Sziasztok!
Rokica!
IGAZAD VAN!
Az én dokim is felhívott az eredményekkel kapcsolatan.
Igaz, utána meg megharagudtam rá, amikor nem értem el, de köteles értesíteni ha valami gubanc van.
Azért hívják magánorvosnak!
Az Istvánban a nővérek az én papíromon sem tudtak eligazodni. Nekem csak kétszer vettek ezért vért
De jó lett az eredményem.
A mostaniról még nem tudok semmit, de 23-án megyek az új dokihoz és elmondja. Õ két hét utánra rendelt vissza.
Pedig SZTK-s doki!
Megtehetné, hogy tojik mindenre hiszen nem fizetek neki, de inkább hamarabb visszarendel.
Nagyon sokan járnak hozzá és órákat kell ülni nála. De ha meglát, akkor behív, mert nem szereti a kismamaákat váratni.
Viszont amit leírtam a Szabolcs utcai kórházzal nem vagyok megelégedve. Akinek van egy kis ideje és kedve, olvassa el azt a topikot. Csak egy pár üzit és megérti az aggodalmamat. Azért mert lombikos vagyok, attól még szülhetek természetes úton is. Lehet, hoyg a terhességre jobban oda kell figyelni, de erre ez a doki tökéletes.
Tudom, mindenki szemétnek tart ezért.
Majd a dokinak bemagyarázom, hogy rámjött a szülés és az István volt közelebb. Csak tényleg akkor ciki, ha valami gáz történne még előbb és ez a doki a szabolcsba utalna be. Mit tegyek?
Az Istvánban van szülésznő, aki doki nélkül is elvállal. Az ügyeletes orvos úgyis levezeti a szülést (szerintem).
Most nehéz döntés előtt állok.
Tanácsot kitől kérhetnék?
A magas vércukor még akkor okozhat problémát ha skáig fennáll. Tehát például nekem az első a 23.héten tökéletes lett. Ha a mostani nem jól sikerült, akkor sem félek, mert szerintem én rontottam el. Szóval nem hónapokig volt magas a cukor. Leírom, hogy hogyan rontottam el
A beutalón glukóz pp volt. Én marha azt hittem, hogy megint cukros lötyi. Itthon ittam egy fél kávét
Tudom, nem kellett volna.
Levették a vért éhgyomorra. Mondták, hogy egyek meg egy zsemlét tejjel.
Na még csak az kellett volna nekem. Én marha!
Vettem a látványpékségben 10dkg kakaóst és 10dkg túróst (tudjátok, ilyen apró). Vettem mellé inni Sió Multivitamin löttyöt. Nem ettem meg mindet és nem ittam meg az ücsit, de tuti más eredményt hoz ki. Ha ezekre az édes cuccokra sem lesz magas, akkor tudom, hogy minden rendben van. Ha nem lesz jó az eredmény, akkor elküldenek a cukros lötyire és azt normálisan végigcsinálom.
ezen nem idegeskedek annyit. Inkább a kórházakon.
Hízás:
Viszont én már komolyan aggódom!
Nagyon sokat híztam és látványos is
Szó szerint kövér disznó vagyok
Kénytelen leszek diétázni egy kicsit.
Most meg egy kicsit szarul vagyok. A tegnap betett nagyon
Többet kellene pihennem. Igyekszem dögleni.
Fülledt idő van és izzadok. a hasam is fáj és akár milyen pózban vagyok elég kényelmetlenül érzem magam.
Azt hiszem lepihenek egy kicsit.
Legyetek jók!
Sziasztok!
Angelani
27+2