Új privát üzeneted érkezett!

Jéééééé, valaki ilyen korán itt? Gratula a hődhöz. Nekem 37,1 volt ma. Iszonyat mennyit ugrál Kép

Kép

Kép
vkhajni

Akkor azért neked is gratula! Hát hisz emlékszel, 4 után keltem, mert délelőttös vagyok! Kép
Az én hőm nem ugrál, inkább kúszik felfele!

KépKép
nicika

Csak egy nappal vagy lemaradva tőlem, remélem hamarosan gömbölyödünk! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

A mhelyről írok gyorsan. Nagyon el vagyok kenődve, 3,5 nap Duphaston szedés után reggel vmi barnáspirosfolyásom volt. Ez az elmúlt 5 hónap alatt csak kb 5-7 nappal később, menstr. előtt 5-7 napig volt. Most fogalmam sincs mi van, hisz ez még csak -sztem-a pé utáni 4. nap.Alig várom,hogy felhívjam a dokimat, ma vagy holnap reggel el akarok menni hozzá. Nagyon szomorú vagyok, hisz úgy készültem,hogy ha a baba még nem is jön ebben a hónapban, végre megszűnik a barnázásom. Hát tévedtem.
Azért remélem nektek a ronda idő ellenére is szép napotok lesz!
Puszi
Ui. OOlyan rossz, hogy majd csak szombaton tudok visszaolvasni és kb egy heti adagot. Addig sok-sok szépet és csíkosat szeretnék olvasni.Kép
nolina

Nolina! Kép És ha a beágyazódástól van? Vagy túl nagy a mennyisége?

KépKép
nicika

Sziasztok!

Nolina!
Én is hasonlóra gondolok, mint Nicika.

Hajni!
Akkor nem írok semmi "jelenthet valamit". Kép

Korán kelők!
Hogy bírtok hajnali 4 körül felkelni? Nekem amikor nulladik órám van, akkor kell 6-kor kelnem, mint pl. ma, és az számomra maga a pokol. Egyébként 6:35-kor kelek.

moni

Nagyon izgin alakulnak a hők! Kedvet kaptam én is a méricskéléshez! De majd csak jövő héten kezdem.

Szorítsatok, hogy ne találjon az orvosom semmi rendellenest ma UH-n! Tegnap este nagyon pocsékul voltam...

Nolina!
Probálom törni az agyam, hogy milyen okosat írjak, de semmi nem jut az eszembe. Hogy utánagondoltam, szerintem a beágyazódástól nincs ilyen. Talán a tüszőrepedés inkább okozhatja, hisz az görcsöket is okozhat.

Proone!
A te pocid még meg sem dícsértem! Szépen alakulgat!

Beuka!
Hidd el neked is lesz! Nem szabad elkenődni. Mondjuk nekem is voltak mély napjaim, most majd aug.-ban lesz, mivel több ok miatt addigra nagyon szeretném ha összejönne, de arról így nem írnék nyilvánosan. Nem tudom mi lesz ha addig nem járunk sikerrel.
Én is szeretnék még egy negyediket majd v.mikor 40 körül, de a párom hallani sem akar róla, a 3.-ba is nehezen ment bele...

moni

Sziasztok!

Beuka!
Szeretnénk majd otthonra is netet. Csak az a baj, hogy most én keresek egyedül, nem igazán tudnánk havonta + 10ezret kifizetni. De augusztustól férjecském is elkezd dolgozni, szerintem akkor szerzünk netetKép De tényleg az lesz a baj, hogy állandóan itt fogok lógniKép 3 müszakos leszekKép

Nicika!
Hogyhogy ilyen korán kelsz? Mit dolgozol? Nekem a 6 óra is szörnyü megpróbáltatás minden reggel...

Hajni!
Miért vagy depressziós? Hiszen mindjárt kész van a házatok!!!KépKépKép

Moni!
Majd mesélj, mi volt UH-n! Remélem, semmi komoly!

M

Kép
Kép
maminti81

Maminti!
Igérem miután hazaérek, helyzetjelentést küldök! Kép
Most még van ezzel együtt 2 órám a suliban (helyettesítek, gyorsan leadtam az anyagot, és a gyerekek kérték hadd netezzenek... Kép ). Utána még lesz 1 szabad órácskám, sajna pocsék az idő, így nem tudom még mit fogok csinálni, délre megyek Uh-ra, remélem nem jön semmi közbe. SAjna most is fájdogál pocim... Kép

A netfüggőség nálam is volt egy darabig, aztán rájöttem nem maradok le semmiről, ha nem azon lógok állandóan, sőt még a házimunkával is végzek, így ha egész nap otthon vagyok, akkor 2-szer v. 3-szor kukkantok be, és szigorúan csak akkor, ha az aznapra kitűzött dologgal kész vagyok, mert a gép előtt iszonyúan gyors repül az idő!

Tegnap fiamék év végi műsort adtak a szülőknek a suliban. 2.-os volt, és jövőre új tan.néni lesz. A végén virágot adtak át, és a köv.-t énekelték:
Nincs senki olyan szép,
Nincs senki olyan jó,
Nincs senki olyan mint az én anyám.
Õ fogja a kezem,
Õ sír ha elesem,
Õ mindenem, mert ő az anyukám.
Ha valaki bánt,
Õ sír és megölel
Ó Istenem csak Õ ne hagyjon el.

Mindenki sírt, és úgy képzeljétek el, hogy amikor nekem elkezdtek folyni a könnyeim, Martin is elkezdett sírni, és Viki az ölemben ült, ahogy meglátta, hogy Martin sír, ő is elkezdte... Még most is összeszorult a gyomrom, ahogy leírtam, és majdnem elsírtam magam. Viki, amikor este elénekeltettem Martinnal, hogy leírjam a szöveget, megint elkezdett sírni, és bújt oda hozzám, győztem nyugtatgatni, meg mondani neki, hogy anya örömében sírt.

Bocs, ha hosszú lettem.

moni

Sziasztok csajok!!!

Hú,hogy tudtok ilyen korán felkelni???Én még ébredezem,mondjuk 11 után értem haza a munkából,és mire ágybakerültem.

Hajni!!!
Izgulok ám érted!!!Remélem baba van a dologban.

Vica!!
Nagyon sajnálom!!!De nem szabad feladni!!

Csajok Zafír nem tud jönni mert megszállták a gépüket a vírusok otthon,munkahelyéről írt emailt,jól van minden ok nála.Viszont még nem jött meg neki,hétfőn mennek dokihoz vissza.

Móni!!
Nem semmi ez a versecske.Nem csodálom,hogy mindenki sírt.Ezek a gyerekek olyan meghatóak tudnak lenni.

Majd jövök csak kicsit összeszedem magam.
csanita

Ekkora már a kereszfiunk!!Kép
csanita

Kép
csanita

Anita!
Tündéri a baba!!
Jó lenne hogy aki akar, és szertne babát, annak legyen!Kép

Moni!Ez a vers még majdnem engem is megrígatott!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Csanita!
Jó ébredezést!
Tüneményes a keresztfiatok! Ilyenkor, amikor babás képet nézek, vagy pocakossal találkozom mindig úgy hatalmába kerít a baba utáni vágy!

Izgin hangzik Zafírról a helyzetjelentés! Tesztelt már?

moni

Csanita!
Nagyon aranyos a kisfiú! Megérdemli a láncot!Kép

Moni!
Nagyon megható volt ez a kis történet! És annyira jó neked, hogy már van 2 apróság, akiktöl meg tudsz hatódni!Kép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok Lányok!

Sajna tegnap reggel megjött (ami ugye várható volt) Kép Így viszont irány a rtg. a derekammal.
Sztetek a szoptatás alatt megváltozhat a peteérés ideje, az előző állapothoz képest? Arra gondolok, hogy Szona a 15.napon fogant, de lehet, hogy most a hormonok miatt máskor kéne próbálkoznunk?

Gyöngyi!
Hogy vagy? Jobb már a pocódnak vagy még érzékeny?

Nolina!
Szorítok a zebráért, de sztem sincs ilyen folyás a beágyazódástól, mi lehet?

Moni!
Neked meg azért szorítok, hogy ne legyen semmi baj, amint tudsz vmit, jelentkezz! Szép a dalocska és el tudom képzelni, hogy élőben tényleg még meghatóbb volt.

Hajni!
Tessék abbahagyni a depizést, az nem segíti a babaprojektet!!

Szép napot mindenkinek, ebben a fránya, esőben is!
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Itt vagyok!!!

Hát akinek nem muszály ne mozduljon ki!!!Nem semmi idő van.Kozmetikusnál voltam,meg vásiztam.Csak nem tudom mit főzzek ma???Köszönöm a dicséreteket a kiskrapek nevében is.De azt hiszem ennek legjobban az anyukája fog örülni.

Gyöngyi!!!
Örülök hogy minden jól sikerült!!!Gondoltam rád tegnap!!!És mikor fogsz tesztelni??Vagy hogy működnek ezek a dolgok??Ki csinálta a beavatkozást???Mennyibe került??Látod-látod???Jelentkezel és én akkor csak traktállak a sok-sok kérdésemmel.Zafírnak írtam,hogy nálad minden ok!!!Hétfőn megy a Tanár Úrhoz.Csak még nem jött meg neki.Pedig most az egyszer örülne neki!!Ne pont hétfőn jöjjön meg.Írtam neki nem-e akar tesztelni??Lehet nem is kell belekezdeni a kezelésekbe neki.Örűlnék neki.

Moni!
Orvosnál mi volt????Ha végeztél jelentkezz!!

Szandi!!
Olyan régen voltál!!!Jól vagytok????Gyere mesélj!!Kiváncsiak vagyunk!!
csanita

Csanita!
Mi az a vasizás? Tudatlan vagyok...

Kép
Kép
maminti81

Szerintem vásárolni..Kép
Mit vettél Anita??

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!
Hogyhogy változtatod mindig a profilodat? Nemrég még volt fénykép, most meg se híre, se hamva... Pedig annyira szép a menyecskeruhád!Kép

Kép
Kép
maminti81

Igen vásároltam!!!
Megyünk holnap köszönteni az ismerősünk 1 éves kislányát!!!Már vettünk neki kisruhákat,vettem hozzá kis zoknikat,kis csipkéset.Vettem magamnak egy nadrágot,Meg apát meg lepem 2 "devergó" pólóval.Biztos örűlni fog neki.Én nem is láttam a menyecske ruhádat!!!Tessék vissza varázsolni.
csanita

Nézzétek mit találtam!!<!--attachment: kett_s-231571.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*189.1**kett%f5s%2ebmp --><center><pre>
Kép
kettős.bmp (189.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
csanita

Maminti!
Akkor már jó régen nézted , mert azóta volt egy gyertyafénykeringős is! majd mindjárt tezek fel egyet!Kép

Mindentkitől fájdalmas búcsút veszek, megyünk anyősékhoz családostól, majd csak hétfőn leszek!
Tegnap volt szerintem pé, mert szúrkált a hasam, de az uracskám távol volt tőlem!Kép

Mindenkinek jó hétvégét, azért még képet keresek!

Pussz-pussz mindenkinek!

zsuzska80
Szombathely

<!--attachment: g_lya-231574.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*76.7**g%f3lya%2ebmp --><center><pre>
Kép
gólya.bmp (76.7 k)</pre></center><!--/attachment-->
csanita

Zsuzska!!

Jó hétvégét!!!Pihizzél nagyot!!!Azért még kapd el az uracskádat ha itthon lesz.
csanita

Zsuzska!
Hát, az lehet!Kép
Jó pihenést! Szép hétvégét neked is!

Csanita
Nagyon édik a képek!Kép
Este nem leszünk otthon, de beállítottuk a videót a Kész átverésre... Nagyon kíváncsi vagyok, hol dolgozol!Kép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok lányok!
Köszi, hogy érdeklődtök és drukkoltok nekem.
A hasamat inkább tegnap éreztem olyan volt mintha fel lennék puffadva. Most már jobb köszönöm igaz néha a bal oldalon bele-bele szúr egy kicsit nem tudom, hogy van-e valami jelentősége.
Anita!
2 hét mulva kell tesztelnem vagyis 22-én előbb nem lehet azt mondta a Tanár Úr.
Tanár úr csinálta, 40.000.- Ft-ba került. Kaptam Duphansont /remélem jól írtam/ 2 x 2 kell szednem.
Drukkolok Zafirnak, hogy már ne is kelljen mennie a Tanár úrhoz.Nagyon aranyos a keresztfiad.
Móni
Mi volt az orvsonál?
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Szia Gyöngyi!!

Örülök,hogy jól vagy!!!Nem is hangzik olyan rémesnek ez a beavatkozás.Kb Én is ennyit hallottam!!Nagyon-nagyon drukkolok hogy sikerűljön.Mióta is próbálkoztok???Mi ez a pangás csajok??????????????????
csanita

Már 2,5 éve próbálkozunk.

Kép
Kép
bgyöngyi

Hú akkor Én nem szólok semmit.Pihengess nagyot.Aztán gyere gyakrabban!!!
csanita

Sziasztok!
gyors helyzetjelentés, mert tanítványom van!

Szerencsére lekopogom semmit nem talált az orvosom! Kitágult petevezetékem köszöni szépen megvan, jól van. És ami a legfontosabb és reménykeltő, hogy azt mondta, hogy szép vastag a méh nyálkahártya. kérdeztem ebből akár baba is lehet? Azt mondta, igen, akár az is. De uyge a 17 cn-on vagyok, tehát még korai minden. kérdeztem, hogy a petét nem látni-e, de azt mondta sajna iylenkor már nem, csak tüszőéréskor, meg repedéskor... Így hát marad a várakozás. Próbálok nem ezen rágodni, és így talán ha mégsem elsz semmi, akkor nem fogok elkenődni.
Gyógyszert nem írt, mert hátha mégis.

Moni

moni

Helló csajok!!!!!

Hajni ne legyél depis, bár az időjárás semmi jelet nem mutat arra, hogy az ember ma ne szomorkodjon Kép képzeld reggel nekem is 37,1 volt a hőm!

Nicika nagyon bíztató ez a magas hő!!! Szorítok!!!

Moni nem akarok pofátlan lenni, a munka miatt szeretnél már agusztusban kismama lenni?
Örülök, hogy nem talált semmi bajt a doki!!!!
Nagyon megható tényleg ez a verses dolog!!!

Maminti én nem bánnám, ha 3 műszakos lennél Kép este csak nem moziba mentek?

Anita de jó, hoyg elmondtad, ezt a bíztató hírt Zafírról! Nagyon szorítok neki!!!
NAgyon édes a baba és már milyen nagy!!!

Emese sajnálom, hogy megjött Kép

Zsu jó pihenést, sajnálom, hogy nem volt otthon épp a párod Kép

basszus csajok ez az idő nem semmi, hát én nem sz..tam és begyújtottam a kandallóba. Nevetséges! Június 9-én!!!!

megyek takarítok egy kicsit, aztán még jövök Kép

Kép
Kép
beuka

jaj megkértem az adminisztrátort, hogy a májust archiválja erre archiválta az egész 2005-öt eddig.
bocsi Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Ma államvizsgáztam. Szuper jól sikerült. Kihúztam az 1.tétel és én pont ezt szerettem volna. Félig kellett elmondanom, aztán leállítottak. A szakdolimat pedig nagyon könnyen meg tudtam védeni. Feltettek néhány hülye kérdést, de nem sikerült megfogniuk. A lényeg, hogy 5-t kaptam mindkettőre és az értkelésén elmondták, hogy a nap legszebb feleletét produkáltam (bocsi, hogy fényezem magam, de nagyon jó érzés volt). A legbüszkébb azért vagyok, mert 3 nap alatt megtanultam az összes tétel, most végre fellélegezhetek és koncentrálhatok a babóra!
Holnap megpróbállak visszaolvasni Benneteket és a jövőben aktívan bekapcsolódni a csevegésbe!
Most jól kialszom magam!

Szép estét Mindenkinek! Köszi, hogy szorítottatok!!!

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Hát Móni! Én sem élvezem a hajnali 4 órai kelést! Nagyon nehéz. Ma is hazaértem 3-ra és fél
7-ig szunyáltam! Nagyon álmos voltam! És még most is az vagyok!

Maminti! Én a T-com ügyfélszolgálaton dolgozok egy külsős cégnek. Tőlük még az ADSL-t
is ingyen kapom, ami azért nem rossz juttatás. Egyébként üzleti ügyintéző vagyok. Díjcsomag
értékesítés, vonal értékesítés és társai! Szóval T-com-os kérdésekre mindig tudok válaszolni!
Két műszakban dolgozok, 6-14 és 14-22-ig. A délutános műszakot jobban kedvelem, mert
könnyebb sokáig fent maradni mint korán kelni. Meg aztán ha éppen délután dolgoztam,
akkor másnap addig alszok amig csak akarok!

KépKép
nicika

Gratulálok Melincsi! Nagyon ügyi vagy! Kép

KépKép
nicika

Melincsi nagyon ügyes vagy!!!!!Gratulálok!!!!!!!Most aztán ezerrel lehet koncentrálni a babára!!!!!

Nicika!!
Nem irigyellek a korán kelésért.Mondjuk én fél 9-re megyek este 10-ig!!

Beu!!
Nagyon elfelejtettél minket!!Jól belemelegedtél a takarításba!!!Most tuti csillogni fogtok!!!
csanita

bocsi itt vagyok ám néha Kép

Melincsi nagyon nagyon gratulálok!!!!!!!!!
Ügyes vagy!!! Most akkor tényleg tessék ám pihenni és a babára koncentrálni!!!!
Jó pihenést!

Kép
Kép
beuka

Anita Te ma vagy a 23. napon!!!!! És...????

Kép
Kép
beuka

vagyis 24!!!!

Kép
Kép
beuka

Melincsi!

Nagyon ügyes vagy, gratulálok a vizsgádhoz! Látod, be sem akartál menni...
Most aztán tényleg lehet Babázni ezerrel Kép

Jó éjt Mindenkinek:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Újra jó a gép!!! Kép Nagyon nehezen bírtam Nélkületek! Kép
Anita, nagyon köszi a tudósítást, tök jó volt olvasni arról, amiből itt kimaradtam.
Vicát nagyon sajnálom. Kép Párszor már sikerült nekem is ezt átélnem...

Melincsi hatalmas gratula! Nagyon ügyes vagy!! Kép

Beuka úgy irigyellek, hogy kész vagy a vizsgákkal. Nekem sajnos már a következőre kell tanulnom, ráadásul most jön a legszarabb és legnehezebb vizsgám. Kép

Gyöngyi nagyon szorítok Neked! A "szomszéd" topicban most sikerült egy forgácsos lombik, Nektek is biztos összejön.Kép

Lányok, Ti nagyon kombináltatok, de el kell, hogy szomorítsalak Titeket: ma megjött. Igaziból ez nem volt túl meglepő, a kúpok miatt nem is nagyon voltunk együtt a férjemmel, meghát úgy tűnik nincs is spontán peteérésem. Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy egy pcit nem reménykedtem, de így talán már nem fogok vérezni, meg tud vizsgálni a Tanár Úr.

Hajni, majd légyszi pottyants le! (S ne szomorkodj, nagyon depisek a hozzászólásaid!)

Látom most izgalmas időszak jön, remélem jönnek a zebrák. Kép
Na megyek elkezdődött a Kész átverés...

Zafír

Kép
Kép
zafír

Zafír de jó, hogy újra itt vagy közöttünk!
Sajnálom, hogy megjött, bár akkor így nem lepett meg Titeket annyira Kép nincs spontán pé?? Az nem túl jó!
Akkor szorítok a köv. vizsgához!!!!

Kép
Kép
beuka

Lolita csak nemhogy ott maradtatok Krétán??? Kép

Kép
Kép
beuka

Beuka,
akkor ha Te már kész vagy a vizsgákkal, tudod mi jön most?? Kép Még mennyi van hátra Neked a suliból?

Megérteném Lolitáékat, ha Krétán maradtak volna. Ilyen időben én is szívesebben lennék ott. A szüleim a bolgár tengerparton süttetik a hasukat a nappal. Legalábbis remélem, hogy ott jobb az idő.

Anita nem láttalak a tv-ben. De tetszett a munkahelyed. Ja és a baba gyönyörű!! A nyaklánc szerintem tök jó ajándék. Majd mesélj milyen volt a keresztelő, én még sosem voltam ilyenen. Meg várjuk a képeket! Kép

Na most bepótolom ezt a pár nap kényszerű hallgatást..Kép

Z.

Kép
Kép
zafír

Halihóóó!!

Hála isten nem látszódtam csak a kollegám!!
Loláékat én is megérteném ha kint maradtak volna!!

Zafír!!
Végre jó lett a gépetek,akkor nincs nagy baj!!Annak viszont örülük,hogy megjött!!Vagyis csak azért mert mész dokihoz.De drukkoltam!!

Én még nem érzek semmit!!!De ez nem jelent semmit,mindig betoppan olyan kis sunyin mostsnábs nem fájdogál a hasam sem.Hagy egy kicsit reménykedni.Remélem a gyógyszer jóóóó lesz,mindig csak lefekvés előtt mármikor ágyikóba vagyok,akkor veszem be mert nagyon gáz,szarul voltam tőle.Pedig felekkel kezdtem.
csanita

<font color="0000ff">Csanita!
Én is néztem a műsornak pont azt a részét, és felismerni véltem a helyet... Bár leginkább a lépcső volt gyanús, ami az utcára vezet fel, onnan ismertem fel a helyet. Nem tudtam előre, hogy lesz, mivel nem nagyon olvasgatom ezt a topicot. Csak bele-belenézek néha...

Hétfőn megyek dokihoz 19:20-ra, hogy férjecském is tudjon jönni. Oda megyek, ahol Csanita munkahelye van. Kép

Jó éjt midenkinek!

Proone
15+2</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Moni!
Örülök, hogy nincs semmi baj, és drukkolok a babónak!Kép

Melincsi!
Nagy-nagy gratula az államvizsgához! Milyen jó, hogy mégis elmentél, igaz?Kép Nem semmi, hogy így bemákoltad a tételt!Kép

Beuka!
Pont ma reggel beszélgettünk párommal erröl a net-dologról. Úgy néz ki, csak akkor lesz netünk, ha már otthon leszek a babóval, mert ha mindkettönk munkahelyén van lehetöség netezni, nem érdemesKép
Egyébként nem moziba mentünk. Azt vasárnapra tartogatjukKép

Nicika!
Hú, fárasztónak tünik ez a két müszakos váltás! Olyan még nem volt, hogy egyik nap délutános vagy, másik nap délelöttös? Mert az kiakasztó lehet!

Csanita!
Mivel tegnap fél12re értünk haza, nem láttam még a munkahelyedet. De annyit olvasok itt róla, hogy nagyon fúrja az oldalamat már a kíváncsiságKép
Ugye nem minden nap vagy bent ilyen sokáig? Mert még olvasni is szörnyü a munkaidödet...

Zafír!
Üdv újra köztünk!Kép Még mindig nem küldtél képet...
Mikor mész dokihoz?

M

Kép
Kép
maminti81

Beuka!
Nem vagy pofátlan! Kép Részben igen. Igazából imádok tanitani, magántanitványaim is vannak. De a 3. diploma mellé elküldenének egy 4.-re.... Na ehhez nincs humorom már a gyerekek és egy elfoglalt férj mellett.

Melincsi!
Gratulálok! Gyere, olvass vissza, kérdeztem tőled párat múlt héten talán, remélem megtalálod, és válaszolsz!

Zafir!
Õszintén sajnálom, de nem tudtam pontosan mi a helyzet veled, igy már érthető. Akkor most azért szurkolok, hogy kivizsgáljanak, és helyrebillentsék a pé-det!

Maminti!
Köszi a drukkot! Reméelm én is, hogy sikerül. Aztán ha mégsem, akkor is próbálok majd nem elkeseredni.

Csanita!
Én sajna lemaradtam a műsorról, mert mostanában estére olyan álmos vagyok, hogy alig várom, hogy vizszintesbe kerüljek, és már alszom is. Általában 9 körül már le is fekszem...

Irok egy kis biztatást nektek, főleg akik már régóta próbálkoznak. Én késői egyke vagyok, és 16 év után érkeztem. Úgy is fogalmazhatnék, hogy már nem is számitottak rám. Anyut szülés előtt nőgyógyászatilag műtötték, majd utána is, ezért nem lehetett tesóm. Pedig nagyon odavoltam érte!!! És akkor, amikor ők próbálkoztak, még se UH, se lombik, se semmi, se ilyen korszerű gyógyszerek nem voltak, jóformán csak a várakozás, és a bizakodás! Nekem ők az élő példa.

moni

Jó reggelt mindenkinek!!

Maminti!!

Nem dolgozom minden nap egy hónapba 15 napot!De viszont napi 14 órát.Na de mindeggy!!Szeretem csinálni.

Proone!!
Hétfőn sajna nem dolgozom.Ügyesek legyetek!!!Aztán tessék jönni mesélni.

Moni!!
Nem semmi amit írták.Nem tudom hogy lehet ennyi éven át türelmesen várni!!Zafír elolvassa rosszul is lesz.Velem egyetemben.

Nekem megfog jönni,szerintem holnap!!
csanita

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?