Új privát üzeneted érkezett!

Szia!
Szerintem nem vagy egyedül Kép
kiscic

Renoka Kép
Sajnálom... Kép De ugye nem adod fel? Ugye új hónap kezdődik? Mi melletted állunk, ezt mindig tartsd a fejedben! Kép Kép Kép Hajrá! Kép

Éden Kép
Neked is ugyanazt tudom mondani, mint Renokának! Fel a fejjel! A babó akkor jön, amikor ő úgy látja jónak. Sajna ez az, amibe bele kell törődnünk. Semmi más. Mert jönni fog, az biztos! Kép

Zsizel Kép
Üdv itt a topicban! Kép Jól fogod érezni magad, itt nagyon aranyos lányok vannak! Csak gyere minél többször! Kép Kép Kép
A petéid mérete szerintem nagyon jó! Így tovább! Azt hiszem joghurtot és sajtot kell enni, hogy a mnyálkahártya minél korrektebb legyen. De ezt majd nálamnál a témához jobban értők biztos leírják. Drukkolok Neked!!! Melyik dokinál vagy? Mi már 1,5 éve próbálkozunk a férjemmel, de kicsit "el lettem kezelve" a nődokim által, most kötöttünk ki a Kaaliban. Én most tele vagyok optimizmussal Kép Kép Kép

KiscicKép
Téged is üdvözöllek a babaneten! Kép
Ne hallgass ezekre a csúnya adatokra, a lényeg a lényeg: bízz meg 100%-ig a dokidban(gondolom, jó a dokidKép ), és akkor nem lesz gond Kép

Farkasok Kép
Lando nem sértődik meg, ő a fiú és ő informálisan a férjemé. Unique a kisebb, a lány (na már csak volt, mert nem szeretnék kutyu-tenéyszetet itthon, tudom, hogy brutális, de nem volt más alternatíva) az enyém. Õ már kiskora óta velünk van, Orlando-t csak 1,5 évesen hoztuk el a tenyésztőtől. Nagyon imádjuk őket (ez kölcsönös). Lehet, hogy ezért nem jön a baba? Kép

ZsebiKép
Még én sem láttam kétcsíkos tesztet Kép
Szerinted tényleg nincs is? Kép
Segíts nekem megfelelő méretre hozni a képeimet, hogy fel tudjam tenni! Köszi!

Pusza

Unique

KépKép
unique

KiscicKép
Tudom, hogy nem vagyok egyedül. Csak hiányoltam a táblit, majd megláttam egyet, megörültem neki, de az a találka-tábli volt és nem a "ki hogy áll" tábli. Ezért beszélgettem így magamban Kép

Unique

KépKép
unique

LaraKép
KiscicKép
Török Attila az én Sámánom Kép.
Õ aztán mindig megmondja a tutit, nem kelt hiú ábrándokat és túlzott reméneyeket.
Én elhiszem neki, ha ő mondja.
Stella

Kép
stella9

Unique Kép
Van olyan tábla is, hogy ki hogy áll. Lara csinálja.

Ugyen nem Zsebi vagyok, de segítek KépA fényképek átméretezéséhez milyen progid van?
MS Photo Editor? De kb. mindegyikben úgyanúgy kell. Image/Képek/eszközök vagy valmi ilyesmi menüpont. Azon belül Resize/Átméretezés/Méret. Az elvileg felhoz egy ablakot, ahol meg tudod adni a kép méreteit. Photo Editor-ban a legördülő menüben kell beállítani, hogy Pixelben akarod megadni (van ahol check box, vagy rádiógombbal tudod ezt kiválasztani). A pixelnél a szélességhez beírod hogy 500 a magasságot automatikusan hozzászámolja, ha az több mint 600, akkor átírod 600-ra és hagyod, hogy a szélességet hozzáigazítsa. Mentés és kész
Remélem elboldogulsz Kép

Zsebi Kép
Pörög a topik, te meg sehol...

Wish

wish

WishKép
Köszi! Egy próba? Ha sikerül, akkor felteszek másikakat is.Kép Ez a kép Windsorban készült, a királynő rezidenciáján:

Kép

KépKép
unique

Azta!!!
Köszönöm, Wish!!!! Kép

KépKép
unique

Wish!
Itt vagyok, csak eddig nem tudtam jönni. Kép Végre örülök is hogy van mit olvasni!!!!

Kiscic!
Hát igen ez az én egyetlen problémám a Kaálival nálunk is a párommal van baj, és igazából ez a része őket egyáltalán nem érdekli. Ha magadtól eljársz andrológushoz, vagy egyéb helyekre akkor megtetted, de ők nem foglalkoznak vele. Kép
Mi homeoshoz járunk eddig bejött látómezőbe egy két spermából a múltkor 12 millió lett, igaz hiányzik valami a fejükből szóval marad a lombik és az ICSI de legalább most volt választék. Kép

Aki új a csapatban üdvözletem küldöm és mielőbbi babásodást!!!

Ez az ICSI-s rendelenességet lereagálnám én is. A párom egyik nagy dilemája volt az egész lombik előtt, hogy nekem ne legyen bajom és hogy a baba ne legyen beteg a mi orvosunk (Krizsa) azt mondta semmivel nincs nagyobb esély ICSI-nél mint a sima IVF-nél és a sima terhességnél ugyanannyi százalékban fordul elő vetélés sé születési rendellenességgel született baba.

Farkasok!
Semmi nincs velem azon kívül hogy lelkileg mélypont és megint nem akar megjönni csak barnázgatok barnázgatok bár talán még annak sem lehet nevezni. Már a tököm ki van az egésszel már előre látom, hogy most meg emiatt rohangálhatok orvoshoz hogy most mi a manó van. Kép Nekem semmi nem sikerül. Kép

Reno!
Kép Kép Kép Sajnálom, bár legalább cisztácska eltűnt!!!!
Remélem mihamarabb elmegy hozzátok a gólya!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Meghívhatlak ma este a Duna Plázába egy talpmasszázsra? Az lazít és vérbőséget is okoz, amitől talán jobban megjön.

Wish

wish

ZsebiKép

Nem-nem... nem elkeseredni! Az nem a mi formánk, ugye? Kép

Na akkor most hogy így felbuzdultam, küldök még képet - ez Skócia (egy "Loch", ahogy ők hívják a Lake-et, vagyis a tavakat), innen van a Loch Ness, azaz Ness-i tó is:

Kép

KépKép
unique

Sziasztok,

Na végre az élet jelei a topicban.

Lara,

Woodiról van új híred?
Nyomsz egy smst nekije?

Köszi.

Wish,
Ez a talpmasszír jól hangzik.
Nekem mim jönne meg jobban, hamarabb?
A meghívás anyagiakat is jelent?

Mert akkor holnap visszahívlak Magadaszkárra :-)

Képzeljétek a cégnél, az udvaron nyílt egy vendéglátó terasz. Eddig is volt természtesen ebédlő, de ez nagyon jó.
A szökőkút mellett kialakítottak sátras ülőhelyeket, de nagyon pipec és van egy sátoros pult, ahol néni kiszolgál: fagyi, süti, sokféle kv, desszertek, saláták, szendvicsek, amik egyébként eddig nem voltak.
Elvileg (elvileg) üzleti tárgyalásra is alkalmas, de azt még nem láttam.
Ma ettem fagyit!
bibi!

Farkaskoma

Kép
farkasok

Sziasztok,

Mivel az előbb 2* is elment ezt a másodikat gyorsan átszerkesztem.

Nem tudom mikor lenne jobb a atali, teljes létszám megint nem lesz :-(

Új lányok üdv a csapatban én mint majdnem az egyetlen férfi (fiú - mielőtt ezt Judit lereagálja) aki aktívan írogat a topicba, tehát a jövőben lányok és farkaskoma :-), persze ez poén volt!

Sziasztok

Kép
farkasok

Farkaskoma Kép
Eccer élünk, anyagiakat is jelent, úgyhogy téged majd a jövő hónapban invitállak meg, jóvan? Nem tudom neked mi jönne meg hamarabb(eseteleg korai magömlés?Kép).
Hozzál haza finom sütit az új kávézóból asszonypajtásnak!

Wish

wish

Stella,
én is éreztem, hogy csak Õ lehet Kép

Unique,
van táblánk, majd holnap felrakom. Ma nem akartam, mert rossz hírt kaptunk Kép

Zsebike,
fel a fejjel, légysziiiiiiiiiii! Hol van az az optimizmusod, amibe mindenki kapaszkodik? Küldök egy kis lélekderítő virágot Neked Kép

Kép

Farkasok,
délelőtt írtam Woodinak, még nem válaszolt. Biztos sok dolga van Kép
Hát igen, nem egyszerű így időpontot választani. Többiek???

Lara

Lara

KépKép
lara77

Zseboroszlán,
az én páromnak is hasonló félelmei vannak, az is kétséges volt belevágunk-e.
Unique,
szép képek! Én is Krizsához járok, így gondolom jó Kép
kiscic

Ehhez a fejlődési rendellenesség témához.

Apukám azt szokta mondani, hogy nagy általánosságban igaz, és jó teszt bármely statisztikára, ha végignézel a környezeteden, és megnézed abban igaz-e. (persze nem tökéeles így a tesztelés, de a durva hibák azért kijönnek... szerinte és szerintem is).

3 fórumrendszeresen is irogatok (babanet, index, családinet), és nagyon-nagyon sok icsis babát ismerek (nem beszélve erről a kettőről, aki épp folytogatja egymást). A 9% tutira nem lehet igaz, mert az azért azt jelentené, hogy 10ből 1 baba beteg, vagy legalábbis a terhesség alatt kiderült volna ilyen. No már most kb. szerintem olyan 30-40 icsis baba van összesen ezeken a topikokon, de egy ilyen problémával én találkoztam.
Vagyis eggyel igen, de az is kiderült még a terhesség korai szakaszában...
tehát én azt mondom, inkább a 4% igaz.

pl. ugyanilyen körtesztben a lombik 30%os sikeraránya majdnem mindig beigazolódott.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Éden, RenoKép

Zsebi
Ezt csak neked küldöm!
Kép

Sziasztok újak!Kép

LaraKép
Mi baj van? (Ha nem vagyok tolakodó?!)

Renóca
süni_renóca

Ha én írok utolsónak mindig órákra eltünik mindenki.
Kép
süni_renóca

Renóca Kép
Nem is!!!!! Én itt voltam, csak nem akartam Lara helyett válaszolni. Szerintem Éden sikertelen lombikjára utalt a rossz hírrel.
És új sem vagyok Kép

wish

Renóca,

nem nem...ez nem így van.
Csak a munkahelyről haza kellett érni, ezért lehetett a holtidő.

Azért a géped ne törd össze, nem abban volt ez a kis "hiba".
Fő a vacsora is, nagyon jó illatok vannak.
Salsas csire husi.
Wish nem érzed?
Vagy elmentél masszíroztatni?
Zsebi????

Farkasok

Kép
farkasok

Farkasok Kép
Nem érezni, de jól hangzik. Laci belekezdett egy diétába, úgyhogy vacsira nagyjából én is azt eszem mint ő, hogy ne fájjon szíve. Sajna ebbe nem férnek bele salsás csirkés cuccok.
Zsebi is megfőzi még a tejbepapit, aztán megyünk masszázsra Kép

Wish

wish

Szia Icsilya Kép
A 30%-os lombik arány azt jelenti, hogy általában harmadszorra szokott sikerülni az esetek nagy részében, vagy minden harmadik lánynak elsőre? (nem mindegy, vígasztalj meg, hogy az előbbi a helyzet és mindenképpen lesz babám előbb-utóbb.... Kép)

FarkasokKép
Én érzem az illatokat... Párom épp külföldön van 3 napra. Nem tudom, hogy élem túl ezt a két éjszakát nélküle... Kép Kép Kép
Holnap hozzál nekem valami finomságot abból az eszméletlen büfcsiből! Kép

Kiscic Kép
Remélem, jó, mert különben ellátom a baját Kép
Nekem idén babó kell a pociban!!! Kép

LaraKép
Szupi, kíváncsian várom, ki hogy áll!!! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Wish,

Utána gyertek fel, lécci!!!
Hányra mentek?
Esetleg haza viszem Zsebest :-))))!

Na jó nyomkodást! és gyertek

Farkaskok

Kép
farkasok

Farkasok Kép
Fél óra múlva talizunk. Szóval kilenc körül érünk vissza. Akkor még jó?

wish

Farkasok!
Most fogunk indulni. Nagy a meglapi, mert az SMS-ét kitöröltem véletlen pont hívott mikor én is akartam és mondta a nagy hírt. De képzeld el meg is jött itt a nagy örömködésben, már leglábbis jobban mint egész nap, szóval legalább ez sikerül!! Kép
Szaladok majd élménytszámolok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Farkasok Kép
Én is elindultam, szóval SMS-t kérünk, hogy jó-e a kilenc óra.

Wish

wish

Unique Kép
én úgy tudom, ez a 30% azt jelenti, hogy az egy időszakban lombikolók közül 30% a sikeres beavatkozás. Függetlenül attól, hogy hányadik pl.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya Kép

Kép Kép Kép Kép Ez nem az én hírem volt... Kép
De fel a fejjel! A 30 jobb, mint a 25! Kép

KépKép
unique

Icsilya! Kép
Ezek szerint a te két gyönyörű babócád is ICSI-s volt? Akkor te sem vállaltad a magzatvízvizsgálatot?
Az érdekelne még, hogy írtad hogy egy terhességnél kiderült, hogy baj van: sima UH-on vették észre, vagy ő volt amnion?
nikosz

Nikosz Kép
igen, ICSIsek ők is, és nem volt magzatvízvizsgálat/sem chorionbiopszia, mert semmi nem utalt arra, hogy gond lehet (UHk tömkelege 3 dokinál, tarkóredő érték... stb.).
Annál a kismaminál a tarkóredő eltérés volt, majd a genetikai UH is rendellenességet sejtetett, és az amnio igazolta Kép de már sajnos nem emlékszem, hogy mi volt a baba baja.

Unique Kép
Mindeképp lesz babád előbb utóbb!!! Hidd el!!! Kép Kép Kép

Orsi
akinek mindkettő manója beteg Kép ráadásul az állóbajnok Levi még mindig sírdogál, pedig már 1 órája aludnia kellene.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Apa életre lehelte a gépet, remélem még húzza egy kicsit! Felraktuk Andor szobájába a lámpát és az ágyat is összeraktuk. Kép Felraktam a képeket:
http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=5204&page=1&image=138703

Renoca,
Nem vagy tolakodó, de nem értem miért kérdezed. Mit írtam, amiből ezt gondoltad? Minden rendben, jól vagyunk, attól eltekintve, hogy most bezabáltam egy egész pizzát és most a még a bordáim is feszülnek Kép Jó torkos vagyok Kép

Na puszi és jó éjt, átengedem a helyet Petinek!
Lara

Lara

KépKép
lara77

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lara Kép
nagyon szép minden Kép Kép Kép

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok csajok (és FarkaskomaKép
Vilniuszban sem volt hidegebb mint itt, és nem is esett. De azért nem volt valami izgi. Csak az irodát és az éttermet láttam, na meg a szállodát. De majd legközelebb....

Éden,Renoka,
Hát ez nem lehet igaz,Kép mi vagyunk a negativ csoport, valahol lennie kell egy pozitivnak, hogy kijöjjön Orsi átlaga.

Zsebi, Wish,
Remélem a talpmasszázs javít egy kicsit a hangulatotokon... mennyibe kerül ? Végül is a Duna plaza nekem sincs messze...

Lara,
Nagyon szép lett a babaszoba KépKép Akkor lassan már minden megvan, nem ? Azt a csúnya légkondit meg ássátok el egy kis időre...
Sajnos nekem csak a jun 26-a jo a talira, mert 16-25 között megyünk Skóciába - pont oda, ahol valamikor Unique is járt.

Unique,
A kutyuk nagyon szépek. Ne aggódj azon hogy miattuk nem jön a baba. Nekem nemrég valaki pont azt ajánlotta, hogy legyen kutyánk (panel 6. emeletén lakunk) és akkor majd jön a baba is Kép Azért én tudom hogy kutya nélkül is jönni fogKép

Minden új topiclakót üdvözlök és izgatottan várjuk az inszemes babákat KépKép
Az inszem fizikailag nem megerőltető, tényleg másnap már mindent lehet csinálni, csak persze nem ajánlatos megerőltetni magát az embernek. Pl.az 50 km-es bringatúrákat nem javasolják ebben a két hétben (sőt, igazából már a Choragon szuri után sem)

Petyaanya,
Nem tudom elhinni hogy Petyus már nincs veled, utolsó hír amit olvastam róla hogy már kezd javulni az állapota. Igazán megrendültem és kívánom hogy ezért a szomorúságért valahogyan kárpótoljon titeket az élet, mert nagyon megérdemelnéd !!

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

KrisztaKép
Köszi a vígasztaló szavakat, tényleg ránk fér már egy kis kárpótlás. Nagyon kemény, nehéz volt ez a két év. Az eszemmel tudom, hogy Petinek jobb így, de nagyon nehéz elfogadni, belenyugodni. Megpróbálok többet eljárni otthonról, "nyüzsögni" egy kicsit.
Kicsit irigyellek az utazás miatt!

LaraKép
Nagyon szép a babaszoba! Ügyes vagy!

Petyaanya

Kép
petyaanya

Lara Kép
Nagyon szép a babaszoba Kép Beköltözhetek hozzátok egy kicsit? Kép

Kriszta Kép
Masszázs király volt, végül Farkasok is csatlakoztak, úgyhogy négyen basáskodtunk, amíg kényezetttek minket Kép Jövő héten csatlakozhatsz Te is Kép
Utánna még megfejeltük egy kis dumcsival Farkaséknál, kiegészülve a hiányzó férfinéppel, szóval nagyon jó kis este volt Kép

Wish

wish

Bocsi Lara, biztos félreértettem valamit.
Andor biztos jól érzi majd magát a macik között.

Renóca
süni_renóca

Kriszta!
Csak csatlakozni tudok Wishez nagyon szupi este volt amit köszönök nekik. Kimozdultam a gödörből, jobbnak látom ma a világot.

Unique!
Ne foglalkozz a számokkal abba csak beleőrül az ember. 5-ből egynek sikerülnie kell és hogy az éppen hányadik, sajnos a sors kezében vagyunk!

Lara!
Megnézném a gyerekszobát, de nekem itt nem hozza be szóval majd otthon este, de biztos vagyok benne, hogy csodálatos!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Orsi Kép
köszi a javítást Kép

Renóca Kép
éjjel rájöttem! Azért kérdezted, mert nem javítottam a táblát a tegnapi rosszhír miatt, ugye? Azt Éden - tesztjére és vérvételére értettem. Ilyenkor mindig utálom a táblát és olyan rossz érzés szembesíteni magunkat még egy csalódással.

Kriszta,
Skócia? Nem férnék el a poggyászban? Kép
Nekünk jó a 26. Talán addigra megjön a jó idő és mehetünk a szabadba. Többiek? Június 26?

Mindnekinek köszi a dícséretet Kép Remélem Andornak is tetszeni fog. Mondjuk mikor Peti szerelte a lámpát, majdnem kiugrott a pocimból. Ugye ez azt jelenti, hogy tetszik neki? Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Kriszta Kép
Valami jó nagy bőröndöt kellene beszerezned, mert mindenki abban akar utazni Kép. Ha kapsz, akkor én is megyek Veletek Kép

Lara Kép
Amellett, hogy tesztik neki, biztos segíteni is akart Apának, azért volt olyan virgonc Kép

Szerintetek az mitől lehet, hogy 20. cn-on úgy görcsöl a hasam, mint mensikor szokott? Nem annyira erősen, de annál kitartóbban. Éjszaka kezdte és nem bírja abbahagyni.

wish

Üdv,

Lara,
Jó kis szoba, mond meg Andornak, hogy bármennyire is bejön neki a szoba, azért még izmosítson bent augusztus elejéig, hátha befut még neki valami meglepcsi! Zuhany is van a légkondiban???
Lara! Krisztián hamarabb bejelentkezett már a bőröndös utazásra, légyszi álljatok sorba- addigra talán lesz útlevele is és akkor Kriszta felviheti az utastérbe???

Totálisan jó a június 26-a!!!!
Jó volt a masszázs, én hátmaszit kértem, a többiek talpmaszit kértek. Reggel bevállaltam egy totál gyantát, hát mit ne mondjak, jelenleg lehet, hogy csak ez választ el az őseinktől!

Zsebikém,
Remélem minden Ok veletek, jó volt, hogy feljöttetek! Hát igen van amikor a mensinek is lehet örülni.

Kriszta,
Apát is hozod a 26-i talira, valami sörféle?

Icsilya,
Sörös helyet választunk, bár ha ilyen idő lesz akkor is, akkor csak teát fogunk szürcsölgetni. Remélem a kis kanibálok lassan visszarázódnak a megszokott rendbe, és fel tudsz egy kicsit lélegezni. Kedves Levi, Anyának mondd meg mi a baj, ő majd megírja nekünk és igyekszünk segíteni, esetleg átküldöm Krisztián bácsit. Remélem mindhárman, esetleg apa is el tud jönni a 26-i talira.

Farkasok J

Kép
farkasok

Hát Kriszta, kénytelen leszel valami hatalmas varázsbőröndöt venni, és akkor mindenki mehet veletek Kép Gondolom örülnétek nekünk Kép

Szóval akkor június 26? Mindenki hozza magával aput sörözni!

Farkasok J,
remélem, hogy nincs, mert akkor már úszik a lakás is Kép Bár Peti otthon van, úgyhogy biztos szólt már volna. Vagy inkább sutyiban strandol a nappaliban? Kép

Zsebi,
tuti nem jó nektek a 26-a?

Lara

Lara

KépKép
lara77

Hello Mindenki!
Három éve próbálkozunk.....Először csak a véletlenre bíztuk, de most juttottunk el odáig, hogy valamit szeretnénk tenni.A nőgyógyászom petevezeték átvizsgálást javasol. Nem igazán bízom benne...Jelenleg úgy gondolom, egyszerűbb lenne egyből a Kaáli Intézetbe elmennünk. Hol kezdjük? Melyik dokit javasoljátok? Egyáltalán választhatunk dokit?Gőzöm sincs, hol kezdjünk hozzá. segítség!
boborlyán

Sziasztok csajok !
Már keresem az óriási bőröndöt, hogy mindenki elférjen benne Kép Most hogy ilyen gyönyörű idő van, nem fog fájni a szívünk itthagyni a meleget és elmenni a hideg esős Skóciába KépKépKép Már igy is egy csomóan vagyunk, 6 felnőtt, két gyerek és két kutya, tök jó kis házat bérlünk egészen északon, úgyhogy pár emberrel több még befér. Az easyjettel meg majd megbeszéljük a túlsúlyt Kép

Akkor legyen júli 26 a tali, most mondtam apának a nagy lehetőséget, de valahogy még győzködni kell, mert nem túl lelkes.
Krisztián, megígérnéd neki, hogy nem csak a spermaszámokat fogjátok összehasonlítani, hanem más emberi témák is szóbajöhetnek, mint például fényképezés, -sajnos a focit nem szereti- csajok, pia ilyesmi ?? Előre is köszi Kép

A masszázst imádom, hozzánk a melóhelyre jár egy scrác székkel hátmaszira hetente egyszer, de sajna ezen a héten sem voltam ott, és a jövő héten sem leszek, igy jó lenne egy kis pótlás. Talpmaszit meg mindig ki akartam próbálni. Ha szerdán lehet menni, az jó lenne nekem !!

Petyaanya,
Nagyon nehéz lehet 'kikapcsolni' az agyadat, de talán tényleg a legjobb, ha megpróbálod magad lefoglalni valami teljesen új dologgal. Nincs valami hobbi, amit régóta szerettél volna, de sosem volt rá időd ? Most itt az ideje... Sajnos az idő nem nagyon járul hozzá hogy élvezzük a nyarat, de szerintem a fizikai mozgás is segít lazítani... Persze az utazás tényleg fantasztikus, ha van rá mód, nem is feltétlenül muszály messze menni, csak valami új és ismeretlen hely legyen. Kívánom hogy rátalálj a felfelé vezető útra ! Kép

Boborlyán,
A Kaáliban bármelyik orvos szuper. Viszont tuti hogy mindegyik szintén a petevezeték átjárással fogja kezdeni a hormon és spermavizsgálatok után. Tehát ha azt a mostani nőgyogyiddal meg tudod csináltatni tb-re, akkor tedd meg. Nekem a Kaáliban tavaly nyáron 25 ezerért csinálták. Igaz hogy a körülmények, az emberség és a gyorsaság nekem mindent megért, a döntés a tiéd. Eddig semmilyen vizsgálatot nem végeztek még rajtad? Hormonokat megnézték ? Van peteérésed ?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Lara!
Egyenlőre még lehet hogy jó lesz, de nagyobb a valószínűsége annak hogy nem fog nekünk 26-a menni! Kép
Woodi még mindig semmit nem írt vissza?
Itthon megnéztem a szobát, gyönyörű!!!!!! Nagyon ügyesek vagytok!!! Már nincs sok hátra a munkából és jöhet a pihi, felkészülés életed legszebb eseményére! Már olyan kivi vagyok a babátokra!

Farkasok!
A tegnap megígért kép Sartiról! Szép homokos a tengerpart. A felső képen Narancspart látható csodaszép az a hely az alsó meg Sarti tengerpartja .
Kép
Kép
Hogy vagytok?

Wish!
Hát ma szakad meg a szívem érted, nem tudom hogy tudnálak egy kicsit felvítitani. Kép Kép Ezzel a képpel mindenkép kedveskedek neked! Elfogyott a tejberizs? Ne agyalj a 2. sikerülni fog mert azt akarom!!! Kérlek kérlek legyél vidám!!!!!!
Jó volt ma is talizni és megismerni Stelláékat, köszi ezt a meglepit is! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szia Kriszta!
Köszike a gyors választ. Eddig még semmit nem néztek....Nem is értem , miért. Ezek szerint a Kaáliban minden önköltséges. Én ezzel sem voltam tisztában, bár gondolhattam volna.
boborlyán

Kriszta!
Azt hiszem akkor megcsináltatom a dokimmal a petevezeték átjárást. Tudnál nekem bővebben írni róla! Rémisztő dolgokat olvastam, de senki nem tud elrettenteni, csak a realitásokra vagyok kíváncsi. Ha ez a vizsgálat megvan és átmegyünk a Kaáliba, mivel kezdenek? a párom már volt spermavizsgálaton, minden megfelelő.
boborlyán

Kriszta!
Ha mi megyünk akkor a fényképezés téma tuti, a párom imádja főleg az utána való mokolást a képpel!!!! Remélem tudunk menni!
Egyszerre írtunk pont előbb.

Boborlyán!
Csak Krisztát tudom ismételni, gyorsan visszanéztem mert rájöttem elfelejtettem neked válaszolni bunkó módon! Szóval véletlen volt, de az biztos a Kaáliban jó helyen leszel, bármelyik orvost is választod. Kép Nem önköltésges minden ez úgy van amikor odamész először fizetsz egy egyszeri konz. díjat ami tavaly 8000 forint volt, majd egy spermavizsgálatot ami tavaly szintén 8000 forint volt és az átjárhatóságit ha akarod ott csináltatod azt akkor ki kell fizetni ha nem akkor a saját dokiddal. Illetve a vérvétel (hormon) ugyna így van ha ott csináltatod fizetsz érte ha máshol akkor nem. De ha már elkezdik a kelezéseet akkor ezek a vizsgálatok már mind ingyen vannak.
Nekünk egy kozn. egy sperma és egy méhfeltöltést kellett eddig összesen kifizetni (nekünk ez össz vissz 26 ezer forint volt)és persze a gyogyikat ami persze nem kevés pénz.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Boborláyn!
Ha már úgyis mész a dokidhoz az átjárhatóságira szeritnem csinálj egy 3. napi vérévelt mert az mindeképp kell és akkor már ezzel sem megy el egy hónap! Kép
Az átjárhatóságit szerintem ki lehet bírni kicsit görcsöl a hasad. Redes kórházba az a baj, hogy a kontrasztanyagot felnyomják és egy másik szobában készítik el a röntgent. A Kaáliban felnyomják az anyagot és rögtön uh-val nézik az útját. Aznap még érzed a hasadta, de nem vészes. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Boborján, Zsebi gyorsabb volt Kép és a lényeget leírta. Ha tényleg legalább az elején akartok egy kicsit spórolni, akkor jobb ezeket a vizsgálatokat TB-re megcsináltatni. A spermavizsgálatnak 3 hónapnál nem régebbinek kell lennie. Bár az is igaz, hogy emlékszem Lara párja is tök jó eredménnyel jött valahonnan kívülről, aztán az első inszemen derült ki hogy az itteni mérések szerint sokkal rosszabb a helyzet. Na persze ez a fiuknal amugy is túl gyorsan tud változni.
Átjárhatóságiról annyit hogy a rendes kórházakban a röntgenes vizsgálat állítólag tényleg borzalmas, itt a Kaáliban az ultrahangos sokkal elviselhetőbb. Egy kicsit kellemetlen, én utána 1-2 napig vérezgettem, de nem vészes. Én azért örülök hogy itt csinálták...
Az első konzi díját viszont mindenképp ki kell fizetnetek. Ha semmi komoly gond nincs, akkor inszeminaciókat csinálnak először, darabja 30 ezer, ha találnak valamit, ami miatt indokolt a lombik, akkor rögtön mehettek, es a beavatkozas ingyenes, csak a gyogyiért kell fizetni, ami sajna a 100 ezret közelíti. De gondolom 3 év után már nem tűnik ez akkora áldozatnak. De ne menjünk ennyire előre, hisz még nem tudjuk ti hogy álltok. Először legyenek meg a vizsgálatok !

Zsebi,
Akkor majd fűzöm a páromat hogy jó társaságba keveredik KépKépKép

Kép

KépKép
kriszta71

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?