Sziasztok csajok !
Már keresem az óriási bőröndöt, hogy mindenki elférjen benne
Most hogy ilyen gyönyörű idő van, nem fog fájni a szívünk itthagyni a meleget és elmenni a hideg esős Skóciába
Már igy is egy csomóan vagyunk, 6 felnőtt, két gyerek és két kutya, tök jó kis házat bérlünk egészen északon, úgyhogy pár emberrel több még befér. Az easyjettel meg majd megbeszéljük a túlsúlyt
Akkor legyen júli 26 a tali, most mondtam apának a nagy lehetőséget, de valahogy még győzködni kell, mert nem túl lelkes.
Krisztián, megígérnéd neki, hogy nem csak a spermaszámokat fogjátok összehasonlítani, hanem más emberi témák is szóbajöhetnek, mint például fényképezés, -sajnos a focit nem szereti- csajok, pia ilyesmi ?? Előre is köszi
A masszázst imádom, hozzánk a melóhelyre jár egy scrác székkel hátmaszira hetente egyszer, de sajna ezen a héten sem voltam ott, és a jövő héten sem leszek, igy jó lenne egy kis pótlás. Talpmaszit meg mindig ki akartam próbálni. Ha szerdán lehet menni, az jó lenne nekem !!
Petyaanya,
Nagyon nehéz lehet 'kikapcsolni' az agyadat, de talán tényleg a legjobb, ha megpróbálod magad lefoglalni valami teljesen új dologgal. Nincs valami hobbi, amit régóta szerettél volna, de sosem volt rá időd ? Most itt az ideje... Sajnos az idő nem nagyon járul hozzá hogy élvezzük a nyarat, de szerintem a fizikai mozgás is segít lazítani... Persze az utazás tényleg fantasztikus, ha van rá mód, nem is feltétlenül muszály messze menni, csak valami új és ismeretlen hely legyen. Kívánom hogy rátalálj a felfelé vezető útra !
Boborlyán,
A Kaáliban bármelyik orvos szuper. Viszont tuti hogy mindegyik szintén a petevezeték átjárással fogja kezdeni a hormon és spermavizsgálatok után. Tehát ha azt a mostani nőgyogyiddal meg tudod csináltatni tb-re, akkor tedd meg. Nekem a Kaáliban tavaly nyáron 25 ezerért csinálták. Igaz hogy a körülmények, az emberség és a gyorsaság nekem mindent megért, a döntés a tiéd. Eddig semmilyen vizsgálatot nem végeztek még rajtad? Hormonokat megnézték ? Van peteérésed ?
Kriszta