Jó reggelt!!!!!!!!
Mindenki alszik még? Ma sikerült 1/2 8-ig aludnunk Marcival, annyira jól esett. Bár az nem, hogy kétszer is kelt, 1/2 2-kor és 3-kor, de legalább cici után gyorsan vissza is aludt és nem brümmögött.
Tegnap egy hatalmasat takarítottam, nagyon jól esett. Gábor közben babázott, én szinte "csak" szopiztattam. Marci nagyon jó babó volt tegnap, szépen aludt, evett és nem hányt! (végre 3 óránként és nem kéredzkedett cicire 1,5 óránként). Ha nyügi volt, akkor csak jelezte, hogy aludni szeretne.
Remélem ma is megtartja ezt a jó szokását, mert délután lemegyünk Székesfehérvárra autókat nézegetni. Autócsere előtt állunk
Azért
, mert én annyira szeretem a mostani autónkat, de Gábor szerint nem férünk el benne, és sajna van benne valami.
Szilvi!
Gratulálok az 5 hónapos nagyfiúhoz!
Tényleg sokat nőtt az elmúlt két hónapban Gergő. Õ is egész nagy fiús és amit a kis plédjével művelt, az nem volt semmi. Tegnapi jóalvásunk ide vagy oda, de nagyon irigylem az elalvókáját
Saxi!
Köszönjük a recepteket! Gábor elég finnyás, de rögtön mondta, hogy egy kis ülepedés után, nyugodtan csinálhatok trüffelt.
Tényleg nagyon fini volt
A tzatzikidet nem kóstoltam, de biztos az is nagyon jó lehetett.
Dia!
Nagyon klasszak a képek! Köszönjük Nektek! Nem akarok beképzeltnek tűnni, de végre rólam is készült jó kép
Külön gratulálok ehhez a nem akármilyen teljesítményhez
Ja és nem kevésbé köszönjük, hogy végre bővült a családi képeink száma is, mert elég kevés van, ahol mindhárman rajta vagyunk.
A havi tali jó ötlet! Csak időben el kell kezdeni az időpont egyeztetést.
Domi evőkéje visszajött?
Tegnap elkezdődött Marci "idomítása" pusziadásra. Eddig nem valami nagy sikerrel
Zsófi!
Nagyon édes Bence a képeken. Édes nagyon a kukucsoson és ahogy alszik, meg kell zabálni.
Olyan nagyfiús a pofija és jó hosszúnak tűnik. Hány centi hosszú?
Hajvágást hogyan tudtátok kivitelezni? Nem mocorgott nagyon? Nálunk még nincs szükség hajvágásra, de olyan sajtkukac a fiam, hogy mi inkább növesztenénk neki vállig, mert lehetetlenség lenne levágni sérülések nélkül.
Évi!
Marci éppen azokat és úgy csinálta, ahogy írtad. Szépen evett, egyszerre egész sokat, így nem akart 1-1,5 óránként enni, hanem megelégedett a 3 óránkénti kajcsival. Ebbe biztos besegített, hogy szépen alukált, szinte 2 óra fennlét után nyüszögött, hogy ő bizony álmos. Egyszerre aludt 1,5-2 órát is. És még kakilt is
Úgyhogy tünemény volt!
Nem utolsó sorban benne maradt az alma is, amit este adtam Neki.
Persze mi is meglátogatunk valamikor, de hogy mikor azt sajna nem tudom, de ugye, mivel nekem nincs jogsim, a hétvége marad. Szerintem mindenképp majd akkor megyünk, ha párodnak letelik a vizsgaidőszaka. Egy kalappal Neki a vizsgákhoz! De Ti is jöttök, ugye?
Márti!
Hol marad a folytatás? Én is kérek Tőled egy-két kedves szót
Gigi!
Örülök, hogy Viktor is élvezte! Annyira édesek voltak Olival.
Érden a Spar-nál (tudod, az volt a gyenge pont, ha jól emlékszem
), már körforgalom van. Nehogy megzavarjon
Barbi!
Hogy sikerült a lagzi? Ugye nem kapott el Benneteket az eső? Buliztatok? Szonja hogy viselte? (Több kérdésem a mai napra nincs!
)
Most ennyi! Este benézek, de délután autónézőben vagyunk.
Pusz: Melinda