Új privát üzeneted érkezett!

Orsoly: tudok plasztikai sebésztKép Viccen kívül, ha kell, szólj, segítek!

Tündi: én is drukkolok!Kép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Orsoly Kép
én komolyan azt számoltam, hogy Boti a magas "kis" súlyával, több volt, mint a mi 2 fiúnk fejenkénti 2300 grammjával.
Persze helyben ők azért többet foglaltak, de a Te pocid vetekedett már egy ikres pocival.
(és sajna ikreseknél elég gyakori a hasplasztika, mert a bőr nem megy vissza a helyére úgy, ahogy kellene)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsolyKép

Ígérem, hogy a legközelebbinél szólunk,hirtelen jött spontán ötlet voltKépOrsoly, megkérdezhetem, hogy Boti a 28. héten milyen súlyú volt?

Tündi
Értesíts minket a fejleményekrőlKép Nagyon szorítunkKép

Orsi
Az szép növekedés, hányan vannak, akik ezért fizetnek isKépKép

Lányok, hanyadik héten szokott előtej jönni? Én ma először tapasztaltam ezt. Nem korai még? Ilyenkor még nem kell csinálni semmit, ugye?

Bea
29+6

Bea
regibeus

Sziasztok!

Napok óta semmi időm bekapcsolni a számítógépet! Most is csak egy gyors helyzetjelentés!
Noémi sokat szopizik, néha többet néha kevesebbet alszik napközben. Éjjel beállt a 3 óránkénti evésre! Már tejtestvére is van, a férjem unokatestvérének a kislánya.

A Milcsi imádja, agyon simogatja meg csókolgatja, de napok óta esténként olyan hisztis, hogy nem bírunk vele.
Viszont szobatiszta már nappalra!

Bogár,
köszi, hogy feltetted a képet!
Nagyon szép lett Zsófi szobája, de most már pihenj sokat!!!!

Mindenkinek köszönjük a dícséretet! Amikor megszületett nekünk tiszta Milán volt, én még azt is mondtam, hogy semmi lányos vonása nincs.

A szüléstörténetet még nem tudtam megírni, de igyexem!!!

Pusza
Hóvirág

Hóvirág
milianya

Bea Kép
az előtej teljesen egyéni Kép nekem semmi sem volt, van, akinek meg már a 20. héten csorog.
Olyan, mint a folyós cici Kép Nekem nagyon sok tejem volt, de sosem használtam melltartó betétet, mert nekem egy csöpp tej nem jött ki, csak, amikor a fiúk szívták.

A méretnövekedéssel az a gond, hogy ha nincs tele tejjel, akkor semmi tartása... rettenetesen néz ki... de hát ez van Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!Kép

Éjszakai bagoly bejelentkezik!Kép

VirágKép
Köszke a tanácsokatKép, érzem, hogy foglak én még ilyenekkel zaklatni!Kép
A fejfájásom délutánra teljesen megszűnt - ideért a szeles hideg - tehát tutira az idő miatt fájt.

TündiKép
Nagyon szorítok én is!Kép Holnap várjuk a híreket!Kép

Képzeljétek, ma már megjegyezték, hogy látszik a pocim!Kép Eddig azt hittem, hogy csak én látom! Olyan jó érzés!Kép
Jövőhét hétfőn UH!!Kép Számolom már, hogy mennyit kell addig aludni, mint egy kisgyerek!Kép
Na megyek aludni! Jó lenne addig gyakorolni ezt a tevékenységet, amig lehet!Kép

Puszi!
Zitus
11+4Kép

Kép
Kép
zituska28

Orsi: ne izgulj, komolyan mondom, nekem is ez volt, olyan elkeserítő volt látni a cicimet...amikor már nem szoptattam (ergo nem volt tele tejjel), borzalmasan nézett ki. Aztán 1-2 év alatt egész normálisan rendbejött. Nyilván nem volt olyan, mint 16 éves koromban, de nem panaszkodomKép
Mondjuk most nem vágyom a 4méret növekedésreKép Anno 70A-ról indultam, most 80B-rőlKép

Puszi:
Jovi+BélusKép

Ui. Elgondolkodtam azon, hogy szegény kiskölköt ezzel fogom "terrorizálni". Ha rossz vagy, Bélának foglak hívni!!KépKép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

OrsiKép
Cici miatt ne keseredj el, a szopi után én is azt hittem, hogy már csak uzsonnás batyunak lesz jó, de egész szépen helyrejött. Na nem mondom, hogy olyan mint új korában, de meg vagyok elégedve vele, ezért nem feküdnék sebészkés alá.

Cat

Cat
Kép
cateye

Csajok, 10.30.-tól a Kossuth rádióban lombikpetícióról (gyógyszerárak, munkahelyi dolgok) lesz szó!

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!

Sajnos nem volt alkalmam tesztelni, mert reggel megjött Kép Viszont a párom mondta hoyg most már akkro menjünk dokihoz, úgyhoyg augusztusban kezdjük a vizsgálatokat. Addig még kitartok...
Köszönöm a drukkokat, megyek vissza a helyemre, a leendő kismamás topikokba, nem rontom itt a levegőt.
Vigyázzatok magatokra, babáitokra! Kép

Tündi
Vendég

Zitus:kérdezz bátran, ha tudok szívesen segítek!Kép

Tünde:ne légy szomorú, össze fog az a babus jönni! Kitartás!

Orsi: ha nem jönnek rendbe legfennebb felvarratod egy kicsit. Ha ügyes vagy még Tb támogatást is adnak rá (pszichés problémákra kell hivatkozni).Kép

Beus:itt az alkalom, hogy elhasználd a maradék eü betéteid!KépKép

Nagycickósok:nektek mikor nőtt ekkorát? Elején, közben vagy a szoptatásnál?

Képzeljétek tegnap azt hittem utolért az állapotommal járó rókakoma, majd 3 óra intenzív hasmenés után konstatáltam, hogy a kissé koros körözött lehettet a bűnös, amit ebédre ettem...
Szóval Kisbibe tényleg rendes kölök továbbra is.Kép

Holnap uh!!!Ugye minden rendben lesz?? Olyan jól vagyok/vagyunk...

Virág+Bibe
8+4

KépKép
virág33

Jovi! nekem sem segitettek.Kép Nagyon klassz a kép BéluskárólKép

Bogár! nagyon szépek a csajok! És irtó irigy vagyok a szoba miatt!!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

BogárKép
Gratulálok én is, igazán nagyon ügyes vagy a Leányzó pedig nagyon szép mint eddig isKép
MilliKép
Gratula Nektek, ügyesek vagytokKép
VirágKép
Persze, hogy rendben van minden, igazi kis Ajándékbaba csücsül a pocidbanKép
JoviKép
Pihenj sokatKép
Barbi, drukkolok nagyonKép

Minden pocisnak kellemes pocinövesztgetéstKép Én elköszönök pár napra mert holnap repülünk hazaKép

Puszi:Doris
doris

Virág Kép
azért kés alá azt hiszem nem szívesen feküdnék Kép Mikor nőtt meg??? folyamatosan. Nekem a stimu alatt is nőtt már kb. fél számot, majd a tehesség alatt is nőtt, és a szopival meg még inkább... szóval folyamatosan csak egyre nagyobb lett.
Hason kb. most tudok aludni normálisan, mert először a mellek, majd a pocak+mellek, majd megint a mellek miatt nem ment.
(számadatokban ez annyit tesz, hogy 87-89 cmről lett most 100as mellbőségem)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Virág: nekem Virágnál (Kép) az első 3 hónapban nőtt vagy x méretet...akkor repedezett be. De szerintem az nem volt mérvadó, mert spontán, mindenféle előzetes hormonlótüdők nélkül lett.
Most is tulképp 1 számot min. nőttem, bár nem tom pontosan, mert szinte az elejétől nem tudtam a régi "vasabroncsos" cicifixeimet fölvenni, kénytelen voltam már 1 hónapja kismamisra beruházni.

Apropó, ruházkodás: hol vegyek normálisan kinéző nadrágot, normális áron? Ma elmentem a corába, mert emlékeim szerint egész jó és ócsó kismamacuccok voltak. Hát, borzalom. Egy db. farmerszoknya volt, ami tetszett, de pont abból van kettő, ami még bőven rámjön. Nadrágom viszont már ninsc, sürgősen kéne vennem, mert azért annyira nem vagyok szoknyás!
A másik: kismama biztonsági övet használtatok? Nincs vkinek véletlenül?Kép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovi Kép
De van!! gyere el érte, szívesen odaadom Kép

kismamruci... szerintem nincs normális sehol. Én a 2in1ban vettem pár dolgot, de nagyon változó a varrás minősége.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

VirágKép
Nem lesz semmi baj, ne félj, mert stramm kis csoda Bibétek van, aki még az Anyukája kertészkedési mániáját is jól tűri.KépKép

Cici növés: Nekem összesen 1 méretet nőtt,(80C-ről-85D-re) az is a terhesség 1. felében. Utánna már nem is nőtt.

JoviKép
A Manu Art-ban vannak nagyon aranyos kismama rucik, és egész jó áron (Károly krt. vagy a Mammut üzletház). Én 3-at vettem ott tavaly nyáron, meg 3 kismama pólót is, és kihúztam vele az egész nyarat. Csak a 2 in 1-ba ne menj, mert rettenetesen rossz minőségű ruháik vannak, még ha mutatósak is.

RólunkKép
Fogzunk ezerrel. Elkiabáltam, hogy nem érezzük meg a fogzást, mert az első 3-3 fogacska kijött minden gond nélkül. Most Olinak 3 jön egyszerre, Samunak 2, és rettenetesen szenvednek tőle. Éjjel Samunak Panadolt kellett adni, mert nem tudott aludni, 1,5 órát bömbölt.Kép Nappal egész jól viselkednek, semmi bajuk, de már rettegünk az éjszakáktól. Na de ezt is túléljük valahogy, és edzem a hiszti korszakra.KépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
tényleg a ManuArt, hisz nekem is a legtöbb cuccom onnan való Kép Kép ezek a hormonok Kép (bár arra most épp nem foghatom)

Éjjel nálunk is Levi műsorozott, ugyanígy 1.5 órát volt fent, és még kézben is nyöszörgött.
Sajna a fiúk oda-vissza fertőzik egymást, nem bírunk kikecmeregni az ebből a betegségből.
Máténak hurutos köhögése van, Levinek "csak" láza, nem tudni milyen okból... és megy a kínlódás.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

Hú, cici téma. Nekem is szörnyű állapotban vannak. Nekem 80 B-ről nőtt 80 D-E kosarasra, és elég megviseltek lettek a szoptatásról. A terhesség alatt csak kicsit nőtt, nekem a szoptatással lettek sokkal nagyobbak. Ráadásul ilyen méretben alig lehet normális melltartókat kapni. Fürdőruhát meg pláne nem.

Talira nem szervezkedünk? Jövő héten nem leszek gépközelben, lent leszünk a Balcsin. Szombat este jövünk haza, úgyhogy nem biztos, hogy tudok most sütni. Majd valamit kitalálok, jó? Meg persze tudok vinni üdítőt.

Bogár Kép, csudaszép lett a szoba!

Virág Kép
persze hogy nem lesz semmi baj. Nagyon drukkolok holnapra.

Puszi, Alena
alena

Miért csinált ilyen fura betűket? Na mindegy.
Épp ma néztem a Manu-Art kismama ruhákat a Mammutban (kis nosztalgia, vagy mi...). Nagyon jó kis nyári színek vannak.
Még esetleg a C&A-t is érdemes megnézni, ott is ki lehet fogni jó cuccokat.

Alena
alena

Sziasztok,
Akkor atterek iro-modra.Kép Nem tudom emlekeztek-e ram, ev elejen voltak mindenfele antibiotikum paraim.

Krissi,
Mar 26+ vagyok.Kép Nagyon szerencsesek vagyunk, mert pikk-pakk bekoltozott Mini. Bar volt az elejen egy kis para.
Ugy orulok neked.KépKépKép
En a 12. heti UH utan mondtam meg, de a legtobb munkatarsam sejtette. Probaltam takargatni, de csak kiszurtak a gombolyodo pocit.Kép

Bea,
Nekem a 16-24. hetig volt elotejem, de most mar nem jon.

Orsi,
Azt olvastam, hogy ha abbahagyod a szopit par honap mulva valamennyire feltoltodik a cicko hajjal es akkor nem lesz turos batyu. Remelem ez igaz.

pusszancs
minimi

Sziasztok,
Akkor atterek iro-modra.Kép Nem tudom emlekeztek-e ram, ev elejen voltak mindenfele antibiotikum paraim.

Krissi,
Mar 26+ vagyok.Kép Nagyon szerencsesek vagyunk, mert pikk-pakk bekoltozott Mini. Bar volt az elejen egy kis para.
Ugy orulok neked.KépKépKép Hogy vagy? Meddig szeretnel dolgozni?
En a 12. heti UH utan mondtam meg, de a legtobb munkatarsam sejtette. Probaltam takargatni, de csak kiszurtak a gombolyodo pocit.Kép

Bea,
Nekem a 16-24. hetig volt elotejem, de most mar nem jon.

Orsi,
Azt olvastam, hogy ha abbahagyod a szopit par honap mulva valamennyire feltoltodik a cicko hajjal es akkor nem lesz turos batyu. Remelem ez igaz.

pusszancs
minimi

Upsz, pedig az elhagyasra kattintottam.Kép
minimi

Jovika: allitolag itt eleg sok kismama ruci van, marha nem idegenkedsz a hasznalttolKép
www.armania.hu
orsoly

Orsi: komolyaaan?? Hálásan köszönömKépKép Hová is menjek?Kép

A kismamiruha tippeket is kösziKép C&A van hozzánk viszonyleg közel, a Pólusban, majd oda benézek. Meg ezt az Ármania-t is megkuksizomKép, úgyis a Shöpfibe kell mennem genetikáraKép

Cat, Alena: nem irigyellek Benneteket. Egy beteg baba is sokszor sok, hát még kettőKép Nem lehet, hogy ettől a frankó (hol július, hol március) időjárástól taknyosak? Még én sem tudom sokszor, hogy mit is vegyek magamra, mert vagy melegem van benne, vagy fázomKép

Előtej: jé, most, hogy emlegetitek, nekem is volt Virivel és Bogival. Most viszont nincs. Nem, mintha ez akkora tragédia lenneKép

Nyomi az idő, Bogicám oszt.kirándul és este azzal hívott, hogy fáj a fogaKép Még jó, hogy ma már jönnek haza...Ja, egy kis jót is a végéreKép Viri tegnap randizott az álompasijával (=álmodozott róla hónapok ótaKép). Egész jól sült el a dolog (bár én nehezményeztem, hogy nem kísérte haza!).

Puszi:
Jovi
12+6Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovika Kép
írtam Neked mailt, az itteni profilodban lévő címre, ha mégsem az lenne az élő e-mailed, akkor vágj hozzám egy e-mailt, és írok megint Kép

pusz.

Orsi
KépKépKép
icsilya

JoviKép
Mi nem taknyolódunk, hanem fogzunk ezerrel. Na de az sem túl jó, mert megint nem aludtam egyben 1,5 óránál többet. Megbeszéltük, ha kijönnek a fogacskák, akkor vacsival megünnepeljük Zolival, és utánna alszunk egy hatalmasat.KépKép

Virág+Bibe híradó: Kép
Ma volt UH-n, és Bibe 1,5 cm, és ezerrel dobog a szívecskéje. Volt egy kis riadalom, mert a Kaáliban láttak a méhén kívül egy fekete foltot, amit nem tudtak beazonosítani. Virág rögtön elszaladt a Praxisba, jól bevált Győrfy Mátyásunkhoz, aki viszont a profi UH-ján nem talált semmit, csak Bibe ficánkolt vidáman, pedig alaposan megvizsgálta.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

<font color="aa00aa">Sziasztok KismamákKép
Én a szomszédos topikból jövök. Volna hozzátok egy kérdésem.
Ma vagyok 7+4. Másfél héttel ezelőtt kezdtem el barnázni. Borzasztóan megijedtem és rohantam a dokihoz. Akkor csinálták meg az első UH-t. 7mm embriót látták és dobogott a kis szívecskeKép A doki felírta az Utrogestan-t, c-vitamint, Elevitet is szedek. Azóta már kétszer is vérezgettem picit. Aztán leállt. Ma éjszaka is kimentem a WC-be és megint láttam. Reggel nem volt semmi. Volt már valakinek ilyen? Nagyon aggódom. Viszont a dokihoz sem futhatok állandóan. Azt mondta, hogy a barnázgatás ne zavarjon. Pihenjek sokat. Ha mégis zavar, akkor mehetek újra hozzá.
Segítsetek, ha tudtok erről valamit.
Puszi
Olik
7+4</font>
Vendég

Cat: bocsKép Mindenesetre nehéz lehet kettővelKép Hát, még, amikor majd elindulnakKép

Virág: gratula a nagyBibécskédhezKép Olyan pillanatok alatt fog majd nőni, hogy el sem hiszed! Én sem hiszem el, hogy Bélánk már vagy 6centi, pedig most volt ő is másfélKép

Olik: nekem szerencsére nem volt ilyen, de szerintem pihizz sokat, ne császkálj, aludj nagyokat és gyógyszereld magad! És nyugi!Kép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!
Virág, gratula a Bibécskédhez! Szép nagy baba már!

Lonchi, neked is gratula! Itthon vagy most?

Én ma voltam genetikán. Kaptam is amniora időpontot. Július 13. Azt mondta a doki bácsi, hogy fél % az esély a vetélésre. (a SOTE statisztika alapján)
Jovi, te mikor mész?

Pussz, mennem kell dolgozniKép
K.
13+5
shaloya

Lányok azt hiszem megjött a mensim.Az orvos még a 6 hetes vizsgálaton felírta a Cerazette nevű fogigátlót, amit szoptatás alatt lehet szedni. Még csak egy hete kezdtem el a szedését. Félbehagyjam?Azt hiszem ez csak addig szedhető, amíg nincs mensi, utána másra kell áttérni. Tud valaki erről valamit?
VirágKép
Gratulálok a kis Bibécskéhez. Vigyázz rá nagyon!
Lujza
lujza

Jovi Kép
Nekem csak egy gyerekem van, és szerencsére nem beteg.Kép Lehet, hogy Orsival kevertél, bár remélem az ő fiai sem betegek már.

olik Kép
Használd szorgalmasan az utrot, és pihenjél sokat. Drukkolok, hogy hamar elmúljon a barnázás.

Alena
alena

Alena Kép
rólunk a legpontosabb, hogy láztalanok vagyunk... de nem 100%osak a fiúk. Sajnos Kép
Máté köhög, Levi meg nyafis. Hőemelkedésük lehet, hogy van, nem mértem még ma, mert nem tűntek melegnek.

Olik Kép
szerintem is pihengess.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Alena, Cat: nem megy ez nekem maKép Tudjátok, terhességi elmebajKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Krissi,
Nem, itt kint fogok szülni. Kicsit más a rendszer, de már belejöttem.Kép
Pont az Anyukám szülinapján mész amniora.Kép
Milyen volt az UH?

pussz
minimi

LonchiKép
Nem csináltak uh-t, hanem egy iiiiiiirtó jóképű tanársegéd elmagyarázta, hogy mik az esélyeim, és hogy szerinte érdemes lenne amniora menni, nagggyon kedves volt( KépKépKép )Felajánlott két időpontot, mondtam: 13-a???!!! (babonahegyek a részemről)Aszonta: ugyanmáááá!!! Mondom, oké. Hát ennyi volt. Kb. 5 percig tartott a "tanácsadás", amire másfél órát vártam.

Legközelebb sajna csak a 18. heti van, az meg olyan nagyon messze van még, lehet, hogy elmegyek két hét múlva 3D-re.
Te meg már mindjárt finisben. Mikorra vagy kiírva?
shaloya

Virág!Kép

Gratula gyorsan növögető Bibécskéhez!!KépKépKép

Puszi!
Zitus
11+6Kép
(még 4-et kell aludni, és UH!!Kép)

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok, egy kis életjel...
Még egyben, borzalmas jó kuckója van a babámnak, ki sem akar költözni...Igaz,hogy holnpara vagyok kiirva, de ennyi idösen Ádám már réges-régen meg volt...most meg még lehet,hogy túl is hordom.

Egyébként semmi bajom, szerencsére a vérnyomásom is jó, holnap dokibácsi. Kiváncsi vagyok, engedi-e a túlhordást, még ilyenröl sosem beszéltünkKépKép

Barbi
39+6

Kép
Kép
barbi

Krissi,
Szeptember 11-re vagyok kiirva.Kép Nekem a 20. heten volt az utolso UH, sajna tobb mar nem is lesz. Igy meglepi, hogy mi van Mini labai kozott.Kép Azert a finis meg messze van, szombattol meg pont 3 honap.

Na ja, egy iiiirto jokepunek en sem tudtam volna nemet mondani.;) Az tok jo, hogy el tudtok menni 3D-re.Kép A 13-atol ne parazz. Biztos minden rendben lesz. Majd drukkolok.Kép Dolgozol meg?

Ma nezegettem rucikat Mininek es van egy olyan marka, hogy Mini Mode. Minden rucira ra van irva, hogy Mini, olyat biztos veszek majd nehanyat.Kép

pussz
M.
26+4
minimi

Húú Barbi ez nagyon izgalmas! Jó hatalmas kistesó lesz, nem irigyellek a szülés miatt.KépKép

MinimiKép
A Mini Mode egy elég jó gyerkőc márka, így nyugodtan vegyél Minikének.KépKép Jó kis fekete humora van a picurnak, hogy szeptember 11-re akar érkezni.Kép Nálatok nincs fizetős 4D-s UH, hogy megnézzétek a lába közét?Kép Engem szétvene a kíváncsiság.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

LonchiKép
Nem tudsz elmenni addig is uh-ra? Azért fura, hogy nem nézik még vagy egy jó 3 hónapig..... A nemét én mindenképpen tudni akarnám. Jobb így felkészülni, nem?

Most hol laktok? Londonban? Már elfelejettem....

Barbi! Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!
shaloya

JóregKép

Krissi: én még azon is vacilálok, hogy a gen. tanácsadásra elmenjek-e? Megkérdezem majd a dokimat, hogy nem elég-e neki az Istenhegyin kapott papír? Valahogy nincs kedvem a Schöpfiben órákon át üldögélni azon a guszta kis folyosón...Aminora meg csak akkor, ha nagyon muszáj!

Milyen érdekes...és nem vagyok annyira oda azért, hogy tudjam a nemétKép De, asszem családi nyomásra, fogjuk tudniKép

Puszi:
Jovi
13!

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok ezen szép enyhe téli reggelen!
Tegnapi sokkos állapotomat sikeresen kihevertem.
Miután megnéztük Bibét, akinek pulzált a szívecskéje és leginkább elhittük a dokinak hogy miket lát rajta, mert a gép felbontása igen gyenge, arra a bizonyos fekete krumplira tévedt a méhfalamnál. Többször is megnézte és mindig ott volt a képlet, amire azt mondta hogy vagy mióma vagy egy méhen kívüli terhesség. Utóbbi kifejezésre képzelhetitek hogyan reagáltam.
Aztán elmagyarázta, hogy ha el is kell távolítani az Bibét nem veszélyezteti túl nagy százalékban. Hát nem lettem nyugodtabb.
A doktornő, akit ajánlott az Istvánban egy komolyabb uh vizsgálatra csak keddre tudott időpontot adni, mert pont elutazott. Több sem kellett nekem, mentünk azzal a lendülettel a Praxisba. Nagyon rendesek voltak, mert soron kívül megvizsgált Győrfi doki, aki amúgy is nagyon megnyugtató jelenség.
A szépen fejlődő és zakatoló szívű Bibebabán kívül semmit nem talált! Ki is hangosította a szívverését, ami betöltötte az egész vizsgálót - olyan megható volt. És még az arcát is láttuk! A felvételen sajnos még nem látszik olyan jól.
Doki azt mondta nincs itt semmilyen méhen kívüli ne izgassuk magunkat, minden a legnagyobb renben.
Kovács doki is elfogadta a diagnózisát - kedden megyek a papírjaimért akkor azért megnéz még egyszer a Kaáliban.
Hát ilyen izgalmakban volt részünk tegnap és csak a rekord-hideg miatt nem izzadtunk le!

Virág+Bibe
8+6

KépKép
virág33

Virág Kép
Nagyon sajnálom ezt a kálváriát, őrület hogy mindig fel tudják valamivel zaklatni az embert. Bibebaba (nagyon édes ez a név Kép)nagyon erős, nem lesz semmi baj, és 7 hónap múlva mi is megismerhetjük őt végre.Kép

Puszi, Alena
alena

Alena:köszi!Kép

Virág+Bibe

KépKép
virág33

Virag!

Orulok, hogy minden rendben veletek, tenyleg ugy meg tudjak ijeszteni az embert, hogy csak na!

Vigyazz magadra azert!

A beteges kislurkoknak gyogyulast mihamarabb!!!!

dodo
16+5
mi meg rugdalozunk itt szep csendesen egesz este... jo kis buli van odabent, nagyon elvezzuk....

KépKép
Kép
dodo32

Hello Lanyok!!!

Gondoltam beugrom en is, hirt adok magunkrol. De elott meg:

ViragKép!
Legy udvozolve itt!!! Hogy mi mennyit emlegettunk, vegre a megfelelo helyen vagy!!!Kép

HoviragKép!
Maris megvan Noemi??? Igy telik az ido??? Szeretettel gratulalok, minden szepet,jot a kibovult csaladnak, gyonyoru a kislany, megneztem!!!

BogarKép!
Te nem most jeletetted be a zebrat??? Es mar kesz is a kisebbik hercegno birodalma?!?! Nagyon jol sikerult, orulhetnek a lanyok, hogy ilyen tehetseges mamajuk van. Bazsinak be kell ernie a bolti tapetacsikkal, most meg az is leszallt...

Tobbieknek is puszi meg udvozlet, remelem senki nem beteg !!!

Magunkrol:
Bazsi 11 honapos lesz jovo heten, mind a 8 foga megvan (vagy ezt mar mondtam? 8 es fel honaposan mind megvolt), mindent megeszik, amit ele teszunk, szopik jokat. Ejszakat meg mindig nem alussza at, tulajdonkeppen 6 hetesen jobban aludt, mint most. Ezt azt hiszem Bogar josolta meg annoKép. Felall barhol, lepeget butor mellett vagy ha egyik kezet fogjuk es iszonyu sebesseggel teper negykezlab. Az egyedul jaras napok kerdese lehet, de az is lehet, hogy ramcafol, sosem tudni ezeknel a betyaroknal. Tud kukucsizni takaro meg ajto mogul, tapsi-tapsizni, koccolni(osszeutjuk a fejunket), integetni papa-t es brummogni, mint az auto (egyelore a vonatra, repulore, biciklire is brummog-apro szepseghiba Kép). Azt hiszem ennyi a repertoarja. Es imad furdeni, barhol , barmikor, barmeddig.

Toprengunk kisteso kerdesen, mikor volna jo...

Kép

Puszi "megintmegjottosok"!!!
szoszi
szoszi

SzösziKép
Nagyon helyes Balázs, és komoly a repertoárja.Kép Jó kis vasgyúrónak néz ki!!!
A profilodban a képen kicsit megijedtem, de rájöttem, hogy az még a régi, és nem egy elhallgatott kistesó.KépEdiékhez jöttök ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
VirágKép Neked mégegyszer gratulálok. Szép kis kálváriátok volt, még jó hogy minden rendben. Bibebaba, nagyon tetszikKép

Velünk minden oké,Bogi most éppen Nagyival szórakozik, mi meg a párommal kikapcsolunk, majd mozizunk stb.

Nikie
nikie

Krissi,
Itt alapbol csak egy max. ket UH-t csinalnak, nekem mar volt 3. Persze, hogy jo lenne tudni a nemet, de egy UH 100 font, kb 35000Ft.Kép
Londontol kb. 50km-re lakunk, jo is a nyugis videki elet.Kép
Veled mizujs? Spontan jott ossze a babo?

Virag, Gratula. Orulok, hogy minden rendben van es megnyugodtal.Kép

pussz
minimi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?