Jaj Falina!
Ne haragudj kérlek, olyan bamba vagyok, csak kutyafuttában olvasok mindent, annyira nincs időm!
Tehát a Bergon kocsik!
A kedvedért felhívtam a Bergont(hogy jóvátegyem a bambaságomat), és a következőt mondták el:
A Bergon kocsik műszálas anyaggal varrva. Ennek az az oka, hogy mivel több rész levehető és mosható, a műszálas anyag sokkal formatartóbb és színtartóbb mint a pamut(pl), tehát ezértelemben jobb minőségű!Másrészt az allergia és beizzadás elkerülése végett mindenkinek szokták javasolni, hogy egy pelenkát, egy kifogót vagy takarót tegyenek a babó alá!
(Egyébként ezt magamtól is tennék, hiszen az esetleges balesetek után könnyebb ezeket kikapni és bevágni a mosógépbe, mint a huzatot levenni és kimosni)
Mi is volt még, ja a dőlésszög!Tehát a mostani legújjabb(1 éves) modelleknél már tényleg majdnem hanyatt dönthető a tábla, azt a kis dőlésszöget meg felveszi a pelus (pl), másrészt ha meg leejtőn mész a kocsival az a kis dőlésszög kiküszöböli a leejtőt egy kicsit így a babó fejébe nem száll(annyira)a vér!
Mózes!
Úgy tudom, hogy az ő mózeskosaruknak nem merev az alja, úgyhogy gyakorlatilag semmit nem érnék vele, ha megvenném ezért nem is akartam venni mózeskosarat, másrészről a baba elég hamar kinövi, harmadrészt a babakocsi szállításra való, nem "bentlakásra"(hi-hi), ezért én nyugodt szívvel fogom megvenni a Bergont!
Azt javaslom, hogy menj el a XV. kerületbe a nagykerbe, de vigyázz, nehogy szóbaállj azokkal a buta picsákkal(bocsi) az üzletben, hanem mondd meg, hogy azzal az idősebb 50 körüli úrral szeretnéd megnézni a kocsit!
Ezt most nagyon komolyan mondom!Hidd el, jobban jársz ha megfogadod a tanácsomat!Sőt akárt hívd is fel előtte, hogy mikor van ő bent.Mi meg is mondtuk neki, hogy akkor jövünk majd vásárolni, ha ő is ott van!
Ha van még kérdésed, nyugodtan tedd fel, én addig gyorsan visszaolvasok!
Megann