerek korom óta voltak cicáim. Gyerekekt sem tartottam távol tőle, volt, hogy a babakocsira ráfeküdtek,és kizárólag csak a lábrészhez, sose másztak bele, sőt még a kiságyba se, pedig csak 2 hetente megyünk anyuékhoz.

moni

Akkor azok a cicák okosak voltak! Én sajnos az enyéimet elrontottam, mert néha-néha beengedem őket a lakásba. És most már rájöttek, hogy ha a szoba ablakban nyivákolnak akkor valszeg beengedem őket. Kép

KépKép
nicika

Nicika!
Tök jó nagy házatok van!KépÉs ketten laktok benne?
Én is valami olyasmit szeretnék, hogy a tesómék közel lakjanak hozzánk (ha majdan összegyüjtjük a pénzt az építkezésre...)

Cicás dolgokhoz nem tudok hozzátenni semmit, anyáéknak kutyájuk van. És öt is sikerült elkényeztetniük...Kép

Kép
Kép
maminti81

Bosszús vagyok, nem küldte el a hozzászólásom!!!

Szóval nálunk is bejöhet a cicus, és ő is az ablakban jelzi! Kép A kutya viszont nem jöhet be!

Nicika!
törzsgyökeres lövőiek vagytok? Tök jó, hogy a tesódék is ott építkeznek!

moni

Hát a házban jelenleg 7-en lakunk, de 3-an júliusban átköltöznek a másik házba, így csak négyen maradunk. Azaz jó esetben 5-en! KépKépKép

KépKép
nicika

Maminti!
Pesten ti merrefelé laktok?

Elköszönök csajok! Még este bekukkantok!

moni

Egyikünk sem tősgyökeres Lövői. A Patrikék Barcsról származnak én meg (Lövőhöz képest) két faluval arrébbról Sopronhorpácsról. Nagyon szép helyen laktunk, közvetlenül egy nemzeti park mellett. Az egész gyerekkorom fáramászásról, meg kunyhóépítésről szólt! Anyunak is van most három cicája Horpácson. Két felnőtt és most az én perzsám tesója is. Mindháróm lány és kizárólag benti macskák!

KépKép
nicika

Most nekem is van egy kis dolgom, úgyhogy én is lépek, de 17 óra után jövök a friss híreimmel!

KépKép
nicika

Moni!
Mi Budafokon lakunk, panelban.

Nicika!
Voltam Horpácson, mellette, Völcsejen nyaraltam egy csomót. Jó lehetett vidéken felnöni!

Kép
Kép
maminti81

Ha valaki errefelé néz, jelentkezzen! Egyedül vagyokKép

Kép
Kép
maminti81

Kész, feladom!!!!!
Szörnyű itt a suliban a net, lassú, és meg van gajdulva!!! Írtam egy jó hosszú h.sz. erre frissítette az oldalt, az egész hsz. meg eltűnt... KépKépKép Hiába lett volna 10 percem a netzésre, elment 6 a semmibe a net miatt... Kép Bocs Maminti, pedig dumcsiztam volna. DE majd este.

moni

Moni!
Ezek szerint már rohansz is értekezletre...Kép
Jó dumcsizást este!

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Megjöttem a vizsgáról, remélem átmentem, majd pénteken lesz eredmény. Én úgy érzem, hogy megvan, de nagyon nehéz volt.
Viszont a múlt heti vizsgám ötös lett! Kép
S az egyik csoporttársam ajánlott egy tök érdekes munkát ősztől. Már nagyon utálom a munkahelyem, szívesen eljönnék, csak eddig nem mertem a baba miatt. De már elegem van, hogy egy éve úgy élek,mintha terhes lennék, tök feleslegesen... Kép

Kiváltottam a brómót, ma este kezdem. Most rohanok tornázni, meg az utolsó előtti gynevac-szurira.

Móni, én is voltam tanár egy évig, az évvégét szörnyen utáltam, az osztályzókonferencián meg teljesen kiakadtam, persze akkor már nagy ívben tojtam le az egészet, mert tudtam, hogy én innen el... Remélem sikeresen túlesel ezen is. Van saját osztályod? Viki jobban van már?

Nicika nagyon aranyosak a cicák és örülök a jó híreknek.Kép

Hajni,milyen volt az első főnökösdis nap? Milyenek a beosztottaid?
Ha ráérsz majd vedd ki a nevem mellől a C betűt, már egy ideje nem szedek clostyt. Meg Anita sem. Esetleg egy B betűt rakhatsz mellénk Kép

Nolina mi van azóta Veled????

Zafír

Kép
Kép
zafír

Zafír!
Gratula az ötöshöz! Biztos a mai is ugyanilyen jól sikerült!Kép
Hogyhogy csak egy évig voltál tanár? Mit tanítottál?

Kép
Kép
maminti81

Zafír! Gratula a kitűnő eredményedhez! Ügyi vagy!

Nálam még mindíg semmi. Se maszatolás, se mensi, se hasfájás, se egyéb! KépKépKép

KépKép
nicika

Helló csajok!

Nekem ma megjött!Kép

pedig - most már elárulom - titkon abban reménykedtem, hoyg nem jön meg a hétvégéig és akkor viszek magammal egy tesztet Horvátországba és ott nézem meg. Na de sajna ez már nem fog öszejönni.

mindjárt jövök, csak visszaolvaslak benneteket.

Kép
Kép
beuka

Szia Beuka! Nagyon sajnálom! De tudod, új hónap új remények! KépKépKépKépKép

KépKép
nicika

Moni sajnálom a zűrös reggeleteket! Jobban van már Viki? Akkor kitartás még ehhez a pár naphoz!!!

nicika legalább Te jó hírekkel jöttél!!!!
nagyon édesek a cicák. Nekünk is van egy anya meg két pici (őket nemsokára elajándékozzuk) ők a garázsban és az udvaron vannak. Gézával (ő a kutyánk)

Maminti asszem megnézem azt az oldalt, köszi!! Tök jó neked, hogy ilyen gyakran tudsz írni munka közben !

Zafír gratulálo,, tudtam én, hogy nagyon ügyes vagy!!!

Hajni legalább most egy napon vagyunk (persze ennek nem annyira örülök, jobb lenne, ha másképpen lennénk egy napon) légyszi javítsd át a ciklusnapjaimat, úgy néz ki most megállt 25 és 28 között Kép de úgy gondolom, még mindig rendszertelen.
Milyen volt a napod??

Kép
Kép
beuka

Nicika köszi a bíztatást!

most kimegyek picit az udvarra, de este még visszanézek!

Kép
Kép
beuka

Beuka! Kép Ez a smily érted sír!

KépKép
nicika

Ezt meg azért kapod hogy szerencsét hozzon!Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Bea, Hajni sajnálom,hogy megjött!Kép
Zafír, gratulálok a vizsgához,a múlt heti ötöshöz, meg a pénteki leendő jó jegyhez!Kép
Nicika, szerintem is látszott a 2.csíkocska, mivel ma nem jött meg, holnap másik teszt? Másfél naponta duplázódik a _hCG...
Rólam annyit, hogy most értünk haza a dokitól, egy másik dokival együtt megnézett UH-n, azt mondták, nem kétszarvú, mint anyué, hanem sövény van benne, a jó hír, hogy csak kicsit nyúlik bele a méhbe, tehát lehet,hogy nem befolyásolja a fogamzást, szerintem akkor igen ha a baba oda szeretne pont beágyazódni. Így most kaptunk fél évet a babára, utána visszatérünk rá. Köv. üresjáratos hónapban hormonvizsgálat, utána meg vmit biztos kapok majd a valószínű progihiányra. Kicsit megnyugodtam, a dokim nagyon aranyos volt. Holnap reggel abbahagyom a Duphastont és kb szombat-vas. kéne megjönnie.
nolina

Nahát Nolina! Akkor ezek igazán jó hírek!Kép Remélem hogy természetes úton besikeredik az a babuci azon a fél éven belül! Nagyon drukkolok!

Tesztelni még biztos nem fogok holnap reggel, mert még nem vettem tesztet. De holnap veszek és akkor csütörtök reggel megcsinálom. Remélem lesz rá alkalmam! Kép

KépKép
nicika

Nicikaolyan édes vagy! Teljesen feldobtál ezekkel a smiley-kal!!
köszönöm!!!Kép

hú akkor csütörtökön agész nap miattad fogok izgulni!!!!

Nolina de jó, úgy örülök, hogy "viszonylag" nem olyan nagy a baj!! REmélem én is hogy a követkző látogatás a dokinál már egészen más miatt lesz!

Kép
Kép
beuka

Zafír Nektek mikor kezdődik ak öv. félév??
Képzeld nekem mindkét konzultáció (ennyi van egy félévben) már augusztusban lesz! És ha minden jól megy dec 18-ra végezhetek a vizsgaidőszakkal. Nem tudom, hogy az utána lévő félévben mikor lesz a vizsgaidőszak.
Az volt az egyetlen érv arra, hogy miért nem akarok most babát, hogy a jövő nyár eleji vizsgaidőszakot még megcsinálhassam.

Egyébként ha már meg kellet jönnie, jobb is így, hisz akkor legalább a nyaralás alatt nem lesz meg!!

Kép
Kép
beuka

Hajni gondolom, ahogy hazaértél bezuhantál az ágyba, hisz ahogyírtad nem sokat ludták az éjjel. Holnap reggel, ha tudsz, nézz be és meséld el, hogy milyen volt a mai napod!

Kép
Kép
beuka

Bea! Te is nagyon aranyos vagy! Nagyon sok lelket és kitartást öntesz belém ebben az izgulós időszakban és nagyon jól esik hogy te is ennyire izgulsz velem. Nagyon remélem hogy ennyi izgulás után már igazán jó hírekkel jöhetek csütörtökön!

Kép

KépKép
nicika

Pang picit a babanet! Ha én ideérek mindig pang! Ejnye-bejnye! Kép

KépKép
nicika

Nicikaén is nagyon remélem!!!!

Nagyon felobná a hangulatot egy Kép-s hír!!!!

ne haragudj, hoyg megint itt hagylak, de nagyon álmos vagyok, reggel melo, úgyhogy megyekKép

holnapra mindenkinek szép napot, a munkához kitartást!!!

Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Nolina!
Szurkolok, hogy magától jöjjön az a babóca!

Beuka!
Minden rosszban van valami jó...
Milyen suliba jársz te?

És a többiek mik lesztek ha nagyok lesztek???

Nicika!
Este úgy zuhantam az ágyba, mesélem miért.

Szóval reggel ugye Viki hajnalban indította a napot. Szerencsére csak gyomorrontás volt, mert semmi baja nem volt, volt is oviban, ott sem volt semmi. Du. ugye nekünk értekezlet, és megkértem a barátnőmet, hogy hozza el az oviból, mert ki tudja mikor lesz vége. megyek érte, és a bal arcocskája tiszta piros, fel van dagadva, mint akinek fáj a foga. Elesett az oviban rá a faszékre... Kép Kép Kép
Majd megyünk a postára, mert férjemnek jött egy ajánlott levbél, amíg várunk rá az autóban, hátranézek, és látok v.mit a nyakán. Azt gondoltam szösz, hátranyúltam, hogy lepiszkáljam, de nem jött le. Kipattantam a kocsiból, megnéztem... Hát mi az, kullancs... Gyors telefon az orvos barátunknak kivenné-e, mert én nem mertem nekiállni. mOndta nem sokat vett még ki(a nőgyógyászom egyébként), így inkább vigyem az ügyeletre. Fél 6 volt. Viki persze el kezdett sírni, mert azt hitte fájni fog. 6-tól van ügy., de szerencsére ott voltak már, így hamar túlestünk rajta... Ma meg megyek a dokinkhoz íratni oltást, hogy legalább az agyhártyagyull. miatt ne kelljen legközelebb izgulni,meg Martinnak már egyébként is akt. az emlékeztető olt. Úgyhogy izgalmas napunk volt...

Bocs, ha hosszúra nyúltam.

Ja, és ma reggel fél6-kor a hőm 36.6. De nem aggódóm még, mert én áll. meg akarok fagyni, hideg a kezem, és vikinél sem volt sokkal több. Bizakodom.

moni

Lassan 20 perce próbálom megnézni, hogy belküldte-e a hozzászólásomat... KépKépKép Pocsék most itt a suliban a net, nem tudom miért.
Közben kreáltam egy grafikont a hőmről.

moni

Jó reggelt!Kép

Nicika!
Én is drukkolok érted! Holnap reggel, remélem jó hírekkel jössz!

Beuka!
Sajnálom, hogy megjött!
De jó, mentek Horvátországba? Mikor? Mennyi idöre?
Azért tudok ennyit írni bentröl, mert a munka uncsi, kell néha egy kis kikapcsolódás, nehogy begolyózzak...Kép

Nolina!
Jó, hogy nem olyan nagy a baj! Drukkolok, hogy a fél év alatt összejöjjön!!!

Moni!
Hát, nem volt a tegnapi napod túl szerencsés... A mai csak jobb lehet!Kép

Kép
Kép
maminti81

Jó halvány lett ez a görbe, meg a lényeg nem is látszik mindjárt varázsolok egy másikat.

Már lassan egy órája jól elvagyok magammal. Hahó többiek????? Én nem tudok olyan sírós smile-t, nem tudom honnan lehet idevarázsolni, de most képzeljetek ide egy oylant...

Már régóta szeretném megkérdezni tőletek, hogy ti melyik teszetet részesítitek előnyben, melyiket érdemes megvenni? Melyik jó, de nem annyira drága?

Nicika!
Megvan még a halvány csíkos etszted? Mert nekem 4ésfél év óta u.úgy megvan, nem halványodott, nem sötétedett.

Kép

moni

Jó reggelt Maminti!

moni

Moni!
Sajnos én nem tudok segíteni teszt-ügyben, söt, én is segítségre szorulok. Úgyhogy én is várom a válaszokat!Kép
Mindig ugyanott és ugyanakkor méred a höt? Mert elvileg fent kéne maradnia... Vagy lehet, hogy a többihez képest fent. Látni kéne az elözöeket is!

Kép
Kép
maminti81

Nem nézted a linket, ahol a Vikivel való görbém van? Ott is a legmagasabb 37.1 volt. És leginkább 36.7 körül volt a többi is.
Kedvedért beteszem ide.
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=330&page=2&image=139333

moni

Meg azért is irom mindig, hogy mikor mérem, mert 7-kor mértem a 36.9-et. Nézd meg a ciklus első felét, akkor a kihülés fenyegetett... Kép Meg én szájban mérem, nem hüvelyben, és digitálissal, mert igy egyszerűbb.

moni

Végre, nem csak én mérem szájban!Kép
Egyébként ciklus elején nekem is 36,2 körül mozog, most meg beállt 36,7re.
A digitális lázmérövel mi eléggé megjártuk. Úgyhogy inkább a hagyományosat részesítjük elönyben.
Még mi vár rád ebben a tanítási évben? Mármint a sulibanKép

Kép
Kép
maminti81

Rám szerencsére semmi. Nem vagyok ofő, nincs érettségiző osztályom. Csak be kell jönni de. és aki igényli, annak segiteni kell...

Nekem lassan 9 éve, hogy megvan a digi lázmérőm, és eddig semmi nem volt vele. Neked mi volt a gond?

Nem jött Hajni a friss táblicskuval. Dolgozik? Vagy mi van vele?

moni

Kettöt is vettünk, de mindkettövel 35,2-t meg ilyeneket mértem hónaljban. És nem az elem volt a gond...

Hajniiiiii!
Mi van veled?

Kép
Kép
maminti81

Moni!
Milyen diplomáid vannak?

Kép
Kép
maminti81

Egy matek-számtech szakos tanári főiskolai, egy informtika szakos egyetemi, és egy közokt.vez.-i.
És neked?

moni

Nekem csak egy építömérnök. De majd a babával rágyúrok még egyreKép Csak nem tudom, milyen irányba menjek, mi éri meg elvégezni.

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok. Nemtom van-e itt valaki. Mindegy. Uj vagyok itt. Jo lenne valakivel beszelni...Nemsokára lesz az elso inszemem. Depis vagyok, félek.
S O S
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?