Hello Lanyok!!!
Gondoltam beugrom en is, hirt adok magunkrol. De elott meg:
Virag
!
Legy udvozolve itt!!! Hogy mi mennyit emlegettunk, vegre a megfelelo helyen vagy!!!
Hovirag
!
Maris megvan Noemi??? Igy telik az ido??? Szeretettel gratulalok, minden szepet,jot a kibovult csaladnak, gyonyoru a kislany, megneztem!!!
Bogar
!
Te nem most jeletetted be a zebrat??? Es mar kesz is a kisebbik hercegno birodalma?!?! Nagyon jol sikerult, orulhetnek a lanyok, hogy ilyen tehetseges mamajuk van. Bazsinak be kell ernie a bolti tapetacsikkal, most meg az is leszallt...
Tobbieknek is puszi meg udvozlet, remelem senki nem beteg !!!
Magunkrol:
Bazsi 11 honapos lesz jovo heten, mind a 8 foga megvan (vagy ezt mar mondtam? 8 es fel honaposan mind megvolt), mindent megeszik, amit ele teszunk, szopik jokat. Ejszakat meg mindig nem alussza at, tulajdonkeppen 6 hetesen jobban aludt, mint most. Ezt azt hiszem Bogar josolta meg anno
. Felall barhol, lepeget butor mellett vagy ha egyik kezet fogjuk es iszonyu sebesseggel teper negykezlab. Az egyedul jaras napok kerdese lehet, de az is lehet, hogy ramcafol, sosem tudni ezeknel a betyaroknal. Tud kukucsizni takaro meg ajto mogul, tapsi-tapsizni, koccolni(osszeutjuk a fejunket), integetni papa-t es brummogni, mint az auto (egyelore a vonatra, repulore, biciklire is brummog-apro szepseghiba
). Azt hiszem ennyi a repertoarja. Es imad furdeni, barhol , barmikor, barmeddig.
Toprengunk kisteso kerdesen, mikor volna jo...
Puszi "megintmegjottosok"!!!
szoszi