Itt vagyok, az állatkák már épp éhen akartak veszni. Elvégre reggel 6-kor kaptak utoljára enni.
Ez egy ultra fárasztó és hosszú nap volt. Nincs most kocsink így ma jó kis bevételt csináltunk a BKV-nak. Reggel férjem doktornénije: Nagyvárad tér, utána Szabolcs utca, Pillangó utca végül Kossuth mozi.
Amikor megérkeztünk kezünkbe adták a kérdőívet (300 kérdés). Volt abban minden hétköznapjainkra, világmegváltó céljainkra, beállítottságunkra, félelmeinkre, munkavézésünkre vonatkozó kérdés. Volt olyan kérdés, ami háromszor, négyszer megismétlődött. Gondolom így próbálják tesztelni az igazmondást. Nálunk erre nem volt szükség, őszintén válaszoltunk mindenre, nincs takargatnivalónk.
Kb. 25 perc alatt kitöltöttük, egyszerűen csak x-elni kelett, egyetért-igen, nem ért egyet-nem.
Kis csúszás volt így dél helyett egykor hívott be a pszichológus néni. Nagyon jót beszélgettünk úgy éreztük ő is szívesen tölti velünk az időt. Kedves volt és nyitott. Egy percig sem voltunk zavarban. A család, az örökbefogadás oka, a gyerekkorunk, nyílt örökbefogadáshoz való viszonyunk, nevelési céljaink volt a fő téma. Remélem jó benyomást tettünk rá. Akkor nézett kicsit furcsán, amikor kérdésre válaszolva elmondtuk, hogy mi még sosem veszekedtünk, mindent megbeszélünk. De ez így van és reméljük kb. még 50 évig így is lesz. A férjemnek nagyon jó természete van, bár én is alkalmazkodó típus vagyok.
Úgy örülünk! Befértünk a júliusi tanfolyamra. 16., 23. és még egy lépéssel előrébb leszünk.
Wish
Köszönöm. Sajnos itt nem barátság volt az alapja annak, hogy minket választottak. Igazán nem is ismertük egymást. Az anyuka kolleganőm és a másik tagóvodában dolgozott. Nem akart a családjában senkit megbántani, így minket választott. De mi őket nem fogjuk. Igazad van. Ha megérkezik hozzánk a babócánk szeretném ha érezné, hogy aki körülötte van mindenki szereti és, hogy ő(k) a legfontosabb dolog az életünkben, ránk mindig számíthat!!!
Farkasok
Ilyet én még nem mondtam, most is csak halkan teszem. Lesz....!
Nincs szükségünk ilyen emberre, hogy attól rettegjünk mikor tesz valami szúrós megjegyzést. Úgy érzem a süni mire elérkezik a várva várt nap sünianyatigrissé fog változni.
A moziban a Star Wars III-t néztük meg. Nekem nagyon tetszett. Én kb. 3 éve láttam először a többi részt és rögtön megszerettem.
Szép estét mindenkinek.
Renóca