Jóóóó reggelt! Alig gyöztem visszaolvasni
Beuka! Hát igen, így kimaradnak a hétvégék
De legalább van miért várni a hétföt
Vasárnap megnéztük a Beépített szépség 2-t. Nekem az elsö rész jobban tetszett, de ez is aranyos volt. Úgy döntöttünk, kell valami limonádé is az életünkbe
Honnan szeded ezeket az aranyos képeket?
Nolina! Ne legyél letörve! Az a jó, hogy felfedezitek, hol a baj, és lehet orvosolni. Aztán meg mindent bele!
Drukkolok!
Moni! Nagyon aranyos gyerekeid vannak! Nekem már az elsöböl is sikerült megnyitni.
4. diploma??? Nem rossz! Én még csak az elsövel nyomulok... De azt már eldöntöttem, hogy ha megjön a babó, én is megcsinálok egy másodikat (mármint diplomát
Babót is, csak kicsit késöbb
)
Hajni! Mi az, hogy lustálkodtatok! Amióta megérkeztem ide, mindig arról olvastam, hogy ezt csináltátok meg az lett kész... Nehogy kétségbe ess emiatt!!!
És ne szomorkodj, ha (véletlenül) 26 napos lesz a ciklusod! Én mindig is örültem neki! Az elözö is 23 naposra sikerült...
Nicika! Hogyhogy ma tesztelsz? Kíváncsian várjuk az eredményt!
Legszívesebben én is ezt tenném. De nem...
Tegnap mi is grilleztünk. Azaz vendégségbe mentünk, ahol, mikorra odaértünk, már megcsinálták a kaját, nekünk csak el kellett pusztítani
Hát, mit ne mondjak, úgy feküdtem le, hogy nekem 1 hétig nem is kell kaja...
Még nem jött meg. De már meg fog, érzem. Minden szokásos tünet elöjött, ma már görcsölget is a hasam...
M