Sziasztok!
Élek, tegnap voltam a dokibácsinál, a méhszájam zárt, vérnyomásom alacsony (szokás szerint
), a cukorterhelésem jó lett. Aki még előtte áll, annak elmondom, hogy a cukrosvíz nem olyan szörnyű, jól fel kell keverni, hogy ne maradjanak benne csomók (nekem maradt az alján egy kicsi darab, azt bónuszban elszopogattam, sima szőlőcukor
), és jó sok citromlevet tenni bele, ha nem vagy édesszájú.
Én úgy tudom, minden ilyen vizsgálatra éhgyomorral kell menni, de kétség esetén hívjátok fel a labort vagy a dokit. Ha üldögélsz, ahogy elő van írva, nem fogsz szédelegni az éhségtől. (Asszem ezt már írtam
.)
Ami nagy hír, hogy vasárnapra meghívott szülőszoba látogatásra. Eddig azt hittem, hogy ez csoportban zajlik, de olyan édi volt, azt mondta, akkor megbeszéljük a részleteket is
. A mávos fórumon már pánikoltam, hogy ez normális eljárás-e, és aki válaszolt, azt írta, hogy igen
. Majd beszámolózok, ha lesz tali hétfőn (13!) du. (helyet azért pontosítunk ugye?) a párom úgyis Kassára megy és későn ér vissza
.
A tali nekem hétköznap de. sajna nem jó, amíg jól érzem magam eljárok dolgozgatni, amúgy se szakadok meg, mnost, hogy vége a félévnek.
Az én párom is útál bármit vásárolni, plussz babonából semmit se szabad a házba hozni a baba előtt. A mellszívót azért engedte, mert mondtam, hogy vinni kell a korházba. Talán Benianyu írta, hogy náluk is az volt, hogy amíg ő a korházban volt, a párja bevásárolt. Nálunk is ez lesz
, én is csinálok listát, hogy hol mit kell megvenni, plussz a hugaimat is riasztom a feladatra, mert az én pasim a body és a rugi között se tud különbséget tenni
.
Pussz: D