Új privát üzeneted érkezett!

KrisztaKép
mindamellett hogy NEM nézlek hülyének, nem állom meg, hogy megjegyezzem: szinte nincs is olyan háztartási gép vagy eszköz, ami ki nem lett kiáltva "károsnak".
- A légkondi és a porszívó ugye allergizálhat, nem beszélve az ágyneműről.
- a mobiltelefon mittudoménmit csinál az aggyal
- ha valami odaég az már rákkeltő
- a legújabb mumus ugye az aszpartam
- a pezsgőtabletták vesekövet okoznak...(?)
- ha már itt tartunk ne is beszéljünk a hűtőben a freonról
- a dezodorokban a hajtógázról, meg a sok-sok vegyszerről, amit nap-mint-nap használunk, a benzingőzről, amit kipöfögünk...
... soroljam még?
Inkább nem, mert az ember megőrül, ha mindenre figyelni akar. Szerintem nagyon kevesen főznek igazán a mikróban, a napi 1x kakaó-meg vacsoramelegítés meg talán belefér...Kép

Persze ha ettől nugodtabb vagy, isten őrizz, hogy "rábeszéljelek" de ha nagyon őszinte akarok lenni, 1-1 ilyen "óvintézkedés" inkább a lelkünk megnyugtatására szolgál, mint másra. Az én elvem csak a MÉRTÉK. Amit nem viszünk túlzásba, az nem nagyon árthat...Kép

Szóval nem piszkálni akartalak, vagy ilyesmiKép bocsika, csak én meg imádom a háztartási kütyüket, amik megkönnyítik a dolgomat (ennyivel több jut pl a gyerekre, meg a férjemre, no meg persze jómagamraKép) gondoltam megvédem a jó öreg mikrótKép
üdv
p 25+00
penna

Penna!Kép

Ebben egyetértek.
Sajnos már annyi minden káros, hogy akkor már ne is éljünk.Kép
Merthát levegőt sem vehetnénk akkor.
Ezért én nem aggódom ilyenek miatt túl sokat.
Amúgy nemrég vettem meg az AVENT mikrós sterilizálóját.
Lehet hogy jobb lett volna elektromos, de sterilizáláshoz csak jó ez is???

Mert a hamiját azt nem fogom mikróban melegíteni sem a tejcsit.

Inkább cumisüveg melegítőben.

Nagyon jó volt a szülőszoba látogatás!Kép
4 db egyágyas van a II.nőin, és nagyon szuperek modernek.
Van WC,zuhany külön csak az ott szülő nőnek+párjának.

Beöntést nem csinálnak csak ritkán ha kell, de borotválni szoktak.
De én ezt már megoldom előreKép inkább.

A gyerekágyas osztály viszont 5 ágyas régi, és a babát a folyóson egy üvegajtó mögött lehet mutatni még a kispapának is szülés utáni napokonKép

Hát ez elég hülyén van megoldva de kibírom majdKép

Ti hol fogtok szülni és már voltatok megnézni szülőszobát?
Tanfolyamra jártok a kórházatokba?

Ti fogadtok szülésznőt?
Mi igen szerintem.

Puszika

Megyek pihizni.

Mea(27+2)

Mea
mea

Sziasztok!

A mai napom végig lóti-futi volt.
Még cipekedtem isKép
Annyira elfáradtam, hogy alig tudom nyitva tartani a szememKép
ezért most nem nagyon reagálnék a leírtakra, de elolvastam.
Annak örülök, hogy a babyfun-ban a pelenka ára csak 1Ft-al drágább (magyar), mint ahogy én olvastam.
Én ott fogom megvenniKép

A sterilizálásról:
Én nem is gondoltam, hogy ennyire gondosan kell.
Na jó, tudtam, hogy kell, de én ennyire nem is "pucoltam" volna el a dolgokat. Ez ciki.
A ruhákat elég jól átmosni, kiöblíteni és vasalni? Vagy arra is kell valamilyen külön folyadékot használni?
A hidegfertőtlenítők nem jók a cumisüveghez?
Mert vannak olyan dolgok, amiket nem lehet kifőzni és ezzel a folyadékkal kell fertőtleníteni.
Akkor veszek mikros fertőtlenítőt.
Na mind1. Ebben is hülye voltamKép
Sajnos sokan nem is fertőtlenítenek csak jól elmosogatnak. De én ennél azért higiénikusabb vagyok. Valhogy megoldottam volna, csak én nem féltem eddig ennyire. Bár ahogy ismerem magam, minden szir-szart kifőzök és minenféle fertőtlenítővel ellátok.
Na, azért nem szabad túlzásba vinniKép
Emlékszem J.Travoltára (igen, a színész), annyira takarítottak mindig a lakásban a gyerekek miatt, hogy attól kerültek kórházba.
A szőnyeget hetente atkátlanították és takarították, mert a gyerek csúszott-mászott és belélegezte a tisztítószert és mérgezést kapott. De hamar meggyógyultKép
Csak szerintme nem szabad a végleteknél maradni. A kosz sem jó, de a túl nagy tisztaság semKép
Na abbahagyom, mert egy teljesen értelmetlen regényt írkálok!
Sorry lányok, de hulla vagyok!
Ja!
Ma megettem 1db mákos patkót és 1db sajtos rudat! Ez komoly.
Most eszem egy kis bablevest, utána tusolás és fekvés!

Sziasztok!
Kellemes estét!
Angelani
27+1

Kép
angelani

Látom angelani te olyan pörgős vagy mint én és elég keveset ettél ma mint én néha.
De nem szabadna!!!Kép
Tudod te isKép

Meg lassan visszább kellene vennünk.

Nekem 3 napja iszonyatosan fájnak a lábaim, olyan nehezekKép

Mitől van ez?

Dagadni még nem dagad szerencsére csak picit.

Nektek nincs ilyen???

Mea
mea

Angelani, a folyadék is tutijó, mondjuk én azt is utazáshoz használtam inkább, egyszerűbb kifőzni mint abban áztatgatni. De a hatása ugyanaz, nem vettél rosszat!Kép

Harinak írtam egyet, de elszállt, a levegőztetésről meg öltöztetésről. Na, jó, még 1x rövidenKép
-ált. szabály: amiben te nem fázol+1 réteg a babának. Én télen itthonra öltöztettem (panelben meleg van úgyhogy h.ujjú body+harisnya volt rajta, ebben kényelmesen tud mozogni is) és erre öltöztettem rá: bélelt gatya, pulcsi (1 v.2) kezeslábas, ha kell lábzsák, takaró...
-éjjelre ugyanez: attól függ, mennyi a hőmérséklet. Mi h.ujjú bbody+ujjatlan zsák vagy ujjatlan body h.ujjú zsákban altattuk, takaró nélkül. Ha úgy éreztem, kicsit hüvi van, zoknit is adtam rá a zsákba. Vagy a vastagabbik zsákot 8ebből is létezik vatelinos, béleltebb, vastagabb.)
-a takarót azért nem ajánlják éjjelre, mert alákerülhet a baba mozgolódás közben, és megfulladhat. Inkább alá kell öltöztetni, pl lehet egy egyberészes pizsit vagy pamutrugit adni a zsák alá.

És még egy kafa dolog eszembe jutott, véletlenül fel is hoztam valamivel együtt a pinyóból (ha már itt volt kimostamKép) Szóval ez egy univerzális, minden kocsihoz használható bundazsák, kétoldalt zippes. Na, ebben nem kell takaró, sőt, ha pluszok voltak télen, akezeslábast sem adtam rá, csak egy polár együttest, és sose volt hidega keze, nem is fázott meg. Egész föl is lehet húzni, vagy le lehet gombolni, ha pl már ücsörög a baba és nézelődik. Én imádtam, és sztem most is nagy hasznát veszem majd. Lehet simán mosni, belül pihepuha, Kevin egész du. ebben hentergettKép (Ha nagyon akarnám, még a kétéves is beleférne, az más kérdés, hogy nem maradna meg a babakocsiban...Kép)
Ez az: (2 éve asszem 6 ezer volt a Mtoysban)
Kép
megyek, fürcsitájm
üdv
p 25+00
penna

Sziasztok!

Már csak három napot kell dolgoznomKép.
Utána jön a nyári szünetKép.

Ma a metrón és a buszon egy csomó kismama volt, azon gondolkodtam, vajon volt-e valaki a babanetesek közülKép.

Pocakfogdosás:én is azt tapasztalom, mintha a hasam valami mágnes lenne: vonzza az emberek kezét. A jobbik eset, aki legalább megkérdezi, de az egyik kolléganőm, meg az anyósom úgy taperol, hogy nem szól semmit, csak egyszerűen fogdosni kezd.
Ezek szerint nem csak én viselem nehezen...Minek tapogat, úgysem érez még ott semmit, csak engem zavar vele.

Uxi
20+6

KépKépKépKépKép
uxi

Angelani!Kép

Bocsi a kisbetűéert!!!

Mea
mea

Sziasztok!

Ettem egy kis levest, de még mindig éhesnek érzem magamKép
Lefürödtem, most meg ittam egy jó kávétKép

Penna!
Lehet, hogy hülyén fogalmaztamKép
Még nem vettem fertőtlenítő folyadékot csak olvastam róla. Van olyan, amit nem is kell leöblíteni. Tehát ha az utcán leesne a cumi és nem tudja az ember hol lemosni, akkor állítólag ez a "lötyi" tökéletes. Nem kell lemosni sem, mert ártalmatlan a babára. mondjuk én ezen elgondolkoztam, de lehet, hogy tényleg van ilyen.
Majd visszakeresem, hogy hol-mit olvastam és bemásolom ide.

Uxi!
Engem is az őrületbe tudnak kergetni a tapizássalKép
Szerintem a baba is néha érzi, hogy ez nem tul kellemes nekünk. a minap a barátnőm itthon megfogta a hasam és olyan érzés volt, mintha a baba húzódott volna hátra. Lehet, hogy csak én éreztem így, vagy képzelődök.
Na ez nem derül ki sohaKép

Annyira álmos vagyokKép
Lepattanok, de még lehet, hogy benézek ha nem alszom elKép

Jó éjt!
Sziasztok!
Angelani
27+1

Kép
angelani

Sziasztok!

Mire leírtam ezt a pár sort, addigra Mea is írt!

Mea!
Na ez legyen a legnagyobb bajunkKép Kép Kép
Engem nem zavar ha valaki elírja a nevemet.
Én is egyszer-kétszer már elrontottam másoknak.
Valaki mindig angelina-t ír, az sem zavarKép
Nem is foglalkozom ezekkel a dolgokkalKép
egyébként a becses nevem Anikó. Arra is hallgatokKép

Pusszanccs!
Jó éjt!
Angelani
27+1

Kép
angelani

Sziasztok lányok!Jó reggelt!

SOS kérdés: nem tudja valaki, mennyibe került a minimanóban a szoptatós melltartó? Voltunk ott hétvégén, és én 1690-re emlékszem, de már úgy keveregnek a fejemben az árak! Aztán meg azt mondtam magamnak, hogy hej, ráérünk arra még, egész eddig a régieket hordtam. Erre egnap már alig bírtam magamon elviselni, olyan szűknek éreztem. Pont úgy jártam, mint anno a régi gatyáimmal a 16. héten: egyik napról a másikra nem tudtam felvenni őket, és rohanhattunk kismamigatyóért. Úgyhogy ma délelőtt meló előtt muszáj beújítanom, és fodrászhoz is megyek végre, hurrá, hurrá!!!
Ja és szerintetek mekkorát kell venni???? Egy vagy két mérettel nagyobbat?

Aggodalmas Lucretia
26
lucretia

Lucretia!

Ne aggodalmaskodjálKép, ha csak ez a legnagyobb gondodKép. Menjél be akármelyik közeli fehérnemű szaküzletbe és vegyél két, most kényelmes klasszikus pamutmelltartót. En Triumph-függő vagyok, már a 16. héten vettem két, minden méretben nagyobb (80b helyett 85 c-t, FEL KELL PRÓBÁLNI!!!) "Classic Cootton Strech"-et. Ennek a fazonnak az az előnye, hogy sokat tágul az emberrel.

Én is hamar vettem szopis melltartót, de csak kimostam és a szekrényben csücsülnek, mert azok bugyrai úgy vannak kiképezve, hogy a szopis betétek is beleférjenek, meg még akkor nagyobb lesz a cici (85c-d).

Szóval próbáld fel és olyat vegyél, ami most kényelmes (ne sok db-ot!!!). A szülés után még tudod majd hordaniKép.

Dudukly (25+1)
dudukly
Isaszeg

Helló!

Luc!
Minimanó szopimelltartó! 95%-os pamut 1990.-
100%-os pamut 2990.- 3990.-.
Valahogy így van! Az 1990- az tuti, mert még meg is néztem hogy mitől ilyen ólcsó!
Jelentem semmi különbséget nem éreztem tapintásra!
Én is gondoltam hogy már azt veszek max egy számmal nagyobbat!Úgy is ez az előtejfelfogó párnácska kibéleli a maradék helyet a tartóban!

Lányok!
Ti aztán jól előrerohantatok!Sterilizálás, vasalás stb...ki vagyok tőletekKépKépKép
(igazából csak azért nyivákolok, mert félek hogy lemaradok az infórólKép)
Megjött tegnap a külföldi rokonság este 10 után értem haza, addig velük voltam a Dunka Corsón, hadd ne mondjam hogy a lábaim estére tőből akarak leszakadni!Kép
És a nagy izgalmakba be kellett vennem Magne B6-ot mert úgy éreztem bekeményedett a pocim egyszer-kétszerKép
Ez az őrült rohanás..már félek hogy a babó idegeire fog menni ez a pörgés....

Ja beszaladtam a Fenoménba, de ki is jöttemKép
Újjatlan talpas rugi vékony nyári anyagból 2000.- és hasonló!
Isten az atyám érdemes a kínai piacon vásásolni, 2000-ért már olyan együttest lehet venni amiben van egy ilyen rugi, póló(hosszúújjas) +sapi...
És az is 100% pamut!
Fenomén is egy nagy lehúzás!Kép
Úgyhogy lehet hogy kiszemelek egy hűvösebb napot és anyukámmal elmegyek piacozniKép

Penna!
Hú nagyon jó az a zsák!!KépKép
Már én is agyaltam hogy mit és honnan kellene beszerezni!
Én arra jutottam hogy valahonnan jó kis merinói gyapjúbélésű zsákocskát kellene szerezni!
Neked mi a véleményed erről??
Nem árt a természetes "baribunda"???

Benianyu!
El sem tudom mondani mennyire irigyellekKépKépKépKépKép
5 nap!Az csodás leszKép
Nekünk a 3 nap Szlovénia sem biztos!
Érezzétek nagyon jól magatokat, már alig várom a beszámolót!KépKépKép
De jó lesz nektek, fini tengervíz, kalamáriKépKép

Mea!
Ne bosszantsd magad a gyógyszertároson!
Hidd el nem ártottál azzal a nyamvadt fél szem bogyóval!
Azzal szerintem sokkal többet árt az ember ha gyötrődik 12 órát fájdalmakkal!

Tudjátok kit hiányolok nagyon??

Csillám-at?? Vajon mi lehet vele, miért nem jön hozzánk???Remélem jól van!!!!!!!

Megann 27+3

Kép

Kép
megann

Szép jó reggelt!Kép

Na ma éjjel aludtam végre egy jót, már hetek óta nem tudtam.Kép
Csak egyszer kellett kimennem WC-reKép

Más:

Tegnap a szülőszobán kívűl felvittek a gyerekágyas osztályokra is és láttuk az újszülött bébiket.
Háááááááát, hihetetlen hogy hamarosan ott lezsünk mi is a manóinkkal és rájöttem hogy Úristen hogy fogok én megoldani mindent majd?!?
Kicsit elkezdtem aggódni, biztos ügyefogyott leszek eleinteKép

Ma megyek a dokimhoz magánrendelésre 1/4 4-re meint Pestre a körútra.

Elég rossz ez a bejárás félóra miatt, dehát ez van, közelebb nincs jó kórház sajnosKép

Megyünk anyummal ha már bent vagyunk a turiba is a Nagymezőbe de igyekszem már visszafogni magam babaruhák ügyében, kiváncsi vagyok kibírom eKép

Tényleg Csillám hol lehet?!?
Reméljük nincs semmi baj?!?

Na megyek mosogatniKép

Puszika mindenkinek!

Mea(már 27+3 hihetetlen!!!)

Mea
mea

Sziasztok! Jó Reggelt!

Mi is már felkeltünkKép Én előbb, de a papa aludtKép

Mea!

Örülök, hogy jobban aludtálKép
Egyébként marhára irígykedemKép
Én még azt sem tudom, hogy hol fogok szülni, nemhogy szülőszobát látogassakKép

Megann!

Nem csak Csillám hiányzikKép
Elég sokan kimaradnak. Van, hogy le is írom, hogy megint elvesztek, de hiábaKép
Bízzunk benne, hogy jól vanKép

Lucretia!

Dudukly-nak igaza vanKép
Nem kell aggódni, fel kell próbálni egy pár melltartót és megvenni.
Én is rögtön szopisat akarok venni, mert hát az anyagi gondok miatt nem tudnék két félét venniKép
Na meg utána mit csinálok vele? Lemegyek vásárolni a melltartóval?Kép Kép Kép
Na csak viccelek, de szopi után úgyis nekem a negyedére csökken majd a cicimKép
Tudom.

Megyek, iszom egy jó kávétKép

Sziasztok!
Angelani
27+2

Kép
angelani

szép napot!
voltam a 24.uhán és minden a legnagyobb rendben,nem is mélyfekvésű a gyerek,a védőnő hülyeséget beszélt.viszont már befordult fejjel lefelé,úgyhogy ököllel kapom a lenti püfföléseket.vicces volt érezni és egyidőben a képernyőn látni,ahogy a drága éppen lerúgja a beleimet.még kitudja nyújtani a lábait,azért ilyen vagány.ja és persze nem hagy ki egy lehetőséget sem,hogy férfiasságát mutogathassa.gyönyörű,méretes,össze nem téveszthető szerszámról beszélünk kérem szépen,amit már a 12.uha óta csodálhatunk!Kép
BPD:70.8mm(ha a korongot nézzük,ez elég nagynak számít,ekkora a 26,27.héten szokott lenni)
FL:44.2mm
az én vérképem is rendben van!
minden nagyon szép és jó!!!
na most rohanok takarítani,hogy utánna leszakadhasson a hátamKépKépKép!
PUSSZANTÁS MINDENKINEK!!!
Nyúlné,24+2
a barinőm a legcukibb a 4-5hetével,nemrég én is kétcsíkoztam,most meg a fütyiméretről áradozom!!!
HIHHHHHHHETETLEN!!!!

Ja és a dokibácsim azt mondta,hogy ez tök átlagos hízás,főleg ha figyelembe vesszük a kezdeti súlyt és különben is öröm rámézni!látszik a fejemen,hogy paranélküli boldog kismama vagyok!BIBIBÍÍÍÍÍ!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Nyúlné!
Gratula!Kép Kép Kép
Nahááát, majd szaladnak a lányok a fiatok utánKép
A fiúk imádják mutogatni magukat. A lányok sokszor eldugják a punitKép
A mi Erhardunk is büszkén mutogatta a kukitKép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
27+2

Kép
angelani

Nyúlné!Kép

Gratula az Uh-hoz és tök jó hogy minden ok nálatok isKép

Mennyit híztál eddig?

Mea
mea

Mea,
kb.10 kilót.most vagyok 60kg.észbontó,még soha nem mutatott ennyit a mérleg alattam,szokni kell ezt az érzést...vagy inkább nem szokom,mert majd visszatornázzuk.mindenesetre nem fogok bikiniben rohangászni idén nyáron,csak a telken,ha nem lát senki a páromon kívül!
Angelani,
ezt a kukit el se lehetne dugni!Kép
Nyúlné,24+2

Emese és MarciKépKép
nyúlné

NyúlnéKép

Én is ennyit híztam és most vagyok 27 hetes.
Akkor megynugodtam, hogy nemcsak rám rakodnak rendesen a kilók, pedig egyáltalán nem tömöm magam.

Nekem van kismami fürdőruhám, az ápol és takarKép

De én is csak a famíliával megyek majd a Dunára és persze nem fürődni csak pihizni az árnyékbanKép

Mea
mea

Na lányok!

Csatlakozom Angelanihoz az orvosommal való elégedetlenkedésben!

Tegnap voltam dokinál, aki jól leszidott, mert két héttel ezelőtt kellett volna mennem, de én azt hittem, 28. héten van az időpont, mikor pedig a 27.-en volt. Fel is hivtam őket a 28. héten és akkor már nem volt időpont, tehát e hétre csúszott a dolog, szóval másfél héttel később mentem hozzá mint a megbeszélt.

A lényeg, hogy magas lett a tejes-zsömis vércukrom (8,7 - határérték 7) úgyhogy ma reggel be kellett mennem egy igazi terheléses, cukroslötyis vizsgálatra. Bizom benne, hogy az akkori rizstej vs igazi tej kavalkád miatt lett magasabb mint kéne, de hát ez ma kiderül. Az sem lenne tragédia, ha diétáznom kéne.

Babával minden a legnagyobb rendben, még mindig kislány, majd a méreteit leirom meg megnézem, azt mondta a doki, egy héttel mintha nagyobb lenne mint a kora (de most töltöttem be a 29. hetet és a baba méretei szerint 30 hetes - ez úgy tudom belefér).

De jól felhúztam magam a dokim hozzáállásán, mert jó hogy leszúr, az egy dolog, mondjuk ahogy észrevettem, hogy kihagytam egy időpontot, azonnal kértem újat. De ott riogatott, hogy most akkor két héttel később kezdünk neki a vércukor kivizsgálásának, és az árthat a babának, stb. Ha olyan nagyon rossz lett az eredményem, fel is hivhattak volna, hogy menjek hamarabb! Nem ezért fizetem neki a töméntelen pénzt?! Grrr. Mikor bedobtam neki, hogy fel is hivhattak volna, felháborodott, hogy neki kéne utánamennie a 150 betegének?

Igenis! Ha már kifizetteti velünk a magánpraxisa diját, a kutyafáját! Akkor igenis neki kéne utánunk jönnie!!! Egyrészt már akkor mikor látják, nem jelenek meg egy terhesgondozáson és rossz leletem van, másrészt akkor amikor betelefonálok, hogy új időpontot kérjek!

De ezzel még nem volt vége. Ugyanis megjelentem ma reggel ahogy mondta háromnegyed hétkor a laborban, és odaadtam a beutalómat, amitől a bent ülő laboros csajszi majd gutaütést kapott, mert SEMMI nem volt ráirva, csak annyi, hogy terheléses vércukor. Sem az, hogy éhgyomri vér kell-e, sem az, melyik fajta terheléses cukor, a lötyis vagy reggelis, sem az, milyen intervallumokban kell levenni a vért. Mondtam neki, hogy nekem pontos instrukciókat adott az orvos, hogy háromszor fognak vért venni, először éhgyomorra, aztán cukros lötyi, aztán egy óra múlva, aztán két óra múlva. Erre csak nézett, hogy hát általában ötször szoktak lötyi mellett vért venni. Én meg mondtam, nekem ezt mondta a doki. Na erre vállat vont, hogy jó, ha ő azt mondta... még a páromat is felhivtam, hogy ő mire emlékszik, és ugyanazt mondta, mint én. Direkt nem mondtam neki előre, hogy én hogy emlékeztem, de ugyanazt mondta. (Õ is ott volt velem tegnap.) Na két vérvétel között kint üldögéltem az épület előtt mikor megérkezett a dokim, akkor meg is kérdeztem tőle, mire gondolt, mert a laborban nem tudták. Azt mondta, tudniuk kellene, 5-ször kell vért venni! Na én csak néztem nagyot. A nóta vége az, hogy ehhez persze már túl késő volt, úgyhogy csak háromszor vettek vért, ahogy nekem az orvos eredetileg elmondta.

Holnap háromnegyed nyolcra újra be kell mennem a kórházba a leletekért, és vele megbeszélni, hogy mi a teendő. Ha még igy is magas a vércukrom, küldenek tovább diabetológushoz, és beállitanak arra a bizonyos ominózus diétára.

Ha jól sejtem, holnap is le leszek b***va, hogy miért csak háromszor vettek tőlem vért, ami miatt már előre hőzöngök. Egyáltalán nem tetszik ez a hozzáállás, meg a szolgáltatás amit igy kapok. Igenis azért fizetem neki a sok pénzt, hogy "utánamjöjjön," ahogy valaki irta, ha nem ő, akkor az asszisztense. Pláne ha látják, hogy egy időpontot kihagytam, már akkor kellett volna, de legalább akkor szólhattak volna, mikor telefonáltam új időpontot kérni. Ha mondják, hogy baj volt a leleteimmel, tuti fix bementem volna munkaidő alatt is, de nem szóltak egy mukkot se, én meg megnyugodva kértem egy időpontot a következő alkalmas időben.

Naszóval most fel vagyok háborodva.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!Kép

Ne húzd fel magad ennyire, bár teljesen megértelek.
Ha rossz az eredmény szerintem is fel kellene hívni a kismamit.
Nekem egyszer vettek le éhgyomorra és 2 óra után még egyszer(cukros löty után).A II.nőin ezzel kezdik.
nincs zsömi.

Remélem jól vették le neked, nehogy már még kelljen menned, mert a doki hülye!!!

Ha fizet az ember, a inimum hogy odafigyeljen a doki mindenre.Õrület!Mi a szarnak fizetünk akkor?
Ezt állami kezelésnél is nyújtják!!!

Na most meg én húztam fel magamKép

Mea
mea

Nyugi csajokKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Rokica ne mérgelődj, minden rendben lesz. Olyan vészes nem lehet a cukrod, mert akkor már édes illatod és acetonos leheleted lenneKép. Kis diéta, széndirátvisszafogás (még most egyél egy sütit gyorsanKép) és normalizálódik. Bár ismeritek a véleményemet a határértékekről...
Abban igazad van, hogy egyes dokik hatalomnak érzik magukat (sajnos), és nem szolgáltatónak. De ha már eddig kitartottál mellette, ne idegeskedj, csak akkor olvass be neki, ha el is jössz tőle. Szerintem ha egy nőnek nem szimpi (nem tűnik megbízhatónak) a doki, akkor érdemes máshoz menni, ha egy vércukor vizsgálatot nem tud elmagyarázni, akkor mi lesz, ha ne adj isten, valami komolyabb dolog történik szülés közben????

Angelani, én a melltartó kérdésen gondolkoztam/próbálkoztam. Na miután én szembesültem vele, hogy a meglévő cicifixek szorítanak, vettem a két szopisat (Beregszászban), de arra rögtön mondták, hogy a megnövekedett méretnél is egyel nagyobb kosár kell. Mivel az szuper-akciós volt, vettem 2 db-ot. De megint ott voltam megfelelő segédeszköz nélkül.
A keletinél van egy rövidárus, ahol lehet próbálni is, és rendesek az eladók, nem a legdrágább vackokat akarják rádsózni. Oda szaladtam be, hogy kényelmes melltartót kérek, másállapotra való tekintettel, akkor vittem el próbálni egy pár pamutot, és ez lett a legjobb (2990 Ft). A boltban az eladó mondta, hogy ez bővül az emberrel (így van) és hogy a nem aktív szoptatós időszakban (amikor a ki-be kapcsolás, betétek stb. miatt speckó melltartó kell) is nagyon megfelelő, egy vékony betét elfér még benneKép.

Tudod, a nem megfelelő tartás hátfájást is okozhat, ami ebben az időszakban a pocak miatt amúgy is problémás. Sőt, ha nem támogatjuk, nyúlnak, aminek a helyrehozatala később kerül sok pénzbeKép. Más kérdés, hogy nekem a közérzetem is rossz, ha a fehérnemű vagy a cipő szorít.

Ez a mai filozófiai értekezés végeKép

D
dudukly
Isaszeg

Rokica
sztem nem túlzóak az elvárásaid, ha már az ember kifizeti a drága magánpraxist, annyit igazán elvárhat, hogy legalább ha valami nem 100%, akkor "utánamenjenek". Nem hinném, hogy a dr minden betegének van valami baja, arra a 10%-ra kellene csak figyelnie, akinek pl valamelyik lelete nem stimm. (Ez meg mindjárt nem 150, hanem 10-15 ember lenne...)
Viszont a hozzáállásod nagyon tecc, mármint hogy nem rinyálsz tele mindent, hogy jajmostmilesz, igazad van, nem lesz semmi, egyrészt még elég nagy esélye van hogy a másik cukiteszt okés lesz (úgy legyen!Kép), ha mégsem, akkor pedig diétázol és kész. Azért van a cukiteszt, hogy észrevegyék, és akkor az ember lépni tud, és ha mindent betartasz, nem lesz baja a picurnak és neked sem.Kép
Azért drukkolok neked, hogy ne kelljen a diéta.
üdv
p 25+1
penna

Rókica!

Ne dühöngj ennyire, bár tudom, könnyű ezt mondani!
Azért most jól meglepődtem én isKép
Ha jól emlékszem neked az a főgóré dokid van az Istvánban.......hát még ő is ilyen???
Én tök egyetértek veled, én is elvárnám hogy telefonáljanak utánam!Ennyi pénzért ez a minimum...
Sajnos ez csak az elkeseredettségemet fokozza!
1. Alapból jogosult lennél a maximális ellátásra!
2. Magándoki(ráadásul elég drága) és még neki áll feljebb!
Micsoda szemétségKép
Egész egyszerűen csak azt tudom mondani hogy nagyon elkeserítő ez az állapot!
Tiszta égő hogy más államokban a hálapénzt, ilyesmit még hírből sem ismerik!(pl amcsiban az egyik ismerősünk is mondta, hogy kere 0 dollárjába került mindkét szülése)
Hmmmmmm a tesóm amikor először szült akkor a dokija be akarta dumálni neki, hogy TB alapon is 30.000.-be kerül a szülés!Jó mi??

A cukor!Hát az tényleg nem jó, ha ennyi lett a cukrod!Úgy tudom az a jó, ha 7,0 alatt van a tejes+zsömisnél!
Szorítok, hogy mégis valami elcseszés legyen a dologban, mert az tényleg nem jó!
Nem akarlak riogatni, de a terhességi diabétesz nem veti fel a császár lehetőségét mint a magas vérnyomásos kismamáknál???
Ez nem kijelentés, csak kérdezem mert én sem tudom!
Nekem 4,4 lett, amire a terhesgondozóba azt mondta a csajszi hogy nagyon jó!
A dokihoz nekem is vasárnap kellett volna mennem, szerintem az enyém nem fog lecseszni....mivel minden eredményem jó!
Ok a vérképben van egy kis +- jel, de valahogy ez nem idegesít!Kicsit vérszegény vagyok, azt mondta a védőnő!
Persze hogy az vagyok mivel a Maltofer tablettát rendszeresen 2 deci tejeskávéval vettem be és valamikor utánaküldtem még egy kis magneB6-ot is!KépKépKép meg plusszban egy kis tejet, kakaótKépKép
Na most már tudom hogy ezt nem szabad, mert nem szívódik fel, úgyhogy figyelek!

Tényleg sokan eltüntek!Mi lehet velük???

Ja és egy kis örömhír!Képzeljétek már csak 2 db kiskutya van az 5-ből. Akadt 3 nak gazdi és most telefonált egy pasi is(hirdetésre), hogy ő is megnézné őket!
Úgy örülök!
Már teljesen kezdtem feladni, hogy menhelyre kerülnek a kutyik!
A nagyokkal még így se tudom hogy mi lesz!

Megann 27+3

Kép

Kép
megann

Tényleg nem aggódom, inkább csak mérges vagyok... azért is nem, mert van egy sanda gyanúm, hogy az eredetinél a rizstej okozta a gondot, mert abban több szénhidrát van mint a tehéntejben. És akkor én éppen a no-milk epediétámon voltam, lehet emlékeztek, és rizstejet ittam tehéntej helyett. De holnapra ez kiderül. A 8,7-es érték ugyan határon felüli, de tényleg nem olyan magas, hogy pánikba kelljen esni tőle. A baba a magas vércukor mellett nagyobbra nő mint kéne (de ugyanolyan iramban fejlődik, tehát érettebb nem lesz, csak nagyobb túl korán), ésa szervezete beáll egy magasabb cukorszintre ami a szülés után okozhat neki problémákat. Pont nemrég olvastam egy cikket a magas cukorról az egyik Kismamában. De ez csak akkor lép fel, ha nagyon magas és nem kezelik kellőképpen.

Próbálok nem mérgelődni, majd meglátjuk holnap milyen lesz a hozzáállása a dokinak, de ehhez tényleg túl sokat fizetek neki, hogy egy telefont ne tudjanak megereszteni. Lehet hogy ebben a kérdésben "elamerikaiasodtam" ahogy a családom szokta néha mondani, de én igenis szolgáltatást várok el a pénzemért. Ha otthagyom, én megmondom neki konkrétan, miért hagytam ott, abban a naiv hiedelemben, akkor talán javit majd a szolgáltatásán.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rókica!

Pennának tök igaza van!
Frankó csaj vagy, én már lehet hogy kibuktam volna, egy a dokitól, kettő az eredménytől!
Tényleg le a kalappal!

Megann

Kép

Kép
megann

Párom újfent azt mondja, túlreagálom a dolgot, gondoljak bele, mennyi feledékeny kismamával van dolga a dokinak, és csak tudatositani akarta benenm, hogy mennyire fontos bejárni. Szerinte ha tényleg olyan borzasztó rossz lett volna az eredmény, akkor telefonálnak.

Hát én nem tudom. Most már nem vagyok benne biztos, hogy egyáltalán észrevette-e volna. Mindenesetre abban egyeztünk meg, kivárjuk hogy mit mond holnap a doki. Nekem sanda gyanúm hogy megint le fog szúrni, ezennel a vérvizsgálat miatt. Egy italban fogadtunk...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Rokica!
IGAZAD VAN!
Az én dokim is felhívott az eredményekkel kapcsolatan.
Igaz, utána meg megharagudtam rá, amikor nem értem el, de köteles értesíteni ha valami gubanc van.
Azért hívják magánorvosnak!
Az Istvánban a nővérek az én papíromon sem tudtak eligazodni. Nekem csak kétszer vettek ezért vértKép
De jó lett az eredményem.
A mostaniról még nem tudok semmit, de 23-án megyek az új dokihoz és elmondja. Õ két hét utánra rendelt vissza.
Pedig SZTK-s doki!
Megtehetné, hogy tojik mindenre hiszen nem fizetek neki, de inkább hamarabb visszarendel.
Nagyon sokan járnak hozzá és órákat kell ülni nála. De ha meglát, akkor behív, mert nem szereti a kismamaákat váratni.
Viszont amit leírtam a Szabolcs utcai kórházzal nem vagyok megelégedve. Akinek van egy kis ideje és kedve, olvassa el azt a topikot. Csak egy pár üzit és megérti az aggodalmamat. Azért mert lombikos vagyok, attól még szülhetek természetes úton is. Lehet, hoyg a terhességre jobban oda kell figyelni, de erre ez a doki tökéletes.
Tudom, mindenki szemétnek tart ezért.
Majd a dokinak bemagyarázom, hogy rámjött a szülés és az István volt közelebb. Csak tényleg akkor ciki, ha valami gáz történne még előbb és ez a doki a szabolcsba utalna be. Mit tegyek?
Az Istvánban van szülésznő, aki doki nélkül is elvállal. Az ügyeletes orvos úgyis levezeti a szülést (szerintem).
Most nehéz döntés előtt állok.
Tanácsot kitől kérhetnék?

A magas vércukor még akkor okozhat problémát ha skáig fennáll. Tehát például nekem az első a 23.héten tökéletes lett. Ha a mostani nem jól sikerült, akkor sem félek, mert szerintem én rontottam el. Szóval nem hónapokig volt magas a cukor. Leírom, hogy hogyan rontottam elKép
A beutalón glukóz pp volt. Én marha azt hittem, hogy megint cukros lötyi. Itthon ittam egy fél kávétKép Tudom, nem kellett volna.
Levették a vért éhgyomorra. Mondták, hogy egyek meg egy zsemlét tejjel.
Na még csak az kellett volna nekem. Én marha!
Vettem a látványpékségben 10dkg kakaóst és 10dkg túróst (tudjátok, ilyen apró). Vettem mellé inni Sió Multivitamin löttyöt. Nem ettem meg mindet és nem ittam meg az ücsit, de tuti más eredményt hoz ki. Ha ezekre az édes cuccokra sem lesz magas, akkor tudom, hogy minden rendben van. Ha nem lesz jó az eredmény, akkor elküldenek a cukros lötyire és azt normálisan végigcsinálom.
ezen nem idegeskedek annyit. Inkább a kórházakon.

Hízás:
Viszont én már komolyan aggódom!
Nagyon sokat híztam és látványos isKép
Szó szerint kövér disznó vagyokKép
Kénytelen leszek diétázni egy kicsit.

Most meg egy kicsit szarul vagyok. A tegnap betett nagyonKép
Többet kellene pihennem. Igyekszem dögleni.
Fülledt idő van és izzadok. a hasam is fáj és akár milyen pózban vagyok elég kényelmetlenül érzem magam.
Azt hiszem lepihenek egy kicsit.

Legyetek jók!
Sziasztok!
Angelani
27+2

Kép
angelani

Sziasztok!

Rókica! Szerintem egyáltalán nem reagálod túl a dolgot. Felháborítónak tartom, hogy az orvos zsebrevágja a pénzt, de semmivel nem nyújt többet, mint mondjuk egy sima rendelésen. Ennyit azért elvárhat az ember, ha már fizet valamiért. No és az, hogy még ráadásul Õ hord le... Tutira megmondtam volna neki a magamét.

Lányok segítsetek nekem! Múltkoriban valaki leírta, hogy hogyan kell elkészíteni a hagymateát. De nincs annyi időm, sem energiám, hogy hetekkel visszaolvassak. Pocsékul vagyok, elkaptam egy vírusos torokgyulladást, amitől a fülem is fáj, meg mindenem. Gyógyszert csak végső esetben vennék be. Ha valaki tudja a "receptet" légyszi írja le nekem ismét! Köszi

Ildi 29+5

Kép
vrucsincá

Rokica!Kép
Ne haragudj, hogy beleszólok, a téliektől vagyok. 19+5
Teljesen igazat adok neked, hogy felháborodtál.
A nem magánban, hanem SZTK-ban is értesítenek pl: ha rossz a cytológiánk,táviratban. Nem?
A tüdőszűrőből is minden évben, hogy menjünk kötelező szűrésre(persze terhesen tilos).
Akkor teljesen elvárható, hogy egy magánorvos, akinél fizetsz, (ráadásul lényegesen kevesebb beteg fordul ott meg, mint egy SZTK-ban és az SZTK-ok is számontarthatóak a fent említettek miatt) akkor egy kiugró eredmény miatt, ugyan úgy küldhetne táviratot. Ráadásul itt még egy életről van szó.
Ez csak jó szervezés és kicsit több odafigyeléssel megoldható lenne. Elvégre az ő érdeke is, hogy ne veszítse el a betegét.
A laborban egyébként tudnia kellett volna a laborosnak, hogy hányszor kell vért venni.
Két terhelés létezik a zsömlés és a lötyis és mindkettő egy-egy protokoll szerint működik.
Inkább többször vett volna, mint kevesebbszer, abból kellemetlenség nem származik (ráadásul 5x-i vérvétel a protokoll) és ugye ez ismételt vizsgálat az emelkedett érték miatt. Ehhez nem kell orvosnak lenni, hogy az ember rájöjjön.
Nem tudlak megnyugtatni, viszont egyettértek a felháborodásoddal!
Remélem nem untattalak!Kép
Bocs, hogy beleokoskodtam, de nem tudtam szó nélkül hagyni!

Szikeev.
szikeev

Ildi!

Sajna nem tudom melyik hagymateát írták itt, de nekem van egy angol receptem, amiben egy filter mentateát kell leforrázni (2-2,5 dl víz) és kicsit lefedve állni hagyni. Másik csészében 1-2 nagy gerezd fokhagymát kell összepréselve egy nagy evőkanál mézzel és egy kiskanál citromlével elkeverni. A nem nagyon forró teát rá kell önteni a mézes keverékre és szépen megiszogatni. A végen a "zaccot" ki kell kanalazni. Nekem még mandulagyulladásnál is segített (napi 3 dózis), nem olyan szőrnyű, mint első hallásra tűnikKép.

Jobbulást!

D
dudukly
Isaszeg

Szikeev, a mávkorházban cukroslölyinél 2x vesznek vért, előtte és utána 2 órával. Ha valakinek ismételni kell, akkor van nagyobb procedúra? 5x ismétlést nem olvastam egyetlen leírásban sem.

D
dudukly
Isaszeg

Dudukly!Kép
Igen akkor vesznek 5x vért, ha emelkedett az érték.
A mi kórházunkban alapvetően nincs zsömle+tej, mindenki kapásból lötyit iszik és 2x van vérvétel előtte és 2 órával utána. Viszont,ha emelkedett az érték (7-7,5-ig elfogadható) ismétlésnél már 5x vesznek.
Ez már a diabetológusnak kell ilyen pontosan, (mármint sokszori vérvétel) ebből állapítja meg a szénhidrátdiétát, súlyosabb estben az insulinos terápiát. Leírásban azért nem olvasod, mert ez már célzott vizsgálat és az alapvérvételek, alapszűrések közé nem sorolják. A kismamáknak szóló könyvek, általában nem térnek ki részletesen az eltérő esetekre.

Szikeev.
szikeev

Na még egy kérdés. A Penna által tegnap felrakott zsákhoz (http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=7486&post=556860#POST556860) hasonlót hirdet valaki a babaszobán, németországból hozva, 12 eft-ért. Volt valaki a Mtoysban, vagy bárhol máshol, hogy mibe kerül? Engem foglalkoztat ez a téli babasétáltatás (32 fokban ültömben izzadok, érthető, nem?Kép).

És egy csaj hirdeti az álom bababkocsimat. Tapasztaltabb alkudozókKép! A bolti árhoz képest mennyivel szokott olcsóbb lenni egy 8 hónapos kocsi? A Lehel téri boltban asszem 37 körül van, a csaj 33-ra tartja. 25 durva, vagy reális alku?

D
dudukly
Isaszeg

Köszi Szikeev, okosodomKép, bár nekem alapból olyan alacsony, hogy minden leleten nagy csillagok és L-betű van mellette. De nem úsztam meg a cukroslötyi ivászatot. De már többet nem kell mennem erre, annyi felmentést kaptam. Csak az ellenanyagomat kell mindig ismételgetniKép. Pedig szeretem a babót, én nem vagyok elleneKép.

D
dudukly
Isaszeg

Dudukly!Kép
Én nem vagyok jó alkudozó, de el vagyok sokszor képedve az ilyen árakon. (lehet, hogy velem van gáz)
8 hónapos kocsiról van szó, amit akár egy másik gyerek 8 hónapon át használt és csak 5000.- rel akarja olcsóbban adni!
Szerintem ez egy kicsit túlzás.
Gondoljunk csak bele veszünk egy új autót (mármint gépjárművet) és egy hónap múlva el akarjuk adni az is már csak a 2/3-át éri vagy még kevesebbet.
Lehet, hogy hülye a példám!
25-20 ezer sokkal reálisabb, mint a 33 ezer.
Esetleg, ha tényleg nem használták, és ez "bizonyítható" akkor 25 ezer. Viszont ez rizikós így, hogy neked ez álmaid babakocsija és ha nem adja oda, megveszi más 33 ezerért. Én ezt is felháborítónak tartom, hogy belekényszerülsz használtat majdnem bolti áron megvenni!
Én biztos bekockáztatnám, max. ha nem jön össze 5000.- ilyen esetben nem akkora összeg, hogy ne dobbjad rá és akkor már újjat is meg lehet venni!Kép

Szikeev.
szikeev

Szikeev!

Nekem ma azt mondták a terhesambulancián, hogy határeset az eredmény a lötyi után, és hogy menjek be a dokimhoz konzultálni. Õ meg most szabin van, de azt mondták, hogy elég, ha két hét múlva bemegyek hozzá, amikor lesz. Õ viszont azt mondta legutóbb, hogy menjek egy kollégájához, ha rossz lesz az eredmény. Sajna az értéket nem kérdeztem meg Kép így nem tudom, mennyi is lett, ami határon belüli, de kicsit magas.... De most nem tudom, mi legyen, hogy elmenjek-e a másik doki bácsihoz, hogy ő mit szól hozzá, vagy ha ténylegesen nem magas, akkor várjam meg míg az én dokim visszajön???

Bár asszem nem fogom túlaggódni, csak nehogy aztán meg leszúrjon, hogy miért nem kerestem meg a kollégáját. Az én dokim ugyanis inkább 100-szor bebiztosítja a dolgokat. Tudsz tanácsot adni???
Köszi

Lucretia
26
lucretia

Lukretia!Kép
Mivel nem tudom az értéket, nehéz megmondani, hogy nagyon sok, vagy kevésbé.
Én elmennék a dokihoz (mármint aki helyettesíti a szabija alatt) és megmutatnám magam.
Jobb ha látja orvos, és ha kell további vizsgálat akkor mire a dokid megjön készen leszel vele, és ez a másik doki ha kell el tud küldeni diabetológushoz is. A saját dokid sem tenne többet( kivéve, ha másoddiplomájaként diabetológos is).
Ártani nem ártasz vele és 2 hétig nem is idegeskedsz, hogy mi van.
Előfordul terhességben a magas cukorérték, ezért is kell kiszűrni a lötyivel, mert ha tényleg terhességi cukorbetegség alakul ki (szülés után elmúlik-nem marad az ember cukros) akkor jobb minél előbb kezeltetni!
Remélem segítettem!Kép
Pussz! Szikeev.
szikeev

Szikeev,

köszi!!! Megfontolom, amít írtál!

Lucretia
26
lucretia

Dudukly!

Kösz a receptet! Megcsináltam, és le is gyűrtem Kép Kamilla tea volt itthon, úgyhogy azzal csináltam. Remélem hatni fog.

Ildi

Kép
vrucsincá

Szikeev! Egyetértek, ha nem jön össze az alku, marad az új, vagy addig is lesem a netet, hátha valaki feldob még egyet!

Lucretia! Én megmutatnám a leleteket egy orvosnak, ha ő azt mondja nem gáz, Te se fogsz aggódniKép. Nekem az ilyen bejön.

Ildi! Gyógyulj hamar, semmi fagyi és hideg üdítő, de gondolom nem is vágysz most ilyenekre. Bár az egyik barátom taktikája az volt torokfájásra, hogy evett egy vödör fagyit, utána meg egész este faringoszeptet szopogatott. Fürdött forró vízben és bebugyolálta magát az ágyikóba. Na ne most próbáld ki! Sőt, ne is legyen szükséged ráKép.

DKép
dudukly
Isaszeg

Sziasztok!

Látom, mindig történik valami bajKép
Vagy betegség vagy valami felbosszantKép

Rokica!
Remélem megnyugodtál valamennyire. Ne idegeskedj, az árt a babának!

Vrucsincá!
Te meg pihenj minél többet!
Ilyenkor a szervezet jobban "lemerül" és a tartalékok is jobban fogynak.
Igyál hagymateát és feküdj le.
Igen, a forró fürdőt elfelejtheted, de sok folyadékot kell innod.
Talán az segít a vesének is a bacik kiürítésében.

Én már jobban vagyok, elég erősen görcsöltem.
Szerintem az időjárás is rátesz. Na meg 3 napja alig ittam folyadékotKép
Jó kis zápor volt felénk, de nem igazán frissítette fel az időt. Ugyanolyan fülledt a levegő.
A meleget jól bírom, ha a páratartalom megfelelő. De ez a fülledt "beragadt"levegő nagyon meg tud viselniKép

Dudukly!
Szerintem is max. 25.000Ft-ot adj ki egy használt babakocsiért. Akármilyen jó állapotban van, végülis használt. Ha vigyázol rá, talán majd te is "jó" pénzért tovább tudod adniKép

Cukor:
Már írtam előző üzimben.
Sajna, én sem ismerem az értékeket, de én komolyabban nem félek tőle. Hiába a hülyeségem miatt is.
Viszont!
Lucretia!
Szerintem ha tudod, hívd vissza a labort.
Kérdezd meg a pontos eredményt.
Esetleg ha a kezedben van a papír, akkor talán látod, hogy mennyire magas.
Azzal nem veszítesz semmit, ha elmész a "helyettes" dokihoz. Legfeljebb meghallgatod és az esetleges kezeléssel megvárod a dokidat.
Szerintem minden rendben lesz. Maximum egy kicsit kell visszafognod magad az étkezéssel.
Én tök édességfüggő vagyokKép
Nem is tudom, hogy bírnám ki, ha diétáznom kellene.
Bár jól jönne nagyon a diéta a sok hízás végettKép
Biztos betartanám ha a doki írja elő.

Na befejezem a marhaságok firkálását!
Csak a helyet foglalomKép

Ja!
Holnap lemegyek a védőnénihez. Meg szeretném tudni, hogy ki fog majd kijárni hozzánkKép

Puszi lányok!
Sziasztok!
Angelani
27+2

Kép
angelani

Sziasztok!Kép

Ma voltam dokimnál.Minden rendben zárt méhszáj, jó szívműködés a kicsinél.Kép

Vérvétel eredmények mind jók még a cukorra is azt mondta bár 6,6 lett.

Szerintetek ez még jó?

Én meg attól félek, hogy előbb vették le 5 perccel kb. a 2 óra előtt mert én a szúrástól számoltam a 2 órát holott a cukroslötyi megívásától kellett volna.
És lehet hogy 10 perc eltérés is volt közteKép

Akkor meg már lehet hogy 7 lett volna az eredmény.
Vagy kicsit felette.

Szerintetek aggódjak vagy egyáltalán ne???
Kérdezzek rá dokinál vagy hagyjam a csudába???

Na megyek hamizni, mert alig ettem maKép
Mondom Angelani olyan vagyok mint TeKép

Utána fürcsi és alvásKép

Puszika

Mea(27+3)

Mea
mea

Sziasztok!

Mea!
Ne idegeskedj!
Ha előbb mentél vissza, az állítólag csak ronthat a helyzeten. Nem lesz alacsonyabb az érték.
akkor magasabb ha előbb mész vissza. Legalábbis én úgy hallottam.
De mindjárt utána nézek. Valakinél volt ilyen, amikor a nővérke rászólt ha előbb megy vissza, akkor magasabb értéket mutathat.
Remélem jól értelmeztemKép

Jó éjt!
Sziasztok!
Angelani
27+2

Kép
angelani

Hú tényleg lehet hogy így van AngelaniKép
Most megnyugodtam egy kicsitKép

JÓ ÉJT MINDANNYIOTOKNAK!Kép

Kép

Mea
mea

Na ez meg reggel ment elKép

Akkor most már Szép Jó Regglet Mindenkinek!!!Kép

Én alig aludtam, baba rugdosott és egyszer hátra fordulva aludtam most és majdnem elájultamKépolyan érzés volt mintha meghalnék, épphogy még oldalamra tudtam fordulni és már jobb is lett.

Olvastam hogy nem jó háton, mert elnyomja a baba a szerveket meg esetleg főereket is.Kép

Hát marad az oldalt alvás, csak már uncsi egy kicsitKép

Na me4ygek reggelizni!

Pusszans

Mea(27+4)

Mea
mea

JóreggeltKép

Meácska, én forgolódom éjszaka mint egy ringlispíl. Régen ugye hason aludtam, de ezt a kicsi nem hagyja. Ha "elfelejtkezem" róla iszonyú rúgásokkal figyelmeztetKép. Ráadásul a pasim megbeszélte este a pocaklakóval, hogy szeretné, ha ágyba kapná a kávét. Az utód tett is róla, már fél 6-kor felrugdosott. Ez a gyermek artista lesz, kedvenc szokása a hólyagomon trambulinozni (vagy boxol???).

Legaláb jót szellőztetek, amíg nincs dögmeleg.

Szép napot Nektek!

Dudukly
dudukly
Isaszeg

Lányok, annyira dühös vagyok!!! Betelefonáltam a klinikára, hogy mondják már meg a cukorértékemet, erre közölték, hogy értéket nem mondanak. Felrobbanok!!!! Pedig így legalalább megkérdezhettem volna valakit, hogy ez mennyire magas. Nem szeretnék három órát ott ülni, hogy megmondják!!! És ugye még dolgozom, nem rohangálhatok csak úgy, így is csökkentett létszámmal vagyunk. A helyettes doki marhára elfoglalt, és biztos az egész délelőttöm elmenne a várakozással. Szerintetek miért űznek sportot abból, hogy ijesztgetik az embert, aztán mikor valami konkrétumot kérdezek, akkor meg nem mondják meg?????
lucretia

Sziasztok!

Rokica!

Igazad van, ne hagyd, hogy a doki ilyen legyen.
Állj ki az igazad mellett.
Doki és doki között baromi nagy különbség van.
Két eset az enyémről: Cca. 6 éve rossz lett a cytologiam, fogta a és kézzel írt egy leveelt, hogy keressem fel, de nem úgy tette ezt sem, hogy vége a világnak.
Másik múlt héten volt: Hívtam a terheléses vércukor és a többi labor miatt reggel a kórházban.Mondta délután a magánban, mert már ott van az eredmény. Hívom du a mobilon, mondja, hogy a vezetékesen kellett volna, hogy az asszisztens bevigye az anyagom. Ok. Vezetékes telcsi nőcinek elmondom, hogy mit akarok, erre ő bead, doki lecsesz, mondom világosan elmondtam, hogy mit akarok. Bocsánatot kért, a koleganője miatt ill., hogy lebaltázott. Szóval én ezt az emberséget szeretem benne, hogy el tudja ismerni, hogy hibázott. /Szakmailag is nagyon jó/

Lucerita ne adj ki sokat egy használt kocsiért.Keményen alkudozz! Ha a csajnak fontos akkor úgy is fog engedni.

Tegnap ballagott a keresztfiam, így j későn értünk haza. Férjem gondolt egyet ő még eszik egy kis madártejet. Ezt egy hatalmas bólés tálba szokta csinálni, ami már alapból is marha nehéz. /3 l tejből csinálta én nem szeretem, csak ő és a gyerek./ Az edény teteje el kezdett csúszni a kezéből utána kapott, az rá a tálra és összetört. Az egész összetört, tartalma a konyhát beterítette, kezét 3 helyen szétvágta. Ma szép kötésekkel ment dolgozni.
Lányommal éjfélig takarítottunk, mert az egész szekrényt szét kellett szedni, mert befolyt alá is. Szegőléctől kezdve mindent kivettünk.
Mázli volt, hogy Ivire így lehet számítani.

Nem fársztok továb senkit.

Kriszta
26+6
93nap

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?