Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én sem tudom megnézni a képeiteket Sygnum! Pedig nagyon kíváncsi vagyok rájuk. Valaki pötyögje be, hogy hogyan kell megnézni, léccccccccccccci! Kép

Ma végig tanultam! Kép Ennyire örülök neki. És még a kertet is megcsináltuk este a kicsi párocskámmal.

Az idézetet kaptam e-mailben az egyik barátnőmtől, nagyon tetszett és el is mentettem magamnak. Veletek is mega szerettem volna osztani. Olyan kíváncsi vagyok már, hogy tényleg milyen érzés lesz, ha itt lesz velünk Zsófi... Ma nagyon aktív volt, olyan nagyokat rugdosott... Kép Biztosan nem tetszett neki a sok hülyeség, amit tanultam. Kép

Mino ma hol van?

Holnap is csak este jövök, de reggel ha valaki addig megírná, hogy hogyan kell megnézni a képeket, akkor meg is nézném... Kép Előre is köszi.

Lili + Zsófi
birolili

Megtudtam nézni!!!!!!!!!! Kép

Sbeáék, a főoldalra ha rámentek, akkor ott van jobb oldalt felül, hogy fotóalbul, és arra rákattintva előjön, hogy fotók megtekintése. Előjön sok név, hogy kiét lehet megnézni. Sygnum név alatt van az Éváéké.

Gyönyörűűűűűűűűű baba! Az első kép is nagyon szép. Kép A férjemnek a 2.kép tetszett nagyon. Az csodaszép! Kép

Köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt az élményt!
birolili

Én az előbb megírtam Beáéknak, hogy hogyan kell megnézni a képeket, mert én meg tudtam nézni.... Hogy hova tűnt????

Szóval a főoldalon, ajobb oldalon felül van, hogy fotóalbumok. Rákattintasz és előjön, hogy fotóalbumok megtekintése, vagy fotóalbum létrehozása - azt hiszem - rákattintasz a fotóalbumok megtekintéséhez, és nevek jönnek elő, hogy kiét lehet mnegnézni. Sygnum néven vannak Éváék.

Gyönyörű Leona! Kép Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen érzés is lesz, amikor már a kezemben tarthatom, és itt lesz velünk. Férjem is nehezen tudja még elképzelni. De nagyon várjuk már a kis csodánkat! Kép

Köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt a csodát!
birolili

Hát ezt tényleg nem értem! Az előbb pedig nem volt itt amit írtam..... Na mindegy, most már kétszer is megtudjátok nyitni... Kép
birolili

SIKEEEEEEEEEEER !
Gyönyörű baba. az a babaülés valami elképesztő. Van ám szivacsrétegKép A mienkbe fele ennyi betét sincs.

Lili!
Az igazság odaát van... Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok Drágák!

Előszöris Nagyon örülök Nektek ÉVA&Leonka! Kép Kép Kép Kép
A Fotóitok nekem is könnyet csaltak a szemembe, mint amikor SbeaZsoltiék feltették Lillácska megszületésének pillanatát. Bea tappancsai között a KirálylányKép
Hát a kedvenc képem a pár darab közül az, amin Kicsi Leo a melleden nyugszik! Gyönyörűek vagytok! És nagyon köszönöm, hogy megosztottátok velünk ezeket a hihetetlenül intim pillanatokat! Kép Kép Kép
Tényleg nagyon nagy hajú babaKép

Kobudo Ikrem
Természetesen nagyon örülnék a randinak! Nagyonis
benne vagyok(unk). Az, meg hogy hol tartsuk, teljesen mindegy! Tányleg nem lakunk messze egymástól! Ma jártam is felétek! Mentem a heténynetesekhez befizetni a netet. A Hetényegyháza tábla utáni föld utca (balról) a Tiétek?
Samchee és Orsi
A Vízmű utcán egyenesen ki, aztán nem kell az arborétum felé lekanyarodni, hanem egyenesen menni kifelé Hetényegyháza felé. A Kecskemét vége táblától 1km-re lakunk. még az S kanyar (Hobbi presszo) előtt.
A Tünde a védőnönk, és én itt a lányoknak már istenítettem, mert annyira figyelmes. segítőkész, és utánanéz amit csak kérek! (aranyos vagy, hogy azt feltételezted, hogy "lesz" a védőnönk, de ma vagyunk 34 hetesek! Kép )
Azért vagyunk Kobudóval topicikrek, mert Õ 1 nappal korábbra van kiírva Emesével, mint én Bikfickével. Kép Kép Kép

A fagyi nekem sose kristályosodott ki, mert én mielőtt adagoltam volna, már előre kb 1-1,5 órával kivettem a fagyóból, és a hűtőbe tettem. Így kissé meglágyul, és könnyebb adagolni is. Lehet, hogy ez a titka?! Én sosem keverem fagyás közben.. Kép
Akkor már csak ez a hét van hátra a melóból, és többet beszélhetünk! Ez remek!!! Kép Kép

Orsi
Köszönöm az együtt-örömködést az eredményeim miatt! És köszke a dokibácsiról az infókat.

mondanátok valamit a Fischer dokiról? mert én még azt sem tudom, hogy hol rendel..

Robu
Te kit választottál gyerekdokinak? Ja és ma voltatok felkészítőn?

Lilke
Ügyi vagy, hogy jól ment a tanulás. A lagzi meg jó lehetett... Egy jó mulatás.. Te aztán jó gyorsan növeszted Zsófibabát! Már 25 hetesek vagytok... hát halad az idő..

SbeaZsolti
Zsolti, nem hazuttoltad meg magad.. Kép Kép Kép Sok sült, meg pöri, sör, és süti.. De a husi volt a lényegKép Kép Kép Aranyos volt! Szép nagyot kirándultatok. Bea hogy bírta? Örülök, hogy végre talán beáll a szunyókálásotok! Kép

Roz
Jó, hogy Veled tudtam pár szót váltani az ICQ_n. Bocsesz, hogy tegnap megzavartam a meseolvasásodatKép

Samchee
Az írásaid télleg néha eltünhetnbek, mert még mindig nem tökéletes a rendszere a babanetnek, de folyamatosan fejlesztik. Én írás közben is elmentem, ctrl+c-vel amit lepötyögök, el ne vesszen. Na de amennyit én írni szoktam.. Kép Kép Kép

Húha...Kit is hagytam ki?!?! Kép Kép Kép Kép

Éva
Hogy Leo milyen istenien alszik...ahogy a kis mancsa be van dugaszolva a pelus alá... Papusznak is könny futott a szemébe.. Kép Kép
Nagyon várjuk már Bikfickét!!!!!!!!!!!!! NAGYON!!

Mit szóltok ahhoz, hogy Bikfic az egyetlen pasi a mezőnyben?!?! Kép Kép Kép
Jó illemre kell tanítanom ennyi Hercegnő között!
Kép Kép Kép Kép

Az írásom tálalva!
Kell nektek hiányolni... Kép Kép Kép

KépKép
mino

Éva

Örülök, hogy a rossz élményektől való félelmedet elnyomta a születés csodája, és fájdalma benned!
Sok tejcsit, türelmet, és gyors felerősödést kívánok!
Jó éjt mindekinek! Kép Kép Kép

Szép álmokat

KépKép
mino

Sziasztok!

Anyukák, azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek hol érdemes venni kiságyat? Ti hol vettetek? Egy komplett kiságy+ágyneműgarnitúra kb.mennyibe kerülhet? Ha mindent összeadsz... (ágy+betét+ágyneműgarnitúra) Szóval teljesen készre mennyiért lehet venni kiságyat és hol? Jó minőségűt, ami heverővé is alakítható később majd.
Jövő héten, ha leállamvizsgáztam, elindulunk nézelődni a babónak kelengyét a kispapával. De hogy hol kezdjük?..... Kép Gyakorlatlan szülők azt sem tudják igazán mi kell... Kép
birolili

megint csak 1 mondatra épek rengeteg melóm van mino szemmi baj bármikor nyugodtan itt nálunk tényleg 0-24 ig be van kapcsolva gép bármikor nyugodtam irj legfeljebb nem tudok irni Kép

tényleg irj nyugodtan puszi mindenkinek

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Lili, Te aztán friss vagy mindennap!Kép Kiságyat érdemes megnézni az Aranyszarvas vagy milyen étterem helyén lévő bútorboltban, olyan, mint a Komfortéka, csak olcsóbb. A Komfortékában is vannak, aztán szemben a Babybellben, a Fűrészfogas alatt, aztán a Szil-Coop melletti bababútorboltban is sok van, szépek, van fenyő, pácolt fenyő, bútorlapól készült. Mi ágyneműt, baldachint nem vettünk, a feje alatt pelenka van, és van egy plédje, viszont bár nem hittem, de fejvédő tényleg kell, a mi kis PacuHancink már a 3. este bekúszta magát a sarokbaKép. A fejvédőt Szegeden a Brendonban vettük, de nem Brendonos, cak vmi egyszerű sárga csirkés, farmos, 2500 Ft volt, szemben a Brendonos 6-8ezrekkel. A kókuszmatracot-ha azt akarsz- i 12 ezerért vettük, de időnként vannak akciók, Éváék is úgy vették, ha jól tudom. Az ágyárak kb. 15-20 ezertől a csillagoségig terjednek.

Mino, mi kb 1 km-re lakhatunk egymástól, vagy kicsit több, úgyhogy akkor majd sétálgatunk a nagy rét, és az arborétum felé a gyerkőcökkel, aztán tologatjuk Õket együtt! Milyen hihetetlen, amikor én úgy igazából belelendültem a babanetbe, akkor voltam annyi hetes, mint most Te, Ti! Annyira gyorsan telik az idő! PAcuHanci meg már több, mint 3 hetes!

Tovább kell képezni magamat gyerekdalokból, mert olyan nehezen akarnak előjönni, a könyvek meg Anyukáméknál vannak Szolnokon. Kép

Sbea, tegnap este épp meséltem a férjemnek, h Ti már a 6hetes kontrollra mentek! Repül az idő! Remélem, mindent rendben talált Tankó! Lillácskát nem kell vinni vmi oltásra? Mintha nekem 6 heteset mondott volna Pongi. Mi még nem hívattunk elő képket, mindenkit így a neten keresztül bombázunkKép. De régebben én is odavittem előhívatni, és ugyanennyiért!

Éva, mi újság? Milyenek az éjszakák? És a nappalok? Boldog névnapot a Férjuradnak!

Oh, nem mondtátok, h ennyi hülye papír kell az anyakönyvi kivonathoz, szegény férjecském elment a múlt héten, egyik nap megtudta, h másnap mehet, vitte a papírokat, de akkor meg kiderült, h még kell az én személyim, lakcímkártyám is hozzá, és nem lehet,csak kedden és csütörtökön menni, ma újra indul! Kikészítik ezek a hivatalok!

pusszantás

O

Kép
seriff

Sziasztok,

Mino,
örülök, hogy előkerültél, látod pár óra, és már hiányzol Kép Kép Kép
Fagyiötletet köszi, kipróbálom. Bár ezt én is megcsináltam, csak nem úgy, hogy rákészültem, hanem csak véletlenül. Kint maradt a fagyi...
Babakocsitologatásba én is benne vagyok, gondolom nem maradunk állandóan bent Hetényben...
A dumcsizással az a nagy baj, hogy nincs otthon net, ezért még nem tudom, hogy ez hogy lesz. Hogy van ez a Heténynetes dolog? Írsz róla valamit? Márc.ban kötötte be a Matáv az ISDN2-t, arra vártuk a céges ADSL-t, de ez meghiúsult, így most más megoldáson gondolkodom. Mert netezni azért jó lenne...
Ja, és igen, az az utca a miénk. Egy kicsit beljebb lakunk, így marha csöndes környék. Ma reggel befelé jövet nézegettem az utcákat a Széles köz környékén, az a környék is nagyon tetszik!

Samchee,
a mosogatógép 18 liter vizet fogyaszt, a márkája Indesit, és nekem eddig a tésztafőzés után az edénybe száradt tésztát nem mosta csak el, de azt is nagyon jól fellazította. (Egy kis öblítés és tiszta.) Egy napnyi cucc belefér, nagy vasárnapi ebéd esetén napi két adagban tudom elmosni. A víztakarékosságon túl Nekem sok időt is megtakarít, már csak ezért is szeretem Kép

Lili,

Orsi minent leírt a kiságyakról, Nekünk Faktumos (Szil-Coop melletti) kombi ágyunk van, most Kamilla a 170 centis részét használja, Emese kiságyához a rács már ugye megvan, meg a matrac, csak a két fejvéget kell megcsináltatnom egy kis bútorlapból Apával. Szóval szerintem praktikus, csak nagy darab.

Puszi:

Kobudo+Emese

Kép

Kép
kobudo

sziasztok!
Sbea köszönöm az infót, ma reggel már ki is lőtte a fülét.Volt egy pici hiszti de gondolom szokatlan neki.A csaj igazán aranyos és figyelmes a picikkel. Igazán jó választás volt.

Birolili! Szerintem ha igazán szépet akartok venni akkor a Faktum bababoltba menjetek! Kiságy kb.20 000 Ágynemű komplett( huzat, baldachin,kispárna paplan) 10 000 körül és a kiságyhoz való kisszekrény is van 30000 től.
Mi ott vettük nagyon segitőkészek rengeteg a választék és lehet variálni.

Minó!
A doki a battyányi utcán rendel, de van még valahol a városban csütörtökön megyek rákérdezhetek ha szeretnéd. Vagy szivesen elküldöm emailben a számát!

Kobudó leirnád nekem a fagyi receptet amiről beszéltek? Vagy hol találhatom meg?

Szeretném ha tudnátok tanácsot adni arra amit tegnap írtam a lányommal kapcsolatban.
Köszi

Kép

Kép
samchee

Kobudó! Nálunk is Heténynet van! Nagyon elégedett vagyok vele, ha gondunk van a srác azonnal kijön. Egy "tányér" van a tetőn és bekötve a gépbe. A szerelés kb 1-2 óra, körülménytől függően. A szerelés 15 ezer ha beltéri a vevő 20 ezer ha kültéri. A havidíj isdn:4900ft adsl:6900 azt hiszem. Kapsz saját e-mail cimet is. Ha kell a szám megirom.
samchee

Kép

Kép
samchee

Mino! Lehet hogy mi taliztunk csak nem tudunk róla! Mi a széles köznél a vegyesbolt előtti utcán lakunk! Ott kell lemenni és ötszáz méter.
sam

Kép

Kép
samchee

Samchee,

a számot megköszönném, ha megírod. Egyébként egyéb költségek (pl. forgalom után), mennyire megbízható a szolgáltatás, mitől függ, hogy kültéri vagy beltéri egységet raknak-e föl, erről tudsz valamit?

A fagyireceptet Mino írta korábban, ide másololom utólagos engedelemmel:

"Recike:
Cukorral írom!
3 tojás sárgája
1 vanília rúd bele, vagy 2-3 csomag vaníliás cukor, legrosszabb esetben aroma, de azzal műízű lesz!
20 dkg cukor (édesszájúaknak)
3 dl főző tejszín (a parmalat a csúcs, mert sűrű, és szuper fagyi főzhető vele)
2 dl tej
Gőz fölött habverővel kutyulva (lazítva) fel kell főzni! Hagyjuk kihűlni, majd dobozkákba téve pár óra alatt krémesre fagy!
Ez az alap!
Citromos-kókusz:
(igazi exotikus!)
Ha kész az alap fagyi, 2 db megsúrolt, egészben megfőzőtt citromot összemixelsz egy kis meleg fagyialappal, ízlés szerint bele teszünk 1,5-3 dkg kókuszreszeléket. Kíhűtöd, be a fagyóba, és kb 2-3 óra alatt kész! Papa meg fűszoknyában szervírozhatja!

Sztracsi: a majdnem felfőtt alapfagyiba apró darabokban fehér csokit teszel, kb. 1/3 táblát, majd amikor kihűlt az alap fagyi, bele reszelsz egy kis barnacsokit (lehet még fehér csokit is), beleforgatod, és be a fagyóba!

Eperdarabos:
Kevesebb vanília megy az alapfagyiba, 5dkg eper turmixolva belemegy a felfőzött, még forró fagyiba, aztán kihűlve nagyobb darabokban még 5 dkg szamit bele kell forgatni!"

A lányoddal kapcsolatban nem igazán tudok mit írni, sajnálatos, ha valaki (mármint a nagylányod apukája) nem érti meg, hogy egy gyereknek nem lehet felelőtlenül ígérgetni. Egyébként Vele is beszél ilyenkor? Mi lenne, ha nem mondanád el a lányodnak, ha jön, csak amikor már biztos? Vagy nem ilyen dolgokból adódik a probléma?

üdv:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Kobudó!
forgalom után nem kell fizetni ez korlátlan. Attól függ hogy kinti vagy benti hogy milyen messze van az adótól azt hiszem. De nekünk is benti van pedig elég messze vagyunk. Hobbi presszó mellett nem sokkal. Szerintem megbizható gyors és tényleg ha kérdésed van a srácok segitenek.
A szám: 06209999959 Gyurász Zoltán web:www.hetenynet.hu
e-mail:office@hetenynet.hu

Mond azt hogy Szege Tamástól van meg a szám.

Kösz a fagyit tuti megcsinálom, bizti finom.

Sajnos a lánynál azzal kezdődik a gond hogy beszél vele. Azóta beszéltem a védőnővel (Tündi) ő is ebben a cipőben volt és azt tanácsolta a biroságon kérjem hogy szabályozzák. Ez jó ötletnek tünik.

Mégegyszer kösz a receptet és sok sikert a nethez.
Sam

Kép

Kép
samchee

sziasztok Kép

itt vagyok olvaslak benneteket irni időm alig van mert péteken ide telefonáltak a bölcsiből hogy bár niki nem nagyon jobban mondva az elmult 1 hónapban nem is volt de ballagás lesz bölcsibe szerdán vinni kell két tányér házi sütit üdcsit virágot ruhát kellett nikinek vennem ..... szóval sok dolgom van nagyon egyre inkább ugyérzem magam mint akinél kifogy az elem tegnap nikivel leültünk mesét olvasni és elaudtam ülve Kép pedig annyi mindet akartam már irni nektek

syg.
remélem naprol naprajobban vagy majd ha lesz egy kis energiád és időd ugye majd mesélsz?Kép

melissza
örülök hogy megjöttél és jól vagytok Kép

mino
minden okés Bikficke hogy van és te?frontok nem viselnek meg ?

sam
ha esetleg kell én is tudok számot adni aki megcsinálja a kiscsaj fülét bár erről mi már beszéltünk Kép

seriff
pici Hanna baby hogy van Kép
? nem nyügi erre az időre ?

sbea
és Lillácska hogy viseli ezt a vacak szeles időt alszik még mindig olyan ügyessen ez csúcs hogy milyen jól alszik Kép

lilike
gondolom tanulsz tanulsz tanulsz hogy állsz tudod tartani a napi 10 tételt ? pocaklakó hogy van ?

fibernet es kábelnet is olcs szerintem 2500 ft egy hónap korlátlan 2 éves hűségszeződés kell kötni annyi az egész nálunk ez van
közben futok is tovább mert beég a sütike meg áki is bepakolt a pelusba adri ka uzsizni szeretne Kép

mino kopgj be hozzám ha fent vagy icq Kép

puszz mindenkinek Kép

ja egyébként ugy várom ezt a ballagást csajomnak lesz egy 1 szál sárgarózsás min gömb csokra én csináltam egy szallagon lóg édes Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok Kép

itt vagyok olvaslak benneteket irni időm alig van mert péteken ide telefonáltak a bölcsiből hogy bár niki nem nagyon jobban mondva az elmult 1 hónapban nem is volt de ballagás lesz bölcsibe szerdán vinni kell két tányér házi sütit üdcsit virágot ruhát kellett nikinek vennem ..... szóval sok dolgom van nagyon egyre inkább ugyérzem magam mint akinél kifogy az elem tegnap nikivel leültünk mesét olvasni és elaudtam ülve Kép pedig annyi mindet akartam már irni nektek

syg.
remélem naprol naprajobban vagy majd ha lesz egy kis energiád és időd ugye majd mesélsz?Kép

melissza
örülök hogy megjöttél és jól vagytok Kép

mino
minden okés Bikficke hogy van és te?frontok nem viselnek meg ?

sam
ha esetleg kell én is tudok számot adni aki megcsinálja a kiscsaj fülét bár erről mi már beszéltünk Kép

seriff
pici Hanna baby hogy van Kép
? nem nyügi erre az időre ?

sbea
és Lillácska hogy viseli ezt a vacak szeles időt alszik még mindig olyan ügyessen ez csúcs hogy milyen jól alszik Kép

lilike
gondolom tanulsz tanulsz tanulsz hogy állsz tudod tartani a napi 10 tételt ? pocaklakó hogy van ?

fibernet es kábelnet is olcs szerintem 2500 ft egy hónap korlátlan 2 éves hűségszeződés kell kötni annyi az egész nálunk ez van
közben futok is tovább mert beég a sütike meg áki is bepakolt a pelusba adri ka uzsizni szeretne Kép

mino kopgj be hozzám ha fent vagy icq Kép

puszz mindenkinek Kép

ja egyébként ugy várom ezt a ballagást csajomnak lesz egy 1 szál sárgarózsás min gömb csokra én csináltam egy szallagon lóg édes Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Roz, köszi a kérdésed, HanciPanci elaludt a vállamon, most meg az ágyában szundít. Kicsit nyűgös volt dél körül, de itthon jól van. Iszonyú szél van, az előbb beborultak a ruhák a kertbe a szárítóról. Én a szelet, még az esőnél is jobban utálom! Pedig akartunk vinni szendvicset Apának, mert amikor ment dolgozni elfelejtette.
További jó sütögetést, én épp az előbb háromféle kaját készítettem elő, össze, h csak be kelljen dobni a sütőbe, ha enni akarunk! Olyan voltam, mint a villám.Kép

Ma végre megtaláltam a Kullai közi UniverCoop boltot, és még be is fértünk babakocsival együtt. Ennek azért örülök, h nem kell mindenért a városba, vagy az Auchanba rohangálni, bár sokkal többet oda sem kellett volna gyalogolni.
Olyan hangokat ad ki a szél és a nemtommi együtt, mint a ctg-n a babák hangja! Vagy halluzok?

Sam, sajnos ilyenben nem tudok tanácsot adni Neked! CSak sajnálom, h így alakult, van egy rokonunk hasonló cipőben évek óta, közben lassan a lánya nővé cseperedik, 17 éves, és már megszokta, h ilyen az apja.Kép

Lili? Vigasztaljon, h ilyen időben sz...r kint lenni! Te meg tanulhatsz bent, de már csak egy hét!KépKépKép

Mino? Téged nem visel meg ugye ez a hülye idő?

Sbea, Kobudo,jól vagytok?
Éva? Képzeld Hancipanci tök jókat szundít ebben a zajban, én meg nem bírok. Ez vicces azértKép!

Kép
seriff

Sziasztok!
Most csak pillra ugrottam ide, még el sem olvastalak benneteket, csak egy valamin akadt meg a szemem, arra válaszolok;

(Ma van a második házassági évfordulónk, és Papusz még nem ért haza. Még jó, mert még hátra van a terítés! Persze ünnepi vacsi lesz, meg gyertyafény. Kép Kép Kép

A Heténynetesek haverok, szívesen részletezek mindent! Az antennákat, a havi díjakat, az egyszeri szerlési költséget! Adok mobilszámokat is, ha kell.
Kobudo
Nálatok szuper jó lenne a vétel! Onnan a saját tornyukról tudnak sugározni, és az a legtutibb! ráadásul már megint fejlesztettek egy csomó mindent.. Ja, és ami egyedülálló a piacon, hogy ők garantálni tudják a minimum letöltési sebességet!

(Náluk is 5000.- től kezdődnek a havidíj árak..)

Pussz, most megyek Kép
Szép estét mindenkinek!

KépKép
mino

mino gratulálok az évfordulotokhoz Kép miért van az hogy mindig rá érzek mikor ir valaki pár prcre rá általában mindig olvasom az uj üzit Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Mino, mi is sok szeretettel gratulálunk, és kívánunk még vagy 250-t!

Kép
seriff

Mino! Gratula az évfordulóhoz és még sok-sok ilyet!

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Köszönöm a sok kiságy tanácsot! Remélem, hogy találunk magunknak valót! Jövő héttől kezdjük a nézelődést. Kép Már annyira várom. Utálom ezt a sok hülyeséget tanulni! Ma nem sikerült tartanom a tempómat, mert megint próba volt, de holnap több időm lsz valamennyivel... Holnap lesz már végre a koncert. A derekam nagyon nem bírja az álldogálást, és tényleg mostanában nehezebbnek is tűnik a pocak, és a sétálás is. Hiába, növöget Zsóficica... Kép
Nagyon el is fáradok a nap végére. Most is még az elmaradt tételek tanulását terveztem, de nem hisezm, hogy menni fog, nagyon fáradt vagyok. a délelőttöm olyan, hogy tudok tanulni "okosan". Utána no koncentráció.... Kép

Mino, én is gratulálok "nektek"! Legyetek nagyon boldogok mindig! azt kívánom! Hogy sikerült a menü? Elfelejtettem mondani, hogy mennyi ideig kell sütni a husit... Azért gondolom rájöttél... Kép

Roz, Te gondolatolvasó vagy, boszorkányvérrel... Kép Kép Kép Kép

Szóval szerintetek kell a rácsvédő. Én is arra gondoltam, hogy veszteni nem vesztünk azzal semmit, ha veszünk. Szóval értitek??? Kép

Holnap is jövök, puszilok mindenkit!
birolili

Szerintetek Pestre nem érdemes felutazni? Nem kapjuk meg olcsóbban a kiságyat meg a hozzá való cuccokat?

Kinek mi a véleménye?
birolili

Hi!

Megvagyunk Mi is: Kész zűrzavar volt a nap. Este Lilla jól aludt. Beával 8,45-ig aludak, bár azóta semmi. Délután voltunk Tankónál, nincs semmi baj. 2perces volt az egész. A tarifát nem részletezem. (Bár rákszűrésre is vett le kenetet)Kép Utána meg elmentünk hársfalevelet szedni.
Nem hathetesen kell oltatni a gyereket,hanem 2 hónaposan lesz a következő. Juj de fog az fájni Kép

Samchee! Örülök, hogy sikerült elintézni a fülkilövést. Mi is megyünk majd hozzá.
Kiságy:
Mi debrecenből hoztuk. Akkor még itt nem volt Kikol. Azóta úgy hallottam nyílt valahol. Nagyon jó dolgok vannak náluk. A kiságyunk asszem 25000 ft volt. Tömör fenyő, és két heverővé lehet később alakítani. Két maci van rajta. Szép Kép Ágynemű az már neccesebb volt. Sok helyen megnéztük, de a legjobbat a szil-coop melletti új boltban találtuk. Az ára húzos volt (asszem16-18000 körül, de volt benne párna, paplan huzattal,fejvédő,baldahin, és az ágy oldalára olyan sok zsebes pakolóhely.

Lili!
KITARTÁS !!! Kép

Jó lehet ez a heténynet. Elég olcsónak tűnik. Nekünk matáv, akarom mondani T-onlineunk van. Elég drága, de legközelebb nem hosszabítunk velük.

Reméljük holnap jobb idő lesz! Kép

Csók Mindenkinek ! KépKépKépKépKépKép

KépKép
KépKép
sbea

Szerintem egy utat megér. Sokat nem tudtok spórolni,de például a megatoysban én nem emlékszem fa ágyra csak laminált bútorokra.

Mino GRATULA ! Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!
Seriff! Sajnos én is tarok tőle, hogy nekünk is örök időkig húzódik majd eza probléma.De sajnos ezt én hibáztam el!

Birolili! Nekem az a véleményem, ha egyszerre vesztek meg mindent, akkor megéri.De csak egy dologért felmenni nem biztos.
Én azt vallom hogy ha megteheti az ember kiságy babakocsi biztos új legyen, más dolgokból jó a használt is, persze nem agyon használt. Lehet kapni jó minőségű használt dolgokat!Gondold meg.

Sbea! a mi picikéink között nem sok idő van Hanna ma két hónapos!

NEKEM IS VANNAK FENN KÉPEK AZ ALBUMBAN HANNA ÉS BOGI NÉVEN, HA VALAKI SZERETNÉ MEGNÉZNI!

Üdv mindenkinek! Szerintem még ma jövök!

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Sbeáék, hol van ez a kikol, amit emlegettek? Mert szerintem Komforttékában, vagy a Szil Coop melletti boltban nem fogunk 50ezer alatt találni kiságyat... Kép Mármint jó minőségűt... Kép

Samchee, hol lehet kapni használt, jó minőségű, de nem agyon használt dolgokat? Tudsz ilyen helyet, mert vevő vagyok rá... Kép

Mino, jelentkezz, ogy milyen volt a tegnapi estétek, hogy sikerült... Kép

Ja, és MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNÖM A BÍZTATÁST! Aranyosak vagytok! Remélem, hogy már jövő héten ilyenkor még az ágyban fogok heverészni, azzal a tudattal, hogy megvan mind a két diplomám... Kép

Szép napot nektek, bár elég borús az idő... Ez engem vígasztal, könnyebb tanulni. Kép

Lili
birolili

A segítségeteket kérem!

Aki ismeri a Hunyadivárosban lévő orvosokat, kit ajánlotok? Mert át kellene jelentkeznünk. Ki a legjobb? És hova kell elmennünk, hol van a rendelő?

Előre is köszönöm a segítséget Nektek!

Lili
birolili

Sziasztok!
Lili, az Aranyszarvas helyén lévő boltban is van tömörfenyő két végén macis, később heverévő alakítható kiságy, és matraccal(szivacs) együtt 35 ezer volt, amikor mi néztük. Bp-re érdemes felmenni, legalább körülnézni, sztem lényegesen nem olcsóbb, csak több mindent látsz egy helyen, venni akkor tudsz babakocsit-ágyat-pelenkázót egyszerre ha bazi nagy autótok van(pl. teherKép).

Sbea, miféle tarifa? Csak most ez a vizsgálat, vagy a szülés is vagy mi?

Mino? Milyen volt a vacsi? Kaptál szépséges virágot?

Lili, tarts ki, már csak egy hét, aztán Tiéd az egész nyár!Kép

Roz, Kobudo hogy vagytok? Manók hogy bírják?

Éva, jól vagytok?

Én édes Hancipancim még mindig alszik, ma is 1/2 6-kor kelt enni, aztán kaja után bevágta a szunyát! Én is aludtam így 9-igKép.
Megyek, mert reggeliznem kell vmit!

Szép napot(amennyire az idő engedi) Mindenkinek!

O

Kép
seriff

Szép napot!

Mino,
köszi az infot, a párom ma de elmegy a Heténynetesekhez megkérdezi tőlük pontosan a helyzetet, meg a lehetőségeinket. Biztosan jól sikerült a tegnap estétek, majd írj egy kicsit róla! Nekünk májusban volt a 3. házassági évfordulónk, ebből következik, hogy Kamilla már javában a pociban volt az esküvőn! Persze már 9 éve ismerjük egymást, így nem volt zsákbamacska a dolog Kép

Kinti és benti manó egyaránt jó van, bár nagyon elfáradok már, és Kamilla extra módon ragaszkodós lett, mindig azt szeretné, ha felvenném Kép De már nem fér el sehová...

Lili, az árak és választék miatt szerintem érdemes körülnézni a netes bababoltokban is. Másoljak ide linkeket? Vagy a http://www.bababolt.lap.hu -ról indulva is találhatsz jó dolgokat. Szerintem. Fejvédő mindenképpen kell, párna, paplan ráér később is, mi most kezdtünk el használni paplant, a párnát gyakorlatilag most is kidúrja a feje alól a manóm.

Éva, jól vagytok?

A többieket is puszilom, most rohanom dolgozni, már csak 2,5 napom van!!!!

Kobudo 34+2

Kép

Kép
kobudo

Kobudo
Mail ment! Ha tudod, olvasd el!

KépKép
mino

Sziasztok!

Micsoda egy termékeny banta van itt?!?!?! Kép Kép Kép Kép Kép

Nahát hol is kezdjem..

Előszöris, nagyon köszönjük a gratulációkat! Nagyon jól esett! Kép Kép Kép
Az este szép volt, és meghitt. Nagyon finom volt a kajcsi is! Csirkemell roston és gomba, mediterrán fűszerezéssel, és tintahal karika. Vegyes, friss saláta (jégcsap sali, ubi, paradicsom, bébikukorica, sárgarépa) görög- joghurtos öntettel, ja és a szénhidrát miatt burgonya krokett. Kép Kép Kép
(Virág nem volt, mert megtiltottam! Mindig összeszidom a Drágáma. Ha virágot vesz, akkor vagy 1 szálat, vagy egy édes kis mezei csokrot , és ne kemény ezresekért valami művészi alkotást vegyen! Egyébként én inkább az apró meglepik híve vagyok.. Ha szed a kertből egy kis virágot, és azt teszi az asztalra pl. azt nagyon értékelem. Imádom, ha időt tud ilyenkor szakítani arra, hogy együtt főzzünk. Sokkal meghittebb az egész. Aztán összebújunk, és szorosan öleljük egymást. Hál az égnek, egymásra találtunk azon a téren is, hogy mind a kettőnknek szüksége van a testi kontaktusra. Soxor öleljük meg egymást csak úgy..vagy símogatjuk meg egymás arcát, pusziljuk meg a másik kezét. Na azért ne gondoljatok arra, hogy állandóan nyalakodunk! Kép Kép Kép )

A hülye időjárás persze engem is kikészít, de a cukraimat csak annyiban tudja bombázni, hogy egy-egy kiugró vércukrom van csak, a többi még elviselhető.. Na de a lábaim... Hát tegnap estére térdtől lefelé olyan volt, mintha 3-3 kg tésztát köréragsztottak volna térdtől.. 20:00-körül már nem bírtam lábra állni, ellilultak a lábfejeim.. Papsuz gyors lefektetett, és elkezdte masszírozni, krémmel serkenteni a keringést.. Durva volt..
Meg is ilyedtem! Kép Kép Lehet, hogy a parázástról, de egész éjjel szinte semmit nem aludtam.
Na majd elmúlik..

Ma megyünk Bikficcel Uh-ra! NAgyon kíváncsi vagyok, hogy néz most ki, hogy áll bennem. Aki megnézi a pocim, lehidal, mert ez a gyerek állandóan keresztben áll bennem..Döbbenet kis csibész.. Kép Kép Kép Kép
Egyébként sokat-soxor mocorog, aminek nagyon örülök. Kép
Bár már ott lennék, mint Ti, Orsi!

Klassz lesz! Kobudoéknál egy kiscsaj, nálunk egy kispasi! Hihetetlen! Kép Kép Kép Kép Kép

Lili elárulta, hogy kedden lesz az utolsó vizsgája! Ugyhogy szurkolnunk kell Neki! Kép Kép

Samchee
Előfordulhat bizony, hogy találkoztunk már, mert sokáig (4,5 éve lakunk kint) busszal kölekedtem. Azóta csak autóval.. A kisboltot a Szélesközön tudom, hol van. Nem annál a szép kis sárgára festett sarki háznál kell lekanyarodni hozzátok, amelyiknek a terasza pácolt rönk-fa, és a kis kertjében is ugyanolyan pácolt kerti garnitúra van?
Mert ha az a kisutca, akkor az majdnem odavezet hozzánk.
A Szélesközzel párhuzamos a mi utcánk, csak vissza kell menni a város felé, még 3 közt. A buszmegállótól visszább kettővel. Na ez így már pontos.

Klassz! Samchee! Mi akkor Orsi és Kobudo között lakunk..Kép
Lesz itt nagy találkozó! Kép Kép Kép Kép
Ráadásul lesz egy Emese, két Hani és egy IGAZI FÉRFI! Az eddig csak vezetéknévvel rendelkező Pásztor Bikfic Kép Kép Kép
Na várjunk csak! Hogy is helyezkednek el a többiek???
Van még a Hunyadivárosi group is! Kép Kép

Kobudo
Akkor ti is olyan hosszúéletű kapcsolatban vagytok együtt, mint Sygnumék és mi. Kép Kép

SbeaZsolt és Orsi
Ezek a csajok milyen gyorsan nőnek! Kép És örülök, hogy az alvás is beállt. Bár lesz itt még szédítő meleg.. Kép Kép Kép Kép
Samchee, nálad hogy bírta az icuri a hőséget?

Roz Drága!
Akkor majd firkantok az ICQ-ra, aztán ha nem tudsz válaszolni, majd ott villog, meg kiabál, és ha újra fejelentkezem, elolvasom majd a válaszod. Kép

Orsi
A Kulai közi Univer marha messze van!!! Ti merre laktok pontosabban?

KépKép
mino

Hali!
Lili! Az a bolt lesz szerintem amit Orsi írt. Valahol a Petőfin nyílt. Én is csak láttam az Auchan felé kiírva. És az ágy is megegyezik azzal amit Orsi leírt. Babakocsiért érdemes felnézni Pestre.
Orsi!
Most csak arra a tarifára gondoltam amit most kért. Amúgy nem volt vészes, mert Bea egészségügyi dolgozó és kicsit olcsóbban számol ilyenkor. Kép

Lilla 20,45-6,00-ig aludt, m,ajd evés után még 9,15-ig. Asszem ma napközban nem lesz pihenés. Nem baj csak este aludjon. Kép 5650 gramm a drágám.

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Tündéri ez a kiságy. Az én álmom is ilyen. Kép Na, majd szétnézünk.

Köszönöm a képet Zsolti apuka, ha Te tetted fel. Kép

Lili
birolili

Seriff, a gyerekdalokban tudok segíteni, írok ide pár könyv címet, a könyvtárból vagy boltban meg tudod szerezni:
Kép Forrai Katalin: Ének az óvodában - ez nagyon jó, tele van mondókával, énekekkel. Ovisoknak való.
Kép Gryllus Vilmos dalai 1, 2, - ez igazi minőségi zene, ami a gyerekeknek kell. Nagyon jó, az óvónők rendkívül szeretik és a gyerekek is.
Kép Törzsök Béla: Zenehallgatás az óvodában - ez már komolyabb darabokat tartalmaz, de ha meg tudod tanulni, akkor ez is nagyon jó.
Kép Vannak még azok a Füzes Zsuzsa könyvek, amikben sok mondóka van, és szép, színes. Azt is tudom ajánlani.

Véleményem szerint csak minőségi zenét szabad a gyerekkel hallgattatni, és énekelni neki. Ezek a dalok, mondókák fejlesztik a gyereket sokoldalúan. "Pont így, nekik lettek kitalálva.."

Remélem tudtam segíteni.

Lili
birolili

kicsit belesek hozzátok Kép
nemsokára pakolom össze csemoták díszbe vágjuk magunkat és irány a ballagás adrikámat betettem aludni erre ő mindent kidobálta kiságyból takarót szivacsot baldahint leszerelte...Kép lehet hogy mégsem álmos ??!!!Kép

szóval kiságy hát ebben nem tudok sokat mondani mert mi most 2 kiságyat használunk de ez a tesóméktól kaptuk babakocsi hát mi már a sokadikat koptatjuk vettünk egy kétfunkciós vacakot még nikinek na az kb .2 használat után ment a babakocsi szerviz boltjába eledtuk utáltuk mind a ketten niki is én is kényelmetlen kiskerekű vacak volt aztán vettünk egy nagyon szupit ott a babakocsi szervizben olyan mint a greco hiper-szupoer zöld sárga nekem nagyon tetszik imádom Kép ( ez még most is megvan ) 1 NAGY baja van nem lehet a tolókart ugy forditani hogy lásd a babát Kép mikor adri megszületett sehol nem kaptunk egymás mögötti tesó kocsit igy vettünk egy iker kocsit olyan tipusiut mint a 3 kerekű tömlős kocsik na ehez meg legalább egy bijbirkózónak kellet volna születnem megfordulni vele 2 gyerekkel és valahov bemenni vele képtelenség aztán ez is az eldás sorába került most egy ismerősünk hozott németből egy szuper egymás mögötti NAGYKERKÛ ami szerintem nagyon fontos mert felénk nagyon vacak utcák vannak ugyhogy számomra ez most a legszuperebb perse ez melett van mmég esernyőre csukható nyárikocsink is és napvédő ernyők ....és sok hasznos-haszontalan holmink mi a gyereküléssekkel ülés magasítókkal is hasonlóan jártunk soha nem találjuk meg az igazit Kép

gyerek holmik baldahaint fejvédőt sőtétitőt.... én varrtam vettem itt a Petőfi nyomdával szembeni anyag nagykerbn anyagot ilyen macikásat nagyon édes a baldahin sárga alpú a sőtétitő kék alapú ugyanazzal a mintával a fejvédő szerintem is hasznos mivel áki is már 3 hetes korában rendszerssen a sarokban ébred

takaró ágynemű hát ez is érdekes kérdés nikinek mindegy ő utálja mindet a hálozsákot is őt csak akkor takarom be ha elaudt kis korában is adrika kis bujós neki van simi-simi plédje ami nagyon puha 3 ktyus van rajta azt huzza magával mindig hatalmas pléd de visszük mindehova ( ő soksor még z udvarra is huzza ki nem győzőm mosni ) ha valaki csak rá néz a takarójára már sir és roha oda ráveti magát ezzel is jelezve hogy tünés ez az enyém Kép
Áki már tapasztaltból ugyan ilyen plédet kapott és is nagyon elégedett remélem ő nem lesz függő mint adrikám Kép

későbiekre esteleg játszószőnyeg igaz nekünk is volt boltban vett játszoszőnyegünk de az nudli volt ugyhogy fogtam magam vettem 4 *0,5 méter anyagot meg egy jó nagy lepedőt a boltban vett köré vartam 4 szinű anyagot alá a lepedőt belehúztam egy takarót varrtam neki egy peremet amit darált szivaccsal kitömtem vartam még rá egy gombát anyagból ami alá csörgös ppirt tettem egy kislányt akinnek lehet a coffját fuzogatni rágcsálni rágokákat mütyüröket .. imádták igaz a fél szobát elfoglalja de nem baj azon legalább volt hely játszani lassan megint elő kell venni azóta a fél családot bejártaKép
szerintem pestre érdemes elmenni már csak babakocsi miatt is elég nubli a válsztok meg elég drága is sőt mega toys-nak van egy boltja a nagy áruházától nem messze és ott akoár 1/2 áron is kapsz kocsit ha esetleg van egy incuri-pincuri hibája mondjuk a tolokarján felhorzsolódott a festék tesómék is ott vetteek egy szuper chiccot ( na ezt lehet hogy most nem jól irtam Kép )75000 ről 50000 re leértékelve mert a tolokar be volt vonva valmi szivaccsal és az egy kb 1 cm részen kicsit kiszakadt elhozták hozzánk vettem egy 40 cm ugyan olan kék szimű anyagot középen öszevartam 2 végébe gumi ráhuztuk és már nem is látszott .

Bár én imádok ilyenekkel molyolni
Szóval röviden ennyi egyszóval érdemes nagyon körülnézni mielőtt valamit megveszel most pl .nyilt a rendörséggel "szemben " egy kis bababolt nagyon sok fajta babakocsit láttam bár én csak ivópohárét ugrottam be nem láttam milyen minőségű meg menyiért be elég sok fajtát láttam

akkor most mindenkihez külön-különKép

beáék
hát ez a kiságy meg ez az egész gyönyörű !!!!!!!! lilácska biztus szuperül érzi benne magát Kép

seriff a multkor elfelejtetem megköszönni az infokat a uh -val meg műtéttel kapcsolatban Kép puszi érte Kép
NÁlunk a gyerköcök hogy viselik szo-szo
áki elég nyügi adrika hosszuakat alszik niki meg egyáltalán nem alszik az este is 1/2 11 kor ugy kellet ágyba parancsolni bár neki fájnak az izületei és ilyenkor időváltozáskor sokat szenved vele maszirozom neki kenegetem de nem mindig jön be Kép
ez a szeles vacakolós idő senkinek nem jó hát még szegény picuroknak

mino
hu ez a menűsor csorgott a nyálam Kép nagyon arik lehetek papusal sjna nekünk erre a romantikázos részre nem igen jut időnk h probálnánk biztos valamelyik gyerek felgyujtaná a házat a gyertyával Kép ha elmennénk valahova akkor meg egész végig a gyerekekről beszélnénk alig várnánk hogy kihozzák kaját beflnánk és rohannánk ha igy marad paradicsom leves barassóival gyertya nélkül vörösbor nélkül és kicsit hangossan zajossal leves kiöntéssel takaritásal tányérba alvással Kép
de nem baj majd el jön mi időnk egyébként is volt 5 évünk erre a részére Kép
majd mesélj ám mi volt a uh. ez most kötelező uh az iizsáki uton vagy magán uh mozizással ( az ugy imádom Kép)

kob.
de jó már csak 2 napig dolgozol aztán lehet otthon "lábat lógatni" gondolom elkezdesz készülödni tényleg náltok ok minden megmaradt Kamilláról sok mindent kellett megvenni ujra??

lili
KITARTÁS!!! nem sokára vége aztán mehetsz napokig shopingolni Kép csak győzd pénztárcával Kép egyébként egy tanács néha menj el apa nélkül is mert a férfiak hajlamossak arra hogy mindennél megálljanak félóráig elemezzék aztán téged összeszidni hogymeddig nézelődsz már Kép apjuk nálunk legalábbis ilyen minek ez minek az aztán mikor egyedül megy vásárolni akkor meg 10 táskával jön haza Kép

syg .
hogy vagy jobban érzed már mag erőd visszatért ? kismanó ? alvás pihi szopi minden rendben megy irj ha lesz egy kis időd Kép várjuk nagyon Kép

sam.
hát ez gyerköc apa kérdés nagyon nehéz mindenestre eltiltani nem tudod tőle gyereket a legjobb lenne bár nem tudom milyen maradt köztetek a visszony exeddel leülni és megbeszélni hogy ez ig nem mehet a gyerek nagyon -nagyon megszenvedheti ezt a dolgot és hogy ne hitegess mert ezzel csak neki árt de nagyon !!

melissza felbukkant és eltünt Kép

ja még egy kérdés csak hogy kinél hogy volt a dokija kivágta frankót és megmondta hogy enyit kér a szülésnél vagy csusztattatok neki boritok megkérdezés nélkül ?

hu-hu elrepül az idő én meg itt ülök topissan kicsit összevakarommagam felrakok egy kis karika takari sminket és elgurulunk lassan a pici csöppen ELSÕ ballagására utána meg csütörtökön az én ELSÕ igazi szülöimre Kép Kép Kép hu de izgi lesz mind kettő mi lesz vele ha férjhez mennek csajaim szétbőgőm az agyam Kép
na tényleg pusszantás legyetek jók Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

ja még annyi seriff itt neten találsz szupi gyerek dalokat mondokákat keresek linket és küldöm

pl.

www.egyszervolt.hu

van még egy csomó csak nem jut eszembe Kép de megkérdzem apjukat Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

eszembe jutott még egy

http://www.partedli.hu/mondokak.htm

ezeket tanulták nikiék is böliben Kép

nagy tényleg el psuzzantás

Kép

Kép

Kép
roz23

Sbea, ez a kacsás ágynemű nagyon-nagyon szépséges! Így nem is csoda, ha ennyire jókat alszik Lillácska királylány! Nekem az a fura, h eüdolgozóként egyáltalán kér pénzt, na mindegy, nem csodálkozom én semmin ezen a mai világban!

Roz, jó hogy Te így tudsz varrni, írigyellek érte, de ezt asszem réges rég már írtam!Kép Köszi a dalcímeket!

Kobudo, én annyira élveztem az utolsó 2 napot, amikor mindenki kérdezgette, és meddig dolgozol még, és akkor mondtam, holnapig, annyira jó volt látni a döbbenetüket!Kép

Majd szólok a többiekhez is, de most mennem kell, hercegnőm felébredt, és várja szórakoztatóját!

Kép
seriff

Sziasztok!

A picurkánk még mindig nagyon haragszik ránk. Tegnapi füllövés miatt bosszút állt este mert úgy telepakolta a pelust, hogy mág a háta is olyan lett. Persze nagyon jót mosolygott rajta amikor apa tisztába tette.

Birolili! Véleményem szerint úgynevezett turkálóba ne menj, mert annak nem tudod az elő életét, honnan van. Én a lányoknak nagyon sok dolgot vettem úgy hogy hirdetési újságban volt.
Sok pénzes embernek csak lom és te fillérekért megveszed tőle a jó minőségű dolgokat. Ruhát bármit. Persze ezt ki kell fogni de szerintem megéri figyelni a hirdetéseket.
Most a tescoban hagyományos kiságy 9000 ft. Igaz nem valami álom de esetleg azt is fel lehet szépen "öltöztetni". Sajnos orvos kérdésben nem tudok segíteni mert nem ismerek ott egyet sem.

Kobudo! Fel tudtátok használni az adatokat, amit a heténynetesekről küldtem?

Mino!
Mi nem a sárga ház utcájában lakunk, hanem egy utcával lentebb. Pont a bolt előtt kell lekanyarni arra az erdősáv felé. A bolttól kb. 500 méter.
Az én pindurim jól viseli a hőséget. Amikor gyereknapon fenn voltunk az állatkertben egész nap aludt és jó kislány volt pedig akkor volt meleg. Mivel régi fajta vályog házban lakunk itt jó hűvös van napközben és ő csak este felé megy ki vagy kora reggel.
Örülök neki hogy jól sikerült az este. Ja, egyébként ha megnézed a www.babanet.hu/album oldalán Hanna és Bogi néven vannak képek és ott láthatsz engem is. Lehet igy könnyebb azonosítani.

Roz! sajna az apja olyan hogy nem lehet elmagyarázni neki semmit mert azt hiszi őt támadom. Szerintem ez már soha sem fog változni, hacsak a biroságtól nem kérem hogy szabályozza.

A picurka ma két hónapos ÉS VÉGRE ELKEZDETT "BESZÉLNI"!!!!!!!

Üdv mindenkinek!
sam

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

A picurkánk még mindig nagyon haragszik ránk. Tegnapi füllövés miatt bosszút állt este mert úgy telepakolta a pelust, hogy mág a háta is olyan lett. Persze nagyon jót mosolygott rajta amikor apa tisztába tette.

Birolili! Véleményem szerint úgynevezett turkálóba ne menj, mert annak nem tudod az elő életét, honnan van. Én a lányoknak nagyon sok dolgot vettem úgy hogy hirdetési újságban volt.
Sok pénzes embernek csak lom és te fillérekért megveszed tőle a jó minőségű dolgokat. Ruhát bármit. Persze ezt ki kell fogni de szerintem megéri figyelni a hirdetéseket.
Most a tescoban hagyományos kiságy 9000 ft. Igaz nem valami álom de esetleg azt is fel lehet szépen "öltöztetni". Sajnos orvos kérdésben nem tudok segíteni mert nem ismerek ott egyet sem.

Kobudo! Fel tudtátok használni az adatokat, amit a heténynetesekről küldtem?

Mino!
Mi nem a sárga ház utcájában lakunk, hanem egy utcával lentebb. Pont a bolt előtt kell lekanyarni arra az erdősáv felé. A bolttól kb. 500 méter.
Az én pindurim jól viseli a hőséget. Amikor gyereknapon fenn voltunk az állatkertben egész nap aludt és jó kislány volt pedig akkor volt meleg. Mivel régi fajta vályog házban lakunk itt jó hűvös van napközben és ő csak este felé megy ki vagy kora reggel.
Örülök neki hogy jól sikerült az este. Ja, egyébként ha megnézed a www.babanet.hu/album oldalán Hanna és Bogi néven vannak képek és ott láthatsz engem is. Lehet igy könnyebb azonosítani.

Roz! sajna az apja olyan hogy nem lehet elmagyarázni neki semmit mert azt hiszi őt támadom. Szerintem ez már soha sem fog változni, hacsak a biroságtól nem kérem hogy szabályozza.

A picurka ma két hónapos ÉS VÉGRE ELKEZDETT "BESZÉLNI"!!!!!!!

Üdv mindenkinek!
sam

Kép

Kép
samchee

Hali!

Roz! Ez a játszószőnyeg nagyon jól hangzik. Viszek anyagot nem vállalsz munkát? KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Orsi!
Mi magánrendelésre jártunk és ott kért csak pénzt. Ami természetes. A kórházban nem kért semmit. Szülés után varratszedéskor adtunk borítékot. Azt teljesen megérdemelte. Nagyon rendes volt végig, és nem csak a kitolásra jött be, hanem a vajúdás alatt is szinte végig ott figyelt. Én csak a tegnapi vizsgálati pénzen dobtam egy hátast.

Mi sok gyermekholmit vettünk turiban. Például a múltkori DKNY-es rugdalózó is onnan volt. Szerintem nincs azzal semmi gond. Rendesen kimosva használhatjuk sokáig. Új ruhát nem lehet megfizetni és igazából ez a hirdetés útján való vétel meg nem jutott eszünkbe. Na majd a második gyereknél. Kép

A babaágy tényleg szupi, de már nem így néz ki. kicsit át kellett alakítani mert Lilla nem akart így benne megmaradni. A fejvédőt megfordítottuk, és a fejénél egy kicst megemeltük a szivacsot. Azt mondják, hogy úgy nem szabad aludni, hogy a lábunk az ajtó felé nézzen. na Lilla ezt be is tartotta.

Sam!
Aranyosak a képekKép

Most vágtam be egy nagy adag pacalt. Beáék elmentek postára meg boltba. Reméljük nem szirénázva jönnek hazaKép

KépKép
KépKép
sbea

Húúúúúú Lili!
Majdnem elfelejtettem. Gyerekdokinak a Szász Katit (Mariann is őt fogja valszeg javasolni)válasszátok szerintünk. Nagyon aranyos, és semmit nem felejt el. Még nekem is Õ volt az orvosom és minden bajomra teljes mértékben emlékszik. Felnőttdokink a Schwob Anna. Szerintem nála már nincs szabad hely, de nem is gond. Rwengeteget kell nála várni. Van még rajta kívűl 3 doki. Valamelyik biztos elvállal. Nem is ez a lényeg, hanem a gyerekorvos.

Az orvosi rendelő a Liszt Ferenc úton van a nagy kanyarban, a park sarkán. ezt gondolom eddig is tudtátok, de azért leírtam. Kép

KépKép
KépKép
sbea

"melissza felbukkant és eltünt"

Roz, ne reménykedj! Kép

A hétvégén megint teljes valómban itt leszek, de most még végigolvasni sincs időm. A te megjegyzésedet azért kiszúrtam...

Még mindig hitelt igényelünk. Áááááá!

Kép
Kép
melissza

sziasztok Kép

hát ez a mai éjszakánt csúcs volt áki félóránként adri meg óránként ébred szir rettenetessen fujt a szél és szerintem kéltek vagy nem tudom

ballagás szuperul sikerül édessek voltak a gyerköcök Kép csak apa bénázott végig kamerázott csak elfelejtette bekapcsolni Kép Kép

melissza
várom az "élménybeszámolot " a hitelügyintézésről Kép

fiuk lányok
ugy döntöttem a második sikertelen probálkozás után hogy ide pötyögöm a recepteket ma elkedtem és löjetek le ha elég Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

fiúk lányok hol vagytok ?? ilyen vacak időben ? manók hogy birják nálunk nagyon nyügi a banda Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz nagyon sajnálom, hogy nem sikerült felvenni a ballagást.Én biztos tiszta ideg lettem volna.
Szerencsére a lányok jól bírják ezt a pocsék időt.Ez köszönhető annak is, hogy Hanna ma kapta meg az első oltását.Egy picit sírt, de semmi egyéb. Azóta szépen alszik.Küldjed a receptet már várom samchee@freemail.hu

Képzeljétek apa itthon van és OLYAN SÜTIT SÜT, HOGY EGY GYAKORLOTT HÁZIASSZONY MEGIRIGYELNÉ!
Nagyon guszta nem győzöm kivárni hogy kész legyen.

Nem tudtok valami tejserkentő dolgot?

Írjatok:sam

Kép

Kép
samchee

hát ahogy igértem lekezdem ide beirogati a recepteket hátha nagyobb sikerrel járok igy Kép

Joghurtos szelet

3 doboz 2 dl natur joghurt
1 zsacskó tejszin 0,33-as
1 nagy csomagos étkezési zseltin
10 ek.cukor
mirelitgyümi ( a vegyessel a legfinomabb)

a joghurtot a cukorot a zseltint lábasba felmelegitem nem főzőm nem forralom!!
kihülés után belekerem a tejszínt és lecsepegtete gyümölcsöt vizezett formába teszem hagym egdermedni ami kb5 óra
utánna egykis tejszinhabbal diszitem

én csináltam ebből már totát is csak egy sima piskóta karikát sütöttem és a tortakarikába öntöttem bele ezt a lötyit nagy sikere volt

csokis tallér
20dkg lisz
2 dkg kakaópor
fél tk. szódaboikarbóna
fahéj
15 dkg cuk.
10 dkg vaj
1 tojás
1 tábla ét csoki én kettőt szoktam ugy ISTENI Kép
cskoit összevágjuk darabokra
poralapúakat összekeverük
a tojást a cukrot a vajat habosra keverjük majd összeöntjük
kézzel kb 1-2 cm golyókat formálunk nem kell túl szabályos ugy is szét folyik tallér alakba és sütőpapiron 10-12 pecig sütjük nem kell sokáig mert kiszárad és kemény lesz

gyümi torta alap
20 dkg liszt
20 dkg vaj
20 dkg porcukor
3 tojás
1/2 cs.sütőpor
a vajat a cukorral kikeverem hozzáa tojás majad a liszt és sütőpor lisztezett vajazott formában sütjük
én egy csomag vanilia pudingot szoktam kifőzni rá jól megrakom gyümikkel és rá a zseletin nagyon egyszerű és mutatós

és egy sós finomság

Pizza tészta
40 dkg liszt
2 dl tej
1 ek.cuk.
2 dkg élesztő
1 ek.olaj
1 kk.só

a tejbe beletezsem a cukrot meglangyosítom felfuttatom benne az élesztőt a lisztel olajjal sóval jól bedagasztom és ketté választom 2 cipót formálok és hagyom egy óráig meleg helyen letakarva kelni

mi favoritunk a tejfölös alapú

egy fél literes tejfölt beizesiet fokhagymával és sóval egy fél órával előtte csikokra vágott csirkemellet beáztatok fokhagymás sós tejbe
a pizza tésztát megkenem a tejföllel rá csirkemell sonka friss paradicsom oliv bogyó ananász és sok-sok sajt kb 15-20 perc alatt megsül nagyon fini

most ezt elküldöm mielőtt atechnika ördöge megint megtréfál Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?