Új privát üzeneted érkezett!

Dia!
Jaaaaaa olyan Nekünk is van, de Én nem azt használom! A dm-es jobban bevált, mert Norbi maga akarja csinálni, a lényeg, hogy felügyelet mellett csinálhatja csak, nehogy ledugja a torkán!
Ami Olinak van az úgy hívják, hogy ujjfogkefe, egyébként a megatoysba láttam olyat, Én a barátnőmtől kaptam, Õ gyógyszertárba vette!

Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!!

Anikó!!

Hurrá Hurrá Hurrá!!! De jó!!! Úgy örülök, hogy mégis tudtok jönni és találkozni fogunk és megimerhetünk személyesen benneteket. Szóval zserbókat izzíthatod.

Szilvi
remélem az ANTSZ-be nagyívben kiröhögnek benneteket. Megértem a mérgedet, nagyon kellemetlen lehet amikor az ember gyerekét bántják, szerencsére én még nem éltem át ilyet,de biztos én is fogok majd, hát már előre rettegek. Mi lesz ha elsírom majd magam.

Melinda
kenyérhéjet főként ínny maszzirozónak szokták adni, de nektek nincs rá szükségetek úgy látszik, és közben a babóknak izlik is a dolog.
Krumpli nálunk nagyon fogja a székletet és azért nem adok neki, szerencsére eddig még minden kaját bírt soha nem lett pöttyös tőle, pöttyök az általam elfogyasztott epertől voltak csak.

Gigi
nagyon rendes a férjed, hogy segít Anikóéknak a kijutásban. Nagyon rendicsekek vagytok, hogy bevállaltok bennünket és, hog ymég taxiztok is.
Előre is pusza érte.

Dia
fú ez a grill zöldség nagyon jó ötlet volt, én szavazok rá.

Barbi
Szonja nagyon ügyi a hozzátáplálásban. Én pedig adós vagyok még egy jó kívánsággal.
Szonjának millió puszi, és minden minden jót kívánok féléves fél szülinapjára, úgy szalad az idő. Külön puszi nektek.

Zsófi
én is sajnálom, hogy nem ismerhetünk meg benneteket személyesen.

Fú tök jó lesz Anikót és Évit is megimerhetjük és Saxit is a gyönyörű Bogival, milyen jó buli lesz. Már úgy várom. Kérünk szépen kellemes időt is hozzá.

Gigi egyszerűen személyes sértésnek veszi ha nem ülhet, de nem szabad még egész nap csücsülnie. Este iszonyat amikor öltöztetni kell fürdés után pörög forog a pelenkázón kúszik rajta, mindent ott csinál először, egy pillanat alatt már lóg lefelé valamelyik oldalon és apszulut nem zavarja a dolog. Mindig a popsitörlős dobozzal kell dolgozni, tegnap kinyitotta, ma már ki is húzta belőle a törlőt, holnap már meg is törli vele a popóját ha így megy tovább.
A reszelt almát még mindig nem lehet bele imádkozni, ma megint megpróbáltam a végén tettem hozzá cukrot és egy icike picike fahéjat de nem volt hajlandó megenni csak forgatja a szájában, na jó evett pár falatot belőle de nagy undorral, szóval most megint nem adok egy ideig neki.
Megyek tentikézni.
Pancsi ma elmarad nincs meleg vizünk, így az egész család bűzölög, remélem szombatig lesz különben egy külön sarok kell majd nekünk.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Dia, én úgy gondoltam viszek sajtos pogit, üdítőt, gyümölcsöt! Mit még? Itt Imrén a cukrászdában nagyon finom csokis süti van, megkóstoljátok? Az is trüffel krémmel van töltve!

Lányok képzeljétek holnap mennek a leánykámék 3 napos osztálykirándulásra Király rétre :o( Mit mondjak, nagyon nem örülök, de nem lehetett lemondani a szállást már! Az én Vivienem persze boldog, én meg rettegek, hogy megfázik, 15 fokot mondtak holnapra!

Gigi! Mi mikorra menjünk, tudok neked segíteni valamiben?

Márti! Milyen nagy lányod van már! Innen tényleg csak 1 lépés a mászás! Ügyes Gigi manócska!

Barbi! Én is sajnálom, hogy nem tudunk találkozni! Érezzétek jól magatokat a lagziban, neked is jó dolgod lesz :o))

Anikó! Krisztike már jobban van? Én is szívesen osztoznék veled a szigeten ;o)

Györesz! Norbika már jobban alszik? Eszik rendesen? Milyen ügyes nagyfiú, hogy már ilyen jókat játszik anyucival, most már könnyebb vele ugye?

Szilvi! Ne igeskedj emiatt! Ez teljesen lehetetlen dolog! Halott serkét nem lehet találni élő nélkül! Pont az a baj, hogy alig lehet őket elpusztítani! Na hozzáértő egy védőnő az is!

Andi! Remélem ti is jól vagytok, sajnálom, hogy nem találkozunk! Az én Rolcsim is nyügi manó, gondoltam megoszthatnánk tapasztalatainkat!

Melinda! Rolcsi is ma össze-vissza aludt, viszont képzeld délután jó sokat aludt. Azután meg majdnem 1 órát játszott EGYEDÜL a JÁRÓKÁBAN! Haláli volt! A járóka alja kacsa mintás és a kacsákat csapkodta, kiabált nekik, nevetgélt, hogy milyen jó fej :o)) Persze azután újra nyüglődni kezdett, de én mégis úgy örültem ennek is! Lehet, hogy még többet kellene aludnia? Én is gratulálok a fogacskához!

Az én Rolandom egy kis bőgőmasina! Alszik napközben kb. 4-5 órát, de amikor fent van egyszerűen nem akar egyedül eljátszani, folyton szórakoztatni kell! Kiváncsi vagyok, hogy bírja majd a talit!

Mindenki szép, nyugodt és VÉGIGALUDT éjszakát kívánok!
Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Hogy én miből maradtam ki ma?!Tyú,Katalin,Neked aztán van stílusod!KépAzért örülök,hogy eszedbe jutott végül bocsánatot kérni!

Gigi!
Grillkolbit hoz már valaki?Ha nem,én hozok azt is,jó?Viszek üdítőt és valami rágcsát(ropi,mogyoró,ilyesmi),úgy láttam azt nem hoz más.Esetleg savanyúság?

Melinda!
Szerintem szabadalmaztatnunk kellene az ehető zoknit babák számára-Patrik is előszeretettel rágcsálja.
Én azért adok kukit,és próbáltam a kenyérhéjat,mert annyira rág mindent és ez még fincsi is.Ma viszont nem tudta kivárni,míg megmelegítem az ebédjét,ezért kapott rágcsálnivalót addig.(Pedig előtte szopizott egy csomót.Kép)
7 fog,az már nem semmi!KépPatrik megakadt a 2.-nál.
Szerintem tejes napokon azért nincs hányás,mert az könnyebben emésztődik,mint a szilárdabb étel,és hamarabb továbbjut.
Kakimanó lecövekelt Nálatok?Kép

Anikó!
Ilyen láz is lehet a fogtól?Jó tudni,Raulnak max.hőemelkedése volt.
Úgy várom,hogy találkozzunk!Nélkületek a zserbó szerinted kinek esne jól???Kép

Dia!
Kérem szépen,engem megsértettél,mert meg sem említettél!!!KépEjnye-bejnye!Megállj csak!Kép
Ok,holnap megnéze(tem Ruszlánnal)m a Pennys dolgokat!Kép

Szilvi!
Elég meredek a védőnő históriája a halott(???)serkékkel.Mitől haltak meg??Vagy én vagyok hülye?
Raul haja majdnem kopira van nyírva(ez a mániánk Kép),állítólag abba nem megy bele-bár lehet,hogy a halott abban is megtapad?KépDe Reninek gondolom ez a megoldás nem éppen megfelelő a megelőzésre.

Saxi!
El sem hiszem,hogy ennyi idő után végre megismerkedünk!KépEddig még csak trüffeles csokit ettem,de azt nagyon szeretem,biztos a trüffeltől!Kép

Márti!
Mindjárt megy a mail.KépDe azért le kell írnom,hogy Gigi nagyon ügyes és már olyan kíváncsi vagyok,mekkorát nőtt!Kép

Györesz!
Azt hiszem kenyérhéjjal várunk még kicsit,mert szinte azonnal lecsócsált egy nagy darabot belőle az egyszem fogával.Marad a kuki.Hamarosan megpróbálom a piskótát.Úgy örülök,mert szépen visszatért az étvágya!A betegség óta alig evett.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Anyáááááááááááááám, mennyit írtatok???????Kép

Csak Anikó kerüljön elő, hogy tudja, hogy jön szombatonKép

Grill kolbit veszek, úgyhogy azt ne hozzatok. Ha esetleg valaki tud fincsi tzatzikit (nemtom, hogy kell írni) csinálni, annak nagyon örülnékKép

Jó éjt mindenkinek

Ja a fogkefét Nenedentnek hívják és van hozzá olyan fogkrém is amit lenyelhet, nem lesz tőle semmi baja. Én a gyógyszertárban vettem. A dentinoxot is erre csöppentem és úgy kenegetem.

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Évi!
Norbi mostanába megint kel éjjel, de nem vészes. Cicit viszont csak akkor kap éjjel, ha semmi mással nem tudom visszaaltatni! Én nagyon imádom, hogy már ekkora Norbi! Bár fárasztóbb is mint kicsinek, de sokkal több újat nyújt nap mint nap és olyan jókat nevetek rajta, imádom!!!!!!
Tök jó, hogy Rolcsi elvolt egy órát egyedül a járókába, na Norbinál ilyen még nem volt, max a 10 perc, de akkor lehet, hogy sokat mondtam!

Kata!
A talin megnézhetem Patrikot, hogy hogy eszi a kukit??????

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Még vissza ugrottam,de most csak Katának írok!Kép
Szóval Kata Asszonyság/rég hívtalak ígyKép/ugye meg tud bocsátani nekem?KépMost azért nem írtam Neked mert a Pennynél írtam.De tudod mennyire szeretlek!Ugye tudod?KépLégyszi,légyszi bocsáss meg!Kép

Mindenkinek szép Álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gigi!
Én,a vidéki,bevallom férfiasan,hogy nem tudok olyan tzatzi izét csinálni.De ha valaki tud,szívesen megkóstolom!Kép

Györesz!
Sikerült jó hosszú kukira szert tennem ma.Ezt jobban meg lehet fogni.(Eszembe jutott,hogy ha benézne egy idegen és elsőként az előző mondatokat olvasná el,vajon miket gondolna??Kép)
Viszünk szombaton!

Dia!
Hát,mivel Asszonyságnak szólítottál és nem öreganyádnak,talán nem haragszok!De még alszok rá egyet!Holnap visszatérünk a dologra!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Dia!

Légyszi olvasd el az archívban a 2004.június 9.-ei,09.47.-kor íródott hozzászólást!Véletlenül bukkantam rá.Pont ma volt egy éve!Kép(Én május 30.Bibibíííí!Kép)

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata!
Tök jó,pont egy éve jöttem közétek!KépKöszi!Kép
Na jó,látom Te régebtől itt vagy!Kép

Gigi!
Megpróbálkozhatok a zazikivel,de az csak uborka,joghurt.Akkor már nem jobb a görög sali?Abban több féle gaz van.KépKérlek szólj!Kép

Domi 4-től nem alszik.KépSemmi gond,nem nyűgös vagy ilyesmi csak ő játszani akar.KépTeljesen kivagyok!A tápszer se álmosította el és mindjárt 8 óra.

A konyhában hajnalban állott a víz.KépKét panel között beesik az eső.Hívhatom az apimistákat.

Ma lehet,hogy csak este jövök de nem biztos!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Most csak beugrottam, majd később jövök még.
Olvastam tegnap, hogy Gigi férje kivisz, nagyon nagyon örülök neki. Most azért jöttem, mert Gigi, próbáltam neked mailt küldeni, de istennek sem megy el.
tillgigi@freemail.hu a címed, ugye? Már nem tudom elképzelni sem, mi lehet a gond.
Puszi
Anikó
pancsa2

Anikó!
Lehagytad az y-t.tillygigi@freemail.hu
Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Anikó

Nem tudom a freemail-emet megnyítni. Itt a telefonszámom: 30 307 0277.

Dia
Görögsalit csinálok én, a végén nem fogtok beférni a kocsiba a sok kajátólKép

puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Bocsi a témáért abszolút nem babás, de olyan dühös vagyok, hogy muszály veletek megosztanom! Martin fiam (8 éves) és apucitol kapott a Citromail-en e-mail címet. Igazából mi szoktunk neki írogatni (érezze, hogy milyen nagy fiú), de most az egyik kis osztálytársa is írogat neki, aminek persze nagyon örül Martin! Ma benéztem a p.fiókjába és látom, hogy az osztálytársa küldött neki valami szex homepage-et és egy totál meztelen, csajos képet! 2. osztályos gyermek! Hát komolyan mondom...teljesen kész vagyok, persze rögtön kitöröltem (Martin még nem látta). Mi lesz ezekből a gyerekekből és hogyan védhetném meg az enyéimet? Az iskolába nem mehetek utánuk! Most arra gondoltam, beszélek a tanárnővel, beszéljen a szülőkkel és persze írtam neki egy szép levelet! Grrrr nagyon dühös vagyok!
Vivien elutazott szegénykém a 3 napos kirándulásra :o((
Rolcsi manó jól van, picit nyüglődik csak!

Lányok délután szeretnék menni vásárolni, mit vegyek még?

Remélem mindenki jól van!

Dia! Domi jól van, remélem azóta csak aludt! Ilyenkor mivel tudod elszórakoztatni?

Puszi mindenkinek!

Szép napot!!!! Már csak 1-et kell aludni!

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Én szoktam tzatzikit csinálni,és nagyon szeretik.
Akkor csináljam?
Írjátok meg,nagyon szivesen megcsinálom.

Puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok,

Alig birtam visszaolvasni a tegnapi napot, jol beindultatokKép Idom persze sehol, mert a tegnapi ozonvizet kihasznalva hajora szalltunk (vagyis autoztunk), es bejartuk fel Budapestet a lurkommalKép Bar Pilisnel gondolkodoba estem, hogy visszafordulok, de mar annyi emberrel egyeztettem, hogy viszem a babocat megmutatni, hogy inkabb mentemKép Vegulis mazlink volt, mert az eso ellenere total jol sikerult a nap, Zolika imadta az utazast, aztan a sok idegent is, mosolygott mindenkireKép Maskor mar 9 utan eszi a fulemet, hogy ehes (reggel 5-6 kozott eszik eloszor), most 3/4 10kor kezdett reklamalni, hogy igazan johetne valami a pocakbaKép
Ugyhogy a tegnapi napunk az eluszott, most probalom utolerni magamat a meloval, amig alszikKép Mert ha nem alszik, akkor most epp olyan idoszaka van, hogy szinte folyamatosan igenyli, hogy mellette legyek, egyedul 5 percnel tovabb nem hajlando sehol se ellenni. Ha ott ulok mellette, akkor eljatszikKép

Kata,
Szerintem 1 utan tudok innen indulni, de ez az urfitol fugg, hogy alszik, kel, kajal. Utcatokba be lehett menni kereken, vagy szerezzek addig szorfdeszkakat a kocsi ala?Kép

Gigi,
En szaraz, edes sutiket szereztem be ma a piacon, sutesbe antitalentum vagyokKép

Tobbieknek pussz, most rohanok melozniKép

Mica
mica

Sziasztok!
Ismét csak villám látogató vagyok mert Domi felébredt és jön az ebéd.Kép
Évi!
Sajnos a mai világban sehogy nem tudod kivédeni az ilyen dolgoktól a gyereket.KépLásd már ovisnak mobilja van és van olyan iskolás aki fegyverrel mászkál.KépCsak imátkozni tudunk,hogy a gyerekeink ne keveredjenek rossz társaságba és ne legyenek rosszkor rossz helyen!Kép
A mellett/ne haragudj/de el is mosolyogtam magam,hogy egy 8 éves fiú már mesztelen képeket nézeget.KépMégegyszer bocsi!

Domival ilyenkor játszani kell.KépGondolhatod,hogy Nekem is és az Apjának is majd leragadt a szemünk hajnal 4-kor.KépDe sikerült 9-kor elaltatni és most ébredt fél 12-kor.Kép
Szerencsére ilyen dilije nem sokat van.Kép

Gigi!
Én is szivessen csináltam volna görög salit!Kép
De ha nem kell akkor jól van!
A zazikit nem válalom mert még csak boltit ettem.Kép

Puszi:Lányok biztos kaptok holnap mert most Domi nagyon csókos kedvében van.KépMa Liptai Claudia is kapott egy csomót.KépKép

Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

SaxiKép

Jajj de jó, csinálj légyszi tzatzikit!!!! Végre valaki tudKép

Ahogy elnézem megint egy hétre való kaja fog összejönni. Bár az apukákkal is számolni kell.

Most megyek, mert takarítok és aztán megyek vásárolni. Törpike meg a mamánál.

Jók legyetek, puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Oké,akkor megy a tzatziki.
Üdítővel mi a helyzet?
Vigyünk,vagy van elég?
Ha esik az eső,hogy fogunk grillezni?
Írjatok mit vigyünk még.Mit fogunk grillezni?
Kolbit,zöldséget,hambi husit.Vigyek még valamit?
Na,most,hogy feltettem egy regiment kérdéstKép megyek sütöm a husit ebédre.

Dia!

Már várom a puszikat.Kép

Majd jövök,puszi Saxi.
saxi

Sziasztok!

Évi
Ez nagyon durva! Kép Álmomban sem gondoltam volna, hogy 2-ban a gyerekek ilyen képeket nézegetnek. Milyen szüleik lehetnek? Mi már azt is megbeszéltük a férjemmel, hogy a gyerek szobájában nem lesz TV (előre is bocs, azoktól, akik úgy gondolják, hogy nyugodtan lehet TV-jük a gyerkőcöknek). Tudom, hogy mindenki máshogy látja, de azt, amit mostanában fő műsoridőben adnak, az elég gáz. Na és, ott van, hogy 12 éven felülieknek, de mindig ellenőrizzem, hogy mit néz. Még a legegyszerűbb filmekben is kinyírnak valakit, vagy van egy kiadós szex jelenet. Ami engem spec. nem zavar Kép, de ne már, hogy a törpi is ezt nézze. Valamelyik nap arról beszélgettünk, hogy el sem tudom képzelni, amikor Bence esetleg részegen állít egy buli után haza. Kép Kép Édes kicsi mütyüröm, el tudjátok ezt képzelni. Remélem még soká lesz! Kép

Dia
Vigyázzál, mert Domi a végén az idős csajszikra fog bukni (Liptai Klaudia). Nagyon cuki lehet, ahogy dobálja a csókokat. Kép

Ma nem voltunk úszni. Annyira szutyok idő van, hogy ki sem tettük a lábunkat. Kép Pedig ma du. kell mennünk a keresztfiam ballagására. Okos gyerek...17 évesen sikerült befejeznie az általánost. Kép Bár nem (csak) ő tehet róla, jó sz.ar a családi háttere, ezért a mi kapcsoatunk sem túl rózsás. Már ezer éve nem láttam. Kicsit uncsi, hogy mindig csak követel valamit, mert állítólag nekünk van pénzünk. Kép Na, erről ennyit. Most megyek, mert fölébredt a gyerkőc.

Puszi,
Zsófi

ui: szétfagyok!!!!
nmzsx

Sziasztok!

Évi!
Hát tényleg nem semmi, hogy egy 8 éves gyerek már pucér csajokat nézeget, de ha belegondolsz, hogy a mai kislányok is mennyire érettek, már most minden annyira más, mint amikor mi gyerekek voltunk. MI lesz, ha ezek a kis törpök felnőnek! Nem foghatjuk majd állandóan a kezüket, mert amit nem csinálhat otthon, azt megcsinálja máshol. Már előre félek!

Zsófi!
Szerintem nagyon igazatok van abba, hogy nem kell a gyerek szobájába tv. Sajna így is nehéz lesz majd elérnünk, hogy ne a tv vagy a számitógép előtt kuksoljanak, mert hát ilyen világ van! Én is sokszor gondolkodok, hogy majd mit hogy..... és az tuti, hogy beiratom majd valami sportra, eddig a vizilabda van az első helyen.
Nem gondoltad meg magadat tali ügyben????

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Zsófi
szoval Liptai idős csajszi?
Most jól a lelkembe tapostál, mind a ketten 1973 ban születtünk, így én is most öreg vagyok. Jajj jajj hüpp hüpp. Persze értettem mire írtad. Csak poénkodok itt.

A tzaziki nálam is toppon van, a grillből nem tudom mi lesz örülhetünk ha nem fog esni egyáltalán.

Mica mit jósolsz fog holnap esni?

Gigi
azért viszek még egy kis rostosat.

Puszi minenkinek
Márti
márti05

Tudom mi kéne még holnapra
valaki hozhatna napsütést és meleget!!!
márti05

Sziasztok!
Na végre ideértem. Képzeljétek, voltunk lent ma esőben sétálni. Jól felöltöztettem, mert nagyon hideg van, aztán be a kenguruba, nagy esernyő elő és nekiindultunk. Nagyon élvezte. Meg nézte, hogy mi ez, egyszer hagytam, hogy kinyúljon az esőbe, jó nagyot rikkantott rá. Kép Persze az esernyő fogókáját megmostam, mert sejtettem, hogy rá fog kattanni, hát egész úton hazafelé azt rágcsálta. Én fogtam, ő rágcsálta. Nagyon édes volt.
Tegnap olvastam, hogy Gigi férje eljön értünk, csak nem tudtam írni, mert semmi időm nem volt. De azért este 10-kor nekiálltam megsütni a zserbót. Kép Úgyhogy már az is el van készítve.
Egyébként ma megint nem alszik, nyűgi a fogacskája miatt, igazán kibújhatna már a következő.

Kata!
Igen, hőemelkedés lehet csak elvileg a fogzással, nagyon ritka esetben okoz lázat, mint nálunk is. Néha elég magasat. De ez van, ezt kikaptuk sajnos. De az vigasztal, tényleg hamar túlleszünk rajta Kép
Kukira én is nagyon kíváncsi vagyok, na majd ellesem tőletek, hogy hogy eszi, és én is jól megetetem majd vele Kép

Saxi!
Látom, már bevállaltad a tzaziki készítését, így én már nem vállalom be Kép

Évi!
Tényleg szörnyű, mennyit változik a világ. Az öcsém 6 évvel fiatalabb, de már nála is éreztem, hogy mennyire más generáció, mennyire máshogy működnek náluk a dolgok. Mi lesz mire a mi babáink felnőnek. Én már most féltem a lánykámat Kép
1 órát elvan egyedül? Az azért nem semmi. Jó neked, hogy ilyen kis ügyes. Kép

Mica!
Krisztikém is ilyen anyucis most nagyon. Itt szalad a lakás, szörnyű, mivel mégcsak nem is alszik, hogy én haladhassak a házimunkával Kép
Nem semmik vagytok, hogy ilyen időben végigjártatok mindenkit. Hát erre én nem vállalkoztam volna.

Gigi!
Hát valószínűleg egy darabig nem kell majd főznöd, biztos vagyok benne, még ha apukák is lesznek. Kép A zserbó már itt figyel a konyhaasztalon felszeletelve, szállításra készen. Már most megenném szívesen. Kép
Mégegyszer puszi nektek, hogy elvisztek. Kép

Na most viszont szaladnom kell, már nyüszi a lánykám, megint jól beálmosodott szerintem.
Márti, Györesz, Zsófi, Dia, Melinda, Szilvi, nektek is sok puszi

Anikó
pancsa2

Sziasztok!
Anikó! Bárcsak ellene egy óráig, ez sajnos nagyon-nagyon kivételes, egyszeri eset volt! Általában pár percig ha el van ébredés után! Egyébként nyafog, bőgicsél, vagy ordít anyáért!
Nekem annyi szerencsém van, hogy napközben össz. 4-5 órát alszik (igaz a babakocsiban ;o), ilyenkor próbálom magam utolérni! Viszont nekem fogalmam sincs mire fogjam, mert fogacskánk még sehol! Te bízzál benne, hogy amikor már kint lesznek a fogai, minden rendbejön! Sétáltatok az esőben, bátor anyuci vagy ;o) Biztos vagyok benne, hogy nagyon élvezte a nagylány!

Zsófi a tévé megvonás valóban nagy ötlet! A baj az, hogy nálunk például a szünetben pontos részletességgel elmesélik a gyerekek, hogy éppen mi volt a Győzike show-ban, Rettegés fokában és ehhez hasonló meglehetősen korosztályos műsorokban! TÉnyleg hihetetlen, hogy egyes szülők mennyire nem törődnek a gyerekekkel!!!

Dia! Domi később már aludt rendesen? Õ hogy viseli a bezártságot? Egyébként ezen a történeten lehet, hogy én is mosolyognék, ha nem a fiamról lenne szó, de így iszonyúan felbosszantott, hiszen az én fiacskám még olyan kicsi, én igyekeztem őket mindentől megóvni (persze amennyire lehetőségem volt/van)!

Györesz! Ti hogy vagytok Norbikával? Te is sokat sétálsz vele, ugye? Most hogy viseli, hogy nem mehettek?

Melinda! Hol vagy? Remélem minden rendben veletek!!!!!

Gigi! Vegyek még valamit, mikorra menjünk?

Márti, Andi, Szilvi, Barbi, Kata, Saxi, Mica nektek is sok puszi!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!
Na,mivel a görög salimat sztornózta GigiKépés lehet,hogy nem is grillezünk/ezért nem kell a cukkíni se/kitaláltam egy fincsi kajcsit.Amolyan nasi féle.De még nem árulom el mert majd csak most megyek a boltba és remélem kapok hozzá alapanyagot.
Na most jól felcsigáztalak benneteket!KépKép

Zsófi,Györesz!
Én is csatlakozom ahoz,hogy nem kell a gyerek szobába tv!Minden hétvégén felidegesítem magam amikor látom,hogy most milyen mesék a slágerek.Egyiknek a szeme folyik ki a másik szörnyé változik stb....KépSzörnyű!KépHol van már a Mazsola ,a Futrinka Utca,a Vizipók Csodapók stb...???

Évi!
Ugye nem haragszol?Nem akartalak bántani!KépMegértelek,hogy ideges vagy,én beszélnék a gyerek szüleivel!
Domi hol nagyon sokat alszik ebben a szar időben vagy nem lehet vele birni.KépMost épp mindenért morogKépDe sajna paramama vagyok és nem mertem kivinni a héten.Vagyis 1x voltunk a piacon.Tudod a múlthéten beteg volt.Ebéd után fél 2-kor elaludt és fél 5-kor ébredt.Megevett egy ü alma-banánt+tea és így jó mert tele a pocak.Kép

Mindenkinek sok puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Marti,
Az idojos oldalam (metnet.hu) az alabbit mondja szombat delutanra:
Holnap napközben is az erősen felhős égbolt lesz jellemző, de néhol rövid időre már előbújhat a nap. Többfelé várható eső, záporeső, keleten esetleg egy-egy zivatar is előfordulhat. A nappali felmelegedés jelentősen erősödik, a hőmérséklet csúcsértéke néhol a 20 fokot is elérheti. Az északnyugati szél eleinte még élénk lesz.

Hat furdoruhat csak a mazohistak vegyenek felKép
Nalunk (Albertirsa) pl. nem is esett ma az eso, csak 13 foknal nemigen ment feljebb a homerseklet. Delelott/reggel a lurkom betakarva nagyon jot aludt, amig vegigjartam a postat, piacot, a vegen mar csak ugy alltam, es beszeltem a baratnommel, varva, hogy felebredjen magatol, mert nem akartam megzavarni az autoba berakassal.

Nah, elkiabaltam, most kezdett el esni az eso nalunk is..Kép

Aniko,
A lakasrol en se merek nyilatkozniKép Bar most meg egesz okes is, mar csak a vasalatlan ruhak allnak holmban, mosogatast egesz jol lerendeztemKép
(nem tortem ossze az osszes mosatlan tanyert, ha erre gondolna valakiKép)
Aranyos lehetett lanyod a ragcsalassalKép En mar nem akarok/merek kengurut venni, leszakadna a derekam...Kép

Evi,
Na igen, nem gyoz egy anyuka szelektalni, hogy mit nezhet a gyerkoc a teveben, meg a mesekkel is igy van az ember. Hat nagyon oda kell figyelnem, hogy mit nez a nagyfiam, mert amugy is igazi fiu, brutalitasokra hajlamos, igy a lovoldozos, robbantgatos meseket kerulom, probalom a szelidebb verziokat kikeresni.

Gigi,
Mi tippem sincs, hogy mikor erunk oda, sok a valtozo az egyenletbenKép Zolika mikor kel, meddig kajal, hogy haladunk, stbKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok

Évi
Hát nekem is leesett az állam amikor olvastam a meztelen nőcis dolgot.Kép Keresztfiam pont ennyi idős. Vagány jó fej gyerek, de olyan aranyos mert még hisz a JézuskábanKép Nem is értjük, hogy hogyhogy nem világosították még fel egymást. A gyerekszobában nálunk sem lesz tv. És az is igaz, hogy mindegy, hogy hány óra van, nincs olyan film amiben nem lenne szex meg gyilkolás. Mi majd a Minimaxot fogjuk nézni, ott aranyos mesék vannak, a többi mesecsatorna horror.

Csajszik, holnap akkor jöttök amikor csak akartok, mi itthon vagyunk, várunk titeket. Elvileg egy órát beszéltünk meg, de szabad a vásárKép

Megyek mert felébredt törpi

KépKép
gigi28

Sziasztok!!

Anikó
figyelek ám, meg ne edd a zsrbónkat!!! Ejnye bejnye még csak rá se gondolj, mert akkor adamegyek és lesz irgum meg burgum!!

Mica
ez egész jó hír volt, köszike.
Valahogy megértem, hogy Zolikát nem szeretnéd kenguruban cipelni.

Gigi
ez azt jelenti, hogy egyre otthon vagytok már.
Mi egy körül fogunk indulni, kb úgy mint szerdán.
Remélem jó időnk lesz, bár a kert ki tudja fel fog-e száradni még akkoris ha 20 fok lesz.

Tévé műsorok tényleg nagyon szörnyűek, nálunk is a Minimax és a természet csatornák lesznek használva. A Jetix és hasonlókat ki is fogom törölni azt hiszem. Csak az a baj egy idő után már ciki lesz ha nem néznek ilyeneket. Különben tényleg ezekkel a valóség sokkal mert ezek már sokkolnak, butitják a fiatalokat. Remélem mire a mi picurjaink nagyobbak lesznek nem lesznek ilyen szörnyű műsorok napközben.

Dia
különben valamelyik este pont a Vizipók csodapók volt az Esti mese pont láttam belőle egy kicsit.

Gigi ma egész nap alszik, remélem nem lesz beteg csak az eső nyomja el ennyire.

Melinda
te hol vagy?????

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Láááányok!
Beléptünk a fogasak táborába!KépKépKépKép
A jobb alsó kint van. Lehet hogy ezért volt az az 1 napos láz. Azon kívül teljesen észrevétlenül jött. Se nyügi, se túlzott nyálzás. Én úgy örültem már mindenkit felhívtam, hogy elmondjam. És még nincs 5 hónapos.

A gyerekszobai tévének én is nagyon ellene vagyok. A kislányom így is többet néz tv-t mint kellene. Most tüntettük el az idétlen mesecsatornákat, mint cartoon network.

Gigi!
Holnap 1 óra felé ott vagyunk.

Puszi
Szilvi
sys

SzilviKép

Gratula az első fogacskáhozKép

Holnap várunk titeket! Jó éjszakát!

Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Nagy nehezen idekerültem én is. Próbáltam olvasgatni, de az íráshoz nem jutottam, mert ma elég dilinyós napunk van. Marci 5 percet hajlandó egy pozitúrában elleni, úgyhogy jól kifárasztott.
Mivel már napok óta percenként kanalazom a játszószőnyegre a parkettáról, így bevetettem két használaton kívüli paplant és arra fektettem. Gondoltam, most aztán pöröghet-foroghat. Na azóta nem akart feküdni sem, hanem ülni inkább. Azt hittem kiugrok az ablakon. Késő délután pedig vagy nyüszögött, vagy sivított, vagy sivítva nyüszögött. Próbáltam vasalni (persze énekelve, hogy közben szórakoztassam Marcit), rendet rakni, de mindent csak félig-meddig tudtam megcsinálni.
Ma (újra) elkezdtük a hozzátápit Kép Kép Alma volt a menü. Meg is evett belőle 10 kanállal. Többet inkább nem adtam, mert nem akartam, hogy rosszul végződjön már megint a dolog.
Gondolom mindenki kettéfagy a lakásban. Tegnap napközben bekapcsolt a fűtésünk (cirkós-hőérzékelő). Úgyhogy estére úgy is hagytuk. Végülis 10-15 fokban szokás fűteni, nem? Kép

Évi!
Tényleg nem semmi 8 évesen meztelen nőciket nézegetni. Kép Helyedben én sem hagynám annyiban a dolgot. Nekem már terhesen eszembe jutott, hogy mennyire fogom majd félteni Marcit a rossz hatásoktól. De azért még legrosszab rémálmaimban sem gondoltam ilyenre. Kép Az a legrosszabb, hogy Te bármennyire is figyelsz, neveled a gyermeked, ha óvodában, iskolában a társai rossz hatással vannak Rá.
Ügyes volt Rolcsi ezzel az 1 órás egyedüli játékkal. Persze tudom, hogy ez Nála ritkaság.
Mail-edre már nem hiszem, hogy tudok ma válaszolni. Nem baj holnap majd megbeszéljük a dolgokat. Kép Hú, de jó lesz találkozni! Kép
A medencét a Cora-ban vettük, banális áron kb. 1500 Ft-ért. De láttam a KIKA-ban is. Nagyon klassz, ugye? Kép

Dia!
Engem felcsigáztál a nasifélével. Kép
Fotózni a fogakat? Hát nem tudom engedi-e? Az alsókat még hagyján, de a felsőket nagy szó lesz, ha egyáltalán engedi megnézni. Kép
Nem semmi ez a 4 órás ébresztő. Marci is szeretett volna az előző két éjszaka hajnal 3 körül játszani, de nekünk nem volt kedvünk hozzá Kép 1,5 óra alatt sikerült is visszaaltatni Kép

Zsófi!
Szerintem nem,hogy a gyerekeket kellene eltiltani a TV-től, hanem néha a felnőtteket is. Én néha annyira felhúzom magamat, amit látok, hogy kikapcsolom és nem akarom magamat tovább idegesíteni.
Eláztatok a ballagáson? Nem volt túl barátságos idő az alkalomhoz.

Kata!
Hú én is megnézem magamnak (illetve Marcinak Kép) a kukievést!
Kakimanó tegnap házon kívül volt, de ma erősítéssel visszatért köreinkbe Kép

Mica!
Nem lehetett semmi ebben a szutyok időben babamutogatósat játszani.
Köszönjük az időjárás előrejelzést. Kép Kép
Kengurut én is mellőzöm inkább. Kép

Györesz!
Rágcsát tényleg elkezdjük, de szerintem piskótát én se merek elsőre adni Neki, mert én is elég parás vagyok. Félek, hogy ha leharap egy darabot nem tudom gyorsan kikapni a szájából. Úgyhogy marad a Kata-féle kuki Kép

Anikó!
Bátor vagy az esős sétával. Krisztike édes lehetett, ahogy rágcsálta az esernyőt. Kép
Ügyi vagy, hogy már kész van a zserbó. Én holnap fogok sütni, remélem nem fogok felsülni Kép

Szilvi!
Gratulálok a fogacskához! Kép Igazata megvallva, először nem értettem milyen fogasról írsz Kép, de aztán leesett a tantusz, ahogy továbbolvastam. Kép

Márti!
Ma volt melegvízetek? Vagy mire számítsunk Kép Készítsük a sarkot? Kép
Már Marci is kéredzkedik ülni, de szerencsére nem szereti túl sokáig. Húha, Gigi lassan tényleg popsit is töröl magának. Kép Marci még csak a dobozrágcsálásnál és elpakolásnál tart. Figyelek, hgoy mi lesz a következő lépés.

Saxi!
Bogi be van már sózva a holnapi naptól? Mert én már felnőtt fejjel erősen! Kép

Gigi!
Mi minél előbb próbálunk odaérni, de persze a Főnök ebbe még erősen beleszólhat. Kép

Na befejezem ezt a nem éppen rövidre sikerült levelet, de ugye be kellett hoznom a mai lemaradásomat. Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok

Melinda
bocsi a kakimanótok tegnap nálunk járt, délelőtt és délután is termelt.
Melegvíz reggelre lett, külön sarok felszabadítva. Ha így esik az eső akkor végülis mindegy lett volna én kint az udvaron áztam volna míg ti benntről integettetek volna.
Remélem alma maradt a pociban. Amikor így nem adsz neki többet nem mérges?

Szilvi
gratula a fogacskához

Képzeljétek el ma este ismét jött a nyüszizés az ágyban erre gondoltam egyett és levettem az ufó lámpát, tudjátok ami világít forog és zenél közben, látnotok kellett volna, Gigi feküdt meg sem moccant csák ámult. Az én sajtkukac lányom. Olyan édi. Hogy ez eddig nem jutott az eszembe.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Mindenkitől bocsika, de nincs most valahogy hangulatom regényt írni, meg hát holnap úgy is találkozunk!
Mindenkinek jó éjszakát!!!!!!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Gigi!

Mi egy kicsit késni fogunk,mert apa holnap is dolgozik 12.-ig,utána hazajön eszik,öltözik és indulunk.De számításunk szerint kb.1és 1/2 óra tőlünk az út.
Most csinálom a tzatzikit,hogy holnapra jól összeérjen.
Vigyünk még valamit?

Már napok óta akarom írni de valahogy mindíg lemaradt.
Liliánának van két foga alul.Az egyik júni 1.-én a másik 6.-án bújt ki.Nagyon cuki,majd holnap megmutatom.

Már nagyon izgulok,remélem jól sikerül a tali.

Mindenkinek szép álmokat puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Azt mondtam,engem nem téríthet el semmi a talitól,esetleg az,ha Mica nem visz el.Hát,lehet,hogy elkiabáltam:Raul délutánra belázasodott,nem is kicsit.Mostanra sikerült lenyomni a lázat,de előttünk az éjszaka.Nem fáj a fején kívül semmije(ezt valószínűleg a magas láz okozza),torka sem piros,szóval relytélyes a dolog.
Kérek mindenkitől drukkokat Raulcsinak,hogy ne lázasodjon vissza!
Holnap csak akkor megyünk,jól lesz.Elvan Apjával is,de mellette a helyem,ha nem érzi jól magát.

Györesz!
Remélem nincs semmi baj!

Melinda!
Már kitettem a kukit "fonnyasztani",hogy holnap a babák tudják rágcsálni(ropogósan nem merem adni,mert törik,így pedig csak csócsálható.Kép).
Olyan jó lenne,ha tudnék menni!

Szilvi!
Gratulka a fogacskához!Kép

Dia!
Süti itt sem volt,az ecetet küldöm Micával,ha nem megyek.
Dominak jó az ízlése,Liptai nagyon csinos nőszemély!Kép

Anikó!
Ma hívott egy babás ismerősöm,az Õ kislánya is alig alszik,mióta megkergült az időjárás.Pedig csak 4 hónapos.
Mi is voltunk kint,nem esett,de azért rátettem a babakocsira az esővédőt,mert nagyon el volt borulva,akkor kezdett rá,mikor beléptünk az ajtón.Kép

Évi!
Tavalyi szülőin az oviban szólt az óvónéni,hogy meg van döbbenve,mert több a gyerek egyik nap olyan filmről beszélt egymást közt,ami 10-kor kezdődött és tele volt brutalitással(valami cápa tépte szét a népet).Kérdezem én,mit keres egy ovis gyerek éjjel a TV előtt??
Az internettel óvatosan kell bánni,éppen nemrég láttam erről egy műsort.

Megyek,megnézem a kis betegemet.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Drága Dia!

Azt hiszem itt rám nincs is szükség,de azért írok pár sort!
Ne aggódj szeretnek a lányok!
Biztos nem tudja mindenki hogy miért szedtél fel plusz kilókat. Ha olyan személy kritizál aki nem ismer,ne foglalkozz vele!

Olyan egyszerűen meg lehetne oldani a dolgot,nem kellene érzékeny búcsút vennie Andinak.
Ha nem akarnak kibékülni,ne tégyék, de mind a ketten maradhatnak a topicban. Nagylányok már! Nem kell a többieket belekeverni a történetbe!

A Gyönyörű Keresztfiamat pedig ne gombócozza le senki!Ha valaki ilyet ír akkor még nem látta vagy nem normális!!!
Dia,ha vki kizavar a topicból azért védj meg.Kérlek.... Kép

Remélem a tali jól sikerül!

Millió puszi az én Domimnak!
És Olinak is küldök párat!
pjunior

Sziasztok!

Na, voltunk a ballagáson. Ilyen szörnyűségen még életemben sem voltam. Annyira szervezetlen volt, hogy csak na, és mindig egy csajszi énekelt, akinek valami förtelmes volt a hangja. Hogy a férjemet idézzem: "ennek a csajnak nem egyszerűen rossz hangja van, hanem bántóan rossz". Kép Kép Tényleg borzasztó volt, röhögtek is rajta rendesen. Szerencsére az esőt megúsztuk, Szentendrén nem esett.

Drága Idős néni Márti Kép Kép

A Klaudia nem idős...hozzánk képest, de Dominak már egy kicsit érett! Kép Kép

Györesz
Nem, már tuti nem megyek. Érezzétek jól magatokat, és ha már nem lesz ekkora álomszuszék a fiam, mi is megyünk feltétlenül!

Puszi mindenkinek...megjött a Pizzzzánk, megyek enni. Kép

Zsófi
nmzsx

Sziasztok!
Mégiscsak benéztem még, de rövid leszek!

Kata!
Nagyon drukkolok, hogy Raul holnapra jó legyen! Most az jutott eszembe, hogy amikor gyerek voltam hányszor volt az, hogy este belázasodtam, másnapra pedig kutya bajom sem volt! Olyan érdekes dolgokat tud produkálni egy gyerkőc szervezete! Remélem nálatok sem lesz másképp!
Velem nincs semmi gond, csak irtó lusta, fáradt és kicsikét nyűgös vagyok!

Mostmár tényleg megyek aludni!
Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

KataKép
Remélem gyerkőc nem beteg és jöttök!!!!!!!!!!!!!!!!!

VikiKép
Köszönjük a puszikatKép Lassan aktuális lesz a sintérkedés. Vállalod?Kép

KÉPZELJÉTEK MA REGGEL AZ ÉN KIS HÚSGOMBÓCOM EGYEDÜL FELÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Még szóba is tuti elmondom, de ezt le kellet írni!!

Gyertek, várunk titeket

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Hát nagyon nagy gratula Olinak, nagyon ügyes a kissrác! Hanyatfekvésvől felhúzta magát, vagy hason fekvésből ült fel?????
De jó nemsokára találkozunk!Kép
Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Csak szolok, hogy Kata hivott, Raul ejfeltol nem lazas, ugyhogy Kata vallalta az utat velemKép Mazohista o isKépKép

Delutan talalkozunk!Kép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok lányok!

Gyorsan írok pár sort, mert nanááá, hogy itthon máris nyűgös a kismanóm!
Lányok nagyon örülök, hogy személyesen is megismerhettelek benneteket, így már teljesen más lesz írogatni, hogy tudom kik vannak a nevek mögött!
Nagyon jól éreztük magunkat! Rolcsi ennyit még soha nem volt el magában, nagyon élvezte a baba-társaságot!
Borzasztóan örülök neki, hogy nem csak a neten keresztül, de személyesen is nagyon szimpatikusak vagytok mindannyian!
Végülis nem sokat tudtunk beszélgetni, de remélem legközelebb bepótoljuk!
Tündériek a babák is és érdekes, hogy mindegyikük milyen külön kis egyéniség már most is!
Muszály leírnom azt is, hogy a Papák is nagyon szimpatikusak voltak mind, klassz, hogy ezek a mai férfi-emberek mennyit törődnek gyermekeikkel!

Dia, remélem most már jól van Domi babuci, kialudta magát!

Márti, bármit mondtál Gigi fáradtan is nagyon jó kicsilány volt!!!

Andi, nagyon sajnálom, hogy végül téged nem sikerült megismerni, remélem majd legközelebb! Ugye???!!

Most már tényleg rohanok, várom a képeket!

Mindenkinek puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Nagyon jól éreztem ma magam! Minden baba gyönyörű, olyan szépen fejlődnek, mindegyik olyan nagy már! Nagyon várom a képeket!

Találtam egy nagyon édes kis idézetet a nyáriaknál, megosztom Veletek is:

"A gyerek az az apró lény,
Aki az éjszakát rövidebbé,
A nappalokat hoszabbá,
A ruhákat rongyosabbá,
A pénztárcát üresebbé,
A múltat feledté,
A jővőt érdemessé,
Az életet BOLDOGGÁ teszi."

Remélem Nektek is tetszett!

Még adós vagyok egy táblázattal is!
<pre>
Anyuci neve Baba neve Baba születése lakhely
Dino Bernát 2004. szeptember 29. Bp.VIII.
Donát 2001. január 17.
Györesz Norbi 2004. október 1. Csepel
Gombóc Nándi 2004. október 19. Bp.II.
Zsombi 2003. január 28.
Gigi Olivér 2004. október 28. Dunaharaszti
Márti Gigi 2004. november 1. Csepel
Anikó Krisztike 2004. november 14. Bp.XIII.
Kata Patrik 2004. november 20. Pilis
Raul 2000. március 12.
Saxi Liliána 2004. november 27. Dorog
Boglárka 2001. október 8.
Évi Roland 2004. december 1. XVIII. Pestimre
Martin 1997. január 7.
Vivien 1994. október 7.
Melinda Marci 2004. december 6. Érd
Dia Dominik 2004. december 8. Kispest XIX.
Barbara Szonja 2004. december 8. Nagykovácsi
Zsófi Bence 2004.december 11. Bp.IV.
Csanikó Bianka 2004. december 17. Csepel
Renáta 1995. augusztus 24.
Sofka Tamás 2004. december 18.
Márton 2003. március 24.
Orsolya 1999. február 22.
Kata 1995. február 8.
Andi Noémi 2004. december 22. Csepel
Hajni Milán 2004. december 22. Hatvan
Mica Zoltán 2004. december 25. Albertirsa
Gyuszkó 2001. június 6.
Judit Lackó 2005. január 9. Gyál
Sys Gergő 2005. január 13. Kispest
Renáta 2000. október 28.
Bogcsi Szonja 2005. január 16. Dunakeszi</pre>

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Fiúk bealudtak hazafelé.KépEngem a mikró elszórakoztatott az úton.Kép( Melinda!Mégegyszer köszönöm!Kép)
Nagyon jó volt újra találkozni Veletek!
Sajnálom,hogy alig tudtunk beszélgetni,most még mindenkit nagyon leköt a babája.Na,majd ha 7 évesek lesznek!Kép

Gigi!
Köszi,hogy bevállaltál minket!Kép

Évi,Móni,Anikó!
Örülök,hogy végre megismerkedhettünk!Kép

Zsófi!
Boldog félévességet Bencének!Kép

Györesz!
Nagyon tetszik az idézet!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Megjöttem én is.Kép
Én is nagyon,nagyon jól éreztem magam.KépBár azt sajnálom,hogy keveset tudtunk beszélgetni pl.Évi veled is.Kép
Komolyan itt többet dumálunk.Kép
Évi!
Köszi, Domi egy kicsit aludt aztán a végére már elég jó hangulata lett,nagyokat kacagot.Kép
Jaj elfelejtettem kérdezni,hogy ugye nem haragszol a mosoly miatt!

Györesz!
Komolyan mondtam,hogy nagyon jól néztél ki!Kép

Kata!
Jaj úgy dumáltam volna veled,de valahogy mindig szanaszét vagyunk!Kép

Melinda!
Köszi a meghívást,élni fogok vele!KépPersze ha Gigi elvisz.Kép
Na mit szólsz a puszihoz?KépTe kaptál a legtöbbet!Kép

Saxi!
Örülök,hogy jól érezte a férjed magát.KépBogi megvigasztalódott?Nagy puszit küldök neki!KépHaza értünk és Tamás mindig csak azt mondta:hát ez a Saxi nagyon szimpi nőszemély volt!Kép
Kezdek féltékeny lenni.KépKép

Anikó!
Örülök,hogy személyesen is találkoztunk.KépA zserbó Isteni fincsi volt.KépRemélem legközelebb többet tudunk dumcsizni.Kép

Mica,Márti,Sys nektek is örülök,hogy taliztunk bár nem sokat dumcsiztunk.Kép

Gigi!
Köszi,hogy befogadtál minket,szép helyen laktok!KépÖrülök,hogy Viktor és Tamás így megértette egymást!KépA talit majd megdumcsizzuk amit Viktor mondott.Kép

Ugye nem felejtettem ki senkit?Holnap jönnek a képek,jók lettek!KépMindenkinek szép álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Csajok! EZ ANNYIRA, DE ANNYIRA JÓ VOLT! Az egész kis családom nagyon élvezte! Kép Marci hazafelé végig dumált, biztos mesélte, hogy mit tanult/hallott/látott a többiektől. Kép

Évi, Saxi, Anikó!
Jó, hogy már Titeket is ismerünk személyesen. Kép

Saxi!
A trüffel receptjét várjuk, bármennyire is növeszti a sejhajom Kép

Dia!
Imádnivaló Domikád! Hugomnak már elmeséltem, hogy milyen ügyi pajtása van Marcinak. Kép

Gigi!
Oli zabálnivaló! Meddig mondta még a magáét?

Györesz!
Nagyon csini vagy!!! De ugye aki dolgozik érte... Kép
Az idézet nagyon jó!

Kata!
Látod, milyen jó, hogy ilyen vékony vagy? Legalább haza tudtátok fuvarozni a mikrót! Használja a Nagymamid egészséggel! Kép
Nem is kérdeztem Rault, jól van már?

Zsófi!
Boldog hófordulót Bencének! Kép Legközelebb Nektek sem lemaradni erről a buliról!

Akinek nem írtam külön, attól bocsika!

Millió puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gyorsan beszaladtam még, mert elfelejtettem, hogy:

Gigi neked megköszönjem még egyszer a lehetőséget!! Nagyon rendes tőled, hogy vállaltad!!!

Lányok én is szívesen látlak ám benneteket bármikor, ha erre jártok! Én nem merek bevállalni mindenkit egyszerre, de kisebb csoportokban ;o)) nagyon szívesen!!! Pestimre sem a világ vége ám!

Jó éjt mindenkinek!

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!
Én is gyorsan bejelenkezem. Annyira jó volt megismerkedni veletek. Így még szimpatikusabbak vagytok. Minden baba gyönyörű, annyira édesek voltak együtt a földön. Kép
Kislányom végül hazafelé bealudt, már nagyon álmos volt. Itthon aludt még egy fél órát, aztán felkelt, se enni nem akart, se játszani, csak sírt, úgyhogy fürdött, evett és már húzza megint a lóbőrt. Nagyon elfáradt a kicsi lány.

Gigi!
Még egyszer köszi, hogy bevállaltál minket és külön köszi a férjednek is, hogy szállított minket. Kép

Zsófi!
Boldog félévességet Bencének! Kép

Györesz!
Szuper az idézet nagyon, és mennyire igaz Kép

Most megyek, lefekszek gyorsan, én is nagyon álmos vagyok.
Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Dia!
A kis Casanova teljesen levett a lábamról! Éreztem, hogy kitüntetett személy voltam, hisz nekem szórta a puszikat ezerrel. Kép
Várlak benneteket Gigivel! Szerintem Gigi elhoz. Kép

Ugye, Gigi?! Kép

Jaj, én is elfelejtettem: GIGI, NAGYON KÖSZÜNJÜK A LEHETÕSÉGET A TALIRA, A VENDÉGLÁTÁST ÉS MINDEN JÓT! MILLIÓ PUSZI ÉRTE! Kép Kép Kép

Márti-Györesz!
Várlak Titeket is sok-sok szeretettel! Kép

Na most már én is megyek szunnyantai! Én is kipurcantam rendesen.

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?