Új privát üzeneted érkezett!

Szia Annamami!

Én is benne vagyok, kérdés, hogy mikor (és hol)?
Uxi

KépKépKépKépKép
uxi

Angelani,

örülök, hogy minden jól alakult ma! Szerintem kíméld magad, és ne hajts ennyit!!!! Aztán minden rendben lesz.

LÁnyok, hol lesz a tali????
lucretia

Természetesen én is benne vagyok! Csak nem gondoltátok, hogy kimaradok?Kép
Angelani, örülök, hogy kicsit megnyugodtál, de most már tényleg tessék oldafigyelni és pihenni, mert ez szerintem elég figyelmeztetés volt, hogy ne terheld túl magad, ahogy eddig. Tessék inni sokat, ahogy mondták és enni is!!!

Én is voltam a dokinál, rendben van minden, megnézte a méhszájamat is, az is OK. Elküldött erre a terheléses vizsgálatra is, azt mondta ne éhgyomorra menjek, hanem 2 zsemle, egy kefír. Nektek nem úgy volt, hogy először éhgyomor, aztán evés és mindeközben vérvételek? Vagy csak én emlékszem rosszul? Na mindegy, végül is örülök, hogy nem kell éhesen odamennem reggel, csak aztán nehogy ott derítsék ki, hogy úgy kellett volna.

Penna!!!!!!
Az új adatok:
a baba most 10. 08.-ra van kiírva
Én már sajnos 30 éves lettem közben és a baba neve Lili. Azt hiszem más nem változottKép

Hari 22+4

Kép
Kép
hari

Ja és nem felejtettem el senkit, csak azt hiszem a nevekhez tartozó leírások holnapra maradnak, de ígérem nem marad elKép

Kép
Kép
hari

Annamami,nem volt személyes a megjegyzés! Csak azon mosolyogtam, hogy itt is megdumáltuk a talit, de odáig nem jutottunk, hogy konkretizáljunk! Kép Szerintem mindenki arra várt, hogy mondjon már valaki egy helyet és időpontot! Kép

Megann,
Ugye milyen tuti a Diósdi nagyker, és milyen aranyos a nőci? Azért ajánlottam gyorsan hogy még akinek kell venni cuccokat, még olcsón megveheti.

Angelani, örülök, hogy jól vagytok! Az új doki melyik kórházban van?

Pr.26+5

Kép

Kép
prüntyi

Jaj de jó,hogy már ennyien vagyunkKépKépKép
A lista eddig: Bodza,Tmarie,Prüntyi,Szikeev,mea,Lucretia,Uxi és én......
HELYSZÍN és IDÕPONT egyenlőre még nincs,korábban már írtam,hogy sztem várjunk holnap délelőttig,akkor talán mindenki elolvassa aki csatlakozni szeretne és addig tegyetek javaslatokat ez ügyben és az a helyszín ami a legtöbbünknek megfelel,ha pedig ez megvan,akkor időpont és egyéb részletek(kaják,innivalók)megbeszélése!
Jó így nektek?Kép Írja meg bárki,ha jó ötlete van!!!Kép
annamami

Jaj bocsi:Mea
annamami

Újabb lista: Bodza,Tmarie,Prüntyi,Szikeev,Mea,Lucretia,Uxi,Hari,Annamami.......

1.számú javaslatom: ha jó idő van pl.:Margitsziget,piknikes formában,még ha süt a nap akkor is van árnyékos rész,időpontot majd a végén.......
Most ti jöttök!!!!

HariKép
Wellcome a 30-asok klubjábanKép

PrüntyiKép
semmi gáz,nem vgyok sértődősKépKépKép
annamami

AnnamamiKép Pedig nem is érzem magam még 30-nak. De hát a papírforma szerint ugyebár már annyi vagyok.)
Szerintem a Margitsziget tökéletes, oda jöhetnek a gyerekek is, már akinek már van ugyeKép Csak az időpontot kéne eldönteni, az lesz szerintem a nehezebb. Csak mint ötlet, szerintem jó lenne, ha felvetnénk 3 különböző időpontot és mindenki megírná neki melyik jó.
Először is jó lenne tisztázni, hogy hétvége, vagy hétköznap legyen. Mert van aki dolgozik és lehet, hogy csak hétvégén ér rá, de lehet hogy a többség a hétvégét a párjával akarja tölteni. Nem mintha a párokat ki akarnám zárniKép

Szóval Annamami kiosztom rád a feladatot, hogy adj meg 3 időpontot és akkor mindenki jelentkezhet, hogy melyik lenne jó. Persze lehet többre is jelentkezni, mert akkor talán hamarabb találunk közös nevezőre. Persze csak ha jó ötletnek találod.Kép
Hari

Kép
Kép
hari

HariKép

Óriási kérés:

Megnéznéd Kíviát és Leventét nekem???Kép

Mea
mea

LíviaKép

Mea
mea

Tali:

Margit-sziget szerintem is szuper!Tényleg! Párok jöjjenek/jöhessenek vagy "lány"buli legyen?

A magam részéről nekem a hétvége jobb volna, mert dolgozom, és pl. öt előtt nem tudnék a szigetre menni. De ha nagyon muszáj, lehet, hogy egy hétköznap is összejönne....
lucretia

HariKép
szerintem nem is nézel ki annyinakKép már meglestem az albumodat!!!
egyébként én sem érzem magam annyinak,férjem szerint nekünk sose nő be a fejünk lágyaKép nekem meg még pluszban a "szívem lágya" sem!Kép

Mielőtt még kiszemelnénk egy hétvégi és egy hétközben időpontot(szerintem kettőből is nehéz lesz dönteniKép) meg tudná mondani valaki,hogy meddig fog tartani ez a világvége-hangulatú,vacak hideg idő????Mert ez sztem nem a
legideálisabb!!!

MeaKép
dióstészta miatt szerintem ne aggódj,nagyon csinos kismama vagy,láttam a balcsis fotót!!!Kép
én egyébként csokis croissant- függő lettem 3 napjaKépKépKép
annamami

Én le sem merem írni:

az előbb faltam be két sajtburgert.... JÖhetnek a szemrehányások... De azért annyira nem rossz a lelkiismeretem, mert mindennap eszem gyümölcsöt, meg zöldséget.Dehát azért...

LÁNYOK
Ez igaz, hogy most nőnek legtöbbet a bébik???? Mert én olyan, de olyan éhes vagyok megállás nélkül, hogy az nem kifejezés. Semmi másra nem tudok gondolni, csak a kajára.....

Lucretia
25
lucretia

LucretiaKép
a két sajtburger nálam tegnap csúszott leKépKépKép
Ezért ma regngeteg zöldséget és gyümit ettem!
Én is FOLYAMATOSAN éhes vagypk reggeltől estig,de jó ezt mástól is hallani!
A te albumodat is meglestem!Csini vagy,na és az az Operás szerkód-csúcs!!!Kép
annamami

Jó a Margit -sziget, én rugalmas vagyok! A "zűrösebbek" javasoljanak szerintem időponto(ka)t.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Valakinek volt olyan terheléses vizsgálata, hogy nem éhgyomorra kellett menni? Bocs hogy ezen lovagolok, csak nem akarok potyára menniKép
Mondjatok valamit!

Kép
Kép
hari

A Margitsziget nekem is jó, és azt hiszem nekem jobbak lennének a hétköznapok, mostani hétvégékre már van programom. Bár férjem most szólt rám (nem hülyeség a felvetése), hogy WC közelébe szervezzük a találkát. Kép

Angelani! Örülök, hogy nincs baj, de most aztán tényleg sokat pihenni!

Jucc! Holnap lesz szkenner, remélem sikerül digitalizálni a papírt.

Penna! Köszönjük a táblát!

Van valakinek tapasztalata, esetleg hallott valaki a légzésfigyelők közti különbségekről? Mitől kerül az egyik 50.000 Ft-ba, míg a másik "csak" 22.000? Most, hogy szinte biztos, hogy külön szobában fog aludni a baba, arra gondoltam, nyugodtabban aludnék, ha alatta lenne ez a szerkentyű. persze azt tudom, hogy csak akkor van értelme, ha az újraélesztésről is van némi fogalmam, így mindenképp el akarok menni a Madarász utcai kórház 1,5 órás oktatására, de tudom, hogy ők csak a drágább géppel dolgoznak, és azt is propagálják. Vélemények?

Bodza 25+6

Kép

Kép

Kép
bodza

Való igaz! A WC közelsége fontos lehet! Én az utóbbi napokban szinte óránként megyek, gyermekem rendszerint focizik a hólyagommal! Kép

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!
A Margit sziget jó 5let.
A párokkal kapcsolatban: hát, nem tudom, a férfiakat mennyire izgatja a témaKép.
Általában a babás témáknál szoktak elkezdeni látványosan unatkozniKép).
(Kispapák 5 percig kivételekKép).
Persze ezzel nem azt mondom, hogy ellenzem, csak eszembe jutott ez a gondolat.

Uxi

KépKépKépKépKép
uxi

Wc-t beiktatjuk!!!!KépKépKép

BodzaKép
én is néztem már légzésfigyit,ami drágább az légzésfigyelő+bébiőr is egyben!én konkrétan az Angelcare-t néztem,állítólag sokaknak van jó tapasztalata vele,szerintem én venni fogok,mert elég parás vagyok.....és ha kölcsönzöd az még többe is kerül vagy kb,majdnem uannyiKép
Azon gondolkodtam esetleg ajándékba kérünk,olyan formán,hogy pl.anyukám,tesómék,keresztanyám összedobják,úgy nem is olyan vészes és hasznos és nem kapunk egy csomó felesleges holmit.
annamami

Sziasztok!

Szerintem is kismamabuli legyen inkábbKép nem?

Bodza!Többiek!Kép

A II.nőin azt mondta az előadáson a csecsemőosztály vezetője, hogy szerinte nem érdemes légzésfigyelőre költeni, mert nagyon kevés baba hal így meg. És hogy ennek vannak előjelei egy babánál(nem részletezte sajnos hogy mik)

Meg azt mondta h ha a családban már volt ilyen betegség, akkor érdemes rá figyelni de amúgy csak függővé tesz ez a légzésfigyelősdi, mert ha már mozog a baba (pl. újszülöttek is szépen eltudnak kúszni már) akkor beriaszt attól.

Engem meggyőzött és nem is veszek.

Nem tudom ti hogy vagytok vele.

Az az igazság, hogy ez is divat most, eddig sem volt.

De hát mindenkinek magának kell eldöntenie hogy kell e.

Hát az biztos hogy most nőnek súlyra nagyon a picik, mert már kb. 28-30 héten lehet látni a különbségeket súlyban a babáknál(Uh alapján)

Az enyém tuti nagy lesz, érzem....

Meghát ez nálunk már hagyományKép a nagy bébik.
Apám 4800g volt!!!
Én 4300g
Tesóm 4500g
Anyum 4200gKép

Jó mi?

Párom mondjuk csak 3500g körülKép

Nekem most a 6.hónapban ugrott nagyon nagyot a pocim.

Nektek???

Mea
mea

Annamami!Kép
Köszi a bókotKép

Mea
mea

Azt hiszem írtam nektek hogy vettünk bölcsőt 10.000Ft-ért Szigetváron mikor mentünk Orfűre.
Azt is babaszobánKép
Felteszek egy képet, nem baj?
Meg a mózest is ott vettük a babaszobinKép
Csak hazavitték benne a babájukat, tök új és fele annyi mint boltbanKép
Nem baj ha teszek fel arról is?

Kép

Mea
mea

Kép

Mea
mea

Lányok!Kép

Én nekem nagyon bevált a babaszoba.
szinte mindent ott szereztem be és sokkal olcsóbban mintha újonnan vetetm volna ennyi mindent meg.

Így belefért pl. ez a két dolog is ami elvileg nem olyan fontos, hogy legyen de én mindenféleképpen szerettem volna.

Csak a rendes kiságyikója új meg az áll. járóka.
Na meg ruhákból vannak újak is.

Csak ajánlani tudom nektek, hogy ott vegyetek meg olyat amiben nem számít ha használt kicsit.

(van ott mellszívó, kiságy, babakocsi, szpot.párna, légzésfigyelő, ruha, kismama ruha, játékok,könyvek minden ....)

Bocsánat a kitörésemért megintKép

Ha baj szóljatok rám nyugodtan és akkor nem fárasztalak Titeket ezekkel.

Na jó éjt mindenkinek szép álmokat!Kép

Kép

Mea
mea

Angelani!

Örülök a jó híreknek, nagyon kíméld magad, próbálj minél többet pihenni vízszintesbe!KépKép
Már nagyon izgultam, ne ijesztegess minket léccci!!!

Hát lányok, ki is panaszkodott strikákra belsőcombon???
Bocsi de elfelejtettemKép
Egy kicsit én is kivagyok ámKép
Nekem nincs egyenlőre strikámKép, de van helyette narancsbőröm, méghozzá kb 10X-es mennyiségű(eredetileg kevéske volt), úgyhogy most én is kenem mint állat(nem tudtok valami tuti krémet??), de nem tudom mit érek el vele!
Lehet hogy szülés után szülinapomra(október), kérek a páromtól egy új bőrtKépKépKépKép

Látom megint felvetődött egy téma, ami engem érdekelne legalábbis közvéleménykutatás szinten!
A párom nemigen tud ráhangolódni erre a babakelengye vásárlás ügyre, nem is érdeklődik utánaKép
Mondjuk Õ nem tudom mennyire spéci eset, de még az üzletek környékére is utál menni, legyen szó saját ruhatárról, ajándékról, kajavásárlásról, bármiről...
Anyós mesélte, hogy amig otthon lakott és ő öltöztette a fiát, le kellett centizni és találomra vásárolt neki ruhát, mert nem volt hajlandó elmenni vele vásárolniKépKépKépKép
Szóval néha már ott tartok, hogy elmegyek és megveszek mindent egyedül, kitalálom a bútort egyedül, nekem ehhez nincs idegem, de a kérleléshez sincs!Ha nem érdekli, akkor mit erőltessem???
A ti párotok milyen???

Még egy dolog!
Akkor most lehet szaunázni, vagy nem lehet szaunázni????Ez itt a kérdés!
Több helyről hallottam hogy nem jó, a kismama tavaszi számában meg azt olvastam hogy ugyanolyan jó és hasznos és lehet mint egyébként.
Na mostmár nem szaunázok(lásd meleg), de a télen tavasszal egyszer kétszer szaunáztam..
Nem tud erről valaki többet???
Előre is köszi:

Megann 26+3

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Angelani Kép örülök, hogy kicsit megnyugtattak, és egy normálisabb dokival akadtál össze! Egyébként az az újpesti nekem is a Jerger volt, és valóban tegezett, erre már nem is emlékeztem, csak most ugrott be, hogy írtad!

Bodza Kép Előre is köszi a leírást, holnaptól nem leszek hétfőig, úgyhogy nem tudok addig visszajelezni, hogy megérkezett-e!
Légzésfigyu: én sem vennék, de van, akit csak ez nyugtat meg, nem róhatjuk fel nekik. A kockázati tényezők közül néhány: koraszülöttség, kis születési súly, dohányzás a családban, korábban testvér csecsemőhalála. Mindenesetre ha nekem mégis kellene valami miatt, én bérelném, és szerintem hiába mondják, hogy egyéves korig veszélyeztetett egy bébi, az őrzővel sokra nem megyünk egy idő után, mert valóban nagyon izgágák lesznek, és lemásznak róla.
Bodza, Te is voltál ma dokinál, nem? Nem írtál róla semmit, de gondolom, minden OK!

Én is hazaértem a dokitól, babával minden rendben, bár most fejjel fölfelé van éppen, de van még ideje és helye, hogy megforduljon. Méhszáj is OK. Viszont a vérnyomásom marha magas volt, 170-es, ki is küldött a doki 10 perc pihire, hogy újra megnézhesse. Akkor már csak 140/80 lett, emiatt már nem parázott, de azért a védőnővel is kell majd ellenőriztetnem. Közben jól fölhúztam magam, hogy nehogy ennyi maradjon, mert én holnap el akarok utazni, de lehet, hogy akkor kitalált volna valami óvintézkedést, ami miatt maradnom kellett volna. De szerencsére nem.
Megbeszéltük a cukor-vizsgálatot is, sajnos ragaszkodik a cukros lötyihez, azt mondta, sokkal megbízhatóbb az eredmény, mint a zsömlés változatnál. Ennek a vérnyomis mizériának köszönhetően tök elfelejtettem megkérdezni, hogy mégis mikor kell ezt csináltatnom, meg az AFP-m eredményét sem tudom még mindig Kép Sebaj! Mondjuk legutóbb azt mondta, a 26. héten kell csinálni, úgyhogy emiatt nem kell fölhívnom.

Tali: természetesen nekem is OK, a Margit sziget a gyerkőc miatt szintén nagyszerű! Nekem jobb lenne a hétköznap, de akár öt után is, csak akkor nem túl sokáig. Hétvége Apáé, és én is úgy gondolom, jobb lenne pasik nélkül... Bár, nekem egyszerűbb lenne, ha Apa elmenne Balázzsal a szigeten csatangolni, mindenki jól érezné magát, én is nyugton cseverészhetnék Veletek. Szóval mindegy. Viszont az idő ócska, ez tény. Állítólag a hétvégén lesz egy kis felmelegedés, de hogy meddig tart, ki tudja? Mindenesetre Medárd van ma, és ha Medárdkor esik, akkor utána 40 napig esik...
Én hétfőig nem vagyok, addig nem tudok reagálni a talis-témára sem, remélem, nem erre a hétre gondoltatok Kép

Most megyek, van még pakolni-valóm!
Mindenkinek szép napokat, jó hétvégét, sok nyugalmat, egészséget, semmi aggódnivalót!!!

Bodza Kép Neked még a péntekhez: el ne felejts baba-képet vinni / ha párod is megy, róla is kell, de olyat vigyetek, ami körbeadható Kép /

Judit 23+1
jucc

MeaKép
A bölcső és a mózes is egyszerűen gyönyörű!!!KépGratulálok,nagyon ügyesen vásárolsz!
Én is pont ilyen mózest kaptam ajándékba,csak nincs belseje+huzata, a tiéd gyönyörű én isénisénis szeretnék ilyen szépet!!!!Egyszer már felvetettem itt,hogy tudja-e valaki,hogy hol lehet ilyet kapni,de senki nem reagált......Kép illetve annyit,hogy varrassak,de szerintem szép anyag+ a varrónő munkadíja kb.annyi lehet,mintha készen venném.....Mea,te sem tudod????HELP!!!

MegannKép
én is azt hallottam és olvastam is hogy lehet szaunázni és én nagy szaunás is vagyok,de bevallom mióta babát várok,nem mertem!túlmelegedés,vérbőség stb....ki tudjaKép Pénteken megyek a dokimhoz akkor rá fogok kérdezni!!!
Te nem akarsz jönni talira?KépKépKép

JuccKép
felvettelek a listára!Kép
annamami

Sziasztok!

Elárulom, kint voltam az auchanban.
Tudom, feküdni kellene, de ma kénytelen voltam kimenni.
Képzeljétek!
Elmúltak a görcseim és ma elkerült a haskeményedés is!Kép Kép Kép
Szóval, úgy néz ki, hogy a szabolcs utcai kórházban fogok szülni Dr. Krammer József adjunktusnál.
Eddig csak jó dolgot hallottam a dokirólKép

Ellenanyag:
Az ellenanyagot általában a negatív vércsoportú anyáknál nézik. Illetve, ez a doki minden kismamánál!
Mert nekem B-Negatív a vércsoportom és ellenanyagot termelhet a szervezetem a magzat ellen, mert idegen anyagnak tekinti.
Szülésnél meg megkapja a baba az Anti-D nevezetű injekciót, de lehet, hogy én is megkapom.

Na ezt nagyon hülyén írtam le, de hulla fáradt vagyokKép

Majd holnap rendesen leírok mindent és végre visszaolvasokKép

Puszi!
Jó éjt!
Angelani
26+2

Kép
angelani

Na jó lányok,akkor a ma esti zárás szerint,
TALI JÖVÕ HÉT VMIKOR HÉTKÖZNAP A MARGITSZIGETEN,időpont még nincs,AKIK JÖNNEK:
Bodza,Tmarie,Prüntyi,Szikeev,Mea,Lucretia,Uxi,Hari,Jucc,Annamami....és amire a legtöbben szavaztatok eddig:kispapák nélküli LÁNYBULIKép max.csemetét lehet hozni!Kép
Akinek nem jó írjon!!!
Jó éjt mindenkinek!Kép
annamami

Halihó!

Annamami, de jó, hogy írtad, hogy te is állandóan éhes vagyKép Ez megnyugtat. De ma biztos jól megszid a védőnéni, hogy sokat híztam. (+8 kiló, sajna ma reggel is annyit mutatott a mérleg, pedig reménykedtemKép És köszi a bókotKép Bevallom, az Operás ruhám volt a menyecskeruhám. A párom szerint biztos mindenki első ránézésre tudja, hogy az, de ez engem egyáltalán nem zavar. Örülök, hogy nem egy magyaros ruhát kölcsönöztem anno (bár az is nagyon tetszik), mert ezt még tudom is használni.Képzeljétek, 4500 Ft-ért varrták 2 éve... Mondjuk az anyag drága volt.

Kispapa: Nekem nagy szerencsém van ilyen szempontból, mi mindent együtt szerzünk be, férj is nagyon lelkes. Remélem, ez így is marad. Ma megyünk megnézni egy babaszobás autósülést, remélem jó lesz az árához képest.Drukkoljatok!

Szauna: én is úgy tudom, hogy nem túl jó, mert vérbőséget okoz. Akinek meg nem jó a vérnyomása, annak amúgy sem ajánlják.

Tali: akkor kispapák nélkül, én benne vagyok! Remélem el tudok majd menni a jövő héten. A párom tegnap megjegyezte, hogy miért nem talizunk a már szült kismamákkal, mert akkor vándorolhatnának a gyerekruhákKép Kis számítóKép
Na de én nagyon kíváncsi vagyok rátok, és remélem az idő sem tesz keresztbe. Tényleg, a WC-vel kapcsolatban: a halastónál csak 10-kor nyit!!! Tudtátok?? Párszor már megjártam, amikor a párommal már nyolckor ott voltunk.Erre nem árt gondolni! Nem tudom, hogy van-e másik WC, én csak arról tudok.

Angelani! Te sajtkukac vagy!!! Most meg Auchan???? Ejnye-bejnye!!

Mea: nagyon szépeket vettél!!! Én is kaptam ígéretet egy mózesre kölcsön. A barátnőmék már tavaly megvették maguknak, pedig nincs is még babájuk.

Lányok! Lehet valahol kapni csak babatakarót??? csak szettben láttam: takaró, párna (az úgysem kell) baldachin, meg rácsvédő. Utóbbi kettő nálam szóba sem jön!!

Jucc: nekem is lötty lesz, fel sem merült más alternatíva. Mikor AFP-n voltam, már akkor láttam, hogy a SOTE I-en csak az vanKép (És holnap megyek.) Kicsit fintorogtak a kismamik, de az első kört sikeresen túlélték. Aztán, hogy hogy telt el az a két óra, arról fogalmam nincs....

Légzésfigyelő: mi sem veszünk, ugyanúgy, ahogy mérleget sem. Szerintem állandóan csak stresszelnénk miatta. Mi ugyan külön szobában leszünk, de csak függönnyel lesz kezdetben leválasztva.

Na egyelőre ennyit belőlem!
Pusszantás
Lucretia
25
lucretia

Szia Annamami!

Akkor én ideírom, mikor jóKép.
Hétfő egész nap, kedd és csütörtök délig, szerdán fél négytől, pénteken fél egytől ötig.
Eléggé összevissza dolgozom...

De ha nem jön össze, csak az utána lévő hétre, akkor már egész héten jó, mert végre kitör a NYÁRI SZÜNETKépKépKép!

Uxi
20+1

KépKépKépKépKép
uxi

Én hétköznap dolgozom fél 5-ig, napközben nem jó, pedig mennék. Hétvégével mi a gond?

Dóri
22+3
Vendég

Anamami4Kép

Én így vettem huzattal a mózest, de a Brendonban lehet kapni betétet huzattal és sokféle mintában.
azt hiszem 5000Ft az ára.
Hát nem túl olcsó az biztos, én jól jártam mert 7000Ft-ért vettem az egsézet egyben.
Brendonban csak a kosár 8000Ft.

5000Ft-ért érdekel téged, mert akkor nézd meg.
Nagyon szépek!Kép

Nekem hétköznap du-án nem annyira jó, mert vidéki vagyok és későn érnék haza, de ha mindenkinek jó úgy akkor tartsátok akkorKép

Mea
mea

Sziasztok! Jó Reggelt!

Képzeljétek! Olyan jól keltem, nem vagyok idegesKép

Lányok!
Engem el sem hívtok a talira? Kép

Na lelépek, megyek a szabolcs utcai kórházba, de nem befeküdniKép

Sietek vissza és visszaolvasokKép

Pusszanccs!
Angelani
26+3

Kép
angelani

Jó reggelt!
Drága Angelani,ha picit visszaolvasol,rá fogsz jönni,hogy már az első felhívásban benne vagyKépKépKép Hát persze,hogy nem megyünk nélküled!!!Kép
annamami

Sziasztok Lányok!

Angelani
látom ma má jó a kedved, örülök, hogy jobban vagy.Remélem, hogy így is marad!De ahogy olvasgatlak most sem bírsz a fenekeden megmaradni, és most nem arról beszélek, hogy dokihoz mész.
Vigyázz nagyon magatokra!
Többiek,
jó, hogy nálatok rendben van minden.KépKépKép

Képzeljétek lányok,
tegnap megvettem a babó első verseskonyvét a Cini-cini muzsikát. Már olvastam is belőle neki.Ti biztos nem néztek hülyének miatta.Kép

Kispapák és a vásárlás:
Az enyém pár sem röpdös az örömtől ha erről van szó.Szte még korai.Pl láttunk megfelelő babaágyat és az ára is jó volt.Sztetek megvettük???? Hát nem!Ez van. Ilyenek a férfiak.De én azért nézzek jól körül, fussam 15x végig a várost.Mire odaérünk, hogy majd lehet vásárolni, vagy nem lesz már amit kinéztem, vagy én leszek a kórházban ha ez így megy tovább.KépKép

A légzésfigyelőn én is gondolkoztam.Nálunk nem lesz, ha csak nem kapunk valakitől.A babával mi úgy is egy szobában leszünk.

Mea
én nagyon remélem, hogy nem lesz nálunk ekkora bébi mint amit leírtál.Én kieggyeznék egy 3-3,5kgós gyermekkel.KépItt kint úgy is lesz ideje megnőni.

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

PENNA
beírnád lánynévenk hozzám a Rékát.Szeretném ha nem lenne színes, mert mi nem tudjuk, hogy mi lesz.Viszont fiúnevet még nem találtunk ki.Kép

köszönöm

Kép
Kép
kismama2004

A bölcsőhalállal kapcsolatban kockázati tényező a testvér csecsemőhalála??? Akkor ez azt jelenti, hogy előbb el kell vesztened egy gyereket, hogy a testvérének már vegyél légzésfigyelőt? Én ezt nem akarom kivárni.

Annamami! Igen, az Angelcare-eről én is jókat hallottam, ez az olcsóbb, újonnan 25 körül, használtan már tudsz szerezni 18-20e Ft körül. A Madarász kórház a BabySense-et ajánlja, ami újonnan 50e, de használtan is 30-35e körül van. Érdekelne a különbség köztük.

A jövő héten nekem egyedül a szerda du. 4 után nem jó. Tegnap úgy volt, hogy megyek dokihoz, be is jelentkeztem 5-re, csak elfelejtettek szólni, hogy előre hoztak 1/2 4-re, mert a dokinak el kellett mennie. Így jövő hét szerdára kaptam új időpontot, és a cukros lötyi ivásom is csúszik.

Kispapa rajtam is röhög, hogy tudunk ennyit beszélni pelenkákról, kisruhákról meg babakocsikról. Szóval szerintem se vigyük őket a találkára. Kép

Bodza 26+0 (éljen-éljen!)

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Angelina!
Örülök, hogy megnyugtató hírekkel szolgáltál. Azt hiszem kicsit vissza kellene venned a tempóból. Nem beleszólni akarok, csak én így gondolom. Bírd ki azt a 13-14 hetet, hogy minden rendben legyen Veletek.

Találka:
Hétköznap lenne inkább jó. Nekem nem jó a szerda és péntek sem. Sós vagy édes süti legyen? Lehet szavazni!

Baromi szar idő van, 8,5 fok van kinn, fúj és esik.

Alvás:
Mi költözni akarunk de ha nem jön össze addig a dolog akkor a kiscsaj megkapja a mi hálószobánkat, oda bekerül egy kanapé is. Nagy gyerek marad külön szobában, mert attó tartok, hogy nem fogja tudni kipihenni magát a kicsi mellett. Meg a korkülönbség is elég nagy lesz, több, mint 11,5 év.
Mi valószínű kiköltözünk a nappaliba, ami dolgozó is, egyenlőre nincs jobb.
Én a különalvásra szavazok, nekem ez bejött Ivettnél. Igaz akkor 1/2 éves lehetet mikor teljesen külön került, mert akkor készült el a mi szobánk.

Szilvi!
Nem nevetünk ki a babának való olvasgatással kapcsolatban. Szüksége van rá, sokkal inkább kialakul a kettőtök közötti kapcsolat. Szrosabb lesz a kötődés is.

Hari!
Köszönöm, hogy megnézted a neveket.

Én is megvettem a Janikovszki könyvet, férjem rögön el is olvasta, míg várt rám a 2. cukros lötyis vérvételnél. Tetszett neki.

Mea!
Szép a bölcső és a mózes. Mázlista vagy, hogy jó nagy a házatok, így bőven van hely.

Most ettem gyümileves maradékot, de annyi jancsiszög /szegfűszeg/ volt benne, hogy csak na.
Estére meg rakott karfiolt csinálok.

Puszi mindenkinek
Kriszta
25+6
99 nap

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Annamami!

Köszi a szíves invitálást a talira, de kizárt hogy én egy délelőttöt vagy akár csak egy-két órát "dumcsizással" tölthessek!Kép
Úgy pörgök mint egy mérgezett egér!(ma már voltam vérvételen, hirdetést feladni, tescoba, stb... egész egyszerűen hihetetlen)
Eddig nem volt gond, de tegnap meg ma is fájt egy kicsit a pocim. Most feküdtem le gyorsan egy fél órára!Lehet hogy csak a front, még nem éreztem ilyet!Jövő héten szándékoztam dokihoz menni, de ha jelentkezik még beugrom hozzá vasárnap a kórházba, amikor ügyel!

Szauna!
Remélem nem lehet gond abból a pár alkalomból, amikor szaunáztamKép
Azért k....va jó, hogy a kismama ujságban egész más van, mint amit más fórumon lehet hallani!
Az egész nem ér egy kalap sz@rt se...
Azt hiszem kivágom az összes újságot!Minek vannak ha csak félreinformálnak...Kép, Most nagyon dühös vagyok!
Ugye nem lesz gond lányok???

Lányok továbbra is kíváncsian várom hogy a ti párjaitok hogyan kezelik le a babakelengyevásárlás témát!
Tényleg érdekel, hogy csak én vagyok e ilyen helyzetben, vagy más is...

Volt valaki tegnap az Istvános előadáson??
Mi volt?
Képtelen voltam odaérniKép
És jövő héten se tuti hogy tudok menni, pedig nagyon fontos lenne, ha jól emlékszem a fájdalomcsillapításról fog szólni!

Megann 26+4

Kép

Kép
megann

Bodza!

Csak annyit mondott a doki, hogy ha volt már sajnálatos módon ilyen eset a család akkor érdemes venni.
Amúgy szerinte nem szükséges.

Tehát ha volt a családotokban már ilyen eset, akkor ajánlott.

De nem lesz reméljük senkinél sem bölcsőhalál.

Elég ritka amúgy.

Mea
mea

LucretiaKép
hát gondolom ha hétköznap megyünk a talira akkor is csak délután,mert ahogy nézem még mindig elég sokan dolgoznak és nekik a délelőtt nem jó.
Persze gonolom olyan időpontot úgysem sikerül találni,ami mindenkinek tökéletes,de akkor az lesz,ami a többségnek jó.Ha gondoljátok tehetjük még egy héttel későbbre is?
Babatakarót szerintem lehet kapni külön is,de ha mégsem a kispárnát be tudod tenni a babakocsiba +egy melegítő rétegnek télen,ha nem szeretnéd azon altatniKép
Az én párom sem nagy vásárló,bár a múltkor elvit a Brendonba,mert nagyon kívácsi voltam,hogy hogy néz ki és mi a választék meg az árak - csak hogy képben legyek,és nagy meglepetésemre tök nyugodtan és érdeklődően nézelődött,amik kifejezetten érdekelték:babakocsi,kiságy,hordozóKépTök jó volt!!!Képpersze lehet,hogy huszadszorra már nem lesz ilyen vidám!Kép

AngelaniKép
megígérted,hogy néhány napig pihizel,erre Auchan?!de remélem legalább nem cipekedtél!!!

MeaKép
megnéztem a brendon katalógusban és tényleg lehet kapni,csak én nem vettem észre,mert kép nincs róla,csak az árlistában szerepelKép
biztos hogy veszek egyet még akkor is ha 5000Ft,a kosár így is ingyen volt mert ajándékba kaptam!Kép

Lányok,akkor legyen egy alternatív hétvégi időpont is????Segítsetek!!!
annamami

LucretiaKép
hát gondolom ha hétköznap megyünk a talira akkor is csak délután,mert ahogy nézem még mindig elég sokan dolgoznak és nekik a délelőtt nem jó.
Persze gonolom olyan időpontot úgysem sikerül találni,ami mindenkinek tökéletes,de akkor az lesz,ami a többségnek jó.Ha gondoljátok tehetjük még egy héttel későbbre is?
Babatakarót szerintem lehet kapni külön is,de ha mégsem a kispárnát be tudod tenni a babakocsiba +egy melegítő rétegnek télen,ha nem szeretnéd azon altatniKép
Az én párom sem nagy vásárló,bár a múltkor elvit a Brendonba,mert nagyon kívácsi voltam,hogy hogy néz ki és mi a választék meg az árak - csak hogy képben legyek,és nagy meglepetésemre tök nyugodtan és érdeklődően nézelődött,amik kifejezetten érdekelték:babakocsi,kiságy,hordozóKépTök jó volt!!!Képpersze lehet,hogy huszadszorra már nem lesz ilyen vidám!Kép

AngelaniKép
megígérted,hogy néhány napig pihizel,erre Auchan?!de remélem legalább nem cipekedtél!!!

MeaKép
megnéztem a Brendon katalógusban és tényleg lehet kapni,csak én nem vettem észre,mert kép nincs róla,csak az árlistában szerepelKép
biztos hogy veszek egyet még akkor is ha 5000Ft,a kosár így is ingyen volt mert ajándékba kaptam!Kép

Lányok,akkor legyen egy alternatív hétvégi időpont is????Segítsetek!!!
annamami

Úúúú...bocsi ezt dupláztam!Kép
annamami

Jucc! Nem találtam az e-mail címedet a profilodban, hova küldjem a kendő leírását?

Kép

Kép

Kép
bodza

Annamami!

Szerintem lehetne egy hétvégi időpont is! Bár hétköznapot is meg tudok oldani valahogy, mert szeretnék elmenni, csak mostanában amúgy is sokat "lógok" munkából: védőnő, doki, stb.
Nem emlékszem már, hogy ki hogy írta, nekem szerda délelőtt szabad elvileg még, azonkívül 5 körül érek rá minden nap. Hétvégén rugalmasabb tudok lenni.

Lucretia
25
lucretia

Szerintem azok jelezzenek hétvégi időpont ügyben, akik akkor szeretnének menni.

Uxin kívül senki nem írta, hogy mikor jó neki, így javasolok egy hétfő (június 13.) 16 órát és egy csütörtök (június 16.) délelőtt 10 órát. Lehet szavazni! Jó így Annamami? (Szólj, ha belekontárkodom!)

Ja, egyébként időjárás ügyben én mindig ezt a honlapot nézem, ajánlom nektek is: http://mikes11.fw.hu

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!
Egyenlőre nagyon kezdő vagyok itt a társalgóban, épp hogy csak tegnap regisztráltattam magam, mert úgy láttam eddig, egy csomó hasznos infót lehet gyűjteni itt. Még elég alulinformáltnak számítok, ahogy itt visszaolvasgattam, de remélem ez majd most megváltozik. Aug végére, szeptember elejére várjuk a babát, és egyenlőre úgy tűnik, a Szent Istvánban fogok szülni. Egyenlőre ennyit, majd még jövök. Üdv mindenkinek.
tera

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?