Sziasztok!
Angelani
örülök, hogy kicsit megnyugtattak, és egy normálisabb dokival akadtál össze! Egyébként az az újpesti nekem is a Jerger volt, és valóban tegezett, erre már nem is emlékeztem, csak most ugrott be, hogy írtad!
Bodza
Előre is köszi a leírást, holnaptól nem leszek hétfőig, úgyhogy nem tudok addig visszajelezni, hogy megérkezett-e!
Légzésfigyu: én sem vennék, de van, akit csak ez nyugtat meg, nem róhatjuk fel nekik. A kockázati tényezők közül néhány: koraszülöttség, kis születési súly, dohányzás a családban, korábban testvér csecsemőhalála. Mindenesetre ha nekem mégis kellene valami miatt, én bérelném, és szerintem hiába mondják, hogy egyéves korig veszélyeztetett egy bébi, az őrzővel sokra nem megyünk egy idő után, mert valóban nagyon izgágák lesznek, és lemásznak róla.
Bodza, Te is voltál ma dokinál, nem? Nem írtál róla semmit, de gondolom, minden OK!
Én is hazaértem a dokitól, babával minden rendben, bár most fejjel fölfelé van éppen, de van még ideje és helye, hogy megforduljon. Méhszáj is OK. Viszont a vérnyomásom marha magas volt, 170-es, ki is küldött a doki 10 perc pihire, hogy újra megnézhesse. Akkor már csak 140/80 lett, emiatt már nem parázott, de azért a védőnővel is kell majd ellenőriztetnem. Közben jól fölhúztam magam, hogy nehogy ennyi maradjon, mert én holnap el akarok utazni, de lehet, hogy akkor kitalált volna valami óvintézkedést, ami miatt maradnom kellett volna. De szerencsére nem.
Megbeszéltük a cukor-vizsgálatot is, sajnos ragaszkodik a cukros lötyihez, azt mondta, sokkal megbízhatóbb az eredmény, mint a zsömlés változatnál. Ennek a vérnyomis mizériának köszönhetően tök elfelejtettem megkérdezni, hogy mégis mikor kell ezt csináltatnom, meg az AFP-m eredményét sem tudom még mindig
Sebaj! Mondjuk legutóbb azt mondta, a 26. héten kell csinálni, úgyhogy emiatt nem kell fölhívnom.
Tali: természetesen nekem is OK, a Margit sziget a gyerkőc miatt szintén nagyszerű! Nekem jobb lenne a hétköznap, de akár öt után is, csak akkor nem túl sokáig. Hétvége Apáé, és én is úgy gondolom, jobb lenne pasik nélkül... Bár, nekem egyszerűbb lenne, ha Apa elmenne Balázzsal a szigeten csatangolni, mindenki jól érezné magát, én is nyugton cseverészhetnék Veletek. Szóval mindegy. Viszont az idő ócska, ez tény. Állítólag a hétvégén lesz egy kis felmelegedés, de hogy meddig tart, ki tudja? Mindenesetre Medárd van ma, és ha Medárdkor esik, akkor utána 40 napig esik...
Én hétfőig nem vagyok, addig nem tudok reagálni a talis-témára sem, remélem, nem erre a hétre gondoltatok
Most megyek, van még pakolni-valóm!
Mindenkinek szép napokat, jó hétvégét, sok nyugalmat, egészséget, semmi aggódnivalót!!!
Bodza
Neked még a péntekhez: el ne felejts baba-képet vinni / ha párod is megy, róla is kell, de olyat vigyetek, ami körbeadható
/
Judit 23+1