Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi,
Hol találkoztatok Stellával ?
K

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta!
Wish beszélte meg vele mert jöttek ők is ma varratni, ami sajnos elmaradt, de hétfőn pótolják. És a vonat indulásig a Déliben dumcsiztunk egy órácskát! Szóval nekem ez tegnap késő esti esemény volt, Wishtől kaptam meglepibe! Kép
Fűzzed a párodat. Tudunk azért mi másról is beszélni mint a gyerekcsinálás, bár nyilván ez foglalkoztat mindenkit a legjobban.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Már kicsit jobb kedvem van, Apa is vígasztalt egy kicsit. Köszönöm a Micimackós képet az is segít.
Csak azért voltam szomorú, mert ha héten egy kicsit jobban hajtom magamat (és a többieket), akkor most nincs ez a hülye helyzet. Éreztem, hogy le kellene mondani a mai megbeszélést, bár biztos úgy sem lett volna jó. De most már mindegy ez van, majd kiderül mi lesz belőle.
Pont most készültem ki a konyhába még egy kis tejberizsért de hagyok egy kicsit holnap reggelire. Nagyon fincsi köszi érte.Kép
A Sarti képek nagyon szépek. Tengert akarok! De egy babával is beérem Kép

Kriszta Kép
Nagyon jól hangzik ez a skóciai nyaralás. Tényleg beköltözök a böröndödbe Kép
Nálunk is jönnek hátmasszirozni a cégnél, de persze én általában ügyfélnél vagyok olyankor. Így megfinanszírozom magamnak.

Wish

wish

Sziasztok!

Megint este van, úgyhogy itt vagyok Kép

BorbolyánKép
Én is most voltam először a kaaliban a párommal ahéten. Nekem is ajánlották, de persze nem mellékesen megkérdeztem itt a lányokat is ezzel kapcsolatban. És tényleg minden doki nagyon jó.
Tegnap írtam árakat is (idei). Első konzi 10e, sperma 10e, UH+chlamydia+nem tudom mi 12,5e , hormonvizsg 2-3. napon 14,5e. Remélem, jól írtam. És még: inszem 30e/alkalom, lombik ingyenes. De a gyógyikért fizetni kell!

Szóval a kaalival jól választasz szerintem. És nagyon szép, kulturált hely.

Én is voltam átjárhatóságin kb. 1 éve. Nálam minden ok volt, és magánkórházban voltam és nagyon modern volt, de még így sem tudtam utána felkelni este az ágyból... Persze elmúlt meg minden, olyan volt, mintha nagyon megjött volna és görcsölne és tele lenne a pocim valamivel... Ez természetes, amíg fel nem szívódik az anyag. Kép
Szóval fel a fejjel! Mi 1,5 év után döntöttünk a profi szakember mellett és nagyon megnyugodtam, hogy beszéltem a dokival. Van kiút, vagy remény és segíteni fog. És tényleg ők (a dokik) vannak értünk. És ez sugárzik az egész helyből, szerintem. Pl. bocsánatot kért azért, hogy fél órával később tudott csak fogadni... Ilyen még velem nem fordult elő... Kép

Unique

KépKép
unique

KrisztaKép

Én most jöttem vissza (kb. 2 hete) Skóciából. Nagyon jól választottatok, mondhatom! Nagyon fog tetszeni. Én céggel voltam, de már izzítom a férjem, hogy együtt is menjünk el egy fapadossal. Az a hely maga az álom! És tele van az ország ilyen és ehhez hasonló várakkal!
Tisztaság + rend + nyugalom + gyönyörű táj + kedves emberek + minden tipp-topp.
Nekem nagyon bejött! Kép

Szóval ahogy ígértem:
Kép
Kép

Edinburgh-i vár és egy Edinburgh közeli tó. Álom szép! Kép

Unique

KépKép
unique

Bocsi, lányok. Most látom, az egyik képet már feltettem tegnap is. Most viszont nem hagy új képet feltölteni helyette Kép Kép Kép
Lehet, kicsit később újra próbálom! Kép

Unique

KépKép
unique

Na talán most:
Kép Kép Kép
Kép

KépKép
unique

Hát igen. Ez Skócia "élőben"! hhhhhhahhhhh.... Kép

KépKép
unique

Zsebi Kép Judit Kép
Most mondta nagybátyám, hogy az unokatesóm felesége terhes. Tök jó meg minden, de hol itt az igazság?

wish

WishKép ZsebiKép
Olyan jó, hogy tegnap tudtunk talizni. Köszi nektek.
Wish engem is jól megleptél Zsebivel, de nagyon örültem nektek.
Kicsit elvontátok a figyelmünket a Yamamotos sztoriról (ami már nem is peches, sokkal inkább jellemző Kép).

WishKép
Igazság nincs! Vagy még nem jött el az igazság pillanata??
Fel a fejjel! Sikerülnie kell, főleg miután ilyen jól kitaláltátok ezt a "vetésforgót".
Még egyszer köszi-köszi a tegnapért.
A legjobb poén akkor is az, hogy engem magasnak képzeltetek Kép! Bevallom én is termetesebb lányokat vártam, de aztán belegondoltam, hogy kiket ismerek hasonló helyzetben... hát a Sámán páciensei közül nem sokra kell felnéznem Kép!
Lehet, hogy tényleg itt van a kutya elásva???
Stella

Kép
stella9

Stella!
Mi is örültünk Neked, bár egy kicsit láthattad, kivagyunk és így egy volt a téma, majd legközelebb jobb lesz. Kép
Azért remélem nem azzal van baj, hogy mi ilyen kicsik vagyunk! Ez se lenne igazság 180 fölött tudi tehres lesz mindenki az 180 alattiak meg küzdjenek?

Wish!
Sajnos nincs igazság a földön, de ne csüggedj innen is öröklöd a ruhákat tavasszal.
Remélem az ügyfél is elgondolkodott hogy nem kéne ilyennek lennie és rögtön borítani az asztolt! Kívánom hogy ma jobb kedved legyen. itt a hétvége és már mindjárt indul a stium!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Mi ez a szomorú fejecske? Most már nem hiszek el neked semmit Kép!
Egy volt a téma, de végül is emiatt ismerkedtünk össze és mindenkinek ez köti le a gondolatait!
Biztos nem a magasság az oka, mert ha igen, akkor megyek az ombucmanóhoz reklamálni.

WishKép
Küldök neked buksisimit, és tudod, már csak pár hetet kell kibírni...
Kép
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Köszönöm a buksisimit Kép

Zsebi Kép
Ügyféllel már próbálok nem foglalozni, úgysem változik semmi tőle, hogy mit gondol. Én megteszem, amit tudok és kész.

Az egyébként elég baj, hogy most nekem nagyon beborult. Jönnek a hülye problémák a fizetésemmel, az ügyféllel, ráadásul mostmár napok óta megint nem alszom rednesen éjszakánként. De tegnap eldöntöttem, hogy akár sikerül ez a lombik akár nem, szabit fogok kivenni utánna és legalább egy hónapig a cég felé sem nézek. Ha kell kérek fizetésnélkülit és teljes szabadsággal töltöm el a nyarat.
Egyébkénta nagybátyám nagyon rendi volt. Chat-eleni szoktunk, mert New Yorkban lakik, és miután olvasta milyen szontyoli vagyok felhívott telefonon és egy fél órát beszélgettünk. Olyan rendi volt Kép
Azt mondta azért jön sokára a baba nekünk, mert elösször a csúnya és rossz gyerekeket osztják ki, és visszatartják a jókat, mert ha azokat osztanák ki elsőnek, akkor a rosszak már senkinek nem kellenének. Szóval mi már a maradék jó gyerekből fogunk kapni Kép Bár ez nem így van, mert a keresztfiam is gyorsan jött és nagyon édes, jó gyerek, de ha még ennél is jobbat kapunk, azt nem bánom Kép
Meg különben is mint mondtam, azért nem lett eddig csak babánk, hogy legyen alkalmunk megismerkedni, most hogy már ismerjük egymást remélem jönnek a babák is Kép

Ja! És a lombikos unokatesóm 185 magas... Szóval nem az alacsonysággal lesz a baj Kép

wish

Wish!, Stella!
Akkor megnyugodhatunk nem baj hogy kicsik vagyunk. (persze eddig is csak vicc volt).
Azért nem bánnám ha még a közepesen rossz gyerek kupacból jutna nekünk, majd megneveljük őket. Kép
Eddig mi irigykedtünk most majd ránk fognak irigykedni akik ovassák a netet hogy ennyi mindenki babás lesz zsinorban. Kép
Az pedig külön öröm az életemben hogy megismertem ezt a sok nagyszerű embert és valóban igaz nem is tudnák egymásról ha spontán sikerül. Az is igaz hogy sokkal jobban fogjuk tudni értékelni ezt a kincset hogy ennyire vágytunk rá. Szóval még kiderül jól is járunk hogy lombikozunk. (Na jó ezt nem írtam komolyan)

Stella!
Hidd el a szomorú fejek mindig igazat jelentenek ezzel nem viccelek csak tegnap egy poénig. Örülnék ha mindig csak mosolygós fejeket rakhatnánk fel. Kép

Jó hétvégét mindenkinek. Pusza

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish
Ne szomorkodj, mi itt vagyunk veled. Neked is lesz hamarosan zebrád.Kép

Renóca
süni_renóca

Kétszer ment el az üzenet, gyorsan átszerkesztem.

Elmesélem mitől lett ma olyan jó kedvem, hogy még az eső sem zavar.
Lefektettem a gyerkőcöket az óviban és vártuk a kolleganőt, aki velük volt délután. Délelőtt diavetítőztünk kb. 5 mese. Várakozás közben pedig verses meséket és a tanult verseket mondogattuk. A legcsibészebb csibész megkérdezte: Ugye ma is te mesélsz? "Nem, mert haza kell mennem." Milyen kár, én úgy szeretem ha te mesélsz, nagyon szeretem a hangodat. Ilyenkor nem ártana pár téglát hozzákötni a bokámhoz, szinte fél méter választ el a földtől.

Mindenkinek szép estét.

Renóca
süni_renóca

Sziasztok!

Bár ritkán,de egy kicsit itt vagyok.
Renóca!
Nem felejtettelek el,csak betegállcsiban van a beszédünk tárgya.
Vasárnap én is kezdem az első nekifutást,igaz még csak a gyógyszer szedését egy terminált együttlét erejéig.Hajrázunk a spontán babáért.
Sajnos a munkahelyem nem nagyon örülnek ennek,főleg a főnököm.Igaz pont egy ilyen helyen támogatnának...... Kép Szóval valószínű 20-tól betegállományba vonulok 2 hétre.Bár nem árt mert legalább pihenek,és találkozom a párommal,ami ebben az esetben nem egy hátrányos dolog.Remélem kicsit sűrűbben tudok értekezni majd veletek,mert mindig csak az olvasásig jutok el.
Sziasztok addig is!
kavicska

Sziasztok,

A fütyi ki(nn) van az időjárás miatt.
Nem tudunk magunkkal mit kezdeni.
Csak ülünk, kapcsolgatunk....
10x körbejártam a lakást, hogy mit is kellene enni, de semmi fogamra valót nem találtam.
Valósszínű nem is vagyok éhes.

Na mindegy pihizünk, hisz a holnapi kritikus lakodalomra lelkileg készülni kell.
Lehet, hogy valami szíverősítőt kell vinnem megammal, vagy teát termoszban. Azért a Dunán mozgó hajón biztosan hűvösebb lesz pár fokkal.

Kriszta,

Megígérem, hogy a talin mindenről fogunk beszélni, kivéve a spermák, ciklusnapok, hormonok...csak férfias dolgok jöhetnek szóba.
Illetve ezt minden bizonytalan férfitársamnak üzenem. Gyertek.

Na jók legyetek,

Farkasok

Kép
farkasok

Ja és a mi szerdára tervezett Yamamoto bevarrásunkat is áttették keddre, beteg a vietnámi doktornő, vakbéllel műtötték, és nem lesz 1 hónapig.
Egy másik vietnámi doktornő helyettesíti.

Puszi

Farkasok

Kép
farkasok

Kavicska
KösziKép
Sajnálom, hogy így reagálják le a munkahelyeden.
Pihizz majd sokat és ne is gondolj rájuk.
Szorítunk értetek is.

Farkasok
Szintén kapcsolgatunk és nasizunk. Már egy doboz konyakosmeggy bánja ezt a ronda időt, de lehet, hogy még a pattogatott kukorica sem ússza meg.
Úgy döntöttünk gyógyszer helyett inkább gázszámlára költünk, így begyújtottunk egy kicsit. Szégyelje magát ez az idő!
Próbáljátok azért jól érezni magatokat holnap. Csak lesz zárt helyiség is azon a hajón?

Üdv RenócaKép
süni_renóca

Sziasztok,

Hát ez a mai nap, a tegnapival együtt a kukába való Kép
Wish
Nem ismerem a pontos történetet az ügyféllel, de az tuti hogy egy munkahelyi probléma sem ér annyit hogy még otthon is búslakodjunk érte KépKép Ja, persze nálunk a céges masszázs is önköltséges, de azért én imádom Kép
Az élet ugyan tényleg kicsit igazságtalan, de attól mi még megkapjuk amit szeretnénk Kép Nekem tetszik a nagybátyád meséje, szerintem is mi kapjuk majd a legszebbeket Kép Úgyhogy fel a fejjel !!

Unique,
Köszi a képeket, biztos vagyok benne hogy nekünk is szuper lesz, majd megosztom veletek ha visszaértünk Kép

Farkasok,
Javaslom az internetezést kapcsolgatás helyett Kép
Hátha holnapra kicsit javul az idő KépHa meg nem, akkor lépjetek le arról a hajóról még időben Kép

Zsebi,
Ebben a magasság dologban mégis lehet valami... nekem a lombikos kolleganőm is csak 155 cm volt, a 180centis barátnőm pedig egyből terhes lett. Bár ez már valószínűleg belemagyarázás és van egy csomó ellenpélda isKép

Stella,
Nekem honlnap van 3. nap, a 21. napi kezdés így 29-re jön ki. Ti mikor kezdtek ? A varrást meg még lombik alatt is lehet, vagy már nem ?

Nálam zajlanak a vizsgálatok, ma voltam EKG-n, holnap 3. napi hormon- vajon ezért most fizetni kell?- aztán jövő héten UH-val kombinált rák és chlamidia szűrés. Tényleg, most akkor kell sima vérkép az SZTK-ból vagy nem ?
Ja, és ma este megint homeozom Kép Remélem megnyithatom végre a nagy nyári babaesőt Kép A medárdtól egész kedvet kaptam...

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok Kép
Mi nem tétlenkedtük az eső alatt, elmentünk moziba és megnéztük a Madagaszkárt. Van benne zebra Kép
Aranyos film, bár azért a Shreket nem űbereli, de egy ilyen esős estén pont jó volt.

Renóca Kép
Köszi a zebrakezet Kép Nagyon jópofa.
Olyan jó lehet azért gyerekek között dolgozni, biztos sokszor nehéz és fárasztó, de az ilyen pillanatok biztos mindent megérnek. A gyerekek még olyan őszintén tudnak bókolni és szeretni.

Kriszta Kép
Az a baj a munkahelyi cuccossal, hogy félig én szúrtam el. Így hogy mentsem, ami menthető, hétvégén dolgozni fogok, mert hétfőn szabin vagyok. Megyünk a Yamamotóba. A hétfői nap nem marad el.
Szerintem simán jó a varrás a stimu alatt. Transzfer után szerintem már lehet, hogy picit késő, biztos kell idő, hogy kifejtse a hatását. De majd hétfőn rákérdezek.

Judit Kép
Köszi, hogy felhívtál, hál istennek, mi mehetünk hétfőn, azt mondták akkor lesz valaki, aki megcsinálja, csak a szerdát kellet átteni nekik máskorra.
Vakbélgyulladás... nem nézte meg reggelente a nyelvét a tükörben? Kép

Na, elteszem magam holnapra, mert hát ugye munkás nap jön...

Wish

wish

Sziasztok!

Olyan jó nézegetni a Zsebi által feltett képeket Sartiról. Sajna rég voltam ott de vagy 4x egymás után.Szóval tuti jó hely! Sajna nekünk még az együtt szabizás sem fog összejönni,mert a párom vállalata még mindig nem jelentette be mikor zárnak be 2 hétre.Nekem pedig év elején kellett volna nyilatkoznom a nyári szabadságomról.
Abban reménykedek ,hogy addigra már betegállományban leszek vagy kilenc hónapigKép
Pedig egy hét Sartin együtt,lehet hogy hatásos lenneKép
Sziasztok!
kavicska

Sziasztok,

Ahogy az idő is javul talán a kedvünk is jobb lesz. Megjöttünk a piacról, na meg a fodrásztól.
Ha már a menyasszony nem ment fodrászhoz :-))

Na pihizünk mégy egy kicsit, aztán irány a kritikus lakodalom. Ma már láttuk a Duna parton a hajót, elég gyanús lesz azon bulizni.

Aztán holnap Magadaszkár :-)))).

Puszik

Farkasok

Kép
farkasok

Sziasztok!

Ma végre elkezdtük az érlelő kúrátKép
Remélem azért a buli jól sikerült a lagziban!
De egy biztos a Madagaszkár az tuti jó!Mi tegnap este megnéztük a Camponában,még ma is a hatása alatt vagyunk. Reggel óta azt hallgatom ,hogy ,,riszálom ugyis- ugyis"Kép
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Sziasztok!
kavicska

Kavicska!

Kép
Megy a drukk!!!

Renóca
süni_renóca

Sziasztok,

Este van este van ki ki nyugalomban....
Na túléltük a lakodalmat, mert elszórakoztattuk magunkat...ha arra vártunk volna hogy a lakodalom heve magával ragad, arra még mindig várhatnánk.
Talán nem is kell részletezni, hogy a menyasszon és a válegény egyaránt részegre itta megát.
Nekik ez egy volt a bulik között :-(((

Aztán délután Madagaszkár!

Most meg kigazoltuk a kertet Wishel.
De a Formula1 miatt abba kellett hagyni :-)))

Lara mi a helyzet, megint kipurcant a gépetek?
Woodiról továbbra sincs híred?

Zsebikém mi a helyzet Tolcsván?
Haza értetek már?

Asszem mi is bekaptunk valami vírusokat, holnap telepítek valami tűzfalat.

Szép estét

Farkasok

Kép
farkasok

Sziasztok!

Nálunk is Formula1, én inkább csak hallgatom.
Közben böngésztem a neten és olyan jópofa dolgokat találtam, majd megosztom veletek.

Az első:Kép

Kérlek titeket, aki tud segítsen. Szívesen vennék minden véleményt. Mi már kétszeres keresztszülők vagyunk és ma a drága apukájuk olyan megjegyzéseket tett, amiből arra következtetek, hogy nem fogadja el az örökbefogadást. Ti is velem örültetek, a barátaim, a család, ismeretlenek. Gúnyosan kérdezgetett. Kicsit kikészültem tőle. Kép Tudom még nekünk várni kell erre, de ha megkapjuk a babót én nem szeretnék neki olyan keresztszülőt, aki mindig furcsán néz majd rá. Nem családtag, kolleganőm férje, így őszintén kimondom nem egy IQ bajnok, így sajnos nem nézem ki belőle a változni akarást. Nagy bunkóság, ha megmondom a kolleganőmnek amit érzek? Bocsi, hogy panaszkodtam.

Szép estét mindenkinek.

RenócaKép
süni_renóca

Renóca!
Szerintem nem bunkóság ha megmondod a véleményedet. És csak olyan keresztszülőt válassz aki megérdemli azt!!!!!!!!!!!!!!!
Jópofák a figuráid! Kép

Kavicska!
Akkor elindult a stimu nálatok? Ez igazán örvendetes! Nagyon fogok neked szorítani, hogy most minden jól végződjön!

Farkasok!
Akkor ezt az esküvőt túléltétek! Kép Annyira gáz volt? Azért a Forma 1 lehetett volna rosszabb, de én örülök hogy a csapatom a 2. és 3. helyre fel tudott sorakozni!

Kriszta!
Mindjárt itt a kezdés neked is és kívánom indítsátok Wish-el együtt be a zebracsordát Kavicska után!!!!!!!!!!!!!!
Mikor mész a homeoshoz? Egyetértek Wish a varratásban a stium alatt is lehet. Nóri írta hogy a transzfer előtt két héttel érdemes csináltatni egyet.
Kriszta a vérvételért és a rákszűrésért szerintem fizetni kell a Kaáliban ezeket meg tudtad volna csináltatni a saját nőgyogyodnál én pont a héten csütin megyek az enyémhez elintézni ezeket, meg a chlamidiát. EKG meg ezeket majd augusztusban.

Wish!
Remélem sikerült korrigálni a hétvégén a munkát és mostmár jó kedved van! Már tényleg csak napok és itt az idő!!!!!!!!!

Lara!
Gondolom a gépetek még mindig rossz azért nem írtál a hétvégén! Remélem csak ez a baj. Hogy vagy?

Woodi!
Jó lenne rólad is hallani valamit illetve látni a babádat!!!!

Velünk minden rendben van megjártuk Tolcsvát, fáradt vagyok, de be akartam mindenkép nézni hozzátok mielőtt elteszem magam holnapra, bár még az angol leckét megírom. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Kép
Hát véget ér lassan ez a hétvége is. Jelentem dolgozás megvolt, elégedett vagyok a eredménnyel, remélem az ügyfél is az lesz. A kedvem sokkal jobb, mostmár igazén megtettem, ami tőlem telt. A munka mellet azért volt bevásárlás és takarítás is, meg persze este egy kis TV is azért. Ma délután háromra végeztem is, de a jól megértemelt pihenés helyett el lettem cibálva kertet gazolni. Na jó ez nem igaz, szívesen mentem. Kép És csak egy nagyon picit hagytunk a végén meg, kb a 90% megvan, ahhoz képest, hogy a 36 lakásból kevesebb esne ránk, szerintem ügyesek voltunk Kép De azért majd jövő héten befejezzük. Ugye Farkasok?
Holnap megyünk Fehérvárra fogorvoshoz, mert a párom szerint kilyukadta foga. Ilyenkor az szokott lenni, hogy neki nem találnak semmit, nekem meg tömnek, de hát ez van időnként túl kell esni rajta. Aztán délután megyünk varratni Yamamotoékhoz.

Úgyhogy holnap délutánig szép napot mindenkinek Kép

Wish

wish

Sziasztok!
A változatosság kedvéért ma újra éjszakázom.
Renóca!
Ne hagyd ,hogy megingassanak a döntésedben.Jól döntöttél!Azt mindenképpen add szeintem a tudtára az illetőnek ,hogy neked nem tetszik a gondolkodása . Főleg ha a gyerkőcnek majd a késsőbbiekben találkoznia kell vele .Nem hiszem ,hogy az ilyen gondolkodású emberek,nem tudják egy szavukkal elronati azt , amit te több éven keresztül felépítettél egy gyerekben,és persze ehhez elég egy felétek tett apró megjegyzés,amit persze a gyerek egyből "levesz".Szerintem ne hagyd hogy piszkáljanak.
Zsebi!
Neked is köszi a drukkot!
Igen végre elkezdtük a stimulációt.

Egy adag Norcolut és a hatása után,most ma kezdtem el reggel szedni a Serophene nevezetű (remélem nagyon hatásos)szert.KépTeljes meglepődésemre 19-én vasárnap lesz az első UH.
Szóval ha van ötletetek és tapasztalatotok arra, hogy mivel lehet még segíteni az érlelést,nagyon szívesen fogadnám.
Előre is köszi a segítségeteket!
Sziasztok! Kavicska
kavicska

Szép jó reggelt mindenkinek!Kép

Zsebi, Kavicska!
Köszönöm a válaszokat. Olyan jó itt köztetek. Szinte mindig egyfélét gondolunk.
Úgy döntöttünk, bár én egész éjjel forgolódtam, hogy bár nehéz lesz megmondani, de közölni fogjuk velük, hogy nem ők lesznek a leendő babócáink keresztszülei. A gyerekek is (bár én ilyet nem szoktam mondani és a nevelésük azaz a nem nevelésük tehet róla)eléggé lestrapáltak. Nem rég vettünk elég drágán vaj színű bőr sarok ülőt. A páromnak ez volt a vágya, bár én kicsit sokaltam az árát. Ezek a csibészek sáros cipővel be a szobába, keresztül a szőnyegen és fel az ülőre.(Hozzáteszem tisztaságmániás vagyok.) Én kint mosogattam, szegény párom csak állt elhülve. Gondolhatjátok jött az óvónéni gonosz keresztanya aztán rendet tett. Utána majdnem leverték a számítógépet, de a kezdet volt a legjobb. Ahogy bejöttek a kapun nem köszöntek, a drága szüleik még csak rájuk sem szóltak, hogy mit illene. Na nem égetem magam velük, már egy párszor megbántam ezt az egészet. Sajnálom, mert vallásos révén tisztában vagyok a keresztszülőség fontosságával, de ilyen nevelés, neveletlenség mellett ez nehéz. Bocsi, már megint kifakadtam.

Wish
Nem irígykedem a fogorvos miatt, én már hetek óta halogatom.

Kavicska
Sajnos jótanácsot nen tudok adni, de szorítok ezerrel.

Sietek zuhanyozni, mindjárt indulunk a pszichológus nénihez, majd este jövök.

Szép napot mindenkinek.

RenócaKép
süni_renóca

Kedves Óvónéni Gonosz Keresztanya Kép
Szerintem az hogy egy barát mit gondol, mégha még oly jó barát is, semmiképpen nem befolyásoljona döntésetekben. A keresztszülőség nem adok-kapok dolog, hanem arról szól, hogy kiben bízol meg, kire bíznád a gyerekedet.
Szerintem ha tényleg jó barátok, akkor elöbb utóbb felnőnek az örökbefogadás kérdéséhez és megértik azt is, ha nem őket választjátok keresztszülőnek. Az igazi barátság nem ilyen dolgokon múlik.
Szóval ne tessék fogolódni és gyötrődni, mert ha kicsikéd meglátja majd milyen karikásszemű az új anyukája, annyit fog bömbizni, hogy még annyit sem tudsz majd aludni, attól még kariskásabb lesz a szemed, attól még többet bömbizik, érted? Ez egy ilyen ördögi kör. Tessék jól kialudni magad, és sokat pihizni, mert reméljük nemsokára jön a 24 órás babaszolgálat! Kép

wish

FarkasokKép
Szóval ilyen nagy a kavar Yamamotoéknál? Kiváncsi vagyok ma hívnak-e. De ha nem akkor, én hívom őket, úgysem menekülnek!

KrisztaKép
Szerdán megyek a dokimhoz és megbeszéljük a kezdést.
Zserintem a stimu alatt is lehet varratni, persze csak ha nincs még eleged a szurikból!

WishKép
Téged is hívtak Yamamotoék?
Remélem elégedett lesz az ügyfél, ha már ennyit dolgoztál.
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Vasárnap éjjel a fiúk életre lehelték a gépet, úgyhogy most már éjjel-nappal és persze hétvégén is veletek lehetek Kép Szóval most már teljes erőbedobással itt vagyok Kép

Megbeszéltem Petivel, jön 26-án, úgyhogy Farkaskoma lesz még pasi Kép
Egyébként jól vagyunk, csak egyre jobban fáradok, nehezen viselem már a munkát. De már csak 3 hét!!!

Woodi még nem válaszolt, nem tudom mi lehet velük. Írjak neki még egy sms-t vagy az már tolakodás? Nem tudom mitévő legyek...

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Szeritnem még egy SMS-t dobjál neki ha nem válaszol akkor lehet hogy nem szeretne most velünk kontaktálni. Lehet hogy sok volt a dolga és el is felejtett írni.
Örülök hogy jól vagy remélem már ez a három hét hamar elmegy és utána itt a pihi.
Nekünk marad hogy nem jó a 26-a hát ez van mentségem annyi, hogy előre jeleztem. Kép Kép Kép

Kavicska!
Tessék enni sok sok fehérjét az jó a tüsziknek is és a nyálkahártyának is. Meg a bébi aspirin is jó recept nélkül lehet kapni állítlaag napi egy szemet be lehet venni itt már többen próbálták.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szevasztok Drágáim,

Kavicska,
Hús-Hús-Hús+Víz-Víz-Víz, tejtermékek. BabyAspirin, lehethogy a gyógysezrtárban nem jönnek rá egyből, de kitartóan mondjad, hogy valami 100mg is rá van írva, napi egy. CSak pozitív hozzállás!!!! Semmi izgalom, tutira jól fognak érni a petikék.

Lara,
rázd meg Peti kezét, állati jó hogy el tud jönni, Krisztián már írja, hogy miről lehetne beszélgetni. Most bekapcsolhatod finoman a légkondit, bár nálunk az irodában lefagy a lábam, mert még nem süt be a nap lábszintre.

Zsebike,
Remélem azért jó volt egy kis falusi hangulat. Mi valószínűleg csütörtökön este megyünk anyukámékhoz, és majd csak vasárnap jövünk. Remélem az idő jó lesz, mert kerti sütögetést szeretnénk, meg kutyázást.

Holnap délre megyek Yamamotoékhoz, aztán megyek haza.

Gyerekek,
Tanácsot kérek. Legutóbb úgy egyeztettünk a nődokimmal, hogy most a 2.lombikig terminált együttlét lesz. Erre felhívom az asszisztents délelőtt, hogy jövő hét hétfőre kérek egy időpontot egy UH-ra, hogy megnézzük, egyáltalán hogy érik-e egyáltalán valami, meg hogy melyik oldalon, mert hogy ugye a múlt hónapban a baloldalon ért egy tüsző, de mint tudjuk az művileg is le van zárva. Mondta akkor a doki, hogy a hasüregi vándorlás miatt át is mehet a jobb oldalra, de most vagy nem ment át, vagy elakadt a jobb petevezetőben, mert mint tudjuk az sem valami tág. Szóval leginkább most az érdekelt volna, hogy melyik oldalon érik a petike. Na de a dolog lényege, hogy mondom az asszisztensnek, hogy UH szeretnék, hogy hol tartunk a ciklusban, erre mondja nekem "azt magának tudni kellene", mondom neki az UH napján leszünk a 11.napon. " A doktor úr jövő héten csak csütörtökön lesz" erre mondom neki az már nem igazán aktuális,mert most is 10-12 nap között volt kb a repi ( 8.napon volt az UH akkor), erre mit mond a csaj, hát menjek be ma és akkor megnézik, mondom neki mit? a 4. napon vagyunk még annyi minden változhat,mert ugye a múltkor is volt a jobboldalon néhány kis "pork", de a főtüsző a baloldalon volt. Na jó nem rinyálok, csak azért frankóra felhúztam magam. Miért nem lehet kifogni egy normális eü-ben dolgozót, aki át is érzi a problémát.
Szóval mondjatok valamit, esetleg kérjek a Kaáliban időpontot, vagy hagyjam az egészet a francba? Nagyon pipa vagyok vagy lehethogy csak pánikolok? Csak azt akarom tudni, melyik oldalon érik a tüsszencs, mert ha egymás után a bal oldalon nyomul akkor nem is reményked, tehát legalább erre jó lett volna a 3hónap szünet.

szakértők javaslatát várom.

ui. Sünikém, A véleményét meg lehet hallgatni, aztán el is lehet felejteni, a hétvégén én is találkoztam olyan emberrel -volt kollégám- aki mesélt egy történetet, ahol a két testvér között 6 hónap volt, mert hogy mint utólag megtudta, az első babát örökbefogadták a másik ezúton spontán lett. szerinte nincs olyan hogy az ember lelkileg megnyugszik. Hát mit ne mondjak! Ennek próbálj megmagyarázni valamit. Szóval szerintem röviden mondva szard le!!!!! Én is ezt tettem. Vannak emberek akiknek nem lehet megmagyarázni dolgokat, mert olyan szűklátókörűek és buták.
Fel a fejjel, remélem jól sikerült a pszicho doki!

Farkasok J

Kép
farkasok

Farkasok!
Szerintem menjél be ma az uh-ra aztán a dokid amilyen rendes fog valami frappánsat mondani. A Kaáliba szerintem felesleges ezzel ők nem igazán foglalkoznak. Kép Ami egyrészről érthető (mert ha mindannyian a tüszőinket nézegetnénk amikor nincs lombik állandóan telház lenne, másrészről meg fontos nekünk.)

A hétvége amúgy elment olyan langyos víz. Kipihenni nem pihentem ki magam. A Sógoromnak segíettem hordot lakkozni, ő ugyanis kádár.

Ma úgy látom mindenki alszik még vagy sok a munkája, így megyek teszem a dolgomat én is. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Stella!
Remélem el tudtátok intézni ma a varratást és nem kell mégegyszer felbumlizni! Szerdán akkor mész a dokihoz? Fú tiszta izgi. Megint megmozdulnak az események a topikban, de remélem ezultal sokkal vidámabb lesz a végkimenetel mindenki esetében. Kép

Wish!
Túléltétek a fogorvost? Ez igen kertészkedésre is volt időd!!!!! Varratás megvolt?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Renóca!
Gyere és meséljél te is hogy mi volt a pszichológusnál!!!!!!!

HAHÓ mindenki??????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Kép
Ma voltunk fogorvosnál (fogkő leszedés, Lacinak fogtömés is) és varratáson is. Ez egy ilyan mazochista nap volt.
Jó fáradt is vagyok délután aludtam is két és fél órát.
Stellával sajnos sikerült elkerülni egymást, akkor értek oda, amikor mi haza. De lényeg, hogy ő is túl van rajta.
Most tesztelem, milyen lesz transzfer után az erkélyen henyélni. Egyelőre kényelmesnek tűnik ez a nyugágy Kép. Pláne hogy benyomtam egy nagy tál cseresznyét henyélés közben, amit a fogorvostól nyúltam le fájdalomdíjként. Nem kell megbotránkozni, szívesen adta, mert õ az Anyukám is egybenKép

Wish

wish

Sziasztok!

Most értünk haza, mert moziba is mentünk jutalomként. Megetetem a cicókat, a kutyut és jövök, mesélek.

Renóca
süni_renóca

Na már megint kétszer ment el.
Bocsi
süni_renóca

Itt vagyok, az állatkák már épp éhen akartak veszni. Elvégre reggel 6-kor kaptak utoljára enni.KépKép

Ez egy ultra fárasztó és hosszú nap volt. Nincs most kocsink így ma jó kis bevételt csináltunk a BKV-nak. Reggel férjem doktornénije: Nagyvárad tér, utána Szabolcs utca, Pillangó utca végül Kossuth mozi.

Amikor megérkeztünk kezünkbe adták a kérdőívet (300 kérdés). Volt abban minden hétköznapjainkra, világmegváltó céljainkra, beállítottságunkra, félelmeinkre, munkavézésünkre vonatkozó kérdés. Volt olyan kérdés, ami háromszor, négyszer megismétlődött. Gondolom így próbálják tesztelni az igazmondást. Nálunk erre nem volt szükség, őszintén válaszoltunk mindenre, nincs takargatnivalónk.
Kb. 25 perc alatt kitöltöttük, egyszerűen csak x-elni kelett, egyetért-igen, nem ért egyet-nem.
Kép
Kis csúszás volt így dél helyett egykor hívott be a pszichológus néni. Nagyon jót beszélgettünk úgy éreztük ő is szívesen tölti velünk az időt. Kedves volt és nyitott. Egy percig sem voltunk zavarban. A család, az örökbefogadás oka, a gyerekkorunk, nyílt örökbefogadáshoz való viszonyunk, nevelési céljaink volt a fő téma. Remélem jó benyomást tettünk rá. Akkor nézett kicsit furcsán, amikor kérdésre válaszolva elmondtuk, hogy mi még sosem veszekedtünk, mindent megbeszélünk. De ez így van és reméljük kb. még 50 évig így is lesz. A férjemnek nagyon jó természete van, bár én is alkalmazkodó típus vagyok.

Úgy örülünk! Befértünk a júliusi tanfolyamra. 16., 23. és még egy lépéssel előrébb leszünk.Kép

WishKép
Köszönöm. Sajnos itt nem barátság volt az alapja annak, hogy minket választottak. Igazán nem is ismertük egymást. Az anyuka kolleganőm és a másik tagóvodában dolgozott. Nem akart a családjában senkit megbántani, így minket választott. De mi őket nem fogjuk. Igazad van. Ha megérkezik hozzánk a babócánk szeretném ha érezné, hogy aki körülötte van mindenki szereti és, hogy ő(k) a legfontosabb dolog az életünkben, ránk mindig számíthat!!!

Farkasok
Ilyet én még nem mondtam, most is csak halkan teszem. Lesz....!KépNincs szükségünk ilyen emberre, hogy attól rettegjünk mikor tesz valami szúrós megjegyzést. Úgy érzem a süni mire elérkezik a várva várt nap sünianyatigrissé fog változni.

A moziban a Star Wars III-t néztük meg. Nekem nagyon tetszett. Én kb. 3 éve láttam először a többi részt és rögtön megszerettem.

Szép estét mindenkinek.
Renóca
süni_renóca

Jó éjt!
Kép
Renóca
süni_renóca

Sziasztok Lányok!
Ahogy Wish mondta, túléltem. De épp,hogy csak.
24 szúrás volt, de ezzel még nem volt gond.
Eljöttünk felszálltunk a villamosra. A 3 megállóból egyre emlékszem,aztán filmszakadás. Következő kép a villamoslépcsők, ahogy szállok le, aztán újra filmszakadás. Arra eszmélek, hogy ülök a járdán és a Robi élesztget. Felállok, körülöttem döbbent arcú emberek és egy izgatott villamossofőr. Mondom köszi már jól vagyok, aztán ismét filmszakdás és újra a járdán ücsörögve ébredek, az elöbbihez hasonló körülmények között.
Az emberek nagyon fura arcot vágtak. Mondom, köszi jobban vagyok, mire a villamossofőr: na persze, az elöbb is ezt mondtam.
Hoztak egy széket az árnyákba és hívtak egy mentőt.
Mire a sziránázó, villogó autó leállította a Határ út teljes forgalmát már tényleg jobban voltam.
Mértek egy vérnyomást, alig volt pulzusom. Kicsit elbeszélgettünk a lombikról és az akupunktúráról, aztán ment mindenki a dolgára.
Lányok! Én még soha életemben nem ájultam el, de most 3szor is sikerült.
A Robi azt sem tudta mit csináljon, azt mondta fal fehér voltam, fennakadtak a szemeim és olyan voltam, mint egy kicsontozott puhatestű.
Még jó, hogy nem voltak rémálmai.
A varratok köszönik jól vannak, csak amit a csuklómba az inak közé döftek, az nem szereti ha mozgatom a kezem.
Állítólag hatásos, de ezek után mindenki kétszer is gondolja meg, és kísérő nélkül senki ne induljon el.
Ma Kaposvárra kell mennem, de lehet, hogy délután még be tudok nézni!
Puszi Nektek!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok,

Először is bocsi de az otthoni gép megadta magát, így most a munkahelyről vagyunk kénytelenek ápolni a kapcsolatainkat.
Sajna ez így lesz még pár napig.

Hát Stella ez nem semmi történet.
Wish-t és Juditot elnézve nem voltak hasonló reakciók, nem lehet hogy csak a meleg meg a légkondi nélküli villamos....

A lényeg hogy túlélted! Egy hős vagy.
A gyerekért még képes vagy elájulni is!

Na dolgozom.

Farkaskoma

Kép
farkasok

Sziasztok Lányok!
Van valakinek tapasztalata arról, hogy Utrogestant el lehet -e kezdeni már terhesség előtt is, vagy elég csak akkor, amikor megállapított a terhesség?
Nekem sokszor mértek progit, ami mindig alacsony volt, de utrot sosem kaptam, csak akkor, amikor legnagyobb örömünkre terhes lettem, ami sajnos, nem maradt meg.Kép

A választ előre is köszönöm, és mindenkinek a legjobbakat kívánomKép
Dina
dina2004

Gyerekek,
Én ma csak 11-ig tudok írni, mert az otthoni gép ahogy azt Krisztián is írta kinyúvadt, 12-re megyek a Yamamotoba, így nem tudok otthonról írni,ami most elég rossz, mert tegnap este behidaltam.
Felhívjuk anyósomat születésnapja alkalmából, erre az 5éves unoka ( Krisztián testvérének a lánya) benyögi, hogy lesz kistesóm. Hát mit ne mondjak sokkolt a hír. Én is többször kijelentettem már hogy nem szeretnék dolgozni már és kész vagyok gyereketszülni is de úgy látszik engem nem hallgat meg senki. Utána számotvetettünk a fürdőkában, hogy ki van még a közvetelen baráti és családi társaságban, aki esetleg még a mi gyerekeink létrejötte előtt potenciálisan bejelentheti, hogy gyermeket vár. Vannak még. Én nem tudom ki hogy bírja ezt, de én este 10-ig bírtam sírás nélkül, aztán kitört belőlem, nem tudom igazán mi ez düh vagy a tehetetlenség, vagy egyszerűen az igazságtalánságtól van tele a tudatom. Még jó hogy 2 hete otthon voltunk az anyóséknák és a leendő szülőkkel is találkoztunk, de hát úgy tűnik ezt velünk nem kell közölni, vagy legalább is nem nekik hanem egy 5éves gyereknek a feladata ez. Hogy lehetnek az emberek ennyire érzéketlenek?
Na jó van befejezem a nyígást, és fakír módjára mindjárt elindulok szuratni magamat, hátha az segít. Remélem ájulás nélkül haza tudok menni, mert Krisztián nem tud most elkísérni. Szerintem csak holnap tudunk majd jelentkezni, mert Krisztián is ügyfélnél van délután pedig megy Matáv partner partira.
Szóval a holnapi viszontlátásig.
Ja nem mentem el tegnap UH- Zsebi tanácsa ellenére-, így a hónapban csak találomra gyártjuk a bébit.

Nagyon várom már a 26-i talit, kérlek aki tud az jöjjön, igaz azt még nem tudni, hogy hol tartjuk, szabadban vagy valami kiülős helyen- Aigner Szilárddal kell beszélnem.

Sünikém,
Ez nagyon jól hangzik, remélem a tanfolyam nem nehéz, és simán megcsináljátok,jó hogy így begyorsultatok!!!

Puszi
FArkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok Lányok!

Végre kiderült, hogy nincs méhenkívülim, tegnapra a HCG-m gyakorlatilag nullára csökkent. Egy kis öröm az ürömben...

Stella,
nem semmi, amit Ti itt végigcsináltok a többiekkel varratás ügyében... Csodállak Benneteket, magamban eljátszom a gondolattal, hogy én is megcsináltatom, de még nem gyűlt össze elég bátorságom hozzá.

Egy kicsit belefáradtam már ebbe a lombikolásba (meg az eddig vezető útba), és egyre inkább azt érzem, hogy ilyen "erőszakosan és időzítetten" nem is akar jönni a baba, minél jobban "akarjuk", annál inkább kéreti magát. Most egy kicsit lazítunk, hátha jót tesz; elvileg akár spontán is összejöhetne, mivel nálunk nem találtak semmi "orvosolnivalót". Aztán persze lehet, hogy hamarosan újra felülkerekedik bennem a gyerek utáni olthatatlan vágy, és hamarosan megint az Istenhegyi úton találom magam...:-))

Hallottatok már valamit a GYNEX cseppekről? Állítólag valami homeopátiás készítmény, ami egyensúlyba hozza a hormonháztartást, és meddőségre is ajánlják. Ebben a lazítós időszakomban szeretnék valami természetesebb és szelídebb "szerhez" folyamodni, mint a Gonal meg társai, és erről hallottam egy-két jó dolgot.
Ti mit gondoltok az ilyenekről? Próbált már valaki közületek ilyen szereket?

Éden
Éden

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?