Sziasztok!
Úgy elment a napom, hogy csak most tudtam benézni
De nem dolgoztam magam agyon
A barátnőmnél voltam és pletyiztünk
Minimi!
Igazából nem én varrok, hanem a barátnőm.
Neki van varrógépe és olyan gyorsan megcsinálta.
Mi is akrtunk venni, de nem találtunk megfelelőt
Azon csak megtanulnék varrni
Egyébként én nem kenem magam semmilyen spéci krémmel. Még nem nagyon repedek, de a narancsbőr az szépen alakulgat. Ha úgy gondolom, akkor sima testápolóval bekenem magamat.
Én még nem hallottam a fejvédőről, hogy bajt okozhatna, de lehet, hogy igazad van.
Mondjuk nekünk nem lesz baldahin, szerintem az is sok levegőt elvehet. Majd meglátjuk
Dudukly!
Ez nagyon jól hangzik
Melyik kórházban szülsz?
Hálóing:
Igaza van mindenkinek!
Egyszer ezt már leírtam én is, hogy nem kell megvenni a marhadrága úgymond szoptatós hálóinget. Kész átvágás az egész. Ráfogják, hogy szoptatós és háromszoros áron adják el. Gusztustalannak tartom.
Egyébként én meztelen szoktam aludni, úgyhogy nem is veszek majd max. 3db-ot. Azt is valamelyik bevásárlóközpontban vagy kínai üzletben szerzem be. A lényeg, hogy legyen elöl minimum 3db gomb és elég mélyre lehessen gombolni. A pizsamát nem ajánlják, mert gátmetszésnél kényelmetlen lehet és a doki is jöhet vizsgálni, akkor meg a vetkőzés ciki.
A másik szempont nálam, hogy inkább valamilyen sötétebb színt választok, mondjuk sötétszürkét, sötétebb kéket, mert az tuti nem átlátszó. Ha a tejcsitől meg átázik az sem égő, hisz természetes, de mégsem látszik át tőle teljesen. Az auchanban láttam tök édes középszürkét azt hiszem lófejjel. Nem volt sem öreglányos sem túl gyerekes. Csak az 1700Ft volt. Annyit sokalltam érte. Majd csak veszek valamilyet
Bár gázban lettem volna, ha most be kellett volna feküdnöm, mert sem piszim, sem hálóingem nincs
Ezért a jövőhónapban legalább kettőt be kell szerválnom
Bocsi, hogy nem írok mindenkinek név szerint, de a téma majdnem ugyanaz.
Akár nevek nélkül is írhatnék
Tejcsi:
Attól én nem félek, hogy esetleg más összetételű tejjel etetném a babát.
Pennának ebben igaza van.
Éhen nem fog halni, legfeljebb vagy többször eszik vagy kevesebbet. Annak örülök ha lesz tejem
A töbi jön magától
Még egy nagy kérdés!!!
Lányok, szerintetek elég ha mondjuk szülésznőt fogadok az Istvánban?
Mert a szabolcsban nem szeretnék szülni, de a mostani nem pénzéhes, szakmailag nagyon jó dokim oda tartozik. Tudom, szemétség lenne tőlem máshol szülni, de ezt még mindig ki lehet dumálni.
Végülis a szülésznő van az ember mellett, a doki csak a végére vagy végszükségre van ott.
Mit gondoltok?
Kórház szerint az Istvánt tartom előnyben, de a dokim a szabolcsban van.
Valaki segítsen!
Jó éjt lányok!
Puszi!
Sziasztok!
Angelani
26+6