Új privát üzeneted érkezett!

Mica!

Az a bajom, hogy én soha nem szoktam Dia levelébe belekötni, visszakérdezgetni, esetleg helyesírási hibát felfedezni, valamint áradozni egy új barátnőről, vagy kiforgatni a mondatait.
Mindig kedves vagyok, ő meg állandóan csak visszakérdez, és még ráadásul azt is írta, hogy egyik levelem üti a másikat. Baromi szarul tud esni szerintem, mert nem azért írok ide, hogy állandóan magyarázkodnom kelljen mindenért, hisz fáradt vagyok már én ehhez és nem a bölcsiben vagyunk, hanem azért, hogy egymásnak segítsünk, nem pedig belekössünk, és utána mindenki mindenkitől elnézéseket kérjen.
Sajnos amilyen levelet írtam, mert kibukott belőlem többet állítom szóba nem fog állni velem.
A férjemtől azért függöt volna a tali mert Külföldön van, de megkért hogy ne írjam le ide.
Most már teljesen mindegy, ma jön haza. Ez volt az a bizonyos jó hír. Tehát a talira tudtam volna menni, de így most hogy menjek, azt mondja meg nekem valaki, hogy állandóan mindig csak mindenért magyarázkodom.
Hát anya vagyok és nekem ez egyáltalán nem hiányzik.
Sajnálom titeket ebből igazán kihagyhattalak volna.
Ti tényleg jó fejek vagytok, és nagyon fog hiányoz ni a beszélgetés. De az igazság az, hogy már az utóbbi időben azt vettem észre, hogy többet ülök a gép előtt, mint a gyermekkel foglalkoznék. Meg belefáradtam én ebbe most egy kicsit.
Jobb is ha leállítom magam. Meg itt az utóbbi vitáktól egy kissé elhidegültem, mert borzasztó, hogy az étkeztetésen össze lehet veszni, nem is értem. Én szimplán szerintem féltékenységi rohamban török ki néha és ezért van ez. Nekem ezen kell túllépnem, talán egyszer sikerül.
Nem akartam Diát megbántani, csak azt írtam le mérgemben amit érzek, és sajnos az igazság az embereknek néha fáj. De ha emiatt többé nem beszélünk, akkor nem is voltunk soha igaz barátnők.
Sajnos ilyen hülye ökör vagyok.
Sajnálom.
Csupán emiatt húztam föl az idegrendszerem.

Szia

puszika:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Na szép, itt most meg már megint miért megy a vita!

Andi, Dia!
Tessék elfogadni, hogy mindenkinek lehet rossz napja és mondhat olyat amit késöbb megbán, de ez nem azt jelenti, hogy akkor most többet szóba sem álltok egymással! Tessék szépen lehiggadni és szombaton jókedvűen jönni a talira!!!!!!

Most valahogy nincs is kedvem írni!
Azért még lehet, hogy benézek, de akkor már nem szeretnék ilyeneket olvasni!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Andi!
Fogalmam sincs mi bajod van,de már nem is érdekel!
Az elmúlt napokban elég sok sértő levelet kaptam tőled.KépAmiről ugye a lányok nem tudnak.Kép
De azt hiszem nem is érdekli őket a hülyeséged amiket nekem írsz.Szóval van email is a világon,nem kell itt szitkozódni.

Lányok!
Bocsánatot kérek ezért a kis incidensért!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Épp tanácsolni akartam, hogy beszéljétek meg ezt egymás között e-mailbe, mert így tényleg nem lesz senkinek kedve írnia!Kép

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz, Gigi, Márti!
Nagyon klassz lehetett ma Nektek. Igazi talit tartottatok! Elképzeltem, ahogy a Kisfickók KO-san alszanak, Gigi (a picúr Gigi Kép) bandázik körülöttük. Kép

Kata!
Ez a vacak fogacska mennyire gyötri Patrikot! Puszóka Neki és Neked is!

Dia, Andi!
Csatlakozom Micához és Györeszhez és megkérlek Benneteket, ha lehetőségetek van, akkor ne veszekedjetek. Egy picit lehet, de ennyire ne máááá!
Gyertek a talira és személyesen megbeszélitek! Oké?! Annyira rossz látni/olvasni, hogy civakodtok. Kép

Dia! Lábadnak jobbulást! Kép Köszike a gratut! Kép

Andi! Nonókának is szorítok, hogy ne kínozza olyan soká ez a fogacska! Kép

Azért magunkról is írok, mert sajnos megint történt ez-az. Ugye Marcinak délben adtam kajcsit, utána 1 órán keresztül játszott a játszószőnyegen, tök jól elvolt. Fél 2-kor cicizett és elaludt. Aludt egészen fél 4-ig, ébredezett, majd a bébifigyelőn keresztül egy nagy büfit hallottam. Ösztönszerűen átrohantam, erre megint kihányta a kaját. Kép Egyszerűen nem tudtam elképzelni miért, hisz kakilt, nem tolta el a kaját, amikor etettem. Tovább nem akartam találgatni, úgyhogy levittük a dokinénihez, aki nem talált semmit. Puha a pocakja, semmi gyanúsat nem talált. Azért kenetet vett a torkicájából és elküldte tenyésztésre. De nem hiszi, hogy bármi lenne, mert akkor a tejet is visszaadná és azt ugye nem teszi. Azt tanácsolta, hogy nyugodtan próbáljak adni Neki kajcsit, de úgy mintha most kezdenénk, egész pici adagokban. Kép Na ez történt ma velünk Kép

Remélem holnap szebb időnk és jobb kedvünk lesz!
Mindenkinek puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Melinda!
Sajnálom,hogy hányt Marcika!KépNem lehet,hogy hirtelen fordult és azért volt?Igaz,Domi még nem hányt /kopkop/de olyan már volt,hogy hirtelen mozdulattól büfizett.Remélem nem lesz semmi gond!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

A lányok tudnak mindenről, hisz leírtam mi bajom van őszíntén, csak egy baj van, hogy ezt te nem értetted meg, az e-mail, pedig valóban azért van, hogy ha valamit én oda neked leírok, az nem tartozik másra, lásd Gyuri.
Köszönöm, hogy így állsz hozzám és hogy nem érdekellek. Hát ennyit a véleménynyilvánításról.

Lányok!

Én kérek elnézést, hogy lemertem írni a válaszomat, amit kérdeztetek.
Többet valószínűleg nem teszem.
További kellemes levelezést, sajnálom, azt hiszem
jobb ha nem megyek a talira.
Azt hiszem a lányom fontosabb, holmi vitáknál.

Sziasztok és elnézést kérek mindenkitől.

Puszi:

ANDI
tandi

Andi!
Mégegyszer és utóljára megkérlek,hogy itt ne pocskondiázz!Kép
Igen nem értem mi bajod van velem,mert én nem bántottalak."Legalább is akarattal nem."De Te egy hete folyamatosan azt teszed!Kép
Nekem is fontosabb Domi mint,hogy elviseljem,tűrjem a szeszélyeidet!Elég volt!

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Melinda!
Annyira sajnálom, hogy Marci már megint hányt!
Cicizés után böfizett? Nem lehet, hogy a böfi hozta felszínre a kajcsit? Remélem tényleg nem találnak semmit és csak tényleg újra kell edzeni Marci gyomrát!!!

Andi!
Nem értem, hogy Ránk miért vagy megsértődve? Egyszerűen csak rossz volt olvasni, hogy így elfajult a vita köztetek!

Anikó!
Ha nem jön Andi a talira, akkor mi lesz Veletek? Úgy sajnálnám, ha nem tudnátok jönni!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Melinda!
GergQnek is van úgy hogy órákkal a kajcsi után is visszaköszön a kajcsi. Én annak szoktam betudni, hogy rengeteget mozog, húzkodja a lábát és kinyomja a pocijából. Biztos nem lesz komolyabb baja ne aggódj.

Dia!
Sajnálom, hogy így áll a helyzet köztetek Andival. A tali jó lesz ha végre megjavul az idQ. Ma biztos ki se teszem a lábam egész nap, nem is nagyon tudom mert szakad az esQ még a gyerekér is az apja megy az oviba.
Milyen ügyi Domi, hogy már puszikat dobál.

Mi is szenvedünk állandóan a koszmóval. Én egy puha fogkefével szoktam minden fürdésnél ledörzsölni. Ha nem csinálom akkor rögtön kijön újra. Nem tudom mitQl lehet a lányomnál talán ha egyszer volt.

Renit végül nem viszem a talira, mert jól sejtettem nem akar eljönni a Mamától szombaton.

Györesz!
Szégyenlem a pofám, mert Norbikának nem is kívántam nagyon boldog névnapot. Úgyhogy most bepótolom: NORBIKÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!KépKépKépKép

Mindenkit puszilok és ne veszekedjen senki.
Sok puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!

Én nem tudom mi van velem lányok, minden áldott nap olvastalak titeket, de az írás az már nem ment. Én annyira hulla vagyok, szét megy a fejem ettől az időtől. Szinte minden nap fáj, és nem merek bevenni semmit. Nem tudjátok, hogy a Panadolt most be lehet venni vagy sem?

Bencécske meg nem semmi, már több, mint egy hete nagyon ügyesen forog hasra is...tudjátok, eddig csak a hátára forgott. Szóval már nem egyszerű a pelenkázás. Kép Kép Már van, hogy hason pelenkázom. Kép volt egy nap, amikor nagyon rossz kedvű volt, nem tudom mi volt vele hétfőn. De már tiszta ideg voltam én is. Szegényre egyszer úgy rászóltam. Nem kiabáltam, de gondolhatjátok, hogy hogyan, mert úgy elkezdett sírni. Olyan lelkiismeret furdalásom lett. Kép Kép Aztán fölhívtam kersztanyám, hogy jöjjön mentse meg a gyereket tőlem, és elmentem tornázni. Jól kiugráltam magam, aztán egyből jobb lett. Kép Szerencsére azóta sem volt ilyen, és ős is nagyokat alszik. Egyébként olyan kis csintalan már. Ha kezébe kaparintja az újságot akkor gyűrögeti, és nagyn élvezi, hogy recseg, nagyokat nevetgél...azt pl. nagyon élvezi, ha tüsszentünk. Kép Ja, és már próbál kúszni. Kicsit furin adja elő, mert föltolja a popsiját, de a karjával még nem tud mászni, és így próbálja a lábábal tólni magát. Kép Kép Annyira édes, hogy meg tudnám zabálni.

Györesz
Utólag én is Boldog névnapot kívánok Norbikának! Kép Kép

Dia
De édi Domi, hogy már puszit küld anyunak!!! Kép Kép Nagyon ügyi!!!!!!!! És tényleg olyan nagyfiú már! Bence még nem csinál ilyet, de szoktunk olyat játszani, hogy fújom a hasát, ő pedig a hajamba kapaszkodik és sikongat. Ha már nagyon eldúrvul, akkor szoktam neki mondani, hogy finoman, nem szabad, és akkor elengedi. Olyan aranyos.

Gigi
Sajnos asszem most is lemaradunk a buliról. Az az igazság, hogy nem merek elmenni Bencével, mert mindig változó, hogy meddig van fent, de 3 órát nagyon ritkán szokott, vagy max. du. 5- fürdetésig. De ilyenkor már elég nyűgi. Sajnos elég messze vagytok tőlünk, és nem szeretném, ha Bence nem érezné jól magát, mert álmos lenne... meg az nektek sem lenne jó. Asszem én még várok 1-2 hónapot a talikkal, de utána már levakarhatatlanok leszünk. Kép Kép

Melinda
Megint úgy jött vissza a kajcsi, mint múltkor. Sugárban? Csak azért kérdezem, mert van úgy, hogy Bencéből is kijön egy adag, de ez mindig a játék miatt van. Nem lehet, hogy Marci is sokat mozog, és azért van? Pl. nálunk akkor szokott visszajönni, ha sokat van hason, és úgy játszik. Na jó, nem okoskodom! Kép

Puszi nektek!
Zsófi
nmzsx

Lányok!
Légyszi írjátok meg,hogy kinek jön a férje!Ezt Gigi kéri,hogy lássa hány hapsi lesz.Köszike.Kép

Zsófi!
Domi is beszokott durvulni.KépÕ is szagatja a hajam és ütöget.KépAztán ha feljajdulok néz kerek szemekkel,hogy mi a baj.KépSajnálom,hogy nem jöttök a talira!KépPuszi Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Hát én is előkerültem,rendesen be vagyok havazva tennivalóval,de már nem bírtam tovább,nagyon hiányoztatok.

Andi,Dia!

Mindkettőtöknek írtam emilt.De ide is leírom,én nagyon szeretlek mindkettőtöket és nagyon szeretnék veletek találkozni.Légyszi próbáljatok meg kibékülni.

Barbara,Zsófi!

Sajnálom,hogy nem tudtok eljönni a talira.

Gigi!

Már nagyon izgatott vagyok.
Elkészült a trüffel,ötszörös adagot csináltam, remélem jut mindenkinek.
A család már letesztelte,azt mondták elvihetem, renben van a cucc.KépKép
Mit vigyek még,írd meg,hogy ne egyvalamiből legyen egy csomó.
Süssek valamit?Édeset vagy sósat,vagy vigyek üdítőt,salátát?
Légyszives írd meg.
Remélem azért esni nem fog,ha kicsit hűvösebb van az nem olyan nagy gáz,legalább nem kell aggódni,hogy leégnek a napon a babák.
Ha kell valami segítség nyugodtan szólj szivesen segítek.

Lányok ,bocsi,hogy nem tudtam mindenkinek külön írni,de mennem kell.
Sok puszi,szép napot nektek,Saxi.
saxi

Sziasztok!!

Ezt a pocsék időt!!

Gigi
remélem tegnap sikerült jó kedvre deríteni téged. Mi nagyon jól éreztük magunktat nálatok.
Szombaton is biztos nagyon jó lesz, már úgy várom.
Még mindig azon nevetek, ahogy Gigi Oli lábát csócsálta.
Olyan aranyos Olika és olyan ügyes már.

Melinda
zokni csere nálunk is szokott lenni, de mint látod Gigi már más lábát is előszeretettel vsócsálja. Hát ez a hányás csak nem kerül el benneteket. Azon agyaltam, hogy 1 órával kajolás után épp mi történhet a pociban, mert valami ott nam kerek.

Mica
meteorológiai hírek nem valami kedvezőek. Autó mosás hát az enyémre is ráférne, de egyszerűen nincs időm elvinni a mosóba, ráadászl kb 2 nap után totál por az egész ismét.

Dia
ez nem semmi Domi puszikat dobál, ezt hogy sikerült megtanítani neki. Jaj de édi lehet, remélem nekem is fog majd dobni egyett szombaton.
Lábad elég gázosan hangzik, de már biztos helyre jött, remélem.

Anikó
hát most mi lesz veletek, jajajjjjj ne má!!!

Györesz
olyan édi Norbika olyan ügyesen lépeget.
Ma nem fogunk babakocsizni azt hiszem.

Tegnap nagyon jó napunk volt, Gigi szépen evett és aludt is, kivéve délután amikor vendégeskedtünk de hát semmiről nem szeretne lemaradni. Nagyon szupi volt a mini tali, a gyerekek ezerrel foglalkoztak egymással no meg egymás játékával, hú csajok mi lesz szombaton! Már nagyon várom!
Gigi ma is szépen evett eddig, most pedig szunyál. Már egyrre többször nyomja fel magát este totál négykézláb állt, előtte mutattam neki hogyan is kell csinálni, pár óra eltelt és ő is csinálta.
Remélem délután valamivel jobb lesz az idő. Mert irgum burgum.

Puszi
Márti
márti05

Györesz
bocsi ígértél valami tábla félét.

Puszi
márti05

Sziasztok!

Patrik ma is kipróbálja,hogy mennyit bír alvás nélkül.Kép

Engem csak egy dolog tud eltéríteni a talitól:ha Mica nem visz el!Kép
A férjem nem lesz ott.És a nagyfiam sem.

Zsófi!
Kár,hogy nem jöttök!Panadolt vettem be,mikor lázas voltam,szerintem lehet,mivel szirupban azt már a babának is lehet adni.

Melinda!
Nem jó hír a hányás,de az igen,hogy a dokinéni szerint nincs baj.
Lehet,hogy túleszi magát+a sok játszás,dől ide,dől oda.Lehet ez az oka.

Andi!
Sajnáltam a múltkor is,hogy Diával volt nézeteltérésed és ezért nem írtál ide jó ideig.
Nagyon örültem,mikor újra jöttél.
Most viszont,hogy már személyesen is megismertelek és szimpatikus voltál úgy is,nem csak a leveleid alapján,komolyan sajnálom,ha tényleg nem fogsz írni.
Úgy érzem nem bántottalak meg.Örülnék,ha írnál és annak még jobban,ha a talin beszélhetnénk!

Györesz!
Minitaliért irigy-irigy!KépTök jó lehetett!Alig várom,hogy lássalak Benneteket!KépNorbika most már eszi a piskótát?Én is ki szeretném próbálni,Patrik állandóan rágcsálna.Kenyérhéjat nem merek adni Neki.Kép

Dia!
Nagyon kíváncsi vagyok már a puszidobásra!Kép
Ti mikor értek oda Gigiékhez?Milyen süti az,amit nem kaptál?Nálunk is van Penny,esetleg megnézem,itt van-e.

Csajok!Írjatok!!!KépKépKép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Gigi!

Ne haragudj,jókor jut eszembe,nem baj ha a párom és Bogi is jön velünk?
Nem fogok megsértődni ha megmondod,hogy így egy kicsit sokan vagyunk.Nyugodtan írd meg,ha így nem megy a dolog.Akkor majd egy másik alkalommal,találkozunk.

Dia!

Későn vettem észre amit írtál.
Az én férjem jönne velünk,ha Gigi is beleegyezik.
Nincs a környéken ismerős úgyhogy kénytelen velünk jönni,ha csak nem akar az autóban ülni.
Tőlünk elég messze van Dunaharaszti,és nem is vagyunk ismerősek arrafelé.
Édes lehet Domi ahogy dobja a puszit.

Kata!

Te hozod a nagyobbik fiadat?
Ha jól emlékszem már kérdezted,hogy ki viszi az idősebb gyerkőcöt,csak arra nem emlékszem,hogy akkor válaszoltam-e neked.Ha esetleg nem akkor most megteszem,én vinném Bogit.

Puszi,Saxi.
saxi

Kata!

Ma nem vagyok a toppon.Most vettem észre,hogy már írtad,hogy nem jön sem a férjed sem a nagyfiad.Bocsi tiszta szétszórt vagyok.

Puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Gigi!
Gábor jönne, ugye nem baj. Nem eszik sokat Kép
Szólj, ha tényleg kellene valamit segíteni, mert akkor esetleg előbb mennénk és besegítek. Oké?
Puszi!

Márti!
Gigi már mások zokniját is eszi?! Marci max. a jobbat engedi Neki, mert ő a bal lábáról szokta általában lefalatozni. Remélem Giginek így is megfelel. Kép Most már biztos nagyon kell figyelni a Manócskákra, hogy mit fognak művelni, mert Marci is olyan mint a tűz. Egyik pillanatban még itt van, másikban pedig már 1 métert gurult és a parkettán figyel és falatozza a lógó virágomat. Kép Kép
Elképzeltelek, ahogy mutatod Giginek a négykézlábon állást. Hát mit ne mondjak, jót nevettem. Kép

Györesz!
Hú, de kiváncsi vagyok a lépegető Norbikára. Kép

Saxi!
Jó kihavazódást Neked!
Már kezdtem izgulni, hogy csak Gábor "viszem" (illetve Õ visz engem Kép). Kiváncsi vagyok ám Bogira is nagyon, meg persze Mindannyiotokra. Kép
Most már izgat rendesen ez a trüffel dolog, mert én sem ettem még. Kép

Dia!
Marci is az a fajta, hogy legyilkol, ha meg rászólok, néz a bociszemeivel: "Mi van, anya? Én nem csináltam semmit!" Meg kell ilyenkor (is) zabálni. Kép

Zsófi!
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni. Kép Pedig nagyon kíváncsivá tettél Bence iránt, ő is milyen ügyi már. Kép

Kata!
Patrik még mindig fenn van? Biztos az idő zavarja meg. Vagy már mindent arra fogunk?

Köszönöm szépen a drukkokat, ötleteket hányós ügyben. Szinte mindaz felmerült bennem, amit Ti is írtatok: túleszi magát, forog-pörög, nem büfizett. Csak az a furi, hogy ezt a sima tejes napokon nem csinálja, csak akkor ha kap valami "rendes" kajcsit tejen kívül is. De így hogy a dokinéni egy picit megnyugtatott, egy kicsit jobb. Remélem tényleg nem fognak semmit találni. Kedve tuti jó, olyan rosszcsont volt ma is.
Tegnap elfelejtettem írni, hogy kibújt a várva vár 7. fogunk is. Ez most a 4. fenn, jobb oldalon. Úgyhogy fenn meg van a szimmetria, alul hiányzik még a jobb kettes. Kép Annyira édes egyébként a lenti fogsora, olyanok a fogak, mint az orgonasípok. Bal felé szépen egyre kisebbek, olyan mintha nagyságsorrendbe álltak volna Kép

Mindenkinek sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Igaz, nem kérdeztétek, de azért leírom, hogy tegnap volt kint a dokinéni, megerősített, hogy a foga miatt lázas, szerencsére nincs semmi komolyabb baja. A lázasságot megmagyarázza, hogy a hátsó fogai is jönnek, azt mondja a doktornéni, úgyhogy nekünk lehet hogy nemsokára teljes fogsorunk lesz.

A talira akkor nem megyünk, ez van, majd talán valamikor összejön. Így majd itthon ünnepeljük a szülinapomat meg hármasban. Így zserbót sem sütök, hacsak holnapig valaki nem jelentkezik, hogy beszalad érte, és akkor kiküldöm nektek. Ma estig várom a jelentkezőket Kép

Most ennyi, megyek, mert éppen tornáztam, és ki vagyok melegedve.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!
Márti!
Remélem kapsz puszit Domitól.KépMár tanítom neki,hogy másnak is küldjön,reggel már az Apjának is küldött.Kép
Úgy tanulta meg,hogy egy egész nap mutattam neki,hogyan kell és kértem csinálja ő is.Estére már ment neki.Kép

Kata!
A süti úgy néz ki,hogy henger alakúak/ostya/és 3 féle van egy dobozban.Kókuszos/az kókuszba van hempergetve/,mogyorós/annak a teteje mogyoróval van megszórva/és kávés/annak a teteje kává formájú pötty van/.Ez tulajdonképpen ostya és krémmel van töltve.Kék dobozban van és fólia van rajta.Itt 800 ft volt.Légyszi vegyél és kifizetem!Köszi!KépJa és ha megtennéd és vennél nekem egy ü balzsamecetet azt is megköszönném!KépMost Olasz hetek vannak a Pennybe,de a szórólapon feltüntetett árukból csak ez nincs az itteni Pennybe.Kép

Saxi,Melinda!
Nem gond ha jönnek a fiúk,csak azt hittük,hogy csak Tamás jön és így inkább otthon hagytam volna.Kép

PuszPusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Eddig csak olvastalak benneteket, de a tegnap kialakult vita (Andi-Dia) arra késztetett, hogy elmondjam a véleményemet. A Dia szerintem is egy felfuvalkodott, beképzelt hülye p..a. Õ bárkit kritizálhat, ellenben ha őt kritizálják, vérig van sértve (sokat ad enni a fiának, megjegyzem, SZERINTEM is). Lehet, hogy belőle is gombócot akar nevelni? Hát ennyi. Igaza volt az Andinak.

Katalin (akit egyszer régen szintén megbántott D.)
katalin1000

Katalin!

Sajnos, amilyen stílusban írtál, csak annyit tudok írni, jobb ha továbbra is csak olvasol minket. Kép

Köszönöm: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Hűha! Mi van itt? Mi ez a hirtelen megjelenő ellentábor?

Kati
Lehet, hogy téged is megsértett már Dia, de azért elég gáz a stílusod. De tudod az a furi, hogy asszem ti vagytok csak ketten Andival, akit Dia állítólag megsértett. Tán kicsit túlzottan érzékenyek vagytok, nem? De ha igazatok is van, miért kell ilyen minősíthetetlen stílusban írnod? Nem hiszem, hogy Andi a te erősítésedre szorulna!

Asszem egyébként nem is baj, hogy nem írsz ide!

Zsófi
nmzsx

Sziasztok!!

Melinda
ez nem semmi fogmanók nagyon aktívak nálatok.
Tudod mire gondoltam még, te milyen kajákat adsz ilyenkor Marcinak üvegeset? Mert esetleg az is lehet, hogy amit sürítő anyagnak bele tesznek az okoz gondot nálatok. Nálunk pl a krumpli tiltólistás tehát amibe azt tesznek az nem jöhet.

Puszi
márti05

Katalin!
Szerinted van itt valaki, aki kiváncsi a véleményedre? Nem szégyelled magad így viselkedni? Semmi, de semmi közöd a két ember vitájához, amit pedig Diáról és a kisfiáról írtál egyenesen felháborító! Te esetleg Ms.World vagy? Akkor örülj neki és tűnjél közülünk! A gyermekének pedig mindenki azt ad enni, amit jónak lát, senkinek nincs beleszólása, de legkevésbé egy vadidegennek, aki bepofátlankodik valahova!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Zsófi!

Azt hittem szabad véleménynyilvánítás van. És ha már a megsértődésnél tartunk, nem ő volt aki felhúzta magát a kaja-, illetve a bébikomp-használata témában is???? Lehet, hogy ő is túl érzékeny? Ja! Neki lehet.Kép
Egyébként azt sem értem, hogy a fia mellett hogy van ideje ennyit fórumozni...
Na mindegy! Nyugodtak lehettek, békén hagyom ezt az "összetartó" csapatot.

Kata
katalin1000

Katalin!

Ezt nem kellett volna írnod. Itt egy baráti csoport van akik egymást megpróbáljuk segíteni nem pedig utálkozni. Épp elég baj, hogy Andi és Dia így összekaptak, mi akik személyesen ismerjük őket nem kotyogunk bele a vitájukba, akkor te miért teszed. Andi és Dia is érzékeny, és akkor mi van, én is és a többiek is azok vagyunk, főleg amikor kicsit rosszabb paszban vagyunk. Ha neked ez nem tetszik nem kötelező olvasni bennünket, remélem írni nem fogsz többet mert nem hiányzik az undokoskodásod, eddig is elvoltunk nélküle.

Jó lenne ha befejezné mindenki a bántást hisz nem azért vagyunk itt egymásnak. Mennyit segítettünk már, erősítettük egymást, bátorítottuk, örültünk és buliztunk együtt, ne legyen már ilyen szekálás. Személy szerint én mind a két csajt kedvelem és jó lenne ha mindkettő sokáig írogatna még itt.

Márti
márti05

Na álljon meg a menet! Mi a fene folyik itt? Ki ez a Kati? Talán ezt a beszólást nem kellett volna ide leírni.
Azt hiszem ez a rossz idő megviseli az anyukákat.

Kati!
Ha ilyen a stílusod, jobb ha kimaradsz ebből a társaságból!

Én igazából nem értem az Andi-Dia vitát, de én szeretném ha kibékülnének. Mind a ketten erős egyéniségek és ez néha gondot okoz. Tapasztalatból tudom.

Én nagyon szeretlek mindkettőtöket és tudom, hogy úgyis ki fogtok békülni. Diának se volt jó napja tegnap és az Andit sem irigylem a Nonó fogai miatt. Engem is nagyon ki tud borítani, mikor Szonjus nyugtathatatlanul sír! Kép
Ilyenkor ha csak csúnyán néznek rám már harapni tudnék!

Tegnap végre belapátolt a kislányom egy fél üveg őszibarack-pépet, este pedig egy adag Sinlac-ot. Ennek eredményeként nem kelt fel hajnalban enni, csak 5:30-kor. Arról nem is beszélve, hogy már felnőttes kakija van tőle (nem is kevés)! Kép

Na puszi mindenkinek!
Sajnálom, hogy nem tudok menni a talira, azt a trüffelt kipróbálnám! Nyam!!

Barbara
babar

Csajok!

Kérlek ne veszekedjetek miattam.
Sajnálom az egészet, így is kivagyok.

Kati!

Te pedig kérlek ne bántsd Diát!!!

Sziasztok:

ANDI
tandi

Andi!

Fel a fejjel! Kép Bár én sem Diát, sem téged nem ismerlek személyesen, azért remélem, hogy kibékültök. Lehet, hogy mind a ketten érzékenyek vagytok, de megértem. Nekem is van olyan napom, amikor mindenen meg tudok sértődni, és minden, és mindenki idegesít. Még én, saját magamat is. Kép Kép Szóval remélem, hogy ez egy átmeneti dolog, és minden rendbe jön. Nonónak meg remélem hamar elmúlik ez a fogas időszaka, és a maradék fogacska már szép csendben kibújik. Addig is szerintem, ha tudtok, picit menjetek el otthonról, kapcsolódjatok ki a pároddal, a picurit meg bízzátok valakire addig. Én ezt szoktam csinálni, és nagyon sokat jelent!

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Sziasztok Lányok!
Már tegnap este is itt jártam, de egyszerűen nem tudtam mit írjak! Most meg jövök és...
iszonyúan sajnálom, hogy éppen most, amikor végre ismét rátok találtam ez történt! Sajnálom, de most végképp nem tudom mit írjak!

Dia! Fantasztikus anyuka vagy!!!! Egyedül te, csak és kizárólag te tudod, hogy mi a legjobb a kicsifiadnak! Tündéri, gyönyörű kismanó, szép nagy fiú és milyen okos is, légy hát büszke rá és magadra is!!!!!

Én nem szeretnék senki mellett állást foglalni, nem is tehetem, hiszen alig-alig ismerlek benneteket! Azt viszont tudom, milyen bizonytalan ilyenkor egy édesanya, az első babánál, mennyi aggódalom, izgalom jár abba szerető anyai buksiban! Senkinek, senkinek nincs joga megkérdőjelezni egy anyuka "jóságát", mindannyian úgy vagyunk kitalálva, hogy a legjobbat adjuk kicsiny poronytyunknak!
Ezt muszály volt leírnom!

Gigi!
Már nagyon várom én is a szombatot! Mi csak ketten megyünk a legkisebbik manóval, apa visz bennünket, de ő jön is haza tanulni
:o( és majd értünk jön! Viszont én még nem tudom az utat? Melindának, ha meg van a cím és útvonal, akkor majd remélem elküldi e-mailben (Ugye? :o)), ha nincs, akkor oldjuk már meg valahogy, kérlek! Nagyon remélem, hogy te és Oli is jól vagytok ebben a szörnyű időben!

Györesz, Dia, Saxi, Mica, Andi, Anikó, Kata, Zsófi, Barbi, Szilvi, Márti és drága Melinda mindenkinek nagy-nagy puszit küldök! Sajnálom, de az amúgy is borongós hangulatom, mélyponton van, most ennyire futotta!
Küldök nektek egy szép nyári képet, csakazértis!!!

Évi

Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Mi van itt??????

Katalin!

Nem szeretnélek megbántani,de ha tényleg olvasol minket akkor rájöhettél volna,hogy ez tényleg egy jó csapat.
A két lány közti vita pedig csak rájuk tartozik!
Ha akarják rendezik, ha nem akkor nem.
Mindketten felnőtt emberek és el tudják dönteni,hogy kérnek-e a másik barátságából.
Ha ez az igazi Éned,akkor sajnálom,de tényleg jobb ha csak olvasol.

Barbara!

Trüffelt én viszem,de ha gondolod postázhatok egy adagot.KépKépKép
A hozzátápitól nálunk is tetemes mennyiségű a kaksi,de örülök mert előtte volt,hogy csak 3-4 naponta kakilt.Na most nincs ilyen gondunk.Kép
Remélem egyszer azért majd veled is találkozhatok.
Szonja nagyon cuki.
A szeme rendbejött?
Mikor olvastam mi történt vele,még a hideg is kirázott.Nem lehetett könnyű hallgatni ahogy sikít szegény.Férjed nagyon bátor,hogy bevállalta.

Most mennem kell,ebédel a család.

Puszi mindenkinek,Saxi.
saxi

Bocs mindenkitől!
katalin1000

Sziasztok!

Szerintem a Katalin hozzászólását tekintsük úgy, hogy nem is írt, az ilyet figyelembe sem szabad venni. Kép
Képzeljétek, ma már egyáltalán nem volt lázas a kislánykám, és aludt több mint 2 órát már. Mondjuk nem csodálom, ebben az időben én is folyton aludnék. Benevezünk mi is a Ki mit tudra. Tegnap óta, ha éhes a kislánykám, közli velem, azt mondja, hogy nyami. Annyira édeske. És ma már evett is rendesen. Tegnap kipróbáltuk a milupa ha tejpépet, a vaníliásat, nagyon ízlett az is neki. Annyira örülök, hogy már jobban van.

Melinda!
Gratula a 7. fogacskához. Csak leköröztetek minket. Kép Annyira irigykedem, hogy ilyen könnyen veszitek a dolgot. Szerinem nálunk egyszerre fog több is kibújni. De már ezt sem bánom, csak legyenek végre kint már. Kép

Évi!
Annyira szép ez a kép. Itt szeretnék lenni egy kicsit nyaralni.

Na most megint megyek, mert a kislányom unatkozik nélkülem, játszani kell vele. Kép
De azért ezt még gyorsan küldöm nektek, hogy jobb kedvetek legyen
Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!
Hú egy pár órát nem vagyok és mire jövök vissza.Kép

Köszi lányok,hogy kiálltatok mellettem,nagyon jól esik!Kép

Kati!
Fogalmam sincs ki vagy!Megbántottalak?Elnézést!De mivel nem tudom ki vagy,akaratból biztos nem bántottalak.Az Andi és köztem lévő vitához tényleg semmi közöd!
Nem tudom miért vagy ilyen stílusú.....Ha az élet tett keménnyé sajnálom!Ha a beképzeltséged akkor még jobban sajnállak!
Itt az email címem,ha gondod van velem kérlek oda írj mert amint olvasod itt nem kiváncsi senki rád!
ldicsi@freemail.hu

Bocsi lányok!Este jövök!Puszi.DiaKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!

Anikó
örülök, hogy Krisztike jobban van.
1-2 nap és közli mit szeretne nyamizni, ha így haladtok. Jaj de édi lehet, úgy megzabbantanám.
Tényleg katasztrófális amit műveltek fogzás terén, lassan az 1 éves kornak megfelelő fogállománnyal rendelkezttek vag ymár túl is léptétek? S pikk pakk teljes lesz a fogsor.
De lagalább olyan könnyű lenne mint Marcikának, és nem szenvedne vele így. Ez egyszer elmúlik és olyan gyönyörű lesz minden. Mi meg akkor fogunk ezekkel szenvedni, mi a fognélküliek.
Úgy sajnálom a szombatot.

Barbi
tényleg Szonja szeme teljesen rendben van már?

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Anikó!
Ha nem írtad volna, hogy ne vegyük figyelembe "kedves" Katalin írását lehet hogy én is egy kicsit alpári lettem volna, de így inkább nem veszem figyelembe.
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni most se a talira!KépKépKép

Dia!
Senkivel ne foglalkozz, hogy mit mond tényleg csak Te tudhatod, hogy mi a jó a gyerekednek. Az hogy meghallgatod más véleményét egy dolog és egy másik dolog, hogy mit hasznosítassz belQle.

Andi!
Sajnálom, hogy így eldurvult ez a dolog. Remélem felnQtt emberek modjára meg tudjátok beszélni a problémákat. Én mind a kettQtöket kedvellek és mind a kettQtökkel szeretnék is találkozni szombaton. Meg különben is elfelejted Bubu macit?

Na errQl ennyit.
Képzeljétek, hogy kiakadtam most amikor a párom hazahozta az oviból a gyereket. Közölték, hogy a Reni hajában halott sörkéket találtak. Kérdezem én hogy hogy lehet egy sörke halott ha az ember nem tudja, hogy a gyereke tetves és nem írtja?
Én most miliméterenként átnéztem a gyerek fejét és semmit nem találtam benne. És az a legszebb, hogy soha nem vakarózott. Akkor most mi van?
Úgyhogy holnap vihetem az ÁNTSZ-be, mert csak úgy mehetünk oviba. Ja és senki nem volt teves az oviba. Értitek Ti ezt?

Most megyek mert halálosan felhúztam magam, úgyhogy eszem valamit.

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok

Na én is megjöttem.

A tegnapi nap tényleg tök jó volt. Kép Az csúcs volt, ahogy Gigi rágta Olivér lábát,akinek ez fel sem tünt. Közben kiabáltak, dumáltak, Norbika meg csak aludt.Kép
Na eddig voltak a szép dolgok...........

Hát ez a Katalin féle beszólás kissé meglepett, hogy finom legyek. Szerintem is max. csak olvass minket. Kérlek ne nyílvánulj meg, mert elég gáz a stílusod. Na erről ennyit. Kép

AnikóKép
Légyszíves izzísd a sütődet, mert megy a férjem értetek szombaton. Megbeszéltük, hogy Diáékat én hozom ki és ő meg bemegy értetek. Úgyhogy légyszíves az emil címemre írd meg a telcsi számod, hogy meg tudjuk beszélni, hogy mikor jó nektek, meg a cím miatt is. Vissza is visz titeket. Úgyhogy nem úszod meg a társaságunkatKép
E-mail címem: tillgigi@freemail.hu
SaxiKép MelindaKép
Nem baj, hogy jönnek az apukák. Sőt. Csak a kaja miatt kérdeztemKép Bogit is nagy szeretettel várjuk. Igaz házikó már nem lesz, mert már nincs idő megvenni, de azért biztos találunk neki valami elfoglaltságot.

Andi
Eddig nem akartam belefolyni a vitátokba Diával, de mivel engem is érint, most már azt hiszem, hogy joggal teszem. Sajnálom, hogy úgy érzed, hogy elveszem "tőled" a barátnődet. Nem hiszem, hogy azzal, hogy egy hónapba egyszer találkozunk bárkit megbánték. Én örülök, hogy megismertem új embereket és úgyanúgy örültem, hogy kijött Györesz és Márti és a Melindával is nagyon jól kijöttünk. Nem gondolom, hogy ezen bárkinek meg kellene sértődnie. Én nem ártottam neked soha semmivel és még sértőt sem mondtam rád soha, de te mégis "ismeretlenül" utálsz engem. Ezt sajnálom és nem is értem. Na ezt a témát én be is fejeztem.

Ja leírom, hogy hogyan lehet eljutni hozzánk. Két féle megoldás van.
1. M0-on a Dunaharaszti, Baja kijáratnál kell lejönni. Jönni, jönni bal oldalt lesz a Coca Cola,jobb kézre pedig egy OMV kút. Na itt kell elmenni jobbra. Jönni addig míg egy vasúti felüljárót meg nem láttok és ez elött el kell fordúlni jobbra ( a sarkon autósbolt van) ez a Táncsics utca a 7-es szám vagyunk mi.

2: Soroksár felől. Beértek Dunaharsztiba és lesz egy lámpás kereszteződés ahol balra kell fordúlni (Alsónémedi felé). Át a vasúti felüljáró alatt és balra a Táncsics u.

Szóval egyszerű.
Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Szilvi!
Ez érdekes amit írtál, hogy az oviba látták a tetveket (halottakat???), Te meg semmit! Ki nézte egyáltalán meg?

Zsófi!
Ne aggódj, Nálam is előfordul, hogy erősebben szólok Norbira és szerintem néha kell is és ezzel semmi baj nincs, amíg nem ordítunk. Lassan el kell kezdeni Õket nevelni és abból értik meg ha valami nem jó, ha más hangsúllyal mondjuk, persze az is előfordul, hogy ezen elsírják magukat, de attól Te még nem csináltál rosszat!
Nagyon ügyes már Bence!
Kár hogy nem tudtok jönni a talira! Pedig szerintem nem lenne olyan nagy baj, ha egy kicsit kizökkenne Bence! Ezt úgy értem, hogy Norbi is tutira kilesz, mert majd biztos nem tud aludni, talán a kezembe, mint multkor is, de aztán másnap helyrerázódik! De hát Te tudod, Te érzed, hogy ezt bevállalod, vagy egyenlőre inkább jobb a nyugi! Azért megértelek Téged is ám!Kép

Saxi!
Úgy örülök, hogy végre megismerünk Titeket is és igazán örülök, hogy hozod Bogit is, gondolom hogy fogja ide-oda kapkodni a fejecskéjét és majd csak ámúl, hogy mennyi baba egyrakáson! Tutira élvezni fogja!Kép
A trüffelre már nagyon kiváncsi vagyok!!!!!!!!

Márti!
Hamarosan felteszem a beígért táblázatot!
Annyira ügyi Gigi, hogy már mászni próbál! Hidd el talán jobb is, hogy még nem tud teljesen megülni, így legalább tutira nem fog kimaradni a mászás, mert Õ aztán nagyon kis akrobata a földön!

Kata!
Én már adtam Norbinak kenyérhéjjat és szerintem az kevésbé rizikós, mint a piskóta, mert azt nem tudja leharapni, csak áztatja és ha már szétázott, akkor adsz Neki egy másikat! Én piskótát egyenlőre úgy adom Norbinak, hogy kicsit beáztatom teába és a kezemből eszi, így imádja!

Melinda!
7. fog????????? Hát Marci aztán nem lacafacázik! És mekkora mákotok van, hogy ennyire jól viseli!
Szombaton meg is nézem, biztos nagyon cukin néz ki azzal a rengeteg foggal!!!!! Biztos már Õ is rengeteget változott!

Dia!
Nagyon örülök, hogy nem buktál ki Katalin beszólásán! Az ilyen csaj nem érdemli meg, hogy számba vegyék! Na erről ennyit!
Annyira okos Domi, tényleg olyan hihetetlen, hogy mi mindenre képesek már! Norbinak most a tapsi-tapsit tanítom!

Barbi!
Kár hogy nem tudtok jönni a talira, nagyon kiváncsi lettem volna a nagylányodra!!! Milyen ügyes, hogy elkezdett szépen enni, csak így tovább!!!

Mindenkinek sok puszit
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!

Állitólag valami védQnQ volt kint és az nézte a fejüket. Szerintem összetévesztette a serkét a korpával. Holnap meg is kérdezem, hogy létezik e halott serke. Mert azoknak ki kellett volna kellniük vagy csak akkor elpusztulniuk ha írtják.
Na mindegy csak nagyon felhúztam magam.

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok itt vagyok újra én is még ha egyeseknek ez nem is tetszik!Kép

Györesz!
Én is tapikolok Dominak,az tetszik neki ha mutatom hogyan kell,de ő már nem szereti csinálni.KépTényleg nagyon hihetetlen miket tudnak már produkálni.KépMajd szombaton Neked is küld puszit!KépMa én már kérés nélkül is kaptam pelenkázás közben.KépUtána meg kell dicséri,azt nagyon szereti.KépDe a horoszkópjában is benne van,hogy iskolás korában is azért fog tanulni mert szereti a dicséretet.Kép

Barbi!
Szívből gratulálok a hozzátápihoz!KépNa látod fog ez menni csak türelem kell hozzá!KépDomi is rengeteget kakil amióta hozzátápi megy.Ma akkora adag volt,hogy ruhát kellett cserélni.KépJa és 3-4 ilyen adag simán van egy nap.KépNagyon sajnálom,hogy nem jöttök!KépNem tudnátok megszökni a lagziból?Legalább egy fél órára.Légyszi!Kép

Gigi!
Puszi,mi ma sokat dumáltunk így most nem írok Neked többet.Kép

Sys!
Aranyos vagy,köszönöm!Kép
A Te párod jön a talira?KépOvónő no komment!Kép

Anikó!
Jaj úgy örülök,hogy Viktor elmegy értetek!KépEszünk zserbót hurrá!Kép

Évi!
Köszönöm,a dicséretet!Tőled külön jól esik mert mégis tapasztalt Anyuka vagy és a Te véleményed fontosabb mint egy jöt ment bunkóé!Kép
Köszi a képet is,hát most szivesen pancsiznék ott Domikámmal.Kép

Zsófi!
Megint nem jössz?Ne tedd ezt velünk!KépAnnyira jó lenne talizni!Csatlakozom Györeszhez,ilyenkor minden manó másképpen eszik,alszik stb...De egy napot ki lehet birni.Sőt csak egy fél nap lesz.KépAz első talin is amelyik álmos volt aludt...Légyszi,légyszi!KépViktorhoz még befértek.KépKép

Lányok!Akkor ki mit hoz,írjuk össze!Kép

Én:Üdítő,sós süti,édes/bolti/,hamburger zsömi és gondoltam zöldségeket is lehetne grillezni.Szeretitek?Cukkíni,paradicsom,gomba stb.....De csak akkor veszek ezt ha szeretitek.Kép
Puszi Mindenkinek!Dia
UI:Szóljon ha valakit megsértettem ebben a levélben!KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Jaj Melinda!
Most vettem észre,hogy kifelejtettelek!Pedig írni akartam,hogy gratula a rengeteg fogacskához.KépMossátok már őket?.OJó lesz újra talizni!KépMegkukucskálhatom majd én is azokat a güzüket?KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép
Ne hozz ennyi mindent!!!!!!!!!! Gondoltam görög salira, azt szeretitek?

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!
Én szeretem a görög salit. Ha 1 óra elött megyünk az jó? Vagy inkább késQbb menjünk?

Dia!
Nem biztos még hogy jön a párom. Lehet hogy csak elvisz minket meg értünk jön, mert dolgoznia kell.
Én muffint viszek. Remélem holnap meg tudom csinálni.

Anikó!
Mégis jössz! KépKépKép

Zsófi!
Viszont az kár, hogy téged nem ismerhetünk meg.Kép

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!

Dia!
Én is nagyon örülök, hogy nem vették el a hangulatod, sőt! Örülök, hogy ilyen tök jó kedved van! Kép
Köszike a gratut! Tényleg "mossuk" néha. Györesz ajánlott dm-es 3 db-os fogmosószettet. Az egyik műanyag gumisörtés fogkefe kinézetű valami, azt szoktuk rágcsálni. Mármint Marci Kép De nagyon figyelni kell vele, mert egy hirtelen mozdulattal ledugná a torkán Kép
Megnézheted a güzüket, persze ha én kapok Domitól puszit! Kép

Gigi!
Talira muffint és üdítőt viszünk. Ha kell még valami tényleg szólj!!! Kép

Márti!
Én is gondoltam az összetevőkre. A sárgabarackos cuccon és a hétfői tejpépen kívül mindent kapott már előtte. Hétfőn a tejpép mellé őszibarackot és almát kapott, ami eddig a kedvence volt. Csak a tegnapi sütőtök+srépában volt krumpli a sűrítő. Úgyhogy semmi közöset nem találok a 3 napban, kivéve azt, hogy akkor kapott bármit tejen kívül. Köszönöm, hogy töröd a fejed. Kép
Nektek mi baj volt a krumplival? Kihányta vagy pöttyös lett tőle?

Barbi!
Örülök,hogy beindult Szonja evőkéje. Ti elindultok, mi pedig leállunk sajna. Kép
Jó bulizást a lagzin!

Évi!
Gigi megelőzött cím és útvonal ügyében. De lehet, hogy jobban is jártál, így legalább 100%-ra odataláltok. Kép
Remélem jobb a hangulatod. Kép Puszika!

Anikó!
Bocsi, hogy nem érdeklődtem Krisztike iránt, de Marci hányása egy kicsit megkavart. Mégegyszer bocsika. Annak viszont nagyon-nagyon örülök, hogy "csak" a fogacska. Tényleg hihetetlen, hogy Ti mennyit szenvedtek, mi pedig szinte észre sem vesszük. Mitől függhet ez, ki tudja?
Annak is nagyon örülök, hogy Viktor el tud Benneteket hozni a talira. Kép

Szilvi!
Védőnő - no comment Kép

Györgyi!
Édes lehet Norbika a kenyérhéjjal. Lehet, hogy most hülyének néztek, de megkérdezem: miért kell kenyérhéjat/piskótát adni Nekik. A rágás miatt? Lövésem nincs, de látom, hogy sokan adtok, hát gondoltam megkérdezem, mi se maradjunk ki ebből a jóból Kép Marci meg a fél fogsorával igazán elkezdhetne rágni. Bár Õ már almán kísérletezett.
Persze, hogy megnézheted a fogacskákat Kép

Andi!
Remélem azért még fogsz erre járni. Ha olvasol, akkor gondolok Rátok és szorítok, hogy Nonókát ne sokáig gyötörje a fogacskája. Kép

Marci ma elég zizi volt délután. 11 és 5 között negyedórát a cicin, majd egy másik negyedet az ágyában aludt. Egyebet semmit. Egy kicsit be is pörgött. Aztán 5 után nagy nehezen elaltattam és most kelt negyed 8-kor, úgyhogy az esti szertartásrendünk felborult picit. Eltoljuk a fürcsit, szopit, mindent.
Viszont ma az evőkéje sem volt túl nagy. Remélem ez is csak az időtől lehet és nem a pocakja okozza. A kedve egyébként jó. Zokniját is rendületlenül rángatta magáról Kép
Míg el nem felejtem köszönjük a fogacska gratulációkatKép

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Gigi én szeretem a görög salit.KépInkább azt csináljak grill zöldségek helyett?Szólj mert holnap megyek az Interspárba!

Melinda!
Ok puszi rendel!Kép
Láttad már Oli fogkeféjét?Na én olyat szeretnék,de nem kapok sehol.Az elég biztonságosnak tűnik.A Mega Toys-ban biztos van,de én oda nem járok.Kép

Most mond meg,miért hadjam,hogy egy /nem alacsonyodom le a szintjére/....elrontsa a kedvem?Nekem az épp elég volt,hogy kiálltatok mellettem mégegyszer köszönöm Nektek!Kép

Szerinted letudom fotózni a fogacskákat?Kép

Sys!
Értünk 10-re jön Gigi mert azután a fiúk kajálnak.Kép

PuszPusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Melinda!
Te mostmár tényleg adhatsz valamit Marcinak, hogy gyakorolja a rágást! Ha Te is paramama vagy, akkor ajánlom a kenyérhéjat, minél szárazabbat! Meg hallottam olyat is, hogy lerágott csirkecomb csontját is imádják rágcsálni, mert annak még íze is van! Van egy táblázatom, abba 8 hós kórtol írják, hogy adni kell ilyesmiket, persze ez fog függő is, na meg hogy melyik gyerek mennyire fogadja jól az ilyen újdonságokat! Norbi szeret rágcsálni, de ha már kicsit darabosabban adom Neki az ebédjét azt nem mindig értékeli!

Én még nem tudom, hogy mit viszek a talira, de valami édes sütit gondoltam, ha az jó!? Ha nem akkor írjatok, hogy mit vigyek?

Anikó!
Örülök, hogy mégis tudsz jönni! Hurrrrrrrrrrrrá!!!!!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Milyen Oli fogkeféje??????

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Az olyan,hogy Gigi az újjára húzza és azon van a puha kefe.Tök jó,majd szombaton mondjad Giginek mutassa meg!KépPuszi.Megyek helyszinelőket nézni.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?