Új privát üzeneted érkezett!

Helló csajok!!!

Végre kezd izgalmassá válni megint a tábla teteje, én meg pénteken lelépek, addig tessék mindenkinek jó hírekkel jönni!!!!

Moni nagyon édesek a gyerekeid! NEm semmi hogy a gyerköcökkel (pocakban, vagy kívül Kép) csináltad meg a sulikat!
Igazából főként nekem is az utazással van bajom. 200 km oda és 200 vissza. Természetesen a vizsganapokra szabit kell kivenni, úgyhogy már augusztusra nem is marad szabim.
Az a 11mm nagyon bíztató!!!

Zafír irigyellek azért a 10 percért a suliig Kép. Igen én is remélem, hogy 1 évet a babával húzok le Kép
Szorítok a keddi vizsgához, most biztos tanulsz, úgy sajnállak!!!

Hajni gratu a kéményhez!!!
MOst akkor lehet valamit mondani a görbére, vagy nem??Kép.

Nicika nem semmi a görbéd!!! De a lényeg, hogy aq vée magasan van! Kép

Kép
Kép
beuka

Hajnién itt vagyok!!!!
jó pizzázást, közben dumálhatunk!

Kép
Kép
beuka

nálunk meg a hétvégén vendégek voltak. Nem nálunk aludtak, de a kaja tegnap este és ma délben is itt volt (az anyósom főzött és áthoztuk)
olyan jó volt végre normálisan vendégeket fogadni! Elfértünk az asztalnál és kajáltunk egy jót!
Tényleg Hajni, hogy-hogy ti vasárnap este pizzásztok?
Nem volt ebéd? A telken voltatok ma is?

Kép
Kép
beuka

Hajni! Az ovulációs teszt a 14. napon lett pozitív, tehát vagy aznap, vagy másnap volt a tüszőrepi! Az meg szerintem tök mindegy hogy az eleje ugrál, ugyanis a tüszőrepi után már nem ugrál és ez a lényeg! Ha látnád az előző görbéimet, hogy azok milyen cikcakkosak végég! Szóval ez az eddigiekhez képest egy gyönyörű görbe, úgyhogy nagyon reménykedek! Holnap reggel csinálom meg a Qupido tesztet! Szorítsatok! Ja a tábla készülőben, csak kiegészítettem képekkel és így túl nagyra sikeredett, úgyhogy csak a honlapomra tudom feltenni! Amint kész szólok!
A diagramon a felső sor a menstruációt jelenti, a második az együttléteket, a harmadik az ovulációs teszt eredményeit, a negyedik pedig a PG/53 eredményeit!
Ja és ahol csináltam: www.fertilityfriend.com

KépKép
nicika

Mi meg ma este grilleztünk az udvaron! Nagyon fini volt, bár kicsit túlettem magam! Kép

KépKép
nicika

Szia Bea!

Még az ablakokra ígért a párom pizzát, és most jutottunk el addig Kép. Nálunk lassan megy minden.

A görbémet lehet dícsérni KépKépKép. Csak azt nem lehet mondani, hogy látjátok benne a babát Kép

Én is úgy várom már, hogy vendégeket fogadjak a házikóban. Olyan jó lesz. Főleg a házavató buli Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Amúgy meg nem érzek semmit! Kedden kéne megjönnie! A héten pénteken volt egy kis görcsöm, meg előtte két napig hasfájás, de azóta egész jól vagyok. Néha beleszúrkál a pocim aljába valami. Ja meg picit érzékeny a mellem!
Kiváncsian várom a holnap reggeli teszteredményem. Lehet hogy még aludni sem tudok! Kép

KépKép
nicika

Nicika, akkor így a tesztel együtt nem annyira értem. Igazából, ha nem lennének alul a számok akkor a 6. napra mondanám a pét Kép. De ha te érted akkor az a lényeg Kép. Drukkolok ám neked, és nem bunkóságból írom hogy én akkor sem oda tenném a pét, ahol a teszt mutatta Kép. Remélem a másik teszt is pozitívat fog mutatni. De neked nem 28 napos a ciklusod? Hogy-hogy ilyen hamar tesztelsz?

Kép

Kép
vkhajni

Nicika holnap tesztelsz?!?!?! EZ tök jó, NAGYON NAGYON szorítok!!! Nem csodálom, ha nem tudsz aludni, egyszer én is jártam így, de remélem a végeredmény Neked most másmilyen lesz Kép jó lehetett a grillezés!!! Kép

Hajni arra megérdemeltétek a pizzát Kép NAGYON SZÉP a görbéd!!!!!!!

Kép
Kép
beuka

AZ X-ekre én is az együttléteket tippeltem! Kép A többit nem tudtam

Kép
Kép
beuka

Köszi a dics-dicst Kép.
Én az első sorra tippeltem a menzit. Akkor két sort ki is találhattunk volna, ha nem jön időközben Nicika Kép. Hogy mi milyen nagyon okosak vagyunk Kép

Kép

Kép
vkhajni

na jó ht a mensit én is betippeltem Kép

Kép
Kép
beuka

HAjni én még mindig a görbédben gyönyöködöm, méghogy ez ugrándozik!!! Tök szabályos!!! És még 1× nagyon szép!

Kép
Kép
beuka

csajok!!
A héten 7 meberkének dől el a sorsa elvileg!!!
NAgyon izgi!!!!!!!
MINDENKINEK NAGYON DRUKKOLOK!!!!

Kép
Kép
beuka

Bea, olyan jó,hogy ezt mondod. Így görbében megcsinálva tényleg nem annyira ugrál. De képezeld el, mikor a naptárban láttam egymás mellett a számokat. Nem volt két egyforma Kép. Remélem kiegészül még pár 37-tel, vagy a fölöttivel. Nagyon reménykedem, de nem igazán bízom benne. Na de ez a jövő zenéje.

Kép

Kép
vkhajni

Most megint nagyon szeretni fogtok, mert csak magammal leszek elfoglalva pár napig. Aztán meg másik párig lehet vígasztalgatni Kép. Nehéz eset vagyok mi? De azért én is szorítok ám a többieknek.
Nicika, érted meg most pláne, bátor dolog ilyen korán tesztelni.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni nem baj, hoyg magaddal foglalkozol, hisz " itt az idő". Ha meg úgy esik, hidd el megvigasztalunk!Kép
) de REMÉLEM nem lesz rá szükség Kép)

Kép
Kép
beuka

De édes vagy. Mindjárt pityergek. Nagyon meghatódos hangulatban vagyok ma. És ez a sárga bigyót én kaptam? KépKépKép
Visszatérve. Azért hihetetlen hogy az ember mennyire tud izgulni egy-egy menzi előtt, pedig nehéz lenne kiszámolni, hányszor jött már meg életünkben Kép.

Kép

Kép
vkhajni

hát igen már jó sokszor megjött, bár nekem "szerencsém" volt, mert csak 16 éves koromban jött meg először.

Hát igen az a kép nem nagyon illik ide, bocsi Kép

Kép
Kép
beuka

Nem azért mondtam. Szerintem nagyon cukorfalat a kép. Nagyon-nagyon-nagyon tetszik. És szerintem illik ide.

Ezek szerint én szerencsétlenül jártam. Én 12 éves voltam, mikor sikerült megjönnie. A pontos dátum is a fejemben van még, mert anyuék azt mondták ezt negyon jegyezzem meg Kép. Szóval én örökre belevéstem az agyacskámba Kép. Pedig nem ez a legfontosabb dátum ebből a szempontból szerintem Kép

Kép

Kép
vkhajni

hát az tényleg jó korán volt, bár gondolog akinek "normálisan" működik a szervezete, annak időben megjön.

CSAJOK! REMÉLEK NEMSOKÁRA mindenki:
Kép vagy Kép

Kép
Kép
beuka

Végülis kinek mi a normális. Nekem ez volt, neked meg nem. De valami valószínüleg bennem sem normális, ha nem akar jönni a baba Kép. Majd meglátjuk ki a normálisabb szervezetű Kép.

Vagy mindkettő nem Kép.

Na asszem én megyek tus-tus aztán még visszanézek egy picit, aztán tenti, mert leragadnak a szemeim.

Kép

Kép
vkhajni

egyébként nekem akkor írta fel a doki először a fogigátlót, amikor már aggasztó volt a helyzet, hogy nem jön meg. Most már nagyon bánom, hogy ennyi évig szedtem a gyógyszert. Lehet hogy nálam az a bajKép

Kép
Kép
beuka

én meg megyek foglalkozom egy picit a párommal, mert már nagyon hiányol!
Kép

aztán:
Kép

de még én is visszanézek!

Kép
Kép
beuka

Én 15 éves korom óta szedem a gyógyszert, de azt mondta a doktornéni, hogy akár már a kövi hónapban lehet baba, tehát nem kell tőle tartanom. Igazából soha nem fogjuk megtudni az okát miért kell várni rá, vagyis hogy hol rontottuk el. Lehet hogy ha nem szedtük volna még rosszabb lenne a helyzet, mert el kellett volna veteni babát, ami ugya nagyobb kárt is okozhatott volna mint a hormonzavar. Na jó, nem beszélek hülyeségeket, de remélem érted mire gondolok. Nemsokára meggyógyulunk, vagyis én elmegyek dokihoz és már jön is a baba, és majd nem győzőm javítani a táblát, és úgy fojuk toborozni a próbálkozós embereket, mert csak babások leszünk KépKép.

Na már tényleg megyek. Holnap reggel hozom a hőm, meg ha sikeredik egy táblát is. Kép.

Puszi mindenkinek.

Jó éjszakát

Kép

Kép
vkhajni

Ja, Bea jó szórakozást. Tőled nem is várom, hogy írj még, inkább gyorsan szaladj a párodhoz, nem ám megsértődik Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni igen értem, hogy mire gondolsz és igazad van! Az sokal nagyon baj lett volna!
Remélem igazad lesz és lassan az tábla alsó része elfogy, mert mindenki átkerül amoda.

asszem megyek én is Kép

de legalábbis a hálószobába Kép

Nicika várjuk nagyon az eredményt holnap és NAGYON SZORÍTOK!!!

csajok a tábla tetején, jelentkezzetek holnap!!

nem tudja valaki KAtáék hány napra mentek?
és Lolita veled mi van???

holnapra mindenkinek jó munkát ésKép

Zafír kitartás!Kép

Na mostmár ténlyeg jó éjt!!!!!

Kép
Kép
beuka

Jó reggelt.

A mai hőm: 36,7, ahogy azt vártam. Most kicsit elkenődtem, de mire este jövök összeszedem magam ne izguljatok. Megpróbálom nem leüvölteni az összes munkatársam fejét ma Kép. Azért teszek be olyan táblát, ahol még fent vagyok Kép.
Nézzük a jó oldalát. Ez a ciklus szinte tökéletes. Jó volt a görbém, nem görcsöltem menzi előtt egy hétig folyamatosan. A baj csak az hogy 26 naposra sikeredett úgy néz ki.
Remélem nektek jobb napotok lesz.

Nicika, mi a helyzet? Nagyon drukkolok ám neked. De sajna csak este fogom megtudni az eredményt Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

És a szinte tökéletes görbém vége Kép:

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na most már tényleg szép napot mindenkinek, vigyázzatok magatokra. Ha minden igaz és nem leszek hulla este még benézek.

Írjatok sokat.

Puszi

Hajni Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Tegnap és ma is 36.7-t mértem reggel.

Vkhajni!
Ne tessék elkenődni, nem biztos addig, amíg meg nem jön!!

Nicika!
Igen, az alsó a pocakos görbém. Nekem 37 fölé akkor sem nagyon ment.
Már nagyon várom az eredményed!

Mi tegnap Csillebércen voltunk családi fesztiválon az egyik baráti házaspárral és gyerekekkel. Nagyon szuper volt!! Gyerekek is, és mi is nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. El is fáradtunk rendesen, 10 óra elmúlt mire ágyba kerültünk, nehéz is volt a felkelés ma! Ültem rodeó bikán, belső combizomerősítésre, kiválló, mert olyan izomlázam van ott! Nem dobott le, mert szóltam a srácnak egy idő után, hogy elég... Kép Gurultunk zorbbal, az is nagyon élvezetes volt!

moni

Jóóóó reggelt!Kép

Alig gyöztem visszaolvasniKép

Beuka!
Hát igen, így kimaradnak a hétvégékKép De legalább van miért várni a hétfötKép
Vasárnap megnéztük a Beépített szépség 2-t. Nekem az elsö rész jobban tetszett, de ez is aranyos volt. Úgy döntöttünk, kell valami limonádé is az életünkbeKép
Honnan szeded ezeket az aranyos képeket?

Nolina!
Ne legyél letörve! Az a jó, hogy felfedezitek, hol a baj, és lehet orvosolni. Aztán meg mindent bele!Kép Drukkolok!

Moni!
Nagyon aranyos gyerekeid vannak! Nekem már az elsöböl is sikerült megnyitni.
4. diploma??? Nem rossz! Én még csak az elsövel nyomulok... De azt már eldöntöttem, hogy ha megjön a babó, én is megcsinálok egy másodikat (mármint diplomátKép Babót is, csak kicsit késöbbKép)

Hajni!
Mi az, hogy lustálkodtatok! Amióta megérkeztem ide, mindig arról olvastam, hogy ezt csináltátok meg az lett kész... Nehogy kétségbe ess emiatt!!!
És ne szomorkodj, ha (véletlenül) 26 napos lesz a ciklusod! Én mindig is örültem neki! Az elözö is 23 naposra sikerült...Kép

Nicika!
Hogyhogy ma tesztelsz? Kíváncsian várjuk az eredményt!Kép Legszívesebben én is ezt tenném. De nem...Kép
Tegnap mi is grilleztünk. Azaz vendégségbe mentünk, ahol, mikorra odaértünk, már megcsinálták a kaját, nekünk csak el kellett pusztítaniKép Hát, mit ne mondjak, úgy feküdtem le, hogy nekem 1 hétig nem is kell kaja...Kép

Még nem jött meg. De már meg fog, érzem. Minden szokásos tünet elöjött, ma már görcsölget is a hasam...Kép

M

Kép
Kép
maminti81

Na szép jó reggelt!
Azzal kezdeném hogy a hőm még mindíg 36.7! Pedig az előző ciklusaim szerint már két napja csökkennie kellene! Na de nem baj!
Ja és hogy mi lett a teszt eredménye? Fogalmam sincs hogy mit jelent, de extra halványan megjelent a második csík. De tényleg olyan nagyon halovány hogy szinte csak fény fele fordítva láttam. Aztán 2 óra múlva besötétült kicsit, de hát az már nem érvényes. Szóval a teszteknek ez után nem hiszek. Majd a mensi eldönti hogy mi van!

KépKép
nicika

Sziasztok!!!

Hajni!!
Légyszíves pottyants le,ma vagyok az 1 cn-on.Köszi.Ahogy azt vártam.De nem csüggedek,most nagyon bizakodok a gyógyszer miatt.

Képzeljétek a barátainknál megszületett a második baba tegnap,2.80 és 46 cm.Ma magyek hozzá,annyira kiváncsi vagyok.Azt mondta az apuka szép formás baba!!Reggel 5-kor mentek be akórházba,és 7-kor már meg is lett.Nem semmi 2 óra alatt???!!!Én is ilyen gyorsan szeretnék szülni.És még vágni se kellett.És ami még nagyon jó.hogy az elsőtegnap volt 1 éves.Azaz egy napon születtek a gyerekek.Tök jó!!!

Zafír!!!
Ma nagyon-nagyon szorítok!!Gondolok rád!!!ügyesek legyetek,és doki után gyere!!!!!!!!Biztos minden ok lesz.

Hajni!!
Ne tessék szomórkodni!!!!

Nicika!!
Lássuk azt a tesztet!!!Kilyukadunk a kiváncsiségtól!!

Na megyek majd jövök csak össze szedem magam,mosógépet indítok.
csanita

Na itt van ez a lüke teszt, bár nem sokat láttok szerintem belőle!Kép

KépKép
nicika

Most ahogy nézem, ez bizony szerintem negatív!

KépKép
nicika

Nicika!
Mit kell látni? Én nem tudomKép
Szerintem pár nap múlva próbáld meg újból. Ahogy láttam, most vagy elvileg a ciklus végén, ha késik, az jelent valamit...

Ma reggel 2x ettem le magam, rögtön egymás után.Kép

Kép
Kép
maminti81

Hogy mit kell látni? A halovány második csikot. De tényleg nagyon halovány! Na mindegy! Várjuk a mensit hogy kezdődhessen az új hónap!

KépKép
nicika

Beuka!
Mégis sikerült megtalálnom!Kép

Kép
Kép
maminti81

Nicika!
Én csak hébe-hóba bekukkantok ide olvasgatni, de most muszáj írnom! Én látom a halovány csíkot is!Ha nem jön mensi, akkor tesztelj kb. egy hét múlva. Valószínű még nem termelődött elég HCG, így nem tud biztosat mutatni a teszt. Szal szerintem ne add fel! Drukkoklok!
gerita00

Köszönöm Gerita! Nagyon aranyos vagy! Szívmelengetőek a szavaid! Ha nem jön meg, akkor 1 hét múlva tesztelek igérem!

KépKép
nicika

Ja, ma reggel nekem is lement a höm 2 tizedet... Na, mit jelenthet?Kép

Nicika!
Én is látok valamit(csíkot) és én is drukkolok!
Kép

Kép
Kép
maminti81

Nicika! Én nem akarok hiú reményeket kelteni benned, de az én negatív tesztjeim nem így néztek ki! Ott a világon semmi nem volt a 2. csík helyén és még egy nap múlva se lett. A 28. napon egy ilyen teszt már nagyon gyanus, én legalábbis nagyon örülnék neki. Mint ahogy ezt itt már sokat olvastam: a halvány csík is csík. Szerintem ne várj egy hetet 2-3 nap múlva már erősödnie kell annak a csíknak. Kép

Beuka, tényleg úgy érzem magam, mint az a sárga pötty a könyveken. Kép De már csak 8 nap és én is befejezem a vizsgákat! Kép
Nekünk is nagy élmény volt, mikor először jöttek hozzánk vendégek!

Hajni Kép de már az is valami, hogy szép szabályos ciklusaid vannak! Képeket mikor láthatunk a kéményről?

Anita, a következő hónap már sokkal esélyesebb lesz. Kép Mit mondott a Tanár Úr, milyen gyorsan állítja be a hormonokat a brómó? Még mindig rosszul vagy tőle?
Én nagyon izgulok, hogy mi lesz ma. Próbálok mindenfélére felkészülni, de most nekem is inamba szállt a bátorságom, nem bánnám, ha még a hsg-vel várnánk mi is egy kicsit és remélem műteni meg végképp nem kell. De ha igen, akkor persze állok elébe. Remélem este tudok jönni, mert tegnap este se volt netünk valamiért.

Nem ad valaki egy mobilszámot a biztonság kedvéért, ha nem tudnék jönni, arra küldök sms-t.

Jaj, már semmi kedvem tanulni!! Kép
Zafír

Kép
Kép
zafír

Zafír!
Ne izgulj, minden jó lesz!Kép

Kép
Kép
maminti81

Lányok! Folyásom van! Ilyen barnás sárga színű! Kép Hát ez nem jelent túl jót szerintem!

KépKép
nicika

Nicika!
Nekem Vikivel a 27. napon volt hasonló a teszt. A barnás sárga váladék meg nem feltétlenül jelenti azt. van akinek az első 3 hónapban megjön, észre sem veszi, hogy van pocaklakó! Én egy hét után teszteltem, du., és akkor már erős 2. csík volt. Úgyhogy ne add fel, tudod a remény hal meg utoljára! Ebből még bármi kisülhet. Én pont emiatt nem szeretnék korán tesztelni, majd csak legkorábban a 32. napon. Mert addig bármi lehet.

moni

Sziasztok!

Visszaolvastam, Nicika, tök jó, szerintem ott baba lesz!Kép
Én is kíváncsi vagyok, kivel mi lesz!

velem semmi extra, fáradt vagyok nagyon ,alig tudok dolgozni,elszoktam tőle,jó volt ez a 3 nap!
Pihenés , fürdőzés, kiszolgáltak bennünket, az anyósóom ,sőt megittuk velük a pertut is!KépKép
A 3 éves keresztlányom is ott volt olyan édes volt, most egy időre kibabáztam magam!

zsuzska80
Szombathely

Na itt vannak az igért táblácskák, amikkel egy időre leálltam. De most kárpótlásul szinesek és tele vannak képekkel!

http://gportal.hu/picview.php?prt=119027&gid=419848&index=1

KépKép
nicika

Na itt vannak az igért táblácskák, amikkel egy időre leálltam. De most kárpótlásul szinesek és tele vannak képekkel!

gportal.hu/picview.php?prt=119027&gid=419848&index=1

KépKép
nicika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?