Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocsika, hogy az előbb Én nem írtam egyesével mindenkinek, de akkor még folyamatosan felkelt Norbi! Azt hiszem nehezen emészti az eseményeket, mert nagyon éberen alszik!

Dia!
Domi nagyon édes ahogy dobálja a puszikat!
Aranyos vagy, hogy dicsérsz, köszike!

Anikó!
Örülök, hogy megismertelek személyesen is! A zserbó nagyon fincsi volt!

Szilvi!
Hazafelé Mártival azt beszéltük, hogy Gergő változott a legtöbbet a multkori talihoz képest! Annyira nagyfiús már és nagyon édes pofija van!

Melinda!
Mi ma nagyon elmentünk egymás mellett, nem is beszélgettünk! Na majd bepótoljuk! Marci nagyon édes volt! És a férjed is nagyon szimpi!

Kata!
Patrik olyan nagy fiú, olyan mintha Õ lenne a legidősebb főleg az új frizkójával! Norbi imádta a kukit!

Mica!
Zolika még mindig jó husiba van, de nagyon cuki!

Gigi!
Köszönd meg a nevembe Olinak, hogy megmutatta nekünk, hogy hogyan kell egy nagyfiúnak enni. Most már, köszönet Olinak Én is felbátorodtam és elkezdek próbálkozni!
Mégegyszer köszi, hogy ott lehettünk!

Saxi!
Te egy haláli csaj vagy, tényleg nagyon szimpi voltál! Valahogy teljesen máshogy képzeltelek, de nagyon kellemesen csalódtam!!!!

Évi!
Rolcsi nagyon tündéri kissrác és milyen jól elvolt, nagyon élvezte a társaságot, a hangját sem lehetett hallani!

Márti!
Téged sem hagylak ám ki! Köszi Neked a fuvart! Gigi mennyit aludt még? Puszi

Ki hagytam valakit?????

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Hát mi is hazaértünk.

Gigi!

Nagyon köszönjük a lehetőséget,igazi bátor csaj vagy,hogy így bevállaltad ezt a sok embert.Nagyon jól éreztük magunkat.Olika egy tündér,nagyon aranyos ahogy kacag.Én őszintén megmondom, egy kicsit tartottam Viktortól,hogy mit fog szólni ennyi emberhez.De nagyon szimpatikus volt és igazán csodálom,hogy ilyen türelmes és kedves.
Mégegyszer köszi mindent.

Dia!

Köszi a bókot,de nem kell tartanod tőlem,nekem csak egy férfi kell az pedig a párom.Kép
Különben Tamás nekem is nagyon szimpi volt.
Lenne egy kérésem.Légyszi a képeket küld el Emilben is,mert a babanetre csak lebutított kis képet lehet feltenni,és úgy nem szeretném arhiválni.
Előre is köszi.

Györesz!

Neked is köszi.
Különben meg csatlakozom Diához,nagyon csini vagy.
Norbika pedig egy igazi nagyfiú,nagyon ügyes.Látszik,hogy sokat foglalkozol vele.

Kata!

Örülök,hogy találkoztunk.Remélem nagyfiad jól van,a kicsi is tündéri.

Mica!

Nem tudom többet mondani,imádnivaló a kis gombóc Zolika.Annyira aranyos volt a kis pufi arcával,meg tudtam volna zabálni.

Melinda!

Nagyon helyes kis család vagytok,férjed is nagyon szimpi.
Marci pedig tündéri.

Anikó!

Krisztike nagyon cuki volt a menyecske kendőben.
A zserbó nagyon guszta volt de a fogyi miatt nem kóstolhattam meg.A párom viszont tesztelte és mondta,hogy fincsi volt.

Évi!

Rolcsi nagyon aranyos türelmes kisfiú,Te is nagyon szimpi voltál.Örülök,hogy találkoztunk.

Márti!

Gigi nagyon aranyos,sajnálom,hogy nem tudtunk többet beszélgetni.De remélem még egyszer bepótoljuk.

Szilvi!

Nagyo édes Gergő,én az előző talin nem láttam,de nagyon nagyfiús helyes a pofija.

Lányok,nagyon jól éreztem magam.És most személyesen is megbizonyosodtam róla,hogy ez tényleg egy nagyon jó csapat.Mindenki nagyon szimpi volt,és örülök,hogy találkozhattam veletek.

A recepteket,holnap leírom mert most már nagyon késő van.

Mindenkit sokszor puszilok,aludjatok jól,Saxi.
saxi

Próba

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Már lekicsinyítettem a képeket,de egyenlőre nem engedi feltenni az albumba a gép.Valószínű,hogy két albumba fog csak felférni,mert egy albumba 48 kép fér csak.
Saxi üzeni,hogy már jött volna,de nem tud belépni a bnetre.Most ébredtek nem rég.KépMi is fél 8-kor ébredtünk.KépA többi manó is sokat aludt az éjszaka?Kép

Házigazda mi újság?Még nem jelentkeztél!Ennyire fárasztóak voltunk?KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ismét én!Kép
Szóval sikerült az albumot megcsinálni,de 9 kép már nem fért bele.Ezért azt ide teszem fel.Ugyanis személyenként 3 album létrehozása lehetséges ami már nekem meg van.
Puszi.Dia
Kép
Kép
Kép
KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!

Gigi
mégegyszer köszönjük szépen a lehetőséget nektek, nagyon jól éreztük magunkat nálatok ismételten. Remélem nem volt nagyon gáz a takarítás utánunk. Olika és Gigi ismét nagyon édik voltak, egyre jobban kezdenek összemelegedni.

Anikó
nagyon örülök, hogy személyesen is megismerhettelek benneteket. Krisztike milyen magas baba, és már mennyire ügyesen forog. Ilyen sok sok bab között még a fogmanók sem kínozták biztos megijedtek a hangzavartól és nem mertek kellemetlenkedni. Zserbó nagyon nagyon finom volt. Melletted fogyózni? Szerintem nem lehet és nem is szabad.

Évi
nagyon örülök nektek is mármint a személyes ismeretségnek, Rolcsi nagyon ügyes már és milyen sokáig bírta a gyűrődést.

Saxi
tényleg nagyon csúcs csajszi vagy, tudod 52 vagy 100 a kilók száma a te esetedben mindegy szerintem mert te így is és úgy is és a kettő között is nagyon szupi vagy. Lilike is milyen jól barta a strapát, Bogi még mindig gyönyörű.

Kata
Patrik iszonyat milyen sokat nőtt ezalatt a 2 hónap alatt, látszik mennyit éhezteted.

Mica
Zolika sonkái!!!! Olyan aranyos, hát tényleg örülhet ha térdét tudja csapkodni. A dokik ugye már nem agodalmaskodnak a súlya miatt?

Dia
nagyon édi volt Domi amikor szórta a puszikat, szegényke jól lefáradt a nagy nyüzsgéstől.

Már közel 2 órája írom ezt a levelet és úgy néz ki soká tudnám még befejezni így elküldöm majd később jön a folytatás.

Puszi
Márti
márti05

Mi ez a pangás?Kép
Mindegyik gyerkőc nagyon,nagyon sokat fejlődött.Kép
Hihetetlen,milyen okosak,ügyesek.Ja.és azt röhögtem,hogy mindegyik rákattant a kukira.KépKép
Domi ma is kaptt kettőt,igaz ha rajta múlna egy csomaggal megenne.Kép
Jó lenne ha havonta lenne tali!Mit szóltok hozzá?Kép
Én a csapatot ősszel vagy télen akarom fogadni,amikor már bent leszünk.Kép

Márti!
Nem tudom mi van most Domival.Tegnap is alig evett,és láttad,hogy jött ki a kaja belőle.Nem hány,de mégis jön ki.És csak a teát inná kaja helyett is.KépÚgy látszik most böjtöl a nagy zabák után.Kép
Tegnap szinte alig tudtunk beszélni.Ezért nem tudtam személyesen megmondani,hogy gyönyörű szemei vannak Giginek.KépNagyon szép csajszi!Kép
Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Kedves Kismamák!

Szakdolgozatomhoz olyan első gyermekes kismamákat keresek, akik nemrégiben szültek. (természetes, hüvelyi úton, "tervezett" császármetszéssel, illetve olyanokat, akiknél a szülés természets módon kezdődött, de császármetszéssel végződött).
Vizsgálatomban a terhesség, szülés, az új jövevény érkezése körüli érzelmi, hangulati változásokról szeretnék képet kapni.
A kérdőívek a témából adódóan intim kérdéseket is tartalmaznak, mégis a vizsgálat szempontjából a válaszok akkor értékesek, ha őszinték. Részvétel esetén biztosítom Önnek a teljes diszkréciót és anonimitást.
Köszönettel.
Kovács Beáta
pszichológus hallgató

email, ahol jelentkezni lehet: istvan.kovacs@axelero. hu
beata007

Sziasztok!

jaj nagyon jó volt megint találkozni. Olyan nagyok már a bébik és olyan szép mindegyik.
Én benne lennék a havi taliba.

Gigi!
Nagyon köszönjük a lehetQséget. Nagyon jól éreztük magunkat. Remélem a férjed nem tartott bunkónak, hogy végül így elhúztuk a csíkot mielött visszaért. Így utólag is üdvözlöm még egyszer.
Nem hagytunk ott véletlenül a mosogató környékén egy sárga mqanyag kanalat? Végül is mindegy mert nem aranyból van csak kérdeztem. Csak össze-vissza kerestem ma aztán rájöttem, hogy lehet hogy ott maradt miután elmostam.

Szeptember környékén én is bevállalok egy ilyen talit, amikor már nincs olyan meleg kint. Mert itt csak a panelba tudunk lenni. A párom meg azt mondta, hogy Q akkor meg kibéreli a sarki sörözQt az apukáknak.

Most megyek, mert megy a JAG és azt nézem.
Puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Sziasztok!

Végre sikerült bejelentkeznem.
Leírom az ígért recepteket.

Trüffel

12,5 dkg csokoládé,lehet ét vagy tej én keverni is szoktam.
2 ek. vaj(nem margarin)
4 ek. porcukor
2 tojás sárgája
2 ek.rum,vagy konyak(a mostaniba mézes rumot tettem)
feketekakaó

Gőz felett felolvasztjuk a csokit a vajat,hozzáadjuk a porcukrot.
Amikor már teljesen felolvadtak a hozzávalók vegyük le a gőzröl és adjuk hozzá a két tojás sárgáját és az alkoholt.
Tegyük hűvös helyre,ha megszilárdult formázzunk gömböket és hempergessük meg kakaóporban,vagy porcukorban.

Tzatziki

2 közepes kígyóubi
4 gerezd fokhagyma
3 pohár natúr joghurt

petrezselyemzöld

Az uborkát közepesre reszelni(ha nagyon apróra reszeled sok levet enged).
A petrust aprítani,a fokit présen átnyomni.
Összekevered a hozzávalókat,megsózod ráöntöd a joghurtot és fogyasztás előtt legalább egy éjszakára hűtőbe teszed.

Bocsi de most nincs több időm,ha tudok még jövök.

Dia!

Tamásnak köszi a képeket mind megérkezett.
Nagyon rendi,hogy elküldte.

Mindenkinek sok puszi,Saxi.
saxi

Szevasztok csajokKép

Bocsi, hogy csak most de vendégeskedtünk. Úgy örülök, hogy eljöttetek és jól éreztétek magatokat!!Kép Viktor nagyon beindúlt, mondta, hogy majd ha meleg lesz és már lehet medencézni, akkor is gyertekKép

MelindaKép
Naná, hogy megyünkKép Mostmár elsőre odatalálok.

Olivér azóta sem ült fel, de négykézláb lóbálja magátKép

GyöreszKép
A buborékfújó nagy siker. A locsoló kannát fürdésnél már ki is próbáltuk, úgyhogy fürdött is meg tusolt is egyszerre. Tetszett neki, próbálta a vízet elkapni.

Mindenkinek köszönjük az ajándékokat meg a finomságokat. Egy csomó mindent ki sem tudtam rakni, remélem nem sértődött meg senki.
Finom a pogi is, asszem a Katáék hoztákKép(vagy nem?)

Sok puszi mindenkinek!

Szerintetek részt vegyek a pszichés kutatásban? Szegény egyetemi hallgató elhagyná a pályátKép

Majd én is rakok fel képeket, bár nem sikerült sokat csinálni.

Puszi

KépKép
gigi28

Saxi!
Köszi a receptet.A gőz fölött veréshez nincs nagy kedvem de azért megcsinálom mert nagyon fincsi.Kép
Figyu!A meleg csokitól nem ugrik össze a tojássárgája?Vagy mennyire kell kihűteni?
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ja a talis képeket itt nézhetitek meg : http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5940
Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Nagyon jók a képek! Olyan tündéri minden babó! Remélem legközelebb már mi sem maradunk le. Nagyon aranyos volt a sok pici a szőnyegen! Irigy-irigy-irigy!

Gigi
Azt hittem, hogy valamelyik képen láthatom a hajad...tudod, hogy hogyan lett levágva, de most sem láttam. Ecccer igazán lefényképeztethetnéd magad, hogy lássam. Kép Kép

Mi hétvégén voltunk apával állatkertben. Olyan jó volt. Jövőre visszük Bencét is, kíváncsi leszek, hogy fogja-e élvezni. Lányok, egyébként csak ajánlani tudom, annyira, de annyira szép! Érdem megnézni, tényleg!

Képzeljétek szombaton megvolt Bence első hajvágása. Kép Kép Fölül már nagyon hosszú volt a haja, és mindig úgy állt neki, mint egy antenna. Kép Kép Most szépen le lett vágva rövidre. Na nem túl rövid, csak nincs antenna a fején. Kép
Ja, és két napja a nagy kádban fürdünk. Apával fürdik és nagyon élvezi, tennék föl képet...de... Kép Kép Értitek? Kép Kép

Teszek föl egy-két képet Bencéről! Olyan nagy már!

Puszi Nektek!
Zsófi

KépKépKépKép\
nmzsx

Csak tudnám, hogy miért tette a 4 képet egymás mellé. A nézetben egymás alatt voltak. Lehet ezt állítani, hogy hogyan tegye be? Nem tudjátok?
nmzsx

Zsófi!

Ahogy felteszed a képeket mindegyik után nyomjál egy entert,mintha új mondatot kezdenél.Akkor szépen egymás alá rakja a képeket.

Puszi,Saxi.
saxi

Lányok,ma már nem tudok jönni mert apának kell a gép.
saxi

Sziasztok!

Lányok mindenkinek köszönöm a dicsérő szavakat! Most biztos nem értitek miért panaszkodom erre a jó kisfiúra ;o) Bár ma itthon is egészen jól viselkedett, hátha példát vett a többi rendesen babáról!

Dia! Dehogyis haragszom!!! Én írtam is neked, hogy biztosan másként látnám a dolgot, ha nem az én "ici-pici" ártatlan kisfiamról lenne szó! Már túl vagyok rajta, apával fontolgatjuk az iskolaváltást (persze nem csak emiatt, meglehetősen elegem van a tanárnőből és az osztály sem a legjobb!)
Domi tüneményes kissrác, nagyon édes volt azzal a sok puszival, bizti nagy nőcsábász lesz, itt most szerintem minden nőt elbűvölt és még csak fél éves ;o)) A férjed is nagyon szimpatikus volt! Most néztem, hogy ti Kispesten laktok, az itt van a szomszédban, ha van kedved/kedvetek gyertek át, bármikor szívesen látunk benneteket!

A meghívás (ahogy már előzőleg is írtam)persze mindenkinek áll!

Györesz! Nagyon csinos nőci vagy! Nem tudom milyen lehettél a terhességed előtt, de mintha nem is szültél volna!
Norbika pedig nagyon ügyes nagyfiú már! Nagyon szépen ücsörög, forgolódik, mocorog folyton izeg-mozog! Édes pofa!

Saxi! A szimpátia kölcsönös volt! A két kicsi lányod gyönyörű! Bogi igazi tündér, érdekes, hogy milyen fesztelenül viselkedett az idegen környezetben, kicsi balerina!

Gigi! A pogácsát én vittem, örülök, hogy izlett! Nagyon szép az otthonotok, mégegyszer köszönöm, hogy egy kis időre megosztottad velünk! Természetesen benneteket is várlak szeretettel, elég közel lakunk egymáshoz! Oli édes kis manócska, nagyon szép kisfiú és tündéri természete van!!!

Melinda! Nagyon remélem, hogy jól vagytok! Marci manó végigaludta a napot, jó sokat evett és kakilt is nagyot ;o)) Olyan jó volt veled találkozni, túl sokat ugyan nem tudtunk beszélgetni, de én mégis nagyon örültem nektek! Ugye ti is eljöttök hozzánk?

Akinek külön nem írtam, azoknak külön puszit küldök!
Mindenkinek szép és nyugodt éjszakát kívánok!
Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Jó reggelt!!!!!!!!

Mindenki alszik még? Ma sikerült 1/2 8-ig aludnunk Marcival, annyira jól esett. Bár az nem, hogy kétszer is kelt, 1/2 2-kor és 3-kor, de legalább cici után gyorsan vissza is aludt és nem brümmögött. Kép
Tegnap egy hatalmasat takarítottam, nagyon jól esett. Gábor közben babázott, én szinte "csak" szopiztattam. Marci nagyon jó babó volt tegnap, szépen aludt, evett és nem hányt! (végre 3 óránként és nem kéredzkedett cicire 1,5 óránként). Ha nyügi volt, akkor csak jelezte, hogy aludni szeretne. Kép Remélem ma is megtartja ezt a jó szokását, mert délután lemegyünk Székesfehérvárra autókat nézegetni. Autócsere előtt állunk Kép Azért Kép, mert én annyira szeretem a mostani autónkat, de Gábor szerint nem férünk el benne, és sajna van benne valami.

Szilvi!
Gratulálok az 5 hónapos nagyfiúhoz! Kép
Tényleg sokat nőtt az elmúlt két hónapban Gergő. Õ is egész nagy fiús és amit a kis plédjével művelt, az nem volt semmi. Tegnapi jóalvásunk ide vagy oda, de nagyon irigylem az elalvókáját Kép

Saxi!
Köszönjük a recepteket! Gábor elég finnyás, de rögtön mondta, hogy egy kis ülepedés után, nyugodtan csinálhatok trüffelt. Kép Tényleg nagyon fini volt Kép A tzatzikidet nem kóstoltam, de biztos az is nagyon jó lehetett.

Dia!
Nagyon klasszak a képek! Köszönjük Nektek! Nem akarok beképzeltnek tűnni, de végre rólam is készült jó kép Kép Külön gratulálok ehhez a nem akármilyen teljesítményhez Kép Kép Kép Ja és nem kevésbé köszönjük, hogy végre bővült a családi képeink száma is, mert elég kevés van, ahol mindhárman rajta vagyunk.
A havi tali jó ötlet! Csak időben el kell kezdeni az időpont egyeztetést.
Domi evőkéje visszajött?
Tegnap elkezdődött Marci "idomítása" pusziadásra. Eddig nem valami nagy sikerrel Kép

Zsófi!
Nagyon édes Bence a képeken. Édes nagyon a kukucsoson és ahogy alszik, meg kell zabálni. Kép
Olyan nagyfiús a pofija és jó hosszúnak tűnik. Hány centi hosszú?
Hajvágást hogyan tudtátok kivitelezni? Nem mocorgott nagyon? Nálunk még nincs szükség hajvágásra, de olyan sajtkukac a fiam, hogy mi inkább növesztenénk neki vállig, mert lehetetlenség lenne levágni sérülések nélkül.

Évi!
Marci éppen azokat és úgy csinálta, ahogy írtad. Szépen evett, egyszerre egész sokat, így nem akart 1-1,5 óránként enni, hanem megelégedett a 3 óránkénti kajcsival. Ebbe biztos besegített, hogy szépen alukált, szinte 2 óra fennlét után nyüszögött, hogy ő bizony álmos. Egyszerre aludt 1,5-2 órát is. És még kakilt is Kép Úgyhogy tünemény volt! Kép
Nem utolsó sorban benne maradt az alma is, amit este adtam Neki.
Persze mi is meglátogatunk valamikor, de hogy mikor azt sajna nem tudom, de ugye, mivel nekem nincs jogsim, a hétvége marad. Szerintem mindenképp majd akkor megyünk, ha párodnak letelik a vizsgaidőszaka. Egy kalappal Neki a vizsgákhoz! De Ti is jöttök, ugye?

Márti!
Hol marad a folytatás? Én is kérek Tőled egy-két kedves szót Kép

Gigi!
Örülök, hogy Viktor is élvezte! Annyira édesek voltak Olival. Kép
Érden a Spar-nál (tudod, az volt a gyenge pont, ha jól emlékszem Kép), már körforgalom van. Nehogy megzavarjon Kép Kép Kép

Barbi!
Hogy sikerült a lagzi? Ugye nem kapott el Benneteket az eső? Buliztatok? Szonja hogy viselte? (Több kérdésem a mai napra nincs! Kép)

Most ennyi! Este benézek, de délután autónézőben vagyunk.

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Dia!

A trüffelt nem kell habverővel verni,csak felteszed a gőz fölé és időnként átkevergeted amíg teljesen fel nem olvad.Ha habosra kevered a levegőbuborékoktól nem tudod rendesen gombócozni.
Tényleg nem munkaigényes,nagyon egyszerű.
Nem kapja össze a sárgáját mert nem forrásig melegíted csak addig mig meg nem olvad,így nem olyan forró,hogy összekapja.

Most sajna nincs több időm,majd később benézek.

saxi

Hellosztok

Hol vagytok csajok?

MelindaKép
Max. párszor körözgetek a körforgalombanKép Bár ennyire béna nem vagyok. És milyen kocsit akartok? Van már vmi elképzelés? Mi is kocsicsere elött állunk, mert már gyerekestül és kutyástól nem férünk el. Én is fájó szívvel fogok megválni a kocsimtól.
Majd írd meg, hogy mikor értek rá.

Dia:Kép
Merre jársz?

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Gyors leszek mert Domi nem marad az ülésben és akkor nem tudok írni.Azt hiszem menne kifelé a jóidőre.Kép
Évi!
Megnyugodtam ha nem haragszol!KépPuszi.Kép

Saxi!
Tök jó ha nem kell verni!KépAkkor már holnap csinálok.Kép

Melinda!
Sajna nem nagyon jött vissza a normális evőkéje Dominak.KépÉppen most "ebédelt"alma-banán csirkehusival,de egy ü se kellett neki.KépMég szerencse,hogy a tápszert elfogadja!

Örülök,ha tatszenek a képek!KépNagyon édi Marcika kuki evés közben.Csak az nincs a képen,hogy Anya mellette parázik,hogy ne hogy megfulladjon a gyerek.KépKép
Tegnap nálunk is detto ez volt a program.Anya takarít Apa babázik.KépGigi jóvoltából főzni se kellett mert hamburgert ebédeltünk.Kép

Gigi!
Itt vagyok.KépAludtunk most ébredtünk.KépNa nem estétől,mert Domi már 5-től szórakoztatott.Kép
Merre voltatok tegnap?Veresen?Mikor jöttök át?

Zsófi!
Sajnálom,hogy nem jöttél a talira!KépTegnap én is fürödtem a nagykádba Domival.Nagyon élvezte,hogy sok víz volt.KépDe érthető okokból én se teszek fel képet róla.KépKép

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Elokerulok en is vegreKép Mint Kata irta, a fiuk hazafele kidoltekKép Pilisig csend volt, csak a mi beszelgetesunk, es Kata harca a mikroval hallatszott az autobanKép

Gigi,
Koszonjuk a vendeglatast nektek!Kép Zolikanak annyira tetszett Oli szobajaban a tapeta, hogy szopizas vegen, a bufi ideje alatt a maciknak beszelgetettKép
A kerti to ki is ment a fejembol, pedig kerdezni akartam..

Jo volt ujra latni mindenkit, es hogy mennyit nottek a babocakKép Akikkel pedig korabban nem talalkoztam, orulok, hogy mostmar eloben is lattuk egymast. Beszelgetni tenyleg nincs sok ido ilyenkor, de a sok baba latvanya egymas mellett engem mindig ugy feltolt energiaval es eletkedvvel engem, hogy az csak naKép

Tegnap vendegsegben voltak batyamek nalunk (Gyuszkot koszontottek), es nagy meglepetesemre megkaptam ajandekbe tesom elozo digigepet, mert o vett ujatKép Mar csak akksikba kell befektetnem, mert zabalja az energiat, de nem baj, vegre nem csak a telefonommal szorakozhatomKép Kaptok is az uzi vegen egy kepetKép Igy ugysem lattatok ZolikatKép

Puszi mindenkinek, majd jovok kesobb reszletesebben is, csak melohegy varKépKép

Puszi,
Mica

Alvo herceg:
Kép
mica

Boldog szülinapot Gergőnek!!!

Így utólag Bencének is nagyon boldog szülinapot kívánok! (Tündéri ahogy kukucskál:o)

Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Felteszek egy pár képet,van közte talis is.

Kép
Bogika és a spenót,szívalakú bundáskenyérrel nem is olyan rossz.KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Tegnap este,Liliána elemlámpával világított magának,alvás helyett.KépKép

Hát,gondolom most elég belőlünk egy darabig.
Puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!
Juj Zsófi mekkorra ez a gyerkőc?KépHatalmasat nőtt!Kép
Nagyon édes.Kép

Mica!
Az erkély alatt volt a tó.Nem láttad?Én is véletlenül vettem észre.KépAranyos Zolika ahogy szundizik.Kép

Saxi!
Nagyon guszta Bogika kajcsija.Olyan Feng Shui elrendezése van.KépKép

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!KépKépKép

Pedig még csak gondolkodtam a Feng Shui tanfolyamon.KépKépKépLehet jobban utána kéne járnom?Kép
Engem nagyon érdekel ez a dolog.

Puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Megjártuk Fehérvárt. Még a saját autónkkal jöttünk haza Kép Ha autót nem is, de nekem vettünk egy zárt elejű papucsot, amit már régen akartam és minden évben elnyúzok egyet Kép
Marci egész jól viselte az utat: oda és vissza is alukált. 6-kor evett a Nagyfiú alma-sütőtököt, most apája bírkózik vele, hogy ne tornázza ki magából.

Gigi! Kép
A héten (pénteken) jön a kolleganői látogatás második felvonása, de ez sem biztos. Egyébként szerintem egész héten szabadok vagyunk, ami nálunk sajna nem új dolog. Jövő hét is teljesen üres. Mikor jöttök már???????
Gábor Ford Mondeo combit szeretne, diselt. De valahogy nekem a Stilo ezerszer formásabb, mint ezek a nagyon hosszú combik. A muszáj nagy úr. Nektek a kutya miatt egy egyterű kéne. Ti mit néztek?

Dia!
Ne aggódj, Domi evőkéje miatt, biztos a meleg zavarja meg. A tápszert is biztos azért fogadja el, mert az folyadék. Nyugi, majd leeszi még ez a kis Casanova a fejeteket Kép
Gyertek-gyertek!!!! Már puszihiányom van! Kép

Saxi!
Annyira szépek ezek a Lányok, hogy csak na! Bogi kajája az én fantáziámat is beindította. Egyébként Lilikének volt már a csapatból vőlegénye? Mert ha nem, akkor mi elfogadnánk Marcikának. Kép Lilike szerintem igent mondana, mert nagyon stírolta Marcit Kép

Mica!
Nagyon édi Zolika, ahogy alszik. Így talán tényleg nem láttuk még. Most, hogy van fényképező, tessék minket fotókkal bombázni Kép

Megyek vacsizni!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

SaxiKép

Csak ismételni tudom magam, hogy gyönyörűek a lányok. Ma is ettem tzatzikit. Fincsi volt. Annyi kaja maradt, hogy kéne a dromedár bolt címeKépKép Remélem még áll a telki meghívásKép

DiaKép
Csütörtökön mennénk ha az jó neked!?

Valaki itt hagyott egy tükröt amin egy hold van és csörög is. Olivér épp csócsálja. Senkinek nem hiányzik? Szerencsére gyereket senki nem felejtett ittKép

Györesz, Márti? Tuti együtt bandáztatok valahol!Kép Mikor jöttök a Lidl-be?Kép

MicaKép
A tó már olyan zöld, hogy beleolvadt a környezetbe. Jól álcázza magátKép

Megyek csinálom a fürdővízet mert törpike dilis.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Itt vagyok én is újra,de azt hiszem rövid leszek mert rettenetesen fáj a lábam.Kép
Melinda!
Én mennék de mivel!?Még mindig csókos szájú Domi.KépReggel amikor felébred minden kap puszit,a tv,a fal,a játékok stb.....Kép
Irigy vagyok a kocsi miatt!Kép

Gigi!
Még,hogy dilis a barátom?Dilis az Anyja.KépKépBocsi.Kép
Ok,várlak csütörtökön benneteket,bár akkorra már rossz időt mond a jós.De majd kitalálunk valamit.Kép

Györesz,Márti ?Kata merre vagytok???Barbi beszámolót kérünk a lagziról!KépVéletlenül nem Dunaharasztin voltatok mert ott a szomszédba is lagzi volt.Kép

Mindenkinek szép álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!!

Hát hol is hagytam abba a multkor?

Melinda
tuti veled folytatom, Marcika milyen nagy baba már, bár őt ugye láttam az előző tali óta, de akkor is. Györgyivel egyeztetve lehet, hogy a jövő héten meglátogatunk benneteket az egyik nap. Kb merre laktok? Pontosat majd mailbe, csak izgatja a fantáziámat, volt egy időszak amikor Battán laktunk így egy icike picikét ismerem Érdet, ha mákom van akkor abba az irányba laktok.
Olyan édi hangja van Marcikának is, úgy megzabbantanám.

Gigi
nem taliztunk Györesszel, ő ma a családjával van, én délelőtt Apehba voltam, utána itthon serénykedtem majd sétiztünk egy nagyot, fürcsi szopi és végre itt. Nem tudom mikor megyünk ismét a Lidlbe szivem szerint már holnap mennék, elfogyott a barackom és az a csokis piskótám, fú az nagyon nagyon finom, majd megmutatom legközelebb és megkóstolod te is.
Milyen jó, hogy nem fogyózol, akkor most milyen lelkiismeret furdalásod lenne, hogy ennyi fimomságot eszel.
Gondolom ha valaki ott felejtett volna egy gyereket azért csak eszre vette volna már.
Akartam mondani csak elfelejtettem a nagy össze visszaságban, hogy Olikának nagyon nagyon gyönyörű szobája van. Én is szivesen lennék benne baba. Szokott ott is játszani, vagy ott csak éjjel van inkább?

Saxi
lehet, hogy neked kéne oktatnod, nem pedig tanulnod. Gyönyörűek a csajok. Tényleg Bogi is olyan aranyos, hírtelen ott volt körülötte ezer felnőtt és egy rakás baba s apszulút nem volt semmi gondja, jól érezte magát, nem szégyellősködött, nem nyüszizett neked, gratula hozzá.

Mica
akartam tőled kérdezni Gyuszkó a túlsúlya ellenére azért időben kezdett el forogni ülni mászni járni? Vagy kicsit késett vele? S mos milyen kicsit dundi vagy a sok rosszcsontkodástól nádszál vékony?
Imádom ahogy alszanak a pici babák olyan angyali. Sajnos a mi gépünk kissé hangos így nem merem lefényképezni nehogy felijedjen.

Zsófi
nagyon édi Bence, rá is vonatkozik az angyali alvás. Nekünk is van olyan kádunk de mi 3 hós kora óta nagykádban fürdetjük, egyszer valamiért ebbe tettem bele teljesen ki is akadt és hisztizett is renesen miatta.
Sajnálom, hogy nem jöttetek el a talira, így a következőn is lesz új arc a csoportból.

Dia
Giginek is vannak étvágytalan napjai és utána 2 nap alatt mindent bepótol, biztos Dominál is így van. Régen elhatároztam, hogy a kaja miatt nem fogok soha se idegeskedni, hisz minden gyerek tudja mennyi neki az elég, erre az első 3 hónap csak erről szólt, és mostanában is amikor alig eszik kissé pánikolok, hogy mi lehet a baja.

Szilvi
mint Györesz írta Gergő nagyon sokat változott olyan nagy fiús lett. Úgy nőnek ezek a kölykök.

Jaj csajok kezdem vágni a centit, Gigi egyre többet van négykézláb, innen már nem kell sok és egyszer csak elindul és akkor nekem annyi, így is olyan gyorsan közlekedik forogva hát akkor mi lesz bele gondolni is rossz, azt hiszem a fölös kilóim szépen elindulnak majd lefelé.

Puszi mndenkinek
Márti
márti05

MelindaKép
Lilit már mi lefoglaltukKép Úgyhogy tessék tovább keresgélni.Kép Szerintem jövőhéten megyünk, de még egyeztetünk.Kép

Jó éjszakát mindenkinek

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a dícséretet,aranyosak vagytok.

Gigi!

A bolt neve ducibolt a naci márkája a dromedár.KépKépKép
A címe megvan ha szükséged van rá elküldöm.KépKép
A telektali persze,hogy áll.
Mindenkit sok szeretettel várunk,csak az időpontot kell megbeszélni.

Melinda!

A lánykám kezét Gigitől kell elkérni,mert egyszer már Olinak ígértem.KépKép
Lehet licitálni.KépKépKép

Márti!

Bogi mindíg ilyen közvetlen,persze napok óta mondogattam neki,hogy hova megyünk és kik lesznek ott.
Az oktatáshoz azért még sok kell.KépKép

Dia!

Mi van a lábaddal?Remélem nem komoly a dolog.
Sok-sok gyógypuszi,neked!

Mindenkinek szép álmokat,puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!!

Csak egy mondat
megnéztem az előbb az április képeket, fú mekkora a változás, olyan érdekes a két tali képeit egymás után nézni.

Szép álmokat
Márti
márti05

Sziasztok!

Én is itt vagyok, nem tüntem el! Olvastalak ma benneteket, de valahogy nem volt lelki erőm írni! Aztán meg jöttek a báttyámék búcsúzkodni! Holnap repülnek Amcsiba és ki tudja hány évig nem látom Õket!Kép

Évi!
Nagyon szépen köszönöm a dícséretet! Mindenki ezzel fogadott, hogy milyen vékony vagyok, miért fogyózok, stb., csakhogy senki nem ismert terhesség előtt és hát a hasamat meg jól elrejtettem!Kép De azért tök jól esik, hogy többen megdicsértek!Kép

Zsófi!
Nagyon édes Bence és nagyon nagy fiú már, úgyhogy még egy kifogást nem fogadunk el a következő talin!!!!!!

Melinda!
Ahogy Mártinak jó, akkor már megyünk is hozzátok!

Mica!
Édes Zolika, ahogy szétterülve alszik!Kép

Saxi!
Nagyon szépek a lányok a képeken és hát mostmár láttam Õket élőbe is!Kép Bogitól el voltam ájulva, hogy milyen jól elszórakoztatta magát! Nagyon édes volt, énekelt is Nekünk!

Gigi!
Mártival nem találkoztunk, de hamarosan biztos látjuk egymást! Ha megy Márti a Lidl-be Én is szívesen elkisérem, anyukám már úgy is leadta a rendelést, hogy legközelebb mit kell vennem!

Dia!
Ma Norbi sem evett olyan szépen, mint általába! Biztos nagyon megviselik ezek az össze-vissza frontok, meg hát a fogak is!
Domi a csókkirály!Kép

Márti!
Neked külön puszi!Kép

Bocsi hogy nem mindenkinek írtam, de nagyon álmos vagyok!

MIndenkinek puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Gyorsan bejelentkezem. Mióta hazajöttünk, napközben szinte semmit nem alszik a lánykám, nem is tudok jönni ide a gép elé. De azért olvasgatlak titeket. Kép
Krisztikém már pár másodpercig egyedül megül, annyira kis ügyeske. És imád a földön lenni. Ma megtalálta a virágot, amivel pár napja szemezett. Megpróbálta levadászni a leveleit, persze a csúnya anyucija gyorsan közbelépett, úgyhogy zsákmány nélkül maradt. Kép
És vasárnap adtam neki répát meg krumplit a husilevesből. Összetörtem neki és egy kis levessel elkevertem. Nagyon ízlett neki. Ma a zöldborsót próbáltuk ki, az is bejött neki.

Gigi!
Miénk az a tükörcsörgő, jobban mondva mostmár az Olié, ha már ennyire ízlik neki. Krisztababa kap majd egy újat Kép

Márti!
Igen, tényleg jó magas a lánykám, de én sem panaszkodhatok, volt kire ütnie. Kép
Örülök, hogy ízlett a zserbó, na ha talizunk, legközelebbre megint kitalálok valami finomat. És fogyózni muszáj, így is olyan fincsiket tudok ám csinálni. Kép

Saxi!
Holnap vacsira már biztos hogy ilyen trüffelt csinálok, nagyon nagyon fincsi volt.
Felraktam én is a skype-ot, meg is kerestelek már téged. Remélem, sikerül is majd dumcsiznunk.
Gyönyörűek még mindig a lánykáid. Bogi tündéri egy kislány, és milyen kis csiklandós. Jól megcsikiztem, édes volt. Kép
Látod, Lilikére mennyien lecsaptak? Már válogathat is. Az én kislányom bezzeg egyedül marad, látod, ez az átka, ha valaki ilyen magasra nő Kép

Melinda!
Mi is ford mondeot akarunk venni majd, egyelőre ez a terv, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle.
Kajcsi bentmaradt végül? Nagyon remélem.
Ja, és küldöm is a linket, amit ígértem. Ezen a site-on érdemes körülnézni, nagyon jók vannak rajta:
http://www.allergiainfo.hu/inda5e.html

Dia!
Milyen kis lesifotós vagy. Nem is emlékszem, hogy lekaptál a lánykámmal. Kép
Ne izgulj, Kriszta is van, hogy nem eszik annyit, aztán bepótolja pár nap múlva.

Lányok, ma ennyire futotta, de mindenkit puszilok. Lehet, hogy pár napig megint nem sokat leszek, mert anyukámék jönnek, már 2 hónapja nem találkoztam velük, be is vagyok sózva rendesen

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Látom nagyon jól sikerült a tali! Nagyon irigy vagyok ám, de remélem a következőre már mi is eljutunk vagy esetleg lehet nálunk tartani!

A lagzi jól sikerült. Du. kettőkor kezdődött a Bazilikában volt a templomi. Szonja nagyon jól viselte, mikor kifelé jöttünk a pap meg is áldotta a pici lánykát. Utána a Ladik Csárdába mentünk a Hajógyári szigetre. Este 8-ig ott voltunk. Közben a vacsi alatt Szonjus el is aludt egy picit. Minden szuper volt, Törpilla nagyon jól viselkedett.

Melinda, Gigi!
Mi is épp kocsi csere előtt állunk. Tudjátok a férjem kocsikat hoz be kintről, így csak ki kell nézni és behozza. Mi egy Ford Galaxy-t néztünk ki, mivel nagyon tudok pakolni Kép és még a kombi Xsara-ba se fértünk be. Kicsire nem adunk, ha már megtartunk egy autót, akkor már valami nagyot választunk! Aztán ha így folytatjuk a végén kamionnal fogunk járni! Kép

Szonjuska ma reggel 4-kor kelt és nem bírt visszaaludni. Olyan vagyok mint a mosott sz.r! Kép
Ma megyünk 6 hónapos vizsgálatra, utána meg van egy cipő nagykeres ismerősünk őt látogatjuk meg. Remélem du. egy kicsit elájulhatok!

Puszi mindenkinek! Ugye lesz még tali? Olyan rossz kimaradni az ilyen jó kis bulikból!

Barbara
babar

BarbaraKép

Nagyon friss voltál.Kép Tali meg lesz még bőven, főleg, hogy még te is ajánlkozol. Mi egy Volvo XC 70-est akarunk venni. Az is bazi nagy, meg nekünk nagyon bejött ez a márka. Ha van véletlenül a férjed tarsolyában egy, szólj.

AnikóKép
Köszönjük a tükröt, tényleg nagy siker

SaxiKép
Már most küzdenek a férfiak a lányodértKép

Ma elmegyek és veszek törpének autós ülést mert a bébihordozót már kinőtte. A sógornőm szerint 9 kg-tól lehet menetiránnyal szemben ültetni. Tudtok valamit erről?

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Gigi,
Igen, a kovetketo kategorias uleseket mar menetiranyba kell rakni, altalaban ezek meg donthetok, legalabbis a 0-18kg-is kategoriasok. Ezert nem erdemes (meg) 9-36kg-os venni, mert azok nem mindig donthetok. Legalabbis en eddig ezt tapasztaltam a kereseseim soran. Legutobb az elefani.echt.hu oldalon nezegettem uleseket, igaz, ott csak 1 0-18kgos van felteve..
A www.babadiszkont.hu (Lehel teri bolt) nagyobb a valasztek.

Most bocsi a tobbieknek, de rohanok, fiam nagyon enekel, almos marKép

Mica
mica

Sziasztok!
Emlékeztek,hogy Domi kb:4 hós volt amikor mozgásfejlődés vizsgálaton voltunk.Akkor az volt,hogy korához képest nem mozog eleget.Nos ma voltunk ismét.Most az mondta a doki,hogy túl mozog a korához képest.KépAz ő gyereke is ennyi idős és nem csinál ilyeneket.Pl:ott egyedül ült,megjegyzem itthon még nem csinálta.Azt mondanom se kell,hogy a doki is kapot puszit.Kép
Aztán ma megjött ismét az étvágya.Reggelre kiderült ki,mi volt a bűnös.Valaki fogtündére hozzánk költözött mert felül kibújt a harmadik fogacskánk.KépKépNagyon boldog voltam amikor felfedeztem.Kép

Mindenkinek köszönöm a biztatást,a segítséget!Kép
Márti,Györesz külön köszönet!Kép
Most megyek,este jövök!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Ez aztán a hír!!!!!!!! Olikám még nem akarja növeszteni a fogait. Látod még te aggódsz!!!!!! Majd csütörtökön megkukucskálom a güzüt.Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!!

Voltunk ma méricskélésen 6 hét alatt 350gr és 4 cm! Úgy nől ez a bébi.
Volt a doki néni is és fogmanok szorgoskodnak nálunk, csak hát elég lassan dolgoznok ki tudja mikor lesz még belőle fogacska, nem baj kivárjuk.

Anikó, Melinda valami gyorsan dolgozon fogmanót kölcsönözhetnétek pár napra. Esetleg.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok,

Dia,
Gratula a puszidobalos Dominak!Kép

Marti,
Szepen fejlodik meg mindig manocskatokKép Fogmanot mi is kerunk, mert 2 napja az oruletbe kerget a lurkom, folyamatos letamadas alatt vagyok, az allamm mar elkopik, annyiszor feni rajta az inyet Zolika.. a kezerol ne is beszeljek. Jah, es hat nyugos ezerrel, anyan logna allandoan, 5 percig nem szeret egyedul lenni.. elalvas is zurosebb.

Most tejcsizes, fel uveg sutotok utanKép

Puszi,
Mica
mica

Gigi!

A www.babaules.hu -n elég jó kínálat van! Én a Concord-ot néztem ki 9-36 kg-ig. Persze ezt személyesen is meg kell nézni!

Készleten csak kis autóink vannak. Nagy értékű autót rendelésre hozunk be. Ha esetleg találunk valami jót, akkor szólunk!

Puszi

Barbara
babar

Sziasztok!

Márti!
Nagyon szépen nől a "kicsi" lány!!!! Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mikor legközelebb viszem Norbi leméretni mennyit gyarapodot, vagy hogy gyarapodott-e egyáltalán!

Dia!
Gratulálok a fogacskához! Jelenleg Én is arra gyanakszom, mert Norbi sem eszik olyan szépen két napja, mint eddig. Hát majd meglátjuk!

Azt hiszem nem írtam Nektek, hogy tegnap előtt este megszadizott a fiam. Többször erősen ráharapott a cicimre, még sebes is lett, úgyhogy most nem egy kellemes a szoptatás, ráadásul meg is kell jönnie, így még érzékenyebbek a cickók!

Képzeljétek, voltam bicajozni! Anyukám szabin van, így itt hagytam Neki a lurkót Én meg bicajra pattantam és tekertem egy órát! Nagyon jól esett!!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok

Na megjöttünk a Megatoysból. Sikerült megint költekeznem. Végül Römer ülést vettem, mert annak a legjobb a töréstesztje és olyan a bekötöje, hogy nem töri el a karját ha nekifeszül. Mér a többi eltöri???????? Menet közben lehet a dölésszögét állítani, szóval szupi. Az ára is: 63 ezer. Ami a Viktor kocsijába jó, az 90 ezer. Még jó, hogy lehet kapni.

GyöreszKép
Nem volt kicsit meleg a bicajozáshoz? De azért irigyellek. Cicikre vigyázni, Norbikát seggbe rúgniKép

MicaKép
Hogy tudsz így dolgozni, hogy Zolika zizi?

Puszi

KépKép
gigi28

Sziaszok,

Gigi,
Ehh, elszall az agyam az araktol.. foleg azert, mert tudjak, hogy az ember sokmindent kifizet a gyereke biztonsaga erdekeben, igy a draga ulest is megveszi.. Ugy latszik, hogy nekikezdhetek gyujtogetni, mert Zolika ha magasagban meg eppen nem is, de sulyban lassan kilep a hordozo kereteibolKépKép
Koszi a kerdest, a valasz: baromi nehezenKép Kihasznalom azt az 5 percet, amig csendben van, aztan meg 5 perc melo, amig csak elvan a vallamon, utana egy kis birkozas, mert forgolodik, aztan 5 perc hordozoban csucsules, es igy tovabb, kormenetbenKépKépKép Altalaban este szoktam behozni a lemaradasomat, amikor az apja jatszik vele. Most pl. epp a batyjat lesi, hogy jatszik, es igy mar elvannak egy idejeKép Bar egyre hangosabb a morgasKép
Mondjuk ma az jott be neki, hogy beraktam egy kis Nox-ot, es enekeltemKép Vagy azert volt csendben, mert tetszett neki, vagy szornyulkodott, es emiatt nem volt ideje nyafizniKép Meg jo, hogy enekles kozben is priman gepelek, mert kulonben erdekes megjegyzesek lennenek a domaineknelKép

Gyoresz,
HarapasKép Sajnos enis megtapasztaltam a napokban, hogy milyen.. olyan kemeny az inye mar, mintha kint lenne a foga, es kegyetlenul szadizza a cicijeimetKép Mar kenem megint, pedig mar egy ideje elraktam a Garmastant. Havi nalam is napok kerdese, lehet, hogy ezert is zizi a gyerek...

Barbi,
auto engem is erdekelne, mert amennyit a fiat szervizelesere koltok, az mar katasztrofa.. csak nalunk aza gaz, hogy egybe nehez lenne kifizetnunk barmit is, a lakashitelnek hala..Kép

Na, nyafi van, megyekKép

Mica
mica

Sziasztok!!

Gigi
ez horror, mármint az ülés ára, minél drágább kocsija van az embernek annál inkább lenyúlják? Hát ez már vicc.

Györesz
nem hogy idetekertél volna, kicsit feljöttél volna megpinetél volna, Gigiztél volna, volna volna.

Mica
ismerős jelenet, nekünk ma részletekben kataszrtófa, időnként totál zizi máskor mint most pl tök elvan.

Puszi mindnekinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Most csak gyorsan írok, mert hallom, hogy fölébredt a picúr...vagy el sem aludt.
Képzeljétek, hogy ma megittunk 1,5 dl baba üditőt. Ez azért nagy hír, mert eddig még nem igen iszogatott, vagy csak pár kortyit. Teszek is föl képet, teljesen egyedül ivott, olyan édi.
Azt nem tudom, hogy hány centi, talán este megmérjük, meg még azt sem tudom, hogy hány kg. mostanság. Ma volt a doki, van egy kis ekcéma a kezén. Foggalmam sincs, hogy mitől. Kaptunk krémet rá, majd azzal kell kenegetni.

Látom mindenki kocsit készül cserélni. Akkor mi is beállunk a sorba, bár mi azért nem ilyen Galaxy-t és óriás Volvot készülünk venni Kép Kép Csak egy Focus kombit. Férjem venne nagyobbat, de szerintem ebbe is tök jól bele fogunk férni. Nekem meg jó a kicsi kocsi. Egyszerűen nem tudok megvállni tőle. 3 éve vettem egy Twingo-t és annyira imádom, hogy amikor fölmerült, hogy lecseréljük, tiszta beteg lettem. Ui. annyira idióta vagyok, hogy meg vagyok győződve arról, hogy ennek a kocsinak szíve van, és, hogy hiányozni fogok neki, Kép Kép, és szomorú lesz, ha eladom. Kép Ezért meggyőztem a férjem, hogy inkább az ő kocsiját cseréljük el. Kép Kép Szerencsére meggyőztem.

Na most mentem, még lehet, hogy jövök!
Puszi,
Zsófi

Ui: Bence üzeni, hogy köszöni a szülinapi köszöntést! .) Kép

Kép
nmzsx

Sziasztok!
Először is köszi mindenkinek,hogy velem örültök a fogacskáknak!Kép
Györesz!
Sebes cici.KépMenszi.KépBicajozás.KépHú,én is imádok,tam bicajozni,de sajna itt nincs bicaj se és lehetőségem se.
Remélem tőlünk hozzátok ment a fogtündér!Kép

Ülés:Hú,tényleg húzós ára van.KépMég szerencse,hogy mi örököltünk.Kép

Kocsi:Látom fájdítjátok itt a szivem.KépRemélem nekünk is lesz hamarosan,persze csak akkor ha Viktor segít eladni a szőlőt.Kép

Saxi!
A trüffel a hűtőben lapít.KépHány adagot hoztál a talira?Mert ez annyira kevés.Már most látom,hogy hamar elfogjuk pusztítani.KépÉn wiskeys krémlikőrt tettem bele.Mégegyszer köszi a receptet.Kép

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?