Sziasztok!
Nagy nehezen idekerültem én is. Próbáltam olvasgatni, de az íráshoz nem jutottam, mert ma elég dilinyós napunk van. Marci 5 percet hajlandó egy pozitúrában elleni, úgyhogy jól kifárasztott.
Mivel már napok óta percenként kanalazom a játszószőnyegre a parkettáról, így bevetettem két használaton kívüli paplant és arra fektettem. Gondoltam, most aztán pöröghet-foroghat. Na azóta nem akart feküdni sem, hanem ülni inkább. Azt hittem kiugrok az ablakon. Késő délután pedig vagy nyüszögött, vagy sivított, vagy sivítva nyüszögött. Próbáltam vasalni (persze énekelve, hogy közben szórakoztassam Marcit), rendet rakni, de mindent csak félig-meddig tudtam megcsinálni.
Ma (újra) elkezdtük a hozzátápit
Alma volt a menü. Meg is evett belőle 10 kanállal. Többet inkább nem adtam, mert nem akartam, hogy rosszul végződjön már megint a dolog.
Gondolom mindenki kettéfagy a lakásban. Tegnap napközben bekapcsolt a fűtésünk (cirkós-hőérzékelő). Úgyhogy estére úgy is hagytuk. Végülis 10-15 fokban szokás fűteni, nem?
Évi!
Tényleg nem semmi 8 évesen meztelen nőciket nézegetni.
Helyedben én sem hagynám annyiban a dolgot. Nekem már terhesen eszembe jutott, hogy mennyire fogom majd félteni Marcit a rossz hatásoktól. De azért még legrosszab rémálmaimban sem gondoltam ilyenre.
Az a legrosszabb, hogy Te bármennyire is figyelsz, neveled a gyermeked, ha óvodában, iskolában a társai rossz hatással vannak Rá.
Ügyes volt Rolcsi ezzel az 1 órás egyedüli játékkal. Persze tudom, hogy ez Nála ritkaság.
Mail-edre már nem hiszem, hogy tudok ma válaszolni. Nem baj holnap majd megbeszéljük a dolgokat.
Hú, de jó lesz találkozni!
A medencét a Cora-ban vettük, banális áron kb. 1500 Ft-ért. De láttam a KIKA-ban is. Nagyon klassz, ugye?
Dia!
Engem felcsigáztál a nasifélével.
Fotózni a fogakat? Hát nem tudom engedi-e? Az alsókat még hagyján, de a felsőket nagy szó lesz, ha egyáltalán engedi megnézni.
Nem semmi ez a 4 órás ébresztő. Marci is szeretett volna az előző két éjszaka hajnal 3 körül játszani, de nekünk nem volt kedvünk hozzá
1,5 óra alatt sikerült is visszaaltatni
Zsófi!
Szerintem nem,hogy a gyerekeket kellene eltiltani a TV-től, hanem néha a felnőtteket is. Én néha annyira felhúzom magamat, amit látok, hogy kikapcsolom és nem akarom magamat tovább idegesíteni.
Eláztatok a ballagáson? Nem volt túl barátságos idő az alkalomhoz.
Kata!
Hú én is megnézem magamnak (illetve Marcinak
) a kukievést!
Kakimanó tegnap házon kívül volt, de ma erősítéssel visszatért köreinkbe
Mica!
Nem lehetett semmi ebben a szutyok időben babamutogatósat játszani.
Köszönjük az időjárás előrejelzést.
Kengurut én is mellőzöm inkább.
Györesz!
Rágcsát tényleg elkezdjük, de szerintem piskótát én se merek elsőre adni Neki, mert én is elég parás vagyok. Félek, hogy ha leharap egy darabot nem tudom gyorsan kikapni a szájából. Úgyhogy marad a Kata-féle kuki
Anikó!
Bátor vagy az esős sétával. Krisztike édes lehetett, ahogy rágcsálta az esernyőt.
Ügyi vagy, hogy már kész van a zserbó. Én holnap fogok sütni, remélem nem fogok felsülni
Szilvi!
Gratulálok a fogacskához!
Igazata megvallva, először nem értettem milyen fogasról írsz
, de aztán leesett a tantusz, ahogy továbbolvastam.
Márti!
Ma volt melegvízetek? Vagy mire számítsunk
Készítsük a sarkot?
Már Marci is kéredzkedik ülni, de szerencsére nem szereti túl sokáig. Húha, Gigi lassan tényleg popsit is töröl magának.
Marci még csak a dobozrágcsálásnál és elpakolásnál tart. Figyelek, hgoy mi lesz a következő lépés.
Saxi!
Bogi be van már sózva a holnapi naptól? Mert én már felnőtt fejjel erősen!
Gigi!
Mi minél előbb próbálunk odaérni, de persze a Főnök ebbe még erősen beleszólhat.
Na befejezem ezt a nem éppen rövidre sikerült levelet, de ugye be kellett hoznom a mai lemaradásomat.
Puszi Mindenkinek: Melinda