Sziasztok!
Én nem tudom mi van velem lányok, minden áldott nap olvastalak titeket, de az írás az már nem ment. Én annyira hulla vagyok, szét megy a fejem ettől az időtől. Szinte minden nap fáj, és nem merek bevenni semmit. Nem tudjátok, hogy a Panadolt most be lehet venni vagy sem?
Bencécske meg nem semmi, már több, mint egy hete nagyon ügyesen forog hasra is...tudjátok, eddig csak a hátára forgott. Szóval már nem egyszerű a pelenkázás.
Már van, hogy hason pelenkázom.
volt egy nap, amikor nagyon rossz kedvű volt, nem tudom mi volt vele hétfőn. De már tiszta ideg voltam én is. Szegényre egyszer úgy rászóltam. Nem kiabáltam, de gondolhatjátok, hogy hogyan, mert úgy elkezdett sírni. Olyan lelkiismeret furdalásom lett.
Aztán fölhívtam kersztanyám, hogy jöjjön mentse meg a gyereket tőlem, és elmentem tornázni. Jól kiugráltam magam, aztán egyből jobb lett.
Szerencsére azóta sem volt ilyen, és ős is nagyokat alszik. Egyébként olyan kis csintalan már. Ha kezébe kaparintja az újságot akkor gyűrögeti, és nagyn élvezi, hogy recseg, nagyokat nevetgél...azt pl. nagyon élvezi, ha tüsszentünk.
Ja, és már próbál kúszni. Kicsit furin adja elő, mert föltolja a popsiját, de a karjával még nem tud mászni, és így próbálja a lábábal tólni magát.
Annyira édes, hogy meg tudnám zabálni.
Györesz
Utólag én is Boldog névnapot kívánok Norbikának!
Dia
De édi Domi, hogy már puszit küld anyunak!!!
Nagyon ügyi!!!!!!!! És tényleg olyan nagyfiú már! Bence még nem csinál ilyet, de szoktunk olyat játszani, hogy fújom a hasát, ő pedig a hajamba kapaszkodik és sikongat. Ha már nagyon eldúrvul, akkor szoktam neki mondani, hogy finoman, nem szabad, és akkor elengedi. Olyan aranyos.
Gigi
Sajnos asszem most is lemaradunk a buliról. Az az igazság, hogy nem merek elmenni Bencével, mert mindig változó, hogy meddig van fent, de 3 órát nagyon ritkán szokott, vagy max. du. 5- fürdetésig. De ilyenkor már elég nyűgi. Sajnos elég messze vagytok tőlünk, és nem szeretném, ha Bence nem érezné jól magát, mert álmos lenne... meg az nektek sem lenne jó. Asszem én még várok 1-2 hónapot a talikkal, de utána már levakarhatatlanok leszünk.
Melinda
Megint úgy jött vissza a kajcsi, mint múltkor. Sugárban? Csak azért kérdezem, mert van úgy, hogy Bencéből is kijön egy adag, de ez mindig a játék miatt van. Nem lehet, hogy Marci is sokat mozog, és azért van? Pl. nálunk akkor szokott visszajönni, ha sokat van hason, és úgy játszik. Na jó, nem okoskodom!
Puszi nektek!
Zsófi