Sziasztok!
Nolina!
Szurkolok, hogy magától jöjjön az a babóca!
Beuka!
Minden rosszban van valami jó...
Milyen suliba jársz te?
És a többiek mik lesztek ha nagyok lesztek???
Nicika!
Este úgy zuhantam az ágyba, mesélem miért.
Szóval reggel ugye Viki hajnalban indította a napot. Szerencsére csak gyomorrontás volt, mert semmi baja nem volt, volt is oviban, ott sem volt semmi. Du. ugye nekünk értekezlet, és megkértem a barátnőmet, hogy hozza el az oviból, mert ki tudja mikor lesz vége. megyek érte, és a bal arcocskája tiszta piros, fel van dagadva, mint akinek fáj a foga. Elesett az oviban rá a faszékre...
Majd megyünk a postára, mert férjemnek jött egy ajánlott levbél, amíg várunk rá az autóban, hátranézek, és látok v.mit a nyakán. Azt gondoltam szösz, hátranyúltam, hogy lepiszkáljam, de nem jött le. Kipattantam a kocsiból, megnéztem... Hát mi az, kullancs... Gyors telefon az orvos barátunknak kivenné-e, mert én nem mertem nekiállni. mOndta nem sokat vett még ki(a nőgyógyászom egyébként), így inkább vigyem az ügyeletre. Fél 6 volt. Viki persze el kezdett sírni, mert azt hitte fájni fog. 6-tól van ügy., de szerencsére ott voltak már, így hamar túlestünk rajta... Ma meg megyek a dokinkhoz íratni oltást, hogy legalább az agyhártyagyull. miatt ne kelljen legközelebb izgulni,meg Martinnak már egyébként is akt. az emlékeztető olt. Úgyhogy izgalmas napunk volt...
Bocs, ha hosszúra nyúltam.
Ja, és ma reggel fél6-kor a hőm 36.6. De nem aggódóm még, mert én áll. meg akarok fagyni, hideg a kezem, és vikinél sem volt sokkal több. Bizakodom.