Sziasztok, látom senki nem aktívkodik ma!
Lili, gondolom Te most jól belehúzol még ebben a hátralévő pár napban! Bár nem tőlem kérdezted, de még nem túl régi az emlékem, és leírom:tudni fogod, h azok a fájások. Amikor elkezdődik, először csak gyanús lesz, h megint jön egy, de kb. a harmadiknál biztos leszel benne, h itt az idő! Én egy picit még bíztam benne, h azt az éjszakát átaludhatom, de gyorsan leesett, h nem, és akkor be is pakoltam a táskába, és már csak azon izgultam, h a reggelt megvárjuk, és ne hajnalban kelljen bemenni a kórházba!
Én nem szerettem meg a kézzel fejést, mindig több volt a kezemen, mint az edényzetben, így én aventet használok, de igazából csak reggel és este.
Most láttam az újságban egy hírdetést, van egy új bababolt a Rendőrséggel szemben, a Matthias pizzéria, söröző mellett, ahol új és ahsznált babakocsik, hordozók, stb-k vannak, +ruhák is. Nem tudom milyen lehet, csak olvastam, gondoltam megosztom Veletek.
Hanci ma is 1/2 7-kor ébredt, 1/2 11-től szundított. És azóta is csak ebédelni nem akart hagyni, de a mosogatást már átaludta!
Mino, Ti mit csináltok éjjel a nőgyógyásznál?
Légyszíves ne hajtsd túl Magad, pihenj, főleg itt a finisben! Drukkolunk! Eredményes volt a nap? vásárolgattok, vagy mi?
Éva, már egy hete otthon!
Ugye milyen jó? Minden okés? Alakulnak már az éjszakák? Eszik rendesen a kis Tündér?
Gondolom, h ez most nem igazán érdekel, de leírom, a közös szomszédunk garázsalapjának ásásakor megsértették a mi szigetelésünket, ezért a tegnapi nagy esőzésben beázott a pincénk, állt lent a víz!
Csakhogy, mi utáljuk a vizet ebben a formában, amióta a rendelőben 40 cm volt ősszel.
Roz, Kobudo, Sam hogy vagytok? CSemeték?
További szép napot mindenkinek!
pusz O