Sziasztok!
Micsoda egy termékeny banta van itt?!?!?!
Nahát hol is kezdjem..
Előszöris, nagyon köszönjük a gratulációkat! Nagyon jól esett!
Az este szép volt, és meghitt. Nagyon finom volt a kajcsi is! Csirkemell roston és gomba, mediterrán fűszerezéssel, és tintahal karika. Vegyes, friss saláta (jégcsap sali, ubi, paradicsom, bébikukorica, sárgarépa) görög- joghurtos öntettel, ja és a szénhidrát miatt burgonya krokett.
(Virág nem volt, mert megtiltottam! Mindig összeszidom a Drágáma. Ha virágot vesz, akkor vagy 1 szálat, vagy egy édes kis mezei csokrot , és ne kemény ezresekért valami művészi alkotást vegyen! Egyébként én inkább az apró meglepik híve vagyok.. Ha szed a kertből egy kis virágot, és azt teszi az asztalra pl. azt nagyon értékelem. Imádom, ha időt tud ilyenkor szakítani arra, hogy együtt főzzünk. Sokkal meghittebb az egész. Aztán összebújunk, és szorosan öleljük egymást. Hál az égnek, egymásra találtunk azon a téren is, hogy mind a kettőnknek szüksége van a testi kontaktusra. Soxor öleljük meg egymást csak úgy..vagy símogatjuk meg egymás arcát, pusziljuk meg a másik kezét. Na azért ne gondoljatok arra, hogy állandóan nyalakodunk!
)
A hülye időjárás persze engem is kikészít, de a cukraimat csak annyiban tudja bombázni, hogy egy-egy kiugró vércukrom van csak, a többi még elviselhető.. Na de a lábaim... Hát tegnap estére térdtől lefelé olyan volt, mintha 3-3 kg tésztát köréragsztottak volna térdtől.. 20:00-körül már nem bírtam lábra állni, ellilultak a lábfejeim.. Papsuz gyors lefektetett, és elkezdte masszírozni, krémmel serkenteni a keringést.. Durva volt..
Meg is ilyedtem!
Lehet, hogy a parázástról, de egész éjjel szinte semmit nem aludtam.
Na majd elmúlik..
Ma megyünk Bikficcel Uh-ra! NAgyon kíváncsi vagyok, hogy néz most ki, hogy áll bennem. Aki megnézi a pocim, lehidal, mert ez a gyerek állandóan keresztben áll bennem..Döbbenet kis csibész..
Egyébként sokat-soxor mocorog, aminek nagyon örülök.
Bár már ott lennék, mint Ti, Orsi!
Klassz lesz! Kobudoéknál egy kiscsaj, nálunk egy kispasi! Hihetetlen!
Lili elárulta, hogy kedden lesz az utolsó vizsgája! Ugyhogy szurkolnunk kell Neki!
Samchee
Előfordulhat bizony, hogy találkoztunk már, mert sokáig (4,5 éve lakunk kint) busszal kölekedtem. Azóta csak autóval.. A kisboltot a Szélesközön tudom, hol van. Nem annál a szép kis sárgára festett sarki háznál kell lekanyarodni hozzátok, amelyiknek a terasza pácolt rönk-fa, és a kis kertjében is ugyanolyan pácolt kerti garnitúra van?
Mert ha az a kisutca, akkor az majdnem odavezet hozzánk.
A Szélesközzel párhuzamos a mi utcánk, csak vissza kell menni a város felé, még 3 közt. A buszmegállótól visszább kettővel. Na ez így már pontos.
Klassz! Samchee! Mi akkor Orsi és Kobudo között lakunk..
Lesz itt nagy találkozó!
Ráadásul lesz egy Emese, két Hani és egy IGAZI FÉRFI! Az eddig csak vezetéknévvel rendelkező Pásztor Bikfic
Na várjunk csak! Hogy is helyezkednek el a többiek???
Van még a Hunyadivárosi group is!
Kobudo
Akkor ti is olyan hosszúéletű kapcsolatban vagytok együtt, mint Sygnumék és mi.
SbeaZsolt és Orsi
Ezek a csajok milyen gyorsan nőnek!
És örülök, hogy az alvás is beállt. Bár lesz itt még szédítő meleg..
Samchee, nálad hogy bírta az icuri a hőséget?
Roz Drága!
Akkor majd firkantok az ICQ-ra, aztán ha nem tudsz válaszolni, majd ott villog, meg kiabál, és ha újra fejelentkezem, elolvasom majd a válaszod.
Orsi
A Kulai közi Univer marha messze van!!! Ti merre laktok pontosabban?