Jó reggelt!
Szokás szerint megint nem látok a pipától!
Verőfényes napsütésre ébredtünk, ami azért bosszantó, mert a festők egész héten nem tudtak dolgozni a házon mert ömlött az eső, erre tessék, hétvégén, amikor nem dolgoznak ilyen az idő!
Mibe fogadunk, hogy hétfőn megint szakadni fog..
ááááááá, már nem is bosszantom magam, akkor is megyek ma babacuccot vásárolni, ha csákány-balta hullik az égből akkor is
Tegnap este egy meglepi-szülinapi partin voltunk, olyan jól sikerült, hogy órákon keresztül csak röhögtünk, mint a fakutyák
Remélem pindur is jól érezte magát, már kezdtem aggódni, mert a végére a röhögéstől már fájt a hasizmom!
Viszont pocsékul aludtam
Remélem nem marad így ez az éjjszakai áldatlan állapot!
Falina!
Nagyon drukkolok én is, szolidaritásból én sem veszek a hétvégén babakocsit, megvárlak amíg kijössz, jó????
Lányok, tegnap a bulin egyik barátnőmmel beszélgettem és ő határozottan az elektromos mellszívó mellett volt.
Azt mondta, hogy a kórházban azzal fejt és jóval kíméletesebb, hatékonyabb, és nem fárasztó, mint az otthoni Avent Isis-e.És tejfokozásra is az a tuti!Azt mondta ha mégegyszer kellene venni, elektromosat venne.Hát engem meggyőzött!Azt hiszem veszek Madelát!(Viszont megvárom a jövő havi kismama újságokat, hátha akciós lesz valahol
), egyébként meg jövő héten ha bejutok az Avent nagykerbe, akkor fogok venni tárolódobozokat, cumisüveget stb.
Egyébként tejeszacsi van az avent-nál???
Szerencsére ez a barátnőm ad nekünk sterilizálót meg melegítőt
Nem kell venni
Mea!
Igen én is így tervezem a babakocsit!Akármilyen hiperszupert vesz az ember, úgyis lecseréli esernyősre, amint lehet
Látom, megint ügyeskedtél vásárlásügyileg
Gratulálok
Penna!
A Minimanó bunkóbolt??
Lehet! Én az egyik eladóval beszéltem, ő kedves volt, még utánam is hozott egy kelengyelistás segítségül!
Egyébként azon morfondírozom, hogy lehetne ezt az ágynemű dolgot megúszni olcsóbban???
Brutál árak vannak!És kapásból legalább 2 garnitúra kell!A tesóm varrónő, lehet hogy összefogok vele!
Na jó nem dumálok itt tovább!
Megyek veszek egy kiló cserkót a piacon